Reacties voor: ‘iPhone 5 wordt de doodsteek voor Samsung Galaxy S III’

De iPhone 5 gaat de Samsung Galaxy S III vermorzelen. Consumenten kunnen daarom beter wachten op de iPhone 5, zegt Foxconn-topman Terry Gou.

Reacties: 69 reacties

  1. Nou, dan ben ik wel benieuwd wat het gaat worden! Maar ik vind het nogal een gewaagde uitspraak, want de Galaxy SIII is ook erg goed (behalve dat er Android op draait, wat ik nog steeds niet erg gebruikersvriendelijk vind werken).

  2. Alsof Steve heeft gesproken 🙂 erg vermakelijk on te lezen. Kom maar op met die iPhone 5!! Kan niet wachten

  3. Haha super! Ben eens benieuwd…idd wel een gewaagde uitspraak,maar de iPhone 5 zal ons zeker en vast niet teleurstellen!

  4. Origineel geplaatst door Alfred
    Nou, dan ben ik wel benieuwd wat het gaat worden! Maar ik vind het nogal een gewaagde uitspraak, want de Galaxy SIII is ook erg goed (behalve dat er Android op draait, wat ik nog steeds niet erg gebruikersvriendelijk vind werken).

    Wat dacht je van dat kunststof prullaria om het scherm.

  5. Als er maar niet uitziet zoals de geruchten eerder. Die vind ik ugglyy

  6. De Samsung chips worden toch echt in de Foxconn fabriek zelf in de iPhones gesoldeerd. Dus wat dat betreft slaat het nergens op wat hij zegt, maar was het alleen aan de telefoontak van Samsung gericht, dan ben ik daar meer dan eens mee.

  7. Origineel geplaatst door Enes
    De Samsung chips worden toch echt in de Foxconn fabriek zelf in de iPhones gesoldeerd. Dus wat dat betreft slaat het nergens op wat hij zegt, maar was het alleen aan de telefoontak van Samsung gericht, dan ben ik daar meer dan eens mee.

    Misschien gebeurd dat dus wel niet meer in de iPhone 5 😛

  8. Origineel geplaatst door jan
    Wat dacht je van dat kunststof prullaria om het scherm.

    Maar die heeft wel een SCHERM van 4,8″ en geen display van 3,5″ dus die prullaria zie je toch niet 😉

  9. @Kath: Een SCHERM vind je alleen bij een computer of laptop. Ook een 4.8″ display is te klein om echt comfortabel mee te werken en dan vind ik de SIII toch wel erg lomp groot vergeleken met de iPhone.

  10. De galaxy s3 is niks minder en minder dan een kleine upgrade van de s2.
    De nieuwe iPhone zal sowieso vetter zijn.

  11. If he says so..

  12. Ik vraag me af of Siri eindelijk beschikbaar zal zijn in het Nederlands. En of de iPhone 5 wel echt een radicaal nieuw toestel wordt. Want de upgrade van 4 naar 4s heb ik niet gedaan omdat er te weinig vernieuwend of echt handig was. Verder zit ik te twijfelen of ik de s3 of iPhone 5 neem. Want ik verwacht niet al te veel meer van Apple.

  13. (Red.) Verwijderd: persoonlijke aanval. Reacties hierop ook verwijderd.

  14. Gevaarlijke uitspraak. Eerst maar eens uitbrengen, dan zien of het de verwachtingen waarmaakt. Daarna kan je dit soort dingen schreeuwen!
    Al kijk ik (Apple fanboy…) er wel naar uit! 🙂

  15. Eerst maar eens zien. Heb de s3 zelf is een super telefoon en niet een upgrade van de s2 me vorige telefoon en dat maar in een jaartje tijd hoelang zitten ze nu wel niet op de iphone 5 te wachten

  16. Ik kijk zeker uit naar de nieuwe iPhone! Begin ook wel erg nieuwsgierig te worden. Deze man is natuurlijk niet de objectieve/onpartijdige persoon die dit oordeel kan geven. Dat zal uiteindelijk vanzelf blijken.

