Reacties voor: iPhone 5-hoes gelekt: veel dunner dan de iPhone 4 (gerucht)

Volgens de Italiaanse iPhone-site iSpazio heeft de accessoiremaker Anycast een echte iPhone 5-hoes in handen. De plastic cover is beduidend dunner dan de iPhone 4.
Bart Breij -

Reacties: 43 reacties

  1. Dat zou mooi zijn mocht de v5 een dergelijk ontwerp krijgen.

  2. Het begint nu een beetje zielig te worden die geruchten omtrent hoesjes. Geloven jullie nu werkelijk dat Apple HQ een paar Chineese amateurs details over hun nwe telefoon gaan geven? Nee, en details zijn ook niet concreet omdat deze puur speculatief zijn. En elke week komt er weer een nieuw hoesje uit voor die zogenaamde iPHone 5 en ziet er elke week weer een beetje anders uit. Pathetic!

  3. @jeffrey: +1

    iPhoneclub heeft in het verleden weleens aangegeven geen ‘geruchtensite’ te willen worden. Er wordt kennelijk met 2 maten gemeten, want het begint er toch steeds meer op te lijken als er op deze site iedere dag (!) weer een nieuw gerucht over de iPhone 5 te lezen is.

  4. Lijkt wel op het ipod touch hoesje dat ik hier heb liggen..

  5. Dit heeft sowieso iets te maken met de iPod Touch 4, gezien de afwezigheid van de muteknop en het design. De vraag is waarom hij iets groter is…

  6. Ik hoop, echt waar dat de iPhone langs elke kant even dik is.. Anders wordt het nog een jaartje langer mijn 3GS verkrachten met te zware apps 😀

  7. De bovenste roze hoes lijkt mij een ipod touch 4 hoes..

  8. Ik hoop niet dat hij veel dunner wordt. Liever helemaal niet dunner eigenlijk, want ik verwacht een betere camera, geen slechtere. Een dunnere behuizing betekent een plattere camera-module, wat ten koste gaat van de backside illuminated sensor die in de iPhone 4 zat. De camera-module van de iPhone 4 is 6,5mm dik. Die zal NOOIT in een behuizing van 7mm passen. Laat staan dat ze er een 8MP module met dezelfde kwaliteit in kunnen zetten..

    En de accuduur zal er ook niet op vooruit gaan..

  9. @jeffrey tone: Wordt wel degelijk gedaan zodat ze alvast met hoesjes maken kunnen beginnen voor dat de telefoon er is..

    Maar zoals je wel zegt in dat geval weten ze de precieze maten en vorm, al kan het best dat dit hoesje gewoon meegenomen is uit de fabriek, net als iphone 4 onderdelen vorig jaar..

  10. Misschien is het gewoon een hoesje van een andere tel, niet eens een iPhone

  11. Kom op jongens.. dit is gewoon een Ipod Touch 4G hoes!! Die heeft ook geen Mute knop. Maar wel een camera en is dunner dan de iphone 4!!

  12. @jeffrey tone: @Marco: Ondanks dat er duidelijk in de titel staat dat het om een gerucht gaat, neem je de moeite om het te lezen en zelfs een reactie te plaatsen?

    Ik ( waarschijnlijk vele andere) vinden het wel grappig om te lezen. Een ding hebben jullie wel gelijk in….het mag af en toe wat minder met geruchten.

  13. Normaal is het ook niet zo extreem als de laatste tijd, maar september en oktober komt natuurlijk dichterbij dus is het logisch dat het nu ff drukker is met de geruchten.
    Nogmaals..als je er zat van bent dan sla je die artikelen over. Heel simpel.

  14. Sowiezo allemaal onzin als je het mij vraagt, zijn dat soort gasten dan allemaal zo wanhopig? Ik heb in iedergeval geen reet aan die ‘geruchten’. Geef mij maar nieuws waar ik daadwerkelijk wat aan heb!!!

