Reacties voor: iPhone 5 nu toch te reserveren in Nederlandse Apple Store

De iPhone 5 is vanaf nu te reserveren in de Apple Store Amsterdam. Je kunt maximaal twee toestellen reserveren tussen 9 en 17 uur. De volgende dag kun je langsgaan om de bestelde toestellen op te halen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 348 reacties

  1. Niet blij worden.. heb net naar Amsterdam gebeld (nadat ik natuurlijk had gereserveerd haha). Maar het systeem is aangepast: vanaf nu kun je gewoon elke dag reserveren (voorheen kon dit alleen als ze voorraad hadden vertelde medewerker mij). Vandaag naar Amsterdam komen had namelijk geen zin. Ze hebben zelf ook nog geen idee hoe of wat.

    Als advies gaf ze mij gewoon elke dag reserveren en afwachten of je een mailtje krijgt.

  2. Beter schieten ze gewoon even op met de levering van de bestelde iPhone’s 🙂

  3. Origineel geplaatst door King1987
    Beter schieten ze gewoon even op met de levering van de bestelde iPhone’s

    Er is een verschil tussen bestellen via de website en reserveren via AS Amsterdam. Website duurt 3-4 weken. Als je reserveert en er zijn iPhones over heb je hem de volgende dag. Dat is dan ook de reden waarom ik niet via internet de 5 besteld heb, maar m’n pijlen richt op toestellen uit de Apple Store binnen 1-2 weken.

  4. Nou bij mij doet hij niks wel blauwe knop. maar geen reactie van deze mooie knop.

  5. Pagina werkt, maar dat zegt natuurlijk niets over de beschikbaarheid.

  6. Het kan toch niet zo zijn dat mensen die nu reserveren eerder een iphone krijgen dan mensen die al een week geleden betaald hebben… en wachten..

  7. Heb hem vorige week online besteld hoop dat die sneller binnen is dan de winkel 8-|

  8. Origineel geplaatst door Jieve
    Het kan toch niet zo zijn dat mensen die nu reserveren eerder een iphone krijgen dan mensen die al een week geleden betaald hebben… en wachten..

    Inderdaad, dat is me een raar gedoe…besteld (en eventueel betaald) is 3 à 4 weken wachten….en nu zou je m de volgende dag op kunnen halen…

  9. Net ook gebeld met de apple store, er is geen voorraad. Je moet elke dag reserveren en krijg je voor 9 uur een mail kan je hem volgende dag ophalen, zo niet volgende dag weer een kans.

  10. @Boenkie: Vind ik dus ook! is toch gewoon debiel?

    ik heb hem vrijdag ochtend besteld en betaald.. (bij apple)

    een ander kan dus gewoon reserveren en kan hem 24 uur later ophalen! ?

  11. Eigenaardig dit, online bestellen met een levertijd van 3-4 weken en bij reserveren heb je uhm veel eerder. Is het mogelijk om je bestelling om te zetten naar een reservering met zekerheid (aangezien je al betaald hebt) ?

  12. Origineel geplaatst door Boenkie
    Inderdaad, dat is me een raar gedoe…besteld (en eventueel betaald) is 3 à 4 weken wachten….en nu zou je m de volgende dag op kunnen halen…

    Dat zou idd raar zijn. Maar ik ga er gewoon vanuit dat er de komende weken geen (of nauwelijks) voorraad is in A’dam. Een enkeling die continue zit te reserveren zou geluk kunnen hebben maar het lijkt me dat de bulk van de webbestellingen nu eerst uitgeleverd gaan worden voordat er aan de winkels geleverd wordt.

  13. @Beukenoot: Als je je bestelling met creditcard hebt geplaatst kun je deze annuleren op de site van apple, zolang apple het nog niet van je creditcard heeft gehaald.

  14. Raar… Er staat dat je een beperkte hardware garantie van een jaar hebt… Ik dacht dat ze verplicht waren om 2 jaar garantie te geven…

  15. @Lexie: Gewoon online bestellen bij Dixons, daar heb je standaard 3 jaar garantie op Apple producten!

  16. Ik vraag mij nu ook af… Stel je hebt hem online al gekocht, er staat dan 3-4 weken wachten. Maar je gaat hem nu reserveren bij Apple en die kan je morgen al halen.

    Kan je dan gewoon je bestelling stoppen online??
    Dan wil ik het wel proberen 🙂

  17. @marc: Als je met creditcard besteld hebt kun je deze gewoon annuleren in de applestore, geen probleem. Heb hem zelf ook besteld online en nu ook gereserveerd.

  18. Als je besteld via de Online Store dan wordt het geld pas afgeschreven van je CC op het moment dat het produkt verstuurd gaat worden.

    Ook heeft de Online Store niets te maken met Amsterdam. Beiden hebben hun eigen transportkanalen.

  19. Ze krijgen elke dag een paar telefoons binnen. Niet veel, maar toen ik gisteren in de Apple store was, was net het laatste toestel voor de dag verkocht. Met abo is het toestel overal verkrijgbaar (behalve in de Apple store). Los alleen bij de Apple store of de site. Reserveren heb ik nooit zo’n hoge pet van opgehad. Toch vreemd dat ze een reservering website online zetten maar erbij zeggen dat het ook 2 weken kan duren voordat je een mailtje krijgt dat het klaar ligt. Giste middag stond op dezelfde website dat er vanwege de beperkte voorraad geen reserveringen mogelijk waren (netzoals in Duitsland)

  20. Hebben jullie ook meteen een case besteld, die zul je wel nodig hebben! Ik zag op de Apple geen case of covers te koop voor de i5.

    Denk dat een silicon case handiger is.

    Iemand een suggestie..

  21. ook zo dom van apple, elke keer de phone maar dunner maken, terwijl iedereen er toch een hoes omheen doet, omdat tie bij het kleinste tikkje uit elkaar kletterd. maak hem nou is gelijk van rubber, zijn we daarvan af. maar na 4,5 jaar ben ik klaar met apple en iphone tabee.

  22. @Apple user: Ik heb een (silicone) bumper gekocht op eBay. Ik koop altijd al mijn bumpers op eBay (goedkoper en net zo goed). Nu nog mijn iPhone 5 ontvangen…

  23. Zou iemand vandaag al een mailtje krijgen dan?
    Denk het eerlijk gezegd niet..

  24. Ik denk dat er wel een redelijke lading aankomt. Anders zouden ze toch de reservaties niet open gooien?

  25. Iedereen die klaagt over de levertijd van de online Apple store: dat wist je toen je de bestelling plaatste. Het is dus geen schande dat Apple in de Store alsnog toestellen verkoopt. De mensen die op de laatste optie hopen (waaronder ikzelf), lopen immers ook het risico om pas over 2 maanden een toestel te kunnen afhalen. Dat risico hebben de online-bestellers dan weer niet…

  26. hoe zit dat nu met de nieuwe ipod touch? wanneer komt die in de winkel?

  27. Origineel geplaatst door Uuhhhh
    @Lexie: Gewoon online bestellen bij Dixons, daar heb je standaard 3 jaar garantie op Apple producten!

    Hanteren die dezelfde prijzen als apple?

  28. Wat wel is… als ik hem in reservering laat staan via de online store, dan heb ik hem nog voor de prijs van 859,00 euro. Als ik hem kan gaan ophalen kost me dit nu wel opeens 873,00 euro.

    Dat is 14,- euro verschil en ik moet er nog naar toe rijden, als ze hem komen bezorgen kost het me niets extra 🙂

  29. @jpwg001: Dat weten ze zelf nog niet eens. Verder weten de Resellers niet wanneer zij de iPhone 5 mogen / kunnen gaan verkopen.

    Er werd mij zelfs verteld dat een aantal Resellers niet eens de iPhone 5 via Apple geleverd krijgen, maar via de Providers.

  30. Gisteren gebeld met de apple store en de dame zei dat er deze week weer een lading binnen zou komen.
    Ze adviseerde mij om deze online reservering in te vullen. Daarin hanteren ze dan wie het eerst reserveert wie het eerst ‘maalt’. Zodra de lading helemaal gereserveerd was zouden ze het reserverings formulier weer dicht gooien.
    Dit zou betekenen dat ik deze week de iphone kan ophalen 🙂

  31. @Rens: Vraag me dan nog af of je elke dag het formulier moet blijven invullen als je voor 21:00 uur nog geen bericht hebt gehad dat je een iPhone kan ophalen :).

  32. @Appeltje 1803b: ff kijken. als de iphone 5 met case net zo “dik” wordt als de 4S, dan valt het reuze mee.

  33. Zojuist gebeld met de Apple Store Amsterdam en het is op dag basis en ze verwachten een nieuwe lading in 1 -2 weken.

  34. Gereserveerd, ben benieuwd of we van de week of volgende week nog een tripje richting Amsterdam gaan maken! 🙂

  35. De hoesjes, screen protectors zijn gewoon bij de mediamarkt,en alle telefoonwinkels te koop. Gister mijn iphone 5 wit gehaald.. Super voorzichtig en heb nu al een krasje op de zijkant??! ***

  36. Als ik nu naar Oberhausen ga, denken jullie dat ik een kans maak op een iPhone 5 ?

  37. Wij hebben hem vrijdag besteld in de online apple store 2x €659. Origineel afschrift gekregen, en gisteren een nieuwe van 2x €670 gekregen van Apple!! Leuk dat de btw bij betaling wordt gerekend! Goedkoop bleek weer duurkoop!!

