Reacties voor: iPhone 6 vandaag al geleverd bij sommige kopers

De iPhone 6 is pas vanaf morgen te koop in Nederland, maar een paar vroege vogels krijgen de online bestelde iPhone vandaag al binnen.
Lees het complete artikel → iPhone 6 vandaag al geleverd bij sommige kopers
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 149 reacties

  1. Wanneer start de online verkoop van Apple dan? 00.01 neem ik aan

  2. En je krijgt er een strijkbout er gratis bij

  3. Zojuist bij mijn buuren de eerste iPhone 6 (Nederland besteld) binnen gekomen!

  4. Ik denk ergens kort na twaalven ja! Maar het zal wel net als vorig jaar zijn: gelijk 3-4 weken levertijd. Overigens zag ik dat het 4.7 inch model in Duitse online apple store van 3-4 weken levertijd naar 7-10 werdagen is gegaan. De plus zit nog wel op 3-4 weken.

  5. Ik heb dinsdag bij Typhone een iPhone 6 plus 64Gb Silver besteld.

    Net de track en trace code ontvangen dat hij morgen al word bezorgt! 😀

  6. Op donderdagavond 00:16 de iphone 6 plus besteld, maar volgens mij bestelstatus is de iphone nog steeds niet klaar voor verzending.. Hoe zit het met andere hi bestellers? Ik hoop dat hij er morgen is!

  7. Net pas besteld, dus verwacht m niet voor het eind van de maand.

  8. Lucky!

    Iemand al wijzer geworden die bij Vodafone besteld heeft?? Blijft zo stil rondom m’n bestelling van de 6plus

  9. Gisteren de bevestiging sms gekregen dat ik vrijdag mijn iphone 6 64 gb in de t-mobile winkel kan ophalen

  10. Gister stond er dat die vandaag zou komen in de ochtend en toen ik mijnpakket refreshte vanochtend stond er dat die morgen ochtend komt ben benieuwd morgen….

  11. @Joris: Ik heb hem ook 19-09-2014 om 00:30 besteld. Echter op de mail is de datum van orderstatus 20-09-2014. Ik hoop hem ook morgen of zaterdag te ontvangen. Maar ben bang dat ik lang moet wachten. #cantwait

  12. Waar ik naar benieuwd ben is het gewicht van het pakketje. Er is namelijk ook een pakketje naar mij gestuurd, maar weet niet of de iPhone daar bij zit…

  13. vandaag tweede bericht van Vodafone binnen gekregen dat mijn bestelling nog niet voorradig is en dat ze over 5 dagen meer weten.. Grr gewoon op 19-09 om 00:06 kunnen bestellen op de vodafone website.. hoop nog op een wonder..

  14. Dixons klantenservice kan niets zeggen over levertijd, ondanks dat op de bevestiging staat vermeld “afhalen 26-09-2014”. Iemand al iets gehoord van Dixons?

  15. Mijn Kpn leverdatum is naar morgen verschoven door postnl. Zullen het wel te druk hebben.

  16. @Tenge: 810gram

  17. Online verkoop apple, de website gaat vermoedelijk eerst offline. Als ik me niet vergis heb ik verleden jaar constant het scherm gerefresht en iets na 01.00 kon je bestellen.

    Ik denk dat iCulture ons op de hoogte houdt, afijn dat hoop ik toch.

  18. @Joris: Vrijdag ochtend een iphone 6 besteld bij HI, wordt morgenavond geleverd.

  19. Zaterdag word hij bij mij afgeleverd.

  20. @Joris: Ik heb m ook besteld donderdag op vrijdag en ik heb al sms een email ontvangen dat ie verzonden is en vrijdag moet binnenkomen. M’n abonnement die ik verlengd heb is zelfs vandaag al in gegaan.

  21. @Patrick: Bedankt!
    Mijn pakketje weegt 560 gram. Zou, gezien het gewicht van de i6 wel de i6 kunnen bevatten…

  22. @Jan: Ik heb via de App van Vodafone contact gehad met ene Monique. Zij heeft mijn bestelling opgezocht en mij bevestigd dat de iPhone 6 Plus vanmorgen aan PostNL gegeven is. Morgen kom die als het goed is dus binnen. 🙂

  23. PostNL? Ik zou hun voor geen goud vertrouwen met een een iPhone.

  24. @Bjorn: Tegen mij zegt de Vodafone helpdesk dat ze pas morgen iPhones binnenkrijgen….

  25. Origineel geplaatst door Joris
    Op donderdagavond 00:16 de iphone 6 plus besteld, maar volgens mij bestelstatus is de iphone nog steeds niet klaar voor verzending.. Hoe zit het met andere hi bestellers? Ik hoop dat hij er morgen is!

