Reacties voor: ‘iPhone 5 zal pas na veertig minuten keynote worden aangekondigd’

Als Apple de iPhone 5 aankondigd, dan zal deze pas na 40 minuten worden onthuld. Het is af te leiden uit opmerkingen van Scott Forstall uit 2010, toen hij het tijdstip 9:42 uur verklaarde.
Bert van Doorn - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 36 reacties

  1. Wat is de nieuwswaarde van dit artikel ? Het ontgaat mij zeker..

  2. Wel grappig dat ze bij de iphoneclub zelf niet eens meer weten wat ze geschreven hebben. Zo nuttig is het allemaal. Kwantiteit boven kwaliteit. Goed werk!

    https://www.iculture.nl/809/nieuw-mysterie-het-tijdstip-942/

  3. @schroevert: 1 minuut lezen van dit artikel, scheelt je later 40 minuten;)

    Bizar dat ik echt elke keynote heb bekeken(1e drie weliswaar niet live) waar ze de iPhone aankondigden. Ik heb geen leven.

    Edit: Ik bedoel dan de livestream van iPhoneclub, aangezien er niet een echte livestream is.

  4. @schroevert: heb net hetzelfde gevoel. Is toch de grootste nonsens. Gaan we nu echt artikels gaan beginnen schrijven over het exacte tijdstip. Kan er nog iets meer boring news zijn dan dit.. sorry jongens, maar dit is er toch wel over..

  5. Op de homepage van de Belgische Apple site staan de iPhones wel met 9:41AM

  6. ****** al die reacties altijd.. Als je op nu.nl niet geintresseerd bent in sport klik je toch ook niet een voetbal bericht aan? en dat je dan nog de moeite neemt om op zo’n bericht je commentaar te plaatsen.
    Ik vid dit namelijk wel leuk om te lezen, dat er zo’n diepe gedachte achter een kloktijd zit vind ik mooi..

  7. Jeetje, ze denken echt overal over na bij Apple…

    En inderdaad @de meeste reacties hierboven: waarom reageer je als het je toch niet interesseert?

  8. De mensen van iphoneclub doen hun best en steken veel tijd in al deze, iedereen heeft andere interesses, ik lees hier dan wat voor nut dit artikel heeft, welnu, voor velen heeft bv een artikel over voetbal apps of weet ik veel wat ook geen nut, lees het dan gewoon niet, ik vind het juist goed ze dit doen, heb dat artikel ook gelezen, tis natuurlijk geen wereldnieuws ofzo maar dat hoeft niet.
    Een beetje respect mag wel vind ik.

  9. Ik vind het een vermakelijk stukje.

  10. Het is niet dat ik deze site niet goed vind maar de laatste tijd staan er echt veel dingen zonder nieuwswaarde op in mijn ogen.

  11. Leuk he dat internet waar iedereen zijn mening mag geven ;).

    OT: Soms denk ik echt dat de mensen bij Apple kleine autisten zijn :P…..Leuk detail dat niemand opvalt maar vanaf nu dan wel natuurlijk.

    Over details gesproken, gaan ze dan straks het Maps logo ook veranderen wanneer het nieuwe hoofdkantoor gemaakt is? En ja ik heb het zelf al uitgeprobeerd wat het dan word ja :P.

  12. Inderdaad, waarom die reacties? Als je tijd hebt om te reageren heb je genoeg tijd! Een normale mens weet na het lezen van de titel of de eerste zinnen of het artikel in zijn ogen nuttig is..

    Ik vind het anders wel leuk om dit te lezen, de extreme perfectionisme vind ik zeer fascinerend!!

  13. Apple zou Apple niet zijn als ze niet zouden afwijken van de verwachting. Dat houdt het leuk(er).

  14. ik vind het juist leuk om te zien hoe (steve jammer niet) naar de nieuwe iphone toe praat.

  15. “Terwijl op de iPhone de tijd van 9:42 te lezen is, heeft de iPad de tijd van 9:41 meegekregen.”

    Op apple.com/nl is er op de Iphone de tijd van 9:41 af te lezen..

  16. Had liever een stukje gehad over waarom jullie denken dat het iPhone 5 gaat heten ipv 6..

  17. idd erg nuttige informatie! iphoneclub.nl begint steeds meer op onze TV te lijken: ze weten van gekkigheid niet meer wat ze uit moeten zenden ๐Ÿ˜‰

  18. De volgende iPhone gaat geen 5 en geen 6 heten. Hoe logisch het ook zou lijken.

  19. @Mickey: Omdat: ……
    Graag jouw stelling een beetje toelichten.

