Reacties voor: ‘iPhone 4S krijgt A5-cpu en geïntegreerde simkaart, iPhone 5 in voorjaar 2012’

Volgens het Japanse Macotakara krijgt de volgende iPhone – iPhone 4S – een A5-cpu, 8-megapixel camera en een geïntegreerde simkaart.
Michel Lusthof -

Reacties: 74 reacties

  1. Ik vraag me af of de iPhone van volgend jaar wel iPhone 5 gaat heten, Het is dan tenslotte de 6e iPhone 🙂

  2. nou die ingebouwde simkaart moeten ze snel afwijzen
    hoe moet het dan met de bloeiende losse handel op marktplaats

  3. (Red.) Fipo-opmerking = verwijderd!

  4. @Martin: Windows 7 is toch ook niet de 7de versie van Windows, om maar een voorbeeld te noemen.

    Hoop trouwens dat er over 2 weken gewoon nieuwe komt zoals altijd ivm abbonement.

  5. Origineel geplaatst door Bert
    nou die ingebouwde simkaart moeten ze snel afwijzen hoe moet het dan met de bloeiende losse handel op marktplaats

    nou ehm gewoon? je besteld abbo, je koppelt hem aan je laptop, hij haalt netwerkinstellingen op en je hebt verbinding met je gewenste provider? 🙂

  6. Hmm, ik wacht het rustig af. Denk toch dat ze wereld teleurstellen als er geen enkel nieuws komt over een nieuwe iPhone. Ik ben ook van plan er eindelijk eens een te kopen en dit is normaal gesproken het moment om nog even te wachten. Het lijkt mij gewoon niet logisch dat Apple nu van de routine gaat afwijken, maar het blijven speculaties tot 6 juni.

  7. @hoi: Ja maar windows loopt voor op z’n versie nummer. iPhone gaat toch niet achterlopen op versie nummer? Komt straks iPhone 5 uit met iOS 5 🙁

  8. Ze zeggen niet voor niks: “als je een product op de markt brengt, maak de consument dan afhankelijk, want dan ben je binnen” !!!

    Als ze durven een geïntegreerde simkaart in de iphone te plaatsen, dan is mijn iphone 4, die ik nu heb meteen mijn laatste iphone!!!

  9. Origineel geplaatst door martin
    je besteld abbo, je koppelt hem aan je laptop, hij haalt netwerkinstellingen op en je hebt verbinding met je gewenste provider?

    Lijkt mij niet zo handig als je regelmatig in het buitenland zit en niet wil Roamen, maar een local prepaid kaartje wilt kopen.

  10. Hmm, ‘t zoveelste verhaal over wat er in zal/zou/kan/gaat zitten. Ik geloof het allemaal wel en wacht lekker af en zie wel wat het gaat worden 🙂

  11. Origineel geplaatst door Martin
    Ik vraag me af of de iPhone van volgend jaar wel iPhone 5 gaat heten, Het is dan tenslotte de 6e iPhone

    Inderdaad, dat zou zeer onlogisch zijn.

  12. Origineel geplaatst door hoi
    @Martin: Windows 7 is toch ook niet de 7de versie van Windows, om maar een voorbeeld te noemen.

    Voor zover ik weet is het wel de 7de versie van windows.

    Verder laat ik me volgende week gewoon verrassen!

  13. Origineel geplaatst door Heijdemann
    Origineel geplaatst door martinOrigineel geplaatst door Bertnou die ingebouwde simkaart moeten ze snel afwijzen hoe moet het dan met de bloeiende losse handel op marktplaatsnou ehm gewoon? je besteld abbo, je koppelt hem aan je laptop, hij haalt netwerkinstellingen op en je hebt verbinding met je gewenste provider?Lijkt mij niet zo handig als je regelmatig in het buitenland zit en niet wil Roamen, maar een local prepaid kaartje wilt kopen.