    Ik denk dat je al bericht had moeten hebben. Wat ik zoal hoor is dat bij Hi de iPhone 6 volop wordt geleverd morgen, maar de iPhone 6 Plus valt tegen.
    Mijn iPhone 6 (Hi) heb ik gisteren een Track&Trace van gekregen. Toen stond er nog dat de iPhone vandaag (donderdag) geleverd zou worden. Inmiddels is dat morgen geworden.

  26. Vanmorgen via de duitse Apple site gereserveerd en kan deze vandaag om 16:00 halen!!

  27. @Rooog: Dat zeiden ze via de telefoon tegen mij ook, verder doen ze niet je bestelling controleren. Hoe kunnen ze morgen de telefoons pas binnen krijgen als ze vannacht al 100 versturen

  28. Ja, Reserveren in Duitsland gaat Toppie.
    Dixons had ik besteld en die zou geleverd worden op de 26ste, tot er opeens 20 oktober stond bij mijn bestelling. Dus gelijk maar even geannuleerd.

    Heb ik zo’n genaaid gevoel ervan gekregen terwijl ik best tevreden was over Dixons.

    Duitse reservering is te bereiken op deze pagina en snachts iets na 12 uur is alles weer voorradig.

  29. Mijn datum is veranderd van bezorgen op 26-9 naar onbekend. Dank Icentre

  30. En hoe gaat het met George? Die zit nog voor de Apple store in A’dam!

  31. @Bjorn: Via de chat nog even nagevraagd… Als je nog niks van ze gehoord hebt ga je morgen niks krijgen. Had jij een 6 of 6 besteld? Ik een wellicht dat daar de vertraging in zit… Want ze zeggen wel elke keer tegen me dat ik vrijwel zeker bij de eerste levering zou zitten vanwege m’n vroege bestelling (23.42u).

  32. Besteld bij dixons, maar dat doe ik nooit meer. Plek 61 voor een 6 zilver. Benieuwd of ze we wel zoveel binnen krijgen?

  33. Een beetje balen inderaad; de levering stond op donderdag 25-09-2014 en is nu overnacht spontaan overgezet naar vrijdag 26-09-2014. Wel oneerlijk ten op zichte van de andere die ‘m wel krijgen vandaag 🙁

  34. net als Rooog keurig geholpen op de in app chat. bestelling is al richting PostNL gestuurd, track and trace is alleen nog niet beschikbaar.

  35. Bij belsimpel nog geen enkele statusupdate. Precies een week geleden besteld. Klantenservice zegt zelf ook niet te weten wanneer ik hem kan verwachten.

  36. Afgelopen maandag bij HI Iphone 6 128Gb, silver/black besteld, zou hem vrijdag 26ste al kunnen laten bezorgen, maar ben dan niet thuis, daarom ontvang ik hem zaterdag al!!!!

  37. Heb de iphone 6 besteld via T-mobile. grootste fout van het jaar ben ik bang. hoor niks van mijn bestelling. staat nog steeds op “in behanding”. Ze hechten weinig waarde aan hun klanten bij t mobile!

  38. @JeroenDB: Yep, inderdaad nu offline-melding: Reserveren en Ophalen: “probeer het later nog eens.” Dat ga ik ook zeker doen 🙂

  39. Origineel geplaatst door Willem
    Heb de iphone 6 besteld via T-mobile. grootste fout van het jaar ben ik bang. hoor niks van mijn bestelling. staat nog steeds op “in behanding”. Ze hechten weinig waarde aan hun klanten bij t mobile!

    Nou nou… Het zal toch allemaal wel meevallen? Je hebt nog zuurstof, eten en drinken in huis? Dan gaat het helemaal goedkomen!

    T-mobile is net als alle anderen overspoeld met bestellingen. Op het forum van T-mobile lees ik dat de eerste pre-order klanten al bericht hebben gekregen dat hij geleverd wordt. Zat je niet bij de pre-order bulk, of laat in de pre-order bulk? Dan moet je even wachten.

    Ik begrijp best dat we allemaal graag snel met onze nieuwe gadget spelen, maar om nou bedrijven de schuld te geven dat er meer vraag dan aanbod is is wat simpel.

    Lees een boek, bouw een bouwpakket… geen stress!

  40. T-mobile heeft de levertijden op het forum aangegeven, drama!!! 19 september besteld en dan krijg je dit, ik moet nog 2-3 weken wachten.

