Reacties voor: Gratis iPhone 4 met KPN Zakelijk abonnement nu bij Belsimpel

Belsimpel verkoopt de iPhone 4 ook in combinatie met een zakelijk KPN-abonnement. Je betaalt 17,48 euro per maand en krijgt de iPhone 4 gratis erbij.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 590 reacties

  1. Als dit waar is en ik het goed begrijp dan bestel ik hem meteen! :O

  2. Zakelijk 🙁

  3. Tuurlijk zou het heel goedkoop zijn als je het simmetje in de kast kon leggen maarja, dan heb je er niet veel aan.

    Om een goede vergelijking te maken zou je elke maand 150 minuten bij dat KPN op moeten rekenen, dan hou ik smsjes er nog buiten.. Denk dat je dan op hetzelfde, maar ik denk wel hoger uitkomt dan T-Mobile.

    Daarom vind ik de vergelijking met T-Mobile toch een beetje jammer en verkeerd. Je laat hiermee een scheve vergelijking zien.

  4. @Laurens: Ook al gooi je de simkaart in de kast. Natuurlijk heb je niets aan de abbo waarvoor je die 17,50 per maand betaald. Wel is het altijd goedkoper dan de Iphone los kopen. Deze zal dan toch ook simlockvrij zijn?

  5. Vreemd. Het toestel zelf kost ook nog geld: 545,- (excl btw) – hoewel: als ik de pagina opnieuw oproep is het weer 0,-….

  6. Origineel geplaatst door Laurens
    Tuurlijk zou het heel goedkoop zijn als je het simmetje in de kast kon leggen

    En waarom zou dat niet kunnen? Het schijnt dat in de algemene voorwaarden van KPN staat dat je het abo wel moet gebruiken, maar 1x in de 2 maanden even naar je voicemail bellen oid is al genoeg.

    Dus deze iPhone4 icm met een sim-only abootje lijkt me helemaal niet verkeerd! Zit je tenminste niet aan dat ellendige T-mobile vast.

    Correct me if i’m wrong…

  7. En weer word beweerd dat ondernemers geen rekening hoeven te houden met de BTW. Dat gaat alleen op als je een verlieslijdend bedrijf hebt. Zodra er winst word gemaakt gaat de BTW toch echt naar de belasting.

  8. De actie wijkt iets af van die van zakelijkvoordelig. Als je 2 toestellen neemt kun je hier niet kiezen voor de optie onbeperkt bellen tussen de 2 iPhones voor 5,-/maand en dat is toch wel een pluspunt voor het abo van zakelijkvoordelig.

  9. Hahahahahha die zin dat de ondernemer geen rekening hoeft te houden met de btw…. Je kan zien dat een particulier dit artikel heeft geschreven

  10. Besteld…
    Zal jullie op de hoogte houden over de ontwikkelingen.
    Was te laat voor de aanbieding op zakelijkvoordelig.n
    Hoop nu wel op tijd te zijn, en ook snel ter zake te kunnen komen.

  11. Je dient als ondernemer BTW over je omzet te betalen (daarom heet het ook omzetbelasting). Bij zakelijke kosten (zoals een telefoontoestel) betaal je BTW aan de verkoper, maar mag je dat betaalde BTW-bedrag aftrekken van de af te dragen BTW over je eigen omzet. Resultaat is dus dat je onder de streep geen BTW betaald hebt over de zakelijke kosten.

    @John: Tijd voor een boekhouder of cursus?

  12. Wil hem ook wel bestellen. Dit is namelijk wel een koopje.
    Ben benieuwd of je ook echt een bedrijf moet zijn wil je deze aanbieding kunnen ontvangen.

    Indien dat niet echt uitmaakt dan denk ik maar even om dit toch te doen.

  13. @Gonny van der Zwaag: En wat je levert of verkoopt moet je btw afdragen aan de belastingdienst. Het verschil tussen die twee geeft aan wat je aan btw moet betalen. Gebruik je dat ding privé dan kan je niks terugvorderen en moet je die 19% gewoon als particulier optellen in het totale kostenplaatje

  14. @John: Wat je levert of verkoopt reken je OOK exc. BTW. Als jij 100 euro voor een dienst of artikel wilt hebben, reken je je klant dus 119 euro. Resultaat is 100 euro omzet en 19 euro omzetbelasting die je afdraagt.
    Daarnaast is dit totaal niet relevant: Volgens de KPN voorwaarden BedrijfsFlexibel kan de overeenkomst ALLEEN door bedrijven afgesloten worden.

  15. @John: Hehe, je dacht ik heb het fout en gooi het dan maar over die boeg?
    Daarom staat dus duidelijk in het artikel vermeld dat het om zakelijke klanten gaat.

  16. @Gonny van der Zwaag: Maar Gonny, volgens mij reken je bij het ABO van T-Mobile wél de BTW mee. Dat is dan dus ook scheef. En voor het gemak is ook het gegeven weggelaten dat je bij T-mobile belminuten en sms’jes erbij krijgt.

    Bij KPN word het dan dus €360 duurder als je elke maand ook 150 minuten zou bellen (die 150 minuten krijg je er bij T-mobile bij). Daarmee zou KPN dus excl. BTW DUURDER zijn dan T-Mobile incl. BTW.

    Als je een correcte vergelijking wil maken zul je dit toch op zijn minst moeten meenemen.

    Of haal de vergelijking met T-Mobile weg en vermeld dat het voordeliger is om dit contract af te sluiten dan om een losse iPhone te kopen, dat klopt namelijk wel.

  17. Tmobile relax met een beter abbo. kost je de iphone net 600 euri voor 2 jaar

  18. En weet iemand of dit abonnement af te kopen is en wat dan de voorwaarden zijn?

  19. Het blijft goedkoper als T-mobile ,want daar is elke cent teveel die je betaald ! Ik ga niet betalen voor niet bereikbaar wezen !

    En gonny artiesten hebben trouwens 6% btw ,dat je het even weet .

  20. @Tommy: Je vergeet het dataverbruik nog als je boven die 500 mb overschrijdt krijg je ook nog extra kosten erbij en dat heb je bij t-mobile niet.

  21. 18 eur zonder belmins en smsjes… En 500mb datalimiet.. Stel je belt en smst in de maand 150x (wat zo gebeurd is..) dan zit je al gauw op 40 euries. En vergeet inet datalimiet niet.. Slimme actie van kpn, cashflow incoming!!

  22. @Jeroen Wienen:

    Hèhè, ik weet het wel maar ben te moe om alles in te tikken met de iPhone 4;) maar met het verschil btw bedoel ik natuurlijk je omzet btw minus kosten btw

  23. Goh denk ik een leuk artikel te lezen over een mooie zakelijke aanbieding, gaan de reacties over BTW??? Huh, zit ik verkeerd of zo? http://Www.btwclub.nl? Kunnen we het niet over de aanbieding hebben ipv tot 6 cijfers achter de komma je zogenaamde gelijk willen halen?
    Fijn dat we weer op een mooie aanbieding gewezen worden en dat de zakelijke klant (die zelf precies weet hoe het zit met btw) hiermee een voordeel kan doen.

  24. Op jet forum las ik dat ik dat in de Algemene Voorwaarden van KPN staat dat je het abonnement actief moet gebruiken. Wat verstaat KPN daaronder? 1x per maand naar je voicemail bellen lijkt me niet actief genoeg.
    Weet iemand hoe dat zit?

  25. Mensen moeten stoppen met zeuren over belminuten/sms’jes. Dat is helemaal niet hetgeen wat deze actie zo lekker maakt.

    Je moet het toestel aanschaffen, aan je vriendin geven, de KPN simkaart eens per twee maanden gebruiken en dan heb je een iPhone 4 voor weinig.

  26. Als je al reeds met KPN belt krijg je dus geen 50% op je abonnementskosten en betaal je blijkbaar 15,- p/m.

    Klopt het dat die 50% korting alleen voor andere providers als KPN is? Of hoe kan ik er toch voor zorgen dat ik toch met deze zakelijke bundel ga bellen als op 18-01-2011 mijn SIM only abonnement afloopt maar wel mijn nummer behoud en ik ook die 50% korting krijg.

  27. Origineel geplaatst door Rene Nieuwenhuis
    En weer word beweerd dat ondernemers geen rekening hoeven te houden met de BTW. Dat gaat alleen op als je een verlieslijdend bedrijf hebt. Zodra er winst word gemaakt gaat de BTW toch echt naar de belasting.

    Jij ben duidelijk geen ondernemer, wat een onzin vertel je … laat je eens goed informeren voor dat je zulke reacties plaatst

  28. Vriendinnen willen een Blackberry!

  29. Wat ik nog graag zou willen weten is het volgende:

    Zou ik de meegeleverde microsim kaart kunnen gebruiken in me iPad en dan dus alleen gebruik te maken van het datagedeelte.

    Ik heb namelijk nu ook een KPN iPad abo (tot 7,2Mb/s en 500 MB) En hier zit ik altijd ver onder.

    Als het werkt, kan dit abo gewoon stop zetten.
    Maar ik lees op het Internet, dat iPhone microsim niet werkt in een iPad. (waarschijnlijk) tegengehouden door provider.

    Graag jullie reactie hierop

  30. @Tommy:

    Eindelijk een die bij wiskunde heeft opgelet.
    Ik ben tegen T-Mobile maar zij zijn tot nu toe wel de goedkoopste, ik weet het het doet pijn.

  31. Ik vind het wel een mooie aanbieding, vooral omdat ik eigenlijk een iPod wil waarmee je ook kunt bellen, zodat ik niet een iPod én een telefoon hoef mee te nemen!

  32. Vindt het best oneerlijk dat deze aanbieding alleen voor zakelijke klanten is, ik zie niet in waarom ze hem niet aan particulieren kunnen aanbieden, met een abbonement rond de 30€.

