Reacties voor: iPhone 5s wereldwijd bestverkochte smartphone in september

De iPhone 5s was de bestverkochte smartphone in september 2013. Dat blijkt uit cijfers van Counterpoint Research. Ook de iPhone 5 en iPhone 5c deden het goed.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Release maand lijkt me normaal dat het op 1 staat. Nu maar hopen dat hij boven de Galaxy S4 blijft staan 🙂

    Maar na een half jaar gaan mensen weer wachten op de iPhone 6. En dan zakt hij weer

  2. I love my iPhone 5, maar mijn persoonlijke tweede keuze is toch de Nexus 5.

  3. Ik hou ook echt van mijn iPhone 5 😀 Zou echt nooit meer een ander merk willen, en al helemaal geen crapsung

  4. Echtwaar ik snap die 5c totaal niet.

    Ik zou een iphone 5 halen ipv een 5c.

  5. @ozil: Waar haal je die dan?

  6. Origineel geplaatst door MauriceH
    Ik hou ook echt van mijn iPhone 5 😀 Zou echt nooit meer een ander merk willen, en al helemaal geen crapsung

    Ook ik ben Apple adept maar vind dit een kinderachtige reactie. M’n vrouw heeft een Samsung S4 en soms kijk ik best ook wat jaloers haar kant op. En vice versa is ook wel het geval… Apple maakt fantastische toestellen, Samsung ook. Laat de markt het maar bepalen…

  7. Er is maar éé nummer één telefoon, dat blijkt wel weer.. Ik snap niet dat alle andere gebruikers niet een keer overstappen op iPhone

  8. @Ron: Ja, dat is waar Ron, ik heb ook mijn iphone 5 als dagelijks toestel maar daarnaast ook een Samsung galaxy S3 die ik gebruik om films te bekijken op het grote scherm. Ik denk dat als Apple volgend jaar een 6 uitbrengt die ook een groter scherm heeft, kan ik de Samsung wegdoen. Das ook de bedoeling. Ze zijn beide niet slecht maar Apple scoort voor mij toch nog beter op diverse vlakken.

  9. Snap niet dat men die samsung troep koopt, als je dan toch android kiest zijn htc , sony en zelfs Huawei veel degelijker.

    Als er geen ios was zou ik zelf trouwens nokia en windows phone kiezen, android is veel te open met die playstore, zo veel troep daar.

  10. Ik ben nog steeds aan het wachten op m’n iPhone 5S 🙁

  11. Ik moet iets bekennen…
    Als iPhone niet bestond zou ik waarschijnlijk Samsung gebruiken

  12. Origineel geplaatst door Hub
    @ozil: Waar haal je die dan?

    De iPhone 5 is nog bij verschilende webshops te koop. Alleen loop de prijs weer langzaam op. Hij was €500 maar zit nu al weer op €550

  13. @Erik: Klinkt alsof je beter een iPad Mini kunt gebruiken voor films. Veel fijner. Kan je die Galaxy nu al weg doen 🙂

  14. 5s een droom van een smartphone

  15. @Tom van Zummeren: Allicht heb je gelijk Tom maar ik heb ook een ipad 3 , die is helaas iets te zwaar om overal mee te nemen, vandaar mijn Samsung.

  16. Origineel geplaatst door Erik: @Ron: Ja, dat is waar Ron, ik heb ook mijn iphone 5 als dagelijks toestel maar daarnaast ook een Samsung galaxy S3 die ik gebruik om films te bekijken op het grote scherm. Ik denk dat als Apple volgend jaar een 6 uitbrengt die ook een groter scherm heeft, kan ik de Samsung wegdoen. Das ook de bedoeling. Ze zijn beide niet slecht maar Apple scoort voor mij toch nog beter op diverse vlakken.

    of je koopt een iPad mini?

  17. Bij realse van Samsung 4 stond iPhone 5 ook niet op 1 😉 Hoe objectief is dit?

    Relevant; sinds iPhone 3G (2007) ben ik Apple trouw gebleven (tot op heden) – smart UI, gebruiksgemak en solide (prijs maakt niet uit).

  18. Heb m’n iPhone 5S vandaag binnen gekregen en ik moet zeggen dat het echt een geweldig ding is

  19. Origineel geplaatst door Ron
    Origineel geplaatst door MauriceHIk hou ook echt van mijn iPhone 5 Zou echt nooit meer een ander merk willen, en al helemaal geen crapsungOok ik ben Apple adept maar vind dit een kinderachtige reactie. M’n vrouw heeft een Samsung S4 en soms kijk ik best ook wat jaloers haar kant op. En vice versa is ook wel het geval… Apple maakt fantastische toestellen, Samsung ook. Laat de markt het maar bepalen…

    Jongen, S@msung écht niet hoor. Zet eens een mooie foto op je iPhone en op haar samsung dezelfde, de kleuren zijn niet om aan te kijken. Oled is nog lang niet rijp genoeg voor goede kleurweergave.

  20. Origineel geplaatst door lordbachus
    Snap niet dat men die samsung troep koopt, als je dan toch android kiest zijn htc , sony en zelfs Huawei veel degelijker.Als er geen ios was zou ik zelf trouwens nokia en windows phone kiezen, android is veel te open met die playstore, zo veel troep daar.

    Elk androidmerk anders dan S@msung (dus géén oled) is STUKKEN béter. Ziét niemand die crappy kleurweergave door het supergoedkope scherm? Én het scherm is uitgeput na een jaartje (groenblauwig beeld)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.