Reacties voor: iPhone 4S te bestellen via Nederlandse en Belgische Apple Store

In Nederland en België kun je de iPhone 4S nu voorbestellen via de online Apple Store. Prijzen tussen beide landen lijken te verschillen en de iPhones worden pas na 1 tot 2 weken verzonden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 97 reacties

  1. Ohw, das nog best goedkoop, valt me niet tegen dat het niet gewoon 650 is net als de andere, zullen de mensen nu wel balen die hem in duitsland gehaald hebben voor ruim 50 euri duurder.
    Achja, 2 weken eerder is wel 50 euro waard.. toch..? 😛

  2. Had het toestel al via T-Mobile besteld, maar ze melden dat er een algemene vertraging is wat betreft het leveren van de iPhone 4S. Zal max. vier weken duren.

  3. Waarom is de Nederlandse Store goedkoper? De Duitse Store gebruikt dezelfde prijzen als de Belgische..

  4. Ik heb geprobeerd een iPhone 4s te bestellen maar je komt steeds weer terug in het inlogscherm heb toen Apple gebeld en die zeiden dat het pas vanaf 28 oktober kon.

  5. De 16gb besteld! Nu maar eens een zwarte! Alweer uitgekeken op mijn witte :)! Kan al niet meer wachten! Als je deze prijzen ziet, zijn die abonnementen echt SCHANDALIG zeg!!

  6. Vanwaar het reusachtige prijsverschil tussen B en NL ?
    Ik dacht dat alle brutoprijzen even hoog werden gehouden.

    Maar goed, kunnen we eindelijk wat voor onze zuiderburen terug doen 🙂

  7. Ben al voorzien (en er erg blij mee) maar had niet verwacht dat de prijzen lager zouden liggen dan in duitsland!

  8. In België moet je op alle opslag media auteursrechten betalen.

  9. Ik las net een trucje bij Vodafone. Als je een 4Gs bestelt en vervolgens het abonnement wegklikt heb je de mobiel over voor 565 en de 32gb voor 666 euro… (scheelt niet heel veel, maar toch leuk meegenomen die 35 euro).

  10. Vanochtend vroeg 0730 achter de computer gekropen. Ingelogd bij T-Mobile. Mijn 4S 16Gb besteld met iSmart 150 (verlenging). Wat schetst mijn verbazing. Bij afrekenen moet ik ineens 279,95 betalen ipv 259,95. Die dus op de tabel van TMobile stond. Diverse verhalen inmiddels op het forum van TMobile.
    Zelf maar met 1200 gebeld. Uiteindelijk zou er 20 euro in mindering op mijn rekening worden gebracht naast de 3 maanden gratis abo. Toch maar rekeningen in de gaten houden. Anderen hebben een maand extra gratis gekregen.

    Toch vraag ik me af of iemand die al bijna 10jr bij Orange/TMobile zit nog als speciale klant wordt gezien. Blijkbaar niet.

  11. Op de site staat er levertijd 1-2 weken, in bevestiging online staat 31 okt-7 nov. Denken jullie dat ie op 28 okt. voor de deur ligt?

  12. De Apple overstap weken zijn begonnen…

  13. Is inderdaad een beetje schandalig dat er tussen België en Nederland een verschil is van 50 euro !! Dit waarschijnlijk omdat in België de BTW 21% is en in NL ‘maar’ 19% maar dan kom ik ook in NL aan een prijs van 638 euro en geen 599 euro …

    Ik zou daar wel eens een zinnig antwoord wilen over krijgen van Apple

  14. Let op bij vodafone: Als je daar een prepaid toestel bestel, wordt hij gesimlocked op vodafone. Het zou heel goed kunnen dat dat bij dat trucje dan ook gebeurt! Overigens staat dat niet op de website, maar dat vertelde de medewerker me aan de telefoon.

  15. Het is werkelijk voor het eerst dat Apple zelf, goedkoper is dan de resellers. Zelfs goedkoper dan Duitsland.
    16GB wit en 32GB zwart besteld. Per-order elders geannuleerd. Datum van levering: uiterlijk 7 nov

  16. Welke leveringstermijn staat er bij jullie?

    Bij mij in bevestiging: Levering 31 okt – 7 nov

    Hoop hem wel op dag van release hier te krijgen.

