Reacties voor: iPhone 4S bij KPN voor 749,95 euro

KPN heeft de iPhone 4S al op de website staan. Voor 749,95 euro kun je de iPhone 4S bij KPN kopen. Je kunt alleen een voorinschrijving doen op een mailinglijst.
Lees het complete artikel → iPhone 4S bij KPN voor 749,95 euro
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 98 reacties

  1. Dasseh…. Best duur

  2. Ja maar op de Duitse site is de iphone 4 ook 519 terwijl deze in Nederland 499 is en 3gs is daar 369 en op NL website 349

  3. Ik denk dat ik dan niet wil weten hoe duur de 64gb versie is….Offtopic : Komt Siri ook naar de Ipad 2??? want dan hou ik mijn Iphone 4 aangezien ik mijn ipad 2 als navigatie middel gebruik en als kalender etc etc…

  4. Waar ligt de grens…?

  5. Die uit de UK is 580 euro wat dan toch weer aardig wat goedkoper is…

  6. bij de lokale TM shop kon ik ‘m ook niet reserveren.

  7. Vodafone Nederland gaat hem ook verkopen.

  8. Waaatttttt !!???? Dat is echt niet normaal, wie kan/wil dat nou betalen?? Het is alleen een upgrade, het enige wat interresant is voor mij is de SIRI en de camera upgrade, voorderest helemaal niets en dan nog zulke dure prijzen hanteren, was wel te verwachten, maar had niet gedacht dat het zo duur zou worden, voor dat geld verwacht ik toch minstens een IPHONE 5, nou dan maar wachten totdat de volgende iphone ooit uitkomt haha

  9. Schijtbedrijf. Ik wil een 4S 16GB voor €629,- en geen cent meer!!

  10. KPN… Ik wil een 4S 16GB voor €629,- en geen cent meer!!

  11. Even een vraagje…. is dit de prijs voor een LOS toestel of moet je dit er nog BIJ betalen als je een abbo neemt?….

  12. @Bjorn – Het is uiteraard wel zonder abonnement (hoop ik).

  13. Heeft iemand een idee wat deze jongen gaat kosten icm een abonnementje?

    Tikken we de 400e aan, of beperkt het zich tot ‘iets meer’ dan de 4?

  14. Hmm, kreeg net een nieuwsbrief van GSMpunt binnen: € 599,95 voor de 4S (voorinschrijving) dus KPN is wel giga duur. Even afwachten wat hij gaat kosten bij de Apple Store.

  15. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Bjorn — Het is uiteraard wel zonder abonnement (hoop ik).

    Als dit met abonnement zou zijn (neem aan van niet) dan koop ik echt noooooiiiiittttt meer iets van de KPN, dan sluit ik meteen mijn vaste telefoonlijn af en ga ik voor de deur van het hoofdkantoor protesteren haha

  16. En in de USA voor 199-399 dollar? Waar zit het verschil in? Ik vrees dat iedereen hem dan ergens anders dan in NL bestelt. En terecht.

  17. voor mij is het simpel. ik koop de 64 gig iPhone 4s gewoon in australië.. kost hij 999$ dat is omgerekend 720€… 😀 mijn vader woont dara toevallig dus ik laat hem per post versturen!:D

  18. Met 749,95 euro koop ik een gloednieuwe laptop. What the hell?!!

  19. Ik dacht dat een iphone 4 los bij de release tegen de 1000 aantikte bij t mobile. kan aan mij liggen wel

  20. Donder op KPN! Nooit meer leven!

  21. Wat een bedrag zeg! Lijkt mij voor veel mensen onbetaalbaar. Ik ga serieus eens kijken naar de Samsung Galaxy.

  22. Waarom überhaupt bij KPN bestellen als het ook bij Apple zelf kan?

  23. Ik mag toch hopen dat voor dit prijsje deze tussenpausphone dan zeer wel simlockvrij geleverd wordt, of zeg ik nu iets heel bizars ?
    No matter, in a year my i5 is cruisin’ in straight from Poughkeepsie NY. If you iz one of his folk, my man Jessie gets them for ya “Euro-style”, delivered Air through US Base PX.
    Like I always say……. Ya gotta know people.

