Reacties voor: iPhone 5 niet verkrijgbaar bij grote Nederlandse Apple Premium Resellers

De iPhone 5 is bij geen van de grote Nederlandse APR's verkrijgbaar. Apple heeft vermoedelijk prioriteit gegeven aan providers en de Apple Store in Amsterdam.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 56 reacties

  1. Ben zonet in iCentre en mediamarkt Groningen geweest, geen van beide hadden ze, en ze weten ook nog niet wanner ze zullen binnenkomen.

    Hoop zo snel mogelijk 🙂

  2. Apple levert zelf geen iPhones aan APR’s, wat schandalig is.

    De levering loopt via de telecom providers (KPN, T-Mobile en Vodafone), die de iPhone eigenlijk niet los willen verkopen waardoor de prijzen voor losse toestellen bij APR’s soms hoger ligt. APR’s krijgen immers alleen een beloning wanneer er een abonnement wordt afgesloten en betalen bij losse toestellen bijna de volle pot.

    Erg premium vind ik het niet van Apple door zelf wel honderden toestellen te verkopen en de APR in de kou te laten staan.

  3. Mediamarkt Cruquis had ze wel (en volgens mij nog) niemand wist het..

  4. aMac heeft nooit wat : balle tent….

  5. Is het al bekend wanneer Apple Store in Oberhausen of Amsterdam weer voorraad krijgt? Of gaat dit ook echt 4 weken duren?

  6. ik ben vandaag naar Amsterdam geweest voor de iphoen5 wooow ik keekten naar de langer rij was ik al vrij snel wegegaan toen ik hoorde dan meer als ……. mensen er stonden ben ik vrij snel weggegaan toen naar een apple winkel AMAC toen naar icentre,s ook niet pffff dan maar online!!!! :(:(:(: en 4 weeken wachten! ****

  7. Kan je bij de Apple store in Amsterdam ook je abonnement verlengen? Of is het alleen mogelijk een nieuw abonnement af te sluiten daar?

  8. Was wel lache gisterenavond. Liep al bellend met de nieuwe iphone voorbij een Amac store hield de verkoper me aan “is dat echt de nieuwe Iphone5” ben aan het belle ik weet niet 😀 zei ik.
    Ik zei dus krijgen jullie hem niet morgen binnen dan. We weten nog helemaal van niks. Dus ik ga er niet van uit zeiden ze in de shop van Breda..

  9. Wat is was de totale NL voorraad?

  10. Mediamarkt Den Haag heeft er in totaal 8 binnengekregen. Hiervan waren er 6 gereserveerd, en 2 ‘beschikbaar’ voor toevallig voorbijlopende passanten. Heb vanmorgen maar niet de moeite genomen om te gaan kijken of die 2 nog beschikbaar waren.

  11. Media Markt Rotterdam heeft ze nog maar alleen met abbo. Sim lock vrij bij media markt pas over een aantal weken.

  12. Ik liep vanmorgen toevallig langs de belcompany in Utrecht om half 9 gingen net open en hadden een paar zwarte 32gb toestellen binnen. Heb er maar 1 meegenomen. Zijn daar alleen niet los te krijgen of met T-mobile abbo

  13. Jammer van Apple dat ze de APR’s in de kou laten staan. Het lijkt erop dat ze vergeten zijn hoe Nederland aan Apple meuk kwam voordat de MediaMarkt of de Apple store hun deuren in NEderland geopend hadden.

  14. aMac heeft nooit wat : balle tent…

    @Fred: Nogal unfair om de aMac zo neer te zetten als overduidelijk uit ‘t artikel blijkt dat het door het leveringsbeleid van Apple zelf komt en aMac daar dus weinig tot geen invloed op heeft. “Balle leverancier Apple” (sic) zou in dit geval meer gerechtvaardigd zijn.