    Met de investeringen die ik heb gedaan in mijn huidige iPhone (apps en aansluitmateriaal aan audio) heb ik inmiddels een behoorlijke lock-in waardoor overstappen naar een ander merk (financieel) niet verstandig zou zijn. Samsung is daarom voor mij geen optie. Ik denk dat meer mensen hier zich in deze situatie bevinden.

  17. @Enes: Veel mensen vergeten dat de telecommunicatie en TV tak van Samsung een andere CEO heeft dan de Samsung die chips en schermen levert aan bedrijven dus je kan die twee sectie’s eigelijk bekijken als 2 verschillende Samsung bedrijven.

  18. S3 is al dood geboren

    laat me denken aan S3 grafisch kaarten van vroeger.

  19. Klinkt alsof eentje geen iPhone meer kan betalen :p

  20. Dat de iPhone5 de doodsteek voor de SIII gaat worden kan wel zo zijn, maar voorlopig verkoopt Samsung er tienduizenden per dag en zal dat nog wel even blijven doen, want de iPhone5 is nog in geen velden of wegen te bekennen.

  21. In oktober komt er een betere iphone. Begin het nieuwe jaar een betere samsung. Dan weer iphone. Enz enz. Hebben ze alle twee een half jaar voor verkoop. Een groot spel…volgens mij. Ik heb in het begin van maart een iphone 4s gekocht en ben nu aan het wachten op een mooie iphone5. Eigenlijk toch erg……

  22. ik zie zelf inhoudelijk niets in wat die meneer zegt… het lijkt of ik tussen de regels lees en een politiek statement lees:Japan betrouwbaar Korea “backstabbers”, maar okee, ik heb een rotnacht achter de rug:)

  23. Misschien zet ie het een beetje rot en bot neer maar de strekking is wel, apple en haar producten zijn niet heilig. Ik stoor me ook regelmatig aan de apple-volgers waarvan de helft niet eens weten wat ze kopen. Ik waardeer nog de vrijheid van andere os’en en mogelijkheden die anderen bieden waar apple alles voor de gebruikers beslist….

  24. Laat maar komen

  25. Ik hoop dat de nieuwe iPhone gaat brengen wat er door hem gesuggereerd word, kan niet wachten tot me Abbo afloopt zodat ik ‘m kan gaan halen

  26. Ik denk dat dit één van de laatste succesvolle producten van apple gaat worden, aangezien Steve Jobs hier nog invloed op heeft gehad. En dat het bedrijf na deze producten, een stuk minder goed gaat draaien. Net als toen steve jobs uit Apple ontslagen was waardoor ze bijna failliet gingen!

  27. Wat een haat hier allemaal. Ik heb niks tegen Android, veel vrijheid, daar houden we toch allemaal van? Alleen de kwaliteit van Samsung is minder en ja dat weet ik omdat ik een tijdje met een Samsung heb gezeten toen mijn iPhone stuk was en 3 familie leden hebben een Samsung. De HTC one X (met Android!) daar in tegen ben ik zeer over te spreken. Alleen ik hou van Apple’s design en kwaliteit. Dat iOS minder vrijheid heeft is voor mij geen probleem. Ik jailbreak mijn iPhone zodat ik ook van die vrijheden gebruik kan maken. T kost misschien 5 minuten werk, maar daar lig ik niet wakker van.

  28. Wat een onzin zegt die man.
    Als iets de doodsteek is voor de S3 dan is dat de S4.
    Apple innovatie gaat traag. Basic functies worden genegeerd.
    Lockinfo bijvoorbeeld.
    Met de introductie van airprint werd gezegd dat meerdere printers ondersteund zouden gaan worden. Tot op heden niet uitgebreid bij mijn weten.
    Siri is leuk speelgoed, maar wie gebruikt het daadwerkelijk.