  33. @Roy: ahja en 17,48 per maand kwijt zijn aan een voicemailbelletje?

  34. Origineel geplaatst door patrickje
    @Roy: ahja en 17,48 per maand kwijt zijn aan een voicemailbelletje?

    Nee…. die 17,48 per maand ben je kwijt voor je iPhone 4. En DAT is WEL een goede deal.
    Dit abonnement is alleen interessant om de iPhone 4 goedkoop in handen te krijgen (en voor zover ik weet, simlockvrij!). Dan stop je er een sim-only kaartje in van het netwerk van jouw voorkeur en je hebt een relatief goedkope iPhone 4 ZONDER dat je vastzit aan t-mobile (die hier binnen op mijn werk nog steeds geen dekking kan bieden.. mijn collega zit net weer te vloeken). Voor mij (ZZP-er met eenmanszaak) komt deze aanbieding helaas te laat, ik heb al een iPhone 4 uit de UK gehaald.

  35. Origineel geplaatst door Niko
    18 eur zonder belmins en smsjes… En 500mb datalimiet.. Stel je belt en smst in de maand 150x (wat zo gebeurd is..) dan zit je al gauw op 40 euries. En vergeet inet datalimiet niet.. Slimme actie van kpn, cashflow incoming!!

    Nee, het gaat ook om mensen zoals ik, die al een sim-only hebben lopen en op zoek zijn naar een los toestel. Immers, als je niet bij T-Mobile wilt, ben je op dit soort constructies aangewezen.

    Zelfs met BTW erbij gerekend (stel je bent particulier) betaal je *slechts* iets meer dan 520 euro voor een iPhone 4, sim-lockvrij!, gelet dat je nog een paar euro per jaar maakt om dat ene telefoontje per maand te plegen.

    Bij die andere actie kon je je data bundel afkopen met 100 euro (goedkoper dan 24 x 9,98 = 240 euro) kan dat bij deze actie niet?

  36. je bent er maar zoet mee Gonny en dat terwijl je juist iets goeds probeert te doen. Ik leef met je mee en heb gelijk een iPhone 4 gekocht 😉

  37. @Peter:

    je hebt helemaal gelijk, ik ga het ook op deze manier doen.
    ik heb er ook een besteld en als ik het heb ga ik een sim only van Ben erin doen zo heb je toch op een goedkope manier een simlockevrije iphone 4 zonder troep van t-mobile.
    En een keer per maand een aantal telefoontjes plegen en je hebt dan helemaal geen last van KPN,

  38. Gonny, bedankt voor dit en het andere artikel.

    Voor alle BTW zeurpieten, sla dit artikel gewoon over als je geen bedrijf hebt. Voor mij als zakelijke klant die een iPhone 4 wil zijn dit de perfecte aanbiedingen. Ik stop de sim namelijk in een oude gsm, die gooi ik in de kast, en ik zie maandelijks in mijn takenlijst dat ik even mezelf moet bellen met die oude gsm om wat belminuten te genereren. Is toch zo’n 375,- minder dan wanneer ik de iPhone 4 los koop. Abbo zeg ik direct op, dus eigenlijk koop je de telefoon gewoon op 2 jarige afbetaling.

  39. Gonny ik vind dat je héél erg veel geduld hebt,
    met die BTW kids.
    Van dat soort gezeur zakt m’n broek wellis af.

  40. Besteld. Hopelijk krijg ik hem snel!

  41. Wat een ontzettende onzin over de btw. Veel mensen die er zeer weinig verstand van hebben blijkt wel. Ga niet teveel op de comments af, want dan kun je nog wel eens bedrogen uitkomen. Deze deal is, zoals eerder gezegd, vooral mooi als je liefst een simlockvrije iphone 4 wilt hebben. Afhankelijk van je omstandigheden kun je er dan zelf beter een abonnement bij nemen of het zakelijke kpn abonnement echt gebruiken.

    Voor wie geen zin heeft in moeilijke constructies om wat geld te besparen is deze actie sowieso niet bestemd.

  42. Niet om nu nog verder over BTW verder te zeuren, je kunt deze actie toch ook gewoon als particulier bestellen? Kan iemand dat bevestigen?

  43. @peter:

    Uitgebreid besproken maar hierbij nog een keer: nee, je hebt een kvk-nummer nodig.

  44. Lol @Tommy

    Je zegt bijna letterlijk hetzelfde als wat ik in de derde reactie zeg. Maar het klopt wel inderdaad!

  45. Heerlijk zo’n aanbieding. Zojuist besteld!

  46. Nu staat er al: Levertijd 2-4 werkdagen. Voorheen stond er levering binnen 24uur. Net gebeld om te vragen of hij daadwerkelijk op voorraad is, wordt in een keer de lijn verbroken. Lekkere club is dat.
    Misschien dat jullie mijn vraag kunnen beantwoorden: Ik heb nog een t-mobile abo tot maart 2011. Ik zou dus tot die datum mijn t-mobile sim kunnen gebruiken in de iphone 4 en daarna de KPN kaart? Alleen dus 1x per 2mnd even bellen met de kpn kaart. En neem aan dat nummerbehoud ook geen probleem is (vanaf maart 2011)?

  47. Uit de aanvullende voorwaarden van KPN BedrijfsFlexibel:
    (Bron: http://www.kpn.com/web/file?uuid=4580bb8d-7d31-480b-bebc-2ffda58ec452&owner=5949f57c-ee6f-45cc-a341-eae5e050ddfa)

    5.2 Indien gedurende een aaneengesloten periode van twee maanden een Abonnement niet
    actief wordt gebruikt, dat wil zeggen als het op de Aansluiting geen inkomend en uitgaand
    verkeer plaatsvindt, is KPN gerechtigd om, naast de verschuldigde vergoeding voor het
    Abonnement, een vergoeding van EUR 10,- (exclusief BTW) per maand in rekening te brengen.
    Deze vergoeding zal verschuldigd zijn tot de maand volgend op de maand dat er weer verkeer
    plaatsvindt op het Abonnement.

  48. Ik heb ze net aan de telefoon gehad en kreeg te horen dat er enorm veel bestellingen binnen waren gekomen. Orders worden verwerkt op volgorde van binnenkomst, dus je kunt er van uit gaan dat wanneer er stond “levering binnen 24 uur”en jij laatste op dat moment de bestelling, dat de order dan ook binnen 24 uur wordt geleverd. (ik hoop het, heb vanmorgen direct een bestelling geplaatst.)

  49. lol @henk

    Moeilijke constructies?
    Ik zie niet in wat hier moeilijk aan is.

    1. aanbieding afsluiten
    2. Aanbieding abo opzeggen
    3. simkaartjes wisselen
    4. maandelijks bellen

    als mensen dit al moeilijk moeten vinden dan heb ik medelijden met ze.

  50. Bij zakelijkvoordeel.nl was ik te laat, dus nu maar bij Belsimpel besteld. Bevestiging binnen dat opdracht in behandeling is, dus afwachten maar. Toestel is volgens de bevestiging SIMlock vrij. Volgens de verkoper komen ze niet uit Italie. Zelf bel ik niet zo veel, is uiteindelijk iets goedkoper dan mijn huidige abo. Dus al met al voor mij een gratis iPhone4!

  51. Eigenlijk koop je gewoon de telefoon gewoon op 2 jarige afbetaling en met inflatie erbij over 2 jaar. heb je een Iphone voor heel weinig.

    ik wilde in april mijn T-mobile gaan opzeggen en dan een nieuwe Iphone 4 nemen maar nu neem ik deze alvast en ergens van de zomer (als de Iphone 5 misschien uitkomt) verkoop ik deze voor een leuk bedrag, koop het contract af en maak nog winst ook dan 🙂

  52. Wat een gezever over BTW.

    KUNNEN WE WEER ON-TOPIC????

  53. Origineel geplaatst door Rene Nieuwenhuis
    En weer word beweerd dat ondernemers geen rekening hoeven te houden met de BTW. Dat gaat alleen op als je een verlieslijdend bedrijf hebt. Zodra er winst word gemaakt gaat de BTW toch echt naar de belasting.

    Complete onzin die je hier verteld. BTW heeft niets met de winst te maken. het enige waar je voor moet zorgen dat je een BTW nummer hebt en deze krijg je alleen als er activiteiten in het bedrijf plaats vinden waar BTW over worden berekend.

    Overigens heb ik net de Iphone besteld en je kan dan ook gewoon aankruisen dat het een particuliere aanschaf is.

  54. Origineel geplaatst door iScallie
    Wat een gezever over BTW.

    KUNNEN WE WEER ON-TOPIC????

    Ik wild ehet niet schrijven maar bedankt 😉

  55. Nou inderdaad, even ophouden met die BTW discussie.
    Wat ik nog wel wil weten mbt het afkopen:

    – Zal boven op de afkoop geen boete komen? Omdat je het gelijk doet?

  56. @Gonny van der Zwaag: Gonny, je hebt gelijk. Alhoewel ik al 23 jaar een bedrijf heb is het BTW verhaal kennelijk nooit in mijn hoofd terecht gekomen. Kreeg dan ook vreemde blikken van de administratie op mijn vraag. BTW krijg je inderdaad altijd terug, ongeacht verlies of winst. Excuses.

  57. Origineel geplaatst door peter
    Niet om nu nog verder over BTW verder te zeuren, je kunt deze actie toch ook gewoon als particulier bestellen? Kan iemand dat bevestigen?

    Nee, uitsluitend als bedrijf.
    Ik heb even gekeken, maar echt goedkoop is het niet, hooguit leuk als je echt geen T-Mobile wilt.

