Reacties voor: ‘iPhone 5C wordt middenklasser van minstens 400 dollar’

De iPhone 5C wordt een middenklasse-toestel, dat tussen de 400 en 500 dollar zal kosten. Dit beweert Ming-Chi Kuo
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 30 reacties

  1. … t blijft toch iets bijzonders die wisselkoers

  2. iPhone 5C, staat de C voor cheap?
    Waarschijnlijk is het gewoon een iPhone 5 maar van plastic. Waar dat glas en geanodiseerd metaal toch best kostbaar is om te laten maken denk ik.
    Prima, heb ik met m’n iPhone 5 toch een collectors item ;D
    Wat gebeurt er eigenlijk als je binnen de garantie een nieuwe iPhone zou krijgen en de iPhone 5 nergens meer verkocht wordt?

  3. Goed nieuws!
    De 5c zal wel 8-16-32 GB hebben en de 5s 32-64-128 GB
    En prijzen: 399-449-499 en 599-699-799

  4. Origineel geplaatst door Jack
    Goed nieuws! De 5c zal wel 8-16-32 GB hebben en de 5s 32-64-128 GB En prijzen: 399-449-499 en 599-699-799

    Tel helaas maar bij alle modellen 70 euro erbij.

    De iPhone 5 16 GB kostte €679,- , en de iPhone 5S 32 GB zeker €599,- ?
    Als dit zo zal zijn dan gaan ze zeker marktaandeel terug winnen.

  5. Origineel geplaatst door Jack
    Goed nieuws! De 5c zal wel 8-16-32 GB hebben en de 5s 32-64-128 GB En prijzen: 399-449-499 en 599-699-799

    Ik denk zelf dat de iPhone 5C vanaf €499 de verkoop in gaat. Met prijzen: 8-16GB=€499-€599. De iPhone 5S vanaf €699 voor 32GB. De iPhone 4S voor €399 met 8GB.

  6. blijf het vreemd vinden.. apple wil af van de oude connector.. waarom de 5 dan uit de handel houden en de 4S blijven verkopen..

  7. iPhone 5S 128GB voor €999,99 🙂

  8. Veel te duur de 5c voor een middenklasser. Mijn zoon (13jaar) is aan het wachten om deze te kopen maar weet nu al dat zijn budget maar 300 euro is. Dus niet genoeg om deze aan te schaffen.

  9. @Davidoff: Mensen.. Dit zijn geen feiten, maar geruchten!!! Meer niet

  10. Hopelijk gaat de 5 niet van de markt
    Haal dan de 4s weg

  11. @Daejji: Precies, waarom geen iPhone 5s in meerdere kleuren beschikbaar.

  12. @macfreaker: Een kind van 13 hoort geen apparaat zoals dat te hebben. Als je een beetje een goede ouder was, staakte je dat. Lekker, al die straling op zo’n jong mannetje. En dan heb ik het nog geen eens over de digitale dementie die hij later zal krijgen.

  13. Origineel geplaatst door Kippeling
    @macfreaker: Een kind van 13 hoort geen apparaat zoals dat te hebben. Als je een beetje een goede ouder was, staakte je dat. Lekker, al die straling op zo’n jong mannetje. En dan heb ik het nog geen eens over de digitale dementie die hij later zal krijgen.

    Normaal reageer ik niet op dit soort reacties maar het eerste waar ik aan dacht is waar bemoei je je mee?

    Als dat kind daarvoor gespaard heeft dan moet hij dat toch zelf weten? Wat betreft de straling, dan zou ik vast beginnen met je eigen telefoon het raam uit te gooien. Daarnaast zal hij later digitale dementie krijgen???? Hahaha. Kom op zeg

  14. Origineel geplaatst door Kippeling
    @macfreaker: Een kind van 13 hoort geen apparaat zoals dat te hebben. Als je een beetje een goede ouder was, staakte je dat. Lekker, al die straling op zo’n jong mannetje. En dan heb ik het nog geen eens over de digitale dementie die hij later zal krijgen.

    Inderdaad. Waar bemoei je je mee. In de richtlijnen van Apple staat dat de straling van een iPhone bij vol zendvermogen, niet schadelijk is, als er meer dan 5 cm tussen de huid en de iPhone zit. Bijna iedereen heeft er een hoesje omheen, en hij zendt bijna nooit met vol vermogen, dus zal de straling helemaal niet zo gevaarlijk zijn als jij nu doet lijken. En bovendien kan een iPhone ook positieve effecten hebben op de hersenen.

  15. Ik snap er echt niks meer van waarom de 4S er niet uit lekker van de 30 pins aansluiting af

    Verder is 400 te veel 300 350 mooie instapprijs

  16. Ik kan me niet voorstellen dat apple telefoons met oude connector zal blijven verkopen. Ik verwacht de 5c voor rond de 400, de 5 rond de 550 en de 5s voor 680 euro. Ze kunnen nooit een plastic telefoon in het gat tussen de 4s en 5s gaan verkopen.
    De 5c en de updates die de 5s gaat krijgen laten trouwens wel zien hoe met apple gaat nu Steve Jobs overleden is, bergafwaarts…

  17. Origineel geplaatst door Kippeling
    @macfreaker: Een kind van 13 hoort geen apparaat zoals dat te hebben. Als je een beetje een goede ouder was, staakte je dat. Lekker, al die straling op zo’n jong mannetje. En dan heb ik het nog geen eens over de digitale dementie die hij later zal krijgen.