  17. @igadgetman:Vorig jaar bij de iPhone4 introductie kreeg ik extra korting als lange T-mobile klant maar daar moest ik wel voor bellen.. uiteindelijk mijn iPhone 4 16GB toendertijd gratis gekregen met een i150 abo terwijl er via de verlengingshop 79 euro voor moest worden bijbetaald.. bellen scheelt dus wel af en toe.

    Maar heb het gevoel dat dat tegenwoordig niet meer mogelijk is helaas..

  18. Hij is besteld, nu maar wachten. Levering tussen 31-10 en 07-11 zegt mijn bevestiging…

  19. Origineel geplaatst door Norm
    Let op bij vodafone: Als je daar een prepaid toestel bestel, wordt hij gesimlocked op vodafone. Het zou heel goed kunnen dat dat bij dat trucje dan ook gebeurt! Overigens staat dat niet op de website, maar dat vertelde de medewerker me aan de telefoon.

    Volgens mij hebben we in NL geen simlocked iphones meer hoor! Ik denk dat die callcenter medewerker niet wist waar die het over had!

  20. Ook zojuist besteld bij Apple.nl. Ook ik krijg levering tussen 31-10 en 07-11. Weet iemand hoe vast die levertijden zijn?

  21. Bij mijn bevestigings-email staat ook tussen 31-10 en 07-11. Ik heb nog even gebeld met de online Apple Store en deze mevrouw zei dat ze op het moment dat ze de 4S binnen hebben gelijk gaan uitleveren. Ze beginnen dan gewoon boven aan de bestellijst en gaan door totdat ze op zijn. Als zij hem op de 27e binnen hebben, dan zouden de eersten hem op de 28e (maar niet eerder) al kunnen hebben…! Overigens zei de mevrouw van T-Mobile dat zij de levering op de 26e gingen binnen krijgen. Afwachten maar!

  22. AHHHHHHHHH !!!
    Heb ik net de iPhone 4 2 maanden geleden gekocht !!
    Voor 600 euro op Apple.nl ! Hier baal ik van ! Ik wil mijn 4 inruilen voor de 4S ! 🙁 Maar dan kan vast niet 🙁

  23. Hier ook net besteld. En idd een levering voor 07-11. Da’s niet slecht.

  24. vanochtend ook een iPhone 4S iSmart 200 1jr afgesloten, zie ik op mijn rekening 20e meer staan als op het overzicht, hé dit klopt niet.
    Net 0800-8104(alleen voor bestaande klanten) gebeld en kreeg een chagrijnige Hindoestaanse jongen aan de telefoon die mij pertinent niet wou helpen hiermee en ook geen regeling treffen.
    Daarna in de goede hoop 1200 gebeld, daar een heel aardig klinkend en jong meisje aan de telefoon gehad die mij zeer zeker van dienst wou zijn, zij zag namelijk ook de goedkopere prijs op haar scherm staan. Ze ging even een collega bellen, na 2min was ze weer terug en ze stuur nu een creditnota van 20e voor de 3de maand(1ste+2de maand zijn gratis). Creditnota zou ook binnen 24uur in het factuuroverzicht moeten staan, helaas kon ze mij alleen gene e-mail of brief sturen hiervan. Volgende keer als er wat is bel ik weer 1200, geen ander nummer meer 🙂
    Tip aan jullie dus ook, als je nu al abonnee bent en je verlengt, bel 1200 om de 20e terug te krijgen.

  25. Los kopen bij Apple Store lijkt me een goed idee. Ik heb nog een oudje nl.de 3G dus hoe kom ik dan aan een microsim ??

  26. @Norm: In dit artikel staat dat hij simlockvrij is… Maarja zit toch bij vodafone dus geen man over boord 🙂

  27. Nog een poging om te reageren.
    Kopen bij de Apple store lijkt me een goed idee. Ik heb nl nog een oudje de 3G die mag wel eens vervangen worden. Maar hoe kom ik nou aan een microsim??