  58. Let wel op de voorwaarden van het abonnement:

    KPN stelt wel als voorwaarde dat er actief gebruik wordt gemaakt van het abonnement. Indien u 2 aaneengesloten maanden geen binnenkomend of uitgaand gesprek voert, dan wordt er iedere maand € 10.00 (excl.btw) in rekening gebracht tot het moment dat er weer een binnenkomend of uitgaand gesprek plaats heeft gevonden.

    Dus de simkaart in de kast leggen kost je 220 euro (ex btw) extra.

  59. Origineel geplaatst door Giel
    Nu staat er al: Levertijd 2-4 werkdagen. Voorheen stond er levering binnen 24uur. Net gebeld om te vragen of hij daadwerkelijk op voorraad is, wordt in een keer de lijn verbroken. Lekkere club is dat.
    Misschien dat jullie mijn vraag kunnen beantwoorden: Ik heb nog een t-mobile abo tot maart 2011. Ik zou dus tot die datum mijn t-mobile sim kunnen gebruiken in de iphone 4 en daarna de KPN kaart? Alleen dus 1x per 2mnd even bellen met de kpn kaart. En neem aan dat nummerbehoud ook geen probleem is (vanaf maart 2011)?

    ik heb net de bevestiging gekregen dat het 2 tot 5 dagen duurt:)

  60. Wat is actief gebruiken zoals eerder werd genoemd, iemand een link naar die voorwaarden?

    Stel ik bel er nooit mee, maar gebruik wel af en het internetbundel wat er bij zit, is dat voldoende?

  61. Wanneer kan je de iphone 4 wel dan gratis verwachten voor iedereen…??

  62. Origineel geplaatst door Kennet
    Wat is actief gebruiken zoals eerder werd genoemd, iemand een link naar die voorwaarden?Stel ik bel er nooit mee, maar gebruik wel af en het internetbundel wat er bij zit, is dat voldoende?

    Volgens KPN is 1x per maand je voicemail afluisteren voldoende

  63. Origineel geplaatst door Jeroen
    Volgens KPN is 1x per maand je voicemail afluisteren voldoende

    Zou eenmalig per maand bellen naar een ander eigen nummer en dat dan niet opnemen voldoende zijn?

    Wilde dit abonnement alleen voor internet gaan gebruiken, puur voor mijn netbookje. Dus niet bellen want dat heb ik nog (t-mobile tot maart).

    Heb hem net bestelt, helemaal goed !!

  64. Origineel geplaatst door Jeroen
    Wat ik nog graag zou willen weten is het volgende:Zou ik de meegeleverde microsim kaart kunnen gebruiken in me iPad en dan dus alleen gebruik te maken van het datagedeelte. Ik heb namelijk nu ook een KPN iPad abo (tot 7,2Mb/s en 500 MB) En hier zit ik altijd ver onder. Als het werkt, kan dit abo gewoon stop zetten.
    Maar ik lees op het Internet, dat iPhone microsim niet werkt in een iPad. (waarschijnlijk) tegengehouden door provider.Graag jullie reactie hierop

    Dit wil ik ook wel weten.
    Iemand?

    Dus dan sim in de ipad. Je belt dus niet maar je gebruikt hem wel.
    Iemand?

  65. Origineel geplaatst door Jeroen
    Origineel geplaatst door KennetWat is actief gebruiken zoals eerder werd genoemd, iemand een link naar die voorwaarden?Stel ik bel er nooit mee, maar gebruik wel af en het internetbundel wat er bij zit, is dat voldoende?Volgens KPN is 1x per maand je voicemail afluisteren voldoende

    @Jeroen: wat is je bron? Ik bedoel daarmee: staat dat ergens zwart-op-wit?

  66. Dat stuk

    KPN stelt wel als voorwaarde dat er actief gebruik wordt gemaakt van het abonnement. Indien u 2 aaneengesloten maanden geen binnenkomend of uitgaand gesprek voert, dan wordt er iedere maand € 10.00 (excl.btw) in rekening gebracht tot het moment dat er weer een binnenkomend of uitgaand gesprek plaats heeft gevonden.

    Bovenstaand stukje komt uit de voorwaarden, die ik van de site heb geplukt.
    Dus 1x in de maand naar jezelf bellen en opnemen zou voldoende moeten zijn. Is direct 1 minuut ala de nieuwe kostenstructuur.

  67. @gonny. Door je tip/artikel op de iphoneclub heb ik een contract gesloten met GSM.nl. Ik hoop dat je ondanks de diverse en naar mijn mening niet altijd relevante reacties, je niet laat tegenhouden een volgende keer een tip, artikel, aanbieding te plaatsen. Je weet, tevreden mensen hoor je niet zo snel, bij deze wel, thanxs voor de post!

  68. Ik neem aan dat ik de microsim er zelf bij krijg?

  69. Wat een stelletje zuinige Nederlanders zijn we ook zeg.
    Krijgen we een iPhone 4 voor een appel en een ei, als we minimaal 1x per 2 maanden bellen.
    Gaan we nog zeuren over of dat 1X de voicemail bellen voldoende is.
    Gun KPN ook 5 min per 2 maanden, dit kost je dus €0,25/maand. Voor de rest een superactie en de mijne is inmiddels besteld! 😉

  70. Origineel geplaatst door alvani
    Origineel geplaatst door JeroenOrigineel geplaatst door KennetWat is actief gebruiken zoals eerder werd genoemd, iemand een link naar die voorwaarden?Stel ik bel er nooit mee, maar gebruik wel af en het internetbundel wat er bij zit, is dat voldoende?Volgens KPN is 1x per maand je voicemail afluisteren voldoende@Jeroen: wat is je bron? Ik bedoel daarmee: staat dat ergens zwart-op-wit?

    Bron is KPN medewerker van zakelijke servicedesk.
    Uiteraard niks zwart op wit, maar zij heeft haar naam doorgegeven, wat ik mocht gebruiken als het toch fout gaat op de factuur.

    Zij heeft het intern nagevraagd bij haar manager en gaf dat 1x bellen voldoende is

  71. Origineel geplaatst door JP
    @Pete: ik weet niet waar je leest dat het uitsluitend als bedrijf kan, maar je kunt op de site gewoon particulier aanvinken en dan werkt de bestelling ook…heb m’n contract al in de bus…

    Heb ik net over gebeld, maar de aanbieding werkt echt alleen voor zakelijke klanten zei de bestel-meneer!
    Weet je zeker dat je onder dezelfde voorwaarden je iphone krijgt?

  72. Eigenlijk is het niet goedkoper als t-mobile! Stel je neemt i-150 (150min + 150 sms) voor €25,17 p/mnd (ex BTW). Dat is over 2 jaar: 24x€25,17= €604,-. Plus € 142,82 voor het toestel is € 746,90. Excl. BTW.
    Bij KPN betaal je dan: €17,48 + € 30,- (150min + 150 sms) = € 47,48 p/mnd. Over 2 jaar is dat € 1139,52 ex BTW!. Verschil is bijna 400 euro!! Niet goedkoper dus! Wel een beter netwerk….

  73. @Rumrunner:

    ik ben het helemaal met je eens want van een euro per maand wordt je echt niet rijker,

  74. @tomtom100:

    Zou kunnen, probeer het zou ik zeggen en ik denk dat de kosten dan +19% zullen zijn. Op zich goedkoop als het je alleen om de iphone 4 gaat, maar het abo daadwerkelijk gebruiken is een dure grap met 0,10 (+19%) per minuut en datalimiet van 500 mb. Dat geldt ook als je ernaast een simonly abo neemt als je hiervan de kosten optelt, aangezien alle “goedkope” providers nu met zogenaamde data limiet abo’s werken of beperkingen hebben (geen streaming etc.). Alleen t-mobile doet dat niet maar daar zijn de kosten ook naar.

    Tegenwoordig zijn er echt veel mensen die de iphone 4 tweedehands “nieuw (ongebruikt)” voor een vergelijkbare prijs verkopen en je bent dan even duur uit, je hoeft niet te wachten en je zit nergens aan vast. Waarom moeilijk gaan doen, zulke zaken als abo’s afsluiten worden door diverse instanties geregistreerd en daar gaan telecomproviders heel gemakzuchtig mee om ook als een foute factuur geheel niet aan jou te verwijten valt!
    Sinds ik door een fout van Telfort onterecht werd geregistreerd bij preventel werden allerlei financiele zaken als ondernemer zelfs tot op heden moeilijker gemaakt en dat door een 2-jarig sim-only telefoonabonnementje van 8,95 die reeds een jaar geleden beeindigd is … (Telfort=KPN) , dus ben ik heel voorzichtig hierin geworden. Het heeft mij veel moeite gekost om mij uit dat register te verwijderen (via vonnis kantonrechter!)

    M.a.w. het is de moeite niet waard. de iphone 4 los is al rond de 550-600 euro los te koop zonder hoofdpijn en zonder ergens aan vast te zitten. Zo heb ik het ook gedaan. Maar goed, dit is mijn advies en doe ermee wat je wilt. Ik zeg je nu al dat als je dat KPN-abo niet gaat gebruiken je voor verassingen komt te staan, vooral omdat dat expliciet in de voorwaarden wordt beschreven.

  75. Origineel geplaatst door Giel
    Eigenlijk is het niet goedkoper als t-mobile! Stel je neemt i-150 (150min + 150 sms) voor €25,17 p/mnd (ex BTW). Dat is over 2 jaar: 24x€25,17= €604,-. Plus € 142,82 voor het toestel is € 746,90. Excl. BTW.
    Bij KPN betaal je dan: €17,48 + € 30,- (150min + 150 sms) = € 47,48 p/mnd. Over 2 jaar is dat € 1139,52 ex BTW!. Verschil is bijna 400 euro!! Niet goedkoper dus! Wel een beter netwerk….

