Reacties voor: ‘iPhone 6 komt in september met 4,7- en 5,5-inch scherm’

Apple gaat in september de iPhone 6 uitbrengen. Die heeft een 4,7 en 5,5 inch scherm en een hogere schermresolutie.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 52 reacties

  1. Wat nou als ze met een 4’/4,7′ en een 5,5′ scherm komen? zo heb je elk doelgroep in je zak (van mij mogen ze dat doen) 🙂

  2. Die 5,5! iWantsit.

  3. Origineel geplaatst door msi92
    Wat nou als ze met een 4’/4,7′ en een 5,5′ scherm komen? zo heb je elk doelgroep in je zak (van mij mogen ze dat doen) 🙂

    Dan zal de praktijk wel zijn dat de 4′ te duur gevonden zal worden 🙂

  4. 4,7″ zou de perfecte formaat zijn voor mij. Maar tot zover ben ik zwaar tevrede met mijn 5S

  5. 4″ is gewoon de perfecte maat. 4,7″ zou ik nog mee kunnen leven. Maar 5,5″… gaat nergens meer over.

    Als je de iPhone 5/5s optisch vergelijkt met zo’n Andriod kraam van 5,5″ dan kan me niemand vertellen dat de iPhone 5/5s in die maat niet vele malen eleganter is en veel beter in de hand ligt.

    Zoals ik al zei 4″ is de ideale maat en ik hoop van harte dat Apple daar never nooit van afwijkt. Als ze het dan toch doen hoop ik op max 4,5-4,7″ maar die 5,5″ onzin zeker niet!

  6. 4 inch van mijn 5S vind ik groot genoeg, 4,7 en 5,5 inch gaat veel te veel richting de Samsungs, LG’s ect. Groter is niet altijd beter.

  7. @Peter: That’s what she said

  8. 4.7″ lijkt me wel wat. 5.5″ is te groot voor mij.

  9. Heerlijk.

    Hopelijk gaan de meeste voor de 4,7 versie. Dan zijn er genoeg 5,5 versies voor mij zodat ik niet lang op de levering hoef te wachten. 😀

  10. Ik heb het al vaker gezegd en ik doe het weer. Een mobiele telefoon moet je met 1 hand kunnen bedienen. In 1 hand uit je tas of broek kunnen halen en gewoon kunnen bellen.

    Dus laat ze alsjeblieft het originele formaat behouden!

  11. Origineel geplaatst door puk
    Ik heb het al vaker gezegd en ik doe het weer. Een mobiele telefoon moet je met 1 hand kunnen bedienen. In 1 hand uit je tas of broek kunnen halen en gewoon kunnen bellen.Dus laat ze alsjeblieft het originele formaat behouden!

    Helemaal mee eens, ik vind mijn iPhone 5s nog net kunnen!

  12. Origineel geplaatst door Bep
    Helemaal mee eens, ik vind mijn iPhone 5s nog net kunnen!

    Ik heb ook een iPhone 5S, maar het liefst had ik gewoon nog een 4S gehad. Alleen ik kan ECHT niet meer zonder TouchID 😉

  13. Ik ben nét van een 4s af naar een 5s dat was even wennen máár nu eenmaal gewend vind ik de 5s een perfecte maat meet één hand te bedienen en als hij nóg grotere is heb je twéé handen nodig niet handig dús de 5 is een perfecte maat .!

  14. Zo een 5,5 inch is toch veel te groot
    Mijn iphone 5 past in sommige broekzakken nog maar net
    Bij een 5,5 inch steekt je iphone half uit je broekzak

  15. 5,5″ ik wil het!

    Origineel geplaatst door Freaky
    Heerlijk.Hopelijk gaan de meeste voor de 4,7 versie. Dan zijn er genoeg 5,5 versies voor mij zodat ik niet lang op de levering hoef te wachten.

    Haha dat dacht ik nou ook.

  16. Groot gaat ook wennen. En er kan gelijk een buffel batterij in.

  17. 5,5 Claimed!

  18. @puk: moet?! Ik moet helemaal niks. Als ik een grote telefoon wil dan doe ik dat. Prima als jij het niet wil, waarom dan druk maken als andere mensen het wel willen?

  19. Meer keuze lijkt me meer dan wenselijk anno nú. Voor elk een geschikte scherm grootte. Waarom zo moeilijk doen!! Wees blij dat er nu eindelijk meer meer keuze komt met een beetje mazzel tenminste. Verschillende scherm afmetingen zijn prima voorop gesteld dat er geen concessie’s gedaan worden op Premium signatuur en dus kwaliteit die Apple eigen is. ” Only the best will do!!….”

  20. Ik ben dan wel erg benieuwd wat ze met de resoluties gaan doen. We gaan straks wel erg op het Android platform lijken met al die verschillende formaten.

  21. Sommige wete nie waarover ze spreke. :).
    Ik heb een 5,5 inch nu and i love it. Te groot? Nee hoor, die toestelle worde zo goed gemaakt dat ik die nog met 1 hand kan bedienen en ik dacht ook van die ga nie in mijn broek passen, niks van, past nog steeds goed in ze. Laat die 5,5 iPhone maar snel komem, dan kan ik terug een iPhone aanschaffen.

