Reacties voor: Maak van je iPhone 6 een iPhone 5 met stickers voor antennestrepen

Speciale stickers zorgen ervoor dat je iPhone 6 iets meer lijkt op de iPhone 5 en iPhone 5s. Dit maakt een einde aan de lelijke strepen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 30 reacties

  1. Ziet er gaaf uit! Weet iemand of er toevallig ook stikkers zijn voor alleen de antene streepjes zodat je wat meer accent aan je iphone kunt geven?

  2. Hebben jullie ook dat de verbinding weg valt zodra je de telefoon stevig vast pak in landscape modus? Zou dit door de antenne strepen kunnen komen?

  3. Dit is iets wat Apple zelf ook wel had kunnen bedenken. Het lag in de lijn der verwachting dat er afkeurend op de ‘lelijke antennestrepen’ gereageerd zou worden (net als overigens op de uitstekende cameralens). Heb een sterk vermoeden dat het design van de 6( ) sterk onder tijdsdruk heeft geleden en er haastig consessies zijn gedaan (die uiteraard bij de ‘S-versies’ weer zijn opgelost).

  4. Origineel geplaatst door iNick
    Dit is iets wat Apple zelf ook wel had kunnen bedenken. Het lag in de lijn der verwachting dat er afkeurend op de ‘lelijke antennestrepen’ gereageerd zou worden (net als overigens op de uitstekende cameralens). Heb een sterk vermoeden dat het design van de 6( ) sterk onder tijdsdruk heeft geleden en er haastig consessies zijn gedaan (die uiteraard bij de ‘S-versies’ weer zijn opgelost).

    Precies dus daarom wacht ik nog een jaartje met het vernieuwen van mijn Iphone 5s. 🙂

  5. Dus je koopt stoer de nieuwste iPhone en gaat daarna het uiterlijk veranderen, omdat je de oude mooier vind? Raar volk…

  6. @Milli: Ik vind het zelf ook maar altijd wat ‘overbodig’ als men in de ‘x’ versie zit om te upgraden naar ‘x-s’ versies en visa versa. Een iphone is goed genoeg om 2 jaar mee te gaan zou je zeggen :). Al is het argument bij de 6 natuurlijk iets scheef getrokken door het grotere scherm en apple pay (voor amerikanen at the moment)

    Daarnaast vind ik dit er inderdaad ook niet verkeerd uit zien, mijn iphone 6 is besteld en zal ook denk ik niet echt me irriteren aan het design maar dan alsnog zou Apple dit ook gedaan kunnen hebben (maar god mag weten wie dan weer heeft lopen klagen)

  7. Origineel geplaatst door Arno
    Dus je koopt stoer de nieuwste iPhone en gaat daarna het uiterlijk veranderen, omdat je de oude mooier vind? Raar volk…

    Precies!!

  8. dit is toch de iPhone 6 dus moet je er niets aan willen veranderen,hij is mooi zoals die is ander koop je m toch niet.
    het is een super toestel !

  9. @Toon: Mee eens. iPhone 6 is mooi zoals hij nu is. Zou er niets aan willen veranderen. 🙂

  10. Wat lelijk. Koop dan alsjeblieft een 5s of gooi er een case omheen. Maar ga niet met plakkertjes lopen prutsen.

  11. Vind mijn 5 ook mooi, maar toch een case erom

  12. Origineel geplaatst door Toon
    dit is toch de iPhone 6 dus moet je er niets aan willen veranderen,hij is mooi zoals die is ander koop je m toch niet.het is een super toestel !

    Ik heb de iPhone 6 gekocht om wat hij kan, maar ondanks dat het uiterst zorgvuldig is vormgegeven vind ik het de lelijkste iPhone tot nu toe.

  13. Ik zou er eerder een hoesje omheen doen, heb ik toch al nodig als ik een iPhone 6 zou hebben. Dan heb je gelijk het probleem van de uitpuilende camera opgelost, als tenminste het hoesje even dik is als de bobbel van de camera.

    Hoewel de iPhone 6 een mooi toestel is, weet ik nog niet of ik mijn 5 er wel voor zal wegdoen. Heeft ook met de prijzen, abonnementen etc. te maken. Misschien wacht ik ook wel op de 6S. Aangezien de iPhone 6 nu op de markt is, zal de geruchtenmolen voor de 6S wel gauw beginnen te lopen (misschien nog even adempauze tot na het iPad evenement). Maar ik zal alvast wat suggesties de wereld in helpen (open deuren overigens): de 6S zal geen uitpuilende camera meer hebben, de optische stabilisatie van de 6+ zal ook in de gewone 6 komen, door wat creativiteit met kleuren zal de achterkant er beter uitzien, er zullen stalen verstevigingsstrips binnenin geplaatst worden waardoor de 6 bijna net zo stijf zal worden als de 5(S) en het instapmodel krijgt 32GB.