    Tenzij je er je KPN-sim in de kast legt, één keer per maand even je voicemail belt, en er vervolgens een [bijvoorbeeld] Hi Sim Only in stopt incl Eindeloos online.

    Ben je sowieso niet duurder uit dan bij T-mobile [sterker nog: in mijn geval zeker goedkoper] en je zit niet vast aan het baggernetwerk van T-mobile.

    Anyway, ik heb m dus ook besteld.

  76. @Giel:

    de meeste mensen die besteld hebben nu nog een abbo en die gaan ze met de iphone gebruiken of ze gaan net zoals een simonly van een paar euro per maand bijnemen zolas ik.
    dan ben je voor ongeveer 25 euro per maand kwijt nou ik denk niet dat je voor 25 euro per maand een simlockvrije iphone 4 kan vinden.

  77. @sadik:

    Helemaal eens met Sadik.

    Heb je geen abo: Lekker een T-mobile nemen.
    Heb je wel een abo lopen: overwegen om hiervoor te gaan.

    Al die berekeningen met belminuten en sms.

  78. Komt ook nog aansluitkosten van 25 euro en 5 euro verzenkosten bij 🙂

    Niet dat dat heel boeiend is, maar dan weten de mensen het in ieder geval.

  79. Klopt dit wel? Volgens mij moet je ook nog betalen voor de iPhone zelf

  80. Je bent als zakelijke afnemer van deze aanbieding gewoon het maandbedrag x 24 kwijt.
    Simkaart in de kast, nieuwe iphone agenda punt maken elke maand even bellen paar seconden.
    En je hebt een simlockvrije iphone 4 voor € 420,-

  81. @tomtom100:

    Je hebt inderdaad gelijk, had al een verzoek ingediend om mijn reactie te laten verwijderen…heb hem alsnog besteld, nu met mn KvK nummer erop;)

  82. Origineel geplaatst door JP
    @tomtom100: Je hebt inderdaad gelijk, had al een verzoek ingediend om mijn reactie te laten verwijderen…heb hem alsnog besteld, nu met mn KvK nummer erop;)

    Voor de zekerheid met KPN gebeld. Een particuliere aanvraag wordt na toezending van het contract alsnog geweigerd. Wel mooi €4,95 kwijt voor niks!

  83. Ik heb Belsimpel geprobeerd te bereiken maar de server laat het een beetje afweten begreep ik.
    Bijwerken van de orderstatus gaat in ieder geval langzaam. Zijn er al veel mensen bij wie het contract al wel ontvangen is in de orderstatus?

  84. nope wordt inderdaad traag bijgewerkt wel vervelend straks waarschijnlijk weer een mail over een paar dagen hoort u meer etc etc meende dat er voldoende op voorraad waren

  85. Ik heb er 1 besteld..

    Op dit moment betaal ik voor een SimOnly bundel die ik had aangeschaft voordat ik een iPhone had. Ik belde en smste toendertijd vrij veel prive.

    Nu heb ik bijna 2 jaar een iPhone 3g. Daarmee ben ik veel gaan skypen en gaan pingen. Bellen en smsen werd dus steeds minder maar ik betaalde nog steeds om en nabij 38 euro omdat ik zo lomp was het gewoon te verlengen. (500 belminuten en 1000+ sms) Smsjes gebruik ik nagenoeg nooit meer en bellen…mjah met de klantenservice of ik word gebeld. Maar voor een simonly abonnement is dat toch best veel geld..

    Als ik het goed begrijp betaal je op z’n duurst 10 cent excl. per minuut wanneer je belt..en dat is wanneer je 249 minuten belt. Als je de 249 belmin. overschrijdt dan betaal je 9 cent per minuut.

    Smsjes zijn 10 cent per minuut.

    De iPhone is handig omdat je de smsjes gewoon vervangt voor een programmaatje als whatsapp.
    Met bellen scheelt het voor mij dik omdat ik alleen betaal wat ik bel. En bellen doe ik zoiezo nooit lang of veel. Bij mij zou t alleen positiever uitpakken dan de 40 euro die ik nu betaal.

    Voorheen belde ik ontzettend veel mobiel maar ben overgestapt naar de vaste lijn of skype. Mijn vriendin heeft een iPhone 4 dus die pingt of skypt me ook altijd.

    Als je 249 minuten belt dan betaal je idd veel geld…Maar als je dat niet doet dan ben je veel voordeliger uit..Inc.BTW. En met de iphone4 heb je alle mogelijkheden om al die kosten terug te dringen..:D

    T is een kwestie van de juiste apps en discipline..:)

  86. Ook dit is weer een fiasco! De status veranderde al heel snel van 24uur naar 2-4 werkdagen. Ook dit is weer zo’n bedrijf dat er gewoon een stuk of vijf heeft en hoopt dat er door een backorder een aantal mensen blijven hangen.

    Email hebben ze nog niet van gehoord. Tel daarbij de slechtste recensies die ik ooit gelezen heb op en je komt tot de conclusie dat je beter kan annuleren. Alleen de slogan al…De sympathieke webshop uit Groningen! Pfff…

  87. Origineel geplaatst door sadik
    @Peter: je hebt helemaal gelijk, ik ga het ook op deze manier doen.
    ik heb er ook een besteld en als ik het heb ga ik een sim only van Ben erin doen zo heb je toch op een goedkope manier een simlockevrije iphone 4 zonder troep van t-mobile.
    En een keer per maand een aantal telefoontjes plegen en je hebt dan helemaal geen last van KPN,

    Je bent ervan op de hoogte dan Ben gewoon een ander merk is van T-Mobile? Dat je dus gewoon via het T-Mobile netwerk belt als je met Ben belt?

  88. Bij mij was het binnen een uur als ontvangen gezet. Ik heb er dus wel vertrouwen in dat ik hem krijg 🙂

  89. Bij mij is het ook binnen een uur op ontvangen gezet. Ben wel benieuwd hoeveel er nu via de informatie van Iphoneclub zijn besteld. Gezien de vele reacties

  90. Update: ze hebben de betaling en contract nu binnen volgens de statuspagina. Ik sprak ze nog en ze hadden het wel erg druk……

  91. Net gebeld, vanmiddag om 1 uur besteld (toen 2-4 werkdagen)
    ‘Ja de levertijd is vanwege grote drukte maximaal 2 week geworden’.

    Wel netjes en snel geholpen, daar absoluut geen klachten over!

    mmm, vrees dat het niet eerder dan december word voor mn gevoel

  92. Levertijd is inmiddels 2 weken volgens hun site..

  93. Nog even reactie: ze hebben bij mijn contact direct aangegeven dat het 2-5 dagen zou duren (ik heb ze vanmorgen om 09:00 gesproken maar dat ging moeizaam want de centrale ging gek doen). Verder hebben ze keurig de contracten en betaling in de status aangegeven. In het telefonisch contact was men zeer behulpzaam maar ze zijn overbelast door de drukte.

  94. Aanbieding is een beetje erg populair.
    Inderdaad levertijd nu naar 2 weken.

    Bij zakelijkvoordelig.nl is ‘ie ook weer terug, maar let op!
    “12 maanden 50% korting op het abonnement en internetbundel.”

    Dus na 12 maanden ga je het volle bedrag betalen. Auw!

  95. Is dit nou echt zoveel voordeliger als bv; een abbo van T-Mobile -150 waarbij je €160 bij moet betalen?
    vind het een beetje raar dat je moet betalen voor niks en ook nog eens voor hoeveel je belt.. dan komt het er dus op neer dat je eigenlijk gewoon een prepaid hebt.
    en 500 mb internet p.m. is dat wat of is dat met pudh berichten en mailophaal zo weg?

  96. Ik heb ze meerdere keren aan de telefoon gehad inmiddels en elke keer netjes te woord gestaan. Bleek wel idd enorm druk te zijn, maar de status van het contract staat nog steeds op niet ontvangen, terwijl ik het vanmorgen al verstuurd heb. Ik wacht nog even vanavond af, maar als het twee weken duurt, wordt de order uiteraard gecanceld

  97. Zou alleen leuk zijn als hij ook leverbaar is,want ook zij kampen met leveringsproblemen!!

  98. Ik heb ze net ook nog even aan de telefoon gehad en daar werd mij verteld dat ik bij de eerste bestellingen zat. Ik moet nog wel mijn contract insturen en de verzendkosten betalen en toen kwam er een maarrrr…

    We gaan uitleveren op volgorde van binnenkomst van contract + betaling. Dus eerder bestellen heeft geen enkele zin. Ze kunnen toch niet binnen een dag uitleveren, dus dan kunnen ze hem tenminste toch wel een dag vasthouden voor je? Ik heb hem ‘s ochtends besteld, moest werken, en ben nu pas lekker thuis om rustig even het contract door te lezen en de betaling te Idealen. Ze kunnen toch wel een beetje rekening houden met een ondernemer? Dus niet…cancellen dus, maar dat was ik toch al van plan na alle negatieve reacties op internet. Ik wacht m’n kans wel af bij zakelijkvoordelig.nl. Gelukkig heb ik al besteld met de oude regeling.

  99. ff update’tje vd status:

    KPN iPhone 4
    Nu te bestellen op Zakelijkvoordelig.nl: GRATIS iPhone 4 op het KPN netwerk!

    KPN BedrijfsFlexibel is het abonnement met eenvoudige tarieven.
    Met de mogelijkheid uw abonnementen maandelijks aan te passen aan uw bedrijfssituatie.
    12 maanden 50% korting op het abonnement en internetbundel.

    Dus geen 24 maanden zoals gister. Bij Belsimpel is het nog steeds 24 maanden. Dus verschil is er nu wel tussen de aanbieding nu!