  41. Besteld in Pre order bij Staples net mail gehad voor eind vlg week hopen ze meer te horen. Is dus duidelijk de laatste keer dat deze daar besteld is.

  42. Vanmorgen een mail van t-mobile gehad met daarin een link naar de bezorgdiensten. Mijn iphone6Plus wordt nu op zaterdag 27-09 bezorgd!

    PS: ik had ‘m op 18 september besteld

  43. @Rudy: hahaha mooi geschreven, je hebt helemaal gelijk! gr.

  44. Dixons heeft leverdatum van 26/9 naar onbekend veranderd. Heb de donderdag de 18e al rond 23.30 besteld en betaald. Tot vanochtend stond ook gewoon een leverdatum van 26/9 in de orderstatus.
    Schandalig! Eerst geld binnenharken door een leverdatum te beloven ‘…en heb hem 26 september in huis!’, maar nu niet thuis geven. Als dit te lang gaat duren bestel ik NOOIT meer wat bij Dixons. Het is haast sneller om te annuleren en alsnog ergens anders te bestellen. Jammer dat ik niet even 2×800 kan ophoesten. Geld terug duurt ook zomaar 2 weken.

  45. Heb inmiddels ook de plus binnen, maar kreeg gek genoeg 2 pakketjes… in de andere zat een iRolling pin (deegroller) weet iemand waar dit voor is ?

  46. @Willem: Ja, ik zit trouwens wel in hetzelfde schuitje… Heb hem na de pre-order besteld bij T-mobile. Mij benieuwen… Als ik die 2-3 weken van T-mobile aanhoud heb ik m eind volgende week op zijn vroegst ofzo. Jammer…

  47. Mensen die de plus hebben, hebben jullie ook de reparatiekit erbij gekregen?

    Heb begrepen dat een ieder met de 6 plus, er een deegroller van Apple gratis bij krijgt. 😉

  48. Heb vorige week vrijdag om 0:15 bij Hi besteld iPhone 6 plus 128 GB Space Grey. Weet iemand of heeft iemand al duidelijkheid hierover gekregen? Status staat nog steeds op “Uw bestelling wacht op voldoende voorraad” Hoop zo dat ik hem morgen binnen krijg!

  49. Origineel geplaatst door Rich
    Heb inmiddels ook de plus binnen, maar kreeg gek genoeg 2 pakketjes… in de andere zat een iRolling pin (deegroller) weet iemand waar dit voor is ?

    Dat is om je ouwe ‘droid toestel mee naar de eeuwige jachtvelden te helpen! 😉

  50. 15-9 preorder bij Vodafone winkel gedaan, met mazzel morgen iPhone 6 binnen. Afhankelijk hoeveel ze geleverd krijgen uiteraard en hoeveel preorders er zijn en hoe hoog je op de lijst staat.

  51. Dinsdag 23 sept iphone6 64gb space grey gereserveerd in t-mobileshop. Gisteren sms gekregen dat vrijdag mn toestel klaar ligt. Had niet verwacht em deze week nog te krijgen.

  52. Origineel geplaatst door Arjen
    Ik heb dinsdag bij Typhone een iPhone 6 plus 64Gb Silver besteld.
    Net de track en trace code ontvangen dat hij morgen al word bezorgt!

    Eind vorige week ook bij Typhone besteld. Morgen binnen!
    (64Gb Space Grey)

  53. Krijg net een smsje dat de iPhone op voorraad is en ze me gaan bellen vandaag voor een afleverafspraak! YES!!

  54. Ik vind het heel vreemd dat ketens als dixons, icentre vrijwel niks kunnen zeggen over hun verwachte voorraad. Zeker gezien het feit dat deze morgen binnen zou (moeten) komen.

    Gelukkig heb ik nog een reservering bij de Apple store in Den Haag achter de hand 🙂

  55. Ik kreeg vanmorgen het smsje van KPN uw bestelling is verzonden. dus ik verwacht dat hij nu al thuis klaar ligt 🙂

  56. Kreeg net een mail van Vodafone dat ik hem vanavond kan ophalen bij hun in de winkel 😀

  57. Voor mij duurt het nog een week. Net een sms gekregen met daarin;

    Hi, onlangs heb je bij ons de Apple iPhone 6 Plus 16GB, Space Gray besteld, bedankt hiervoor. Door de overweldigende vraag kunnen wij jouw bestelling niet direct bezorgen. Wij leveren de Iphone 6 als eerste uit aan diegene die het eerst heeft besteld. We verwachten volgende week contact met je op te nemen voor het maken van een bezorgafspraak. Houdt je sms en e-mail goed in de gaten. Groeten van Hi

    Meh 🙁

  58. Mijn 6 komt ook morgen via hi

  59. Nog steeds geen bericht van vodafone gehad. heb vorige week donderdagnacht om 0:15 online besteld. Abo meteen ingegaan en nog steeds niks gehoord. Dit wordt vast langer wachten want op de klantenservice weten ze ook van niks wanneer wie hem krijg.

