Reacties voor: ‘iPhone 5s drie keer zo populair als iPhone 5c’

Een onderzoek van Localytics concludeert dat de iPhone 5s drie keer zo populair is als de iPhone 5c.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 23 reacties

  1. Jaa allemaal leuk en aardig maar wanneer komt ie nou uit in NL….

  2. Vorig jaar kwam de iphone 5 28 september naar Nederland.

    Dit jaar zal dat zeker niet gebeuren. Ik begin ook gek te worden van Apple. Waar ze altijd voorgaande jaren een overzicht uitbrachten hebben ze dit jaar helemaal geen duidelijkheid gegeven. Apple is gewoon niet goed bezig vind ik.

    Ik heb mijn 4s verkocht omdat ik op de 5s wacht, en wordt gek dat er geen officiele datum bekend is. Het maakt me niet uit ook als is het November, als het maar BEKEND wordt gemaakt.

  3. Origineel geplaatst door msi92
    Jaa allemaal leuk en aardig maar wanneer komt ie nou uit in NL….

    Als die in de winkel ligt

  4. Wachten duurt inderdaad lang, zal wel ergens in oktober worden helaas.

  5. Gewoon geduld hebben. Is niet erg dat je niet een van de eerste bent toch? Of voelen de meeste zich er meer man door..
    Hoe kansloos.

  6. ik heb mijn iphone 5 al inmiddels een maand geleden verkocht, moet wel geduldig wachten op de 5s, ik vind wel de moeite waard om te wachten… WAT EEN PRACHTIGE toestel is dit wel…:)

  7. Ik vind het persoonlijk ook wel vervelend dat Apple nog geen duidelijkheid heeft gegeven over de release datum voor de 5s in Nederland!

  8. @Rien Van Husen: Als die daar terecht komt duurt het zeker nog maanden vordat ze voldoende voorraad hebben 🙂
    ik heb m in frankrijk besteld en afleveren bij een kennis, zelfs daar staan al geen estimate deliveries meer, kortom, weer tekorten zoals dat al jaren gaat. Mijne ise bezorgd uiterlijk 14 okt. 🙂 heb er nu al zin in.

  9. Heftige uitdaging voor het productiekanaal…
    De low-end 5c (die we niet zo mochten noemen, maar het wel was) die het marktaandeel moest opkrikken is dus een slow-mover t.o.v. de 5s.
    Kleine misrekening ?

  10. @tuygh van den righel: Momenteel heb ik een Galaxy Mini van 3 jaar oud, in juni eindelijk de knoop doorgehakt en besloten om hem in te wisselen voor een iphone, na wat surfen kwam ik erachter dat in september de 5S werd voorgesteld dus dan maar wat wachten denk ik, ondertussen heeft mijn galaxy mini het begeven en zit ik dus zonder goed werkende gsm, en de 5 verkopen ze niet meer ook ondertussen via de Apple Store, het gaat dus niet om beter voelen maar het wordt gewoon dat Apple hem uitbrengt…

  11. @Michel: staat een stukje over geschreven op iculture.. Even terug scrollen. Niks bijzonders lijkt me, ik hoop niet dat er mensen zijn die uberhaupt dachten dat je iPhone nu super safe zou zijn..

  12. Hier in Zeeland is de Iphone 5s al te koop hoor, heb er net eentje opgehaald..

  13. Ik snap het commentaar allemaal niet.. Heb even geduld, mijn 4s abbo is ook al 3 maanden voorbij, gewoon je schijt ff ophouden. Net als iOs7, allemaal commentaar over langzaam downloaden, had een dag gewacht en er was niets aan de hand!

  14. Ik snap sowieso NIET dat mensen hun iphone 5 verkopen voor een iphone 5s??? Zoveel verschil is er niet ze!! Binnen een jaar komt den iphone 6 uit… Ik kijk liever uit naar die! Nu op dit moment MEGA content van mijn iphone 5!

  15. @Krøpl: Te hoge prijsstelling voor de 5C lijkt me meer voor de hand liggend. De cijfers zullen voor wat betreft de 5C alleen nog maar slechter worden wanneer de gemiddelde welvarender (west) Europeaan massaal 5S’n gaat kopen bij verkoopstart in de overige landen. De cijfers geven eigenlijk een vertekend beeld want door Apple’s productieproblemen voor de 5S hadden er nog veel meer 5S’n afgezet kunnen worden. Elk nadeel heeft zijn voordeel zou Johan tegen Timothy gezegd hebben!
    Wanneer de 5C ‘slecht’ blijft verkopen moet Apple als beursgenoteerd bedrijf wel een prijsdaling voor de 5C gaan doorvoeren aangezien de hoogste brutowinstmarge op de 5C zit en niet de 5S met zijn relatief dure onderdelen.

  16. Ik heb de 5s vandaag gekocht en ben er erg blij mee

  17. @Arie: Nieuw-Zeeland?

  18. Beetje lastig te zeggen aangezien de 5c en 5s in veel landen nog niet beschikbaar is…

  19. Heb er afgelopen vrijdag 2 opgehaald in Oberhausen. Niet in de kleur waar ik voor in de rij stond, maar goed. Moet ik eerlijkheidshalve zeggen, het verschil met de 5 is wel erg minimaal. Van de 4S naar de 5S is enigszins te rechtvaardigen, maar als je content bent met je 5, en je twijfelt, zou ik er een nachtje over slapen. Ik heb het uiteindelijk gedaan omdat ik vanaf de 3G er toch ieder jaar een traditie van heb gemaakt om te overnachten.

  20. Ik koop ook elk jaar de nieuwe die uitkomt
    En dat blijft sinds de eerste iPhone zo

  21. dat wist ik ook wel dat de 5s populairder zou zijn dan de 5c.
    die €100 leg je dan ook wel bij voor de betere iphone

  22. Origineel geplaatst door Harm
    Ik koop ook elk jaar de nieuwe die uitkomt En dat blijft sinds de eerste iPhone zo

    Ik hoop dat je niet op applaus zit te wachten 😀

  23. @iPhonist von Gates: Ware het niet dat je dit zonder voorraadcijfers dat helemaal niet kunt stellen. Voor hetzelfde geld is het de 5c die in beperkte oplage verkrijgbaar was. Daar hebben ze immers meer modellen en is het lastiger om daar een goede inschatting te maken dan wanneer je maar 3 modellen hebt waarbij je van 2 stuks al heel goed kunt inschatten op basis van de vorige iPhone versies. Het is puur giswerk net als deze cijfers eigenlijk. Apple heeft het over totalen dus 5s + 5c. Daarin zie je het ook niet terug en dan kom je al snel bij schattingen als deze uit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.