  15. De vormgeving van een MacBook Air dus…. Zou niet raar zijn want Apple gelooft heilig in de MBA.
    Zou er wel eens heel fraai uit kunnen gaan zien.

  16. Het heeft wel wat weg van een Samsung Galaxy S2 (ff iets met olie en vuur)

  17. Er zijn straks een hoop bedrijven die hoesjes kunnen weggooien vermoed ik

  18. is er eigenlijk al enig bekend wanneer het apple event plaats vind, en het belangrijkste wanneer de iphone 5 uitkomt,

    zelf denk ik 7 september apple event? en in oktober de lancering, woensdag is meestal de dag dat alles word uitgebracht bij apple,,

  19. Ik snal eigenlijk het nut niet van het dunner maken, ik heb veel liever dat ze gewoon de specs (camera, accu enz.) verbeteren dan dat hij dunner wordt

  20. ik denk dat het een hoesje van de ipod is?
    zit ook geen mute knopje in..

  21. Ik hoop dus echt dat niet de iphone 5 word. De iphone heeft een lekker formaat zo en hoeft van mij dus echt niet groter! schermgrootte is ook perfect.
    Laat eerst maar de 4S komen en dan volgend jaar maar weer eens discuseren over de iPhone 5, want die komt dit jaar dus echt nog niet uit.

  22. als ik zo kijk naar de geruchten en vergelijk met vorig jaar toen de apple event op 1 september was moet apple morgen officieel aankondigen dat hun apple event op 7 september is. hopelijk weten over ruim een weekje meer en zijn de geruchten voorbij:D

  23. Maar een iPod Touch (4G) heeft de koptelefoon aansluiting aan de onderkant. In tegenstelling tot een iPhone..

    Dan zou het dus toch van een iPhone 4g/5/6/7 kunnen zijn.. 🙂

  24. jah als zulke goedkope hoesjes de nieuwe iphone moeten onthullen is het echt triest. en ze zijn te lelijk.

    zoiets zal dus niet van apple zelf komen en wat eerder gezegd is apple gaat echt niet paar chineze hoesjes makers details geven over iphone formaten.

  25. Morgen zal ik eens een leuk hoesje uit onze 3D printer persen 🙂

  26. @Jasper: jij begrijpt het niet helemaal. Apple produceert zelf hoesjes voor hun iPhones. Dat derde partijen dit ook WILLEN produceren is een feit. Maar dan gaat Apple echt niet gegevens aan geven voordat het toestel uberhaupt op de markt is. Wat is de toegevoegde waarde voor Apple dat amateuristische concurrenten ook hoesjes verkopen op de markt?

    Niets! Integendeel.

  27. @jeffrey tone: Daarom verkoopt apple naast de apple bumper ook andere merken hoesjes zeker? Ik meende zelfs dat ze hoesjes van andere merken weggaven tijdens de antennagate problemen…

  28. @jeffrey tone: Dat denk jij ja! Maar weet de helft niet…. bedrijven betalen apple veel geld om wat info los te krijgen zodat hin als eeerste op de markt kunnen komen met zulke dingen. Maar lijkt me logisch dat de nieuwe i dunner word… en groter scherm is echt een must. Want anders is het over mety apple obver een paar jaar.

  29. Origineel geplaatst door Crp
    Ik hoop dus echt dat niet de iphone 5 word. De iphone heeft een lekker formaat zo en hoeft van mij dus echt niet groter! schermgrootte is ook perfect. Laat eerst maar de 4S komen en dan volgend jaar maar weer eens discuseren over de iPhone 5, want die komt dit jaar dus echt nog niet uit.

    Eh, niet om het een of ander, hoor.. Maar als er dit jaar een “iPhone 4S” uitkomt, dan is dat gewoon de iPhone 5, en zal er niet volgend jaar weer een iPhone 5 uitkomen.

    Wat snap je niet aan die chronologie?