    Ja precies!!
    Ik ben het met je eens.
    Stel je voor ik ben voor 6 maanden op stage in bv Turkije of whatever!?! en ik wil gewoon een prepaid simkaart uit het land zelf !!! Wat dan ???
    Dit moeten ze echt niet doen hoor, kom op zeg !

  14. Lullig dit! eigenlijk moeten ze gewoon vaste data aanhouden voor de bekendmaking van producten! Veel consumenten raken in de war door dit soort spelletjes.

    Een vaste sim kan voor en nadelen hebben!
    Het handige is dat je niet zomaar ff je telefoon uit kan lenen! Het nadeel is dat hij waarschijnlijk minder goed te jailbreaken is:(

    We zullen het zien! Ik hoop op 6 juni. Want ik mag vanaf augustus een nieuwe mobiel halen! Leuk joh zo’n 1 jarig abbo:)

  15. @hoi & martin
    3.1, 95, 98, me, xp, Vista, 7
    Microsoft is juist met hun naam.
    De andere versies zijn varianten voor servers en ppc enz.

    Wat de geruchten van de nieuwe iPhone betreft. Ik denk dat Apple voor alles wel een oplossing voorzien heeft dat dit in alle landen met alle providers haalbaar is.

  16. 8megapixel shit man

  17. Daar gaan we weer……

    Herhaling van zetten, maar ja, je moet het forum toch volkrijgen, niet?

  18. De iPhone 4s wordt gereleased in zwart, wit en ook zilver, hij krijgt een 12 megapixel camera en een dualcore processor, hij gaat 839,99 euro kosten. Komaan iPc, nemen jullie dit nu ook op als een hoge nieuwswaarde ?

  19. Origineel geplaatst door deliekes
    @hoi & martin 3.1, 95, 98, me, xp, Vista, 7 Microsoft is juist met hun naam. De andere versies zijn varianten voor servers en ppc enz.Wat de geruchten van de nieuwe iPhone betreft. Ik denk dat Apple voor alles wel een oplossing voorzien heeft dat dit in alle landen met alle providers haalbaar is.

    Windows 1,2,3, (msdos)
    Windows 95 = versie 4 (msdos)
    Windows 2000/XP = versie 5 (NT kernel 5)
    Windows Vista = versie 6
    Windows 7

    Windows 98 & me waren 4.x versies

  20. @Bert: Dan is het gewoon een digitale sim kaart die de gegevens ontvangt via synchroniseren lijkt mij, Lijkt mij superhandig!

  21. Hmm ze lopen netjes in de pas met iOS als ze de iPhone ook 5 laten heten plus nu met alle kapers op de kust, kunnen ze beter alle zeilen bijzetten… Grappig de zo goed als letterlijke vertaling van een andere site…

  22. @remco: Lijkt me een goed plan. Ik hou al helemaal niet van dit soort wurgpraktijken. Ik ben graag eigenaar van mn gekochte producten.

  23. ik snap nou echt niet wat er mis is met een simkaart… je steekt hem er in, en je kijkt er 2 jaar lang niet meer naar, waarom moeilijk doen met zo’n interne. gaan we nou echt moeilijk doen omdat er een klein dingetje aan de zeikant zit?

  24. Ik zou echt teleurgesteld zijn als er geen nieuwe iphone uitkomt gelijk…

  25. Origineel geplaatst door deliekes
    @hoi & martin 3.1, 95, 98, me, xp, Vista, 7 Microsoft is juist met hun naam. De andere versies zijn varianten voor servers en ppc enz.

    Je slaat 2000 professional over.

  26. Heeft Apple gezegd dat het een geintregeerde simkaart word? Nee ze hebben nog niets gezegd. Het zou wel over de geintregeerde simkaart gaan voor het CMDA netwerk. En een apparat poortje voor micro-SIM

    Ik wil dit jaar nieuwe iphone mijn 3GS abo is in december voorbij maar Wil wel iets wat de moeite waard is.