  38. Origineel geplaatst door Tom
    De hoesjes, screen protectors zijn gewoon bij de mediamarkt,en alle telefoonwinkels te koop. Gister mijn iphone 5 wit gehaald.. Super voorzichtig en heb nu al een krasje op de zijkant??! ***

    ik heb ook al een kras op de voorkant.. 🙁

  39. Wilde het eerst niet doen via reserveren, maar toch gedaan. Wie weet hebben ze er toch nog eentje liggen en wil niemand deze. Zou dan toch jammer zijn als die dan niet naar mij gaat 🙂
    Begreep wel dat je elke dag weer opnieuw moet invullen om een volgende dag weer kans te maken. Lijkt wel een soort kansspel, beetje verslaving ook nog 🙂 HAHAHA

    @patrik: Oh, maar dat is vreemd eigenlijk…

    Ja, ik heb zelf wel het factuur ontvangen maar nog niets voldaan natuurlijk. Vraag me dan ook af of ze niet gewoon straks toch de volle mep rekenen via mijn bank.

  40. Bij de providers kan je uitsluitend een iPhone 5 krijgen in combinatie met een abonnement. HI kan wel leveren zonder abo, maar dan kost een 16gig versie € 900,00. Ze noemen dat daar een ontmoedigingsbeleid! Bizar!

  41. Origineel geplaatst door Adil
    Als ik nu naar Oberhausen ga, denken jullie dat ik een kans maak op een iPhone 5 ?

    Doen!

    Ik heb ze gebeld en ze hebben er eentje voor je opzij gelegd.

    Origineel geplaatst door patrik
    Wij hebben hem vrijdag besteld in de online apple store 2x €659. Origineel afschrift gekregen, en gisteren een nieuwe van 2x €670 gekregen van Apple!! Leuk dat de btw bij betaling wordt gerekend! Goedkoop bleek weer duurkoop!!

    Is logisch want BTW wordt bepaald op basis dag fysieke levering. Gaat altijd zo alleen deze keer is er een uitzondering gemaakt voor vastgoed wat in termijnen wordt betaald.

  42. Origineel geplaatst door viermaal raden.
    Is logisch want BTW wordt bepaald op basis dag fysieke levering. Gaat altijd zo alleen deze keer is er een uitzondering gemaakt voor vastgoed wat in termijnen wordt betaald.

    Dat laatste ben ik het toch niet mee eens!!!
    Want er staat bij apple bij de BTW verandering het volgende:

    Als je de e-mailbevestiging vóór 1 oktober 2012 hebt ontvangen, maar je bestelling is op of na die datum verzonden, dan ontvang je een factuur met daarop een btw-tarief van 21 procent. Het totaalbedrag van je bestelling is echter hetzelfde gebleven. De prijs die in de bevestiging stond, is het bedrag dat je moet betalen. We passen namelijk een extra korting toe, zodat het totaalbedrag van je bestelling gelijk is aan het bevestigde totaalbedrag.

    Dus op je factuur staat wel het hoge BTW bedrag maar je hoeft het niet te betalen, volgens hun eigen informatie!!

  43. @Melvin: Tja, je kan het wellicht proberen. Baat het niet dan schaadt het niet he. Als ik niks gehoord hebt vandaag voor 21:00 dan bel ik morgen gewoon meteen even. Ik zie dat het reserverings formulier alweer gesloten is dus dat we ‘erbij’ zitten.
    ben benieuwd. We gaan het zien!

  44. Hmm dillema. K heb het formulier maar ingevuld (2de keer nu, handig die fout van laatst). K heb echter ook al een via apple store besteld tegen oud tarief… Maar levering is wss laatste week oktober. Gelukkig kan je de bestelling annuleren en storten ze het geld terug. Maar eerst afwachten of er een mailtje komt voor 9 uur. Zal wel niet. Anders morgen 5 uur treinen. Love my OV haha.

  45. Ik heb mijn online bestelling geannuleerd. Heb de iPhone zojuist gereserveerd. Nu hopen op een mail!

  46. @viermaal raden: Onzin, ik heb hem afgelopen vrijdag online besteld en vandaag pas betaald en is inmiddels bevestigt. Kon gewoon de normale (oude) prijs met 19% betalen, het factuur zal echter wel 21% laten zien heb ik van apple begrepen.

  47. Origineel geplaatst door Mikio
    @viermaal raden: Onzin, ik heb hem afgelopen vrijdag online besteld en vandaag pas betaald en is inmiddels bevestigt. Kon gewoon de normale (oude) prijs met 19% betalen, het factuur zal echter wel 21% laten zien heb ik van apple begrepen.

    Onzin?

    Lees de wet op de BTW/OB eens na en je zult zien dat ik gelijk heb. Apple zal toch echt 21% moeten afdragen.

  48. Ik ben benieuwd of iemand al wat ontvangen heeft. Heerlijk hoe Apple toch iedere keer ons blij weet te maken met een dode mus…

  49. Mijn reservering is van 9:04 vanochtend en ik heb nog geen mail ontvangen, dus waarschijnlijk komt die ook niet meer vandaag. Hopelijk morgen?

  50. Origineel geplaatst door Mikki
    Mijn reservering is van 9:04 vanochtend en ik heb nog geen mail ontvangen, dus waarschijnlijk komt die ook niet meer vandaag. Hopelijk morgen?

    je moet iedere dag opnieuw een code aanvragen aldus apple amsterdam

  51. Net gebeld, ze zeggen van niks te weten. Wordt gek dat elke medewerker iets anders zegt! Dus met reserveren heb je ook geen zekerheid, elke dag opnieuw reserveren! Pfff…

  52. Origineel geplaatst door Mikki
    Mijn reservering is van 9:04 vanochtend en ik heb nog geen mail ontvangen, dus waarschijnlijk komt die ook niet meer vandaag. Hopelijk morgen?

    Leer eens goed lezen!

    Er staat “na 21:00 evt. mail”.

  53. Volgens mij stond er toch echt: indien er een iphone beschikbaar is, krijg je VOOR 21:00 een bericht. Ik denk dat iemand anders toch echt een leesbril nodig heeft. Leuke hatelijke reactie trouwens…

  54. Als je een iPhone tussen 9:00 en 17:00 uur reserveert krijg je om 21:00 uur te horen hoe laat het toestel de volgende dag voor je klaarligt.

    Evt. mail komt dus niet voor 21:00 binnen.

  55. Nope… Mail zou voor 21;00 binnenkomen….

  56. Bij mijn vorige reservering had ik toevallig een printscreen gemaakt hier stond toch echt dat je een email moest ontvangen voor 21:00 uur (zie link)

  57. Jeroen en Tom hebben gelijk,….

    En uiteraard ikzelf…

  58. Lees gewoon eens wat er in het bericht staat.

  59. Iemand wel mail gehad?

  60. Hier niet helaas. Bezeikte boel ook he. Haha. Ben blij da ik mn online bestelling nog niet geannuleerd heb.

  61. @viermaal raden: Check dan de link, das toch de pagina die we allemaal te zien kregen.
    BTW idd ook geen mail gehad…

    Chips…

    Morgen weer.>>>

  62. Zeer slecht van Apple, voor de tweede keer een poging gedaan en gewoon weer geen mail gekregen. Ook geen mail dat er helaas geen Iphone voor me klaarligt. Nogmaals slecht en niet Apple waardig 🙁

  63. Origineel geplaatst door JG
    @ viermaal raden Check dan de link, das toch de pagina die we allemaal te zien kregen.BTW idd ook geen mail gehad…Chips…Morgen weer.>>>

    Nogmaals: ik baseer mij op de tekst in het bericht. Apple heeft al verschillende malen de procedure veranderd dus mailberichten de dag voor lancering zijn niet zondermeer maatgevend.

    Overigens zou ik hem liever bij Dixons kopen want die geven probleemloos 3 jaar garantie. Zie deze pagina onderaan.

    Dixons geeft vanaf 1 mei 2012 maar liefst 3 jaar garantie op alle Apple producten: iMac’s, MacBooks, iPad’s, iPod’s en randapparatuur, m.u.v.(ingebouwde) accu’s/batterijen, stroomadapters en andere bijgeleverde accessoires.

    Dus geen gezeur na het 1e jaar.

  64. Vreemd, een reservering online zitten terwijl het niet kan beschikbaar is. Geen pluspunten voor Apple dit keer.

  65. Ja en als je goed gelezen had, zag je dat die drie jaar, bij een iPhone maar 2 jaar is. Dit kan je zien bij de tabel bij een iphone. Tevens heeft dicons totaal geen informatie mbt levertijd op de website staan. Erg Jammer want die 2 jaar is wel aantrekkelijker.

  66. Origineel geplaatst door Tom
    Ja en als je goed gelezen had, zag je dat die drie jaar, bij een iPhone maar 2 jaar is. Dit kan je zien bij de tabel bij een iphone. Tevens heeft dicons totaal geen informatie mbt levertijd op de website staan. Erg Jammer want die 2 jaar is wel aantrekkelijker.

    De 2 jaar wordt volgens mij alleen algemeen genoemd voor GSM telefoons. Ik baseer mij op de tekst helemaal onderaan waar duidelijk over “alle Apple produkten 3 jaar” wordt gesproken. Ook verwarrend is dat Mycom weer over 2 jaar spreekt terwijl beiden broertje/zusje van elkaar zijn.

