Reacties voor: ‘iPhone 5S krijgt gouden kleurvariant en 128GB-model’

De iPhone 5S zal een gouden kleurvariant krijgen en verschijnen met 128GB opslag en een ander diafragma.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 39 reacties

  1. Men legt de focus op betere foto’s maken en wellicht de noodzaak voor meer opslag ruimte. Maar vergeet de wensen niet van de audio liefhebbers !!
    Ik zou graag de iPod classic willen vervangen door een all in one device!!
    Muziek zonder compressie afspelen en ondersteuning voor hogere bitrate op deze iPhone. Betere music componenten zoals de versterker en de DAC wellicht een Wolfsen DAC.
    Daar wil ik wel deze iPhone 5 voor inruilen !

  2. laat ze aub eens een beter batterij steken 🙂

  3. @sdsmpie: Wat bedoel je met DAC enz?… .. Hogere bitrate?, bedoel je dat ze meer bestanden af kunnen spelen?,

  4. Ik zeg al vanaf begin geruchten over de 5S dat er een 128GB versie komt, de 3GS kwam met 32GB, de 4S met 64GB.
    En nu is 128GB aan de beurt, zeker omdat er al een 128GB ipad bestaat.

  5. @Aygul: De bitrate zegt iets over de kwaliteit van digitale muziek – hoe hoger, hoe beter. DAC staat voor digital analogue conversion, oftewel een techniek die digitale eentjes en nulletjes omzet in analoog geluid.

    Ik zie het echter niet gebeuren dat Apple daar zijn tijd en geld in steekt. Dat levert slechts een meerwaarde op voor een klein aantal gebruikers.

    Ook de gouden iPhone, brrr. Ik moet er niet aan denken.

  6. …oninteressante updates, behalve dan evt de fingerprintscanner, als die tenminste ook “geplant” wordt….

  7. Laat maar komen ik wil wel een 128gb maar niet de goudkleurige

  8. Origineel geplaatst door philippe
    laat ze aub eens een beter batterij steken

    Dito!

  9. Mooi, hopelijk beginnen de modellen van de 5S bij 32GB.
    En dan hopelijk ook prijzen die beginnen bij 690 euro.

  10. Vind het nog niet echt spectaculair klinken… Hopelijk hebben ze toch nog iets waar ze de concurrent goed mee kunnen verslaan 🙂

  11. IOS7 komt in september uit en staat oa in het teken van strak en fris……..daar hoort goud volgens mij echt niet bij

  12. Tot nu toe zie ik nog geen redenen op mijn 4S te upgraden naar een 5S. Alles werkt perfect, snel en foto’s/video’s vind ik bijzonder goed. Wel zou ik uitkijken naar een 128 GB versie, maar vrees dat die onbetaalbaar worden Apple beetje kennende…

  13. Mja, hoeveel geld gaat dat niet kosten die 128GB? 1000 euro? Kan je beter een mbp kopen voor wie dit nog niet heeft.
    En als het klopt wat die persoon vermeld heeft dan is het een zeer kleine upgrade + de camera terug 8mp? Ik ben benieuwd, het mag toch wat meer zijn vind ik en er zal weer niks gedaan worde aande batterijduur. Ik heb al ios7 beta’s gehad (nu terug ios 6) en ja het is beta maar voorlopig slagenze er nog niet in om de batterijduur even langdurig te maken als bij ios 6, tenzij ze bij de nieuwe iPhone een nieuwe manier gevonden hebben met het glas of weet ik veel zo dat daar door de batterij wat langer mee gaat. De afwerking vh toestel mag hetzelfde zijn maar ik hoop toch op iets meer vernieuwingen.

  14. Origineel geplaatst door MacZibit
    …oninteressante updates, behalve dan evt de fingerprintscanner, als die tenminste ook “geplant” wordt….

    Ik ben echt benieuwd naar performance, cpu power en ram geheugen…Zouden ze ook nog echte aanpassen doen aan de look..?

  15. Misschien komt met de aanwezigheid van de 128 GB versie de 16 GB versie wel te vervallen. Dus de 32 GB versie wordt dan het instapmodel, voor de prijs van de 16 GB iPhone 5 van nu.

