Reacties voor: iPhone 5-verkoop Vodafone tijdelijk stopgezet (update)

Vodafone stopt tijdelijk met de verkoop van de iPhone 5. Er zouden teveel iPhones zijn besteld, terwijl de voorraad te beperkt is.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 57 reacties

  1. Ik blij dat ik nog net een iPhone 5 heb kunnen krijgen icm 10gb internet 🙂
    Ik heb deze dan wel in een winkel gehaald. Het was ook nog eens de laatste.

  2. Zelfs Apple heeft geen voorraad meer, geen reserveringen meer mogelijk.

  3. De bedrijven die het ding maken misschien te langzaam of is de vraag te groot

  4. Ben ook blij dat ik mijn abonnement vrijdag heb kunnen verlengen met Vodafone, echter heb ik hem verlengd in de Apple Store! 🙂

  5. Een beetje geduld; ze zijn in China druk bezig om de verflaag van de zwarte te verbetern….

  6. Afgelopen donderdag m’n iPhone 5 binnen gekregen van Vodafone… net op tijd dus…

  7. nee, de productie heeft geen last van de foxconn stakingen of panel issues bij sharp. echt niet… uh-hu, sure.

    ik denk dat ik maar even wacht tot de productie weer op peil is om ueberhaupt een poging te wagen om iets te kopen/bestellen.. dat zal wel net voor de nieuwe iPhone 5s/6 zijn als het zo doorgaat 🙂

  8. Origineel geplaatst door Mark
    Afgelopen donderdag m’n iPhone 5 binnen gekregen van Vodafone… net op tijd dus…

    Wanneer had je ‘m besteld en welke? Ik wacht nog…

  9. @Flo: De vrijdag daarvoor (de 28e) telefonisch besteld.
    Een witte 64GB iPhone 5

  10. Dat is ook raar!
    Gisteren kreeg ik juist een sms van T-mobile met de tekst:
    “Goed nieuws! De levertijd is korter dan eerder is gecommuniceerd”.

    Ik zou deze week bericht krijgen van de pakketdienst om een afleverafspraak in te plannen. Deze snellere levering lijkt dan weer haaks te staan op de signalen die nu gemeld worden!

    (28/9 via de website van T-mobile een zwarte 64GB besteld)

  11. Leuk dat ik zonder te reserveren zaterdag gewoon een iPhone 5 meekreeg bij een nieuw abb in een Vodafone shop. Ze hadden net nieuwe 16gb zw binnen.

  12. Als je baas boven baas wil zijn met meer dan 16GB dan kun je hier tegen aan lopen he…was toch algemeen bekend dat meer dan 16GB een langere levertijd zou hebben….dat is al vanaf het begin gemeld volgens mij..

  13. Gelukkig kon belcompany vorige week ook mijn zwarte 64gb leveren. Als ik de berichten lees mag ik daar erg blij mee zijn

  14. Misschien gaan ze nu eerst de allereerste bestellingen uit de online Apple Store uitleveren?

  15. Origineel geplaatst door Mark
    De vrijdag daarvoor (de 28e) telefonisch besteld.
    Een witte 64GB iPhone 5

    Aight, heb ook die dag besteld via internet, maar dan een zwarte. Die hebben sowieso een veel langere levertijd dus ik moet nog even wachten vrees ik

  16. Origineel geplaatst door Fransman
    Als je baas boven baas wil zijn met meer dan 16GB dan kun je hier tegen aan lopen he…was toch algemeen bekend dat meer dan 16GB een langere levertijd zou hebben….dat is al vanaf het begin gemeld volgens mij..

    Volgens mij is de zwarte iPhone 5 16GB het meest besteld.

