Reacties voor: iPhone 5 niet eerder dan september verkrijgbaar?

De iPhone 5 komt mogelijk niet in juni/juli op de markt maar pas in september, zo stelt een analist. Er zouden nog teveel onzekere factoren rondom de productie en toeleveranciers zijn.
Lees het complete artikel → iPhone 5 niet eerder dan september verkrijgbaar?
Michel Lusthof -

Reacties: 57 reacties

  1. Pffff.. dat zou balen zijn.

  2. Ach, zal T-Mobile niet erg vinden. Dan hebben ze me een maand langer als klant.

  3. @Frank van Manen: Ach, kijk aan, een opsteker voor tmobile

  4. Gerucht na gerucht. Vind ik erg jammer dat er zoveel ‘geruchten’ worden gemeld. Meld liever iets wat gewoon bevestigd is. Geruchtenstroom hebben we volgens mij al via diverse kanalen.

  5. Heb het wel beetje met de iPhone gehad na de 2G, 3G en de 4G, hoop dat ze keer ballen hebben en met iets heel nieuws komen.

    Anders voor mij geen iPhone meer.

  6. Die vertragingen zullen misschien ook te maken hebben met de openbaring van Apple’s recentelijke openbaring over de veiligheidsvoorschriften van de fabrieken waar Apple de onderdelen laat maken. Apple zal waarschijnlijk op zoek moeten naar een aantal nieuwe fabrikanten.

  7. Er zijn ondertussen al berichten dat dit niet waar is.
    Jullie lopen achter 😉

  8. Hoe kunnen ze nu productieproblemen hebben als er nog niets is aangekondigt?

  9. Dat zal goed uitkomen met verlenging van abbonnement bij T-Mobile.

  10. Origineel geplaatst door Daver
    Heb het wel beetje met de iPhone gehad na de 2G, 3G en de 4G, hoop dat ze keer ballen hebben en met iets heel nieuws komen.Anders voor mij geen iPhone meer.

    Hier snap ik echt niks van. Wat zie jij dan voor je? De iPhone verkoopt als een dolle. Never change a winning team. Ik denk niet dat Apple zich iets aantrekt van mensen die een ‘statement’ willen maken en gewoon maar wat roepen. Rubbish.

  11. Het zal voor mij altijd Apple blijven, of dat nu Macbook of iPhone is. Ik zie ook niet anders in mijn netwerk. De 5 wachten we fijn af, zien het vanzelf.

  12. Origineel geplaatst door Daver
    Heb het wel beetje met de iPhone gehad na de 2G, 3G en de 4G, hoop dat ze keer ballen hebben en met iets heel nieuws komen.Anders voor mij geen iPhone meer.

    Wat moet er volgens jou dan anders?
    Is de iPhone 4 hardwarematig dan geen grote sprong tov z’n voorgangers? Ach,wat maak ik me eigenlijk telkens toch druk op van die zeurpieten als jij…tijdverspilling en het leven is al zo kort…
    Koop jij maar lekker wat anders,jongen!
    De iphone zal niet gemaakt of gekraakt worden door het exemplaar dat jij al dan niet koopt en Jobs zal er zeker geen boterhammetje minder voor eten.

    De iPhone en het iOS is toppie zo,enkel nog een verbetering’kje links of rechts misschien… dat noemt men dan evolueren… .
    Maar voor een TOTALE omgooi,daar zit enkel jij op te wachten,denk ik.
    En als jij toch zo ontevreden bent over de iPhone en diens bestuurprogramma,dan is dat het bewijs dat jij ‘m enkel hebt voor het logo en de aandacht die het toestel met zich meebrengt.
    Om populair te zijn onder je klasgenootjes zijn er andere manieren…tof zijn bijvoorbeeld 😀

  13. Ik had m’n 3G en 4 ook niet eerder dan begin november telkens. Ze zijn daarvoor (vanaf de aankondiging in juli) nog altijd te schaars verkrijgbaar geweest. Mijn abbos lopen dan ook steeds in november af….

  14. Origineel geplaatst door Daver
    Heb het wel beetje met de iPhone gehad na de 2G, 3G en de 4G, hoop dat ze keer ballen hebben en met iets heel nieuws komen.Anders voor mij geen iPhone meer.

    Koop dan een ander toestel volgens mij is iedere iphone nog steeds koploper. Maarja er zijn mensen die misschien liever een Nokia of HTC hebben.