  67. @viermaal raden.: Ik heb ‘m ook vrijdag via de apple store online besteld. Maandag is het bedrag afgeschreven met inderdaad 19% BTW en geen 21%.

  68. Je krijgt als het goed is een naheffing voor de btw

  69. @viermaalraden klopt. Echter begon k daar weer over te twijfelen omdat ze onder alle producten een opsomming geven waar alles van apple staat, behalve de iPhone. Erg verwarrend allemaal. Misschien dixons eens bellen om te vragen.

    Nog niemand die een bevestigingsmail gehad heeft?

  70. En de pagina is er weer uit!

  71. Balen dat de site plat ligt misschien om 9:00 weer online

  72. Ik vraag me eigenlijk af of je niet gewoon beter naar Apple Store kunt gaan om een mobiel te kopen?! Of is het zo dat als je daar bent je een mobiel met abonnement moet kopen?

    Snap er echt helemaal niets meer van. Men zegt dat je online kan reserveren en als er eentje vrij is dan maak je kans, maar als niemand iets krijgt, dan is het toch niet netjes?!? Waarom doen ze dit allemaal?

    Dus mocht iemand het weten, verkopen ze die dingen niet gewoon nu ook los en hoef je er niet voor in de rij te gaan staan bij Appel Store in Amsterdam? Gelukkig heb ik hem online in bestelling staan, laat dat ook nog mooi zo want wil hem niet mis lopen 🙂

  73. En net maar weer besteld.

  74. Heb hem net voor de 2e keep besteld. Als ik vandaag wel een mail krijg zal ik het hier laten weten.

  75. Hier ook net om 9:00 besteld ben benieuwd!!

  76. @marc: je kan geen factuur ontvangen hebben als je nog niets geleverd hebt gekregen

  77. Vorige week vrijdag besteld, gister in huis helemaal top!!

  78. Origineel geplaatst door Tom
    Vreemd, een reservering online zitten terwijl het niet kan beschikbaar is. Geen pluspunten voor Apple dit keer.

    Het is m.i. een soort loterij waar mensen zich voor kunnen inschrijven. Elke dag kunnen X mensen zich inschrijven.

    Vervolgens kijken ze of er en hoeveel er de dag daarop beschikbaar zijn en of de eerste inschrijvers krijgen een mail of er worden willekeurig getrokken.

    Feit dat niemand hier meld dat ze een mail hebben gehad wil niet zeggen dat niemand een mail heeft gehad. Ook kan het zijn dat er geen iPhones te verdelen waren.

    Het is een feit dat Apple erg gebrekkig communiceert. Sommigen noemen dat (m.i. terecht) autistisch anderen noemen het marketing van een hype.

  79. Net even contact gehad met de Apple Store Amsterdam. Zij hebben mij haarfijn uitgelegd hoe het reserveren werkt.

    Mensen kunnen iedere dag opnieuw een reservering plaatsen. De Apple Store weet pas aan het eind van iedere dag of ze de dag erna nieuwe voorraad zullen ontvangen. Momenteel verloopt de bevoorrading traag in verband met de enorme vraag en er zijn tot nu toe slechts twee leveringen geweest.

    Wanneer er daadwerkelijk nieuwe voorraad zal binnenkomen, wordt gekeken naar de reserveringen van die dag. De iPhones worden dan toegewezen op volgorde waarop de reservering is gemaakt.

    De Apple Store medewerker was met mij eens dat het niet heel handig is dat je iedere dag opnieuw moet reserveren. Veel beter zou zijn om één lijst te hanteren en die af te werken naar mate er nieuwe voorraad binnenkomt. Maar zo werkt het momenteel helaas niet.

    Dus het advies luidt om iedere dag opnieuw te reserveren. Hopen dat er nieuwe voorraad binnenkomt en duimen dat je vroeg genoeg gereserveerd hebt. Kortom: het reserveren is grotendeels een wassen neus.

  80. En nu zijn er communicatieproblemen met de server :D.

  81. Ik was erbij om 09:01. Morgen zou ik dus iets moeten krijgen als Apple ze binnen heeft. Ik zal dat hier ook posten!

  82. @viermaalraden:

    “Hartelijk dank voor je aanvraag.
    Als we een iPhone voor je hebben, ontvang je vóór 21.00 uur vanavond een e-mail met daarin de tijd waarop je je iPhone morgen kunt ophalen.

    Krijg je die e-mail niet, dan hebben we geen iPhone voor je kunnen reserveren. Je kunt het dan later opnieuw proberen.

    Terug naar de Apple Retail Store-website”

    Ik had het dus toch goed.

  83. @Fransman: Waar besteld? Ik wacht totdat apple mijn phone toestuurt.

  84. @Fransman: Ben zelf ook benieuwd waar, simlockvrij of met abonnement?

  85. @Daan: Oh, lekker dan :-(. Ik vind, als goedmakertje voor deze verkooppuinhoop, dat Apple die extra BTW zelf mag betalen. Ha!

  86. Probeer gewoon elke dag, zolang m’n online bestelling nog niet verzonden is kan ik hem annuleren 😉

  87. Ehm….

    Dit systeem van reserveren slaat echt helemaal nergens….
    Dus als je een week elke dag om 09:00 hebt gereserveerd en op zaterdag ben je er niet en ze krijgen voorraad dan heb ik dus pech…

    Wat een prutsers daaro…

    Idd gewoon 1 lijst hanteren…

    Maar ja, ik blijf gewoon proberen..

  88. Er zijn bijzonder weinig mensen die reserveren, ik was net in de Apple store en daar zeiden ze ook dat het nogal omslachtig is om de reserveringspagina te bereiken. Vanochtend waren er om 10.00 pas 15 inschrijvingen binnen voor alle 6 de varianten

  89. Krijgen ze morgen weer een lading binnen?

  90. Origineel geplaatst door Daan
    Je krijgt als het goed is een naheffing voor de btw

    Ik kreeg zojuist, enkele minuten geleden een email van Apple over de BTW. (ik wilde een screenshot plaatsen, maar dat lukt niet helaas..). Dus hierbij de Tekst uit de email. Er word dus wel 21% BTW gerekend, maar Apple neemt de 2% voor hun rekening, want het totaal bedrag veranderd niet.:

    “Uw bestelling: W———

    Beste Kjellt Zomer,

    Wij stellen het zeer op prijs dat je onlangs een bestelling hebt geplaatst bij de Apple Online Store.

    Met ingang van vandaag is het btw-tarief in Nederland verhoogd naar 21%. Aangezien je bestelling vóór 1 oktober is geplaatst, valt die nog onder het lagere tarief van 19%. Om wettelijke en belastingtechnische redenen staat op de factuur het nieuwe tarief van 21% vermeld. Het totaalbedrag van je bestelling zal daardoor echter niet hoger uitvallen.

    Je kunt je bestelling bekijken en volgen via http://store.apple.com/nl/order/list

    We stellen je keuze voor Apple zeer op prijs.

    Met vriendelijke groet,
    De Apple Store “

  91. Net een bevestiging van de Apple Store ontvangen dat mijn vóór 1 oktober bestelde iPhone tegen 19% BTW wordt afgerekend.

  92. Ik heb zojuist ook dat mailtje ontvangen.

  93. Origineel geplaatst door Tom
    Er zijn bijzonder weinig mensen die reserveren, ik was net in de Apple store en daar zeiden ze ook dat het nogal omslachtig is om de reserveringspagina te bereiken. Vanochtend waren er om 10.00 pas 15 inschrijvingen binnen voor alle 6 de varianten

    Lekker houden zo, hopelijk vanavond een mailtje, anders morgen 9 uur weer reserveren.

  94. Origineel geplaatst door Berry
    Lekker houden zo, hopelijk vanavond een mailtje, anders morgen 9 uur weer reserveren.

    Was jij dus die andere besteller? :-))

  95. Mooi dat niemand reserveerd, want ik deed het meteen om 9 uur. Verwacht er niks van verder deze week, maar je weet het maar nooit.

  96. Ze hebben tot nu toe 2 leveringen gehad stond hierboven ergens, waarvan de klapper op vrijdag dus het zou kunnen dat er vandaag of morgen weer een levering binnen komt. Maar we zullen zien.

  97. Net gebeld. Ze zeggen dat het een heel reële mogelijkheid is dat ik vandaag nog niets ga horen.

  98. Ben benieuwd, ook vanmorgen wederom een reservering geplaatst..de aanhouder wint (hoop ik)

  99. Krijg net een mail over de btw. Er staat op de factuur als die wordt geleverd 21%, ook als je voor 1 okt heb besteld. Totaal kost het je niets extra. Telefoon wordt ex btw goedkoper waardoor de btw omhoog kan. Snapt iedereen het nu?

  100. @Chiel: Dat zeggen ze altijd zodat de teleurstelling of juist de aanloop niet te groot is.
    Aardig wat reacties voor een topic van een paar dagen oud al 😉

  101. Ik kwam gisteren een ex-collega van me tegen op het treinstation. Hij had maandag een reservering geplaatst en had dinsdag meteen een iPhone kunnen ophalen. Ik had zondag een iPhone 5 besteld op de online Apple Store en ik kan nog een paar weken wachten. Beetje schichtig vind ik het, maar ach, een paar weken wachten is ook geen ramp.

