Reacties voor: iPhone 4S op website van Belgische operator Mobistar gevonden

De Belgische operator Mobistar maakt melding van een iPhone 4S op de website. In de FAQ voor toestellen is op diverse plekken de iPhone 4S te vinden, in combinatie met de iPhone 4.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 21 reacties

  1. Mobistar die meer weten over de volgende generatie iPhone? Laat me niet lachen.

  2. Ik kan je vertellen dat niet iedere medewerker van een telecom maatschappij verstand heeft van namen. Ik werk bij een provider en de volgende namen heb ik allemaal weleens gehoord: 3Gig, 4G, 4Gig, 4S, 2G (bedoelde 3G).
    Dat dit gevonden is kan vanalles betekenen. Maar ik denk een fout. Ik verwacht nogsteeds een 5 en een budget 4, maar die zal geen 4s heten (omdat 3s juist een verbetering was en de budget 4 niet)

  3. @Maarten: Mobistar behandelde wel de iPhone 4 launch hier in België en waarschijnlijk zal Mobistar deze taak dit najaar weer vervullen voor de iPhone 4S

  4. @yannick: nope dit jaar zal telenet denk ik de launch doen..

  5. Dit is een FAQ van vorig jaar. Ze spreken nog over iOS 3.0. Kort voor/na de presentatie/lancering van de iPhone 4.

    De iPhone 4 werd destijds wel vaker 4s genoemd. Niets bijzonders dit…

  6. Ik geloof er niks van dat er iemand binnen de telecomoperators die weet hoe de volgende iPhone heet, hooguit de ceo’s misschien. Wat mij betreft valt dit ook niet onder nieuws of geruchten, maar onder stommiteiten van eenmedewerker.

    En als Hilas gelijk heeft, is het in dit geval zelfs dat niet.

  7. @Zwaul: Ik denk dat Jij helemaal gelijk hebt!

  8. Origineel geplaatst door Yannick
    @Maarten: Mobistar behandelde wel de iPhone 4 launch hier in België en waarschijnlijk zal Mobistar deze taak dit najaar weer vervullen voor de iPhone 4S

    Hahaha… jij hebt wel een hoog gedacht van Mobistar… Weet je nog de lancering van de iPhone 3G?
    Apple kondigde die aan voor 11 juli 2008 in België. Mobistar schrok zich een hoedje… Help, 11 juli? Wij zijn niet klaar. Persbericht dat de datum voor België verschoven is en de week later een nieuw persbericht. De iPhone, ooh ja, en weer een nieuwe datum.
    Wees maar gerust. Telenet pakt dit wel een stuk professioneler aan.

  9. Ik hoop dat zowel Mobistar als Telenet bevoegd zullen zijn om een de launch van de volgende iPhone. Telenet zal misschien wel een beter launch doen dan Mobistar, maar hun tarieven voor iPhone abonnementen liggen dan weer te hoog naar mijn mening net zoals de abonnementen van Mobistar. Beste kwaliteit prijsverhouding is waarschijnlijk nog steeds Mobile Vikings voor de smartphonegebruikers.

  10. Ik werd gisteren door Hi gebeld of ik niet bij ze terug wilde als klant, maar toen had de telefoonverkoper het ook over een 4S, en hij zei dat de iphone 5 pas volgend jaar zal komen. Nu moet ik er eerlijk bij zeggen dat deze knul niet klonk alsof hij heel veel meer wist dan “wij”, maar vond t wel interressant dat hij dit benoemde. Mag toch hopen dat we binnenkort wat horen van apple!

  11. Oh, Mobistar dat zijn wat wij noemen “prutsers”. Nou ja, kan natuurlijk zijn dat dit per toeval of door een fout van de websitebeheerder nu reeds bekend gemaakt is, maar als dit zo zou zijn en zo te zien aan de screenshots dan zijn er twee mogelijkheden: ofwel geen nu nog geen nieuwe iphone 5 maar wel een iphone4S of we krijgen 3 types, nl. de iphone 4, iphone 4S en de iphone 5… wie de lancering zal doen (hopelijk Telenet) speelt hierin geen rol, want Mobistar zal deze eveneens verkopen ook al doen ze de lancering niet.

  12. Volgens mij zijn dit soort “foutjes” op de websites van diverse operators gewoon een trucje om een buzz te creëren rondom hun merk. Opzettelijk gedaan als marketingtruc.

  13. [……] dat Apple een nieuwe iPhone 5 uitbrengt en voor de budgetkopers een iets snellere versie van de iPhone 4 gaat aanbieden [……]

    Dat is erg slim van ze, als de normale iphone 4 (8GB) ook verkrijgbaar blijft, kan je wellicht volgende maand in drie prijsklassen een iphone kiezen!

  14. @Maarten: Waarom zou Mobistar niets weten over de iPhone 5?

  15. Dit gaat nergens over! Kijk maar eens naar de laatste zin in de afbeelding. Daar staat zelfs de iPhone 2G vermeld. (wat zijn de voordelen van de iPhone 3Gs tov. de iPhone 3G en 2G?)

    Dan weet je toch zeker dat dit nergens over gaat…

  16. De enige die de nagel op de kop slaat in de comments van dit artikel is Joris: het is louter een marketingtruc, kost niets en genereert heel wat buzz. Bij Mobistar lachen ze zich nu een breuk 🙂

  17. Hmm de naam mobistar heeft nu wel publiciteit gekregen op IPC

    @Esteban: dacht ik ook al kijk maar naar mijn eerdere comment

  18. Als ik dit zo lees, vrees ik dat de uitleg nog veel prozaïscher is.

    Een manager heeft een copywriter de opdracht gegeven “onze faq is outdated! Vervang alle verwijzingen naar ‘iPhone 3G’ door ‘iPhone 4’!”

    Waarna de brave copywriter een “Find & replace all” gedaan heeft…

  19. @Tom Klaasen: Dit lijkt me idd meest waarschijnlijk…

  20. @Tom Klaasen: Heel goed gevonden inderdaad. Daar zou je best wel eens gelijk in kunnen hebben. Zou wel een heerlijke actie zijn. Find & Replace. haha. Hoe verzin je het 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.