  29. Sommigen kunnen toch wel heel fel reageren 🙂
    Zelf vind ik mijn iPhone 4 een gemakkelijk en handzame zakcomputer. Dat komt ook door de ontzettend veel handige en zeer gebruiksvriendelijke apps.
    Of de iPhone 5 dat ook weer is blijft natuurlijk de vraag. Wat ik niet begrijp is dat sommige personen veel dingen zo afkraken. Zouden ze op de een of andere manier gefrustreerd zijn.

  30. Ik heb bijna 2 jaar lang een Android toestel gehad de Motorola Milestone (de eerste met Android 2.1) was hier erg blij mee en heeft mij iig een jaar lang plezier en een prettig toestel opgeleverd. Doch zater er ERG fakking veel haken en ogen aan dit toestel. Zaten zoveel bugs in de software dat mijn muziek bijv gewoon over de boxen afspeelde terwijl ik mijn oordopjes erin had zitten. Ook begon de hardware na minder dan een jaar flink af te takelen (toetsen vielen van fysieke toetsenbord, geluid kraakt, spontane reboots, vastlopers etc) Dit stelde mij heel erg teleur, ik was nooit fan van Apple meer van Android. Maar na 2 jaar toch maar overgestapt op een Iphone 4 en wauw wat een wereld van verschil. Ik heb geen fysiek toetsenbord meer maar krijg er 2342 keer meer voor terug. Heb mijn toestel nu 7 maanden en is nog GEEN 1 keer vastgelopen of spontaan gereboot, terwijl de prijs van mijn Android en Apple toestel vrijwel gelijk waren…

  31. Mij maakt het niet uit hoe hij er gaat uitzien de nieuwe iPhone, ik koop hem gewoon ! 🙂

  32. Ach, ik ben totaal geen Apple fanboy, maar laatst waren we een weekend weg met een groepje racers en zaten we in het hotel te eten. Leeftijd tussen de 18 en 40 jaar en van salaris normaal tot dikke miljonairs, maar weinig jongens die echt affiniteit met computers hebben. In ieder geval geen jongens die ik zou betittelen als Apple fanboys.

    Van de 20 telefoons, waren er 2 S3’s, de rest allemaal iPhone 4 en 4S.

    Zegt genoeg denk ik… De iPhone verkoopt in verhouding nog succesvoller dan je soms zou vermoeden, zou ik zeggen.

  33. Ik ben sinds 3 weken over van Iphone 3GS (Liep een beetje achter;-) naar S3…..wat een verrijking, je kunt echt veel meer, zeker als je wat technische achtergrond hebt!! Widgets zijn echt prettig evenals grotere scherm en config in één keer veranderen in roll-down menu. Echt waar. Maar denk dat Iphone5 ook wel beter wordt (en goede punten overnemen van S3!!), moeten ze wel na die magere verandering van 4 naar 4S. Het blijft een leuke ratrace…..

  34. Ik zie dat heel vele mensen overgaan naar de Samsung omdat de iPhone 5 te lang op zich laat wachten. Dus ik denk dat ze zichzelf pijn doen door zoveel tijd te nemen.

  35. 1. Het merendeel van de reacties hier slaat 3 keer nergens op. Ongefundeerd, van horen zeggen, volgens mij, etc etc

    2. Wat lijkt het me heerlijk voor een bedrijf als Apple om zulke trouwe addicts te hebben. Die in de rij staan voor een nieuw shot. Helemaal geil gemaakt door alle nieuw/fansites met artikelen als ‘mogelijke nieuwe achterkant van iPhone5 uitgelekt’. Waar gaat dit nog over?

    Dit doet me sterk denken aan willekeurige verpakkingen uit de supermarkt, met kreten als: ‘Verbeterde receptuur’, ‘Wast nog witter!’, ‘Als beste getest’

    Zo, en nu weer aan het werk, zinvolle dingen doen.

  36. Wat mij zo opvalt is dat mensen die Apple gebruiken overkomen als leden van een of andere sekte. Dat je een produkt goed en plezierig vindt, prima… maar dat maakt een ander merk niet per definitie minder.

