Reacties voor: iPhone 4 nu al uitverkocht in enkele Amerikaanse steden

In sommige Amerikaanse steden is de voorraad iPhone 4 al uitverkocht, ook al kregen de winkels zo'n 1.000 tot 1.200 stuks.

Reacties: 32 reacties

  1. Jemig dit is toch eigenlijk niet normaal meer..

  2. @Lillith:

    inderdaad 😛

    maar het begint mij een beetje op te vallen dat het eigenlijk alleen bij Apple producten is, ik zie dit eigenlijk niet bij de lancering vaan een nieuwe Windows Mobile 😛

  3. Eigenlijk vind ik dit wel heel knap van apple. Net wat je zegt, andere merken krijgen dit echt niet voor elkaar.

  4. En als je dan eindelijk binnen bent stug een Magic Mouse kopen.

  5. jesus o.O wel lache om te zien hehe 😛

    mij overigens niet gezien hoor, ik wacht wel tot ik em online kan bestellen 😛

  6. Microsoft heeft dat voor het laatst met Windows 95 voor elkaar gekregen. Hmm, misschien stonden er ook wel rijen bij de originele XBox release?

    Edit: voor de 360 wel dus: http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/4490798.stm

  7. @Henk Poley:

    LOL ik had laatst gezien dat er een ziek grote groep mensen stond bij een filiaal waar de xbox 360 verkocht werd. Toen de eigenaar vertelde dat er maar 50 ofzo consoles waren braken er zowat rellen uit. Ff zoeken naar filmpje.

    Ik zit lekker op mn luie sofa te wachten op t-mobile en de witte iPhone… Hopen dat die wel allemaal goed zijn.

  8. Dit zegt niet zozeer iets over de producten van Apple, maar meer over de gemiddelde fanboy!!!

  9. Was Apple al geen 3 maanden aan’t produceren? Allemaal kunstmatige schaarste, als je’t mij vraagt. Je maakt me toch niet wijs dat ze deze aantallen niet ongeveer konden inschatten.
    De komende weken liggen er wsl zat in de winkels, terwijl ze wreldwijd leveren. Vanwaar komen die toestellen dan plots?

    Ik ben reuze tevreden van mijn 3G, maar 2 jaar geleden was er geen alternatief…. Nu moet ik toch eerst nog eens denken. Het is niet omdat miljoenen mensen kopen, dat het NOG STEEDS het beste is. Dat zie je met de iPad wel.

  10. Origineel geplaatst door Leon
    En als je dan eindelijk binnen bent stug een Magic Mouse kopen.

    😀

  11. Weet iemand of je zoals in duitsland: Gravis, kan bestellen in frankrijk? Die natuurlijk exporteerd naar nederland? En natuurlijk dat de iphone via paypal betaald kan worden, en geen abbonement?

  12. komische beelden! en idd @leon expres lekker een ipod shuffle kopen =P alleen maar om de uitdrukking van de verkoper te zien =)
    damm iemand moet daar is een filmpje van gaan maken wie bied zich aan?…

    alvast bedankt verheug me erop

    WIN!

  13. @nino Dit is ech niet alleen bih Apple producten. Ik stond bij de lancering van de PSP ook een tijdje in de rij en vergeet bite Windows 95 en de xBox 360.

  14. @Leon:

    haha… (Y)..

    ow.. ik dacht dat jullie in de rij stonden voor Windows 8.

  15. Zo dat is een verrassing ! Not …..

  16. Haha ik heb een uur in de rij gestaan voor GTA 4 op de Xbox!

  17. Ik las hier; tis door fanboys? Het enige wat ik van apple heb is een iphone, ik heb al heel wat toestellekes gehad en ik deed toen de iphone weg en ik miste deze al na 1-2 dagen en heb dan terug meteen een iphone gekocht en m’ andere toestel verkocht.

    Niks te fanboy dus; ik kies voor de iphone vanwege het gebruiksgemak en ook omdat ik de 3gs wat beu ben omdat dit ondertussen een verouderd toestel is, ik ben iemand die altijd in mate het mogelijk probeer mee te zijn met de nieuwe snufjes.

  18. Origineel geplaatst door gert
    Was Apple al geen 3 maanden aan’t produceren? Allemaal kunstmatige schaarste, als je’t mij vraagt. Je maakt me toch niet wijs dat ze deze aantallen niet ongeveer konden inschatten. De komende weken liggen er wsl zat in de winkels, terwijl ze wreldwijd leveren. Vanwaar komen die toestellen dan plots?Ik ben reuze tevreden van mijn 3G, maar 2 jaar geleden was er geen alternatief…. Nu moet ik toch eerst nog eens denken. Het is niet omdat miljoenen mensen kopen, dat het NOG STEEDS het beste is. Dat zie je met de iPad wel.

