Reacties voor: ‘iPhone 5S krijgt homeknop van saffierkristal met vingerafdrukscanner’

De iPhone 5S krijgt mogelijk een capacitieve homeknop gemaakt van saffierkristal, met daarin een vingerafdrukscanner verwerkt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Toch wacht ik op de iPhone 6. Volgend jaar. Dan loopt m’n abonnement ook af 🙂

  2. Ik wacht ook lekker nog een jaartje…
    Meestal is de opvolger van de grote uitgaven, een jaar terug, toch niet zoveel. Dan kan je beter wachten tot over een jaartje.

    Leuk idee die vingerafdruk, maar persoonlijk vind ik het niets. Maar goed, we zullen wel zien. De iPhone Mini vind ik overigens wel erg leuk, zeker de kleurtjes 🙂

  3. Ik wacht ook

  4. Ik ben ook van de nummers. En niet de s’en.

  5. wachten zal ik zeker niet doen, al komt er elke 6 maanden een nieuwe iphone, ik koop ze gelijk 🙂

  6. Nou.. kom maar op met die 5S! Ik ga die wel aanschaffen. Mooi extra reden nu.

  7. Op zich heel innovatief, een home knop met vingerscanner maar als je een case om je iPhone hebt voor bescherming gaat het niet werken vrees ik….:(

  8. Kopen mooie update

  9. @Jildiz: Hoezo werkt dan de vingerafdruk scanner dan niet meer een case ziet toch niet over de homebuton?

  10. Just bring it.

  11. @Jildiz: zit jouw case op de homeknop dan?

  12. Ik denk dat er nog te futuristisch wordt gedacht. Vingerscanners zijn nog lang niet op het niveau dat we mogen verwachten voor een iphone. Lijkt me ook zeer overbodig en alleen een hebbe ding. Het kan sowieso geen budget iphone worden, met zo’n dure technologie.

  13. Kom maar op zou ik zeggen! Erg leuke toevoeging!! Ook handig als je partner hem even wilt lenen hahahaha 😉

  14. Lijkt me een mooie toevoeging inderdaad.

  15. Leuk idee zo’n vingerafdruk scanner. Persoonlijk lijkt het me vooral op de iPad een grote toevoeging. Het lijkt me fantastisch als op deze manier er een multi user apparaat van gemaakt zou worden.

  16. Maar is zo een scanner dan alleen voor unlocken, dus als beveiliging, of heb je dan geen echte homeknop meer, maar een soort touch knopje?

  17. Die vinger afdruk scanner wordt denk ik vrij makkelijk te kraken. Met plakband haal je al makkelijk de vinger afdruk van een bierglas af,of van de telefoon zelf. Op de huid plakken en klaar. Tenminste dat is wat ik een keer gezien heb en schijnt te werken 🙂

  18. Ik verwacht dat de iWatch alleen werkt met de iPhone 5S. Want zo werkt Apple tegenwoordig. En ik wil heel graag een iWatch.. Dus ja..

  19. Origineel geplaatst door boxerip
    Die vinger afdruk scanner wordt denk ik vrij makkelijk te kraken. Met plakband haal je al makkelijk de vinger afdruk van een bierglas af,of van de telefoon zelf. Op de huid plakken en klaar. Tenminste dat is wat ik een keer gezien heb en schijnt te werken 🙂

    Vergeet niet de ééneiige tweelingen!

  20. Ben blij met de 5 :), echter valt me meer tegen dan mn vorige iphone 4 (qua bouwkwaliteit).Ik denk dat de budget iphone meer zou verkopen.

  21. @Brian: Hoe zo werkt Apple? Ze laten hun oudere modellen toch niet verkommeren. De iphone 3GS draait zelfs nog op ios6 (gedeeltelijk toch). Waarom zou de iwatch niet met de iphone 4/4s werken?

  22. Wat heb je in hemelsnaam aan een vingerafdrukscanner… unlocken is misschien leuk maar verder..

  23. @Marc: zal ook wel weer een gerugt zijn

  24. Origineel geplaatst door Nick
    Wat heb je in hemelsnaam aan een vingerafdrukscanner… unlocken is misschien leuk maar verder..

    Vanochtend weer vier keer mijn pincode verkeerd ingetikt. Ik denk dat het best handig kan zijn om gewoon in een keer te unlocken met je vingerafdruk. Maar of dat nu genoeg is voor een nieuw ding… We zien wel wat zij zeggen dat je ermee kunt.

  25. Origineel geplaatst door boxerip
    Die vinger afdruk scanner wordt denk ik vrij makkelijk te kraken. Met plakband haal je al makkelijk de vinger afdruk van een bierglas af,of van de telefoon zelf. Op de huid plakken en klaar. Tenminste dat is wat ik een keer gezien heb en schijnt te werken

    te veel CSI Gekeken

  26. Wel als je een hele goede hebt die beschermd tegen vallen en spatwater zoals de Otterbox defender of de Lunatik@iphone6:

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.