    Al die trouwe volgelingen die daar in Amsterdam voor de iStore stonden… sorry hoor, maar dan schiet je toch echt wel door.

    Heb zelf jarenlang Nokia gehad en daar ben ik destijds met de N96 flink van genezen. Toen ik de Samsung Galaxy S kreeg, ging er een wereld voor me open. Heb ook van collega’s en vrienden de iPhone geprobeerd, maar het kleine scherm, het verplichte iTunes en zo verder kunnen mij niet bekoren.

    Ben nu erg gelukkig met mijn Galaxy SIII. Mag dat?

  37. Kijk wat ieder van die toestellen denkt zal me worst zijn; bellen, mailen enz kunne ze allemaal en qua werking is het een kwestie van smaak; lekker belangrijk om snel te kunnen werken op pakweg de oppervlakte van een pakkie sigaretten.
    Maar wat mij nu stoort is dat dit soort “ongechechte” Apple marketing verhaaltjes hier klakkeloos worden gespuit. Hoe balangrijk is het om hierop te reageren als de beste man, chef bezemkast en waarschijnlijk slaat hij z’n medewerkers, dit soort uitspraken doet, de iphoneclub weer een verhaaltje heeft terwijl niemand nog iets van de generatie 4s++ heeft gezien. Hou toch op! Get a life

  38. ik denk dat er een innovatie komt. Misschien wel de welbekende hologram?? :))

  39. Het zou leuk zijn als de iPhone 5 vriend en vijand verrast. Feit is alleen dat de kans wel heel erg klein is. Er zit tegenwoordig zoveel functionalteit in een mobieltje dat het verbeteren van die topspecificaties al teleurstellend een kleine upgrade wordt genoemd door ons verwende gebruikers.

  40. Grappig bericht, maar wees reeël. Apple komt de laaste tijd met verre van innovatieve producten. Een nieuw retina schermpje hier en daar en dat is het wel.

    Steve Jobs zou android ook stuk maken, maar inmiddels is het marktaandeel android vele malen groter. Deze strijd gaat Apple gewoon verliezen.

  41. Er wordt hier al geschermd met de ‘specs’ van de nieuwe iPhone 5, zie zogenaamd “rete-goed” zijn.

    Tot nu toe vind ik Apple een mooi bedrijf met een enorme toename in kwaliteit in de afgelopen zes jaar. De iPhone is de voorloper in de markt van de smartphones en met de iPhones 1, 2, 3, 3G kwamen ze met een dijk van een product.

    Twee jaar geleden, wilde ik ook een iPhone halen. Na het nodige te onderzoeken, bleek de Samsung SGS1 even goed, zo niet beter dan de iPhone 3G, en daarbij een stuk betaalbaarder. Verder kun je de Android toestellen over het algemeen op een leuke manier personaliseren.

    Een vriend van mij zit nu al op te scheppen over zijn aanschaf van de iPhone 5. Volgens hem zit er een ingebouwde beamer in, een 3GB processor, FullHD scherpte (lees 1920×1080 pixels op zijn kant in het formaat van 4inch), een 20MPixel camera, met een HDD capaciteit van ten minste 64GB. Als deze specs waar blijken te zijn: dan lazer ik van mijn stoel af van verbazing. Tot die tijd blijf ik nog even stevig zitten.
    Laat ik wel wezen: de specs, zijn ze waar, zijn overweldigend en terecht beter dan de lijn van Samsung.

    Maar nu even de feiten;
    iOS is mooi, vloeiend, zonder lag, maar personalisatie ontbreekt tot dusver, upgrades ontbreken volledig, customization ontbreekt, en media moet altijd via iTunes gesynct of gedownload worden.
    Android is mooi, minder vloeiend, lagt op sommige toestellen, kan wel helemaal gepersonaliseerd worden, je doet er een microSD in en je hebt dubbel zoveel geheugen (of meer), zodra je mediabestanden hebt, zet je ze op de phone, en hij draait ze zonder problemen (bij een codec fout, heb je daar weer apps voor).