  15. Kpn winkel in Terneuzen heeft er genoeg liggen los!! Maar meer dan €200 duurder!! Belachelijk.

  16. Origineel geplaatst door Michel
    Mediamarkt Cruquis had ze wel (en volgens mij nog) niemand wist het..

    Maar waarschijnlijk alleen met abonnement…

  17. Tja zo’n APR pakt alleen maar een deel van de winst en levert niks extra dus waarom zou Apple ook…

  18. Mediamarkt Rdam heeft ze nog maar alleen met abbo. Sim lock vrij bij mediamarkt pas over een aantal weken.

  19. Origineel geplaatst door Michel
    Mediamarkt Cruquis had ze wel (en volgens mij nog) niemand wist het..

    Nu niet meer. En het was alleen in combinatie met een Vodafone abonnement. Losse verkoop verwachten ze pas over twee maanden met als opmerking erbij “Welkom in de wereld van Apple”

  20. Bij die balle tent kom ik toch niet het zijn dozen schuivers wacht maar tot je een probleem het met je mooie laptop of zo. Advies ga eerst bij apple informeren wie een geautoriseerde reparateur is en koop daar je mooie dure spullen. Als er iets kappot gaat dan kunnen zij meer en weten doorgaands meer. Ok heb geleerd van m’n lesje geen domme franchise toko’s maar een erkende expert of Apple zelf voor mij! Maar iedereen ‘n keuze. Ik zelf zou ze ook niet bevoorraden puur uit eigen bescherming hahhaha

  21. Zoals ik op het forum heb gezegd, de media markt krijgt er maar 100 in totaal.

  22. Ja… Hier in Nederland wil men er alleen NOG MEER aan verdienen. En dit kan alleen door mensen te pushen om hun abonnement te verlengen of om een nieuw abonnement af te sluiten. Zo hebben de providers weer meer omzet en krijgen ze mooi veel ‘nieuwe’ klanten naar een DUUR abonnement.

    En wil je dit niet dan moet je of in de rij gaan staan en hopen dat je nog net een losse kan halen of je moet online bestellen en dan duurt het 3 weken. Dan toch maar liever mijn oude abonnement behouden en 3 weken wachten, dan hebben we ook weer een nieuwe druk van de iPhone, misschien is die dan ook weer beter gemaakt 🙂

  23. Xando heeft wel de iPhone 5 binnen gekregen maar die zijn verkocht aan de zakelijke klanten.

  24. Die priority club van Phonehouse is waardeloos!

    Ik kreeg eerst de volgende mail “bevestigings mail” van AMP Logistics:
    Uw aanvraag bij Vodafone is succesvol verwerkt. Hierbij bevestigen wij uw afspraak voor uw The Phone House bestelling.
    Leverdag/ dagdeel: tussen en
    Bedrijfsnaam/ afdeling:
    Adres: [mijn adres]
    Postcode/ plaats: [mijn postcode/woonplaats]

    Compleet onduidelijk dus. Ik bellen naar Phonehouse. Na 20 minuten kreeg ik iemand te pakken. Die vulde mijn gegevens in en zei dat hij mij ging doorschakelen naar AMP Logistics.
    Zij keek in het systeem en “moest van het systeem” mijn order gegevens doornemen. “Volgens afspraak met Phonehouse moet er 5 werkdagen tussen de afspraak zitten, dus ik ga met u een leveringsafspraak inplannen.” -> Volgende week vrijdag 5 oktober onder voorbehoud wordt het toestel afgeleverd.

    Je snapt mijn teleurstelling. Ik had verwacht dat ik een belletje zou krijgen om het toestel bij een van de shops (dichtbijzijnde van mijn woonlocatie). Nooit gehoord/geweten/gelezen dat het toestel via een coeriersdienst bij mij afgeleverd zou worden. En dan moet ik nog persoonlijk in ontvangst nemen ook. Ik werk 5 dagen per week full time en ook niet naast de deur. Wie zegt dat ik hem bezorgd wil hebben? Heb ik nooit aangegeven.