  60. Ook ik ben net gebeld door T-mobile met het nieuws dat mijn Iphone 6 al in de winkel ligt en ik het morgen ochtend mag gaan ophalen. Ik had hm wel bij de t-mobile shop voorbesteld, want vertrouw post mijn Iphone 6 niet naja ik krijg hm morgen ben benieuwd!!

  61. Vorige week gereserveerd in T-Mobile shop, gister de sms dat ie verstuurd was, en zojuist telefoon dat ik m morgen mag komen ophalen. Hij was nu al binnen maar ze mochten m nog niet uitleveren.

  62. @Jan: Jan, heb net contact gehad met een Vodafone-medewerker. Morgen weten ze meer over de bestelstatus en welke iPhones in de eerste verzending zitten.

  63. Mijn via typhone.nl bestelde iPhone 6+ komt ook morgen 😀
    Track&trace al in the pocket.
    Nu maar hopen dat PostNL ed niet overvallen worden :p

  64. Ik lees het al veel mensen weten niet eens wanneer hij binnenkomt en dat lijkt mij vreselijk vervelend.

    Ik wacht nog wel een maand/2maanden dan zijn ze volop te krijgen via marktplaats of via de i-centre.

    suc6 voor de mensen die zitten te wachten op hun bestelling ik hoop dat iedereen hem snel binnen heeft.

  65. @Robert: Vrijdag 19-09-2014 om 02.30 uur besteld Iphone 6 16 GB via HI.
    Nu net bericht dat hij niet voorradig is en moet wachten…pfff

  66. Vodafone zeg gewoon dat ze niet kunnen leveren op vrijdag als je online heb besteld. Waar ik weinig van geloof want waarom pre-order iedereen hem dan. Nog even wachten dan tot vodafone wil uotleveren. Altijd wat daar. Net als 2 jaar geleden

  67. Vodafone zegt vrijdag niet te leveren. Moeten we dit geloven? dus iedereen die online heeft besteld en hem thuis bezorgd krijg heeft hem sowieso morgen niet. Word pas zaterdag of maandag. Wat een goede service van vodafone. Zelfde als 2 jaar geleden. moest toen ook veel langer wachten dan beloofd

  68. @Jan: Bij mij ook voor mijn iphone 6 16 gb space grey. Ze weten van niks wanneer iemand hem krijg. sowieso niet morgen

  69. Net een mail van hi. Afgelopen dinsdag besteld. Kan hem zaterdag laten bezorgen. Maar helaas andere dingen op de agenda staan. Dus nu maar wachten tot maandag.

    6+ 64gb space gray

  70. @Willem: De reden dat ik nu mijn contract niet verlengd heb en ben over gestapt naar kpn. Koop iphone komende weken wel los

  71. Ik zou zo graag eens willen horen van iemand, die vandaag al een iphone 6 Plus krijgt, wat die er van vind. Is er iemand die nu zo’n grote telefoon heeft?

    Laat het eens weten aub 🙂
    Net zoals de iPhone 6 (iemand al mee kunnen spelen?)

  72. @Eric: Ik heb hem ook bij Dixons besteld, sta op nummer 82, de medewerker van Dixons vertelde mij dat er 1000+ modellen per iPhone type waren besteld. Volgens hem zit ik wel bij de eerste levering ”vermoed” hij.

  73. Heel relaxed op vrijdagmiddag na de heksenketel bij Typhone besteld. Vannacht levering :). Losse Silver 6 64GB. Ja ben een van de gelukkigen met een losse iPhone 6 die vannacht geleverd wordt. 🙂

  74. akelig stil bij vodafone…. vrijdag om 00:19 mijn 6 plus 64 gig besteld, maar nog helemaal niks tot nu toe…..

  75. @Joris: als je vannacht je iPhone hebt besteld duurt het nog wel een paar dagen voor je hem hebt. Verwacht niet deze maand

  76. Ik ook via t-mobile pre-order (van vaste klanten die konden 3dagen eerder pre orderen dan de rest)

    Lucky me zaterdag komt de iphone 6 plus space gray 16gb op mijn matje. Helaas niet morgen want zat al vol met bestellingen. Nja dan nog maar dagje wachten.