    De iPhone 4 is de eerste in de lijn met high performance materials (glas en metaal). Maar ik ken serieus tien mensen met een iPhone 4, en ze zijn of superslordig met hun high performance phone van rond de €1000,-, of zo’n 4 breekt bij het minste of geringste. Zij hebben allemaal barsten in het scherm zware krassen op de antenne of er ontbreekt zelfs glas uit het scherm.

    Ja, alle Samsung toestellen bestaan uit glas / metaal en PLASTIC. Toch is de plastic die ze gebruikt minder gevoelig voor barsten en het scherm is vrij sterk, ik ken geen mensen met enorme kraters in hun Samsung scherm.

    Twee jaar terug ging ik een iPhone kopen. Toen bleek dat de SGS1 hetzelfde kon en de helft koste van de toen huidige iPhone. Toen heb ik er een paar nachtjes over geslapen, de Samsung gekocht en verder heb ik zelfs met de SGS1 tot nu toe betere resultaten dan mijn vrienden met hun iPhone 4S (die in feite alleen een betere resolutie in het scherm heeft en verder niet beter is).

    De SGS2 vind ik persoonlijk een lelijk toestel, maar is eigenlijk tot aan mei 2012 de beste smartphone die er bestaat. Performance, upgrades, resolutie, allemaal beter dan de iPhone. En nu is de SGS3 uit. Welke ik zonder te twijfelen meteen gehaald heb.

    De SGS3; géén lagtime!!, ik heb een uitbreidingschip van 64GB gekocht (ja, ik heb 80GB HDD capaciteit in mijn phone), nieuwe OS ICS, hij is nu al volledig custom, geroot, branded, met superveel media erop, 1280×800 resolutie – ja, ik ben oprecht benieuwd, ik ga er in de eerste instantie van uit dat de iPhone 5 betere specs heeft – maar ik ben niet overtuigd, kijk maar naar de iPhone 4 (fantastisch toestel, maar niet beter dan de huidige Samsungs en HTC’s).

  42. @exandroid: Dat is het in mijne ogen “domme” wat veel mensen doen. Ze hebben een eerste generatie android telefoon gehad, daar zaten inderdaad nog wat bugs in en die zijn nu langzaam. Dan kopen ze een iphone 4 en vinden ze het super dat die opeens niet meer vast loopt en veel sneller is. Dat is logisch want je kan de iphone 4 niet vergelijken met je oude android telefoon want die ligt 3 a 4 jaar achter (de eerste iphone liep ook vast en is super langzaam). Je moet dan vergelijken met bijvoorbeeld de HTC one X of de Samsung S3. Dan zie je opeens dat het verschil toch niet zo groot is.

  43. zo zie dat mijn reacties zijn verwijderd. hoe dan ook ben blij dat ik meer openminded people hier zie reageren. En Apple niet als oppergod behandelen en knielen voor ze en rest afkraken.

  44. Wat een klucht …
    Samsung heeft indertijd uit de biecht geklapt over prijsafspraken tussen flatscreen producenten en heeft daardoor een grote boete door de EU opgelegd kunnen voorkomen.
    Meneer Gou is volgens wat ik lees aandeelhouder in één van de bedrijven dat wel geld mocht ophoesten.

    De reactie van meneer Gou heeft dus vermoedelijk alles te maken met wrok en weinig gebaseerd op technische feiten.

  45. @Martin Wiegerman: Ik weet niet van welke hoogte je vrienden hun iPhone hebben laten vallen, maar bij mij brak het scherm pas na 30x 🙂

  46. @ JaJa, mijn held <3
    Heb sinds vandaag een S3 na 4 jaar een Iphone gebruikt te hebben.
    Beide apparaten zijn geweldige toestellen en ieder heeft zo z'n eigen keuze.
    Wat die meneertje Terry gou zegt is meer een persoonlijke vendetta vind ik omdat die waarschijnlijk door Samsung was genaaid met een business deal of iets dergelijks

  47. Bij apple moet je niet hoofdzakelijk naar specificaties kijken. Neem even een voorbeeld. Een apple beeldscherm en een dell beeldscherm (desktop beeldscherm).
    De cijfertjes zijn bij de Dell hetzelfde/beter maar toch is het beeldscherm van apple VEEL mooier en prettiger. Het gaat om het eindproduct.
    Neem nou telefoons van LG. Ik had vroeger een LG Renoir die toen voor z’n prijs geweldige specs had. MAAR WAT EEN VRESELIJK DING! Vreselijk touchscreen, vreselijke software, ding ging na 1 jaar stuk, deed niks meer.