    Persoonlijk zie ik het niet zitten om elke dag een reservering te plaatsen in de hoop dat ik één van de gelukkige ben. Wat al eerder gezegd is: het is net een loterij. Afwachten dus maar.

  102. Ikke weer geen mail!!

    Verdikkeme!

  103. Ik ook niet, alhoewel mijn reservering al om 9:00:10 stond. Mooie truc van Apple dit 🙂

  104. Vandaag weer proberen!

  105. Wederom weer gereserveerd ben benieuwd!

  106. Vandaag de 3e dag op rij geprobeerd.
    Hopen dat ik nu wel wat hoor, ben er nu wel een beetje klaar mee. Hoe bedoel je ik lijk wel een klein kind die haar barbie wilt hebben hahahahaha

  107. Denk dat het nog wel even gaat duren. We zullen wel de eerste zijn zodra de nieuwe voorraad binnen is. Blijven reserveren dus…

  108. Volgens mij zitten we allemaal rond 9:00 te F5-en;)

    Voor welke versie gaan jullie eigenlijk? Ik de zwarte 16GB. Sowieso ga ik er vanuit dat er een dezer dagen een levering komt.

  109. Zo, ik ben er klaar mee! vanochtend gewoon online een iphone besteld. Eind okt, begin nov is hij binnen. Voor hetzelfde geld vis ik nog weken achter het net met dit reserveringssysteem.
    Succes allen!

  110. Maar weer in Amsterdam en Oberhausen gereserveerd.

  111. Kan niet echt niet wachten op dat mailtje:P

  112. Volgens mij is dit systeem nog niet actief hij de Apple store in Amsterdam.. Krijgen ze dan pas 1-2 weken later na de release pas weer nieuwe iPhone’s?

    Ik heb wel weer gereserveerd, maar ik heb d’r weinig vertrouwen in.

  113. En maar weer proberen..dag 3…pfff. gelukkig ook al 1 besteld bij de Apple store vorige week. Kijken welke van de 2 of t eerste is met levering

  114. Ze schijnen een kleine voorraad te hebben gekregen vandaag en ze zijn bezig met de reserveringen. Helaas zijn ze alleen icm abonnement………

  115. Wie een 16GB versie wilt, gewoon even de Mediamarkt in de buurt bellen. In Arnhem hebben ze deze namelijk gewoon liggen.

  116. Net gebeld, ze hebben WEL een palet binnen gekregen! Zijn nu met de mail bezig en zijn ook zonder ABBO!!

  117. Kan niet echt niet wachten op dat mailtje:P

    Origineel geplaatst door Cynnie
    Net gebeld, ze hebben WEL een palet binnen gekregen! Zijn nu met de mail bezig en zijn ook zonder ABBO!!

    Ben benieuwd, hopelijk 16GB wit voor mij erbij:p. Was vanochtend precies 9.00.

  118. Ben ook aan het reserveren en heb de 28ste ook al besteld, maar snap echt niet dat als er gewoon voorraad binnenkomt en je kan reserveren om hem de volgende dag op te halen dat de mensen die hebben besteld 3 a 4 weken moeten wachten. Beetje raar ofnie?

  119. @JLro: Heel logisch, apple online store is een andere store als de store in amsterdam. Wel is de manier raar maar dat komt omdat je dus niet op een lijstje gezet kan worden waar je dan 6 weken op staat.

  120. Origineel geplaatst door JLro
    Ben ook aan het reserveren en heb de 28ste ook al besteld, maar snap echt niet dat als er gewoon voorraad binnenkomt en je kan reserveren om hem de volgende dag op te halen dat de mensen die hebben besteld 3 a 4 weken moeten wachten. Beetje raar ofnie?

    Zoals al eerder uitgelegd is daar niets raar aan.

    Bestellen doe je bij de Apple Online Store, kopen bij de Apple Store in A'dam. Beiden zijn verschillende organisaties met hun eigen in- en verkoopkanalen.

  121. Origineel geplaatst door Cynnie
    Net gebeld, ze hebben WEL een palet binnen gekregen! Zijn nu met de mail bezig en zijn ook zonder ABBO!!

    You sure? Een vriend van me die daar werkt weet van niets.

  122. Origineel geplaatst door Berry
    @JLro: Heel logisch, apple online store is een andere store als de store in amsterdam. Wel is de manier raar maar dat komt omdat je dus niet op een lijstje gezet kan worden waar je dan 6 weken op staat.

    Ja dat kan ik wel begrijpen. Majah it just stinks 😛 wil me Iphone 5! Like everybody else 😛

  123. Ik heb gebeld vanmorgen en ze vertelden mij dat ze voor Iphone5 met ABBO genoeg op voorraad hebben.
    In alle soorten en maten. dat alleen los toestel moeilijk leverbaar is maar dat hier ook grotere aantalen op dag basis binnenkomen.

  124. Media markt in Anrhem gebeld. Ze verkopen de iphone alleen nog maar in combinatie met een abbo. Volgens de telefoniste weten ze nog niet wanneer ze hem los gaan verkopen en is er dus ook nog geen wachtlijst. Media Markt Amsterdam schijnt wel losse iphone’s 5 te hebben.

  125. @Anouk: Net mediamarkt amsterdam gebeld om te vragen als ze hem los verkopen maar dat is dus niet het geval. Alleen in combinatie met abbo.

  126. @Anouk: Welke van de twee, weet je dat toevallig? 🙂

  127. @Tom: Vanmorgen gebeld met de store en ene Jennifer zei dat ze een palet hebben binnen gehad.

  128. Net gebeld. Ze weten niets van een pallet. Daarnaast maakt het tijdstip van reserveren 09:01 of 11:00 niets uit. Ze doen als een loterij. ze filteren wel op Ip adres. Heel stom het maakt dus niet eens uit of je vroeg of laat bent.

  129. Echt vaag! Waarom zeggen de medewerkets allemaal iets anders?! @Chiel:

  130. Origineel geplaatst door Chiel
    Net gebeld. Ze weten niets van een pallet. Daarnaast maakt het tijdstip van reserveren 09:01 of 11:00 niets uit. Ze doen als een loterij. ze filteren wel op Ip adres. Heel stom het maakt dus niet eens uit of je vroeg of laat bent.

    Iemand in de Apple store zei gisteren tegen mij dat het wel op volgorde van inschrijving is. Raar verhaal allemaal, iedereen hier spreekt elkaar tegen haha.

  131. Geen idee maar leuker wordt het zeker niet!

  132. Origineel geplaatst door Cynnie
    Echt vaag! Waarom zeggen de medewerkets allemaal iets anders?! @Chiel:

    Omdat op die manier de hype alleen maar groter en groter wordt.

    Als je slim bent dan wacht je tot Dixons de nieuwe iPhone heeft en krijg je voor hetzelfde bedrag 3 jaar garantie i.p.v. een miezerige 1 jaar.

  133. idd ik heb ook gebeld en ze deelden mij ook mede bij de Applestore dat de selectie door loting gaat via de computer.
    dus maakt idd niet uit wanneer je inschrijft.

  134. Status bij de Apple store veranderd; iedereen krijgt nu dezelfde statusupdate ; er is iets mis gegaan met je aanvraag: probeer het later opnieuw…. Betekend….hij komt eraan???

  135. @boenkie: Ja dat heb ik dus ook vraag me af wat het betekend. Fingers crossed!

  136. Misschien is dat wel de pallet waar Cynnie het over had 😉

  137. Origineel geplaatst door Kjellt
    Origineel geplaatst door DaanJe krijgt als het goed is een naheffing voor de btwIk kreeg zojuist, enkele minuten geleden een email van Apple over de BTW. (ik wilde een screenshot plaatsen, maar dat lukt niet helaas..). Dus hierbij de Tekst uit de email. Er word dus wel 21% BTW gerekend, maar Apple neemt de 2% voor hun rekening, want het totaal bedrag veranderd niet.:“Uw bestelling: W———Beste Kjellt Zomer,Wij stellen het zeer op prijs dat je onlangs een bestelling hebt geplaatst bij de Apple Online Store.Met ingang van vandaag is het btw-tarief in Nederland verhoogd naar 21%. Aangezien je bestelling vóór 1 oktober is geplaatst, valt die nog onder het lagere tarief van 19%. Om wettelijke en belastingtechnische redenen staat op de factuur het nieuwe tarief van 21% vermeld. Het totaalbedrag van je bestelling zal daardoor echter niet hoger uitvallen.Je kunt je bestelling bekijken en volgen via http://store.apple.com/nl/order/listWe stellen je keuze voor Apple zeer op prijs.Met vriendelijke groet, De Apple Store “

    Wat gek! Deze e-mail heb ik gisteren ook getracht te posten. Toen werd dat nog als spam geclassificeerd 🙁 Graag opheldering.

  138. @Tom: ik hoop het!!! Wat duurt het nog lang tot 21:00

  139. Origineel geplaatst door Cynnie
    @Tom: ik hoop het!!! Wat duurt het nog lang tot 21:00

    vind ik ook 😀

  140. @Tom:
    Hoop dat er wat iphone,s binnen komen vandaag en dat daar wat bij zit voor ons.

  141. En we wachten allemaal. Heb het gevoel dat niemand weer een mailtje krijgt en om het nog erger te maken je orderstatus kan je ook nog steeds niet bekijken……

  142. En de pest is dat ik bijna iedere 5 minuten hier kijk of er al iemand een mailtje heeft gehad. Of überhaupt positief nieuws.

