Reacties voor: iPhone 4S in varianten van 16GB, 32GB en 64GB bij Vodafone Duitsland

Vodafone Duitsland heeft de iPhone 4S op de website gezet. Bij diverse accessoires wordt de iPhone 4S genoemd als comptabel. De iPhone 5 komt vreemd genoeg nergens in de overzichten voor.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 22 reacties

  1. De 8 GB zou fantastisch zijn voor m’n vriendin!

  2. Briljante marketing weer van Vodafone Duitsland

  3. De manier om je webshop nu te promoten.. Gewoon iets over de iPhone 4S erop zetten en alle nieuwssites posten links, screenshots en producten van jouw webshop.

    Ik denk dat we er sowieso zeker van kunnen zijn dat de iPhone 4S komt. Ik wil liever de specs weten, of informatie over de iPhone 5 hebben. Maar goed.. morgen weten we alles zeker. 🙂

  4. Ik hoop toch echt niet dat we een nieuwe iPhone met hetzelfde design als de iPhone 4 krijgen, na al die prachtige mockups..

  5. Origineel geplaatst door wynagrodong
    De 8 GB zou fantastisch zijn voor m’n vriendin!

    +1!

  6. Dat kan echt niet hoor, eerst iedereen lekker maken met berichten over een iphone 5 en dan doodleuk alleen een iphone 4S op de markt brengen, nou die hoef ik dan niet (tenzij deze natuurlijk veel nieuwe functies heeft en er hopelijk een beetje anders uitziet)…

  7. Ik geloof er eigenlijk al niet meer in, maar toch hoop ik op een iPhone 5 zoals dat prototype gemaakt met een unibody. Die was erg mooi plat, lijkt me stevig, weer ronde hoeken aan de achterkant en dat grotere scherm 🙂

  8. iPhone 4 is de mooiste telefoon ooit.

  9. Origineel geplaatst door wynagrodong
    De 8 GB zou fantastisch zijn voor m’n vriendin!

    +1
    Maar wat zal die los kosten? 300-400€?

  10. Zou Apple het flikken om gewoon een iphone 4 met wat nieuwe snufjes op de markt te zetten en geen iphone 5?

  11. Gewoon 499 euro neem ik aan, net als de 8GB iPhone 3GS

  12. Ik denk het volgende:

    iPhone 4 wordt vervanger voor de huidige budget 3GS en dit is de N90A met 8 GB.

    N94 is de iPhone 4S met 16,32 en 64 GB en bezit tegenover de iPhone 4 de Voice Assistant en 8 MP Camera en misschien nog een andere extra functie of heeeel misschien een 4″ scherm en phone met zelfde formfactor en design.

  13. Iedereen kan zoiets in elkaar photoshoppen. Niks is te vertrouwen…

  14. Origineel geplaatst door Joey
    Iedereen kan zoiets in elkaar photoshoppen. Niks is te vertrouwen…

    Hahaha Ga anders even zelf naar de site en check het. Het staat er toch echt 😉

  15. Laten we bidden dat dit gewoon weer een grap is!!

    ik hoop echt op een iphone 5, compleet nieuwe looks zou leuk zijn. ieder jaar een andere mobiel is gewoon leuk ik heb geen zin om nog een jaar tegen het uiterlijk van de 4 aan te kijken (Ondanks dat ik de 4 echt prachtig vind)

    We zullen het allemaal wel zien morgen 😉

  16. iPhone4s is dus de nieuwe iPhone met sneller proc, meer geheugen en 8 megapixel camera. De iPhone 4 wordt het budget model. Ben benieuwd hoeveel deze in prijs zal dalen. Ik verwacht gewoon 100 euro goedkoper dan de huidige prijs. Dus zelfde stunt die ze met introductie van de iPad 2 deden. De prijs van de 4 zou dus rond de 425 euro komen te liggen. Dat is zelfde prijs als de SGS 2. Vraag me alleen af wie de 4 voor die prijs zal kopen. De 4s zal wel tussen de 600 en 700 euro gaan kosten.

    Waarde van tweedehands iPhones zal denk ik tussen de 50 en 100 gaan dalen. De oude Iphone 4 16 gb zal tussen de 300 en 350 gaan worden, binnen een paar maand zal de prijs eerder richting 300 gaan. De iPhone 3GS 8gb zal minder dan 200 waard worden. Ik heb het hier wel over apparaten in mooie conditie.
    Mocht er onverlet morgen toch een nieuw ontwerp uitkomen zal de waarde van ouwe iPhone 4 nog een stukje meer dalen.

  17. Ik denk dat de iPhone 5 dinsdag wel wordt aangekondigd, maar dat de telefoon nog niet te bestellen zal zijn. De iPhone 4 8GB en iPhone 4S zullen waarschijnlijk direct leverbaar zijn.
    Ik kan me niet in denken dat Apple geen iPhone 5 aankondigt. Vier redenen: 1. Apple’s product aankondigingen zijn sinds de iPod altijd overdonderd geweest. Met alleen een gereviseerd toestel komen ze niet weg. 2. Er zijn voldoende duidelijke aanwijzingen dat er een nieuw model komt. 3. De concurrentie is mOOOOrdend. Er moet een antwoord komen op Samsung en anderen. 4. Apple bepaalt de norm in de tablet en smartphone markt. Ze moet a.s. dinsdag de lat hoger leggen.

  18. Ben bang dat Apple weer die oppoetsovergang gaat flikken van 3G naar 3GS ruim 2,5 jaar geleden.

  19. Idem als met de 3G. Het word dus 4S. Zelfde model en waarom niet, de 4 is toch een prachtmodel.

  20. Ik hoooop echt op een iPhone5. En we hebben echt zoveel mooie gezien! Met een bredere home-knop. en het beeldscherm zag er ook super mooi uit.. Als die op de iPhone4 lijkt, is ‘t ook saai.. en bovendien vind ik de iPhone 3GS mooier dan de iPhone4.

  21. Hahaaa., dus dit de iPhone 5. Wat een drama! Ik vindt de iPhone 4 super fijn. Het model ook, snap het probleem niet zo als het toch de 4s wordt?

  22. @Cally: Goed gesproken, helemaal eens! Maar een tikje onzeker ben ik wel geworden…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.