Reacties voor: iPhone 5 breekt verkooprecords AT&T

De iPhone 5 heeft afgelopen weekend de verkooprecords van AT&T gebroken. De iPhone 5 is daarmee de snelst verkopende iPhone die AT&T heeft aangeboden.
Lees het complete artikel → iPhone 5 breekt verkooprecords AT&T
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 16 reacties

  1. Graag enig bewijs daarvoor want het klinkt wel heel erg als een hype generen net zoals dat alle Iphone5’s binnen 2 uur uitverkocht waren (cijfers en bewijzen daarvan graag)

    Main stream media neemt alles weer klakkeloos over zonder ook maar enig bewijs of verificaties van deze belachelijke claims rondom de Iphone5

  2. Ik ben benieuwd hoe dit in Nederland zal zijn. In de VS zijn de prijzen gelijk gebleven maar hier is de prijs flink opgeschroefd en daarbovenop zijn de abonnementen duurder geworden met minder toestelsubsidie. Dat kan een grote invloed hebben op de verkoop.

  3. Ik heb nu een blackberry maar ik wil graag de iphone5, maar ide zoals hier boven word gezegd, hij zal wel overprised zijn.. :c

  4. Ongelooflijk, zwart of wit…. uiteindelijk zijn gewoon van goud.

  5. Cijfers wil ik zien geen holle verkooppraat

  6. @Ben: Ik betwijfel dat AT&T in een persbericht liegt over het verbreken van een verkooprecord. Enige scepsis is echter altijd gezond: daarom stippen we ook aan dat er geen harde cijfers bekend zijn gemaakt en dat er enkel wordt gesproken over het verbreken van de records van voorgaande iPhones.

  7. De 4S is nu verkrijgbaar voor 499 euro. Dat is toch wel heel veel tientjes minder dan de 679 euro voor de 5…

  8. @Pedro: En ook heel veel GB’tjes…

  9. Lijkt me vrij logisch dat die 4S nu wel in prijs gaat zakken…fijn voor de mensen die de 4S nog willen hebben ipv een 5…de oude zooi moet ook op he…als je nou nog een jaartje wacht dan is de 4S nog meer in prijs gezakt…

  10. Dit klinkt als een typisch apple bericht. Enkel de meest sappige laten horen. Aantallen en andere cijfers worden nooit genoemd.

    Ik kreeg vanmiddag ook een mailtje van tmobile om te pre-orderen. Maar ik twijfel nog steeds of ik het ga halen. Ik wacht eerst af tot ie uitgekomen is, eerst testen om te kijken of het waard is om te upgraden. Andere optie is dat goedkoop plastic wat jullie sjamsung noemen.

  11. Begrijp er geen drl van, het is echt niet een veeeeel beter toestel dan de 4s en in tijden van crisis een erg onwaarschijnlijk gebeuren… Heb zelf een 4s en zie nog steeds niet de behoefte om een 5 te kopen….. Stomme hype gepraat

  12. @Bastiaan Vroegop: Beide bedrijven zijn zoals je weet beursgenoteerd en hebben dus belang bij verkoopcijfers. Of je beursgenoteerde bedrijven op hun woord moeten/kunnen geloven hebben we de afgelopen jaren wel geleerd lijkt mij.

    Dit spel speelt Apple al jaren en tegenover elke Iphone worden 33 Samsung S3 modellen verkocht en daar zijn wel harde bewijzen voor.

    De belangen zijn dus groot!!

  13. @Ben: Waar zijn de harde bewijzen dan? Hard roepen op iPc?

  14. @NaviPhone: Gebruik Google als je iets wilt leren

  15. @Ben: ik heb even gegoogled en kwam het volgende tegen:

    De iPhone 4s werdt in het kwartaal na zijn release 37 miljoen keer verkocht, terwijl de Samsung S3 in 100 dagen (+/- 1 kwartaal) op 20 miljoen uitkwam. 

    Alle twee een goede prestatie, maar komt niet in de buurt van de gegevens die jij aandraagt. Als er voor elke iPhone 33 galaxys verkocht zouden zijn, dan zouden die bijna een miljard keer verkocht moeten zijn….

    Bronnen:
    http://tweakers.net/nieuws/79531/apple-verkoopt-recordaantal-iphones.html
    http://tweakers.net/nieuws/84198/samsung-verkoopt-20-miljoen-stuks-van-de-galaxy-s-iii.html

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.