  16. Een goed werkende fingerprint scanner zou wel leuk zijn, maar voor de rest vind ik het tot nu toe toch maar erg zwakjes.

    Als je innovatie wil, kijk dan maar eens naar de Ubuntu Edge. Die is een stuk goedkoper met gigantisch goede specs (saffier glas, nieuw soort batterijen, 4 gig intern, strak design)
    Het enige probleem is dat hij op de verkeerde manier gemarked wordt…

  17. Origineel geplaatst door Patrick
    Dus de 32 GB versie wordt dan het instapmodel, voor de prijs van de 16 GB iPhone 5 van nu.

    Dat is een mooie voorsprong op de concurrenten. Alleen krijgt iPhone zo wel weer een hoger prijsje denk ik 🙂

  18. @Patrick: Ik hoop het volgende:

    iPhone 5S: 32GB, 64GB, 128GB.
    iPhone 5C: 8GB, 16GB, 32GB.

    En natuurlijk heeft de iPhone 5S dezelfde prijzen als de iPhone 5. 😉

  19. Vindt niemand het zorgelijk dat we steeds meer privacy weggeven?

    Dat deden we sowieso al, onze locatie, foto´s, camerabeelden geluid, alles is in te zien mochten ze dat willen. Je kan niet eens de batterij eruit halen mocht je voor even je privacy terugwillen. Een iphone is niet helemaal leeg als hij uitvalt, er is nog altijd genoeg stroom om bijvoorbeeld je locatie uit te lezen. Creepy shit.

    En dan nu ook nog je vingerafdruk gratis weggeven, ik krijg er alleen maar de kriebels van…

    Oh ja, maar was vergeten, we hebben toch niks te verbergen..

  20. Origineel geplaatst door Pakito
    Vindt niemand het zorgelijk dat we steeds meer privacy weggeven?Dat deden we sowieso al, onze locatie, foto´s, camerabeelden geluid, alles is in te zien mochten ze dat willen. Je kan niet eens de batterij eruit halen mocht je voor even je privacy terugwillen. Een iphone is niet helemaal leeg als hij uitvalt, er is nog altijd genoeg stroom om bijvoorbeeld je locatie uit te lezen. Creepy shit.En dan nu ook nog je vingerafdruk gratis weggeven, ik krijg er alleen maar de kriebels van…Oh ja, maar was vergeten, we hebben toch niks te verbergen..

    Lol als je iphone uit is kan niemand je locatie meer achterhalen.
    En als je echt bang bent trek je gewoon de sim kaart uit je iphone 😉

  21. Fantastisch, het enige dat nog aan de camera KON verbeteren was de lens/optische gedeelte. Meer MP heeft geen zin, enkel als je professioneel wil werken en dan koop je een degelijk fototoestel, en de foto’s zijn dan ook gigantisch groot. Er zijn nu reeds Android toestellen met hogere resolutie en de foto’s zijn ronduit slechter dan een goeie 8MP. 128 GB zou fantastisch zijn, en de concurrentie achter zich laten (tenzij die graag kaartjes verwisselen).

  22. Jammer dat de titel weer zo neergezet wordt alsof het een feit is en tijdens het lezen van het artikel blijkt dat het weer een gok van zo’n kansloze analist is.

    Beetje telegraaf niveau hier..

  23. Origineel geplaatst door Borgqueenx
    Lol als je iphone uit is kan niemand je locatie meer achterhalen. En als je echt bang bent trek je gewoon de sim kaart uit je iphone

    Ja en dat kan dus wel! Zelfs zonder simkaart, via je imei en een internetverbinding.

    Toen facetime pas uit was, kreeg ik midden in de nacht een facetime oproep van onbekende afzender terwijl mijn telefoon in vliegtuigmodus stond. Zeer freaky kan ik je zeggen.

    Maar vooral geen zorgen maken allemaal!

  24. Origineel geplaatst door Pakito
    Vindt niemand het zorgelijk dat we steeds meer privacy weggeven?Dat deden we sowieso al, onze locatie, foto´s, camerabeelden geluid, alles is in te zien mochten ze dat willen. Je kan niet eens de batterij eruit halen mocht je voor even je privacy terugwillen. Een iphone is niet helemaal leeg als hij uitvalt, er is nog altijd genoeg stroom om bijvoorbeeld je locatie uit te lezen. Creepy shit.En dan nu ook nog je vingerafdruk gratis weggeven, ik krijg er alleen maar de kriebels van…Oh ja, maar was vergeten, we hebben toch niks te verbergen..