  30. Ik zou dan toch ook graag de massaproductie van deze hoes willen zien… Dozen en kamers vol.. Ik blame geen enkele site voor het plaatsen hiervan maar volgens mij zijn het niets meer dan goedkope reclame stunts.

  31. Origineel geplaatst door RiTCHiE007
    @jeffrey tone: Dat denk jij ja! Maar weet de helft niet…. bedrijven betalen apple veel geld om wat info los te krijgen zodat hin als eeerste op de markt kunnen komen met zulke dingen. Maar lijkt me logisch dat de nieuwe i dunner word… en groter scherm is echt een must. Want anders is het over mety apple obver een paar jaar.

    Vertel mij dan eens wat voor Apple de toegevoegde waarde moet zijn dan? Dat ‘bedrijven’ veel geld betalen voor informatie over het ontwerp van een nieuw toestel? Daar lacht Apple toch om? En Apple snijdt zich dan ook nog eens in zijn eigen vlees, aangezien Apple ZELF hoesjes verkoopt.

    En het feit dat elk nieuw hoesje er telkens weer anders uitziet is het ultieme bewijs dat dit soort berichten ALLEMAAL onzin zijn. Dat je het evt. leuk vindt om over geruchten te praten is weer een ander verhaal.

  32. Dunner? Joepie nog minder batterij-duur! 😀

  33. Ligt het aan mij of hebben de hoesjes toch een “druppel vorm” zoals we vaker als gerucht hebben gehoord. je kunt dit misschien duidelijker zien op de foto van de groene hoes! Zo te zien is het een 4 inch scherm en is de iphone 5 nog platter dan de iphone 4. Het is en blijft een gerucht tot Apple dit middels een keynote bevestigd natuurlijk, maar het lijkt mij een mooie ontwikkeling.

  34. Pfff ik woon in shenzhen sinds 6 maandjes, op elke hoek van de straat kan je hier zo ongeveer een iPhone 5 al aanschaffen denk ool eerder dat die hoesjes daarvoor bedoeld zijn.

    De wat armere chinezen boeit het niet dat hun iPhone nep is!

  35. duidelijk een case voor de volgende generatie iPad

  36. Dit meen je niet word dit gelooft ? Mischien is het gewoon een fout gedrukt ipod touch hoesje

  37. @uhm: Geloven is een groot woord.. Behoord het tot de mogelijkheden? Jazeker.. Altans voor mijn gevoel wel
    (Red.) Reactie ingekort door redactie.

  38. Bah, zo groot!

  39. Origineel geplaatst door jeffrey tone
    Het begint nu een beetje zielig te worden die geruchten omtrent hoesjes. Geloven jullie nu werkelijk dat Apple HQ een paar Chineese amateurs details over hun nwe telefoon gaan geven? Nee, en details zijn ook niet concreet omdat deze puur speculatief zijn. En elke week komt er weer een nieuw hoesje uit voor die zogenaamde iPHone 5 en ziet er elke week weer een beetje anders uit. Pathetic!

    iphones worden anders ook gewoon in china gemaakt, en hoesjes fabrikanten bieden fabrieksmedewerkers goud geld voor goede tips over een nieuwe telefoon
    het is echt niet onmogenlijk dat die informatie lekt en er eerder goedkopen hoesjes komen als dat de nieuwe iphone er is

  40. Je kan inderdaad ook te ver gaan met de geruchten. Ben even geleden in China geweest en ze hebben daar hele warenhuis afdelingen met hoesjes. Lijkt me sterk dat deze voor de iphone 5 is…

  41. Pfffff…Bij elk gerucht wat iphoneclub plaats moet er altijd wel één of andere wijsneus iets bijdehands plaatsen. Als je je er zo aan stoort sla dan gewoon de geruchten over en hou je quasi intelligente betweterige commentaar lekker voor je! Alvast bedankt (iemand die geruchten wel graag leest)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.