  77. M’n iPhone 6 wordt vandaag geleverd, besteld bij T-Mobile (zakelijk).

  78. Heeft er iemand al iets gehoord vanuit the phonehouse? Akelig stil.

  79. Als je hem morgen online besteld bij Apple zit er min een levertijd op van 3 à 4 weken wordt bij het bestellen ook aan gegeven. Ik heb een preorder gedaan bij Apple afgelopen maandag om 0:01 en kan de 2 Iphones 6 plus 64gb zwart rustig morgen tussen 10:00 en 11:00 uur ophalen bij de Apple store in Amsterdam. Voor degene die interesse hebben ze zijn te koop. Gr

  80. 18-9 online voor 0:00 al besteld, maar nog helemaal niks gehoord.

  81. Ik heb de iPhone6 al bijna een week. Ik snap al die mensen hier niet. Op de applestore site in Oberhausen hebben ze alle modellen elke dag op voorraad. Avonds reserveren dag later ophalen. Vanaf Arnhem is Oberhausen 80km. En voor garantie kan je in elke store terecht. Waarom dan in de rij staan??? Of bestellen bij providers waarvan je weet dat ze morgen toch niet alle klanten tevreden kunnen stellen??!! Waarom? Waarom? Waarom?

  82. @Jordy Koning: net gechat bij vodafone. eerst was er niks binnen gekomen nog en zou niemand hem morgen krijgen die online besteld had maar daarna opeens waren er wel iphone binnen gekomen en die worden verzonden naar postNL. pas als ze daar zijn en gescand zijn krijg jij pas een mail. Ze zei tegen mij dat mijn ordernummer als gekoppeld was aan een iphone 6. Zou goed nieuws zijn denk ik voor mij. dus nu hopen dat ik hem morgen heb anders werd het zaterdag of maandag. Misschien even via de chat vragen, bellen heeft geen zin die zeggen toch dat ze van niks weten.

  83. @Willem: Hetzelfde hier! Zat bij de eerst lichting maar nog steeds in behandeling… Gebeld en echt heel slecht te woord gestaan door klantenservice! Super slecht dus bij t-mobile!!

  84. Had vorige week bij Vodafone bizonspoor 6+128gb goud besteld. ze hadden gebeld om te vertellen dat ze de 6+ 128gb goud nog niet hebben ontvangen ze hadden alleen 6+ 16gb en 64gb ontvangen. Nog even wachten dus 🙁

  85. Gewoon de iPhone via Duitsland reserveren en zelfde dag nog ophalen…. No problem

  86. Iemand iets van PhoneHouse gehoord?
    Op de site staat dat ze de iphone morgen uit voorraad kunnen leveren aan diegenen die hem gepreordered hebben.
    Nog geen bericht ontvangen.

  87. @Sil: Ja ik kreeg vanmorgen een belletje dat ik een afspraak kon maken, maar dit kan niet vanwege gezeur met mijn oude abbonoment dus nog maar een weekje wachten.

  88. @Arthur: bijzonder heb donderdag op vrijdagnacht bestelt. Helemaal niks gehoord. Alleen een mail met een ordernummer.

  89. Voor de Belgen wordt het nog eventjes wachten op voldoende voorraad. Juist mail ontvangen van Switch (grootste en hoofd Apple verdeler in België), Morgen op de lanceringsdag kunnen ze enkel beschikken over een geringe vooraad iPhone 6 16 GB en iPhone 6 Plus 16 GB. Alle andere configuraties is nog eventjes wachten… *zucht*

  90. Dinsdagavond iPhone 6 Plus 128GB besteld bij KPN. Gisteren definitieve bevestiging. Vandaag bericht. Morgen in huis. Top!

  91. @Willem: Ook bij t-mobile besteld en kan deze morgen op 11:00 uur ophalen.

  92. @remmer: In FR en DE is ze levertijd 7-10 werkdagen dus ik denk dat we die ook krijgen.

  93. Afgelopen zondag eentje besteld via GSM Wijzer. Vooralsnog niets gehoord anders dan een orderbevestiging.

    Iemand die wel al iets heeft gehoord van GSM Wijzer?

  94. net een bevestiging vanuit de T-mobile winkel gehad. Toestel ligt klaar om morgen opgehaald te worden.

  95. @Sil: Ja, ik werd vanochtend gebeld door The Phonehouse.
    Mij werd verteld dat ik mijn iPhone 6 morgen op kan komen halen.

  96. Vorige week vrijdag iPhone 6 zilver 64gb besteld bij Belcompany , vandaag gebeld dat ik um morgen kan ophalen.

  97. Ahah, en toch hebben genoeg mensen, of misschien wel meer een iPhone 6+ besteld ipv een iPhone 6.

    Toch maar een slag groter? 😉

    Overigens, heb ik ook een iPhone 6+ besteld, 64GB space grey. Helaas wordt de iPhone morgen niet geleverd..