  22. Ik ben zelf juist bij de 4 serie gebleven omdat ik de 5 te groot vind… komen ze met een nog grotere.
    Ik zou zeggen doe de 5,5″ en een 3.5″ maar dan wel verder met dezelfde hardware.
    Dus een soort iPhone air en iPhone mini 🙂

  23. Scherm van de 5/5S is prima! Als ze dan toch met een groter 4,7″ scherm willen komen en de telefoon er niet/nauwelijks groter van wordt zoals in de van de week getoonde concepten dan moet dat maar…
    Maar ik ga écht niet met zo’n achterlijk phablet-achtig geval lopen! |-(
    Maar Apple kennende komt dat wel goed, Apple denk mee met z’n gebruikers 🙂

  24. Alsjeblieft geen phablet iOS device. K ga met dat onding niet op straat lopen. Je kan dat zo een ding niet eens met 1 hand bedienen.
    Nee Apple gaat dat niet doen. Phablets zijn net als notebooks: “they aren’t good wig anything”.

  25. De kans is klein dat apple met een groter scherm komt , de ontwikkelaars moeten dan weer hun apps vergroten wat ongv . 6 maanden heeft geduurd voor bijna 20% van de gehele appstore das best zielig .

  26. Ik zou wel willen weten wat hij
    Gaat kosten…….

  27. Wat maakt het uit als er iets te kiezen valt ?? Een 4.7 voor de mensen die een kleine willen en een 5.5 voor de mensen die een iPad minimini willen hebben bovendien daar het niet om de grote maar de dikte zegt mijn vrouw altijd lol

  28. @ManOManO: Alleen als je mini handjes hebt. Ik heb gewone normale handen, een 5,5 inch die ik nu heb is de max, veel meer plezier mee met dan een 4 inch.
    Past ook perfect in mijn broek.
    En derbij, als ze een 4,7 en 5,5 uitbrenge wrm zit ge dan te zage over die 5,5? :).

  29. Meerderheid is hier volgens mij ongesteld. Gewoon afwachten wat voor moois we krijgen en niet zo janken 🙂

  30. Doe mij maar 4.7 inch

  31. Origineel geplaatst door Dennis
    @puk: moet?! Ik moet helemaal niks. Als ik een grote telefoon wil dan doe ik dat. Prima als jij het niet wil, waarom dan druk maken als andere mensen het wel willen?

    Oh, sorry. Wist niet dat je kwaad werd. Zal volgende keer imho er bij zetten.

  32. Kan over een maand verlengen.. Heb nu een 5.. Twijfel of ik moet wachten op de 6, of nu voor een 5s gaan?! Pff moeilijk..

  33. Iets breder dan mijn 5S zou wel mogen voor de leesbaarheid van sommige mails. Of ze zouden eindelijk eens word wrap moeten implementeren. Dan kun je inzoomen, waarbij de tekst die niet past naar de volgende regel verschoven wordt.

  34. Ik vind mijn iPhone 4 groot genoeg , van mij hoeft het dus echt niet groter dan 3,5″ Is een telefoon he mensen ! Om mee te bellen ? Lol

  35. In Japan is alles extreem en raar en niet reëel. Zo ook deze voorspelling.

  36. 4,7 lijkt mij een mooi maatje heb zelf niet hele grote handen maar de 5 kan ik zeer makkelijk met 1 hand bedienen dus vraag me af hoe kleine handen sommige anderen hebben die dat niet redden??
    En de 5,5 inch word natuurlijk de 6s waar s staat voor size matters!! 🙂

  37. Origineel geplaatst door puk
    Ik heb het al vaker gezegd en ik doe het weer. Een mobiele telefoon moet je met 1 hand kunnen bedienen. In 1 hand uit je tas of broek kunnen halen en gewoon kunnen bellen.
    Dus laat ze alsjeblieft het originele formaat behouden!

    Nooit van Siri gehoord zeker?

  38. Wat zit men toch te zeuren over de grote van de telefoon?
    Dan koop je hem toch lekker niet, ben je goedkoper uit.
    Goed dat Apple meegaat met de vraag naar grotere toestellen anders kunnen ze het wel vergeten denk ik.
    Er is keus genoeg dus maak je niet druk.

  39. Leuk voor de ontwikkelaars -.-‘ reden dat ik gestopt ben met Android is dat verschrikkelijke gedoe met tientallen schermformaten

  40. Groter scherm is gewoon achter de concurrentie aanhobbelen. Apple heeft een statement gemaakt waarom het scherm niet groter zou moeten zijn en als ze nu toch een groter scherm introduceren dan komt daarmee toch wel een stuk geloofwaardigheid te vervallen. De kracht van een smartphone is juist dat hij ontzettend handzaam is. Voor de rest zijn er andere apparaten. Als ze overstappen op een groter scherm zal dat bovendien ten koste gaan van de verkoop van de iPad mini.