  24. Vind de prijs meevallen andere jaren betaalde ik 800
    wanneer komt hij in duitsland uit?

  25. Wat een geld voor een telefoon. Dan maar met een laptop bellen.

  26. Hier voor de 16 GB €599,95

  27. Mensen dit is gewoon de prijs voor een los toestel.

    Hij gaat gewoon net zoals duitsland 630 euro voor 16 en 730 oid voor 32 kosten.. Incl abbotje voor 1 jaar zo’n 450 eurie en 2 jaar 250euri. Er is geen bron, maar dit is altijd prijsstelling geweest.

  28. KPN is sowieso geen optie want hun abonnementen zijn al te duur en beperkt!!! Laten zij maar Samsung ‘s weggeven bij hun te dure abonnementen.

  29. KPN maakt zich er wel makkelijk mee af door plaatjes van de iPhone 4 op die pagina’s te zetten… (zie antennestreepjes)

  30. Nette prijs.

    Hihi..

    Voor mij dit jaar wederom geen iPhone, leuk spul, maar d’r is altijd wat mee, dit keer het inmiddels te kleine scherm en de veel te hoge prijs. Ik zeg, bedankt, maar nee, bedankt.

    Gaan we gewoon nog ff door met de Noka 6100.

  31. Zo, besteld op GSMpunt á 599,-

  32. Apple kan van mij even de pot op na die aanfluiting van gisteren! Ben maar eens gaan kijken wat er nog meer op de markt is en gaat komen en kwam toen de Goolgle/Samsung Nexus Prime tegen en dat gaat m denk ik wel worden! Toestel wordt volgende week gepresenteerd en dat gaat, zoals het er nu nar uit ziet, een echte iPhonekiller worden! 🙂

  33. Origineel geplaatst door Kennet
    Gaan we gewoon nog ff door met de Noka 6100.

    Nokia 6100?? Daarnaast snap ik al het commentaar op deze vage berichten nooit. Wacht nou even tot iets officieel wordt bevestigd.
    Zoals ook een eerdere comment over 199dollar in USA. Ja dat is met een abonnement slimmerd. Hier zal de iPhone waarschijnlijk ook rond dat bedrag komen met het duurste abonnement..

  34. Is het voordeliger om hem in Engeland aan te schaffen (4S 16GB), ga namelijk in de herfstvakantie weekje richting londen.

  35. zag net op apple.com dat er nu ook een 8GB iphone 4 is..
    was dit al bekend?

  36. @William: Dat is met abonnement…

  37. Wordt hij meteen naar de release in de apple stores simlock vrij verkocht ?

  38. Heus niet duurder, met abonnement betaal je er uiteindelijk net zoveel voor als alle andere iPhones, maar zonder abonnement lijkt het ineens heel duur, gek he.

  39. is gsmpunt.nl te vertrouwen? hebben mensen hier ervaring mee?
    En kan ik deze bestellen en laten verzenden naar belgie?

  40. Duur voor zo’n flut upgrade. Op naar de android.

    Terwijl de 4s een budget toestel is in de US (200$ is goedkoop daar), mogen wij weer veel lappen de de eu. Doei!

  41. Kan je een iphone (sim free) gekocht in Duitsland/UK ook probleemloos gebruiken in België?

  42. Waarom heeft iedereen het over een te klein scherm? Ik begrijp daar niets van.

  43. En BTW in Amerika is ie niet los te verkrijgen. Dus mensen die denken dat die Amerikanen voor $200 een iPhone hebben missen de boot.

  44. Origineel geplaatst door Robbe
    Wordt hij meteen naar de release in de apple stores simlock vrij verkocht ?

    of eventueel in duitsland meteen simlock vrij te koop?
    want volgens mij was dat bij de iphone 4 niet het geval?

  45. We weten allemaal dat Apple meent exclusief te zijn en daardoor extreem hoge prijzen durft te vragen. Dat geldt voor hun laptops; ook voor de iPhone. Uiteindelijk zal ze dat opbreken; 600 euro voor een mobiel slaat nergens op. De helft is reëel.

  46. @mrboonen: Yep! Ik doe al jaren zaken met ze. Helemaal top!