  143. Heeft iemand op deze manier al een iphone kunnen bemachtigen?

  144. @Dees:

    Hahaha je slaat de spijker op z’n kop! 😛 Hoe klote we dit ook vinden we <3 

  145. Orderstatus Apple store werkt weer, maar helaas….. Niets veranderd

  146. @JLro:

    Maar verwacht er maar niks van, gewoon bestellen en gewoon rustig 3 a 4 weken wachten 😉

  147. @boenkie:
    Klopt, wel balen!! Ben benieuwd waarom ze dan niet te bekijken waren. This sucks!

  148. @JLro vind t wel beetje vaag allemaal hoor, site plat ……en ook dat reserveren…spannend

  149. Nou hier ook nog geen mail!! Waar zijn ze bij apple mee bezig?!?

  150. @boenkie:
    Ja het is idd vaag. Dat reserveren zou pas mogelijk moeten zijn als ze daadwerkelijk weten dat ze de volgende dag een voorraad hebben liggen, want zo is het nutteloos…. majah we blijven het doen….ik ook..

  151. Belachelijk dat ze wel RUIM voldoende voorraad hebben voor een abbo maar niet de vele 1000e klanten kunnen voorzien die gewoon een losse telefoon willen.

  152. Origineel geplaatst door Dennis
    Belachelijk dat ze wel RUIM voldoende voorraad hebben voor een abbo maar niet de vele 1000e klanten kunnen voorzien die gewoon een losse telefoon willen.

    Omdat ze (1) waarschijnlijk afspraken met de providers hebben of (2) meer verdienen aan abo’s.

  153. Origineel geplaatst door viermaal raden.
    Origineel geplaatst door DennisBelachelijk dat ze wel RUIM voldoende voorraad hebben voor een abbo maar niet de vele 1000e klanten kunnen voorzien die gewoon een losse telefoon willen.Omdat ze (1) waarschijnlijk afspraken met de providers hebben of (2) meer verdienen aan abo’s.

    Vind ik het nog steeds belachelijk, Apple zou zich wat mij betreft helemaal niet moeten bezig houden met abo’s te verkopen in de Apple store laat de providers dit lekker zelf regelen. ‘T is elk jaar weer wat met die iPhone’s, nooit eens gewoon goed leverbaar zoals vele andere fabrikanten dit wel kunnen.

  154. @Dennis:

    ik snap de frustratie en ik wil hem ook zo snel mogelijk hebben alleen hou er wel rekening mee dat er bij geen andere merk een telefoon zo gewild is. Ik lees geen verhalen dat er bij de samsung Galaxy s3 er honderden of zelfs duizenden mensen in de rij stonden. hier doen we niks aan. Morgen gaan we weer met zn alle reserveren en waarschijnlijk hebben we hem pas over 3 a 4 weken ( voor wie op apple.com heeft besteld)

  155. En weer geen mail… Morgen maar weer proberen….

  156. ook weer geen mail….

  157. hier ook niets …

  158. *ahum* bericht van afhalen

    (gevonden op tweakers)

  159. Apple store nu offline 🙁

  160. Kortom maar 1 iPhone kon worden opgehaald:S

  161. Pfff…. nou vandaag maar weer gereserveerd. Maar heb zo’n gevoel dat het weer niet lukt.

  162. Dag 4
    Poging 4

  163. Inderdaad maar weer een poging…

  164. Bijna tegen beter weten in om stipt 9.00 uur maar weer een reservering gedaan.

    Natuurlijk is het populaire toestel in de eerste weken niet aan te slepen, maar het zou me tegelijkertijd niets verbazen wanneer Apple bewust een stukje schaarste in stand houdt om de hype rond en het verlangen naar de iPhone 5 alleen maar te versterken. Het is immers vreemd (en verdacht) dat de talloze Apple Premium Resellers 0,0 voorraad hebben gekregen, terwijl verschillende providers op 28 oktober toestellen konden leveren.

    Gelukkig heb ik op 28 oktober ook meteen online een toestel besteld en waarschijnlijk zal die eerder arriveren dat dat het lukt om ‘m via dit achterlijke reserveringssysteem te bemachtigen.

  165. Heb een goed voorgevoel! (denk ik) 😛 Voor de zoveelste keer weer gereserveerd, ik wil mijn iPhone 5!!

  166. Same here….. poging 4 😉 Maar weer afwachten!
    Het moet toch een keer lukken zou je denken!

  167. Kan in ieder geval zeggen dat ze in Oberhausen hetzelfde probleem hebben… En helaas heb ik daar pas om 9:15 gereserveerd omdat ik de link niet kon vinden.

  168. Als je de IPhone 5 online besteld bij Apple, kan je er dan ook een BTW factuur bij krijgen ?

  169. Heeft iemand al iets gehoord? Ze hebben nl voorraad binnen. Iedereen die gereserveerd heeft om 0900 heeft een goede kans zeggen ze

  170. @Chiel: Niet flauw bedoeld hoor, maar dat hebben we nu al een paar keer gehoord. Ik doe braaf iedere ochtend om 9.00 uur reserveren, maar ik verwacht er niets van. Toch laat ik mij graag verrassen.

  171. Ga ook maar weer eens bellen… benieuwd of ze weer wat anders zeggen! 😉

  172. Schijnbaar denken meer mensen dat 😉 hang al vijf minuten in de wacht en nog steeds ‘zijn er meer dan 8 wachtende voor me’. Dan maar toch maar de eventuele mail afwachten 😉

  173. @Anouk: Toevallig al bericht gehad? 🙂

  174. Heb net gebeld, ze hebben vandaag weer iPhone’s binnen gekregen een paar simlockvrij, dus er is hoop. En het gaat NIET met lotingen, wie het eerst reserveert wie de meeste kans heeft om hem te krijgen. Dit had ik gevraagd aan de telefoniste. Ze gaf toe dat ze gisteren verkeerde informatie over het loten hadden doorgegeven.

  175. @Jeroen: die info kreeg ik ook! Hoe vroeger gereserveert hoe meer kans! En wat ze wel zeiden was dat met pas na 17.00 uur een mail kan krijgen, omdat dan de pagina weer sluit!

  176. Vandaag weer langs geweest, woon toch om de hoek. Kijken of mensen hun reservering niet op komen halen;) maar het 16GB zwart model is veelgevraagd en blijkbaar zijn er een hoop die de reserveringspagina hebben gevonden. 32 of 64GB is de kans veel groter dat je een mail krijgt. Ik wil de 16GB dus, balen… Welke willen jullie?

  177. Nee nog niks gehoord! Heb wel vanmorgen om 09:00 uur meteen reserveerd, een witte 16 gb. We wachten maar weer af maar ik denk eerlijk gezegd niet dat ik morgen richting A’dam ga ;-)) we zullen zien!

  178. Ik verwacht er ook niks van. Ik was wel om 9 uur maar iets te laat voor direct. Ik heb ook 16gb witte besteld :). Dus maar is hopen.

  179. Ik was precies om 9 uur met de witte 32gb. Ook nog niks gehoord. Volgens mij is dit meer creeren van een hype hoor!!

  180. Origineel geplaatst door Cynnie
    Ik was precies om 9 uur met de witte 32gb. Ook nog niks gehoord. Volgens mij is dit meer creeren van een hype hoor!!

    We zullen zien. Na dit weekend bestel ik hem gewoon en ben ik er klaar mee met het reserveren

  181. @Berry: ja ik ook! Ben er een beetje klaar mee…. Nog 1,5 uur…

  182. @Berry: Daar sluit ik me bij aan.

  183. @Berry: ja ik ook! Ben er een beetje klaar mee…. Nog 1,5 uur…

  184. @Berry: waarom heb je hem nog niet besteld. Je kan hem altijd nog cancelen….

  185. Heb geen creditcard dus dan is het meteen betalen. En 2 iphones kan een student niet uit zn mouw schudden haha. En ik heb van de week mn oude bestelling geannuleerd en gekozen voor sim-only. Anders had ik hem vorige week meteen besteld.

  186. om 09.00 uur besteld vanmorgen, een 16GB Zwart en na dagen hetzelfde riedeltje van opnieuw reserveren om 09.00 uur, eindelijk geluk…mailtje van Apple ontvangen zojuist om 19.50 uur dat ik het morgen kan ophalen……!!!!

  187. Zojuist een mailtje ontvangen. Morgen tussen 10.00 en 11.00 uur ligt er een zwarte iPhone 5 16GB klaar! 🙂

  188. Origineel geplaatst door gottimaster
    om 09.00 uur besteld vanmorgen, een 16GB Zwart en na dagen hetzelfde riedeltje van opnieuw reserveren om 09.00 uur, eindelijk geluk…mailtje van Apple ontvangen zojuist om 19.50 uur dat ik het morgen kan ophalen……!!!!