    Wat een waardeloze aktie van Phonehouse. Ik voel me opgelicht! 2e keer dat ik zwaar teleurgesteld ben met Phonehouse.

  25. Grappig: collega loopt gisteren naar de Vodafone-winkel; besteld een iPhone 32GB. En haalt ‘m vandaag gewoon op.

    Ik heb hem ‘in bestelling’ staan… AMP-logistics heeft nog een paar weken de tijd…

  26. Naast de markt voor Apple is er geloof ik ook een enorme markt voor psychotherapeuten, massa-hysterie deskundigen, rustmenners en andere (a-)gogen bijgekomen

  27. Gewoon morgen gaan afhalen in het Mobistar center 😉 wel 589€ zonder abbo en simlock vrij.Stond op de 70 ste plaats op de wachtlijst dus de voorraad was redelijk groot denk ik.

  28. Origineel geplaatst door Scoozy
    Gewoon morgen gaan afhalen in het Mobistar center wel 589€ zonder abbo en simlock vrij.Stond op de 70 ste plaats op de wachtlijst dus de voorraad was redelijk groot denk ik.

    589 EUR?? lijkt me sterk toch? Ze waren in Belgie toch juist stuk duurder dan in NL?

  29. Waarom zou je hem daar ook kopen? Is bijna altijd een stuk duurder dan de Apple store…

  30. In een grote Apple Store in Yonkers, NY ook niet verkrijgbaar… Wel genoeg toestellen beschikbaar om uit te proberen.

  31. @hansie: Ik ook ingeschreven bij de prio club bij de oplichters van de phonehouse maar dan in de winkel.
    Stond voor die winkel als 3e op de lijst voor een 32GB wit. gisteren nog gebeld of het goed zou komen. kreeg te horen geen probleem we hebben genoeg nu al liggen. vandaag hoorde maar niks toen maar even gebeld. wisten ze me nu te vertellen dat ze er maar 3 haden liggen 16GB verder hadden ze niks en weten ook niet wanneer ze weer iets krijgen. het is dat ik de 100 euro korting krijg met de groupon actie anders was ik al ergens anders heen gegaan.

    ergste van alles is dat de phonehouse hier in dit bericht durven te spreken over het succes van de voorinschrijving nou succes is het volgens mij niet het is een schande wat ze doen met hun klanten.

  32. Werd gister avond gebeld door vodafone anoniem maar ik was te laat ging maar 2 keer over vanmorgen gelijk naar de winkel en nee hoor als je niet opneemt gaan ze ervan uit dat je hem niet wil dus bestelling weg nu zit ik in de volgende levering als eerste maar ja hoe lang gaat dat duren???

  33. Bij T-Mob store in Maastricht waren er maar 25 stuks binnengekomen. Vorige week vrijdag gereserveerd, ik kon hem vanmorgen vanaf 10u00 gaan ophalen. Relaxed !

  34. @menno: Oplichters!! En ook voor de inschrijving 10 Euro durven vragen. Kom nooit meer bij Phonehouse!!!!

  35. Origineel geplaatst door henry
    @menno: Oplichters!! En ook voor de inschrijving 10 Euro durven vragen. Kom nooit meer bij Phonehouse!!!!

    Amen!

  36. Wat in een rij staan. Net even de iphone 5 gehaald bij de hi winkel. Hadden er nog 10 op voorraad

    @menno: Zeker

  37. #hijiserbijna cant wait dude

    Beste klant, morgen ontvang je je iPhone 5 met Nano-simkaart. Je dient je Nano-simkaart te activeren via My T-Mobile. In verband met gepland onderhoud aan onze systemen raden wij je aan je Nano-simkaart te activeren voor zaterdag 29-09, 17.30 uur. Vanaf maandag is activatie ook weer mogelijk. Groet, T-Mobile

  38. Origineel geplaatst door manzara
    Was wel lache gisterenavond. Liep al bellend met de nieuwe iphone voorbij een Amac store hield de verkoper me aan “is dat echt de nieuwe Iphone5″ ben aan het belle ik weet niet zei ik.Ik zei dus krijgen jullie hem niet morgen binnen dan. We weten nog helemaal van niks. Dus ik ga er niet van uit zeiden ze in de shop van Breda..