  47. Origineel geplaatst door julian
    Duur voor zo’n flut upgrade. Op naar de android.Terwijl de 4s een budget toestel is in de US (200$ is goedkoop daar), mogen wij weer veel lappen de de eu. Doei!

    hallooo, 200$ gaat ie kosten met een abo…

  48. Zoektocht naar koeien is begonnen zie ik 😀

    Mij niet gezien.

  49. Origineel geplaatst door Harko
    We weten allemaal dat Apple meent exclusief te zijn en daardoor extreem hoge prijzen durft te vragen. Dat geldt voor hun laptops; ook voor de iPhone. Uiteindelijk zal ze dat opbreken; 600 euro voor een mobiel slaat nergens op. De helft is reëel.

    Waarom gaat het ze opbreken? Als ik kijk naar de verkoopcijfers van de iPhone 4 denk ik dat er helemaal niks aan de hand is. Bovendien kosten de topmodellen van de concurrentie ook meer dan de door jou voorgestelde 300 euro. Voor mensen die het nieuwste model te duur vinden zijn er nog de iPhone 4 en 3GS.

  50. Ik weet het niet zeker, maar volgens mij was de iPhone 4S een budgetmodel, dus was het niet de bedoeling om hem GOEDKOPER TE MAKEN?!

  51. Ik zit voor mijn werk in de zandbak en heb een Canadese collega.
    Wij gaan allebei 10-26 oktober naar huis.
    Ik ga proberen een 4s te bestellen in de appelwinkel in Canada en naar hem op laten sturen. Bestellen kan vanaf 7 oktober en verzending is dan vanaf 14 oktober.
    Scheelt dan toch zo’n 150 euro.

    Moet ie wel voor 26 oktober afgeleverd worden.

    @Nicolas Loots: Volgens de geruchten kwam er een budget 4s en een 5…..de geruchten bleken dus niet te kloppen.
    We hebben nu een 4s met het uiterlijk van de 4 en de specs van wat we van de 5 verwachtten.

  52. @Batino: €579,46 ***
    @William: Dat is met abbo.

  53. 749,- voor een uitstekende laptop vind men al snel aan de prijs. Maar voor een iPhone leggen we het zonder blikken of blozen neer. Mogelijk ga ik zelf voor de 4 aangezien mijn 3Gs zijn beste tijd heeft gehad.

    Ik vraag me echt het nut af van zulke specificaties in een telefoon. Terwijl Android gebruikers alweer om quad core’s lopen te zeuren. Vind ik mijn 3Gs met zijn 600Mhz, Single Core snel zat.

  54. @Rik: Omdat HTC met Android en Nokia met Windows Phone Mango naar 4,7 inch gaan en al geruime tijd 4 inch schermen hebben. Dan is 3,5 inch een beetje pover.
    Had 4 inch nog wel acceptabel gevonden maar nu 3,5 is voor mij in ieder geval echt niet deze tijd.

  55. De prijs stond er gister al, voor dat de 4s werd aangekondigd. Alleen hebben ze er nu iphone 4s van gemaakt omdat de naam bekend is.

  56. @Fabian: Vanwaar steeds de vergelijking met een laptop? Je kunt niet zeggen dat je dan maar een laptop haalt als je eigenlijk een smartphone nodig had of wel soms? Andersom precies hetzelfde.
    Ik denk net als jij wel dat mensen zich goed moeten afvragen hoe ze hun smartphone gebruiken en aan de hand daarvan een bepaald model moeten kiezen. Er zullen genoeg mensen zijn die nog wel tijdje veel plezier kunnen beleven aan de 3GS of 4.

    Origineel geplaatst door Peter
    @Rik: Omdat HTC met Android en Nokia met Windows Phone Mango naar 4,7 inch gaan en al geruime tijd 4 inch schermen hebben. Dan is 3,5 inch een beetje pover. Had 4 inch nog wel acceptabel gevonden maar nu 3,5 is voor mij in ieder geval echt niet deze tijd.

    Groter is niet per sé beter of vernieuwender en zeker niet altijd handiger. Je gaat dan compleet voorbij aan alle andere eigenschappen van een smartphone die de gebruikservaring bepalen.