    Jij ook al? ik ook, wat goed! Ga ik ook niet meer deze pagina F5-en 😉

  189. Zojuist een mailtje ontvangen. Morgen tussen 10.00 en 11.00 uur ligt er een zwarte iPhone 5 16GB klaar!

  190. Nog niets ontvangen! Houd het echt niet meer!!

  191. Ik zie alleen maar zwarte voorbij komen die gehaald kunnen worden. Waar blijven de witte 🙁

  192. Heb nog niks… Hoelaat hebbem de mensen gereserveerd die wel een mail hebben ontvangen???

  193. net getelefoneerd naar amsterdam en de voorraad iphones die ze ontvangen valt dik tegen wist de bediende mij te vertellen.
    ik reserveer nu al heel de week an nog steeds geen mailtje 🙁 tegen de tijd dat je werkelijk een nieuwe iPhone hebt worden er al weer geruchten verspreid van iPhone 6 :s leuk hoor

  194. ja precies, was wel een leuk dagelijks ritueel geworden om de discussie te volgen……maar ben allang blij!@Tom:

  195. @Dees: daar wacht ik ook op

  196. Ik heb ook een zwarte 16gb! Ik wil ook!

  197. Ik heb om 9.00 uur een witte 64GB gereserveerd, maar het wordt denk ik weer niets.

  198. Zul je altijd zien. De enige dag dat ik niet om 9.00 uur kon reserveren en natuurlijk komen ze vandaag binnen…

  199. Weer geen iphone bericht :/. Wordt er wel een beetje moe van haha. Hoe snel moet je wel niet zijn met dat formulier. Maar goed we zien het wel :).

  200. Ik ga huilen ik wil ook m’n iPhone!!!

  201. Elke dag een zwarte 16gb gereserveerd en elke dag om stipt 9uur. Weer niks. Wordt inmiddels beetje doodmoe van Apple. Toch maar eens verder oriënteren?

  202. Nog mensen een mail ontvangen dat ze een 32gb kunnen halen?

  203. Ik heb om precies 9:00 uur een zwarte 16GB besteld en ook nog niets ontvangen.

  204. En weer niks….

  205. I’ve got mail. 2 zwarte 32gb. Vanochtend 9 uur gereserveerd

  206. Heb ook gelijk om 9 uur een zwarte 32gb geprobeerd te reserveren..maar nee….weer geen mailtje ontvangen..gefeliciteerd voor degene die wel een mailtje hebben gehad!

  207. Ik ook niet helaas….
    Blijven proberen.

  208. hier ook niks … 🙁

  209. Hij is ook al te reserveren bij Dixons.
    Weet niet hoe lang dit gaat duren en vertrouw het garantiebeleid ook niet 100%.

  210. En morgen proberen we het allemaal weer 😛

  211. Het werkt dus wel!!! Heb 2 reserveringen binnen, zowel Amsterdam als Oberhausen!!!
    Hmm iemand die nog naar Oberhausen wilt?

  212. @Baximus: Je moet je ID enzo laten zien zover ik weet.
    Om welke iPhone gaat het :)?

  213. EN ik maar reserveren voor een zwarte, 32 Gb. Word er moe van.

  214. Mailtje ontvangen!!! Morgen ligt er om 10.00 uur een iPhone 5 voor mij klaar in Amsterdam!!!

  215. @Baximus: Welke Iphone heb je gereserveerd?

  216. Mail is binnen! Morgen 2 Zwarte 32GB halen om 9 uur!

  217. Kan iemand me vertellen of ze nou random mensen selecteren of gaat het erom dat je zo snel mogelijk moet reserveren?

  218. Gelijk ook twee 32gb…. Nice man! Mocht je nog van een van de twee af willen dan hoor ik het graag… ; )@ivar:

  219. @Baximus: ga jij naar oberhausen ga ik naar amsterdam 🙂

    jij moet je ID meenemen. dat staat ook in de mail, dus wat heeft het voor zin om naar oberhausen of amsterdam te gaan als je “joost” niet bent vooral als je in de winkel de mail en je id moet tonen 😉

  220. Ow ja,… Voor €50 rij ik netjes mee met ID naar Oberhausen.
    Woon zelf in Ede dus voor wie interesse heeft in een iPhone 5 Zwart 32GB laat het maar weten! Ophalen staat om 14:00 – 14:30. Is natuurlijk aanpasbaar!

  221. @Baximus: Daar heb ik wel oren naar! Mail me maar op nbakermans (at) gmail (dot) com

  222. Gereserveerd. Om 09:00:37. Nu maar weer een dagje wachten….

  223. here we go again
    deze keer 2 keer mee gespeeld, verdubbelt mijn kansen 🙂

  224. Vanmorgen het formulier ingevuld maar kwam erachter dat het afhaalbericht in m’n spambox was beland! Ik vertrek meteen om hem op te halen want ik moet er al over een uur zijn!

  225. @Sneeuw: zo jij hebt snel een reactie ontvangen….

  226. Ik denk dat sneeuw bedoeld dat hij een bevestiging van gisteren in zijn spam had staan . 🙂

  227. Balen! Hier ook weer niks! Denk dat er alleen een lading zwart is binnen gekomen?

  228. Als iemand na vandaag een zwarte 32gb over heeft en niet de hoofdprijs vraagt, heb ik zeer veel interesse!!

  229. Had ook 2x zwart besteld.1x 16gb en 1x 32gb, gelijk om 9 uur maar ook noppes dus.vanmorgen maar weer geprobeerd…

  230. @Maxke: Klopt. Ik heb gisterochtend om 9:00:15 (voor mijn vriendin) de reservering gemaakt, maar ook om 9:00:30 (voor mijzelf). De reservering van 9:00:15 had ik geen bericht op ontvangen, die van 9:00:30 wel. Dus het is toch een soort loting zou ik zeggen. Maar het afhaalbericht was gisteravond in m’n spambox ontvangen. Inmiddels opgehaald, nu lekker spelen ermee. Sorry guys, ik wens jullie veel succes met de in loting! Ik ga van een HTC Desire C naar een iPhone 5 (lol)

  231. Pffff ik heb denk ik iets te snel met telefoon heb geruild met m’n vriend. Ik had een iPhone 4 en zit nu opgescheept met een samsung. Wat een hel!!!! En even terug ruilen vond hij weer niet zo’n goed idee (logisch!!! Whahaha) hoop dat ik snel bericht krijg voor m’n iPhone 5. Oh ja ook handig om bij te houden. Heeft af en toe net even meer info.

  232. al iemand een mail gehad?

  233. @geani: Nope nog niet 🙁

  234. De tijd wanneer de site open gaat 9:00 tot 17:00 hangt af van de tijd die je op je computer hebt staan. Dus check die even met de GMT +2 uur. Stel je voor dat het al jaren 5 uur achter loopt terwijl je van mening bent dat je om 9:00:30 (dus 9:05:30) besteld hebt.

    Ik heb die van mij binnen! Succes met reserveren allemaal.

    Valt me trouwens tegen hoeveel apps (zelfs whatsapp) nog zwarte balken boven en onder hebben!

    De reserveringsmails komen pas vanaf half8, ik krijg die van mij gisteren om 19:50

  235. @Tom: waarom gmt +2 de tijd op een macbook is toch automatisch gesyncd?

  236. In het weekend zullen er max. 5 toestellen los verkocht worden. Dus 5 voor zat en zondag. Aanstaande woensdag krijgen ze weer “genoeg” toestellen binnen.

    Btw ze zeggen wel first comes first served/serves. Maar dat is BS!! Maar goed dat doet er nu even niet toe.

    Good Luck people

  237. Het is inderdaad een loting. Word door een extern bedrijf gedaan (dus niet door apple zelf)! Hoe wij er wel door kwamen was het volgende:
    Eerst simlockvrij bestellen. Daarna onder zelfde email met abonnement. Wij kregen toen beide reserveringen. Konden er dus eigenlijk 4 halen! BTW: Top apparaat!!

  238. Heb gister idd een reservering gedaan, en ja hoor kon hem vandaag halen.
    Wel geresrveerd met abbo, en bij ophalen gewoon zonder gekregen.

  239. Heeft iemand iets gehoord vandaag?

    @Helon: Is er een nieuwe zending in?

  240. @Helon: interessant. Controleren ze dan niet op welke wijze je gereserveerd hebt? Met/zonder abo?

  241. @Pascal: lijkt mij sterk. want je moet echt je mailbevestiging tonen. bij mij was dat het geval. zelfs twee mensen kwamen kijken.

    daarom zeg ik: sterke verhalen;)

  242. @apple user: Ze hebben een iPad met een reserverings overzicht. Ik heb mijn mail dus nooit hoeven tonen.

  243. @Tom: dat is voor de genius bar. dus ik weet niet waar je over praat;) de managers die daar rondlopen hebben een ipad. en die je bovenaan de trap ziet staan met een ipad is om jouw afspraak met de genius bar te verifiëren.

    al die andere gasten lopen met een ipod touch met een betaal apparaat(vastgekoppeld aan elkaar). met jouw verhaal kan iedereen met een iphone de winkel uitlopen.

    maar goed, lekker boeien. veel plezier ermee of je het nou wel of niet zo hebt gekocht

  244. Ik snap al die paniek niet. Wat maakt het uit of je er nu eentje hebt of pas over een paar weken?

    Sterker met een beetje geluk heb je kans dat in latere ladingen al wat kinderziektes zijn opgelost. Of er komen meer verkoopplekken en kun je tegen betere prijzen kopen.

  245. nou echt geen sterke verhalen idd bevestigings mail en ID tonen en dan gaat het helemaal goed, kon er zelfs een nanosimkaart krijgen van T Mobile.

  246. @Helon: good for you;)

  247. Yes… volhouden heeft geholpen!
    19:42 uur mail gehad, morgen kan ik een zwarte 16gb ophalen.

    09:00:05 vanmorgen heb ik de reservering verzonden.

