Reacties voor: iPhone 4S vier miljoen keer verkocht

Apple heeft bekend gemaakt de iPhone 4S vier miljoen keer te hebben verkocht. De telefoon is sinds afgelopen vrijdag beschikbaar in verschillende landen.
Lees het complete artikel → iPhone 4S vier miljoen keer verkocht
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 27 reacties

  1. Ik heb er lekker ook ene uit Oberhausen 😛 Superding! 😀

  2. waaat nu al zo veel OMG

  3. @Bob: Omdat ik ook voor de 4S wil gaan ben ik benieuwd welke iPhone je eerst had, de 3GS of de 4? Is het een grote vooruitgang t.o.v. je vorige?

  4. Zijn er nog genoeg Iphone 4S 16 gb op voorraad in Oberhausen? Ik overweeg om er heen te gaan, maar alleen als het nut heeft 🙂

  5. @Bob: mag ik vragen voor welke prijs?

  6. @Bob: Ik wil er ook eentje, is het de moeite om over te stappen van de 4 naar de 4S??

  7. Ik heb nu een iPhone 4 en denk dat deze nog zeker wel een jaartje mee zal gaan. Of T-Mobile moet me zo’n goede deal geven dat ik bijna niet kan zeggen het niet te doen.

    Maar voor nu blijf ik lekker bij mijn 4, ik wacht wel op de 5 die komt. Ga er vanuit dat die dan nog sneller is.

  8. Origineel geplaatst door Bob
    Ik heb er lekker ook ene uit Oberhausen Superding!

    Oke, ik stond gewoon bij Apple Store Regent Street (London) in de rij. Maar het klopt. Super ding!

  9. Heb er ook een uit oberhausen. Had er wel 5 uur in de rij voor over…
    Het is een fantastisch apparaat.
    Veel sneller, betere camera en spelen met siri is leuk.
    Voor bezitters van de 4 s het geen noodzaak, wel leuk, om te upgraden…

  10. Ik heb de mijne vrijdagochtend gekocht in Parijs. Erg blij mee! Siri is leuk, maar die camera is echt geweldig.
    Ik ben overgestapt van een 3GS naar deze. Had ik een iPhone 4 gehad dan weet ik niet of ik het had gedaan. Maar zoals wel vaker, je wordt gewoon meegezogen 🙂
    Hier in ieder geval wat plaatjes die ik er mee heb gemaakt. Gelijk maar even een leuk weekendje gedaan met mijn meissie.

  11. Vier miljoen keer verkocht…
    Het wordt eens tijd dat de Nederlands providers eens gaan vertellen wat de iPhone 4s volgende week (!) moet gaan kosten!

  12. Origineel geplaatst door marc
    Ik heb nu een iPhone 4 en denk dat deze nog zeker wel een jaartje mee zal gaan. Of T-Mobile moet me zo’n goede deal geven dat ik bijna niet kan zeggen het niet te doen.Maar voor nu blijf ik lekker bij mijn 4, ik wacht wel op de 5 die komt. Ga er vanuit dat die dan nog sneller is.

    T-Mobile’s enige leuke deal is er een waar je datalimiet omlaag gaat en je prijs omhoog. Het is zelfs zo dat veel van hun ‘voordeel’ (iPhone 4 abonnement, T-Mobile Online) troep duurder aangeboden wordt, dan zonder die voordeel voorwaarden.

    Heb het zelf vergeleken..

  13. Iemand met een iPhone 4 kan beter tot volgend jaar wachten, is echt de moeite niet om over te gaan. Tenzij je geld te veel hebt natuurlijk. Voor iemand met een 3G/3GS is het zeker de moeite.

  14. @frank: Die foto’s zien er strak uit zeg!

  15. Samsung heeft vandaag aangekondigd 30 miljoen Galaxy S en S II modellen te hebben verkocht. Apple op hetzelfde moment meer dan vier miljoen iPhone 4S in een weekend.

    Al brengt Apple een baksteen met iOS uit, de hype blijft er lekker omheen haah!

  16. Als je zoals ik veel en graag foto’s maakt (kinderen) en die wil printen en bewaren/terug kijken op de computer dan is het zeker de moeite om te upgraden van de 4 naar de ‘s.
    Heb de 4s via marktplaats, geen wachtrijen, geen moeite.
    Was alleen duur.
    En eindelijk een snelle sluitertijd!

  17. Origineel geplaatst door artey86
    Iemand met een iPhone 4 kan beter tot volgend jaar wachten, is echt de moeite niet om over te gaan. Tenzij je geld te veel hebt natuurlijk. Voor iemand met een 3G/3GS is het zeker de moeite.

    Denk dat dat voor iedereen anders is. Heb een 3GS die nu iOS 5 heeft. Ben niet overgestapt naar de 4 omdat die een een kleine update had t.o.v. de 3GS. De 4S heeft met een nog mini update t.o.v. de 4 mij ook niet kunnen overhalen om die overstap te maken terwijl over 9 dagen mijn abonnement verloopt.
    Ik ben tevreden met mijn 3GS en ik wacht nog een jaar en zie dan wat Apple te bieden heeft. Hoop heel graag op een groter scherm.