  15. of toe wel: koop een iPhone 4 en ga vooral niet wachten op een nieuwe iPhone.

    Eigenlijk zijn dit soort berichten alleen maar gunstig voor Apple want mensen gaan nu misschien dan eerder een iPhone kopen dan op een nieuwe te wachten.

  16. Achterhaald bericht. Op macrumors is al te lezen dat men verwacht dat de Ipad 2 op 2 maart a.s. wordt gepresenteerd.

    Lijkt er dus niet op dat de nieuwe Ipad of Iphone vertraagd is.

  17. Moet Apple dan altijd met iets spectaculair nieuw komen?
    Ik vind het persoonlijk nu al overdreven. Elk jaar een nieuwe iPhone uit. En dan hoor ik van mensen die soms maanden moeten wachten als er weer een nieuwe iPhone uit komt. Dan denk ik, tegen dat je het hebt is het over een half jaar al oud model.

    Daarom, liever minder verschil tussen de opvolgers en stilletjes aan groeien. Want voor je het weet is uw gsm al niet meer ondersteund zoals 3G die geen mulitasking heeft enzo. Ik zelf heb de 3GS en wacht nog wel wat jaren om een nieuwe te kopen.
    Dan is het verschil eens zo groot met je vorige gsm. Men eerste gsm was een Nokia 3310. De volgende een Samsung E900. Had dan pas eerst een kleurenscherm. Kon dan ook pas foto’s trekken. Muziek opzetten, … En nu de iPhone 3Gs. Een wereld ging voor mij open (op gsm gebied) wel binnen 3 à 4 jaar is er misschien weer iets nieuws.

  18. iPhone 5 komt juni 2012. Deze zomer waarschijnlijk een 64gb versie vd iPhone 4

  19. @regtur_k: En Macrumors heeft altijd gelijk ??
    (Red.) Reactie aangepast.

  20. Ik ben blij met mijn 4. Zolang mijn abb loopt geen intenties om een 5 te kopen. Zijn t vooral de iphone 3 gebruikers die ongeduldig zijn? Of zijn er meer gebruikers die net als ik tevreden zijn met de iphone en rustig wachten tot die aan vervanging toe is. Natuurlijk is de 4 een verbetering tov de 3 maar ik koos mn voor apple vanwege de gebruiksvriendelijkheid, degelijke os en vele apps. Ben een windows gebruiker van nature maar waardeer apple ook vanwege de specifieke kwaluteiten, ben ik de enige die er zo over denkt? Thx

  21. Steelfighter, mag ik vragen waar je die informatie vandaan haalt?

  22. @Steelfighter: Hahahaha, en jij weet gelukkig alles wel?! Grote duim! En geruchten horen hier zeker, dat het via diverse kanalen er al is zal mij een worst zijn, ik kom meestal alleen hier, en hier staat het mooi overzichtelijk! Sla je de geruchten toch over als je het niet wilt kezen, bemoei je met je eigen zaken of begin je eigen site maar bepaal het niet voor anderen! Sommigen vinden het ook zelfs geweldig al die geruchten en de spanning opbouwen! Go iphoneclub!!

  23. Ik vind het ook altijd leuk om geruchten te lezen maar dit vindt ik niet zo leuk. Wil namelijk de nieuwe iPhone zo snel mogelijk. Ik mag nu al een nieuwe maar wil nu geen iPhone 4 meer.

  24. Origineel geplaatst door SteelfighteriPhone 5 komt juni 2012. Deze zomer waarschijnlijk een 64gb versie vd iPhone 4

    Dit geloof ik eerder. In ieder geval dat iPhone 5 volgend jaar pas komt. Er zullen altijd freaks (no pun intended) zijn die graag meevaren met de geruchtenstroom maar ik kan mij er eerlijk gezegd niet druk om maken.

  25. Ben erg benieuwd wat het nou gaat worden, al zit ik nog wel inmiddels iets minder dan 2 jaar vast aan een iphone4-abbo, dus ik kan misschien beter wachten tot de 6:p
    Ik zou het een prima idee vinden als Apple naast de iphone 5 ook nog een kleiner toestel uitbrengt, wat dan dus de helft goedkoper zou worden. Al zou dat dan ook weer minder makkelijk te besturen zijn.

  26. Origineel geplaatst door JoostHoe kunnen ze nu productieproblemen hebben als er nog niets is aangekondigt?

    Dus? Dan kan er nog niet begonnen zijn met de productie (met eventuele problemen) ?