  100. Net ff gebeld en ik heb hem gewoon binnen paar dagen! 🙂

  101. Heb zondag bij zakelijkmobiel besteld met KVk van ouders. Gebruik de iPhone 4 dan weinig als privé en heb al zakelijk tel, die ik meer ga gebruiken 🙂 weinig kosten en een simlock vrije iPhone 🙂 data heb ik alleen nodig onderweg, dus n klein beetje voor de mail.

  102. hallo, kan ik mijn T-Mobile i-150 abbo doorlaten lopen (want die loopt FEB ’11 af) en dan een iPhone 4 van belsimple bestellen, en vervolgens mijn T-mobile simkaart in mijn iphone 4 doen en de sim kaart van belsimpel niet gebruiken? zodat ik op de belsimpel kaart ALLEEN maar voor internet hoef te betalen? dat zou dus betekenen dat ik vrijwel bijna een gratis iphone 4 heb…?

  103. 6.2 Indien de BedrijfsFlexibel Overeenkomst eindigt, eindigen ook de daaronder afgesloten en de daaraan op grond van artikel 3.3. toegevoegde Abonnementen. Voor zover op de datum van beëindiging de minimum duur van deze Abonnementen nog niet is verstreken, zal KPN aan Contractant een afkoopsom in rekening brengen. De afkoopsom bestaat uit de kosten voor het Abonnement over de resterende contractsduur..

    Hieruit blijkt dus dat het abonnement afgekocht mag worden voor de nieuwsgierigen onder ons…persoonlijk snap ik niet waarom mensen dit zouden willen…maargoed, het mag dus.

  104. net helpdesk van belsimpel aan de lijn gehad aktie gaat nog maar door tot morgen (donderdag) 12 uur daarna zelfde als gsm.nl 2e jaar volle mep . Er wordt te veel besteld dus lol

  105. @meerkoe:

    net ook al met ze gebeld…in twee dagen tijd rond de 1500 orders binnen gekregen… wordt wel erg vervelend dat het dan nu opeens 2weken zal gaan duren:S

  106. Ik heb in Juli een 1-jarig Nokia N97 mini abonnement (18 euro per maand) afgesloten. Kan ik dan deze iphone+abonnement bestellen en mijn eigen simkaart erin doen, dus ook met mn eigen abonnement?

  107. Ik heb in juli een Nokia n97 mini abonnement (18 euro per maand) afgesloten. Kan ik dan deze iphone 4 bestellen en mijn eigen simkaart van 18 euro per maand er in doen en dan dus dat abonnement gebruiken?

  108. Hoi allen,
    is eerder gepost, maar ik zie mensen vragen of ze het abo in de kast kunnen leggen: let op: je kunt het abonnement niet geheel ongebruikt laten: bij de voorwaarden vond ik dit:
    KPN stelt wel als voorwaarde dat er actief gebruik wordt gemaakt van het abonnement. Indien u 2 aaneengesloten maanden geen binnenkomend of uitgaand gesprek voert, dan wordt er iedere maand € 10.00 (excl.btw) in rekening gebracht tot het moment dat er weer een binnenkomend of uitgaand gesprek plaats heeft gevonden.

  109. Betekent dus dat je hem inderdaad minimaal 1x moet gebruiken. Eerder is al gezegd door iemand hier dat de 1x per 2 maanden de Voicemail afluisteren al voldoende was.
    Je zult er gewoon 1x per maand een keer meer naar je eigen huis telefoon mee moeten bellen. Even minuutje verbinding aan houden en weer ophangen.

    Nu ik dat contract heb opgestuurd en zit te wachten op bevestiging. Is het nog mogelijk om er onder uit te komen? Bijvoorbeeld omdat we misschien tering lang moeten wachten? Of zit je eraan vast bij het opsturen van een ondertekend contract?

  110. @M@rco:

    En hoe lastig is het om in die 2 jaar tijd 12 keer een minuurtje te bellen? haha… voor die 419,52 heb ik een super deal.. jaja er komt nog iets bovenop, maar dat kan ik verrekenen aangezien ik het toestel als zakelijk toestel ga gebruiken en de btw dus kan terugvorderen;)

  111. Tja, vanmorgen om 9.35 uur, besteld, betaald en contract verzonden. En nu nog steeds geen contract ontvangen volgens de status bij Belsimpel …ik maak me zorgen…

  112. Origineel geplaatst door Robijn
    Tja, vanmorgen om 9.35 uur, besteld, betaald en contract verzonden. En nu nog steeds geen contract ontvangen volgens de status bij Belsimpel …ik maak me zorgen…

    Heb je kopie bankafschrift of energierekening gestuurd?

  113. @Robijn:

    ach geen zorgen maken… ik heb het om 15.15 allemaal verstuurd en m’n status is ook nog niet aangepast terwijl ik met ze heb gebeld en wel alles hebben ontvangen…morgenvroeg werden de laatste inboxen leeggemaakt en erna denk ik de statussen geupdate;)

  114. Volgens mij ben ik ook 1 van de enige die het abbo’tje daadwerkelijk gaat gebruiken ofniet?

  115. @Ruthger:

    wellicht wel 😉

  116. @Ruthger:
    Yep, een bankafschrift en alles netjes zoals verzocht. Blijkbaar werken ze nog want het is nu bijgewerkt. Thanks mannen van belsimpel! Het zijn lange dagen voor jullie…

  117. Origineel geplaatst door Robijn
    @peter: Uitgebreid besproken maar hierbij nog een keer: nee, je hebt een kvk-nummer nodig.

    Als ik op ‘particulier’ klik, verdwijnt het KvK veld en kan ik de bestelling gewoon plaatsen. Heb ik dus gedaan.

  118. Zojuist ook contract en alle benodigde gegevens gemaild. Ben benieuwd wanneer het geleverd wordt.

  119. Ze zijn nog hard aan het werk, zojuist is mijn orderstatus omgezet naar ‘Wordt aangesloten (nieuw)’. Ook ik ga het abo gewoon gebruiken.

  120. ik tijwfel een beetje…. Ik mag mijn contract bij t-mobile ontbinden vanwege de slechte bereikbaarheid. Nu zag ik de aanbieding van KPN. Ik zit ongeveer tussen de 400 en 500 belminuten per maand. (los van smsjes) Onbeperkt internet….
    Zou KPN dan wel zo voordelig voor me zijn.
    Ik heb er ook aan gedacht om een sim only aan te schaffen…. Het KPN nummer dan doorschakelen naar mijn sim only. Zou dat ook gelden als in en uitgaande oproepen?
    Over die 500 mb ga je al snel denk ik. ik in ieder geval wel…
    Heeft iemand een advies voor mij?
    of een antwoord op de vraag of doorschakelen ook voldoende is om je abbo levend te houden?

  121. Aanbieding alweer weg nu alleen nog maar 12 maanden korting

  122. Ik heb gisteren ook de offerte via email teruggestuurd, bij het invullen vinkje bij ‘particulier’ gezet…..ben benieuwd.

    Ze hebben mijn voorschot via Ideal aangenomen en mij een contract verstuurd. Kan me niet voorstellen hoe ze nu nog kunnen beginnen over KVK nummer. Ik kan via vriendin wel een nummer overleggen maar wil natuurlijk de betalingen via eigen bank laten verlopen, iemand ervaring mee?

  123. de actie is vanmorgen veranderd bij belsimpel.nl

    je krijgt nu alleen nog het 1ste jaar 50% korting!

    ben ik blij dat ik gister eind van de avond 5 stuks heb besteld;)

  124. Ben ook blij dat ik het gisteren allemaal rond heb gekregen.
    Ben nu dan ook heel erg benieuwd, wat de volgende ontwikkelingen gaan zijn. Hoelang heb exact gaat duren.
    Verwacht het toch binnen de 21 dagen afgerond te hebben na het volgende stukje uit een mail van Belsimpe.nl

    “De iPhones zijn op dit moment goed op voorraad en wij werken dan ook met man en macht om alle pakketten zo spoedig mogelijk te verzenden, maar gezien de drukte en de vertraging bij KPN kan dit helaas enkele werkdagen langer duren dan verwacht.”

  125. Dus dit stukje was eigenlijk niet waar :

    Inhoud van deze aanbieding:
    Actie geldig tot 2010-10-31

    Mooi is dat.

  126. Origineel geplaatst door bekside
    de actie is vanmorgen veranderd bij belsimpel.nlje krijgt nu alleen nog het 1ste jaar 50% korting!ben ik blij dat ik gister eind van de avond 5 stuks heb besteld;)

    Klopt inderdaad wilde vanmorgen ook bestellen tegen 11:30 maar de aanbieding was ineens zo’n € 240,= duurder geworden. Dan kun je ze weer beter op marktplaats gaan kopen 😉

  127. en wat betalen we dan per minuut? er staat: u betaald alleen wat u gebruikt.. uhhh

  128. Wat een drama dat Belsimpel. Orderstatus na drie dagen nog steeds op “contract niet ontvangen” en ze zijn telefonisch onbereikbaar. Gisteren lieten ze per mail weten dat de gegevens wel ontvangen zijn maar de status is nog steeds ongewijzigd. Snap die negatieve recensies wel. Tjonge jonge… ballentent.

  129. @Gonny van der Zwaag:

    Wedden om een echt appeltje? Die zijn goedkoper en een stuk simpel-er aan te komen 😉

    Ik ben eigenlijk net zo benieuwd hoe het af gaat lopen maar ik heb na terugsturen van het contract niets meer gehoord van Belsimpel (behouden autom.mailtje dat druk is etc.).

    Iemand ervaring met gebruik van Kvk nummer vriend(in) maar facturatie via eigen bankrekening? Want dan ben ik ook tevreden.