  14. Dat gezeur steeds over die strepen. Als je de iPhone in het echt ziet, dan zul je ervaren dat die strepen helemaal niet zo lelijk zijn. Het is gewoon een strakke telefoon met een antenne!

  15. “Antennestrepen” verdient een nominatie voor het volgende Van Dale Woord van het Jaar. 😉

  16. Origineel geplaatst door Marc
    Dat gezeur steeds over die strepen. Als je de iPhone in het echt ziet, dan zul je ervaren dat die strepen helemaal niet zo lelijk zijn. Het is gewoon een strakke telefoon met een antenne!

    Smaken verschillen. Ik heb de iPhone 6 nu een aantal keer in mijn handen gehad omdat vrienden hem al hebben, zowel wit als space-grey. Met de 5 kon ik niet wachten om te upgraden maar nu word ik niet warm of koud van de 6. Ik hou mijn 5 nog wel een jaartje denk ik.

  17. Origineel geplaatst door Milli
    Precies dus daarom wacht ik nog een jaartje met het vernieuwen van mijn Iphone 5s. 🙂

    Ik doe met je mee! Ben nog wel tevreden met m’n “day one” 5S.

  18. Tsja, de strepen. 98% van de tijd kijk ik op het scherm. Zie niks van de strepen. De 5S is misschien ietsjes mooier aan de buitenkant. De iPhone 6 wint het met het scherm. Alsof de iconen erop liggen. Prachtig.

  19. Het kan ook nooit goed zijn. Smaken verschillen. Ik vind de 6 prima zo. En prop hem ook niet in een een of ander oerlelijk hoesje 🙂

  20. Ik ben juist blij met de looks van de 6+! En in combinatie met het zwart leren hoesje van Apple is het echt de mooiste iPhone die ik tot nu toe in bezit heb gehad! Je ziet niet eens de achterkant, al stoorde ik me er totaal niet aan 🙂

  21. Best wel triest als je dit zou kopen.

    Heb mijn iphone 6 verkocht omdat ik hem helaas tegroot vind.

    Heb nu een 5s gekocht en ben er super blij mee.

  22. Idem, de Plus en normale 6 in de 14 dagen ruilrecht die je hebt geprobeerd… uiteindelijk toch maar bij mijn 5s gebleven. Ondanks het grotere scherm is de upgrade geen 800 waard vanaf de 5s, alles draait net zo vlot (zen garden bv.) als op de 6. Het beste is zoals gewoonlijk de “S” lijn te volgen, denk dat de Plus dan ook wat meer Ram gaat krijgen… 1gb is not done voor dit scherm en helemaal niet voor de toekomst.

  23. @Arno: Helemaal mee eens…., koop dan geen 6 maar een 5S

  24. Origineel geplaatst door Toon
    dit is toch de iPhone 6 dus moet je er niets aan willen veranderen,hij is mooi zoals die is ander koop je m toch niet.
    het is een super toestel !

    Helemaal mee eens!

  25. Wat heb ik aan de achterkant van mijn iPhone te zoeken?? Ik kijk daar nooit. En eigenlijk ziet het er wel mooi uit, ik heb net eens gekeken…

  26. Ik vind die stickers onzin. Ik vind het juist mooier dat die glazen vlakjes boven en onder het aluminium eindelijk verdwenen zijn. In plaats daarvan nu nog antennestrepen, maar dat vind ik geen enkel probleem. Misschien vinden ze daar nog wel ‘s wat op. Ik vind het design van de iPhone 6 (plus) er prima uit zien!

  27. Mensen kunnen lang wachten op de 6S .
    Die komt er namelijk niet 🙂

  28. Hoe durven mensen een andere smaak te hebben en het uiterlijk van hun nieuwe iPhone zo te verprutsen. On-ge-looflijk. Straks moet ik zo’n iPhone ook nog in het openbaar zien, ik moet er niet aan denken!

    Waarom niet, als het mensen beter bevalt? Het is niet zo dat Apple dit jaar een keuze aanbiedt. Het is kiezen tussen klein of groot scherm, nieuw en beter of ouder en slomer, maar niet tussen strepen en zonder strepen. Fantastische reacties.

  29. Die stickers liggen er binnen een dag af.

  30. Ik vind het design van de 6 juist mooi! Bij de space grey vind ik de antenne strepen zelfs wel mooi de achterkant ‘breken’. OK, bij de gouden zijn de witte strepen twijfelachtig, maar goed, ik vind de gouden uberhaupt twijfelachtig… Bij de witte zijn ze ook niet storend.

    De 4 / 4s was qua design naar mijn idee de mooiste tot nu toe, maar de 6 is zeker op de 2e plek.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.