  98. Waar blijft jullie argument met één hand kunnen bedienen?
    Ze kopen nu massaal de iPhone 6 Plus.

  99. (Red.) Verwijderd. Houd het fatsoenlijk.

  100. Vrijdagmiddag om 15.30 besteld bij Hi als nieuwe klant. iPhone 6 plus, 64gb

    Zaterdag wordt ie geleverd!

  101. Ik heb vandaag ‘op het laatste moment’ bij Typhone een iPhone 6 64 GB Space Gray besteld en ontving enkele uren terug al een track & trace nummer. Wordt morgen geleverd!

    Had eerst bij Dixons gereserveerd, maar dat doe ik dus nóóit meer!

  102. Mijn iphone 6 van t-mobile staat nu net op “in magazijn” ipv “in behandeling” Dus hoop dat ik voor 20:00 de bezorglink krijg en ik hem morgen in huis heb!

  103. Ik krijg mijn iphone 6 plus 16 gb gold morgen geleverd. Zojuist bevestiging gehad. Iemand geïnteresseerd om over te nemen voor 950 euro? Direct op te halen bij mij op werk..

  104. Origineel geplaatst door Mighty Mike
    15-9 preorder bij Vodafone winkel gedaan, met mazzel morgen iPhone 6 binnen. Afhankelijk hoeveel ze geleverd krijgen uiteraard en hoeveel preorders er zijn en hoe hoog je op de lijst staat.

    Hoe kun jij in godsnaam in Nederland bij Vodafone al de 15e besteld hebben?

  105. @Tom: Ik heb precies hetzelfde gedaan. Vanmiddag de iPhone 6 Plus 64 GB Zilver besteld en ook een melding gekregen dat het pakket morgen afgeleverd wordt. Dixons bekijkt het maar. Tot op heden nog niets gehoord van de bestelling. Alleen dat ik op de wachtlijst was geplaatst en een nummer ontvangen.

  106. Afgelopen vrijdagavond bij de Phonehouse een iPhone 6 64gb Space Gray besteld, net een telefoontje gehad dat ie klaarligt en morgen opgehaald kan worden

  107. Net superblij omdat ik een leveringsafspraak kon maken vanuit tmobile bij AMP. Is de eerste leveringsoptie maandag.. Mijn iPhone ligt dus al klaar en ik krijg hem maandag avond pas.. stom.

  108. Net van vodafone t&t gehad wordt morgen tussen 11.00-13.00 bezorgt….

  109. Zojuist mijn iPhone opgehaald. Alleen moeten beloven hem pas vanavond aan te zetten.

  110. Zojuist mijn 3S code ontvangen en hij word morgen geleverd!

    Het gaat om een telefonische vodafone verlenging van de pre order nacht.

  111. @Brian: Had je online of telefonisch besteld? Ik had om 0:01 besteld die bewuste nacht, maar nog niets…telefonisch kon Vodafone me ook niets vertellen nog 🙁

  112. Maandag 22-9 bij t-mobile besteld gaat volgens lijst nog 2 tot 3 weken duren. Ben je al 10 jaar klant. Geen sms gehad niet gebeld. Heb nou al spijt, hoe kan iedereen al bericht hebben ?

  113. Dinsdagochtend via Apple reservering gedaan voor 128gb zilver 6,

    Morgen ophalen

  114. @Justus: Inderdaad, ik bestel bij Dixons nooit meer. Eigenlijk altijd al problemen gehad bij hen. Enige reden om bij hen te bestellen was vanwege de garantie, maar als ze al geen garantie bieden dat ze snel kunnen leveren of überhaupt iets laten weten over je order dan heb je er ook niet bepaald iets aan. 😛

    Morgen dus lekker genieten van m’n ‘last-minute’ bestelde iPhone 6. 😀

  115. Half jaar terug al op de wachtlijst laten zetten bij de lokale Vodafone winkel, na het Apple event gebeld door deze winkel naar welk model mijn voorkeur uitging. Net weer gebeld dat mijn 6 64GB klaar ligt en ik deze morgenvroeg op kan halen. Top al zeg ik zelf!