  28. ik wil er ook 1 bestellen, aar ik woon in België, hoe kan ik dan een de NL appstore een iphone bestellen die in BE geleverd wordt.

    (of in de britse appstore)

  29. zoo.. besteld!!
    deze komt net op tijd, ik heb al jaren een 3G, en die is v/d week op de vloer in de badkamer gevallen, met als resultaat glas stuk!

  30. @TerrorSource: Inmiddels na nog geen 10min ook een e-mail binnen van de creditnota.

  31. @Godineke: Je kan de sim omruilen voor een microsim bij de winkels van je telecom provider. Of download een template (te vinden via google) en knip de orginele sim zelf op maat. Dit is niet moeilijk. 🙂

  32. Zojuist een iPhone 4S via Vodafone en Apple besteld.
    Ik weet nog niet welke ik ga annuleren:

    Bij Apple heb ik een jaar garantie, maar daar doen ze niet moeilijk als ik een nieuwe wil bij bv een krasje in mijn scherm.
    Bij Vodafone heb ik twee jaar garantie, maar daar kan ik niet terrecht bij krasjes en andere zaken.

    Wat zal ik doen?

  33. iPhone 4s besteld besteld besteld besteld!!!

  34. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Godineke — Hoe kom je aan een microsim? Bij het bestellen van een Sim Only kun je tegenwoordig aangeven dat je microsim wilt. Wil je je bestaande abonnement laten doorlopen, dan ga je gewoon naar de T-Mobile Shop, of de shop van een andere provider. Je zegt dat je een microsim wilt en je krijgt er eentje mee. Bij Vodafone is dat gratis, bij T-Mobile moet je ervoor betalen.

    Simyo kan ze niet eens leveren, die laten je er 1 in stukken knippen voor je eigen risico…. je kunt ook een cutter kopen bij bijv. Dealextreme (zal wel uit reclame oogpunt verwijderd worden maar dat risico neem ik maar…)

  35. @iMaccie: Gewoon bestellen in de Belgische Store!

  36. @Pascal: dus toch maar de 49 euro extra ophoesten!

  37. Origineel geplaatst door joedoekoe
    Ben al voorzien (en er erg blij mee) maar had niet verwacht dat de prijzen lager zouden liggen dan in duitsland!

    Was natuurlijk wel te verwachten. De prijzen van de iPhone 4 en 3GS waren in Nederland al wel bekend en lagen ook onder die van de prijzen in Duitsland. De iPhone 4 was voorheen in Nederland ook goedkoper dan in Duitsland. De nieuwe 4S is in Nederland even duur als de 4 was en datzelfde geldt ook voor Duitsland. Het was dus wel voorspelbaar, maar hoe het uitpakt blijft altijd afwachten.

    De mijne zijn besteld. 2 stuks (mijn vrouw wil er ook 1). Verwachte leverdatum: 30-10 – 7-11. Volgens de website zouden ze binnen 1-2 weken verzendklaar zijn en wanneer dat zover is binnen 1-5 werkdagen bezorgd. Stiekem hoop ik toch een klein beetje op een levering op 28-10, want dan kan ik de camera meteen proberen als ik in het weekend een dagje erop uit ga.

  38. Origineel geplaatst door Roelof
    Simyo kan ze niet eens leveren, die laten je er 1 in stukken knippen voor je eigen risico…. je kunt ook een cutter kopen bij bijv. Dealextreme (zal wel uit reclame oogpunt verwijderd worden maar dat risico neem ik maar…)

    Je kunt ook even bij een zaak als The Phonehouse langsgaan. Die hebben een knipper en knippen ‘m gratis voor je op maat. Zo heb ik dat ook gedaan. Ze zeggen daar wel bij dat het op jou eigen risico is. Simyo liet mij weten dat ik ‘m op ‘t risico van Simyo mag knippen. Ik heb nog niet geprobeerd of ‘t werkt, want ik heb nog geen iPhone.

  39. uhm… weet iemand waarom de duitse site apple care biedt en de nederlandse site niet

  40. Leverdatum staat inmiddels op 14 november.

  41. Origineel geplaatst door yocko
    uhm… weet iemand waarom de duitse site apple care biedt en de nederlandse site niet

    Dit zou ik ook wel willen weten..