    Nou lachen hoor!

  39. netjes om 11u bij de apple store in Amsterdam en 2 uur later mn 5!! Liep later door de Kalverstraat heen en bij The Phonehouse hadden ze gewoon nog iPhone 5’s op voorraad!

  40. Origineel geplaatst door aeh
    netjes om 11u bij de apple store in Amsterdam en 2 uur later mn 5!! Liep later door de Kalverstraat heen en bij The Phonehouse hadden ze gewoon nog iPhone 5′s op voorraad!

    Je hebt zeker met een abbo gehaald?

  41. Nee hoor gewoon los toestel

  42. @aeh: zeker een witte 16 gb? Deze kon je om 16 uur ook nog fluitend aanschaffen.

    En die bij de phonehouse waren echt wel met abbonnement.

  43. Origineel geplaatst door Aeh
    Nee hoor gewoon los toestel

    Hoe dan? Ik was er om 8u en de rij was al gesloten

  44. @AVNSH: Ben echt pas om iets van 10.45u aangeschoven en uur daarna nog wel 30 man denk in ongeveer, dus weet niet welke Apple store jij voor stond 🙂

    @Walter: zei niet bij the phonehouse met abbo, maar zonder gekocht bij Apple

  45. Origineel geplaatst door aeh
    zei niet bij the phonehouse met abbo, maar zonder gekocht bij Apple@Walter:

    Nee joh niet te geloven!
    Ik wou dus echt in de rij gaan staan, maar een medewerker van Apple zei dus echt dat de rij dicht was en dat alleen mensen die een iPhone in combo met een abbo gingen halen in de rij mochten.
    Dik belazerd!

  46. dat kun je wel zeggen dan ja…was dat echt voor 11u ??

  47. Origineel geplaatst door aeh
    dat kun je wel zeggen dan ja…was dat echt voor 11u ??

    Jep was er om 7:45 maar de rij was al zo lang dat ik geen einde meer zag haha.
    Ik heb al online besteld en nu helaas onnodig 3/4 weken wachten pff

  48. rij was om iets voor 11u toen ik kwam niet zo lang meer, net iets voorbij mini tot op de brug

  49. Origineel geplaatst door aeh
    rij was om iets voor 11u toen ik kwam niet zo lang meer, net iets voorbij mini tot op de brug

    Nou ja helaas, denk je dat ik morgen nog kans maak bij de Apple store op een iPhone 5 haha?

  50. Meen je niet, ik was er ook om 7:45 bij Apple Store Amsterdam. En werd door meerdere Apple medewerkers op aangewezen dat ik naar huis kon gaan! Bahh

  51. Origineel geplaatst door Mike Milian
    Meen je niet, ik was er ook om 7:45 bij Apple Store Amsterdam. En werd door meerdere Apple medewerkers op aangewezen dat ik naar huis kon gaan! Bahh

    Niet normaal hè!

  52. @Arne Scholte: bij de appel store kun je ook verlengen ja

  53. Maandag besteld bij Hi. Vandaag werd ik gebeld dat ze de iPhone 5 morgen al brengen. Was erg verbaast zo snel als het gaat!

  54. Origineel geplaatst door hansie
    Wat is was de totale NL voorraad?

    Echt niet veel. Max een paar duizend. Zelfs bij de Apple Store was de voorraad zeker niet meer dan zo’n 2000 stuks. Als ik nu een inschatting moet maken dan heeft Apple momenteel zware problemen bij de productie van de iPhone 5. De voorraden zijn echt klein.

  55. @MiDe sorry 689€ 🙂 was te enthousiast .

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.