Reacties voor: iPhone 5 krijgt mogelijk scherm met gebogen glas

Het glas bovenop het scherm kan bij de volgende iPhone wel eens gebogen zijn. Het is een van de vele geruchten omtrent de iPhone 5, die ook iPhone 4S en iPhone 4G kan gaan heten.
Lees het complete artikel → iPhone 5 krijgt mogelijk scherm met gebogen glas
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. ach jongens laat toch iphone 5 krijgt dit iphone 5 krijgt dat… wat scheeld dat nou !

  2. Maar klinkt als een nieuw model ipv een saaíe upgrade van die antenne-miskleun, goed nieuws dus!

  3. Heb zojuist mijn witte iPhone 16GB besteld.

  4. Leuk om te horen dat het effectief niet zo’n saaie upgrade zal zijn naar een 4s maar een volledig nieuw model. Zal zeker Iphone 5 heten, daar het om een volledig nieuw model zal gaan. 4s is dus uitgesloten (als de rumors tenminste waar zijn). Dus tot nu toe, gebogen glas, dunner, nieuwe camera, nieuwe ios. Bon ik ben verkocht. Hij zal wel voorgesteld worden op de conference. September in productie en in Novermber lanceren.

  5. Zou een 3D schermen kunnen betekenen dat ze er een bolle/holle lenticulaire lens in doen… Denk ik…

    Hahaha roddelssss. 😀 Bring it on. 😉

    Ik vond bolle schermen van de nano’s altijd wel nice.

  6. Waarschijnlijk komt dit pas in de iPhone 5 voor 2012. In september dan eerst een 64 GB iphone 4S. Anders gaan ze dat nooit redden in die paar maanden.

    Bovendien loopt dan mijn abonnementje van 12 maand af en kan ik tenminste echt upgraden vanaf mijn 3GS

  7. Waarom is dit niet een glazen achterkant? a la magic mouse.

  8. Jullie zullen toch meer tv moeten gaan kijken, Apple had meer dan alleen de nieuwe AppStore aangekondigd. Ik zag dat ze ook een nieuwe Humancentipad hebben gepresenteerd.
    Misschien komt er een nieuwe humancentiphone uit…

  9. @Erhan: mee eens Erhan 😉

  10. Geduld.

  11. Grappig hoeveel er van velen hun redeneringen gebaseerd zijn op het verlopen van hun abonnement. Hilarisch..

  12. En zo kunnen we nog wel tientallen ‘nieuwtjes’ verzinnen. Leuk voor Fanboys die tijd over hebben, maar echt nieuws is het natuurlijk niet !

  13. Ik denk dat het om het glas aan de achterkant van de iPhone zal gaan, niet om de voorkant/scherm.
    De 3G en 3Gs lagen lekkerder in de hand, pasten beter in de broekzak, maar de iPhone 4 oogt strakker. Op deze manier krijg je “the best of both worlds”.

  14. Jah, laten weer lekker 1000 rumours gaan verspreiden van niet bevestigde bronnen over dingen die andere berichten dan weer tgenspreken. Daar zitten we op te wachten! Meer geruchten graag! Vooral niet wachten op feiten, da’s maar saai, toch?

  15. Origineel geplaatst door Roland
    Scirocco

    Zie ook Scirocco commentaar. A la magic mouse..

  16. Weet je hoe vaak ik zelf niet recht op mijn scherm kijk als je voortaan je telefoon kaarsrecht moet houden om er wat op te zien vind ik dat zeer zeker geen verbetering!!!

  17. …..daar gaan we wéér….zucht..
    duizenden speculaties over de vorm tot aan de naam 4S.. 4G.. iPhone5.. iedereen begint ineens
    hyper hyper te worden bij elke kleine technische geruchtje..

    Whats next? Apple gaat tv’s uitbrengen die volledig touchscreen zijn.. ( hmmm denk dat ik die gerucht ook op internet gooi kijken wat voor eigen leven die dan krijgt )…

  18. Buiten dat ik geen idee heb waar dat gebogen glas goed voor is, lees ik ook deze speculatie weer met plezier!
    Al die mensen die deze niet waarderen sla ze dan over en verdoe je tijd niet met reageren.. In de krant staan ook dingen die me niet boeien maar daarvoor ga ik de redactie van de krant niet lastig vallen..!

    Laat iPhoneclub nu doen waar ze goed in zijn en als je er geen zin in hebt, skip it!

  19. Apple doet hard mee aan de ontwikkeling van de wegwerp maatschappij, wanneer komt er een degelijke smartphone die gewoon 10 jaar meegaat en alles in huis heeft?

  20. Origineel geplaatst door Neo Xirtam
    Apple doet hard mee aan de ontwikkeling van de wegwerp maatschappij, wanneer komt er een degelijke smartphone die gewoon 10 jaar meegaat en alles in huis heeft?

    Nooit natuurlijk! Dan verdienen ze er toch niets meer mee…….. En er zal altijd onderscheid blijven tussen telefoons anders kunnen de bedrijven toch niet concurreren..?

  21. Origineel geplaatst door Neo Xirtam
    Apple doet hard mee aan de ontwikkeling van de wegwerp maatschappij, wanneer komt er een degelijke smartphone die gewoon 10 jaar meegaat en alles in huis heeft?

    Kunnen ze doen, waarschijnlijk kunnen ze al iets uitbrengen wat we pas over 10 jaar zien, maar het brengt geen geld op natuurlijk 🙂 gewoon altijd de mensen lekker maken..

  22. Origineel geplaatst door SouthparkJullie zullen toch meer tv moeten gaan kijken, Apple had meer dan alleen de nieuwe AppStore aangekondigd. Ik zag dat ze ook een nieuwe Humancentipad hebben gepresenteerd.
    Misschien komt er een nieuwe humancentiphone uit…

    Toen je update naar de. Nieuwe versie van iTunes ebde toch op nee geklikt e XD
    @ontopic: keb liever een recht scherm dan een gebogenscherm =S

  23. Origineel geplaatst door ArjanWaarschijnlijk komt dit pas in de iPhone 5 voor 2012. In september dan eerst een 64 GB iphone 4S. Anders gaan ze dat nooit redden in die paar maanden.Bovendien loopt dan mijn abonnementje van 12 maand af en kan ik tenminste echt upgraden vanaf mijn 3GS

    Daar zullen ze inderdaad wel rekening mee moeten houden, jouw abonnementje.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.