    Heb je je privacy al niet weggeven toen AH met de Bonus kaart kwam? Of Airmiles? Natuurlijk ben ik gesteld op privacy….maar wat google en facebook doen is wellicht nog veel enger……of heb je daar geen account?

  25. Origineel geplaatst door sannie
    Heb je je privacy al niet weggeven toen AH met de Bonus kaart kwam? Of Airmiles? Natuurlijk ben ik gesteld op privacy….maar wat google en facebook doen is wellicht nog veel enger……of heb je daar geen account?

    Beste Sannie, ik heb geen airmiles wel een anonieme bonuskaart van AH.

    Iphone is veel enger omdat je met facebook bv nog zelf kunt bepalen wat je deelt. Met de iphone hebben bepaalde diensten toegang tot je camera, microfoon, locatie, foto’s, berichten en vanaf de 5S straks dus zelfs je vingerafdruk.

  26. Origineel geplaatst door Pakito
    Beste Sannie, ik heb geen airmiles wel een anoniemen bonuskaart van AH. Iphone is veel enger omdat je met facebook bv nog zelf kunt bepalen wat je deelt. Met de iphone hebben bepaalde diensten toegang tot je camera, microfoon, locatie, foto’s, berichten en vanaf de 5S straks dus zelfs je vingerafdruk.

    Man, man, man.. Wat een paniekerige reactis door onwetenden… ALS er een vingerafdrukscanner komt, gaat die ENKEL je identiteit verifiëren, intern, niemand kan die afdruk vanop afstand uithalen… En wat een FABELS dat je op iPhone de camera/microfoon kan gebruiken, enkel als jij een app installeert, die JIJ toestaat, ja. Dit zijn geen Androidtoestellen waar je op een wip malware installeert, bv de tientallen VALSE ‘temple run 2’ apps die bij de release weken op google play stonden, die al je gegevens van je telefoon kopieerden, dat KAN NIET bij Apple. Apple is een GESLOTEN systeem… En Sannie heeft volkomen gelijk, je mag je privacy op Facebook nog ZO streng zetten, jij plaatst AL je info op servers, ongecodeerd… Het LIJKT of je controle hebt maar die heb je niét.

  27. Origineel geplaatst door Guy
    Man, man, man.. Wat een paniekerige reactis door onwetenden… ALS er een vingerafdrukscanner komt, gaat die ENKEL je identiteit verifiëren, intern, niemand kan die afdruk vanop afstand uithalen… En wat een FABELS dat je op iPhone de camera/microfoon kan gebruiken, enkel als jij een app installeert, die JIJ toestaat, ja. Dit zijn geen Androidtoestellen waar je op een wip malware installeert, bv de tientallen VALSE ‘temple run 2′ apps die bij de release weken op google play stonden, die al je gegevens van je telefoon kopieerden, dat KAN NIET bij Apple. Apple is een GESLOTEN systeem… En Sannie heeft volkomen gelijk, je mag je privacy op Facebook nog ZO streng zetten, jij plaatst AL je info op servers, ongecodeerd… Het LIJKT of je controle hebt maar die heb je niét.

    Ja het is een gesloten systeem, ja Apple zal heeft toegang tot die gegevens en je camera/microfoon, nee Apple gaat het niet zomaar gebruiken, ja bepaalde diensten kunnen Apple dwingen toegang te geven, denk aan een NSA bv.

    De vingerafdruk wordt toch opgeslagen op je iphone? Dan is daar ook toegang tot te verkrijgen

    Oh en Facebook kies je zelf welke data je online zet. Als je iets prive vindt zet je het gewoon niet op FB.

  28. Origineel geplaatst door Pakito
    Ja en dat kan dus wel! Zelfs zonder simkaart, via je imei en een internetverbinding. Toen facetime pas uit was, kreeg ik midden in de nacht een facetime oproep van onbekende afzender terwijl mijn telefoon in vliegtuigmodus stond. Zeer freaky kan ik je zeggen. Maar vooral geen zorgen maken allemaal!

