Reacties voor: Nieuwe 5,8-inch iPhone met AMOLED-scherm en gebogen glas verwacht in 2017

Apple zou plannen hebben om een 5,8-inch iPhone met AMOLED-scherm en een behuizing met gebogen glas uit te brengen, zegt analist Ming-Chi Kuo.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 38 reacties

  1. De iPad Ieniemienie

  2. Origineel geplaatst door BV
    De iPad Ieniemienie

    haha… Iphone BB πŸ˜‰

  3. Zolang d’r ook nog gewoon een 4″ inch iPhone in de markt blijft, vind ik ‘t allemaal best!

  4. Nog groter, echt niet!

  5. De iPhone edgeπŸ˜‚

  6. Alle interessante geruchten gaan over iPhone’s die in 2017 gaan verschijnen. iPhone 7 gaat behalve de antennestreep hetzelfde uitzien als iPhone 6(s). Ook specificaties en geheugen blijft bij iPhone 7 bijna hetzelfde.
    Jammer dan maar gaan voor de iPhone 7s

  7. Het lijkt idd veel op de iPhone 4 en 4s, behalve dat het scherm 2.3 inch groter is! πŸ˜›

  8. Ik kan me daar niks bij voorstellen. 5,8 inch, dat is bijna 15 cm diagonaal. Een nog grotere IPhone dan de 6s? Als dit jaar de 7 uitkomt, zal dat traditioneel gevolgd worden in 2017 door de 7s. We weten dat de s-uitvoeringen, meestal van buiten grotendeels hetzelfde blijven als het voorgaande model van die serie. Dus dat zou betekenen dat in 2017 naast de 7s, nog een ander toestel op de markt gebracht gaat worden door Apple? We gaan het zien.

  9. Origineel geplaatst door Rob
    Ik kan me daar niks bij voorstellen. 5,8 inch, dat is bijna 15 cm diagonaal. Een nog grotere IPhone dan de 6s? Als dit jaar de 7 uitkomt, zal dat traditioneel gevolgd worden in 2017 door de 7s. We weten dat de s-uitvoeringen, meestal van buiten grotendeels hetzelfde blijven als het voorgaande model van die serie. Dus dat zou betekenen dat in 2017 naast de 7s, nog een ander toestel op de markt gebracht gaat worden door Apple? We gaan het zien.

    Zal dan de SE..X worden ;P

  10. Als de 7 weer niet vernieuwend wordt, ga ik na 5+ jaar iPhone toch even een jaartje bij Nexus kijken met die dikke amoled schermen. Man man dat scherm van mijn 6S is er een grapje bij.

  11. Nieuwe spijkerbroeken met grote zakken ook dan? πŸ™‚

  12. Onbegrijpelijk dat Apple zo lang doet over de overstap naar OLED. Meestal pushen ze nieuwe technologie als een van de eersten. Een order van 300 miljoen schermen voor 30 miljard kan toch niet zo moeilijk zijn.

  13. De iphone 3/4/5/6 haden iedere keer een nieuw disign/uiterlijk wat die toestellen zo uniek maakten. Als ik volgens de geruchten moet horen dat de iphone 7 gewoon een iphone 6 is met een extra luidspreker en camera is Apple imo slecht bezig. Men verwacht na de 6 en de 6s een nieuw disign zoals we het gewend zijn van Apple. Duidelijk te merken dat Steve Jobs er niet meer is 😒

  14. Klinkt als een Galaxy S6 Edge… πŸ˜• En ondanks dat ik dat een bijzonder mooi toestel vindt (alleen jammer van Android) wil ik niet dat Apple een copycat wordt zoals Samsung eerst was…

  15. Dus dan komt Apple dit jaar niet met een nieuw design voor de 7? Maar wellicht wel voor de 7S? En de 8 dan? Of wachten ze dan weer 3 jaar met een nieuw design? Dan zouden ze pas met de 9 een nieuw design introduceren?
    Het wordt een zooitje bij Apple.

  16. Over een paar jaar hebben we de iPhone 9.7 insch

  17. Origineel geplaatst door Patrick
    Klinkt als een Galaxy S6 Edge… πŸ˜•

    Dat hoeft niet natuurlijk.
    Er staat dan ook gebogen glas, niet gebogen scherm.
    Misschien is dat wel afgeronde uiteinden (zoals de 6 en 6s nu ook hebben)

  18. @Werner: Nee jôh, waarschijnlijk gaan handtasjes voor mannen helemaal in zwang raken. 😁
    Denk da’k zelf toch voor een rugzakje kies, alleen jammer dat ik maar één rug heb. Loop nu al vaak met meerdere rugzakken tegen die onhandige beperking van ‘t menselijk lichaam aan πŸ˜‰
    _

    Tsja, zolang ze mensen de keus blijven geven waarom niet. ‘t Verschil tussen 5,5 en 5.8″ is een stuk kleiner dan tussen 4″ en 5,5, of zelfs tussen 4,7 en 5,5″. Met (bijna) 6″ en een energiezuiniger scherm mΓ¨t nightview en reflectiereductie kunnen ze misschien ook een stukje van de e-ink e-reader markt meepakken… Meeste e-readers zijn al 6″ en nog een stuk lomper (en beperkter in mogelijkheden).