  27. Origineel geplaatst door deliekes
    @hoi & martin 3.1, 95, 98, me, xp, Vista, 7 Microsoft is juist met hun naam. De andere versies zijn varianten voor servers en ppc enz.Wat de geruchten van de nieuwe iPhone betreft. Ik denk dat Apple voor alles wel een oplossing voorzien heeft dat dit in alle landen met alle providers haalbaar is.

    hij had t over de kernel 😉 die is bij windows vista namelijk NT 6.0 en bij windows 7 is het NT 6.1

    Origineel geplaatst door Marco
    Origineel geplaatst door MartinIk vraag me af of de iPhone van volgend jaar wel iPhone 5 gaat heten, Het is dan tenslotte de 6e iPhone

    even terugkomen op de 6e iphone?

    1. iphone
    2. 3G
    3. 3GS
    4. 4
    5. aankomend model is de 5e (even zonder de CDMA versie van de 4 want dit gaat alleen om een aanpassing in de radio)

  28. Origineel geplaatst door Martin
    Ik vraag me af of de iPhone van volgend jaar wel iPhone 5 gaat heten, Het is dan tenslotte de 6e iPhone 🙂

    Je had toch ook een 3G en daarna kwam er een 3GS? Dus eigenlijk moest de iPhone 4 de iPhone 5 heten.

  29. @remco: Je loopt een telefoonboer binnen en zegt dat je een prepaid operator voor je iphone 4S wilt hebben. je krijgt een coe om je telefoon te koppelen, en je kan gelijk bellen.

    In je iphone zit een menu om te zien welke operators je hebt en welke abbo of prepaid zijn. Je selecteerd de juiste en kan gelijk bellen.

  30. Mij lijkt het sterk dat de twee iPhones zo vlak na elkaar komen.

  31. Die geïntegreerde simkaart is heeeeeel goed voor de huidige iPhone 4 bezitters, die houdt zijn waarde als vakantietelefoon zonder gesleur vast

  32. An iphone 4s wont work for apple with the low specs given so far as the iphone will be behind the other android phones in speed ect by september , android already has a dual core 1ghz and an 8mp camera , displays are also getting better on android phones which must be giving apple a headache , probably why apple want to see the samsung phones as these will be higher specs than an iphone 4s , i would rather apple delayed the next iphone and made it a wow instead of a no upgrade needed ( if you own an iphone 4 ) i want a new iphone to replace my iphone 4 but iam not paying out €700 for a phone that looks the same but has a slightly better camera and a dual core 1ghx , simular to the ipad , i will get the ipad 3 which i hope will offer a better screen and more options , if apple dont look out ( instead of bitching at the competition ) they will fall behind , which would be a shame

  33. Mijn abbo loopt begin 2012 af. Ik wacht mooi op de iPhone 5 🙂

  34. Origineel geplaatst door hoi
    @Martin: Windows 7 is toch ook niet de 7de versie van Windows, om maar een voorbeeld te noemen.Hoop trouwens dat er over 2 weken gewoon nieuwe komt zoals altijd ivm abbonement.

    eh, Windows 7 heet windows 7 omdat het de 7de versie van het windows OS is..

  35. Gelukkig is het bijna 6 juni, want dat gespeculeer word ik wel zo moe van. Hoe vaak is er nu al over geschreven…

    Ik zie graag een ander modelletje maar de specs van de opvolger zal zeker een verbetering zijn met de 3Gs.
    Voorjaar 2012… Wie weet! Tot die tijd dan maar John’s Phone, zo’n lange stand-by tijd gaat de iPhone 5,6 en 7 nog niet halen iig.

    Gelukkig lees ik dit bericht vlak voordat ik maar eens vroeg slapen moet, even terugkomend over moe worden.

    Nog een weekje mensen.