    Tuurlijk is het kunstmatige schaarste. Apple heeft immers hun imago hoog te houden. Die schaarste hoort daar o.a. bij en dat is niks mis mee dat ze dat zo doen imo.

    Ik blijf idd gewoon lekker wachten tot alle onrust voorbij is. Toch geen haast!

  19. @Gonny
    Weet jij toevallig hoe het ervoor staat in de Apple Store in Parijs? Ben tot zondag in Parijs en zou wel mooi zijn als ik er 1 mee kon nemen 🙂

  20. De mensen worden als helden ontvangen, is toch raar?! het is een telefoon!!!!!! ik moet zeggen wel een hele gave, don’t get me wrong, maar het is een telefoon!!!!!!! na de iphone 3g, 3gs en de ipad, wil ik hem stiekem ook, maar ik ga niet een week camperen. hebben die mensen geen werk of gezin?!

  21. Origineel geplaatst door Leon
    En als je dan eindelijk binnen bent stug een Magic Mouse kopen.

    Hahaha

  22. @Michel H: niets mis mee? Ik vind het tamelijk belachelijk anders. Nu ja, het zijn enkel de mensen (fanboys) die in de rij gaan staan die er last van hebben. Dus eigenlijk kloot Apple zijn grootste fans.

    Misschien koop ik er ook wel een hoor, maar enkel als ander toestellen mijn test niet doorstaan. 🙂

  23. Misschien heb ik een wrang gevoel voor humor . . . maar kijk ik het Youtube filmpje hierboven over 5th Avenue in NY krijg ik een reclame banner: “Wat is jou IQ?” 😉

  24. Apple zei vroeger altijd “Get a Life, Get a Mac”. Moet je nu gewoon eens zien, al dat volk staat dagen vóór de launch met een tent voor de deur van de Apple store.

    De iPhone 4 is zeker een geweldig toestel, maar dagenlang in de rij staan? Kom op zeg, laat ‘m dan via de post bezorgen…

  25. Hey, Ik heb hier nog een paar oude iTunes waardebonnen liggen, kan ik daar nog wat mee ?
    Zo’n vergeelde met die gammele antenne’s ?

  26. Origineel geplaatst door et
    Ik las hier; tis door fanboys? Het enige wat ik van apple heb is een iphone, ik heb al heel wat toestellekes gehad en ik deed toen de iphone weg en ik miste deze al na 1-2 dagen en heb dan terug meteen een iphone gekocht en m’ andere toestel verkocht.Niks te fanboy dus; ik kies voor de iphone vanwege het gebruiksgemak en ook omdat ik de 3gs wat beu ben omdat dit ondertussen een verouderd toestel is, ik ben iemand die altijd in mate het mogelijk probeer mee te zijn met de nieuwe snufjes.

    ze hebben het niet over jou laiverd! Maar over de mensen die zo gek zijn om daar te staan! Die bedoelen ze met fanboys! Weten ze allemaal nog niet van fe problemen ofzo?

  27. Origineel geplaatst door Nick85
    @Gonny Weet jij toevallig hoe het ervoor staat in de Apple Store in Parijs? Ben tot zondag in Parijs en zou wel mooi zijn als ik er 1 mee kon nemen

    Als je toch in Parijs bent, loop er dan gewoon even langs, dan zie je het snel genoeg 😉

  28. @gert:

    Is er volgens jou dan een alternatief wat beter is dan de iPad, aangezien je hem niet kan vergelijken met een netbook of laptop is de concurrentie op dit moment volgens mij simpelweg 0.

  29. Stakkers…

  30. @sasf: wat ik bedoel is dat een iPad helemaal niet handig is (formaat) en je moet eens proberen een chatsessie met webcam op te zetten. In mijn ogen kopen vele mensen dat zonder nadenken. Apple dus zal wel je van het zijn. Ben eens benieuwd hoeveel van die ipads er binnenkort ergens in een lade liggen. Voorlopig is een netbook idd een beter alternatief, of een iPhone. Mijn mening maar natuurlijk, maar vermoed dat er nadien vele hun miskoop gaan inzien.

  31. Met Gert eens, ipad vind ik ook totaal niet lekker werken!! Totaal niet handig of van meerwaarde voor mij! Maar goed daar gaat dit niet over! Kijken of zij ook problemen met de iPhone 4 hebben

  32. Is leuk om te zien, maar zelf zou ik dat echt nooit doen. Net zoals ik eigenlijk weinig zin heb om 6 weken op een iPhone te wachten.

    Heeft iemand een idee wanneer de iPhone 4 in Nederland uitkomt? Is toch belachelijk dat dat allemaal zo lang moet duren voor er iets bekend word…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.