  116. Ik heb een losse iPhone bij de plaatselijke Mediamarkt gereserveerd (aanbetaling van 50,- nodig) en heb net even gevraagd naar de status:

    De Mediamarkt heeft de iPhones geleverd gekregen en voor de meeste modellen/uitvoeringen geldt dat er meer geleverd zijn dan gereserveerd! Enkel ‘Space Gray’ viel iets wat tegen. Kans is zeer groot dat ik mijn iPhone morgen bij de Mediamarkt ophaal en zo niet, dan heb ik als achter-de-handje nog een reservering staan bij de Apple store te A’dam 🙂

  117. @Gonus: Same here, Typhone is lekker bezig.

  118. @oscar: Zelfde probleem hier, T-mobile is niet te vertrouwen zit eraan te denken om te cancelen en ergens anders te halen. Stelletje oplichters daar bij T mobile

  119. Vorige week s’nachts iPhone 6 besteld bij typhone met Hi abbo..Komt morgen via PostNL tussen 13:30 / 15:30

  120. Eerst bij BCC besteld, aantal keer gebeld en elke keer een ander verhaal gekregen over wanneer ik mijn iPhone 6 zou ontvangen. Uiteindelijk blijkt dat ze een levering hebben moeten terugsturen en pas vanaf 2 oktober beginnen met leveren. Bestelling is inmiddels geannuleerd en heb een bestelling bij Typhone geplaatst. Hopelijk heb ik hem dan morgen of zaterdag in huis.

  121. @Tom: @justus nou wees maar blij. Mijn status was gegaan van datum 26-9 naar onbekend, dus even gebeld en ze hadden maar heel weinig binnen gekregen. Was nr 298, dus dat gaat m niet worden morgen

  122. @David: Maandag besteld bij Telenet, met abo. Daarnet telefoon gehad dat hij zaterdag wordt geleverd aan huis…..

    😉

  123. Apart…. nog niks gehoord van m’n iPhone 6 plus 64Gb Space Gray bestelling bij Vodafone, maar hij staat wel op “direct leverbaar” in de webshop (andere versies hebben ook status 1-2 weken levertijd)

  124. Vorige week donderdag 18-09 om 23.30 bij icentre besteld(iphone 6, 64GB spacegray) kunnen gewoon niet leveren.
    Net besteld bij typhone, morgen of zaterdag in huis.
    Mooi man daar ben je dan apple premium reseller voor.

  125. Ik heb zojuist ook via Typhone besteld (64GB/Silver). De website geeft nog steeds aan: “ruim op voorraad”. Dus nu nog wachten op verzendbevestiging 🙂

  126. Het valt mij trouwens op dat ik 2 precies dezelfde mails hebt gehad van dixons en icentre betreft mijn preorder. Klopt dit? Het is net alsof dezelfde persoon deze mails verstuurd.

  127. Ik heb net een bericht ontvangen dat ik mijn iphone 6 morgen kan ophalen in de Belsimpel.nl winkel. Ik had deze pre-order op 10 sept geplaatst en ben dan ook zeer tevreden over de levering.

  128. Ook net zwarte 64gb bestelling gedaan bij Typhone. Waren er nog genoeg op voorraad zeiden ze aan de telefoon

  129. @Bram: DIXONS schrijft per mail: 26 september zullen wij geen iPhone 6 64GB varianten uitleveren. Deze modellen hebben wij helaas nog niet mogen ontvangen. De 64GB varianten zullen wij naar verwachting volgende week ontvangen en uitleveren. Echter, is dit geen garantie. En er was bevestigd dat ik 26-9-’14 kon afhalen! Kortom, geannuleerd!!!

  130. Ook zojuist een bestelling geplaatst op Typhone; iPhone 6 64GB Space Grey, zouden nog genoeg op voorraad zijn. Hoop op ontvangst morgen, aangezien ik zaterdag niet op mijn werk ben. De avondbestellers onder ons bij Typhone: Nog een bevestiging/track & trace nummer ontvangen?

  131. @Davernl: En wanneer verzenden ze dan, vanavond nog of morgen, met levering maandag?

  132. Ben ik ff blij dat ik m’n iPhone 6 gewoon bij de Apple store in Duitsland besteld heb en gisteren gewoon ben gaan ophalen. Binnen 5 minuten alles geregeld, geen gezeur met wachtrijen of wanneer de post komt.
    Maar goed, ik snap dat het niet zomaar voor iedereen mogelijk is om ff naar Duitsland te rijden.
    In ieder geval veel succes allemaal morgen. Het is een mooi toestel 🙂

  133. @Prutsky: Zaterdag levering

  134. ik denk dat Dixons en iCentre slecht van betalen zijn aan hun leverancier Apple. Ik was 111e op de lijst en kreeg bevestiging met af te halen 26-9-’14. Nu bericht dat er überhaupt niet geleverd wordt. Typhone heeft mij gegarandeerd zaterdag of uiterlijk maandag te leveren! (iPhone6 64GB Space grey)

  135. ik woon in duitsland heb m al een weekje echt een toptoestel meteen halen iedereen 😀

  136. @Rene: Eventjes gebeld, ze gaan morgen op de post, dus zaterdag in huis.