  18. @Sezgin:
    Ik denk dat je de updates onderschat.. Als ik jou was zou ik die 3GS nu verkopen voor 150-250, zolang dat nog kan. Als de 5 uitkomt is het meeste wat je voor een 3GS krijgt die €80 die recycle-websites geven. Maar goed, als je het niet nodig vindt ben je daar natuurlijk vrij in.

    Ik ga het binnenkort vergelijken, familie heeft 3GS, 4 en 4S in 1 huis en ik heb zelf 3G gehad (waarna ik een 4 kocht: OMG opluchting).

    Het scherm zal waarschijnlijk nooit groter worden. Daar kan ik wel wat redenen voor noemen, mbt apps, die je zelf misschien wel kan bedanken.. Op deze was ik echter nog niet gekomen:
    http://www.iphoneclub.nl/146185/waarom-de-iphone-een-35-inch-scherm-heeft/

  19. Haha.. Zojuist deze ergens gepost:

    Samsung: 16 months – 30 million Galaxy phones
    Apple: 3 days – 4 million iPhone 4S phones

    Samsung: 5 months – 10 million Galaxy S II phones
    Apple: 3 months – 20 million iPhone 4 phones

    Hate all you want, you’re just recognizing your defeat…

  20. Hmm, zal hij vrijdag dan al te pre-orderen zijn hier in Nederland of doen ze hier niet aan pre-order?

  21. Als die in Nederland verkrijgbaar is dan ga ik m hier ergens kopen. Heb nu al bijna 3 jaar een iPhone 3G. Die heeft nogal moeite soms met apps opstarten. Tijd voor vervanging.

  22. Origineel geplaatst door Bubbly
    @Sezgin:Ik denk dat je de updates onderschat.. Als ik jou was zou ik die 3GS nu verkopen voor 150-250, zolang dat nog kan. Als de 5 uitkomt is het meeste wat je voor een 3GS krijgt die €80 die recycle-websites geven. Maar goed, als je het niet nodig vindt ben je daar natuurlijk vrij in.Ik ga het binnenkort vergelijken, familie heeft 3GS, 4 en 4S in 1 huis en ik heb zelf 3G gehad (waarna ik een 4 kocht: OMG opluchting).Het scherm zal waarschijnlijk nooit groter worden. Daar kan ik wel wat redenen voor noemen, mbt apps, die je zelf misschien wel kan bedanken.. Op deze was ik echter nog niet gekomen:https://www.iculture.nl/146185/waarom-de-iphone-een-35-inch-scherm-heeft/

    Niet echt.

    – Sneller (niet belangrijk aangezien 3,5 inch te klein en mijn 3GS momenteel nog snel genoeg is)
    – Camera 8 megapixel (geen reden om een dure smartphone te kopen)
    – Langere accuduur t.o.v. de 3GS (ook geen reden)

    Wat ik belangrijk vind ik;

    – groter scherm (minimaal 4 inch)
    – 4G-netwerk (kans is groot dat de volgende iPhone dat zal ondersteunen)

  23. @Sezgin:

    Wat heb je aan 4G in Nederland???

  24. @ Pietje Hein

    Ik verwacht dat LTE vanaf begin 2013 live gaat.

  25. Origineel geplaatst door Sezgin
    Niet echt.

    – Sneller (niet belangrijk aangezien 3,5 inch te klein en mijn 3GS momenteel nog snel genoeg is)
    – Camera 8 megapixel (geen reden om een dure smartphone te kopen)
    – Langere accuduur t.o.v. de 3GS (ook geen reden)

    Wat ik belangrijk vind ik;

    – groter scherm (minimaal 4 inch)
    – 4G-netwerk (kans is groot dat de volgende iPhone dat zal ondersteunen)

    – Camera is IMO pas het 3e pareltje van de 4S, die extra lens doet veel goed, na Siri en de processor
    – Accuduur neem ik niet mee als reden om over te stappen.. Bellen 1 uur meer, wi-fi 1 uur minder, stand-by 100 uur minder. Praktisch gezien is ‘t het een of ‘t ander en gezien de minimale verschillen hetzelfde (overigens: als je iPhone vaak de 200+ uur stand-by haalt kun je beter een feature phone kopen).

    – Ik zou er niet op rekenen dat het scherm (veel) groter wordt dan 3,5 inch, waarschijnlijk zul je dan echt moeten overstappen; zo komt Apple ook niet met een kleiner scherm (lower-end = oud toestel, niet nieuw goedkoper toestel)
    – 4G-netwerk? Waarom vind je dat belangrijk dan? Ze maken nu al niet eens optimaal gebruik van 3G.

  26. @Bubbly:
    – Ik reken er wel op omdat de concurrenten dat ook hebben en games op de iPhone voor Apple in de nabije toekomst nog belangrijker gaan worden.
    – Het 4G-netwerk zal dan natuurlijk ook niet optimaal gebruikt worden. Dat is altijd het geval in de praktijk. Het zal wel vele malen sneller zijn dan de huidige netwerk waarvoor enkel de processor van de smartphone wordt aangepast.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.