  130. Mijn order staat sinds gisteren op ‘In behandeling’, iemand al verder? Als ze gaan verzenden dan moet je wel een track&tracenummer krijgen.

  131. Origineel geplaatst door Wim Nagtegaal
    Mijn order staat sinds gisteren op ‘In behandeling’, iemand al verder? Als ze gaan verzenden dan moet je wel een track&tracenummer krijgen.

    Hier ook nog hetzelfde, in behandeling. Ik heb het ‘druk’ mailtje ook niet ontvangen.

  132. Bij mij staat bij de order nog steeds contract niet ontvangen maar ik heb gisteren wel dit mailtje ontvangen

    Bedankt voor de bestelling van de iPhone 4 16 GB Black simlock vrij in combinatie met KPN Flexibel.

    Wij hebben uw contract reeds in goede orde mogen ontvangen.

    Op dit moment ligt u aanvraag ter beoordeling bij KPN. Vanwege de fraudegevoeligheid van de aanbieding in combinatie met de overweldigende interesse in de aanbieding heeft KPN hier helaas een achterstand in opgelopen.

    Uw iPhone 4 ligt op dit moment bij ons in het magazijn en is voor u gereserveerd. Naar verwachting wordt uw aanvraag binnen 1 tot 3 dagen goedgekeurd, waarna uw iPhone 4 + abonnement direct door Belsimpel.nl wordt verzonden!

    Ik ga er vanuit u zo volledig geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd bereiken op: 050-210 34 04 of via een reactie op deze e-mail. Vermeld daarbij alstublieft uw ordernummer

    Met vriendelijke groet,

    Otto de Vente

    http://www.belsimpel.nl – Voor telefoons met abonnement, sim-only abonnementen, verlengingen en de beste aanbiedingen van Nederland

    T. +31 (0)50 210 34 04

  133. Tja, bij mij staat sinds eergisteren dat het contract is ontvangen, maar verder niets meer gehoord. Bellen werkt niet, want ze hebben blijkbaar een telefoonstoring. Ben overigens tot nu toe altijd netjes te woord gestaan, maar wel altijd op mijn initiatief. er mag nog wel wat gedaan worden aan de communicatie.

  134. Waarom blijft dan bij mij de status op “contract niet ontvangen”? Heb gisteren wel de bevestiging per mail gekregen (nadat ik er om vroeg) dat de boel is ontvangen en zou worden doorgestuurd naar de juiste afdeling.
    Zit nogal wat willekeur in de afhandeling van de orders blijkbaar.

    Oh ja, telefoon storing? BS natuurlijk, ze kunnen de druk niet meer aan.

  135. Levertijd staat op 3 weken inmiddels…

  136. Contact gehad met collega-shop van ze en daarna een mailtje met info dat de boel naar KPN is gegaan. Gaat nog wel goedkomen denk ik. Communicatie kan alleen veel beter…

  137. Inmiddels een mailtje ontvangen dat ze door de ‘enorme toestroom’ er een ‘kleine achterstand’ is ontstaan die ze dit weekend gaan wegwerken.

  138. Dan krijgen jullie al meer informatie dan ik.
    Heb alleen het “Druk” mailtje ontvangen, wat volgens mij bijna iedereen heeft ontvangen.
    Heb geen haast en kan best 1 maand wachten. Maar hoop wel in afzienbare tijd iets te horen van een bevestiging dat het in elk geval door gaat.

  139. ik heb het vermoeden dat ze met man en macht alle orders aan het verwerken zijn.

  140. Daar ziet het wel naar uit, ze hebben iets te simpel gedacht over de impact van deze aanbieding. Kennelijk gaan ze het weekend doorwerken om het allemaal verwerkt te krijgen.
    P.S. voor particulieren kwam ik dit tegen:
    http://xlvoordeel.nl/?c=TTiVD001&H=TT&AFFID=60862

  141. @sadik:

    Tja…wellicht moeten ze eens wat eerder en wat langer nadenken over hoe ze een dergelijke actie nu het beste in goede banen kunnen leiden;) hoewel ik geen klachten heb aangezien ze me altijd netjes te woord staan etc..

    BTW, weet iemand wat het betekent als je status is veranderd van ‘wordt aangesloten’ naar ‘in behandeling’ ???

  142. Ik heb nog helemaal geen mailtje gekregen. Dit, ondanks dat ik het contract afgelopen woensdagavond al gemaild heb.

  143. Mijn gok zou zijn dat ze dan een OK van de provider voor het contract hebben en dat ze dan de bestelling verder in orde gaan maken om te verzenden. Maar zeker weten doe ik het niet, ze moeten in elk geval wel eerst een Ok van de provider hebben i.v.m. met allerhande ‘geknoei’ met abo’s.

  144. Origineel geplaatst door Wim Nagtegaal
    Daar ziet het wel naar uit, ze hebben iets te simpel gedacht over de impact van deze aanbieding. Kennelijk gaan ze het weekend doorwerken om het allemaal verwerkt te krijgen.
    P.S. voor particulieren kwam ik dit tegen:
    http://xlvoordeel.nl/?c=TTiVD001&H=TT&AFFID=60862

    Wel even goed op de ‘kleine lettertjes’ letten:
    *Dit is een netwerk actie van 6 maanden. Hierna betaald je het normale tarief. Gemiddeld betaal je 40,25 euro per maand.

  145. Kleine lettertjes moet je altijd lezen (ze zijn hier wel erg klein, niet echt chiq)!! Maar er zijn nu dus ook acties met verlenging van een abo.

  146. Ik moet zeggen dat ik wat verward ben als ik bovenstaande lees.
    Als je de informatie bij belsimpel leest, en ook de update in het artikel zelf, zie je het volgende: Het eerste jaar is 50% korting op het abonnement. Impliciet zeggen ze dus dat je het tweede jaar het volledige bedrag betaald.

    Dus in werkelijkheid heb je deze twee constructies:
    (€7,50*12)+(€15*12)+(€9,98*12)+(€19,95*12)=€ 629,16

    en:
    (€7,50*12)+(€15*12)+(€9,98*12)+(€19,95*12)+KVK€55=€684,16

    In België kost hij €639. Als je dus nog geen KVK nummer hebt, behaal je hier geen enkele winst. Daarnaast heb je niet het probleem, dat wanneer je de KPN sim niet gebruikt, je een boete krijgt van €10. Het bedrag, €419,52 lijkt mij dus enigszins misleidend/incorrect.

    De kosten van een KVK-nummer kan verschillen per gemeente. Ik ben te lui om het gemiddelde op te zoeken.

  147. Origineel geplaatst door Martijn
    Levertijd staat op 3 weken inmiddels…

    En nu al 4 weken 😀
    *over-capacity warning!*

  148. Heb een mail terug dat mijn bankafschrift niet klopt.
    Mag maar 2 maanden oud zijn, terwijl er stond dat het 1 jaar moet zijn via Belsimpel.nl
    Nu worden de zakelijke rekeningen betaald met een zakelijke bankrekening. Die staat op de zaak.
    Toch vragen ze nu naar bankafschrift die overeen komt met het woonadres. De zakelijke rekening slaat echter niet terug op het adres waar ik woon. Wat is nu verstandig?
    Een bankafschrift (van vorige maand) opsturen waarop ook de zakelijke rekening staat. Of een bankafschrift met mijn woonadres. (deze komt dus niet overeen met het zakelijke rekening nummer)

  149. @Alex:

    ik heb een mailtje terug dat de achterkant van mijn rijbewijs EN mijn bankafschrift niet aanwezig zijn:S terwijl toen ik gister met ze belde ze alles binnen hadden…raar

  150. @Niko: Als je met een hi abbo zit bv, waarin je € 150 per maand betaalt zit je met een zakelijk flex bedrijfs abbo beter.

    Hi 150: 1100 belminuten met wat gratis smsjes, omgerekend 13 cent per minuut. Als je met knp beld betaal je boven de 500 minuten maar 8 cent per minuut. Voor de mensen die dus veel gebruik maken is het uiteindelijk goedkoper……

  151. Mail van Belsimpel ontvangen:

    Geachte heer, mevrouw,

    Nogmaals bedankt voor uw bestelling bij Belsimpel.nl!

    In reactie op berichtgeving op diverse iPhone websites over het niet gebruiken van abonnementen willen we u nogmaals attenderen op de voorwaarden van het KPN Bedrijfsflexibel abonnement. Belsimpel.nl raadt het niet gebruiken van abonnementen ten zeerste af.

    In artikel 5.2. van de algemene voorwaarden van het Bedrijfsflexibel abonnement, kunt u lezen dat het de bedoeling is dat het abonnement actief wordt gebruikt.
    “5.2 Indien gedurende een aaneengesloten periode van twee maanden een Abonnement niet actief wordt gebruikt, dat wil zeggen als het op de Aansluiting geen inkomend en uitgaand verkeer plaatsvindt, is KPN gerechtigd om, naast de verschuldigde vergoeding voor het Abonnement, een vergoeding van EUR 10,- (exclusief BTW) per maand in rekening te brengen. Deze vergoeding zal verschuldigd zijn tot de maand volgend op de maand dat er weer verkeer plaatsvindt op het Abonnement.“

    De interpretatie van deze paragraaf, alsmede de implicaties staan volledig ter beoordeling van KPN. Belsimpel.nl kan hier dan ook geen uitspraken over doen. Correspondentie hierover wordt niet door Belsimpel.nl beantwoord. Hiervoor verwijzen we u graag door naar de klantenservice van KPN Zakelijk 0800-0105.

    De algemene voorwaarden vindt u hier: http://www.kpn.com/allevoorwaarden/allevoorwaarden/algemene-voorwaarden-mobiel.htm

    Op het door u ondertekende contract, vindt u bovenstaande paragraaf overigens ook terug.

