Reacties voor: Accessoires en dummy’s van iPhone 6 te zien op elektronicabeurs Hongkong

Op een elektronicabeurs in Hongkong is de iPhone 6 al te zien: als dummy en met allerlei accessoires zoals hoesjes en kabels.

Reacties: 17 reacties

  1. Zulke filmpjes doen appel meer slecht dan goed ziet er niet uit

  2. Origineel geplaatst door Barend
    Zulke filmpjes doen appel meer slecht dan goed ziet er niet uit

    Zoek jij de definitie van mock-up maar op.

  3. Zo te zien weer de zelfde design. Mijn geloof in apple wordt met de dag minder.

  4. @Zaandammer: Wat denk jij Apple heeft een identiteit neergezet met hun telefoons. Denk jij dat ze die zomaar gaan aanpassen?
    De achterkant zullen ze veranderen, maar verwacht aan de voorkant de komende jaren nog geen wissel van het design.

  5. Ik ben het met Zaandammer eens. Ik vind dat Apple hetzelfde kunstje (het scherm groter maken) niet nog een keer moet toepassen. Dat was 1 x leuk, maar nu moeten ze wel weer echt met iets vernieuwends komen… anders raken ze kun koppositie kwijt! Maar goed de geschiedenis herhaalt zich altijd!

    Waar blijven de nieuwe NextGen telefoons? Doorzichtig scherm… scherm aan 2 kanten of rondom? Zijn maar ideeën, maar voor zoiets ben ik bereid te betalen, maar een groter scherm laat mij koud. Dan hou ik ’em iPhone 5 wel. Die is prima.

  6. Ik zie toch we een verschil in design. De zijkanen zijn zo te zien afgerond, en de achterkant dus ook wellicht?

    De voorkant zullen ze inderdaad niet wijzigen. iPhones zijn door de vorm en voorkant herkenbaar. Dat gaan ze niet over de boeg gooien.

  7. @Tink: Het gaat om concepten en geruchten. Niemand weet hoe het toestel daadwerkelijk op de markt komt. Ik zou zeggen wacht gewoon af tot de officiële aankondiging.

  8. @Tink: Hoezo zouden ze met iets totaal anders moeten komen? Het gaat er toch om dat iets goed werkt en gebruiksvriendelijk is. Je gaat toch niet zomaar een telefoon maken met twee schermen alleen omdat ie dan anders is? Gaat nergens over. Smartphones zijn nu net als computers geworden. De grootste veranderingen vind je aan de binnenkant of in de software. De vormfactor zal waarschijnlijk niet veel veranderen op wat kleine dingen na zoals formaat, dunner, lichter etc.

    Een (personen)auto heeft toch ook al tig jaar 4 wielen.. Op den duur heb je in bepaalde productcategorieën een beetje het eindpunt bereikt.

    Apple moet helemaal niks. En de koppositie houden ze vooral door goed na te denken wat goed is voor de consument. Niet door maar te gaan smijten met allerlei gimmicks.

  9. Mensen die iphone 6 afhaken, probeer maar een ander telefoon. Iphone is heel is anders dan andere smartphones, en dat merk ik wanneer ik een android telefoon in mn handen heb.
    Apple blijft innovatief bezig, zowel de innerlijk- als uiterlijkheid. Dat zie ik heel weinig terug van android, en dat maakt apple zo speciaal.

  10. @Mpura: spot on! Eindelijk iemand die reageert met een doordacht antwoord.

  11. @Zaandammer: Welkom terug van weg geweest. Toch?

  12. Origineel geplaatst door Tink
    Ik ben het met Zaandammer eens. Ik vind dat Apple hetzelfde kunstje (het scherm groter maken) niet nog een keer moet toepassen. Dat was 1 x leuk, maar nu moeten ze wel weer echt met iets vernieuwends komen… anders raken ze kun koppositie kwijt! Maar goed de geschiedenis herhaalt zich altijd!Waar blijven de nieuwe NextGen telefoons? Doorzichtig scherm… scherm aan 2 kanten of rondom? Zijn maar ideeën, maar voor zoiets ben ik bereid te betalen, maar een groter scherm laat mij koud. Dan hou ik ‘em iPhone 5 wel. Die is prima.

    Jij kijkt teveel animaties en science fiction filmpjes.

  13. @Mpura: vergelijk jij eens een VW. Golf van 4 jaar geleden met 1 van nu ?…….

  14. @daveensannie: Doe jij het maar want je begrijpt duidelijk de vergelijking niet. Het concept van een auto in de zin dat het een kabine is op vier wielen met een paar deuren en ramen bestaat al decennia. En dat is zeker niet veranderd in de Golf van nu en vier jaar geleden? Of wel? De meeste veranderingen in dat gebied is veelal finetuning. Dat is nu dus ook het geval met smartphones. Zoveel kanten kunnen ze niet op. Mensen hebben te hoge verwachtingen ieder jaar. Een smartphone ineens een doorzichtig scherm of twee schermen geven schiet je niks mee op, alleen als het daadwerkelijk voordelen oplevert. Apple dus afkraken omdat ze ineens met een smartphone moeten komen die ook je reet voor je afveegt vind ik dan ook kortzichtig. Begrijp je het nu wel ‘daveensannie’?

  15. Ik snapte je al gelijk maar vond de vergelijking met een auto nou niet je van het, omdat die qua uiterlijk nogal veranderen … Nog steeds … Snap jij mij ?

  16. @daveensannie: Ik snap je comment maar ik bedoelde meer de concepten auto en smartphone. Die zullen niet gauw veranderen.. Hoe fabrikanten daar invulling aangeven qua uiterlijk en innerlijk verandert ieder jaar. Apple kan dat soort dingen ook blijven vernieuwen (uiterlijk). Zo nu en dan een andere achterkant of een groter scherm. Maar iets radicaal anders zit er niet in, lees een transparant scherm, 2 schermen, schermen rondom etc. Dat soort verwachtingen zijn volgens mij niet reëel. En die heeft meneer Tink volgens mij wel.

  17. Origineel geplaatst door Mpura
    Ik snap je comment maar ik bedoelde meer de concepten auto en smartphone. Die zullen niet gauw veranderen.. Hoe fabrikanten daar invulling aangeven qua uiterlijk en innerlijk verandert ieder jaar. Apple kan dat soort dingen ook blijven vernieuwen (uiterlijk). Zo nu en dan een andere achterkant of een groter scherm. Maar iets radicaal anders zit er niet in, lees een transparant scherm, 2 schermen, schermen rondom etc. Dat soort verwachtingen zijn volgens mij niet reëel. En die heeft meneer Tink volgens mij wel.

    Dat soort radicale veranderingen zal idd niet snel gebeuren, maar een scherm zonder bezel bv … Waarom niet, ik denk dat het echt wel mogelijk is. Men heeft gewoon een bepaald verwachtingspatroon van Apple, en ik kan me best voorstellen dat er dan personen zijn die teleurgesteld zijn als er qua uiterlijk niet of nauwelijks wat veranderd is.
    Maar goed we gaan het mee maken wat Apple dit jaar gaat brengen 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.