  57. Origineel geplaatst door aeensing
    Offtopic : Komt Siri ook naar de Ipad 2??? want dan hou ik mijn Iphone 4 aangezien ik mijn ipad 2 als navigatie middel gebruik en als kalender etc etc…

    Of siri officieel naar de iPad 2 komt weet ik niet zeker. Maar dat je wanneer je iOS 5 op de iPad 2 installeerd met een jailbreak kun je wel Siri unlocken met een tweak uit cydia

  58. Wie een paar daagjes geleden de groupondeal van phonehouse heeft gekocht ketst er meteen €100 vanaf…

  59. @Jack Black: Siri werkt niet in het Nederlands …..

  60. Origineel geplaatst door Charlie
    Yep! Ik doe al jaren zaken met ze. Helemaal top!

    Ik schrok al door iemands mening….
    Heb er ook wel vertrouwen in eigelijk.

    Origineel geplaatst door Constant
    @Jack Black:Siri werkt niet in het Nederlands …..

    NOGGG niet

    Origineel geplaatst door alchemist
    Wie een paar daagjes geleden de groupondeal van phonehouse heeft gekocht ketst er meteen €100 vanaf…

    Wedden dattie dan standaard ook 100,- duurder is?

  61. In de AT&T winkel zijn alle prijzen opgedoken voor een los toestel:

    out-of-contract prices of $449 (16GB), $549 (32GB) and $649 (64GB). Bron: Computerworld.

    Dus… Europese prijzen zijn wel aan de pittige kant !

  62. @Dutch dude: Dat is wel een heel groot verschil….nergens een addertje?
    Ik heb nog nergens gedetailleerde specs kunnen vinden: hoeveel RAM zit er nu in? 512MB of 1024MB?

  63. Origineel geplaatst door Radar
    @Dutch dude:Dat is wel een heel groot verschil….nergens een addertje?Ik heb nog nergens gedetailleerde specs kunnen vinden: hoeveel RAM zit er nu in? 512MB of 1024MB?

    Volgens Tweakers.net (vermoedelijk) 1024.

  64. @axestream: Is dat uit betrouwbare bron??
    Oeps….crosspost

  65. @Radar: Ik heb m’n post even aangepast. Dacht dat Tweakers (Arnoud Wokke) het met zekerheid had vermeld, maar er staat dat het slechts een vermoeden is.

  66. Mensen die klagen over de prijs: DAN KOOP JE TOCH LEKKER WAT ANDERS? sorry hoor maar zo simpel is het (met alle respect).

    Ja apple heeft stevige prijzen voor haar producten, is niets nieuws. De iphone4s heeft een veel zwaardere motor onder de motorkap, een betere camera, maar zelfde looks. Zoek trouwens ook even op wat een afroomstrategie is, en het verschil tov een penetratiestrategie. Apple is flink aan t afromen.

    Als je er te lang over moet nadenken betreft de prijs, dan zou ik hem niet kopen. Kans is groot dat je jezelf financieel in de vingers snijdt. Je moet ook realistisch zijn en meer dan 650€ voor een mobiel leggen is niets niks. We praten over een smartphone (lees luxe), geen primaire basis behoeftes.

    Ik heb het geluk dat ik er financieel dusdanig voorsta dat ik het kan missen, maar als ik t moeilijker had zou ik het never doen.
    Een bedrijf bepaalt zelf wat voor prijs zij vragen, ze weten toch dat men het koopt die het wilt kopen. Als blijkt dat geen moer hem koopt zoudn ze evt nog omlaag kunnen gaan, maar dat gaat niet snel gebeuren.

    Bij sommige producten is het vaak zo als je het net niet kan betalen of net wel, dat het teveel gevraagd is van jezelf. (althans dat is mijn mening).

    Doe allemaal lekker je ding, je mag natuurlijk blijven schreeuwen over de prijzen, maar ja ik ga ook niet zeuren over de prijs van een nieuwe porsche terwijl ik ook een nieuwe audi zou kunnen kopen (lees: nexus prime).

  67. Prijzen in de USA zijn exclusief Sales Tax (verschilt per staat, tussen 0 en 9%), en de beschikbaarheid is onbekend (zal wel even duren, contracten gaan voor).