  42. tijdje terug kon je ook extra garantie kopen bij apple store maar die optie is nu weg duitsland vragen ze 69 euro voor extra garantie maar bij nederland is die optie nu weg weet iemand waarom nu ineens weg is?

  43. Ik hoorde gisteren van mijn Apple Premium Reseller dat hij de iPhone 4S de 28ste kan leveren.

  44. Origineel geplaatst door Rob
    AHHHHHHHHH !!! Heb ik net de iPhone 4 2 maanden geleden gekocht !! Voor 600 euro op Apple.nl ! Hier baal ik van ! Ik wil mijn 4 inruilen voor de 4S ! Maar dan kan vast niet

    1. je wist dat er een nieuw model aan zat te komen
    2. werkt ie niet naar behoren?
    3. hebben, hebben, hebben –>van materialisme wordt je niet gelukkig dus of staat het niet meer stoer bij je vrienden? echt onvoorstelbaar maar leer te waarderen wat je hebt.

  45. vanochtend om half acht via T-mobile verlengt, kon gewoon via de site.

    Nu maar afwachten totdat duidelijk is wanneer hij geleverd wordt. Ik heb een zwarte 32gb besteld.

  46. Net de 16 GB variant besteld Levertijd 31okt-7Nov
    Kan niet wachten

  47. Besteld de 32 gb wart zonder problemen had al een account dus ging vlot levering 2 weken.
    Ben benieuwd prijzen zijn netjes alleen de handel in Iphones zakt nu in zag ik prijzen dalen das
    balen als je deze kocht voor de handel.

  48. Heeft er iemand al gewijzigde levertijd van Apple ontvangen?

  49. Origineel geplaatst door frits
    van materialisme wordt je niet gelukkig dus of staat het niet meer stoer bij je vrienden? echt onvoorstelbaar maar leer te waarderen wat je hebt.

    In Afrika gaan ze dood van de honger en wij hebben hier zulke “problemen”!

    Origineel geplaatst door William
    Is inderdaad een beetje schandalig dat er tussen België en Nederland een verschil is van 50 euro !! Dit waarschijnlijk omdat in België de BTW 21% is en in NL ‘maar’ 19% maar dan kom ik ook in NL aan een prijs van 638 euro en geen 599 euro …Ik zou daar wel eens een zinnig antwoord wilen over krijgen van Apple

    Apple hanteert dezelfde prijzen hoor. Er zit een soort meer toeslag of marge bij de Belgen, vandaar dat het wat duurder is.

  50. na het T-mobile debacle van vorig jaar waarbij ik stipt om 8uur achter de computer zat en een pre-order deed…die vervolgens door een storing veel later is verwerkt met als resultaat dat iedereen die later had besteld zijn Iphone veel eerder kreeg als ik.. en mede door de schandalige klanten service die mij ook nog eens 80 euro extra wouden laten betalen heb ik nu besloten om de IPhone 4s lekker bij apple te bestellen lever tijd uiterlijk 7 november…helemaal prima…en die boeven van T-mobile kan ik eindelijk gaan zeggen dat ik mijn abonnement opzeg !!!!…. Witte Iphone 4s 64gb can’t wait to have you 🙂

  51. Met spoed mijn iPhone 4 verkopen
    16 gig zwart simlock vrij
    Zodat ik een witte 4S kan halen in de app store iemand intresse 😛

  52. Je kan bij Vodafone niet meer bestellen, waarschijnlijk zijn ze die bug aan het fixen..

    @Vodafone
    JAMMER! Ik had besloten om geen 4S te halen, tot ik net die bug zag waardoor het bij jullie goedkoper was dan bij de rest. Nu jullie het gedeactiveerd hebben, ga ik toch weer geen iPhone 4S kopen. Jammer voor jullie!

  53. Heb net de Apple store gebeld en gevraagd waarom er 50 euro verschil is en ze zeiden me dat dit door het verschillend BTW tarief komt. Ook zeiden ze zelf dat als ik het wil omzeilen, ik hem best op de Nederlandse site bestel en hem bij een nonkel of tante in Nederland moet laten leveren…. helaas ik heb geen nonkel nocht tante in Nederland. Ofwel? Tante Gonny 😉

  54. Versta mensen niet !!! Wat is nu verschil met iPhone 4 en 4 s Siri … En camera ik wacht op de 5….

  55. Hij is weer met dezelfde truc te bestellen bij Vodafone, maar kost nu geen 565 euro, maar 649. Beter via Apple zelf bestellen dus!