  27. @Sniper: Jij eet zeker iedere dag ook hetzelfde das precies hetzelfde.

    Hoop dat er hier meer mensen zijn die na 3 x een iPhone te hebben gehad ook wat anders willen kwa indeling en dat je niet moet jailbreaken als je er wat meer mee wil.

  28. @Daver: Waarom ‘hoop’ je dat?

    Enfin, bedankt voor de fijne reacties. Veel plezier met je nieuwe toestel. Ik hoop dat je er alles uit weet te halen dat je de afgelopen jaren gemist hebt. 😉

  29. Misschien doet de 5 wel wat ik er van verwacht en gaat er niets kapot. Overhyped speeltje, nooit in moeten trappen

  30. Prachtig produkt (ik heb een phone en een pad) maar het is als een verslaving. De koppeling tussen deze hardware en verplichte content (afdracht) in de handen van een zeer geslepen leider wiens drijfveer vooral macht is brengt niet veel goeds. Mensen als Jobs zijn de nieuwe dictators. En ze vallen altijd. Je kunt alleen discussieren over hoe lang het duurt.

  31. Dat is de reden dat ik de 4 met een 1jarig contract heb genomen, ja je betaald wat meer voor je toestel maar dat krijg ik wel weer terug als ik hem verkoop. En dan gelijk de 5 halen 🙂

  32. Ik hoop van niet. Contract loopt 11 juli af en ik wou hem verlengen met de iPhone 5 (heb nu 3GS)

  33. @Michi: Net wat je zegt, “gerucht na gerucht”!
    Word je niet goed van, waarom al die speculaties? Ik wacht wel totdat apple zelf met een announcement komt;)

  34. Is allemaal gepland joh
    deze zomer witte iphone 4 en dan volgend jaar 5 ofzo?

  35. Zou wel tof zijn als je er gewoon goed mee kunt bellen.

  36. Hallo….??? Zijn we wakker. Zelfs als de i-Phone 5 er dit jaar komt, dan zal dit een uitgekledere versie zijn, want anders snijdt Apple zichzelf in de vingers qua marketing etc.

    Daarnaast zal ie eerst in de VS op de markt verschijnen en circa 5 a 6 maanden later pas in Europa. Ook dit heeft te maken met de thuisbasis van Apple en de marketingstrategie, dus t-Mobile benoemen is hierin nog niet relevant. laat de i-Phone 5 er eerst maar eens komen, dan pas zien we verder.

  37. Origineel geplaatst door hak
    Dat is de reden dat ik de 4 met een 1jarig contract heb genomen, ja je betaald wat meer voor je toestel maar dat krijg ik wel weer terug als ik hem verkoop. En dan gelijk de 5 halen

    Dat is de reden dat ik altijd een los toestel koop. De extra kosten voor een abonnement met toestel haal je nooit uit een tweedehands verkoop.

  38. Het zijn toch nog allemaal geruchten! De enige die het weet is Steve Jobs. En die houd het allemaal lekker geheim, haha. Laten we ons allemaal als de tijd daar is weer ns verrassen door mr. Jobs. Hopelijk dit keer wel weer tot het einde. (zonder dat iemand de nieuwe iPhone vind, er foto’s van maakt en op een website zet) Dat is wel het leukst vind ik. De verrassing is dan des te groter en de verwondering ook.

  39. Ee iphone nano van dezelfde grootte als de 4 en dus ook zo duur en
    Dan
    Nog eentje van dubbel zo groot en eenprijskaartje van 1500eur..:p. Nee serieus, wat maakt een releasedatum nu uit? De beginleveringen zullen wel weer schaars zijn, waardoor we hem siwieso maar 3de kwartaal zullen hebnen. Ik weet niet of ik mn 4 zou vervangen…veel geld weer. Mn 4 werkt nog perfect dus de volgende zal al een heel pak meer te bieden moeten hebben(osx bijvoorbeeld….)maar we zullen wel zien.

  40. Ik geloof er geen zak van dat iphone 5 dit jaar uitkomt maar pas volgend jaar zomer 😉 denk dat gewoon vernieuwde versie van iphone 4 uitkomt.

  41. Ik red me nog prima met m’n iPhone 3G en m’n abbo loopt tot ergens in mei van dit jaar. Dan zie ik wel wat dan de opties zijn. Je weet dat je op het moment dat je iets nieuws koopt, het een dag later alweer verouderd is. Ik laat me niet gek maken. De iPhone4 is prima, maar nu ook weer niet zo ongelofelijk spectaculair beter dan de 3G. Uiteindelijk blijft het gewoon een mobiele telefoon met wat meer of minder extra’s. Zo simpel is het ook.