  68. @Dutch dude: Waar je geen rekening mee hebt gehouden is dat er nog tax bij komt. Dus (Uit mijn hoofd voor NY komt er nog 8,875% VAT bij). Alsnog wel wat goedkoper dan in Nederland, daar niet van.

  69. @Ronsonagga: ABO natuurlijk KPN kennende laat me raden datalimiet 200 mb

  70. Wat een geld. Ik dacht dat we in een recessie zaten.

  71. Origineel geplaatst door Dutch dude
    In de AT&T winkel zijn alle prijzen opgedoken voor een los toestel:out-of-contract prices of $449 (16GB), $549 (32GB) and $649 (64GB). Bron: Computerworld.Dus… Europese prijzen zijn wel aan de pittige kant !

    Zo, dan begin ik een handeltje! Ik moet even bellen.

  72. Als ik zelf op de KPN site kijk, vind ik die prijs toch nergens terug!!!

  73. Inderdaad dit staat helemaal nergens op de site van KPN. Url???

  74. Wat is er zo apart aan GSMpunt, ze verkopen de 4s net zo duur als Apple zelf, de oude 4 verkopen ze zelfs 20 euro duurder dan Apple, dan heb ik m toch liever direct van Apple!!!

  75. @MarcelXXX: Ho Ho! Het gaat om een verschil van € 150,00 ten opzichte van KPN! Bovendien staan er op de site Apple.nl nog helemaal geen prijzen vermeld! Eerst lezen en dán pas reageren!

  76. En dan te bedenken dat je voor € 69,99 al een prepaid Android 2.2 toestel met de onderstaande specs kunt krijgen bij KPN (http://bit.ly/qC403u ). Ik ben zeer tevreden over dit budgettoestel, specs:

    GENERAL 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
    3G Network HSDPA 900 / 2100 HSDPA 850 / 1900
    Announced 2011, February
    Status Available. Released 2011, August
    SIZE Dimensions 116 x 62.2 x 12.2 mm
    Weight –
    DISPLAY Type TFT capacitive touchscreen, 256K colors
    Size 320 x 480 pixels, 3.5 inches (~165 ppi pixel density)
    – Accelerometer sensor for UI auto-rotate
    – Touch-sensitive controls
    – Optical trackpad
    SOUND Alert types Vibration; MP3 ringtones
    Loudspeaker Yes
    3.5mm jack Yes
    MEMORY Phonebook Practically unlimited entries and fields, Photocall
    Call records Practically unlimited
    Internal 200 MB
    Card slot microSD, up to 32GB, buy memory
    DATA GPRS Class 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 slots), 32 – 48 kbps
    EDGE Class 12
    3G HSDPA, 7.2 Mbps
    WLAN Wi-Fi 802.11 b/g, Wi-Fi hotspot
    Bluetooth Yes, v3.0 with A2DP
    Infrared port No
    USB Yes, microUSB v2.0
    CAMERA Primary 5 MP, 2592 x 1944 pixels, autofocus, LED flash
    Features Geo-tagging
    Video Yes
    Secondary Yes
    FEATURES OS Android OS, v2.2 (Froyo)
    CPU 600 MHz processor
    Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Email, IM
    Browser WAP 2.0/xHTML, HTML
    Radio Stereo FM radio with RDS
    Games Yes
    Colors Bluish black, Auberguine, Spicy red
    GPS Yes, with A-GPS support
    Java Yes, via Java MIDP emulator
    – SNS integration
    – Digital compass
    – Google Search, Maps, Gmail
    – YouTube, Google Talk, Picasa integration
    – MP3/AAC+/WAV/WMA player
    – MP4/H.264 player
    – Organizer
    – Document viewer
    – Voice memo
    – Predictive text input
    BATTERY Standard battery, Li-Ion 1300 mAh
    Stand-by Up to 550 h
    Talk time Up to 6 h

  77. Bij 9to5:
    Only the iPhone 4S’s A5 chip with 1GB RAM and digital signal processing capabilities is powerful enough to handle Siri’s natural-language processing and artificial intelligence features

    1024 dus!

