Reacties voor: Chinezen kunnen volgende generatie iPhone al reserveren

Chinese winkeliers adverteren nu al voor de iPhone 5. Op de site Taobao kun je de iPhone reserveren en kun je ook al lezen hoe hij er uit komt te zien. Dit is echter gebaseerd op verschillende geruchten.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 12 reacties

  1. haha iemand die het NS logo ook opvalt, is een nederlandse mock up dus xD

  2. @nick: Ja, die is van Martin Hajek uit Utrecht.
    Hier al eerder voorbijgekomen.

  3. Vergeet niet het KLM blauw 😉

  4. Ik zie toch echt Iphone 4S op die bijgevoegde foto staan hoor ????

  5. hahaha faaaal

  6. Haha inderdaad, dit is die nederlandse mock up

  7. Zodra we hier de mogelijkheid krijgen om te reserveren, ben ik een van de eerste die hiervan gebruik gaat maken.
    Hoe de 5 er uiteindelijk uit komt te zien, vind ik niet belangrijk.

  8. Bij mij kun je hem ook al reserveren hoor. Geen probleem.

  9. Ik heb nu de 4s en 3gs. Ik wil hem toch eerst zien de iphone5 voor dat ik deze bestel. Door alle geruchten kan ook deze gaan tegenvallen. Ik hoop dat ik het fout heb. Maar aan een anderekant moeten ze wel met iets apart komen. Ik ben benieuwd……

  10. Ik hoop ook maar dat de iPhone 5 een schot in de roos word want heb ondertussen de 4S ook laten voorbijgaan en het word tijd dat er eens iets serieus gebeurt bij Apple en geen upgrade van de bestaande modellen. Zoals alle foto’s ( eigenlijk vermoedens) zal de iPhone 5 weeral niet veel verschillen qua uiterlijk van de 4 en 4S, alleen een groter scherm. Ik vind het een beetje blijven trappelen qua design, wat toch één van de grote troeven van Apple was.

  11. Als zou Apple 2 grote mickey mouse oren op de iphone 5 zetten die geen enkele functie hebben, waarvan de topman van apple zegt: dat hebben we gedaan omdat je je iphone bij je oor houd!
    Iedereen in de zaal zou zeggen: wooowwww dat we daar niet eerder aan gedacht hebbeb!
    En dan nog zou iedereen hem kopen… ik ook trouwens 😀

  12. Tja, dat was nogthans de strategie van Steve Jobs niet hoor. Ikzelf heb de 4S overgeslagen omdat hij niet genoeg te bieden had tegenover de 4. En ik denk dat als mijn 4 het nog goed doet bij ios6 en het alleen uiterlijk veranderd zoals er word gespeculeerd ik voor de 5 ook ga passen, jammer genoeg want vanaf 2007 heb ik ze allemaal gehad buiten de 4S. De 3GS indertijd heb ik wel gehad omdat de 3 echt wel frustrerend qua werking begon te worden. Een nieuw nummer staat gelijk aan een totaal nieuw ontwerp (vind ik)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.