Reacties voor: iPhone 5 nu al te ‘reserveren’ bij Phone House

Je kunt de iPhone 5 nu al 'reserveren' bij Phone House. Door 10 euro te betalen kom je op een wachtlijst te staan, waardoor je de iPhone 5 zo snel mogelijk bij Phone House krijgt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 32 reacties

  1. ik wil graag een nieuwe iphone maar ga er echt geen moeite voor doen en hoef hem echt niet persee de eerste dag te hebben.
    Ik wachte geduldig af tot ie normaal verkrijgbaar is en koop dan een los toestel.

  2. Ik snap ook niet waarom iedereen naar Oberhausen toegaat, de iPad 3 was bij de MediaMarkt in DE ook ruim op voorraad, vorig jaar 4 stuks meegenomen rond 17:00.

    “Slaagt Phone House er niet in om je iPhone 5 binnen een maand van de verkoopstart te leveren, dan krijg je de betaalde 10 euro terug.”

    Een maand na de verkoopstart en dat noemen ze priority?

  3. Dat heb ik ook Tijn, de 3gs,4 en de 4s allemaal erg snel in huis willen hebben website’s hunten ect ect, puntje bij paaltje altijd als eerste in huis van mijn kring maar 2/3 weken erna is het zelfde effect.

  4. Ik bestel wel bij Dixons , gelijk 3 jaar garantie

  5. Ik hoop dat mensen zichzelf wel een beetje serieus nemen en de aankondiging afwachten toch? Of zijn er echt mensen die zonder weten wat ze krijgen de iPhone 5 al bestellen?

  6. Ik wacht wel drie maanden , er komt wel iemand op marktplaats die t niet leuk vind en voor €300 hem verkoopt

  7. ik heb een paar weken terug ingeschreven bij phonehouse.

  8. @soepgroente
    Het maakt mij niet hoe, wat, waarom of whatever. Ik koop een iphone5 zonder abbonement én zsm indien mogelijk.
    Mezelf neem ik ook nog eens serieus

  9. Ik twijfel of ik vanmiddag bij Phone House ga reserveren, met de iPhone 4 en 4S heb ik allebei geluk gehad alle telecomwinkels gebeld in de stad en elke keer hadden ze er nog net eentje liggen…
    Zouden ze in de Apple Store Amsterdam geen nachtactie doen?

  10. Dit deden ze met de htc one x ook ik ga toch geen 10 euro betalen voor inschrijven, Verder krijg je maar 10 euro eigenlijk aan accessoires want je heb al 10 euro moeten betalen.
    Daag ik ga geen 10 euro betalen voor accessoires die ik niet gebruik, Ben toen naar belcompany gegaan en hoefde niks te betalen :P.

    Er staat volgens mij niet bij hoe je hoger in die lijst kan komen.

  11. Haha, ben ik ze weer voor geweest bij The Phone House. Heb de mijne weken terug al gereserveerd. 😉

  12. Ik lease m wel bij telfort. Geen abo wel een maandelijks bedrag ( +- 30 euro 2jaar +- 40+ euro bij 1 jaar per maand) en toch je toestel zonder bijbetaling

  13. Wie koopt er nou bij de Phone House? Bij de Belcompany kan dit ook gewoon (nu nog officieus). Meer service. Ik zeg doen.

  14. Overal zullen ze wel verkrijgbaar zijn en als het niet zo is dan toch binnen de week. Hetzelfde als met de iPhone 4, geen enkel probleem, nano simkaarten daarentegen? Ik hoop van wel maar ik ben bij Proximus en in de winkel weten ze blijkbaar nog van niets.

  15. @Martijn: Ik heb meer vertrouwen in de onafhankelijke The Phonehouse dan het Vodafonewinkeltje Belcompany. Bij the Phone House wordt je altijd vriendelijk geholpen en ze bieden je verschillende opties ipv alleen maar Vodafone abonnementen. De iPhone 5 heb ik daarom al lang gereserveerd bij The Phonehouse, en €10,- aan accessoirekorting is altijd mooi meegenomen. Als je er een autolader, screenprotector, hoesje etc bij wilt hebben is dat natuurlijk ideaal!

  16. Gelukkig hoef ik niet op een wachtlijst. Werk in een telecomwinkel en zodra die komt ben ik de eerste 😀

  17. @Martijn: omdat ik KPN wil!

  18. Niet leuk. Ik wilde voor de grap voor de winkel gaan liggen met wat mensen maar zo is alles al gereserveerd als ik eenmaal binnen sta :-/

  19. @ITLW:

    Er is niks goedkoops aan Telfort toestellease!

    http://shop.telfort.nl/telefoons/Apple/Apple-iPhone-4S-16GB-white.html

    Betaal gewoon 45,- euro de maand voor:
    iPhone 4S 16GB
    500MB internet
    100smsjes
    150belminuten

    Just so you know

  20. Iemand al een iPhone 5 in Phone House België geprobeerd?

  21. Origineel geplaatst door dekevster
    Haha, ben ik ze weer voor geweest bij The Phone House. Heb de mijne weken terug al gereserveerd.

    Haha, wat ben jij stoer

  22. Even ter info, The Phonehouse is al vanaf maandagmiddag begonnen. De kans dat je bij de eerste lichting zit is dus nu al erg klein!

  23. Iets bestellen waarvan je niet weet hoe het eruit ziet?!?!?!?

  24. Tja, 10 euro betalen om iets te kopen van €600!?? Moet niet gekker worden!! Dat is pas echt service. Koop er wel 1 in de Apple store… Daar hebben ze er toch meer 🙂 en mooi zonder een abonnement. Kan t-mobile mij niet weer oplichten.

  25. Was net bij een van de winkels van The Phone House in Amsterdam, blijkt dat ze al enige weken gewoon mensen al op de wachtlijsten gingen plaatsen, vroeg aan de verkoper hoeveel er al op stonden, bleek dat als ik mij nu zou aanmelden ik nummer 34 zou zijn. Tjaa zo schiet het niet op, ik ga gewoon lekker via de Apple Store op het Leidseplein de mijne halen 🙂

  26. Ik had mijn 4S splinternieuw gesealt van marktplaats van iemand die na zn abbo toch zijn samsung wilde houden. Ik had de 4s voor 350 euro , mooie prijs toch

  27. En voor de mensen die via Phonehouse willen bestellen kunnen via marktplaats groupon kortingsbon van 120 euro krijgen voor 20 euro!

  28. Mooi is het systeem dat apple aanhoudt bij grote aankondigingen, wie de meeste apparaten verkocht heeft, krijgt logischerwijs ook de meeste nieuwe apparaten! Vandaar dat je kans groter is om bij een goed lopende mediamarkt vestiging te zijn dan bijv een phone house.

  29. @Hans: je kunt toch niet de MediaMarkt vergelijken met de AppleStore? Alleen al het verschil in service en klantvriendelijkheid, daar moet de dozenschuiver MediaMarkt nog hard aan werken.

  30. Origineel geplaatst door Max
    Origineel geplaatst door dekevsterHaha, ben ik ze weer voor geweest bij The Phone House. Heb de mijne weken terug al gereserveerd. Haha, wat ben jij stoer

    Ja.

  31. Zojuist groupon code gekocht via MP.
    En deze laten toevoegen aan me bestelling van de iphone5 bij de phone house.
    dit was geen probleem ook niet als hij na 01-10-2012 ( verloop datum code) geleverd wordt.
    scheelt me toch weer 100.- nu dus ipv van een 16GB voor 200 euro nu een 32 Gb voor 200 euro

  32. @Hans: Thanks voor de tip zojuist inorde gemaakt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.