Reacties voor: ‘iPhone 5 begin september in de VS verkrijgbaar’

De Amerikaanse provider AT&T is bezig met voorbereidingen voor de introductie van de iPhone 5 begin september, zo weet Boy Genius Report te melden. Het toestel zou eind augustus aangekondigd worden en begin september verkrijgbaar zijn.
Michel Lusthof -

Reacties: 42 reacties

  1. hopen dat ie wat meer op de ipad gaat lijken. past dan precies in het plaatje 🙂

  2. Ik word zo onderhand ziek van die geruchten. Die bedrijven zijn gewoon aandachtsgeil en daarom komen ze iedere paar dagen maar weer met nieuwe geruchten aan.

    Te triest voor woorden dit.

  3. Hierrrrrr met dat ding ! 🙂

  4. Origineel geplaatst door j3nt3
    hopen dat ie wat meer op de ipad gaat lijken. past dan precies in het plaatje

    ik hoop het niet!! dan wordt ie zo groot 🙂

  5. MY PRECIOUS!!!! ME WANTS IT 🙁

  6. @Roel: Welkom in de wereld van Apple fans! Dit zal nooit veranderen, het hoort bij de Apple cultuur.

    Ennuh, je hoeft de roddels natuurlijk niet te lezen…

    Persoonlijk vind ik elke roddel weer smullen! Vandaar dat ik deze site en bijvoorbeeld ook macrumors.com vaak lees.

  7. Vanaf woensdag ben ik iPhone af, Abbo wordt ontbonden en ik weiger om een smak geld voor een iPhone neer te tellen als ik ook een galaxy s 2 voor niks kan krijgen. Misschien krijg ik spijt misschien ook niet.

  8. Yak, als die er zo uit ziet nee bedankt! 🙂
    Hopelijk valt hij wel even makkelijk te repareren als de 3G/3GS/4

  9. @16MRB06: Sterkte!

  10. (Red.) Obvious troll is obvious.

  11. Origineel geplaatst door rfcremers
    @Roel: Welkom in de wereld van Apple fans! Dit zal nooit veranderen, het hoort bij de Apple cultuur.Ennuh, je hoeft de roddels natuurlijk niet te lezen…Persoonlijk vind ik elke roddel weer smullen! Vandaar dat ik deze site en bijvoorbeeld ook macrumors.com vaak lees.

    Welkom in de wereld van Apple fans? Ik vind Apple producten zelf mooi en ik heb al ongeveer anderhalf jaar een iPhone 3GS. Het nieuws interesseert me meestal ook wel, maar waarom mensen verblijden met geruchten die negen van de tien keer niet waar zijn? 🙁

  12. Dit is de 10e zelfde artikel die telkens wordt geschreven. Pff

  13. Hebbe dat ding!!!

  14. @16MRB06: Ik heb zelf ook 2 weken met een htc gedaan en heb er hard handig van geleerd *** android troep.

  15. Eindelijk!!! Ik wil hem als eerste! 🙂

  16. Laat maar komen, in oktober is mijn abbo weer afgelopen en aangezien ik 4 mnd van tevoren weer kan verlengen…..

  17. Ik krijg binnenkort de iPhone 4 daar hou ik het maar bij.

  18. Ik vind die mockup er wel deftig uitzien! laat maar komen die handel!

  19. Ik verkoop mijn 4 en ga wel weer in de rij liggen, net als vorig jaar in London 🙂

  20. Pff ze moeten opschieten ik heb expres niet me abo verlengt dus heb nu prepaid beetje zonde als ik nu iphone 4 uitkies en 2 maanden later is de 5 er

  21. @daeng: Je had gewoon door kunnen gaan met je abonnement. Niet verlengen, maar door laten lopen. Dan kun je namelijk per maand opzeggen.
    Ik ben wel benieuwd naar nummer 5, maar het zou een domper zijn als hij echt op dat plaatje lijkt.