  48. @Jurf: Precies, of nog simpeler, hij hoopt dat’ie hierdoor 45 ipv 40 miljoen iphone 5’s kan produceren.

  49. …luistert en huivert: FEIT: Apple bedenkt en maakt een waanzinnig product. Wat of wie hier iets ook op te zeggen heeft, prima! Maar, Samsung ging met dit concept aan de haal….FEIT! En nu: is er weinig verschil tussen phones… toch is er maar één original… en dat is: de Iphone.. en ja, aan alle haters: wees allen trots, waarschijnlijk kunnen ze op een gegeven moment niet meer tippen aan de “vrije” telefoons. Tenminste voor de mensen die nooit genoeg nemen met.
    Apple heeft waanzinnig mooie, bijzondere producten… die uiteraard worden gekopieerd, en veranderd zodat de massa krijgt wat hij wil: een domweg massaprodukt… en ja… ook ik vind die apple likkers niet prettig. Voor de show een product van apple en niet eens weten wat er aan achter het product schuilt… :
    een vaststaand stevig tijdloos product wat is bedacht en ontworpen is om er te zijn… voor mij staat het logo voor: dat een ieder meer wilt :). kijk maar naar eva.. en dan wel bedoelt naar de concurrentie … en apple een sekte? wie weet. maar ik zie dan meer, zoals eerder benoemd, producten van bedrijven uit de supermarkten als sekte… die willen ook verkopen en winst, alleen net iets teveel tenkoste van onze gezondheid: coca cola en aspartaam, knorr en E621 etc … laat maar. weet je: voor mij is apple als een design bedrijf dat te duur is… en anderen als Action die kopieert en verkoopt en zal overleven… ik verkies sparen voor het origineel…

  50. Hmm ik zou niet weten waarom je hierop zou moeten wachten… veel te dure toestellen voor wat je in werkelijkheid krijgt. Ook een faal is het dat je veel dingen via iTunes moet doen en dat het geheugen niet uitbreidbaar is. Apple is en blijft voor mij een grote flop.

  51. prima… dus kies je een afleiding van het origineel… geen probleem toch?! veel plezier met jouw keus… laat ons bij het origineel blijven en daar trots op zijn… en soms zelfs een beetje te trots… nou en!!! Apple is gewoon wat Samsung wilt zijn! en ze waarschijnlijk gaat lukken! nou goed hoor!!!! Apple blijft the original!!!!! welk merk ze ook zal overtreffen! apple is the original!
    en over de prijs: tis duur ja maar simpelweg geen plastic fantastic shit…

    hee… Rembrandt was ook een flop 🙂 🙂 🙂 ..recognize!! 🙂 🙂

  52. Origineel geplaatst door SJM
    …luistert en huivert: FEIT: Apple bedenkt en maakt een waanzinnig product. Wat of wie hier iets ook op te zeggen heeft, prima! Maar, Samsung ging met dit concept aan de haal…

    Ik luister, maar huiveren doe ik niet bepaald na je uitspraak …

    FEIT : Apple heeft met hun eerste iPhone zowat alles gepikt van de bestaande smartphone markt en steelt momenteel nog altijd rustig door van de jailbreak. community, app developers en concurrenten.

    Herinner je je nog dat de iPhone 1 een zo “waanzinnig product” was dat het niet eens een copy/paste kon doen.
    Om nog maar te zwijgen van de rest van de functionaliteit die compleet ontbrak.