    Dat is technisch NIET mogelijk, MAAR… enkel als jij vliegtuigmodus aanzet, dan gaan wifi, bluetooth en gsm antennes uit, en als jij dan manueel je wifi terug aanzet, werkt je iphone in vliegtuigmodus enkel op wifi , dwz je gsm en bluetooth blijven uit, je vliegtuigje blijft erop maar je wifi is AAN… dit is dus jouw eigen keuze geweest en niks FREAKY… Paniek voor niks.

    Origineel geplaatst door Pakito
    Ja het is een gesloten systeem, ja Apple zal heeft toegang tot die gegevens en je camera/microfoon, nee Apple gaat het niet zomaar gebruiken, ja bepaalde diensten kunnen Apple dwingen toegang te geven, denk aan een NSA bv.De vingerafdruk wordt toch opgeslagen op je iphone? Dan is daar ook toegang tot te verkrijgenOh en Facebook kies je zelf welke data je online zet. Als je iets prive vindt zet je het gewoon niet op FB.

    Apple kan zelf NIET met je camera kijken, een hacker misschien op Android maar niet op iOs, toch niet als hij niet jailbroken is… De vingerafdruk is even veilig als je pin van je bankkaart, die tik je ook in als je geld afhaalt… De fantasie slaat op hol om massahysterie te veroorzaken, zou ik zeggen… Maar inderdaad op Facebook zet elk verstandig mens ENKEL wat door iedereen mág gezien zijn. Je zou dom moeten zijn om andere dingen te grabbel te gooien.

  29. Origineel geplaatst door Guy
    Apple kan zelf NIET met je camera kijken, een hacker misschien op Android maar niet op iOs, toch niet als hij niet jailbroken is… De vingerafdruk is even veilig als je pin van je bankkaart, die tik je ook in als je geld afhaalt… De fantasie slaat op hol om massahysterie te veroorzaken, zou ik zeggen… Maar inderdaad op Facebook zet elk verstandig mens ENKEL wat door iedereen mág gezien zijn. Je zou dom moeten zijn om andere dingen te grabbel te gooien.

    Wat een grenzeloos vertrouwen hebben jullie toch in een commercieel bedrijf. Hahaha, het is technisch zeker mogelijk om de camera te activeren en de microfoon, sterker nog microfoon activeren is een oude truc van de veiligheidsdiensten welke ook gewoon werken op een oude Nokia of de gezellige huistelefoon. Ze hadden al oren in huis, nu ook ogen 🙂

  30. Origineel geplaatst door Pakito
    Wat een grenzeloos vertrouwen hebben jullie toch in een commercieel bedrijf. Hahaha, het is technisch zeker mogelijk om de camera te activeren en de microfoon, sterker nog microfoon activeren is een oude truc van de veiligheidsdiensten welke ook gewoon werken op een oude Nokia of de gezellige huistelefoon. Ze hadden al oren in huis, nu ook ogen

    In de volksmond noemen ze dit ‘achtervolgingswaanzin’… Wie zou nu iets van JOU willen horen of zién? Wie zou JOU kiezen uit 100.000.000 mensen?

  31. Origineel geplaatst door Guy
    In de volksmond noemen ze dit ‘achtervolgingswaanzin’… Wie zou nu iets van JOU willen horen of zién? Wie zou JOU kiezen uit 100.000.000 mensen?

    Mij misschien niet, of misschien wel, ligt er net aan welke ideologieen je nastreeft. Als dat niet past in de plaatjes van de diensten ben je interessant. In Nederland zou dat bijvoorbeeld kunnen zijn als je lid bent van een vereniging tegen Bontjassen of actief tegenstander van het koningshuis bent.

    Maar maak je vooral geen zorgen joh, maakt t uit dat ze alles kunnen zien, horen en alles van je weten.

  32. Origineel geplaatst door Pakito
    Mij misschien niet, of misschien wel, ligt er net aan welke ideologieen je nastreeft. Als dat niet past in de plaatjes van de diensten ben je interessant. In Nederland zou dat bijvoorbeeld kunnen zijn als je lid bent van een vereniging tegen Bontjassen of actief tegenstander van het koningshuis bent.Maar maak je vooral geen zorgen joh, maakt t uit dat ze alles kunnen zien, horen en alles van je weten.