    Ook om 09:00:30 (op naam van mijn man) maar hij heeft nog geen mail.

  248. Ik kan mijn iphone morgen ophalen!! Net een mail gehad!!

  249. @Henri prins: thumbs up!

  250. Yes, ik ook mail gehad! 16GB zwart!

  251. staat er op de bevestiging/reservering niet of je reservering MET of ZONDER abo is??

  252. En hier blijft alles maar leeg …

    Niemand die er 2 bestelde en maar 1tje nodig heeft ?

    Ben dit systeem wel redelijk beu aan het worden !

    Maar toch morgen maar weer zeker ?

  253. Vandaag 2 gereserveerd. 1 met abbo en 1 zonder. Nou heb ik een mail gehad om morgen 1x iphone 16gb op te halen. Weet nou alleen niet welke het zal zijn. Hoop zonder abbo. Trouwens in me mail staat niets over abbo.

  254. zouden daar ook je micro sim kunnen ruilen voor nano sim?(vodafone)

  255. @JLro: zit met hetzelfde probleem.

    iemand hier raad mee?
    want moet er om 10uur zijn en je kan maar bellen om 9u naar apple om info te vragen
    aja en ik moet hier zo’n 300km voor rijden. klein detail 🙂

  256. @geani: je kan toch de tijd wijzigen? Niet dat ik zelf een mail heb gekregen -_- werd mij verteld aan de telefoon.

  257. 6 uur de deur uit, kom je ruim op tijd. boterham met pindakaas en een appel meenemen

  258. @geani: @Jeroen: Ja je kan je tijd wijzigen in je mail. Ik moet er tussen 9 en 10 zijn . Misschien hier iemand die alleen heeft gereserveerd met abbo? stond er dan specifiek in je mail dat je had gereserveerd met abbonement?

  259. ik heb beide besteld. bij mij staat er
    Een overzicht van alles wat je mee moet nemen als je je iPhone komt ophalen. en dan staat er dat ze sim vrij zijn of met abbo

    maar niet specifiek iets
    pff heb nu een mail en is nu nog altijd hopen op het beste:(

  260. @geani: Ja ik hoop ook op het beste! Precies we hebben eindelijk een mail!!!

  261. Zelf heb ik iedere dag om 9:00 gereserveerd hopelijk is morgen mijn dag! (:

  262. @Jeroen: Ik heb vandaag tussen 12 en 1 besteled

  263. straks weer nieuwe ronde nieuwe kansen!

    iemand al een idee of er verschil is tussen een reservering met of zonder abo??

  264. Ik kan hem zo ophalen! Gister mail niet gecheckt… Probleem met oude iphone. Net achter de ipad en ja hoor moet er om 11 uur zijn!!

  265. Origineel geplaatst door Cynnie
    Ik kan hem zo ophalen! Gister mail niet gecheckt… Probleem met oude iphone. Net achter de ipad en ja hoor moet er om 11 uur zijn!!

    neem je er een extra voor mij mee?

  266. Zijn dat allemaal zwarte ofzo? Ik reserveer al de hele week een witte simlock vrij 16 gb maar niks :-S nog even geduld hebben dus.

  267. @JLro: Huh nou bedrijp ik er echt niets van eerst was er sprake van loting toen werd bevestigd door telefonisten dat ze verkeerde informatie hadden gegeven en dat het op volgorde ging. Heb weer om 9:00 uur een zwarte 16GB besteld en hoop echt dat ik vandaag een mail krijg!

  268. @JLro: Laat je even weten hoe t afgelopen is, reserveer er ook altijd 2 (1 met en 1 zonder abbo) dus ben wel benieuwd

  269. Als je met aboo reserveert, kan je hem dan ook simlockvrij halen? zag wat voorbij komen hierover?

    want mensen die met abbo reserveren lijken meer kans te hebben!

  270. ik heb zondag rond 11:30 reservering gedaan.
    19:41 bevestiging gehad….kan vanavond witte 16gb ophalen!
    (dus denk dat loting het geval is…tenzij iedereen die vanaf 9:00 reservering gedaan heeft alleen zwart heeft besteld)

  271. Ik kan zo om 11 uur de witte iphone halen 16 gb.
    Gisteren een mail gehad.

  272. hmmm, reserveringpagina op grijs. Bij mij als enige??

  273. Ik was gisteren in de winkel. Medewerker vertelde me dat het toch niet op volgorde gaat, maar omdat er zoveel meer aanvragen dan voorraad is, ze het dmv loting doen.

    Hij adviseerde me online te bestellen omdat dit nog wel eens langer kan gaan duren.

  274. ik mag vandaag ook een witte 16gb ophalen.
    gister mail gehad.

  275. @Henri: O beter…. pfff gister was de enige dag dat ik niet gereserveerd heb :S haha nog steeds geduld hebben hier dus!

  276. Ik kan zo om 11 uur de witte iphone ophalen 16 gb.

  277. Gisteren iphone met en zonder abbo gereserveerd. 1 mail binnen dat ik hem vandaag kon ophalen. In de winkel zeiden ze me dat het over de reservering met abbonement ging. Ik zei ja dat staat niet duidelijk in me mail en dat ik net een sim only abbo had afgesloten. Zeggen alle 3 de werknemers die bij me stonden geen probleem meneer hij word nu gehaald voor u. Haha what a amazing custumer service and Iphone!!

  278. heel vaag allemaal JLro.
    ben benieuwd hoe het gaat lopen met Henri.

    ik ga na me werk naar amsterdam voor mijn reservering.

  279. @iphone-fan123: Vaag of niet. Ik heb hem 😛

  280. Origineel geplaatst door JLro
    @iphone-fan123: Vaag of niet. Ik heb hem

    Brutale mensen hebben de halve wereld blijkt hier maar weer. Treurige zaak dat ze zich in Amsterdam zo voor de gek laten houden. Mensen die op een ‘eerlijke’ manier een iPhone willen kopen, worden later geholpen dan mensen die dit soort praktijken uithalen.

  281. Joh, @Mivo, stel je niet zo aan.

  282. @Mivo: volgens mij is apple er nu ook achter. je kan nu volgens mij niet meer dan 1 keer de reserveer pagina bezoeken(ik denk 1x per dag)

    @henri: hoe was het in de winkel?

  283. @Anouk: Net in winkel geweest en vrouw had witte mee.

  284. Origineel geplaatst door iphone-fan123
    @Mivo volgens mij is apple er nu ook achter. je kan nu volgens mij niet meer dan 1 keer de reserveer pagina bezoeken(ik denk 1x per dag)@henri hoe was het in de winkel?

    Nee hoor, Ik heb vandaag al drie keer het formulier ingevuld.

  285. @Aayphoney: Meerdere keren op een dag reserveren zouden ze daar intrappen? Denk het niet maar zou wel mooi zijn! 😛

  286. @Jeroen: Ik denk niet dat ze daar in trappen, maar ik doe het gewoon omdat het kan:)

  287. Hmm, mij lukt het al de hele dag niet om te reserveren. De pagina staat op grijs en kan niets invullen. Er staat ‘probeer het later opnieuw’

    Zijn er meer mensen die dit hebben??

  288. @Heike: hier ook “grijs”

  289. @Heike: Nee ik kan nog steeds een reservering plaatsen. Het is vast persoonlijk 🙂

  290. Origineel geplaatst door DRGNsoul
    @Heike Nee ik kan nog steeds een reservering plaatsen. Het is vast persoonlijk

    Dat is een geruststellende gedachte!

    @iphone-fan123: Gek, hier ook al de hele dag. Heb verschillende browsers geprobeerd, verschillende computers, cookies verwijderd etc.. maar helaas zonder resultaat..

  291. Ik kan ook al heel de dag reserveren. Ben beniwud!

  292. ip adres herkenning?

  293. Origineel geplaatst door Geani
    @Anouk: Net in winkel geweest en vrouw had witte mee.

    wel gereserveerd of ben je er gewoon heen gereden en had je mazzel?

  294. Zondagmorgen 9u 1X met abbo en 1X simvrij besteld. Alles op mijn naam
    Zaterdagavond ervoor klok van macbook op zondag 9u gezet en 4 bestellingen gedaan ( raar maar het werkte) 2 besteld op naam van vriendin en 2 op mijn naam.
    Had mail gekregen op mijn naam dus ik vanmorgen deze halen en toen zag ik op hun iPad dat mijn vriendin er ook ene had maar wel geen mail gehad. Dus heb ik 2 iPhones weten te scoren ☺ super ontvangst en je mag kiezen simvrij of abbo, wat je ook besteld. Enkel kleur hangt vast en gb
    Toestel is super. Wens jullie veel succes met de volgende reserveringen 😉

  295. Ik ben vandaag in de apple store geweest.
    Ik was de eerste van vandaag.
    Ik moest m’n mail laten zien en verder niks.
    Mijn naam stond in de ipad.
    Er waren vandaag 13 gelukkige mensen die een mail gekregen hebben van de duizenden!!!
    Ze doen het echt op loting!!!
    Heb ik gevraagd.
    Hij is echt GAAF!!!

  296. @Henri: Lucky bastard 😉 hoelaat had jij gereserveerd?

  297. @Jeroen: tijdstip is niet van nut.
    ik had gereserveerd zaterdagavond rond 23 u en mocht er vanmorgen om. rara blijkbaar zit er een klein bug(je) in hun reserveringssite

  298. @geani: 23:00 huh was de site toen gewoon weer “open”?

