Reacties voor: iPhone 4S in VS en Engeland alleen nog na reservering

Apple heeft de regels voor het kopen van de iPhone 4S in de VS en Canada aangepast. Je kunt voortaan alleen een iPhone 4S kopen als je vooraf gereserveerd hebt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Ben benieuwd hoe het zit met Nederland, dat het de 28ste uitkomt hier weten we wel, maar preorder prijzen/abonnement prijzen zijn nog niet bekend.

  2. Succesvolste vind ik nog een aardig groot woord. Eerst maar is zien of hij in de praktijk ook voldoet aan de eisen van de consument

  3. DIt kan ik inderdaad bevestigen. Nu is het voor mij niet echt dringend om naar 4S te switschen, maar het zou mooi meegenomen geweest zijn, moest het tijdens mijn oponthoud in London gelukt zijn. Ik denk niet dat ik via de reservering ga gaan, daar mijn prioriteit hier niet de Applestore is 😉

  4. Mooi opgelost dan heb je dat gedoe niet meer voor de deur.

  5. Ik ga morgen naar Amerika om eentje te halen.
    Ik kan niet zonder,moet hem gewoon hebben!!!!!

  6. de reden van deze goede lancering is dat ze voor voldoende voorraad hebben gezorgd , dat was nodig omdat mensen anders eerder naar android afweken…

  7. Ik heb bij de Apple Store op Piccadilly vandaag niks bijzonders gezien. Ik heb er niet speciaal op gelet, maar zulke rijen zouden wel opvallen.

  8. @Twan: Uiteraard niet….op Piccadilly heb je géén Apple Store……

  9. beter dat ze het zo doen, nu kunnen mensen gewoon bij de apple store de iphone halen en niet bij die veel te duren handelaren

  10. Mooi eigenlijk, dan kan ik straks eenvoudig reserveren voor als ik in Las Vegas ben. Hoewel ik denk dat tegen die tijd (eind nov) de rush wel voorbij zal zijn.

  11. Ik heb al veel gezocht, maar de exacte prijs nog niet gevonden. Wie vertelt mij de prijs van een iPhone 4S met 16 GB, simlock vrij, dus zonder abo?

  12. @dirkjan: Apple Store DE. Weet iemand hoe het straks het in NL gaat werken? Moet ik in de rij gaan staan bij een iCentre, of kan ik ook online reserveren?

  13. @dirkjan: 629 euro volgens de Apple DE

  14. dan moet je gewoon naar de apple site van engeland gaan 😉 daar kost de iphone 4s 16 gig simlockvrij 499 pond. Oftewel, 570 euro.

  15. Origineel geplaatst door dirkjan
    Ik heb al veel gezocht, maar de exacte prijs nog niet gevonden. Wie vertelt mij de prijs van een iPhone 4S met 16 GB, simlock vrij, dus zonder abo?

    De prijzen in Nederland zijn nog niet officieel bekend gemaakt, maar men vermoedt dat ze vergelijkbaar gaan zijn met Duitsland en Frankrijk. Daar kost de 16GB iPhone 4S simlockvrij € 629,-. In Nederland kan dat misschien nog € 599,- worden, gezien de iPhone 3GS en 4 hier ook iets goedkoper zijn dan in Duitsland en Frankrijk.

  16. @dirkjan: Waarschijnlijk hetzelfde als onze buren in het oosten.. Jeweetwel die ons landje hebben overgenomen enzo.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.