  78. Ik sprak de HI klanten service deze vertelde mij dat de IPhone 4s rond de 28 oktober ook te verkrijgen is bij HI

  79. Ga er maar van uit dat de prijzen hetzelfde zullen zijn: de 4 8gb, 499, 4s 16 599, 4s 32 699, 4s 64 799!!! Misschien was het wel de KPN 4s 64 voor 750, maar ja KPN verkoopt helemaal geen losse iPhones, onzin discussie, gewoon een foutje!!!

  80. Siri is a no show on Apple’s Canadian site. Not a single reference or mention. Plus, Apple’s gone to the trouble of editing out the Siri parts from the iPhone 4S promo clip hosted on the Canadian site

    Was ik net van plan een 4s in Canada aan te schaffen….
    Zit Siri niet gewoon in iOS 5?
    Kan ik Siri vergeten bij een in Canada aangeschafte 4s?

  81. € 1000 is een veel mooier getal. Waar gaat dit nog over: mensen, allemaal rennen en de volgende doet € 1500. Nog ronder…

  82. Origineel geplaatst door Peter@Rik: Omdat HTC met Android en Nokia met Windows Phone Mango naar 4,7 inch gaan en al geruime tijd 4 inch schermen hebben. Dan is 3,5 inch een beetje pover.
    Had 4 inch nog wel acceptabel gevonden maar nu 3,5 is voor mij in ieder geval echt niet deze tijd.

    3,5″ pover, maar met een dpi van 326 wel réte scherp natuurlijk. Ter vergelijking: SGS2 heeft 217dpi. Een lekker groot scherm, maar je kunt de pixels stuk voor stuk tellen.

    Een ander verhaal wordt het met de Nexus Prime: 4,6″ maar wel met 1280×720 resolutie. Dit zal even scherp zijn als Apple’s Retina. En dán zeg ik, helemaal top een groter scherm. Hebbuh hebbuh

  83. Is toch niet anders dan de vorige iphones? Er van uit gaande dat de 16GB wat goedkoper is. En de prijzen die Apple gaf in de presentatie zijn de prijzen icm met een Abbo (duh)

  84. Heeft zeker iemand met dikke vingers zitten typen??

  85. Grappig dat mensen denken dat ze een laptop voor €700,- kunnen kopen.
    Die zal dan niet op Lion draaien 😉

  86. Origineel geplaatst door bubble
    Met 749,95 euro koop ik een gloednieuwe laptop. What the hell?!!

    Of een i-pad2

  87. De prijs van de iPhone 4S boeit mij niet aangezien ik toch voorlopig nog bij mijn 3GS blijf. Straks met iOS 5 erop kan ik er weer een tijdje tegenaan.

  88. Kan een iphone (sim free) gekocht in Duitsland/UK ook probleemloos gebruikt worden met een micro-simkaart van een ander land?

  89. Voor 100 euro heb je een zeer goede telefoon om te bellen, dus kpn wilt 749 euro voor een mini laptop hebben, ik zie de humor niet.

  90. heb net 2 maanden de iPhone 4 en deze voldoet prima, is inderdaad gewoon een update die 4 gs dus als je slim bent lekker laten gaan die kon en je telefoon maandelijks afschrijven tot de iphone 5 volgend jaar ergens 😉

  91. Origineel geplaatst door Kennet
    Nette prijs.Hihi..Voor mij dit jaar wederom geen iPhone, leuk spul, maar d’r is altijd wat mee, dit keer het inmiddels te kleine scherm en de veel te hoge prijs. Ik zeg, bedankt, maar nee, bedankt.Gaan we gewoon nog ff door met de Noka 6100.

    Want die nokia heeft wel een groot scherm?!

  92. Blijven jullie allemaal maar zeuren, ik koop een iPhone 4S 64GB ongeacht de prijs. Ciao!

  93. @Ken Hermans: Me too! Moet alleen ff uitzoeken hoe ik mijn huidige sim naar een mini simkaart kan krijgen. Provider werkt niet écht lekker mee:-(

  94. KPN = klantenhaters…
    Helaas.

  95. Op van de 3GS naar de 4S!

    En al die mensen die er geen geld voor hebben en liever een Android toestel willen:

    DOOOEEIIIII!!!

    Stop eens met dat zeuren de hele tijd… geeze…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.