Reacties voor: iPhone 5se te zien op gelekte ontwerptekeningen

Op uitgelekte ontwerptekeningen is de iPhone 5se te zien. Als we de schetsen mogen geloven, vertoont de 4-inch iPhone grote overeenkomsten met het uiterlijk van de iPhone 6.
Lees het complete artikel → iPhone 5se te zien op gelekte ontwerptekeningen
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Platte camera en aan/uit bovenop zouden twee goeie wijzigingen zijn tov de 6

  2. Afhankelijk van de specs van de camera zou dit wel eens een mooie opvolger kunnen zijn van de 5S van mijn vriendin.

    @Ed: Die aan/uitknop aan de zijkant vind ik eigenlijk wel prettig. Lekker laten zo.
    Bij een kleiner formaat toestel kan dat wel bovenop inderdaad, maar het is met de knop aan de zijkant wel een eenduidig geheel wanneer je evt. overstap naar een grotere iPhone.

  3. Laten we wel wezen: op basis van de uitgelekte tekeningen toont de iPhone 5se meer gelijkenissen met de iPhone 5s dan met de iPhone 6(s). Hooguit kun je stellen, dat alleen de afgeronde randen doen denken aan de iPhone 6(s).

  4. @RTF: Eens met Ed, ik heb de iphone 6 plus en de knop aan de zijkant irriteert me dagelijks, als ze iets overnemen van een Android toestel, kies dan het juiste.

    Powerknop lekker bovenin laten, wanneer gebruik je nou eigenlijk? Ik zelde. Nu zit de powerknop elke keer weer in de weg bij het maken van een foto indien je de volume knop gebruikt.

  5. Het valt mij op dat de flitser op de middelste tekening rond is in tegenstelling tot de bovenste en onderste tekening.

  6. Laten we hopen dat de 5se (of hoe die ook heten mag) eruit ziet als een 5S. ‘T is nog steeds een van de mooiste iPhones die Apple heeft, vooral door het glas op de achterkant en de diamantgeslepen hoeken. En natuurlijk, geen fysiek uitstekende camera.

  7. @angelus: Pardon? Elke keer als je je iPhone gebruikt gebruik je die knop toch ook?

  8. @Pieter: Ik gebruik de home button als ik de iphone elke keer pak. Ik weet niet hoe jij je iphone gebruikt?

  9. Alles wijst er op dit moment op dat de iPhone 5se een waardige opvolger gaat worden voor mijn huidige iPhone 5s! Ik heb hem vanaf dag één in huis en tot op de dag van vandaag in love met het design, iets waar de iPhone 6(s) mij niet wist te overtuigen. Het design van de iPhone 5s i.c.m. nieuwe hardware van de iPhone 6s is in mijn ogen de perfecte iPhone.

    Wat ik alleen wel nog hoop is dat er een Haptic Engine in de nieuwe iPhone 5se zit. Niet dat ik 3D Touch wil op de iPhone 5se, maar ik de Haptic Engine voor het ontvangen van notificaties vind het een hele verbetering t.o.v. het ‘ouderwetse’ trilmotortje in de iPhone 6 en eerder. Voelt gewoon beter en het geheel ‘rammelt’ er veel minder door.

  10. Origineel geplaatst door angelus
    @RTF: Eens met Ed, ik heb de iphone 6 plus en de knop aan de zijkant irriteert me dagelijks, als ze iets overnemen van een Android toestel, kies dan het juiste.

    Powerknop lekker bovenin laten, wanneer gebruik je nou eigenlijk? Ik zelde. Nu zit de powerknop elke keer weer in de weg bij het maken van een foto indien je de volume knop gebruikt.

    Helemaal eens!! (Misschien helpt het en luisteren ze naar ons)

  11. Origineel geplaatst door RTF: Afhankelijk van de specs van de camera zou dit wel eens een mooie opvolger kunnen zijn van de 5S van mijn vriendin..

    Nee, de opvolger van jouw 6s. Want die gaat naar je vriendin.

  12. Alhoewel die vlakke zijkant is natuurlijk nog maar de vraag….dat zou wel eens tegen kunnen vallen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.