Reacties voor: ‘iPhone 6 krijgt ronde tweekleurige True Tone-flitser’

De iPhone 6 krijgt vermoedelijk een tweekleurige True Tone-flitser in een ronde vorm. Dat blijkt uit gelekte onderdleen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. Laten we alsjeblieft hopen dat die lelijke zwarte lijnen verdwijnen.

  2. Julie zijn er nog al zeker van de dat iPhone 6 een “camera wrat” krijgt aan de achterkant.
    Kom op zeg, dat zou toch echt totaal geen gezicht zijn en tegen alles wat Apple tot nu toe gemaakt heeft in? Altijd alles keurig strak afgewerkt en nu opeens een wrat aan de achterkant voor de lens? Nah, denk het niet.

  3. @ronald: Ipod Touch 5g had dat ook!

  4. Denk t wel….

  5. Ojeee alsjeblieft geeen uitstekende cameraa!!!!! Dat de telefoon dunner wordt mag niets als smoes gebruikt worden voor de uitstekende camera!! De ‘concurrenten’ maken wel dunnere telefoons met platte camera’s. Dus de dikte van de telefoon als reden gebruiken voor de uitstekende camera is onzin!

  6. Naarmate de release dichterbij komt lijken alle redenen waarom ik een iPhone 6 zou kopen te verdwijnen… 🙁
    – (aan de zijkanten afgerond) saffierglas
    – krasvrij en sterke liquidmetalen behuizing
    – verkrijgbaarheid in de alle kleuren waar in de iPod ook verkrijgbaar zijn
    – waterdichtheid

    Alleen de dingen waar ik me echt overheen zou moeten zetten blijven over als ik de geruchten en de uitgelekte foto’s moet geloven….
    – groter scherm (en dus grotere telefoon)
    – uitstekende camera

    Dat zijn punten die mij echt heel erg tegenstaan.
    Laten we hopen dat niet alle geruchten en uitgelekte onderdelen waarheid blijken te zijn en dat Apple in September een oogverblindende, supergebruiksvriendelijle iPhone gaat uitbrengen zoals we dat van Apple gewend zijn!

  7. Bah bah. Ik zou ook niet blij zijn met een uitstekende camera. Zou een overweging zijn om niet te kopen. Eerdere twijfel ook al omdat ik juist graag wel een nog grotere telefoon had gewild.

    Zou wel eens een weekje een Galaxy willen gebruiken. Gewoon kijken of ik er aan wen omdat ik nu ios zo gewend ben. Durf het nu niet aan omdat het misschien niet fijn werken is.

  8. Goh, ben ik dan de enige die die uitstekende camera totaal niet boeit? Heb altijd n hoesje om mn phone, dus dat heft t verschil in dikte wel weer op.
    Mij gaat t om de hardware, dus ik hoop dat die camera ook inderdaad iets toevoegt.
    Daarnaast vind ik t belachelijk als ze zouden zeggen “we moeten de camera laten uitsteken want de telefoon is zo plat.”. Als je de camera niet zo plat krijgt, moet je de telefoon maar iets dikker laten.

  9. @kim: heb er nu ivm werk één te leen. Inderdaad om te zien en weten hoe het werkt. Ik geloof niet dat ik daar ooit voor ga betalen…..sterker nog. Die galaxy gaat terug naar de eigenaar zodra ik er klaar mee ben. Huidige eigenaar heeft nu ook iPhone by the way

  10. Ik heb geen probleem met die camera.

  11. Als de Iphone 6 er werkelijk zo zal uit gaan zien, dan zal de Galaxy Note 4, die ook volgende maand zal worden uitgebracht, volgens mij toch beter worden verkocht. Toch maar overstappen naar de Note dan? Hmm.

  12. Hmm, ik hoop dat de iPhone 6 afwijkt van alle geruchten… Het grotere schermformaat is echt een domper voor mij. Van de 4S naar de 5S het grotere scherm geen moment als ‘verbetering’ gezien. Koop wel een iPad mini als ik een groter scherm wil…

  13. Origineel geplaatst door Marwan
    Als de Iphone 6 er werkelijk zo zal uit gaan zien, dan zal de Galaxy Note 4, die ook volgende maand zal worden uitgebracht, volgens mij toch beter worden verkocht. Toch maar overstappen naar de Note dan? Hmm.

    Dat geloof je toch zelf niet dat de note beter zal verkopen dan de iPhone.

  14. Alsjeblieft die lijnen niet 🙁

  15. Origineel geplaatst door Maurice
    Hmm, ik hoop dat de iPhone 6 afwijkt van alle geruchten… Het grotere schermformaat is echt een domper voor mij. Van de 4S naar de 5S het grotere scherm geen moment als ‘verbetering’ gezien. Koop wel een iPad mini als ik een groter scherm wil…

    Je bent de enige denk ik.

  16. @ronald: Hahah wrat!
    Held!

  17. Origineel geplaatst door Victor
    @ronald: Ipod Touch 5g had dat ook!

    Sta mij dan even toe jou vergelijking af te breken met de mijne:
    iPod touch 5 64gb = €299
    iPhone 5s 64 gb = €899

  18. De lijnen aan de achterzijde zijn wel een stuk dunner vergeleken met eerdere uitgelekte foto’s. Dit kan ik nog wel hebben maar die dikke lijnen zouden dwaas geweest zijn. Camera uitsteken brrr, hopelijk niet. Nog ff wachten 😉

  19. De dikke zwarte lijnen plus de uitstekende camera lens zijn echt een doorn in me oog zeg. Weet niet hoe ik dat moet verwerken als deze er daadwerkelijk komen. Het idee dat het er misschien komt stoort me mateloos.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.