  42. Origineel geplaatst door ramIk geloof er geen zak van dat iphone 5 dit jaar uitkomt maar pas volgend jaar zomer denk dat gewoon vernieuwde versie van iphone 4 uitkomt.

    Gezien de nieuwe telefoons van o.a. Samsung dual core zijn met 1080p videocamera kan Apple simpelweg niet achterblijven en alleen een getweakte 4 uitbrengen dit jaar. Er komt dus gewoon een dual core powerhouse en geen beter moment om dan ook voor een totaal nieuwe naam te gaan, de 5 dus.

    Overigens verwacht ik dan ook eindelijk flash (video) ondersteuning. Met 2 processoren aan boord is er geen enkele reden meer om flash te bannen, de telefoon wordt er niet meer trager van.

  43. Ik blijf ook bij apple!
    Ben 15 jaar, zelf voor iPad en iPhone 3g gespaard.
    als ik overga naar 4vwo krijg ik de 5.
    Hij moet er wel zijn voor het eind van de zomervakantie!

  44. Of de nieuwe toestel nu iPhone 5 heet of 4GS of wat dan ook, er komt een toestel wat weet wat beter zal zijn op bepaalde zaken! Waarom hoor ik elk jaar dat Amerika eerder een iPhone krijgt (dat klopt wel) maar dat Nederland pas een half jaar later of langer hem pas krijgt! Is tot nu toe nooit het geval geweest, dus praat niet alsof het nu wel zo zou zijn, waarom? Nog nooit gebeurt.

  45. Hmm crisis anyone? De i4 verkoopt als een gek, zeker sinds die monopoly van TM verdwenen is.

    Enige wat ik in de volgende iPhone wil zien is dat tethering op een normale manier kan ipv jben en uitbreidbaarheid van de HD, of normale prijzen ervan iig… Veel sneller hoeft m’n iPhone niet te worden. Ik heb daarvoor nog altijd m’n MacBook, en hell no dat ik straks met een telefoon van €1200+ ga lopen… Dan blijf ik wel bij de 4 🙂 kwil best betalen voor m’n toestel, maar de grens trek ik toch wel bij wat ik nu heb :p

  46. lol heel veel zieltjes die hier gewonnen zijn door apple en al die zielige jongens maar pietje trek doen als ze het woord apple horen.

    Hebben jullie nu nog niet door dat apple winst maakt over jullie zielige rugjes ze zorgen wel door je beetje gek te maken dat je toch wel koopt of het nu om een goed of slecht product gaat

    Waarom pas later een iphone en niet in juni of juli simpel ze voelen de hete adem van android in hun nek
    brengen ze de iphone in juli uit heeft android een jaar lang vrij spel of denk je dat ze 3 maand later terug een nieuwe iphone gaan uitbrengen

    al die gasten die lopen te brullen iphone 4 is goed zijn echt gebrain washed van alle iphones kun je zeggen dat de 4 kwa kwaliteit het slechtste was

    laat hem een keer vallen en kost je een nieuw scherm en achterkant met dat zogezegde gorilla glas met mijn 3gs nooit geen probs mee gehad
    krijg je als antwoord daar staken ze een goedkoop plastic achterkantje op terwijl de fanbody tot juni 2010 nog massaal in koor riepen dat de iphone 3gs het van het was
    zo zie je maar dat zelfs apple fanboys draaien naar waar de wind keert

  47. @ronaldoo: Zo, wat een frustraties, beste kerel…

    Hoe je het ook bekijkt, alle nieuwe Apple producten hebben goede en minder goede kanten. Toch blijft het bijzonder om over het nieuwste van het nieuwste te beschikken. Je kunt namelijk zeggen wat je wilt over Apple, maar als ze ergens goed in zijn is dat wel marketing. Elk nieuw product, hoe onbenullig het ook lijkt, is door die marketingstrategie van Apple weer een nieuw wondertje. Android is een schitterend systeem – op veel punten superieur aan iOS – maar het wordt niet door 1 bedrijf in de markt gezet en zal dan ook (voorlopig) niet die unieke status van Apple evenaren.
    (Red.) Reactie aangepast; geen persoonlijke aanval.