    Wat ze wel knap gedaan hebben, is het gebruiksvriendelijker maken van de hele handel en het in elkaar steken van een ecosysteem dat op mensenmaat gemaakt is.
    En hun marketing afdeling is subliem : steek iets in je product dat je concurrenten al 5 tot 10 jaar doen en verkoop dat alsof je met iets totaal nieuws en revolutionairs uitkomt. En Jan Publiek trapt daar met beide voeten in.
    Knap werk van de marketing afdeling !

    Samsung is niet beter en speelt eveneens leentjebuur waar mogelijk.
    Maar ook zij inoveren.

  53. Origineel geplaatst door Martin Wiegerman
    Welke ik zonder te twijfelen meteen gehaald heb.De SGS3; géén lagtime!!, ik heb een uitbreidingschip van 64GB gekocht (ja, ik heb 80GB HDD capaciteit in mijn phone), nieuwe OS ICS, hij is nu al volledig custom, geroot, branded, met superveel media erop, 1280×800 resolutie – ja, ik ben oprecht benieuwd, ik ga er in de eerste instantie van uit dat de iPhone 5 betere specs heeft – maar ik ben niet overtuigd, kijk maar naar de iPhone 4 (fantastisch toestel, maar niet beter dan de huidige Samsungs en HTC’s).

    Dus het eerste wat jij hebt gedaan is je toestel rooten???

    I rest my case! 😉

  54. @MartCom: de meeste applefanboys hoe geweldig ze apple ook vinden jailbreaken hun toestel. Ook hierop kunnen we zeggen we rest our case lol:p

    @Patrick: ik ben benieuwd of men tegen je gaat zeggen dat je naar een blackberry form moet ofzo. Want 1 je hebt kritiek op Apple dat mag hier niet. Omdat je wat over samsung zegt waar android op draait kunnen ze niet zeggen ga naar androidclub/planet. En wat ik niet begrijp is dat de meeste denken dat samsung android is haha dat terzijde.
    Blijft er blackberry over. We zullen het zien:p

  55. @Jelle: Kan zelf ook niet (verstandig) meer om naar andere telefoon over te stappen. Heb hier teveel investeringen in app gedaan 🙂 (geen enkele spijt).

    BlackBerry is zeker dying en nu dat ik hem van werk (een maand geleden) heb gekregen begrijp ik ook heel goed waarom!

    Ben zeker benieuwd naar iPhone 5 en hoop dat ze er snel mee komen 🙂

  56. @misterrr: Elk OS heeft zo zijn voor- en nadelen.
    Ieder moet voor zich weten waar die het meest belang aan hecht en dan het toestel kopen dat daar het dichtst bij aanleunt.
    Zo vind ik persoonlijk de Windows Phone user-interface de meest blitse en innovatieve van het gamma, die van de iPhone de meest saaie en verouderde : een simpele lijst van icoontjes. Mijn PSION PDA van 10 jaar geleden werkte reeds op die manier.

    Maar de APPs die ik nodig heb, vind ik op de iPhone en voorlopig veel minder op de Windows Phone, dus blijf ik momenteel nog altijd bij de iPhone.

    Laat de concurrentie maar zijn werk doen : goed voor ons, de klanten 🙂

  57. Mijn ervaring is dat de mensen die zo klagen over Apple, geen geld om hebben iets van hun aan te schaffen. Het is kwaliteit en niet zomaar alleen maar innovatie.

  58. @Alfred: Display is gewoon engels voor scherm.

  59. S3 of geen S3, hier nu een week met een xperia aan het werken, gewoon om eens android te beleven. Telefoon zelf ben ik tevreden, ligt goed in de hand valt makkelijk weg te steken, is praktischer dan mijn iphone, maar dat android systeem …. Oh my god, gebruiks vriendelijk kun je het niet echt noemen, en ik heb hier op een week al meer crashes gehad, van : Deze toepassing …… is onverwachts gestopt… dan wat ik in 1 jaar mijn iPhone heb moeten herstarten.