  137. @Bart: thanks! Heb de hele avond in de wacht gehangen, toen maar besteld. Iemand enig idee of het afleveradres gewijzigd kan worden ?

  138. net even binnen gelopen bij de vodafone winkel.
    daar hebben ze maar 1 of 2 iphone 6 plus toestellen ontvangen.
    van de iphone 6 is er voldoende voorraad om er morgen ochtend gewoon 1 op te halen zonder reservering !
    (maarja,. ik wilde toch eigenlijk voor de plus gaan,… moeilijk !)

  139. Origineel geplaatst door Rudy:

    Nou nou… Het zal toch allemaal wel meevallen? Je hebt nog zuurstof, eten en drinken in huis? Dan gaat het helemaal goedkomen!

    T-mobile is net als alle anderen overspoeld met bestellingen. Op het forum van T-mobile lees ik dat de eerste pre-order klanten al bericht hebben gekregen dat hij geleverd wordt. Zat je niet bij de pre-order bulk, of laat in de pre-order bulk? Dan moet je even wachten.

    Ik begrijp best dat we allemaal graag snel met onze nieuwe gadget spelen, maar om nou bedrijven de schuld te geven dat er meer vraag dan aanbod is is wat simpel.

    Lees een boek, bouw een bouwpakket… geen stress!

    altijd zo mooi droog, het klopt helemaal.

  140. Heb ik ff mazzel gehad!! Dankzij het artikel van iCulture de reserverings site in de gaten gehouden en very easy een reservering geplaatst!!! Morgenavond zit ik met mn nieuwe iPhone!!!

  141. @Just Goossens: Kansloos! Als een bedrijf beloftes doet moeten ze deze nakomen!!! T-mobile doet dit dus niet!! Erg slecht om zo met klanten om te gaan!

  142. Check. Chat service vodafone top! Geen mail of sms gehad van vodafone maar wel een goede T&T nummer via chatservice zonet!

  143. Vannacht mijn iPhone 64Gb aan de deur gebracht gekregen van Vodafone in een leuk kistje helemaal gevuld met lekkere dingen en een mooie iPhone 6 case…..TOP Vodafone

  144. Ik heb hem op de 15e besteld bij Belsimpel… Heb net gebeld en ze hebben me.verteld dat ik hem.vandaag (26 September) sowieso niet krijg.. echter sta ik wel hoog op de lijst en Kan ik m begin volgende week verwachten..

    Als ik m bij kpn of Vodafone had.besteld ipv belsimpel had ik m nu gehad

  145. Ik ben vanochtend om 10:00 naar een KPN-winkel geweest. Daar hadden ze alleen stuks spacegrijs 6 64 GB maar ik wilde goud. Zou ik gebeld worden als het binnen kwam. Om 12:45 was ik de trotse bezitter van een iPhone 6 64 GB gold. Zonder preorder of iets dergelijks.

  146. Weet iemand hoe lang je precies moet wachten wanneer je een mail krijgt met daarin “klaar voor verzending: 5-7 werkdagen” is dat dan effectief die tijd of kan deze korter of langer zijn? Alvast bedankt!

  147. @Tom: mag ik vragen wat je order nummer was? vind het nogal gek dat ik hem de 19e besteld heb en excuus na excuus blijf horen

  148. Ik heb een iphone 6 64GB silver besteld op de dag dat die uitkwam (26-09) in de mediamarkt webshop. Nog steeds niks binnen. Bestelstatus staat al sinds 5 dagen op “verzonden”. Track nummer doet het niet. Iemand hier ook met hetzelfde probleem?

  149. Origineel geplaatst door maxime
    Weet iemand hoe lang je precies moet wachten wanneer je een mail krijgt met daarin “klaar voor verzending: 5-7 werkdagen” is dat dan effectief die tijd of kan deze korter of langer zijn? Alvast bedankt!

    Nou, daar kan ik je wel antwoord op geven. Het duurt dan nog zeker 1 tot 1,5 week voor je het binnen hebt. Ze maken het verzending klaar in 5 tot 7 werkdagen en dan gaan ze versturen, volgens mij vanuit het laatste puntje van de wereld en via een postduif?! Want je krijgt na die 5 tot 7 werkdagen een mail dat het nog zeker 1 tot 1,5 week duurt.

    Dus succes met je bestelling 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.