Reacties voor: iPhone 4S opgenomen in recyclingprogramma van Apple

Apple heeft de iPhone 4S opgenomen in het recyclingprogramma van Apple.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. 4 euro xd. Ik koop ze voor 5 per stuk!:p

  2. maar wat doen ze er mee?

  3. Eigenlijk zijn deze prijzen zo gek nog niet voor toestellen van een jaar oud. Bij een Galaxy SII zouden mensen maar wat graag hun toestel voor 300 Euro verkopen en voor mijn HTC HD2 kon ik na een jaar met moeite 200 Euro krijgen. Het probleem is alleen dat iPhones tweedehands het zo goed doen dat je via Marktplaats gewoon veel meer kan krijgen.

    Ook opvallend is dat ze maar 24 Euro extra geven voor een duurder model. Dat laat maar weer eens zien dat die modellen eigenlijk hun meerprijs niet waard zijn en alleen maar zoveel duurder zijn om een hogere marge te kunnen halen uit sommige klanten.

  4. nieuwe accu, nieuwe behuizing en huppa, in de verkoop 🙂 (tenminste… dat zou ik dan weer doen)

  5. Ik heb voor mijn iphone 4s 64gb nog 849€ neergelegd. En zou maar 357 terugkrijgen? Hell No!!!

  6. Geldt dit ook in Nederland? En hoeveel kan ne krijgen voor een iPhone 4 16gb?

  7. Ik heb naast mijn 4S ook nog een in perfecte staat iphone 2 van 8GB
    Dat word een verzamelstuk en zou nog eerder mijn 4S verkopen! 🙂

  8. @Dekon: Wie legt er nu ook €849 voor een telefoon neer?! :p

  9. Origineel geplaatst door Kasper Lannoo
    @Dekon: Wie legt er nu ook €849 voor een telefoon neer?! :p

    Dat is de prijs Voor een simlock vrije 4s 64gb in Belgie.

  10. Origineel geplaatst door david
    maar wat doen ze er mee?

    Daar maken ze Samsung galaxi 4 tjes van

  11. Het zou prettig zijn richting Apple’s klanten wanneer de waarde van opslaggeheugen niet zo extreem daalt van €100 naar €24! Mijn gevoel is nu bevestigd dat geheugenchips zwaar overbetaald worden bij iphone’s, ipads enz.

  12. Ik had 3g ingeleverd. Was niets mis mee. Kreeg bericht dat geconstateerd was dat accu was opgezwollen en scherm gebarsten. Daarom geen geld terug. Ze belazeren je gewoon. Boze email gestuurd en hebben ze toch maar afgesproken bedrag betaald.

  13. Veel te lage prijzen, deze prijzen zijn voor een iPhone 4 en niet voor een 4S. Ikzelf heb hier zelfs nog een 3GS en daar krijg ik nog een 250€ voor, in perfecte staat wel hè.

  14. Origineel geplaatst door iPhonist von Gates
    Het zou prettig zijn richting Apple’s klanten wanneer de waarde van opslaggeheugen niet zo extreem daalt van €100 naar €24! Mijn gevoel is nu bevestigd dat geheugenchips zwaar overbetaald worden bij iphone’s, ipads enz.

    Gevoel? Extra’s worden altijd extra betaald. Daar zit de meeste marge in.
    Kijk maar eens naar de accessoirelijst van een nieuwe auto. Dan val je meteen achterover. En dat is met veel meer producten zo.

  15. Ik vind het wel een goede deal. Destijds moest ik €340,- bijbetalen voor een 1 jarig Abbo. Dus na een jaar 309 euro terug is echt niet verkeerd.
    En ja op MP krijg je er meer voor, maar loop je ook het risico op beroving enz…

  16. @Kasper Lannoo: Ik heb net € 123,- op mijn rekening kreeg voor iPhone 4 16 GB met totaal gebroken scherm, maar nog wel werkend. Tijdens vakantie liet vallen. Dus ook nog leuk bedraagje van verzekering geïncasseerd en voilà ! Hoef maar heel klein beetje voor iPhone 4s bij te betalen.

    Ik heb zeer bewust besloten niet op nieuwe iPhone 5 te wachten.

  17. Origineel geplaatst door Dekon
    Origineel geplaatst door Kasper Lannoo@Dekon: Wie legt er nu ook €849 voor een telefoon neer?! :pDat is de prijs Voor een simlock vrije 4s 64gb in Belgie.

    In NL heb ik er 799 voor betaald, via de Apple store.

  18. Ik betaalde in nov 2011 voor de iPhone 4S 64GB iets van $ 900 (€ 700) bij de Apple Store in California, toen wassie in NL amper te krijgen. In NL stond deze in de Apple Store toen al voor € 850…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.