  56. Een losse iPhone 4S 16 GB, is bij VF geen 565, – meer maar 649,- 🙁

  57. Die prijzen voor Belgie kloppen niet. Die zijn volgende :

    4S 16Gb 629.99€ – 4S 32GB 739.99€ – 4S 64GB 849.99€

  58. @Godineke: Gewoon aanvragen bij je provider,, of je eigen sim knippen tot een micro sim heb ik toen ook gedaan 😛

  59. Ik zou ook al was het 35 euro goedkoper bij Vodafone, daar nooit een simlock vrij toestel kopen. Zelfde geld voor T-Mobile en KPN. Mijn ervaring is dat de klantenservice waardeloos is en dat ze bij problemen niks voor je kunnen betekenen. Koop je de iPhone in de Apple store dan kun je terecht bij Apple zelf, en straks loop je gewoon de Apple Store in Amsterdam binnen.

  60. Ik ga er direct een bestellen morgen. En dan lekker mijn kpn abbo er in doen.

  61. 4s Besteld op de apple site ben benieuwd. Hopelijk voor de 6e november binnen. leuk cadeautje van Apple dan.
    (Ook al heb ik hem dan zelf betaald :D)

  62. 64GB wit besteld. 31 okt – 7 nov is leverdatum. Net op Apple site gekeken of Apple care ook mogelijk was maar nog niet gezien, zou die constructie van $99 dollar en per incident $49 betalen en max 2 incidenten?? Maar dan in euro bijvoorbeeld? Wel interessant namelijk!!

  63. Gisteren besteld . Zwarte 16gig. Ik heb alleen een mail gehad met de betaalgegevens, nog geen orderbevestiging. Hoe kang duurde het voordat jullie die bevestiging kregen? Heb betaald via bankoverschrijving

  64. @ivo: Even in je junkmail kijken. Daar zat die bij mij. 32 GB Zwart voor mij

  65. Ik heb de iPhone 4s bij Vodafone besteld voor 565! Nog op tijd dus! Heb echter voor betaling onder rembours gekozen. Nog geen leverdatum, wel bevestiging in de e-mail van bestelling plus het bedrag erbij en later een e-mail dat hij dus niet leverbaar is blabla… Kan ik er vanuit gaan dat deze bestelling gewoon geleverd gaat worden? En zijn er mensen die een idee hebben van de leverdatum??

  66. Dat trucje bij Vodafone werkt niet meer.
    Bovendien zou de iphone ook een simlock hebben.

    Dus… de deal via Apple site is nog steeds de beste (ook qua garantie etc)

  67. @Martha: ik weet niet of je reageerde op mij, maar ik heb hem gister al besteld toen het trucje wel nog werkte…bovendien heb ik al een vodafone sim only met iphone 4 dus dat werkt ook prima met de 4s indien hij een simlock zou hebben, verder heb ik een verzekering, dus die garantie vind ik niet zo boeiend…

  68. Ook gisteren via apple de 16gb besteld in nu maar is zwart
    kreeg een bevestegings mail dat tie tussen 31 okt en 7 nov geleverd word

    YEAH!

  69. Donderdag mijn 5maanden oude iPhone4 gestolen door 2 12jarige zigeunermeisjes in de McDonalds, die kwamen zeuren om een donatie. En me zo dus afleidde om op dat moment m’n telefoon van tafel te pakken. Net te laat door om ze achterna te gaan.

    Nu dus maar de zwarte 16gb 4S besteld aangezien mijn abbo nog 1,5j doorloopt.

  70. Hmmm bij apple besteld was gisteren nog te zien wanneer geleverd werd
    Maar als ik nu mijn bestelnummer en postcode invoer zegt die ijskoud

    Het spijt ons.
    Er is iets fout gegaan met je aanvraag. Probeer het later opnieuw.

    meer mensen hier last van?