  22. Ben in october in NY, kan ik hem dan los kopen zonder abo en simlock? Ik heb gehoord dat dit alleen kan als je amerikaan bent, klopt dit? Gelukkig is mijn zwager amerikaan! 😉

  23. Misscien krijgen ze enkel cloud cursus

  24. De kleine en zeer subtiele dynamische advertentie van de HTC ChaCha op de iPc website (oh ironie) was zo smaakvol dat ik deze vandaag heb besteld. Als de accu het nog doet tot het moment dat de iphone 6 of 5GTI Turbo S Intercooler uitkomt ben ik een gelukkige Apple gebruiker!

  25. Ik vond ‘m eerst ook mooi van het plaatje, maar nu heb ik toch het gevoel dat de voor- en achterkant niet bij elkaar passen.

  26. Dat word gelijk reserveren!!!

  27. Iphone 2G buitenkant, met iphone 5 internals…

    Dat zou pas mooi zijn!!

    Net als de Golf 2 gti met golf 6 techniek..!!!

  28. Laat maar komen, sta al op de wachtlijst 🙂 . Wordt ook wel tijd want mijn 3GS heeft kuren, valt regelmatig spontaan uit.

  29. 16 mr, spijt krijg je niet, ben onlangs ook over gestapt naar samsung galaxcy II, snel goed toestel ff wennen aan android maar dat wend heel snel

  30. Is toch paar dagen geleden al geloofwaardig gerucht uitgelekt dat lancering VS op 5 september is en wereldwijd op 5 oktober?!

  31. @hans: Alleen jammer dat het toetsenbord (blijkbaar) voor geen meter werkt. Het is ‘Galaxy’ en ‘ went’. En dan had hij het niet over een Galaxy II, maar over een Galaxy S II.

    Groetjes en veel geluk met Android.

  32. Hebben maar dan simlockvrij

  33. @16mrb06
    Ben van 3gs naar galaxy overgestapt, aanzienlijk beter dan een BB, maar is het toch net niet. Alles net een tikje omslachtiger en onlogischer. Heb nu weer een iphone 4 en geen seconde spijt

  34. Buitenkant maakt mij eigenlijk niet zoveel uit. Mij gaat het meer om de grootte van het scherm en om de nieuwe functies.

  35. Heerlijk weer die rondingen erin als ik het plaatje moet geloven. Zit veel beter in je broekzak en een groter scherm wat willen we nog meer 😉

  36. Die iphone boven op de foto kun je al een tijdje kopen in china voor 40 euro , hehe

  37. je krijgt niets voor niets ook een namaak product als de galaxy niet. de iphone is z’n prijs gewoon waard alleen al door alle innovaties en bedenksels die er aan ten grondslag liggen. samsung heeft veel minder kosten omdat ze zelf weinig bedenken maar lopen daardoor ook altijd achter de feiten aan..

  38. Ik heb nog een jaar abo voor de iPhone 4, maar dat vind ik in het geheel geen straf. Nog steeds een meesterlijke telefoon i.m.o. Ben wel erg benieuwd wat nou daadwerkelijk de wijzigingen worden bij de nieuwe iphone (4s/5). Ik denk 8 MP camera in ieder geval. Groter scherm betwijfel ik. Wel weer lichter en platter. Snellere processor en wellicht wat andere styling. Meer in de lijn van de iPad2. Erg mooi ook.

  39. @16MRB06: Nou heb de galaxy s2 gehad en ook weer zsm verkocht iphone blijft gewoon de gsm en ben echt geen apple fan boy maar de iphone is tog wel de beste gsm wat er op dit Moment bestaat!!

  40. als hij word zoals op het plaatje… is het een plaatje… maar ik hou het toch nog even bij de 4 😉

  41. Ik denk wel dat deze iPhone van de Foto het word… Als je kijkt naar de hoesjes die al gemaakt zijn daar past deze prima in! 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.