    Niks. We zijn allen een zandkorreltje in de woestijn hoor. Neem jij jezelf au serieux over die bontjassen? Wat een eng land dan zeg, alsof zij hun daarmee gaan bezighouden, ze hebben wel andere dingen te doen.

  33. Origineel geplaatst door Guy
    Niks. We zijn allen een zandkorreltje in de woestijn hoor. Neem jij jezelf au serieux over die bontjassen? Wat een eng land dan zeg, alsof zij hun daarmee gaan bezighouden, ze hebben wel andere dingen te doen.

    Kan je zo nazoeken hoor, dat de AIVD die gasten in de gaten houdt. Is in het nieuws geweest.

    Volg je uberhaupt wel het nieuws? Ze kunnen met gerichte zoekopdrachten interessante targets filteren. Zo is een gezin laatst verrast met een fbi bezoek omdat in het gezin afzonderlijk gegoogeld was op snelkookpan en rugtas.

    Je zal maar net de verkeerde mening hebben of gewoon pech hebben met je zoekopdrachten 🙂

  34. Als ik het zo lees zijn er veel bang voor prive weet dat zelfs een computer die uitstaat nog steeds de microfoon gebruikt van kan worden als hij bekabeld aangesloten is. En elke box kan als micro dienen. Dus genoeg met paniekerig doen over iphone die is veiliger dan je tv en computer thuis

  35. Origineel geplaatst door buzzy27
    Als ik het zo lees zijn er veel bang voor prive weet dat zelfs een computer die uitstaat nog steeds de microfoon gebruikt van kan worden als hij bekabeld aangesloten is. En elke box kan als micro dienen. Dus genoeg met paniekerig doen over iphone die is veiliger dan je tv en computer thuis

    Ja daarom reageerde ik ook niet meer, er zijn hier enkele die massahysterie willen aanzwengelen en dat is absurd. Als zij denken dat de iPhone onveilig is dat mogen ze in t geheel nooit op pc of laptop… Wat jij zegt over speakers is juist, ALS ze op een versterkerINGANG zijn aangesloten, nooit als die op een speakeruitgang zijn aangesloten, dat is technisch ONmogelijk. De circuits kúnnen niet omgekeerd werken, alsook een digitale webcammicro kán nooit werken zonder de 5V usb, dus pc uit is géén 5v dus géén micro. Wat er wél al is, is spyware die de camera van ALLE Samsung tv’s kan bekijen, want die “stupid tv’s” filmen je continu als je bewegingscontrole aanzet (net als de ‘lookaway’ ne ‘blader’functie continu filmt op de Galaxy’s). Dát zijn dus snufjes die ongewenst zijn.

    Origineel geplaatst door Pakito
    Kan je zo nazoeken hoor, dat de AIVD die gasten in de gaten houdt. Is in het nieuws geweest. Volg je uberhaupt wel het nieuws? Ze kunnen met gerichte zoekopdrachten interessante targets filteren. Zo is een gezin laatst verrast met een fbi bezoek omdat in het gezin afzonderlijk gegoogeld was op snelkookpan en rugtas. Je zal maar net de verkeerde mening hebben of gewoon pech hebben met je zoekopdrachten

    Jazeker, en ik weet ook, New York, Desktop, Google, dus heeft niks met iPhone te zien, was op het OPEN net, niet gecodeerd…

  36. Yesss!, CONSPIRACY THEORIES, BIG Brothers & Sisters are watching us. Waar ook ter wereld, waar we ook gaan en staan, elk moment van de dag. whenever they’d like to..

    Mensen, welcome to the new cyberage.Steek je energie in nieuwsfeiten die er wél toe doen en we nog NIET wisten.

    Kansloze gezever…

  37. @buzzy27: Een iphone draagt iemand altijd bij zich dicht bij t lichaam een pc staat in een aparte ruimte en kan bovendien simpel volledig van het stroom afgehaald worden, wat ik ook altijd doe. Verder plak ik de camera af op mn laptop met n stukje zwart tape.

  38. De A is voor: Apple
    ….
    ….
    De S is voor: Shiny

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.