  41. Nice! iWantThisShit nu wachten op de definitieve foto’s en spec van iPhone 6

  42. @karel: Apple moet meegaan of ze gaan klanten verliezen. Zie maar eens naar de poll die men gedaan heeft hoeveel Apple gebruikers er een groter scherm willen hebben. Tijden veranderen en Apple is wat achterop geraakt, er is weinig vernieuwends meer vind ik. Ik heb nu eens een android nog gekocht een 5,5 inch en ben der helemaal weg van maar als Apple met een groter scherm komt (minstens 5inch) dan zal ik terug een iPhone kopen. Ik begon last te krijgen vh 4inch scherm, dat ligt deels aan mij ook, ieder mens zit anders in elkaar ;). Ik kan u zeggen ik nu geen last meer heb aan mijn ogen vanwege het heldere en grotere scherm. Gps gebruiken is top nu, filmpjes kijken en dergelijke meer ook, ik heb veel meer plezier aan een groot scherm nu dan aan een 4inch scherm.
    Apple kan niet achterblijven vind ik.

  43. @vroem: Het legt ze anders geen windeieren. Ze verkochten 7x zoveel iPhones als dat er Galaxy S4’s verkocht zijn afgelopen kwartaal.

  44. Waarom moet het nou weer groter? ik wil een telefoon die ik gemakkelijk met 1 hand kan bedienen.

    ik hoop dat Apple kiest voor hetzelfde formaat, maar dan kleinere of geen randen.

  45. Loop al een jaar en een half met een samsung galaxy s3 rond en was aan het wachten op dit nieuws. 4.7 inch is perfect te bedienen met 1 hand. En zou nooit meer kleiner willen gaan. Dit is natuurlijk afhankelijk van eigen gebruiksgemak en gewoonte en smaak. Dus bij deze word de iphone 6 hoogst waarschijnlijk mijn eerste iphone die ik dan lekker handig naast mijn ipad kan gebruiken.

  46. Ik ben blij met m’n 3gs!!

  47. Over maar jaar vind iedereen 4,7 inch de perfecte maat.

    Toen er aangekondigd werd dat de Iphone 5 een grotere scherm kreeg gingen mensen ook allemaal te keer “ja de iphone 4s heeft perfecte formaat” enzovoorts

  48. @Bubbly: Let op mijn woorden; mochten ze nu een 4 inch terug uitbrengen dan gaan ze minder goed verkopen, sowieso.
    Of tzou moeten zijn ze een super batterij ofzo hebben, wat anderen niet hebben maar dat zal niet het geval zijn :).
    Ze moeten dan al met wat speciaals afkome.

    @kayra: geen randen is nadelig, het is mooi maar nadelig.
    Ik heb nu een 5,5 en geloof me, dat wil je niet, zelfs bij een 4 inch toestel niet :). Je gaat zeer snel er per ongeluk tegen aan tikken, zeer vervelend :).

    Mensen zagen altijd, schrik voor het onbekende, schrik voor wat nieuws :-).
    Ik heb nethetzelfde als jullie gezegd, zelfs vorig jaar nog, dat een 5,5 inch te groot is en noem maar op, ik heb die stap nu toch gezet en nee hoor, die is oke, met een hoes iets moeilijker dat geef ik toe maar best oke ze, ik moet geen toestel meer hebben die kleiner is dan 5 inch. ;).
    Veel aangenamer om mee te surfen vanwege het grotere scherm, veel aangenamer om een filmpje op te kijken , veel aangenamer om mee te gamen ook, ik merk maar bitter weinig nadelen + ik kan ook met 1 hand blijven typen, iets wat ik nooit had verwacht.

  49. Ik heb grote handen. Ik kom met het huidig formaat met een hand makkelijk bij elke hoek van het scherm. Dat is me nog niet één keer gelukt bij een telefoon met een groter scherm.
    Jaren terug las ik dat het formaat van de iphone iets was waar apple/steve jobs heilig achter stonden juist vanwege die reden. Jammer dat ze dat principe het raam uit hebben gegooid.

  50. @Peter:
    euh, je hoeft toch niet een grotere iphone te nemen?
    Het is fijn als er voor ieder wat wils is toch?

  51. Oh eindelijk.
    Als de 5.5 iphone komt hebben ze mij ook weer als klant terug.
    Nu noodgedwongen naar een samsung. Maar thuis alles nog van apple en graag weer de iphone. Maar wat ze tot nu toe deden kon echt niet meer.
    Ben blij dat ze nu wel naar de klanten hebben geluisterd. Ik hoop echt dat ze met een 5.5 inch komen volgend jaar 🙂

  52. @matijs: Telefoon is iets persoonlijks. Ik verkies een grotere scherm. Dat is mijn ding. Als Apple met 2 modellen uitkomt een kleinere en grotere zijn zowel jij als ik blij. Dus een beetje onzin om uit te maken dat apple geen grotere modellen moet maken omdat jij ze niet leuk vind.
    Voor ieder wat wils toch 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.