  299. @Jeroen: de site is 24/24 “open” blijkbaar weet apple hier niets van??

  300. @geani: Haha lachen verwijder je bericht maar weer snel voor dat je mensen op verkeerde ideeën brengt! hahahah xD

  301. voila voor degene die het gezien hebben. succes vanavond ;)ik kon wel lachen toen ik de iphone mocht halen ( 2 stuks zelfs 😉 )@Jeroen:

  302. @geani: Haha hoelaat zou je mij adviseren te reserveren? (:

  303. maakt eigenlijk niet uit. en reserveer 1 met abbo en 1 simlockvrij je hebt toch tijd zat om te klikken en moet om 9u uit je bed :p en je mag toch kiezen in de winkel@Jeroen:

  304. @geani: Zou je nog een keer kunnen vertellen hoe je het hebt gedaan want het is vgm weer weg. Je ken toch niet om 23:00u reserveren want de reserveringssite is toch maar van 9:00 tot 17:00u te gebruiken?

    Als je een zonder en een met abbo besteld kan je die met abbo dan in de winkel laten vervallen?

    Thnx!

  305. @geani: Reserveer wel na 21:00 uur. Maakt ingestelde tijd nog uit?

  306. @geani: Wat had jij? Laatste vraag 😉

  307. @Cela: meestal gaan ze maar 1 toestel geven op naam. ik had ene op vriendin staan ook.
    en over de hoe en wat vraag eens aan jeroen 😉

    PS zekerheid geef ik niet. dit is wat ik gedaan heb en werkte uitstekend.

  308. @Jeroen: Zou je het mij eens willen vertellen Jeroen? (:

  309. @Jeroen: 23u bestellen voor 9u smorgens 😉

  310. 10.15 uur was ik in de apple store

  311. Iemand al een mail gehad? Ben het wachten wel zat..

  312. @Henri: was dat jij dan aan bureau naast mij naast dat meisje met de witte iPhone?

  313. @geani: Moet mijn pc tijd vooruit of achteruit naar 9 uur in de ochtend?:-)

  314. @Ralph: vooruit

  315. Ok dus vanavond 23.00 wat kloten naar 9 uur in de ochtend en beide varianten bestellen. Had jij dan vanmorgen plots een mail dat je vandaag nog kon halen? Veel dank voor je reactie!

  316. Wat een bug dit zeg! Als iedereen dit leest is, hebben jullie er weinig voordeel aan! ;-p

  317. @Ralph: ik kreeg de mail op de dag dat het 9uur op stond. om 19u47

  318. Origineel geplaatst door geani
    ik kreeg de mail op de dag dat het 9uur op stond.
    om 19u47

    Huh dit snap ik niet…..

  319. @Ralph: Wel ik registreerde zaterdagavond voor zondag 9u en kreeg zondagavond mail

  320. Iemand vandaag mail gehad?

  321. Hier ook niet….

  322. Overigens ligt de reserverings pagina er weer uit..

  323. Ik was boven @geani.
    Verderzat er niks boven.
    Dus denk het niet.

  324. Ik zat op eerste verdiep in de hoek rond 9u50 en nog 2 mensen bij mij @Henri:

  325. Ik zat op eerste verdiep in de hoek rond 9u50 en nog 2 mensen bij mij
    @Henri:

  326. Helaas niets, morgen weer een dag…

  327. Site zegt: “Vanwege de beperkte beschikbaarheid is het op dit moment niet mogelijk om een iPhone te reserveren. Probeer het later opnieuw.” Word gek!

  328. Vandaag mail gehad! morgen Iphone 5 16 gb zwart ophalen.
    Had met abbo en zonder dus weet niet welke ik mail heb gekregen. We zien het morgen wel:D

  329. ook hier niets…

  330. Oke.
    Heb verder niet op gelet wie er allemaal in de store was.@Geani:

  331. Gister mail gehad om vandaag iPhone op te halen. Had met abbo en zonder besteld. Maar is het ook mogelijk om dan die met abbo te laten vervallen en een losse iPhone mee te nemen? denk namelijk dat ik met abbo gereserveerd is.

  332. Gierig, weer niks en nu ook niet mogelijk om te reserveren! 🙁

  333. pfff, ben er ondertussen wel een beetje klaar mee. En het ergste is dat ik toch de hele tijd kijk of ik al kan reserveren…well done Apple..

  334. Waardeloos.. Product is prima maar beschikbaarheid is bagger bij apple zoals gewoonlijk. Ze maken het om te verkopen en klanten kunnen niet eens reserveren laat staan kopen.

  335. Nu de reserveringspagina weer op grijs. Hoe houden we de hype in stand. Slecht hoor, héél slecht.

  336. Origineel geplaatst door Chris
    Gister mail gehad om vandaag iPhone op te halen. Had met abbo en zonder besteld. Maar is het ook mogelijk om dan die met abbo te laten vervallen en een losse iPhone mee te nemen? denk namelijk dat ik met abbo gereserveerd is.

    Is het nu echt zo moeilijk om te begrijpen dat niemand hier met zekerheid daar een antwoord op kan geven?

    Wil je zoiets weten dan zul je toch echt Apple moeten bellen of er gewoon naar toe moeten gaan.

  337. Ik ben ermee gestopt, gewoon weer besteld en wacht wel een paar weken. Vind het dikke onzin dat er per dag zo”n 13 iPhones worden verkocht. Alsof ze 13 iPhones per dag binnen krijgen… Snap de marketingstrategie achter dit gedoe… Succes voor degene die blijven reserveren!

  338. @iphone-fan123: hahah heb het geprobeerd, maar helaas kreeg er maar 1

  339. @boenkie: Sorry was druk bezig met spelen 😛 Ja ik heb hem. Kwam binnen en me naam stond in hun ipad. Wel met contract. Heb uitgelegd dat ik hem met en zonder had gereserveerd. Ze zeiden dat ik hem met contract kon krijgen. Vervolgens heb ik uitgelegd dat ik m’n contract net had verlengd bij tmobile en niet nog een contract wou afsluiten. Toen werd ik naar boven gebracht en toen ik boven was kwam ernog een medewerker met me nieuwe iphone. Ze vroegen aan haar als het een probleem was dat ze die los verkochten en ze zei nee geen probleem. Of ik heb geluk gehad of het maakt ze niet uit met of zonder contract.

    @Jeroen: Voor zover ik weet doen ze het gewoon met loting want ik heb zelf rond 12 uur besteld op 7 okt en heb in de avond rond 20.00 een mail gehad dat ik hem de volgende dag tussen 9 en 10 kon ophalen. Dus slaap lekker uit en bestel hem dan. Heeft geen nut om om 09:00:01 te bestellen 😉

    Ooh ja ze vroegen niet om ID of mail. Alleen toen ik zei dat er niet duidelijk in de mail stond welke ik had gereserveerd vroeg 1 van de 3 medewerkers die bij me stonden als hij ff de mail mocht zien omdat hij die nog nooit had gezien. Vervolgens antwoorde hij van ja vaag dat het er niet in staat dat het met of zonder contract is als je beide hebt gereserveerd

  340. @JLro: bedankt voor je berichtje met de uitleg! Reserveren gaat nu niet zo makkelijk meer,dus nog ruim 2 wkn geduld hoop ik…tot hij geleverd word

  341. ik ben gisteravond naar de store geweest om hem op te halen. email gegeven en na tijdje wachten kwam de jonge man terug met de mededeling dat er een probleem was. hij weer weg en ben naar boven gelopen en daar vertelde de man dat mijn reservering er niet meer was. weg foetsie. als goedmaker boden ze me een apple voucher aan. ze vertelde dat er elke dag wel telefoons binnenkwamen. deze telefoons worden alleen MET abo verkocht en wat er over is aan het eind van de dag verloten ze via de reservering. de man heeft mijn gegevens genoteerd en ik zou bij de eerst volgende lading een telefoon krijgen. hij bood me wel een zwarte aan want die hadden ze nog. ik wilde wit. na wat praten zag ik toch mensen met een witte iphone zitten….vreemd want voor mij zou hij er niet zijn. zij hadden dus net mazzel. uiteindelijk kwam ik erachter dat ze nog wel wit hadden maar met 32gyg. heb toen die genomen. daarna vodafone sim gekregen en meteen hebben ze die geactiveerd. apple wilde nog helpen met installeren maar ben naar huis gegaan en heb het zelf gedaan. na de teleustelling toch nog goede service.(apple man bedankt! zal zijn naam niet noemen)

  342. Hij gaat weer open om 9 uur. Daaaaaaar gáán we weer!
    Tjalalalala.

  343. @iphone-fan123: Ik heb hetzelfde gehad. Het was ‘druk’ dus ik mocht bij de ipads met internet plaatsnemen. Ik daar 3 kwartier wachten, dus toch maar even iemand aangesproken. Als je dus al maar 1 minuut te laat bent vervalt je reservering al. Terwijl ik daar 3 kwartier lang verteld werd dat ik even moest wachten. Uiteindelijk wel mijn telefoon gekregen, maar het systeem van ze werkt niet optimaal op het moment dat je ‘even’ moet wachten…

  344. @Tom: ik was op tijd. maar mijn hele reservering stond niet(meer) in hun ipadje. de witte 16gyg op. ze hadden nog wel 16gyg zwart en met veel gyg inhoud.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.