  36. Origineel geplaatst door Marcianow
    eh, Windows 7 heet windows 7 omdat het de 7de versie van het windows OS is..

    Ik denk dat Apple op die trend wil aansluiten. Ze noemen een nieuwe iPad ook gewoon iPad 2, lekker duidelijk. Beter dan tig generaties lang een zelfde naam houden (bijv bij de iPod’s) want dat werkt niet echt handig. iPhone 5 klinkt daarnaast ook veel lekkerder niet?

  37. Apple wijkt niet af van haar vaste patroon. Dus een nieuwe iphone in het voorjaar gaat niet gebeuren!!! Net zoals alle geruchten die al jaren de ronde doen. Uiteindelijk word het allemaal redelijk rond de zelfde tijd aangekondigd en op de markt gebracht….

  38. Ik ga pas weer een nieuwe iphone kopen, als ze de vorm veranderen. Wat een onhandig ding is die 4 toch. De 3 lag zo lekker in de hand bij het typen. Deze vind moeilijk zn zwaartepunt heb ik de indruk.

    Zou graag weer een “bolle” iphone zien, of toch tenminste 1 die lekker typt. Wordt schijtziek van dat ding.

    voor de rest is het qua opties een geweldige telefoon/computer. Maar vind het jammer dat hij gewoon NIET lekker in je hand ligt.

  39. Een jaar ontwikkeltijd sinds het invoeren van de 4, miljarden winst en dit zou het zijn? Een andere processor en een andere camera?

  40. @remco: Dat probleem heb je nu al hoor in Turkije. In Turkije is het zo op dit moment om hun eigen binnenlandse telefoonmarkt cq winkels te beschermen, dat als je je eigen telefoon uit NL of welk ander land dan ook gebruikt met een Turkse prepaid kaart dat je kaar max. 3 weken werkt. In die tijd moet je je gsm hebben geregistreerd. Registratie is max 1 tel. per 2 jaar voor Turkse paspoort houders. Heb je een andere paspoort dan is het 1 levenslang.

  41. Tja, het blijven natuurlijk maar geruchten maar als Apple dit jaar met niks zou komen en volgend jaar alleen met een ‘S’ versie van de iPhone 4 dan vind ik dat maar erg mager en laten ze volgend mij een gapend gat voor de concurrent liggen om op te vullen. Het klinkt bizar, maar Apple heeft gezien de verwachtingen van haar consumenten de ‘verantwoordelijkheid’ om (a) elk jaar een nieuw model uit te brengen en (b) dat dat nieuwe model toch features bevat die het een gewild hebbeding maken. Alleen een speed upgrade lijkt me zwak. Dat is bij de iPhone 4 nauwelijks nodig behalve misschien voor zeer veeleisende spellen, maar om alleen daar een nieuw model voor te releasen… iOS kan nog wel wat grote changes gebruiken hier en daar, maar als die al niet meer voor de iPhone 4 zouden zijn dan vind ik dat maar helemaal bagger.

  42. Wat zou t prachtig zijn als Apple, na het breed uitlekken van de iPhone 4 vorig jaar, dit jaar iedereen op het verkeerde been zet en er WEL gewoon een 5 aangekondigd wordt volgende week 🙂

  43. Origineel geplaatst door Bert
    Windows 98 & me waren 4.x versies

    De Iphone 3GS en de de Iphone 4S zullen dan ook versies zijn van resp. de 3G en de 4.

  44. @fraqture: iphone 4 gaat nog wel tijdje mee hoor -_-

  45. Is het wel handig dat Apple dit gaat doen, als Apple dit gaat doen? Ik neem aan dat de meeste op een 5 zitten te wachten en niet op een opgewaardeerde 4, vooral niet als deze nog geen jaar later een opvolger krijgt. (En ik wed dat de meeste een twee jarig abonnement nemen.)

    Zou het niet beter verkopen als Apple gelijk voor de 5 ging?