  20. Laat ze eens een goede klok maken

  21. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Er zijn Apple-fans die zich verwonderen over de dingen die Apple doet. En er zijn iPhone-bezitters die Apple maar een noodzakelijk kwaad vinden. En daโ€™s mooi, beide komen hier aan het woord. Dat jullie het niet met elkaar eens zijn, is logisch.

    Amen ๐Ÿ™‚

  22. Wat mij dan weer opvalt…..waarom staat altijd die Bluetooth aan :P…en zie je het gehele Wi-Fi tekentje niet…..kan dat niet eens uitgelegd worden door Apple :).

  23. Er wordt veel te veel druk gemaakt om de iPhone 5, deze komt heus wel en dat zal einde 2de kwartaal zijn of het derde zoals iPhone 4s. Wat een speculaties allemaal om een Product..

    Ik mis ook het nieuws van dit artikel, 9:42 9:41 prima allemaal!

  24. Leuk artikel!

  25. Leuk artikel! Mooi om de details te zien.

  26. Had het artikel dan ook om 9:42 online gezet Gonny/Bert, dan was het helemaal grappig geweest.

  27. @redactie: Kunnen jullie mij dan vertellen waarom er bovenin jullie header 9.41AM staat. 9.42AM is de tijd die weergeven werd op oudere iPhones, op de iPhone 4/4s en iPad is 9.41AM te zien.

  28. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @Ruben: Want alle auteurs hebben ons complete archief teruggaand tot 2007 in hun hoofd? Daarbij wordt dat cijfermysterie uit 2007 (!) nu mooi uitgelegd toch?

    Maar dit mysterie is toch al in 2010 ontrafeld:

    http://www.tuaw.com/2010/04/12/9-41-9-42-the-secret-of-apples-reoccurring-numbers/

  29. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @Ruben: Want alle auteurs hebben ons complete archief teruggaand tot 2007 in hun hoofd? Daarbij wordt dat cijfermysterie uit 2007 (!) nu mooi uitgelegd toch?

    Ik zit hier ook nog niet sinds 2007, maar toch wist ik dat dit oud nieuws was voordat ik het had gezocht. Waarschijnlijk had ik het vorig jaar (of eerder) op andere nieuwssites gelezen. Maar toch. Je zegt denk je dat ik al het nieuws uit me hoofd ken vanaf 2007, nee dat denk ik niet. Maar als je de lezers van je site verplicht eerst te zoeken voordat ze een nieuwstip doorsturen mag ik hopen dat de redactie dat ook doet.

    Hier is hetzelfde artikel in 2010.
    http://www.tuaw.com/2010/04/12/9-41-9-42-the-secret-of-apples-reoccurring-numbers/

    @Gonny, ik heb niets tegen apple, maar vind het wel jammer dat de kwaliteit van de artikelen op de iPhoneclub en vooral de reacties daarop zwaar naar beneden gaat (ik zeg niet dat mijn reacties de beste zijn). En ik vind het jammer dat als ik een (halve) dag niet op jullie site ben geweest dat ik dan eigenlijk overspoeld wordt met non-nieuws. En dit zelf moet filteren op intressant/niet intressant en dat is bij de iPhoneclub redelijk veel werk.

  30. De 11-stedentocht-2012 en de iPAD3 en iPhone5 hebben met elkaar gemeen dat je er uren over kunt praten (zelfs het hele 20:00 uur journaal kun je er aan wijden) en dat ze allemaal (nog) niet bestaan … als ze al ooit zullen gaan bestaan.

  31. Wat mij bij de product launches altijd opvalt is dat de meest rechtse persoon op de 12e rij nooit rood haar heeft.

  32. Ik heb geen interesse in de iphone 5. Die komt er toch niet, maar wel in de iphone 6.

  33. nou dan begin ik ook pas na 35 minuten met kijken

  34. Er zijn Apple-fans die zich verwonderen over de dingen die Apple doet. En er zijn iPhone-bezitters die Apple maar een noodzakelijk kwaad vinden. En da’s mooi, beide komen hier aan het woord. Dat jullie het niet met elkaar eens zijn, is logisch.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.