    Ik hoop dat wp8 toch een klein beetje alternatief gaat geven voor ios. Dat een mens af en toe eens kan switchen.

  60. Het is heel normaal dat Android meer marktaandeel heeft. Android is er voor elk budget van 150 tot 700 euro. Logisch dat ze meer marktaandeel hebben.

  61. klinkt niet echt geloofwaardig, ios5 en straks ios6 is heel gebruiksvriendelijk maar om nu te zeggen dat de s3 straks in het niet valt is een uitspraak om de boel op scherp te zetten, eerst maar eens afwachten wat de iphone 5 gaat brengen

  62. Dat is domme keuze @Jelle:

  63. Ik ben juist bang dat de iPhone 5 erg tegen zal gaan vallen.

  64. en waar komen ze nu mee een 1000 mhz dual core ipv 800 ? , falers en niet te vergeten een toestel dat 800 euro kost

  65. Ik heb zelf een iphone 4 gehad.. erg fijn toestel moet ik zeggen. Snel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

    Ik ben over gegaan naar de Samsung S3 en moet ook hier van zeggen. Erg fijn toestel en de rest erbij. Het besturingssysteem is ff wennen, maar eenmaal gewend, en je vliegt er letterlijk doorheen. Ik persoonlijk vindt het (op dit moment) een heel stuk beter toestel dan Apple, puur om de vrijheid, snelheid en gemakken. Apple zal proberen hard terug te komen, maar zal het wel moeilijk gaan krijgen met Samsung.

    Neem niet weg dat ieder zijn toestel kiest, die hij/ zij prettig vindt. Dus ga een toestel niet zomaar afkraken zonder te weten hoe krachtig de andere partij is geworden en respecteer elkaars mening!

  66. Nou, laat hem dan kopen! Ik geloof best dat de iPhone 5 geweldig zal zijn en ik kan niet wachten, maar er is nog geen enkele officiële berichtgeving over wanneer hij komt.

    Mijn abbo loopt in September af en als in de buurt van die tijd de iPhone 5 niet uitkomt, dan ben ik toch gedwongen voor een ander te gaan. Mijn iPhone 4 heeft ook zijn beste tijd wel weer gehad.

  67. Vaak wordt de Iphone 4S vergeleken met de Galaxy SIII en die vergelijking gaat krom aangezien de 4S al een tijdje langer meegaat. Maar Onderzoek heeft aangetoond dat technologisch gezien de 4S gelijk staat aan de S1 en die was er echter al veel eerder dan de Iphone 4S. De S2 kwam vorig jaar uit op hetzelfde moment dat de Apple fans massaal werden bedrogen met een 4S in plaats van een 5.

    Ik moet wel zeggen: Ik ben geen merken trouw en dus ook niet speciaal pro of anti Apple en dat geldt ook voor Samsung of HTC etc. Ik koop gewoon de meest technologische phone die er is op het moment dat mijn abo weer verlengd mag/kan worden. Maar ik heb nu sinds 18 Juni een SIII en hij bevalt uitermate goed. Verhalen hier van continu crashes van Android kan ik overigens direct naar het land der fabelen verwijzen. (Ikzelf hou nogal van “Open sources” en dus veel vrijheid en dat is ook één van de redenen geweest om niet voor Apple te gaan.)

    Ik ben nu in het bezit van een High-end smartphone met een extra geheugenuitbreiding van 64 Gb (Totaal 80 Gb!!) en pas als de Iphone 5 uit is kunnen we een eerlijke vergelijking maken denk ik. Ik ben in ieder geval benieuwd naar de 5 te bieden zal hebben.

    Wel is Samsung Apple al een tijdje twee slagen voor en ik denk dat dat wel zo zal blijven. De omzet bij Samsung is hoger dan ooit en met meer dan 10 miljoen exemplaren in amper twee maanden hebben ze wel een prestatie neergezet.

    Tot zover de onderbouwde mening/reaktie van een objectieve Smartphone liefhebber.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.