  19. Origineel geplaatst door Patrick
    Klinkt als een Galaxy S6 Edge… πŸ˜• En ondanks dat ik dat een bijzonder mooi toestel vindt (alleen jammer van Android) wil ik niet dat Apple een copycat wordt zoals Samsung eerst was…

    Dat zal nooit gebeuren, ik haal nog steeds de iphone 3gs uit de Iphone 6s en heeft ook weer gelijkenissen met de iphone 4s. Het is en nog steeds samsung die erg lijkt op de huidige iphone. Het is wel een mooi toestel de S7, oudere modelen zoals de galaxy 4 en 5 vond ik maar niks. Het woordje “was” bij samsung is dus nog steeds van toepassing, sorry.

  20. Origineel geplaatst door BV
    De iPad Ieniemienie

    iPad Micro zou logischer zijn πŸ€” En dan wordt de iPod Touch herdoopt in iPad nano πŸ˜‹

  21. Zal wel. 5,8 nooit van me leven!

  22. Nee alsjeblieft geen gebogen scherm!

  23. Zolang er ook een SE versie naast deze phablets blijft bestaan, dan doen ze maar. Ik wil iig absoluut nooit zo’n mega unit. Dan nog liever terug naar een Nokia 5510!

  24. Wel strak een nog grotere iPhone. Hoewel ik nu af en toe al wat moeite heb om selfies met een hand te maken met de 6 plus πŸ˜„

  25. Origineel geplaatst door Hans ter Horst
    Wel strak een nog grotere iPhone. Hoewel ik nu af en toe al wat moeite heb om selfies met een hand te maken met de 6 plus πŸ˜„

    Lijkt me inderdaad super, het formaat van de huidige iphone 6 plus en het schermformaat 0.3″ groter. Kleiner hoeft echt niet meer, ipad is daardoor niet meer nodig, het grove werk doe ik wel op de imac/pc.

  26. @Rob: Nog groter dan de 6S plus hoeft niet perse. Ik heb nu de Nexus 6P met 5,7 inch scherm en als ik die op de 6S plus leg, zijn de verschillen minimaal. Indien men bij Apple (eindelijk) de bezels minimaliseert, zou een iPhone met 5,8 scherm niet groter hoeven te zijn.

  27. Laten we aub eens ophouden met dat geruchten circuit. Kuo verwacht dit, dat en alles ertussenin. 2017. Fok. #ikwordhierzomoevan.nl Het is 2016. De iPhone 7/7plus komt eerst. En in 2017 zal er aan uiterlijk van een 7S/7Splus niet veranderen.
    Mijn 6plus werkt als een tierelier. Met Qi case om em draadloos op te laden. Ik weet het nog niet of ik een nieuwe dit jaar koop. Waarom zou ik? iOS upgrades gaan de komende jaren ook nog wel door. Oktober 2018 zien we wel verder. Dunner, liquid metal case, Qi2, curved en flexibel scherm. We zien het wel.
    Laten we ons niet gek maken.

  28. En dan voor de 128gb zo rond de 1400€ vragen, want er worden duurdere componenten gebruikt. Van een high end product gesproken!Maar zolang iedereen alles blijft kopen ( ook ik doe dit) , zal Apple nieuwe en duurdere producten blijven maken. Wanneer de verkoop een beetje tegen valt, verlagen ze de prijs een beetje( kijk maar naar de watch)

  29. Origineel geplaatst door Werner
    Nieuwe spijkerbroeken met grote zakken ook dan? πŸ™‚

    Apple wou toch een modemerk worden?
    Zou een hoop verklaren πŸ™‚

  30. Klinkt inderdaad als een Samsung Galaxy S7 Edge bijna exact de zelfde omschrijving.

    Als dit klopt begint Apple steeds meer op Samsung te lijken met zoveel verschillende modellen en dat is geen plus punt.

  31. Ik zie dit als een gerucht met een flinke hand voor met korrels, dit jaar komt het met een nieuw design en apple kennende zal het volgend jaar de design niet tot amper veranderen.

    Eerst zien dan geloven is mijn motto.

  32. Vind ik leuk! 😊

  33. Jaja, waarom niet direct een 27″ iMac ….. Uhhhh Phone…..

  34. Slechts geruchten, begin het zelf vrij irritant te vinden dat er vrijwel alleen nog maar nieuws is over Apple schermformaten. Heel iCulture staat er vol mee, enkele tijd geleden nog een hoop leuke artikelen over bepaalde apps en games, inmiddels een hoop artikelen over geruchten …

    Come on iCulture, bring us more app reviews!:)

  35. iPhone 7 / iphone 7plus / iPhone 7omg…

  36. @Mrt: doeiπŸ–πŸ½

  37. Waarom zou een 5,8″ moeten leiden tot een grotere iPhone? Misschien verdwijnt de home knop wel en blijft de iPhone wel bijna dezelfde afmetingen houden…

  38. We hebben al een iPad Pro. Om die lijn door te trekken zou een iPhone Pro best logisch zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.