  71. De 4S besteld, heb alleen nog geen mail met wanneer ik hem kan verwachten. Heb het via bankoverschrijving gedaan en niet via creditcard, ligt dat daar aan?

  72. Ik heb mijn 16gb besteld bij mobistar en mag ‘m vrijdag gaan ophalen.
    Ten eerste schrok ik me een bult toen ik later zag dat je rechtstreeks bij Apple terecht kon,mits de vorige iPhones steeds via een provider moesten. Ook dat ze daar duurde zijn,vond ik wel vreemd.
    Maar op deze manier wordt de heisa toch een beetje ingedijkt,da’s positief.
    Over de voorraad kan dit keer ook niet echt geklaagd worden,want bij de iPhone 4 zat ik te wachten op de reservatiemail van mobistar maar deze werd in de voormiddag rondgestuurd.
    Uiteraard waren alle toestellen al lang uitverkocht toen ik ‘s avonds het bericht opende,dit was trouwens reeds zo amper 1 uur na het vrijgeven van de reservatiemail.
    Nu kreeg ik ‘m simpelweg NIET, terwijl ik me toch had aangemeld,al meer dan 10 jaar Mobistarklant ben en elk model iPhone bij hen aankocht.
    Ontzet ging ik naar de site kijken toen ik ‘s anderdaags vernam dat de mail reeds rondgegaan was,in de verwachting dat er geen iphone meer over zou wezen maar tot mijn verbazing waren de 16gb modellen nog beschikbaar.
    Ik heb nu een 32gb en eigenlijk wou ik de 64gb versie.
    Doch plaatste ‘k een reservatie met de positieve gedachte van “dit scheelt me dan lekker 200euro”.
    En eigenlijk…ik houdt ‘m een jaar tot de nieuwe iPhone komt (ja,noem me materialistisch maar dan vermeld ik toch even dat mijn eerste,de 3G,nog steeds in gebruik is…wij hanteren hier een uitstekend adoptieprogramma :-D) ,de huidige erft mijn vriendin,die er dan amper 4gb van in gebruik neemt.
    Stel ik mezelf meteen ook de vraag “hoeft écht al mijn muziek mee op m’n telefoon,terwijl je meestal maar een klein deel beluisterd…” en het antwoord is nee.
    Dus na eerst een beetje beteuterd te zijn als een puber,ben ik toch blij met de reservatie.

    Nu,volgend jaar komt waarschijnlijk écht een nieuw design die dan de naam iPhone 5 zal dragen en dat wordt weer een ander paar mouwen,mits de productielijn dan weerom van nul moet beginnen.

  73. Origineel geplaatst door frebo
    Die prijzen voor Belgie kloppen niet. Die zijn volgende :4S 16Gb 629.99€ — 4S 32GB 739.99€ — 4S 64GB 849.99€

    doe er maar 20 euro bij

  74. Zaterdag besteld, maar nog geen mail..

  75. Hoi, heb hem ook besteld via de truc voor 565 euro bij vf. Weet iemand of dat werkelijk gaat lukken en of hij dan simlock vrij is???

  76. @Robin91: Ik heb hem zondag besteld, ik heb vanmiddag een mail gekregen met een bevestiging, ik had betaald via ING met bankoverschrijving. Ik heb de iPhone 4S zwart 2x besteld en verwachte aankomst is 02 Nov, 2011 – 09 Nov, 2011, dat zegt tenmiste de apple site. Kijk is op http://store.apple.com/nl/account/home en klik dan op Status van een bestelling controleren. Daar kan je zien hoe het met jou bestelling gaat!

    Succes!

  77. @Frank: waarschijnlijk niet, zal wel net als vorig jaar gaan, gwn 600 of 650 alsnog moeten betalen, maar ik hoop t wel natuurlijk voor je!

  78. @Don_Grigori: nope, ik kan hem gewoon bekijken.

  79. @Douwe: Als hij maar simlock vrij is. Had hem achteraf beter bij applestore kunnen bestellen!

  80. @Douwe: Als hij maar simlockvrij is. Had hem achteraf beter bij applestore kunnen bestellen!