  17. Vorige week donderdag bij Hi besteld en vandaag geleverd!

  18. Gister Vodafone aan de telefoon gehad. Ze verwachten tot eind dec nog 3 leveringenen van Apple en vanaf begin januari iedere 2 weken een levering. Ik mag pas eind feb verlengen dus dat komt mooi uit 😛

  19. Heb ik ook mooi geluk. Had 21 september bij de reguliere preorder van t-mobile een iphone 32 gb zwart (ordernr 1373xxx) besteld. Gister een sms gehad van t-mobile, dat ik hem deze week binnen krijg 😀

  20. De witte iPhone heb je echt zo binnen! En krast niet! 😉
    KPN kan niet leveren en Hi levert aan een stuk door.. vreemd!

  21. Vorige week maandagavond besteld (witte, 16GB, nieuwe aansluiting), woensdagochtend in huis! Bij Vodafone dus =D!

  22. Ik heb al een maand geleden een witte iPhone 5, 64GB ge-preordered bij de Phone House, en ik ben de eerste op de lijst. Maar zij krijgen hem maar niet binnen..

  23. Origineel geplaatst door Ivo
    Dat is ook raar!Gisteren kreeg ik juist een sms van T-mobile met de tekst:“Goed nieuws! De levertijd is korter dan eerder is gecommuniceerd”.Ik zou deze week bericht krijgen van de pakketdienst om een afleverafspraak in te plannen. Deze snellere levering lijkt dan weer haaks te staan op de signalen die nu gemeld worden!(28/9 via de website van T-mobile een zwarte 64GB besteld)

    Grappig! Ik heb precies dezelfde sms van T-Mobile ontvangen. Heeft T-Mobile een lading van Vodafone onderschept?????

  24. Heb de mijne op de release date gehad. 32gb zwart 😀

  25. @Frodo: ik krijg de indruk dat Vodafone liever de Samsung Galaxy S3 verkoopt. Met de irritante reclame van hun en Samsung op TVOH proberen ze de kijkers te hersenspoelen. Ook mijn dochter is er bij Vodafone ingetrapt en zeult nu zo’n S3 mee.

  26. het is elke jaar weer hetzelfde verhaal. Binnen paar uur uitverkocht en vervolgens moet men een kleine maand wachten. Het was zo bij IPhone 2g, 3g, 4, 4s en nu ook bij de 5. Misschien moeten ze eens goed naar de geschiedenis kijken en meer Iphones maken. Zo verlies je klanten en de aandelen schieten omlaag, wat nu het geval is.

  27. 1dag na opening bestel mogelijkheid tmobile besteld zwart 32GB en ook ik heb gister van tmobile een sms ontvangen dat voor het eind van deze wk een afspraak gemaakt zou worden voor levering dus goed nieuws wie weet ach ik heb geen haast. Heb nog m’n mooie i4 heerlijk met jailbrake 🙂 helaas nog niet voor ios6 met nieuw toestel beide gevallen hopelijk spoedig en gedrukt tot die tijd 😉

  28. Ik heb via studentmobiel met een hi ABO besteld op 28 september en heb nog steeds niks gehoord over een levering. Balen dat ik niet direct bi hi heb besteld..had ik em ook al meteen dan..

  29. Ook ik overwoog de vodafone 10gb actie abbo, maar ik wacht toch maar even de 4g veilingen af. Verwacht dat daarna een prijzenoorlog uit zal breken …

  30. Haastige spoed is zelden goed!

  31. Donderdag 4 oktober besteld, zaterdag 6 oktober kon ik hem ophalen: zwart 16GB! :)) De juiste vrienden op de juiste plek 🙂 Via Vodafone trouwens!

  32. Haha, ik krijg gister een sms van T-Mobile met de melding dat de iPhone eerder geleverd kan worden aan mij dan verwacht. Deze week krijg ik hem nu in plaats van over 2 à 3 weken.

  33. Origineel geplaatst door Rob
    Grappig! Ik heb precies dezelfde sms van T-Mobile ontvangen. Heeft T-Mobile een lading van Vodafone onderschept?????

    ik heb gister ook zo’n sms gehad… op 23 september besteld (verlengd) bij Tmobile 32G zwart…

  34. Ik vind het raar dat Apple 10 miljoen iPad’s besteld en geen 10 miljoen iPhones!! Apple had kunnen weten dat dit toestel een hit zou gaan worden. Veel mensen wachten hier al 1 1/5 jaar op.

  35. Hier in New York in de Aplle store op 5 th Av gisteren ook tijdelijke stop op de verkrijgbaarheid van de iPhone 5. De dag tevoren nog wel verkrijgbaar.
    Wat mij betreft sla ik overgens de hele iPhone 5 over.

  36. Ik kreeg gisteren een sms dat mijn telefoon van T-Mobile eerder zal worden geleverd en dat ik deze week een afspraak kan maken. Gaat om een zwarte 64 GB iPhone 5.

    Verlenging op 21 sept.

  37. 21e om 9:00 besteld via t-mobile website. Verlening van ismart-150 met iphone 5 , 16gb zwart. Kreeg ik gister sms van t-mobile: “Beste klant, de verwachte levertijd voor uw iPhone 5 blijkt helaas niet haalbaar. Wij verwachten dat in week 42 of 43 voldoende voorraad binnenkomt om ook uw iPhone 5 te bezorgen. Onze excuses voor het ongemak. Groeten, T-Mobile”

    Sorry maar ik vind dit service van het laagste niveau als ik hoor dat anderen de iphone al binnen hebben terwijl ze veel later hebben besteld. Bel ik t-mobile op, kunnen ze mij niet verder helpen, omdat het pas net bekend was. Slechte communicatie vind ik dan. Ik heb wel al €280,- betaald dezelfde dag van de bestelling. Maar ze konden mij ook niet garanderen dat hij in week 42/43 wel geleverd ging worden!
    Ik ben woedend. Waarom kon je hem dan voorbestellen? Gewoon niet iets beloven wat je niet waar kan maken.

  38. Voor de mensen die een witte 32gig hebben besteld bij phonehouse, er was er afgelopen vrijdag tenminste nog 1 beschikbaar. Die zou voor mij zijn, maar AMP Logistics wilde hem niet overhandigen omdat ik een andere rekening nummer had opgegeven dan waar ik mee pin en kon de 1 cent niet pinnen. Niemand kon/wilde het nummer aanpassen en mijn complete order is geannuleerd. Wat een ongelofelijke K.. procedure!!! 🙁

  39. Blij dat mijn iPhone 4 nog gewoon zijn werk doet.. Dus ik zie wel wanneer de 5 geleverd wordt.

  40. Dan heb ik geluk gehad! 2 oktober Vodafone Dordrecht binnen gelopen en ging maar buiten met een witte iPhone 5 (64gb). Zonder pre-order/reservering. Wilde eigenlijk de 32gb, maar die was wel uitverkocht.

  41. kun je overigens nog onder een (T-mobile) verlenging uit als je de iPhone5 nog niet hebt ontvangen, maar al wel betaald voor de nieuwe bundel?

    M.a.w. kun je dan weer terug van iSmart naar i150 ’08?

  42. @Been: Leuk dat ik zonder te reserveren zaterdag gewoon een iPhone 5 meekreeg bij een nieuw abb in een Vodafone shop. Ze hadden net nieuwe 16gb zw binnen.

    Hier idem ze hadden net binnen kon zo eentje mee nemen!

  43. Wat nou moeilijk doen. Vanochtend gewoon naar The Phone House gebeld of ze er nog 1 (los) hadden liggen. En direct na het werk op komen halen. Net iets minder dan 700 euro voor betaald voor 16 GB zwart. Mooi geregeld dacht ik zo.

  44. Via deze link http://tmnl.nu/28f kun je alle info vinden over levertijden bij T-Mobile. Schijnbaar gelden de langere levertijden alleen voor de mensen die hierover een smsje hebben gehad. Ik heb geen smsje gehad, dus als het goed is moet ik m’n 16Gb zwart binnen nu en 2 weken geleverd krijgen :).

  45. Gisteren besteld morgen wordt ie bezorgd.
    iPhone 5 white 16gb…bij Belsimpel nog op voorraad leverbaar.

  46. Ik kreeg juist begin deze week de volgende sms van t-mobile:

    Geachte klant, Goed nieuws! De levertijd is korter dan eerder is gecommuniceerd. De verwachting is dat u deze week vanuit AMP Logistics een email en sms ontvangt, waarmee u heel eenvoudig online een bezorgafspraak kunt maken. Groeten, T-Mobile

    Ik heb op 28sept pas besteld

  47. @anoniempje:

    Welk model (GB) en kleur heb je besteld. En deed je dit online/telefonisch of in de shop?
    Ik heb zwart 16gb 21e besteld met de de melding nog zkr 2 weken wachten.
    Dus vind ik het heeeel erg raar wat t-mobile doet!
    Letterlijk een quote van t-mobile website:”Wij streven er naar om de bestellingen op volgorde van binnenkomst uit te leveren. Dat geldt ook voor de bestellingen die in de T-Mobile winkels zijn gedaan.”
    https://service.t-mobile.nl/app/persoonlijk/answers/detail/a_id/2485/p/198

    Nou dat streven wil nog niet echt lukken.
    Volgens de voorwaarden moet het product binnen 30 dagen na bestelling geleverd worden, anders kun je t-mobile in gebreken stellen. En zou de overeenkomst ontbonden kunnen worden, maar daar heb ik Niks aan! Want nu loopt die actie niet meer van eerste 6 maanden 50% korting enz. Ik wil gewoon het toestel optijd. Ze makeniemand blij met een dode mus!

  48. @ stacey:

    Ik heb de 32GB Zwart besteld.

  49. Dit was overigens een dag nadat ik een boze mail had gestuurd, dat me abbo is ingegaan en dat daar een iPhone 5 bijhoort, dus dat ik hem z.s.m wil ontvangen.

  50. Gister na 3 reserveringen op de Apple pagina mijn 16G op mogen halen. Medewerker was helemaal verbaasd dat ik maar drie pogingen hoefde te doen. Was het ritje van Breda naar A’dam dubbel en dwars waard!!!

  51. Origineel geplaatst door Ivo
    Dat is ook raar!Gisteren kreeg ik juist een sms van T-mobile met de tekst:“Goed nieuws! De levertijd is korter dan eerder is gecommuniceerd”.Ik zou deze week bericht krijgen van de pakketdienst om een afleverafspraak in te plannen. Deze snellere levering lijkt dan weer haaks te staan op de signalen die nu gemeld worden!(21/9 via de website van T-mobile een zwarte 64GB besteld)

    UPDATE Zojuist een sms van AMP Logistics dat ik een afspraak kon maken voor bezorging. Dat wordt morgen, dat was de eerste mogelijkheid.

    (iPhone5, 64 GB zwart, ordernummer T-mobile 13724**)

  52. Ik heb de iPhone 5 op 28 sept gehaald zonder te reserveren of in een rij te hebben gestaan en dat om 11uur 🙂

  53. Ik heb 29 september in de online apple-store een 5 besteld, maar wordt pas in de week van de 24e geleverd…pfff…

  54. Ik reserveer me iedere dag suf bij de Apple store, maar tot nu toe geen succes. Ze krijgen voorlopig mondjesmaat geleverd.

  55. Ik heb deze week gebeld naar Vodafone voor info over mijn bestelde iPhone 5. Volgens Vodafone heeft de douane in China alle iPhone’s in beslag genomen aan de grens i.v.m vermeende “onregelmatigheden” bij de productie. Kinderarbeid, of uitbuiting productiepersoneel of zo!
    Dat is nogal wat! 1. Dat Vodafone dat zegt en 2. als het waar is!

  56. heb de mijne begin oktober besteld word morgen eindelijk geleverd 😉

  57. @Mr.C.: Dat is zeker spectaculair. Maar medewerkers van de klantenservice zijn nou niet de meest betrouwbare bron van info. Lijkt mij eerder dat de productie niet snel genoeg opgevoerd kan worden, ook door die moeilijkheden met het productieproces.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.