  46. Iemand enig idee op welke dag van de WWDC de keynote valt?

  47. Ff snel je simkaart wisselen is er niet meer bij, inderdaad in bv het buitenland, een prepaid kaart! Snap wel de techniek, dat je de kaart gegevens via iTunes/provider of zo, verandert, maar buiten en snel? Niet handig
    En dan heb ik het nog niet eens over je traceerbaarheid! Denk niet dat iedereen het intressant vind als de halve wereld kunt zien waar je zit 🙁

  48. Ach, de 3gs heeft toch ook prima gelopen? Ik zie geen reden waarom appel niet gewoon weer dezelfde truc zou uithalen met een 4s; voor de markt voor iPhones is de appel-fanboi toch al niet meer het midden, maar de gewone consument. En die boeit het echt niet, als hij maar sneller is en al die supergave wow te coole apps enzo heeft.

    En voor de rest wat alle slimme mensen hier zeggen: boeie en lekker nog vijf daagjes afwachten.

    En ohja; voor die vijf man die hier schreeuwen datz ze per direct een nieuw toestel willen: 1. Neem gewoon een half jaartje sim only en wacht het af, of 2. Als jeweggaat, appel does’t care. Voor jou staan er 100 nieuwe klanten. Voor de iPhone doet appel watde ‘gemiddelde’ klant wil, niet meer wat de fanboi wilt. Wen er maar aan, want dat krijg je ervan als een techbedrijf een succes heeft.

  49. Origineel geplaatst door ZeroMinded
    even terugkomen op de 6e iphone?

    1. iphone
    2. 3G
    3. 3GS
    4. 4
    5. aankomend model is de 5e (even zonder de CDMA versie van de 4 want dit gaat alleen om een aanpassing in de radio)

    Je vergeet de 4S (expres?)

  50. Ik vraag me af waarom Apple de komende iPhone zal vertragen en dan degene daarna weer zo ‘snel’ op de markt zal brengen?

  51. Origineel geplaatst door Barend
    Wat zou t prachtig zijn als Apple, na het breed uitlekken van de iPhone 4 vorig jaar, dit jaar iedereen op het verkeerde been zet en er WEL gewoon een 5 aangekondigd wordt volgende week

    Dat denk ik nou dus ook!

  52. Hij gaat de iPhone X6 heten 🙂

  53. Ze moeten eigenlijk wel met wat nieuws aankomen. Als er geen nieuw model/upgrade aangekondigd wordt in deze periode zullen er vrij veel mensen op zoek gaan naar alternatieven(aanname).

    Ik zelf ga nu niet meer met een iPhone 4 lopen in ieder geval. De vooruitgang vanaf mijn 3gs vind ik niet de moeite waard, en mijn abbo verloopt begin september.

  54. @Windows discussie
    uh fout windows 7 heeft niet de 7e kernel…

    Ze gebruiken de zelfde kernel als bij vista alleen met wat aanpassingen dit is dan ook kernel 6.1

    Microsoft telt z’n Windows versies op de onderstaande manier

    -MS-DOS
    -Windows 95
    -Windows 98
    -Windows 2000/ME
    -Windows XP
    -Windows Vista
    -Windows 7

    @SnijdeA
    Windows 2000 pro is Windows ME

    @Topic

    Waarom zouden ze in een upgrade een geïntegreerde sim-kaart doen? Zo’n update zou ik pas bij een compleet nieuw toestel doen, dan lijkt het namelijk innovatiever. Die camera upgrade is op zich wel geloofwaardig, want deze aanpassing heeft de 3G ook gekregen toen ze de 3GS presenteerde.

  55. Origineel geplaatst door Tom
    Windows 2000 pro is Windows ME@Topic

    Fout, windows 2000 is “hetzelfde” als XP 😉
    98 en ME staan samen in jouw lijstje.