    Tot slot willen wij u graag nog melden dat als gevolg van het enorme succes van de actie, de binnengekomen contracten bij Belsimpel.nl helaas nog niet allemaal zijn verwerkt. Indien u een contract per post, e-mail of fax heeft ingestuurd hoeft u dus nog niet ongerust te zijn dat deze niet is aangekomen.

    Wij danken u nogmaals voor uw begrip en geduld en doen onze uiterste best uw bestelling zo spoedig mogelijk voor u af te handelen!
    Met vriendelijke groet,

    Bas Wesselink
    Bedrijfsleider Belsimpel.nl

  152. Wat een waardeloos bedrijf dit belsimpel uit Groningen. Slecht. Meteen betaald via iDeal, maar ze sturen geen factuur. Dat je heb je bij zakelijk, als ondernemer, nodig.

    En het door ons meteen teruggestuurde contract staat nog steeds op ‘niet ontvangen’. Uiteraard onze toestellen niet onvangen binnen de beloofde 24 uur — zoals er stond toen dit artikel gepubliceerd werd.

    Geen enkele reactie van belsimpel. Dat KPN dat uitbesteed aan simpele bel geesten.

    KPN kan er ook wat van. Met de voicemaildienst die je nu niet meer normaal uit kan zetten. Vandaag in het nieuws:
    http://webwereld.nl/nieuws/67420/extra-telefoontikken-door-voicemaildienst-kpn.html

    Wat is T-Mobile toch STUKKEN symphatieker! Als ze iPhones zonder simlock hadden, sloot ik er vandaag nog 30 abonnementen af.

  153. @Egbert: in eerste instantie wou ik er 2 bestellen 1 voor mij en 1 voor mij vrouw die veel belt, ik hebt het berekent op basis van 1000 minuten en kwam maar paar euros goedkoper uit maar durfde het niet aan vanwege die lage databundel want ik weet dat de kinderen ook wel de telefoon af en toe zullen lenen en als die op intermet gaan en muziek en films gaan beluisteren en bekijken kan ik het wel schudden met die kosten.
    ik denk dat ik voor mij vrouw een abbo met onbeperkte internet bijneem.

  154. Ik ben deze aanbiedingen zo beu ze zijn er gewoon niet je wordt niet op de hoogte gehouden lekker informeer dan mensen via de mail

  155. Inmiddels bericht gehad dat het bij KPN ter goedkeuring is en dat die een vertraging hebben. Ze houden je dus wel op de hoogte!

  156. Ook ik wordt goed op de hoogte gehouden hoor. Kreeg gisteren een mail dat mijn bankafschrift te oud was, gisteravond een recentere gestuurd en kreeg vandaag deze mail:

    Bedankt voor de bestelling van de iPhone 4 16 GB Black simlock vrij in combinatie met KPN Flexibel met ordernummer ……
    Wij hebben uw contract reeds in goede orde mogen ontvangen.
    Wij zullen nu uw aanvraag verder in behandeling nemen en er worden nu een aantal zaken gecontroleerd. Vanwege de fraudegevoeligheid van de aanbieding in combinatie met de overweldigende interesse in de aanbieding heeft KPN helaas een achterstand opgelopen in de beoordeling van deze aanvragen. Wij sturen u later vandaag of anders binnen 1 of 2 werkdagen een nieuwe update van uw aanvraag. Wij vragen u vriendelijke deze e-mail af te wachten.
    Namens KPN biedt Belsimpel.nl excuses aan dat de uitlevering van uw order hierdoor enige vertraging oploopt.
    Ik ga er vanuit u zo volledig geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd bereiken via een reactie op deze e-mail. Vermeld daarbij alstublieft uw ordernummer …..
    Met vriendelijke groet,
    Otto de Vente

  157. Heb exact hetzelfde als bovenstaande poster, Pamas.
    Vond het trouwens wel vreemd dat ze op Belsimpel aangaven dat een bankafschrift niet meer dan 1 jaar oud mocht zijn. Stuur ik er nog een van juli dit jaar, blijkt dat het bankafschrift zelfs maar 2 maanden oud mag zijn.

    Nu dus afwachten wat de ontwikkelingen zijn. Hebben mensen al veel eerder als Pamas en mij een goedkeuring gehad? En zijn deze al verder in het proces?

  158. @pamas:

    Met alleen op de hoogte gehouden worden voel ik me alsnog niet goed geholpen… Ik heb al 2 keer mijn rijbewijs moeten mailen aangezien ze claimden het niet te hebben ontvangen. Vandaag weer hetzelfde met mijn bankafschrift dat zelfs maar één dag oud was…wederom vertelden ze dat het niet ontvangen was…terwijl ik toch echt van alle mails een ontvangstbevestiging heb ontvangen!!!! ERG RAAR…

  159. Ik denk dat ze daar een beetje in de contracten omkomen..:P Dat het daarom een beetje chaotisch gaat.
    Zet je wel in elk mailtje je ordernummer, dat scheelt ook een hoop natuurlijk. Succes!

  160. Origineel geplaatst door pamas
    Ook ik wordt goed op de hoogte gehouden hoor. Kreeg gisteren een mail dat mijn bankafschrift te oud was, gisteravond een recentere gestuurd en kreeg vandaag deze mail:Bedankt voor de bestelling van de iPhone 4 16 GB Black simlock vrij in combinatie met KPN Flexibel met ordernummer ……
    Wij hebben uw contract reeds in goede orde mogen ontvangen.
    Wij zullen nu uw aanvraag verder in behandeling nemen en er worden nu een aantal zaken gecontroleerd. Vanwege de fraudegevoeligheid van de aanbieding in combinatie met de overweldigende interesse in de aanbieding heeft KPN helaas een achterstand opgelopen in de beoordeling van deze aanvragen. Wij sturen u later vandaag of anders binnen 1 of 2 werkdagen een nieuwe update van uw aanvraag. Wij vragen u vriendelijke deze e-mail af te wachten.
    Namens KPN biedt Belsimpel.nl excuses aan dat de uitlevering van uw order hierdoor enige vertraging oploopt.
    Ik ga er vanuit u zo volledig geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd bereiken via een reactie op deze e-mail. Vermeld daarbij alstublieft uw ordernummer …..
    Met vriendelijke groet,
    Otto de Vente

    Die mail heb ik inderdaad ook gehad en niet lang daarna ook nog een mail met deze tekst:


    Het contract voor uw bestelling met ordernummer: ….. is in goede orde door ons ontvangen.

    Levertijd
    Gemiddeld duurt de administratieve verwerking van uw abonnement 2-5 werkdagen. Indien we de bestelling niet binnen 5 werkdagen kunnen uitleveren zullen we u hierover berichte

    Ben benieuwd hoe lang het nu nog gaat duren…

  161. @JP:

    ik heb woensdag ook het contract met copie pasport copie kvk copie bankafschrift verzonden, donderdag krijg ik ook de mail dat de bankafschrift er niet bij zit tot mijn verbazing,donderdag gelijk contact opgenomen en vroegen ze of ik het alsnog wou mailen nou ik heb donderdag gelijk het bankafschrift gemaild en heb ze vrijdag gemaild of het wel binnen was gekomen nu krijg ik vandag weer een mail dat de bankafschrift ontbreekt.
    Maandag maar weer telefonisch contact opnemen als er tenmiste geen storing is.
    Ik krijg de indruk dat ze mensen beu willen maken om het te laten anuleren want een andere verklaring heb ik niet.

  162. Net dezelfde e-mail als pamas en alvani ontvangen.

    Heb mijn iphone woensdagavond besteld en de papieren pas vrijdagmorgen opgestuurd. Ik wacht rustig af… 😉

  163. Beste mensen,

    In reactie op berichtgeving in dit forum hierbij een reactie.

    Om te beginnen is het een zeer unieke actie en wij zijn blij met de grote interesse in de aanbieding!

    In reactie op berichting over het niet gebruiken van abonnementen willen we jullie wel graag attenderen op de voorwaarden van het KPN Bedrijfsflexibel abonnement. Belsimpel.nl raadt het niet gebruiken van abonnementen ten zeerste af.

    In artikel 5.2. van de algemene voorwaarden van het Bedrijfsflexibel abonnement, kunt u lezen dat het de bedoeling is dat het abonnement actief wordt gebruikt:

    “5.2 Indien gedurende een aaneengesloten periode van twee maanden een Abonnement niet actief wordt gebruikt, dat wil zeggen als het op de Aansluiting geen inkomend en uitgaand verkeer plaatsvindt, is KPN gerechtigd om, naast de verschuldigde vergoeding voor het Abonnement, een vergoeding van EUR 10,- (exclusief BTW) per maand in rekening te brengen. Deze vergoeding zal verschuldigd zijn tot de maand volgend op de maand dat er weer verkeer plaatsvindt op het Abonnement.”

    De interpretatie van deze paragraaf, alsmede de implicaties, staan volledig ter beoordeling van KPN. Belsimpel.nl kan hier dan ook geen uitspraken over doen.

    De algemene voorwaarden zijn verder ook hier terug te vinden.
    En op de contracten van Belsimpel.nl voor dit abonnement is bovenstaande paragraaf overigens ook vermeld.

    Verder is het uiteraard een erg mooie actie! Belsimpel.nl heeft voldoende voorraad om alle (!) klanten uit te kunnen leveren. Er ontstaat alleen enige vertraging in verband met de fraudegevoeligheid van de aanbieding. De afdeling risicobeheer van KPN controleert de contracten en hier heeft men helaas een vertaging in opgelopen. Helaas kan Belsimpel.nl hier geen enkele invloed op uitoefenen en we vragen alle klanten geduld totdat wij terugkoppeling van KPN hebben ontvangen. Iedereen wordt hier dan direct van op de hoogte gebracht. Dat de levertijd van de iPhone 4 op onze website is verhoogd, heeft dan ook enkel te maken met deze vertraging bij KPN.