  48. Ontopic.. Apple gaat de boot missen door toestellen later te releasen of maar te blijven vasthouden aan 1 toestel per jaar. Liever zie ik een halfjaar cyclus en ook een grotere broer (4 inch). Dat worden dan 4 toestellen per jaar.
    (Red.) Reactie aangepast; geen persoonlijke aanval.

  49. Iphone 5 krijgt nieuwe naam!!

    5Phone (fivephone)

  50. Volgens geruchten zijn dit slechts geruchten.

  51. @blackoutzz: €1200+ is inderdaad een hoog bedrag voor een telefoon maar een MacBook Pro heeft ook hoge prijzen die men (en dus ook jij en ik) er graag voor betaald. Toch? Moet ik wel zeggen dat Apple kwaliteit biedt die ik graag beleef, net als bij kleding en auto’s.

    @Zannos: De beste opmerking in deze hele reactiestroom!
    (Red.) Reactie aangepast; geen persoonlijke aanval.

  52. De nieuwe iPhone F (staat voor Future) wordt gewoon weer in juni / juli geintroduceerd. Geen 5, 6, 7 of 8 dus maar F met een “lightpeak” poort / aansluiting en de antenne wordt niet meer in de metalen buitenrand ingebouwd. Ja, Apple heeft geleerd van zijn ontwerpfout.
    Het wordt al met al een prachtig vruchtbaar Apple-jaar!

  53. Ik begrijp al die snuiters hier niet die beweren dat Apple achterop zou gaan komen met de huidige cyclus die haar toestellen heeft.
    Android draait op meerdere toestellen maar het is niet zo dat elke smartphone die uitkomt geavanceerder is dan de smaakmaker van de maand ervoor. We spreken hier ook niet over 1 enkele fabrikant,maar zovelen dus de release van het ene toestel heeft niet automatisch wat met de andere te maken. de nieuwe HTC is geen opvolger van de laatste Samsung! Of zie IK het nou verkeerd… .
    Iemand die elk jaar 4 iphones wil zien noem ik van de pot gerukt! Wat heeft dat nou voor zin? Dus Apple moet aan de bak voor een nieuwe iPhone,telkens er een of ander fabrikant een nieuwe android-based smartphone uitkotst… idioot,gewoon.
    En waar zit dan nog de behoefte tot de duurzaamheid van een toestel,als deze het toch maar drie of 4 maanden moet uithouden. De nu kwalitatief hoogstaande parel van Apple zou dan eigenlijk uit karton mogen vervaardigd worden.
    Er worden hier dingen neergezet door mensen die a) niet verder denken dan hun neus lang is en b) duidelijk nog niet voor eigen kost moeten zorgen want 4 iPhones per jaar… da’s niet bij te houden! Wille wille wille,meer meer meer,nu nu nu!!!! Het heeft wat van een kleuterschool… .
    Het onderwerp “meerdere modellen” werd hier al vaak besproken maar wie zit er nu te wachten op apple’s 3110? De mensen die een GSM hebben,enkel om te bellen en een berichtje te sturen zijn meestal dolblij met het goedkoopste modelletje en dat is nu net iets waar Apple niet aan doet…goedkope modelletjes! Daar zit geen uitdaging in en heel de wereld weet dat genius Steve ook een beetje een raar ventje is 😀

  54. Welke idioot heeft het nou over het introduceren van 4 Iphones per jaar!? Denk na wanneer Apple 4 Iphones per jaar introduceert, blijft het overgrote meerendeel toch bij hun voorganger (met abbonnementen). 4 Iphones per jaar komt neer op 1 per 3 maanden. De gemiddelde prijs leg ik voor het gemak even op 900 a 1000 euro. Ik denk dat er weinig idioten zijn die iedere 3 maanden weer dat geld neertikken om maar weer het nieuwste speeltje te hebben. Dit zal Apple meer kosten dan opbrengen. En zoals hierboven gezegd word Android is welliswaar een concurent van de Iphone alleen zijn deze twee zijn niet te vergelijken. Een Iphone blijft uniek, de beleving van Apple blijft en er zullen weinig klanten weglopen bij Apple met zo’n sterke klantenbinding en marketingstrategie als ze nu hebben. Apple is niet zozeer een merk maar ook een beleving. De beleving zorgt voor het succes, een beleving die je niet krijgt bij adroid-toestellen. Laten we allemaal het geduld bewaren en rustig afwachten op de nieuwe Iphone of hij nou dit jaar of volgend jaar uitkomt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.