  56. @Martin: De iPhone 4 is toch ook de 5e iPhone?
    En de iPhone5 wordt dan eigenlijk de 7e iPhone
    (want er was ook eerst de 3G, en toen de 3Gs)

  57. Origineel geplaatst door ferry
    @Martin:De iPhone 4 is toch ook de 5e iPhone? En de iPhone5 wordt dan eigenlijk de 7e iPhone (want er was ook eerst de 3G, en toen de 3Gs)

    ik weet niet waar dit allemaal vandaan komt: maar laat me ze nogmaals op een rijtje zetten :S

    1e iPhone werd in 2007 gelanceerd deze heet “iPhone”.

    2e iPhone werd in 2008 gelanceerd en heet “iPhone 3G” hier was ook nog een aangepaste versie voor gemaakt voor de Chinese markt.

    3e iPhone werd in 2009 gelanceerd en heet “iPhone 3GS” wederom werd er een aangepaste versie voor de Chinese markt uitgebracht… maar ook dit was verder hetzelfde model en op de radio na hetzelfde apparaat.

    4e iPhone werd in 2010 gelanceerd en heet de “iPhone 4” deze kreeg later nog een 2e versie voor CDMA netwerken (net zoals van de vorige 2 versies ook een aparte iPhone is gemaakt voor de Chinezen).

    5e iPhone is nog niet officieel aangekondigd door Apple… het zal wel waarschijnlijk zijn dat deze gaat komen gezien het succes van de vorige 4 modellen.

    Maar waar mensen het vandaan halen dat dit de 6e of 7e iPhone wordt???

    Misschien volgend weekeind iets minder coma-zuipen?

  58. Origineel geplaatst door Tom
    @Windows discussieuh fout windows 7 heeft niet de 7e kernel…Ze gebruiken de zelfde kernel als bij vista alleen met wat aanpassingen dit is dan ook kernel 6.1Microsoft telt z’n Windows versies op de onderstaande manier-MS-DOS-Windows 95-Windows 98-Windows 2000/ME-Windows XP-Windows Vista-Windows 7@SnijdeAWindows 2000 pro is Windows ME@TopicWaarom zouden ze in een upgrade een geïntegreerde sim-kaart doen? Zo’n update zou ik pas bij een compleet nieuw toestel doen, dan lijkt het namelijk innovatiever. Die camera upgrade is op zich wel geloofwaardig, want deze aanpassing heeft de 3G ook gekregen toen ze de 3GS presenteerde.

    Windows ME is een op MS-DOS gebaseerde versie, terwijl Windows 2000 op NT gebaseerd is. Windows 2000 draagt het versienummer NT 5.0.
    (XP=5.1 en Win2k3=5.2)

  59. @ferry: 3g was de 2e 3gs de 3e en 4 gewoon de 4e hoor

  60. Origineel geplaatst door ZeroMinded
    Misschien volgend weekeind iets minder coma-zuipen?

    hehe nice.

    Heerlijk, iedereen roept wat, niemand weet het en nog minder kunnen het hard maken. Daar ga ik vrolijk aan meedoen.

    De 5 komt, en wel in september. Ze gaan na meer dan een jaar niet met een lichte update komen (concurrentie!). Ik vermoed ook wel een aanpassing nav antennagate en hoop, evenals mensen boven mij, op een bolle alu achterkant (en uiteraard wil Steve de titel ‘world’s thinnest phone ever’ terug van Samsung).
    Daarnaast heeft het music event in september geen draagkracht meer (niemand zit nog echt met smart te wachten op een nieuw nog kleiner model nano/zelfde model classic). Ideaal moment om de iPhone dus te lanceren, mede omdat ze no matter what het sterke holiday season niet willen missen.
    Voor de wwdc wordt het enkel software (it’s all about the software stupid!). OS X Lion is het meeste al over bekend, iOS 5 zit ik te denken aan speech (siri), cloud en notifications als speerpunten. Maargoed, my guess is as good as any other’s. Maar al die supposedly en allegedly reports van dubieuze aziatische makelij hoeven van mij idd ook niet meer.

  61. Ik hoor niets meer over de slechte antenne ???
    Hoe gaan ze dit dan doen ????

  62. Ik weet vrij zeker dat ze volgend jaar pas met een nieuw model komen, misschien dat er nog een 4S komt ofzo, net als de 3GS maar tot nu toe zijn de echt nieuwe toestellen om de twee jaar verschenen..
    Ik kan me voorstellen dat ze dit met opzet doen omdat veel abonnementen twee jaar lopen.. Kunnen ze mooi een nieuw toestel verkopen bij de abonnementen die aflopen..

  63. als de iphone 5 in maart 2012 uitkomt ben ik tevreden:D

  64. het heet windows 7 omdat die in 2007 uitkwam volgens mij@Tom:

  65. Origineel geplaatst door luke
    het heet windows 7 omdat die in 2007 uitkwam volgens mij@Tom:

    *mompelt iets over aannames en klokken met klepels…*

  66. Origineel geplaatst door luke
    het heet windows 7 omdat die in 2007 uitkwam volgens mij@Tom:

    Right … volgens mij een aantal jaren later pas hoor.

  67. @SnijdeA: om precies te zijn, GOOGLE: “windows 7 release date”

    antwoord:
    Best guess for Windows 7 Release Date is October 22, 2009
    Mentioned on at least 2 websites including wikipedia.org and switched.com

    ze hebben tegenwoordig niet voor niets een zoekveld in je browser zitten….

  68. Origineel geplaatst door ZeroMinded
    @SnijdeA: om precies te zijn, GOOGLE: “windows 7 release date”antwoord: Best guess for Windows 7 Release Date is October 22, 2009 Mentioned on at least 2 websites including wikipedia.org and switched.comze hebben tegenwoordig niet voor niets een zoekveld in je browser zitten….

    En waarom type je dat naar mij ?
    Ik zei toch : volgens mij een aantal jaren later pas.

  69. @Martin: Zou het dan niet officieel Iphone 7 zijn aangezien de iphone 3gs niet iphone 4 heette :S

  70. @SnijdeA: de opmertking over het zoekveld in je browser was ook niet voor jou maar voor LUKE.

    ik heb t n beetje scheef opgeschreven 😛

    maar mijn bedoeling was om je opmerking juist te bekrachtigen 😉

  71. Apple heeft de produktie van de iPhone 4 teruggebracht. Om eventueel op 6 juni een 4s te introduceren, past niet, dan komt deze pas in de herfst beschikbaar. Om daarna in begin 2012 de iPhone 5 te introduceren, no way. Apple zal zich in de vingers snijden met de 4s. Iedereen, nou bijna, zal wachten op de 5. Dit raakt allemaal kant nog wal. Apple zal waarschijnlijk op de wwdc een tip van de nieuwe iPhone 5 laten zien, en dan in september de intor doen, omdat er inderdaad weinig spek. nieuws zal zijn over de iPod’s.

  72. (Red.) Verwijderd. Abominabel taalgebruik en daardoor onleesbaar voor anderen.

  73. Origineel geplaatst door Bert
    Origineel geplaatst door deliekes@hoi & martin 3.1, 95, 98, me, xp, Vista, 7 Microsoft is juist met hun naam. De andere versies zijn varianten voor servers en ppc enz.Wat de geruchten van de nieuwe iPhone betreft. Ik denk dat Apple voor alles wel een oplossing voorzien heeft dat dit in alle landen met alle providers haalbaar is.Windows 1,2,3, (msdos) Windows 95 = versie 4 (msdos) Windows 2000/XP = versie 5 (NT kernel 5) Windows Vista = versie 6 Windows 7Windows 98 & me waren 4.x versies

    Je hebt toch ook nog Windows millenium of ben ik nou gek?

  74. @Martin: Het zou dan de 7e zijn. (iphone 3g(s))

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.