    Tot slot, wij zijn druk doende alle contracten te verwerken, dit zal spoedig allemaal rond zijn. Ook hierbij vragen we om enig geduld.

    We hopen hierbij enige duidelijkheid te hebben kunnen geven en wensen iedereen die heeft besteld alvast veel plezier met de iPhone 4 in combinatie met KPN Bedrijfsflexibel!

    Vriendelijke groet,
    Belsimpel.nl

  164. Verder is het uiteraard een erg mooie actie! Belsimpel.nl heeft voldoende voorraad om alle (!) klanten uit te kunnen leveren.

    Het blijft dan toch merkwaardig dat op 7 oktober de condities zijn aangepast (van 24 naar 12 maanden).
    De oorspronkelijke einddatum van de aanbieding was 31/10, er is kennelijk geen sprake van op=op, en de aanbieding op de KPN website blijft ook de volle 24 maanden vermelden…

    Dames en heren van Belsimpel.nl (en Zakelijkvoordeling.nl), verklaar u nader…

  165. Ik heb een week geleden een Iphone 4 besteld met een abonnement van KPN en Ik wacht er nog steed op ik ben hun telkens en ze zeggen dat ze wachten voor een lading Iphone 4 s ,want het is helemaal uitverkocht en het kan dus nog een week of zelfs een maand duren voordat ik het krijg. dat heb ik weer!

  166. @Belsimpel.nl:

    Het is erg vreemd dat er zoveel mensen een *verkeerd* of geen bankafschrift hebben meegestuurd en daarom hier opnieuw om worden gevraagd. Het lijkt er eerder op dat dit “gegeven” door belsimpel gebruikt wordt om langer over de uitlevering te”mogen” doen.

    Daarnaast, voldoende voorraad? aan de telefoon werd mij de ene keer verteld dat afgelopen donderdag de iphone verstuurd zou worden, vrijdag werd mij verteld dat pas 15 okt. een nieuwe zending binnenkomt. En gister ontvang ik (wederom) een e-mail dat de contract documenten zijn ontvangen en er gecontroleerd gaat worden of deze volledig zijn.?

    Ten tijden van de bestelling stond er bij mij een levertijd van 24 uur. Hoe kan dit, als KPN er naar eigen zeggen van Belsimpel al 2 tot 5 dagen overdoet om het contract te controleren/maken??

    Ben ik gefrustreerd? nee :-), Voel ik me genaaid? Ja! Het is namelijk misleiding door Belsimpel…

  167. Morgen weer een nieuwe werkweek.
    Ben benieuwd naar de ontwikkelingen…
    De levertijd is van 4 weken terug naar 3 weken terug gezet. Lijkt mij toch positief!

  168. Ben zelden zo populair geweest als de laatste week, heb namelijk nog nooit zoveel mailtjes in 1 week ontvangen als deze week van “Belsimpel”.

    Maar alles schijnt niet zo simpel te zijn bij dit bedrijf.

    Levering binnen 24 uur: we zijn een week verder en nog steeds niets mogen ontvangen.

    Wat ik wel heb mogen ontvangen is een tiental mailtjes over fraude , overmacht en dat soort bullshit.

    Één ding is zeker dit was mijn laatste “aankoop” bij “Belnietsimpel”.

  169. In het begin waren er wat communicatieve problemen met belsimpel, maar ik krijg nu elke keer netje een update via email over de status van mijn aanvraag. Afgelopen weekend zelfs inclusief een print screen van de status van mijn abonnement bij KPN. M’n complimenten voor belsimpel, want ik kan me voorstellen dat het een gekkenhuis is geweest afgelopen dagen. En dat ik m’n iPhone4 niet in 24 uur geleverd heb gekregen… Tja, jammer, maar ik had het eigenlijk ook niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Die paar dagen red ik het nog wel met m’n 3GS

  170. Klopt, ook hier is dat het geval. Ze zijn zaterdag nog bezig geweest met het verwerken van aanvragen. Nu afwachten wat KPN gaat doen. In het bericht stond al wel dat de iPhone4 klaar ligt in het magazijn. Dus als KPN zijn werk heeft gedaan: strik er om en opsturen!

  171. @draude71: Vervelend dat u een negatief gevoel overhoudt aan de bestelling. Echter, zoals wij u ook hebben gemaild, heeft KPN deze extra check ingevoerd omdat het een fraudegevoelige aanvraag betreft. Zij zijn daarom erg strikt dat de documentatie moet klopen. Wij zelf hadden inderdaad ook een kleine achterstand, maar die is inmiddels verholpen.

    En ten aanzien van uw vraag omtrent de levertijd. Wij zijn pas bij het doorvoeren van de eerste contracten bij KPN op de hoogte gesteld van deze vertraging bij KPN, vandaar dat de levertijd niet is gehaald. Vandaar ook dat de levertijd nu 3 weken is. Dit heeft enkel met de vertraging bij KPN te maken, we hebben hier voldoende iPhone 4 op voorraad.

  172. @Grof_Vuil: KPN heeft deze actie eigenhandig teruggeroepen van het ene op het andere moment. Dit werd ons (en ook zakelijkvoordelig.nl) pas op het allerlaatste moment medegedeeld. Erg vervelend, maar de actie is nog steeds erg goed!

  173. @Belsimpel.nl:

    het is mooi te zien dat jullie ook deze forum in de gaten houden wat de mensen schrijven.
    maar 3 weken vertraging bij kpn dan zijn er heel wat aanvragen binnen gekomen.

  174. @sadik: klopt, wij verwachten ook niet dat het zo lang duurt, maar we willen graag aan de veilige kant zitten.

  175. Zelf ben ik al KPN mobiel klant, dus zou je mogen verwachten dat het niet al te lang hoeft te duren.

  176. Origineel geplaatst door Belsimpel.nl
    @Grof_Vuil: KPN heeft deze actie eigenhandig teruggeroepen van het ene op het andere moment. Dit werd ons (en ook zakelijkvoordelig.nl) pas op het allerlaatste moment medegedeeld. Erg vervelend, maar de actie is nog steeds erg goed!

    Buiten dat, zijn jullie niet verplicht om het toestel aan de oude actievoorwaarden te hanteren?

    Ik kon namelijk niet direct bestellen omdat ik momenteel in het buitenland ben. Ik had verwacht dat ik een week later nog steeds gebruik te kunnen maken van de op dat moment geldende actie aangezien er duidelijk ”actie geldig tot 31/10” bij vermeld stond.

    Helaas bleek dat niet het geval en is het wel heel krom om nu alsnog gebruik te maken van de actie met de nieuwe voorwaarden.

  177. @Tash: Het is inderdaad vervelend, maar het komt (heel) soms voor dat acties vanuit de provider tussentijds worden gewijzigd. Wij bepalen de acties zelf niet, maar communiceren enkel de acties van de provider (in dit geval KPN) door op onze website.

  178. Ik ben allereerst natuurlijk erg content met het vermelden van deze superscherpe aanbieding op de Iphoneclub website. HULDE!

    Hier mijn ervaring :>
    Jammer genoeg is ook mijn ervaring met BelSimpel niet voor herhaling vatbaar.
    Op dinsdag besteld en direkt de alle benodigde papieren gemailed. Pas op vrijdag kreeg ik desgevraagd te horen dat ze niets hebben ontvangen (ik had gewoon een leesbevestiging). De 2e poging was wel goed gegaan en zaterdag kreeg ik melding dat e.e.a. nu bij KPN ligt.

    Overigens had ik besteld op het moment dat er nog levering binnen 24uur stond. Aan het eind van de middag stond er ineens 2 weken levertijd op de website. Daarop heb ik tientallen keren geprobeerd te bellen, zonder er doorheen te komen. Ook de ingesproken voicemail werd niet meer beantwoord. De rest van de week hebben ze de telefoon er ‘door een storing’ maar van het buro afgegooid denk ik.

    Vanaf vrijdag reageerden ze weer op email moet ik eerlijkheidshalve zeggen.

    Ik moet nog zien dat het allemaal goed gaat, maar dan zal ik ook reuze blij zijn met de Iphone 4.
    En…volgende keer gewoon maar weer abo afsluiten bij mijn vertrouwde leverancier die 24 uurs levering wel altijd waar maakt.

  179. ..en voor al het ongemak doet Belsimpel/KPN er natuurlijk een gratis Apple Bumper bij.

  180. @Belsimpel.nl: Zijn er eigenlijk al bestellingen uitgeleverd?

  181. @alvani: Vandaag of morgen verwachten we dat de eerste bestellingen de deur uit gaan. Bij een heleboel klanten is alles al helemaal doorgevoerd bij KPN en wachten we enkel op de definitieve afhandeling. De andere orders zitten nog in een eerder acceptatieproces bij KPN en zijn dus nog niet helemaal doorgevoerd. Bij beide processen heeft KPN vertraging, zodoende.

  182. @Belsimpel.nl: Goed om te zien dat jullie hier nu ook communiceren.
    Kleine vraag van praktische aard, hebben de straks uitgeleverde Iphone(oplader)s een stekker die hier gewoon in het stopcontact past?

    Vanuit mij complimenten voor de afhandeling en mailtjes hierover. Ik voel me goed op de hoogte gehouden.

    Edit: heb het net in het Zakelijkvoordelig.nl deel gelezen dat ze uitgeleverd worden met een NL-stekker of Converter zodat ie hier in het stopcontact past. Super!

  183. @Belsimpel.nl: Is er ergens te achterhalen of ik bij de batch zit die ