Reacties voor: ‘iPhone 5 onderweg naar operators voor praktijktest’

De iPhone 5 ligt al bij operators om te testen, zo zegt een auteur van The Guardian. De operators hebben de iPhone in een verzegelde doos ontvangen, voorzien van een dummy behuizing die nog geen aanwijzingen geeft over het definitieve uiterlijk.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 48 reacties

  1. Die nieuwe iPhone maakt me niet veel uit…

    Kom maar gewoon met dat IOS5 😀

  2. Hoop dat ze dit keer toch iets beter oppassen met de antenne leak. Zou erg fijn zijn aangezien ik deze iPhone versie wil meepikken.

  3. Ohhh kan niet wachtten tot die komt!
    Eindelijk van die android zooi af en weer terug bij oude vertrouwde iphonetje!

  4. @Danny Bevers: Je denkt toch niet dat ze het probleem niet hebben verholpen in de volgende generatie iPhone. Deze rotzakkerij willen ze noooooit weer…

  5. toch vandaag maar een iphone 4 besteld, had liever gewacht tot iphone 5 uit kwam om te kijken of het de moeite waard zou zijn, maar de nieuwe contracten goeide roet in het eten.

  6. Khoop dat de iPhone 5 er snel zal zijn, mijn 3GS begint zijn kuren te krijgen.

  7. Ben bang dat ik door de duur van mijn contract helaas de 5 moet overslaan. Maar ben nu echt benieuwd wanneer hij gelanceerd wordt. Misschien koop ik hem los en verkoop ik mijn 4.

  8. Uhmm waar kan ik me aanmelden om te testen? 😉

  9. Kzou me echt heel erg vereerd voelen als ik dat ding mogt testen. Alleen dan nog je mond kunnen houden hè, haha.

  10. mmm spannend
    november loopt mijn abbo af hopelijk kan ik deze meepikken

  11. @mike: Ik had dan voor een abonnement zonder toestel gekozen of voor een simonly zodat je over 2 maanden altijd over kunt gaan op een simlockvrij toestel….

  12. IK WIL DAT IE ZO SNEL MOGELIJK UITKOMT !
    ik kan egt niet meer w8e nooit meer telkens een ander mobieltje dan dan stuk gaat of die niet mooi is 😀

  13. Origineel geplaatst door Niek
    @mike: Ik had dan voor een abonnement zonder toestel gekozen of voor een simonly zodat je over 2 maanden altijd over kunt gaan op een simlockvrij toestel….

    Das toch hetzelfde? 🙂

    Origineel geplaatst door michel
    Kzou me echt heel erg vereerd voelen als ik dat ding mogt testen. Alleen dan nog je mond kunnen houden hè, haha.

    Precies, dat vind ik dus ook. Ik voel het al helemaal borrelen vanbinnen als ik erover nadenk!!

  14. @michel: Ik vraag me af wat Apple doet als te teweten komen wie zijn mond niet kan houden, of zoals vorig jaar wie hem verloren is.

  15. Niet veel denk ik..dat iemand hem verloren is kan die persoon ook niet helpen..fouten zijn menselijk. Express info naar buiten brengen is wat anders natuurlijk. Dan volgt ontslag lijkt mij zo

  16. Voor de personen die niet weten wat “veldtest” betekent: het betekent praktijkstest. Om een of andere rede heeft iphoneclub.nl “field testing” vrij letterlijk vertaald.

  17. Het begint steeds meer op Willy Wonka’s Chocolate Factory te lijken… Nog even en dan stopt S. Jobs 5 gouden wikkels in de dozen van de iPhone 5… mag je de ontwikkeling bekijken voor nr. 6…

    Begin januari loopt mijn contract voor mijn 3GS af… tijd voor verandering!

  18. Op de screenshot, wat zou die groene app mey die koptelefoon doen?

  19. @ton: dat is Digitalius, een Italiaans muziekblog.

  20. Weet nog niet wat ik die ligt er aan wat de prijs gaat worden icm met een abonnement. Ik kan al verlengen sinds april maar overstap naar een andere provider mag ook mits de prijs goed is.

    Mijn iPhone 4 werkt nog perfect zeker met iOS 5.

  21. Hopen dat hij snel uitlekt dan, haha.

    Is er uit het verleden niet iets op te maken hoelang het dan nog ongeveer kan duren? Wanneer werd de iPhone4 verspreid onder operators voor de aankondiging bijvoorbeeld?

  22. Er lopen ook al maanden mensen met testversies rond in Europese hoofdsteden, maar daar wordt niks over bericht (omdat de gebruikers niet achterlijk zijn neem ik aan)

  23. ik bekeek dit net ; http://www.youtube.com/watch?v=_c5f0uihALE

    iets over te zeggen?
    persoonlijk vind ik het best wel geloofwaardig.. ook al is dat hem niet, mja dacht ik deel het ffe 🙂

  24. Origineel geplaatst door ton
    Op de screenshot, wat zou die groene app mey die koptelefoon doen?

    FM Radio?

  25. Informatielekkers worden gewoon geliquideerd door apple….geheime dienst…als je eenmaal een appel in je bed vindt, kun je maar beter oppassen…

  26. Ik zou er geen bezwaar tegen hebben als hij er uit zou zien als die witte variant op de foto, wow!

  27. Remember holland never falls on the first group of countries to get a new iphone , so it could be november before its in holland , plus the usual shortage trick apple do for the hype means christmas before you can just walk in a shop and get one without any delays.

  28. laat mijn vrouw nou begin oktober in new York zijn. Kan ze er mooi 1 meenemen.

  29. @jer: and that’s why I won’t wait for this sad country to get the iphone, I already got a plain ticket in sep to CA lol and I won’t return without it..

  30. Ga blij zijn als de Iphone 5 uitkomt. Hoop eerlijk gezegd wel dat het niet weer zo’n onhandig ding wordt als de Iphone 4. Hoekig, en niet in je handen te houden om fatsoenlijk te typen. het verschil met smsen tussen de 3G(s) en de 4 is echt wel te merken.

    Qua performance is/was de 4 natuurlijk gewoon perfect.

  31. @OOlivier:

    Mijn 3GS heeft soms rare batterij gewoontes… -10% op een uurtje en onder 30% binnen de 2u leeg

    rare dingen die iphones

  32. Van de week ben ik zo brutaal geweest om langs te gaan bij de HI en te vragen naar een iPhone 5.. en wat denk je wat die domme mensen daar doen? Ze laten me een iPhone 5 bestellen bij hun.. Ik sta nu serieus al op een wachtlijst voor de iPhone 5! Hoe gek kan het! Geen aankondiging.. niets.. en de HI neemt reserveringen aan! Haha!

  33. @Jeffrey:

    Waarom niet? Als er in september/oktober een nieuwe iPhone uitkomt. Trouwens, niet iedereen ligt wakker van een gsm.

  34. Leuk 4 de mensen die nog op een 2g of 3g alles uit hun geld zitten te halen om nu eens een nieuw toestel te kopen dat belachelijk duur zal zijn en die ze de aankomende 2 jaar weer zullen moeten uitbetalen.

    Overigens klopt de info wel, er zijn al i5`s in omloop, niks speciaals: nieuw design, nieuwe functies, nieuw os, nieuwe oplaadmogelijkheden etc.
    Ik heb ieder van mijn filliaalmanagers eentje cadeau gemaakt toen we de vracht binnenkregen.

    Wens ieder1 die er 1 haalt veel plezier er mee.

    Groet
    Gerjan

  35. Mijn iPhone 3GS begint al behoorlijke ouderdoms kuren te vertonen. Batterij binnen een dag leeg. hij wordt steeds trager, loopt sinds kort vast. of haapert veel.

    Kom maar op met die iPhone 5, in januari mag ik mijn abbo vernieuwen..

  36. rare bedoening — De iPhone 5 komt er aan en vele personen hun iPhone begint kuren te krijgen. Batt rap plat – loopt vast enz. Nu opeens gebeurd dit en anders ging ie goed ??? Denk dat het bij vele in het kopke zit :-))

  37. Mooi. Ben erg benieuwd naar deze generatie. Niet dat ik hem ga kopen, maar ik vind het toch leuk. Ik hoop alleen dat ze iOS 5 sneller lanceren dan gepland. Daar kan ik nou echt niet op wachten. Maakt van m’n iPhone 4 meteen weer een heel ander toestel. Het wordt een mooie nazomer …

    @ Jeffrey: Serieus? Dat is echt waanzin. Overigens is het wel redelijk duidelijk dat ie eraan zit te komen, maar wat je zegt; nog geen officiële aankondiging.

  38. Wonder when the first leaked photo of the iphone comes out, apple are taking a risk sending out iphones for testing , it just takes one person who needs extra money to sell a few photos .

  39. Mijn abonnement voor de iPhone 3GS liep in juni van dit jaar al af. Ik wilde verlengen zodra de iOS5 uitkwam, maar ik vind het nu toch wat te lang duren, zeker ook omdat mijn telefoon op sterven na dood ligt. Wat raden jullie mij aan? Een éénjarig sim-only voor weinig geld, en een nieuw abonnement afsluiten zodra de iOS5 uitkomt, of een simlock vrije iOS5 kopen als deze op de markt verschijnt?

  40. Om eerlijk te zijn maakt het mij niks meer uit. Ik vind de iPhone die er nu is oké. Ik kan er verder mee. En ik vind de iPhone 5 niet bepaald mooi. Hij zo wel sneller zijn maar wachten kan ik wel. Hij is trouwens een stuk duurder denk ik.

  41. Zou in de toekomst de iPhone eruit zien zoals in dit filmpje “A day made of glass” dat op YouTube te zien is.

  42. Ben benieuwd! Hoop op een groter scherm..beter batterij verbruik en een iets platter ‘air’ model 🙂

  43. Ook naar Nederlandse providers?

  44. @ton: Die groene app zit al in ios5 (beta) en dit is een soort whatsapp tussen ipad iphone ipod touch

  45. Origineel geplaatst door jookes
    @ton: Die groene app zit al in ios5 (beta) en dit is een soort whatsapp tussen ipad iphone ipod touch

    Jij hebt het over iMessage denk ik toch? Heeft die niet een gesprekwolkje zegmaar als app-plaatje?

  46. Origineel geplaatst door mike
    toch vandaag maar een iphone 4 besteld, had liever gewacht tot iphone 5 uit kwam om te kijken of het de moeite waard zou zijn, maar de nieuwe contracten goeide roet in het eten.

    Same here. Ik wilde ook wachten, maar mijn huidige abo loopt 12 aug af. Zelfs als Apple in september (of oktober de iphone 5 zou aankondigen, dan duurt het waarschijnlijk weer ruim een maand voordat ie hier in NL is en dan is die weer overal uitverkocht. Dus ik heb mijn zwarte iphone 4 verkocht en een witte genomen (die wilde ik eigenlijk verleden jaar al nemen).

  47. @Pim Brussee:

    oh daarom zitten er overal vingers op de ramen en spiegels hier thuis…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.