    Ik ben het net Thijs eens: Waar heb jij t over?

    En mijn dochter van 15 had ook gehoopt op die C. Maar als het inderdaad prijzen van rond de 500 worden, heb ik het idee dat Apple z’n doel voorbijschiet. Sterker nog, ik denk dat de C dan marktaandeel van de reguliere iPhone zou afsnoepen.
    Maar het is maar goed ook, stel je voor mij dat mn dochter digitale dementie zou oplopen, hahaha!

  18. Ik zou niet begrijpen waarom de 5 dan zou verdwijnen. Dus dan heb je alleen de keus tussen het duurste model OF een plastic iPhone. Dus als je een premium iPhone wilt, maar niet perse de allernieuwste hoeft te hebben, dan heb je pech? Dat lijkt me geen slimme zet voor een bedrijf dat blijkbaar als belangrijkste doel meer afzet voor ogen heeft.

  19. Origineel geplaatst door Kippeling
    En dan heb ik het nog geen eens over de digitale dementie die hij later zal krijgen.

    Ik denk dat jij die al goed te pakken hebt, die digitale dementie.

  20. hmm balen dat ze niet 300 euro gaan kosten toch nog maar verder sparen dan ..
    wel een beetje raar trouwens als de iphone 5 straks nietmeer op de markt te verkrijgen is .. terwijl de iphone 4 nu zelfs nog tekoop is ..

  21. Origineel geplaatst door Kippeling
    @macfreaker: Een kind van 13 hoort geen apparaat zoals dat te hebben. Als je een beetje een goede ouder was, staakte je dat. Lekker, al die straling op zo’n jong mannetje. En dan heb ik het nog geen eens over de digitale dementie die hij later zal krijgen.

    Wanneer mijn zoon elke cent spaart die hij krijgt om eventueel een budget iphone te kopen , dan is dat zijn volste recht. Moet ik dan zeggen , koop maar lekker een android toestel ?
    Ik vind je reactie dan ook niet gepast.

  22. Ze zullen denk ik niet 300 euro worden aangezien de laatst nieuwe iPod vanaf €239 is, ik denk niet dat ze nog veel iPods zullen verkopen als ze voor 61 euro meer een iPhone kunnen kopen.

    @LongJohn: Bij Apple krijg je geen “nieuw toestel” , je krijgt dan een refurbished model. Je hebt ook 2 jaar garantie, 2 jaar bij je verkoper en het eerste jaar ook bij Apple zelf. Ik ga volgende week naar Amsterdam om mijn toestel om te ruilen voor een refurbished model aangezien me powerknopje nog nauwelijks werkt. Stel dat het onder de garantie val krijg ik dus een gereviseerd model… Stel dat jij een week later problemen heb met je iPhone dan krijg je mijn oude iPhone 5 die gereviseerd is ondertussen terug als “vervangend” toestel. Op die manier hoeven ze geen nieuwe iPhone 5 te produceren maar vervangen ze gewoon alles volgens hun protocol.

  23. @macfreaker: En waarom geen android dan? Is misschien beter op die leeftijd en dan kan hij later een iphone kopen, maar inderdaad hij moet t zelf weten.

  24. Waarom de iphone 5 van de markt halen?

    Ze zijn zeker bang dat mensen dan voor de Iphone 5 gaan in plaats van de Iphone 5c.

    Maar ja het is nog maar een gerucht ik wacht wel gewoon rustig af.

  25. Dan nog dan geen goedkopere iPhone 5C, niks te klagen want de 4S is snel genoeg na iOS 7 komt er nog iOS 8 erop dus als je die bv na de launch van de 5S en 5C neemt voor 2 jaar kun je na je abonnement meteen een 6S(?) nemen want dan eindigd samen met je abo ook meten de onderteuning voor 4S.

  26. Apple wil zoveel mogelijk af van Samsung, waarschijnlijk verdwijnt daarom de 5 uit de markt?

  27. @Kippeling: Stop met zeveren man! We zijn anno 2013

  28. @Mitchell: Is een beetje off topic, maar ook ik kan me even niet stil houden. Ik ben het helemaal eens met Kippeling. Een kind van 13 met zo’n duur apparaat waarvan het inderdaad ook nog eens de vraag is of het niet schadelijk is. Hoe weet je of het wel of niet schadelijk is? Denk je dat ze bij de studie waar Apple aan refereert ze allemaal 12 en 13 jarige nog ontwikkelende hersenen aan deze straling hebben blootgesteld. Verder is het hier bij uitstek een plek om je ongenoegen over onverantwoordelijk gedrag in te plaatsen. Hoe macfreaker zijn kinderen opvoedt is zijn verantwoordelijkheid maar wees dan zo volwassen om wat commentaar te verdragen.

    @Gijs: Ook in anno 2013 kunnen mensen slechte ouders zijn. Of niet soms?

  29. @macfreaker:
    50% van de kinderen die 10 jaar is heeft al een ‘smartphone’ en 80% van de kinderen in de eerste met 13 zit je al in de eerste of tweede dus waarom zou dat gek zijn? En straling is sinds de iphone 3s al zo goed als verdwenen.

  30. Ik ben zeer benieuwd naar de iPhone 5c.
    Als Apple hiermee een groot marktaandeel wilt winnen zullen ze toch richting de €350,- moeten gaan ! Tenminste dat lijkt mij een mooie prijs. En al helemaal nu ze ook in China gaan verkopen.
    Ik denk ook dat de kwartaalcijfers van apple heel hoog gaan zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.