  81. @Douwe: Als hij maar simlockvrij is. Had hem achteraf beter bij applestore kunnen bestellen!

  82. @Douwe ja, een klein uur na mijn bericht kreeg ik de mail! toch bedankt voor je reactie.

  83. @Robin91: wanneer krijg je hem, tussen welke data?

  84. @Douwe: Tussen 2 en 9 november.

  85. Die simlock komt er idd op te staan.
    En wel om de volgende redenen:

    1. Om de klant te binden aan een bepaalde provider.
    2. Om de eigen voorraad van de providers te beschermen. Het is moeilijk voor providers een goede voorraad te krijgen van Apple.
    3. Om ervoor te zorgen dat de voorraad niet naar Duitse of Belgische kopers gaat i.v.m. de prijsverschillen.

    Omdat de Nederlandse wet het toestaat, waarom geen lock? De providers zitten namelijk niet te wachten op de verkoop van losse toestellen omdat ze meer verdienen aan abonnementen dan aan losse toestellen.

  86. Wat valt er eigenlijk allemaal onder de garantie bij Apple?

  87. @Robin91: Productie fouten van Apple, al jij je iphone laat vallen en er komt een barst in in dat je eigen fout, geen garantie daarvoor. Als je iphone er zomaar mee op houdt is het wss een apple fout en valt dat wel onder de garantie.

  88. Als je iPhone gepland staat te bezorgen word tussen 2 en 9 november, is de kans groter dat die dan komt op 2,3,4 november dan bv op 5,6,7 enz? Dit omdat de iphones gewoon verzonden worden op 1 november en er gewoon een tijdje over doen om er te komen en dan 5,6,7, november dan gewoon voor aparte gevallen is?

  89. @Douwe:

    Hoe weet je dat ze vandaag, 1 november, verstuurd worden?. Ik heb de mijne nl. 21 okt. besteld en direct stond er bij 1 – 2 weken levertijd (tussen 31/10 en 4/11)…intussen staat de bestelstatus nog steeds op ‘wordt verwerkt’.
    Ik hoop echt dat ie inmiddels ‘klaar voor verzending’ wordt gemaakt. Kan niet wachten…..op mijn 64GB witte iphone 4s…..Bring it on!!!

  90. De mijne ook nog niet binnen. Apple meldde dat ze worden verzonden naar volgorde van bestelling. Zijn er dus mensen die op 21 okt hebben besteld en nu hem al thuis bezorgd hebben gekregen…
    ik zelf zit in de groep die hem ook op 21 okt heb besteld en geleverd krijg tussen 31/10 en 7/11)

  91. Zie trouwens zojuist dat mijn status zojuist is gewijzigd van ” Artikelen worden verwerkt” in “verzending wordt voorbereid” er zit dus schot in de zaak. Iemand een idee hoe lang het nog gaat duren?

  92. @Paco:
    Bij mij ook verandering in bestelstatus. Zal niet lang meer duren. Ik verwacht uiterlijk donderdag in huis…….yes!

  93. Bestelling bij Apple geplaatst op 21 oktober. Deze ochtend een mail gekregen van de Apple Store. Vandaag gaan de 2 iphones 4S de deur uit, en morgen worden ze geleverd via UPS. Hoera! Bring it on!

  94. En Isa, heb je de iphones ontvangen???@:

  95. En Isa, heb je de iphones ontvangen???

  96. Hoe lang heeft de status bij jullie op ‘Artikelen worden verwerkt’ gestaan? Wij hebben vrijdag 2 iPhones besteld en gisteren is de status naar ‘Artikelen worden verwerkt’ gegaan. Leverdatum is eigenlijk tussen 14 en 20 december. Kan het zijn dat de iPhones eerder komen?

  97. @Godineke – Hoe kom je aan een microsim? Bij het bestellen van een Sim Only kun je tegenwoordig aangeven dat je microsim wilt. Wil je je bestaande abonnement laten doorlopen, dan ga je gewoon naar de T-Mobile Shop, of de shop van een andere provider. Je zegt dat je een microsim wilt en je krijgt er eentje mee. Bij Vodafone is dat gratis, bij T-Mobile moet je ervoor betalen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.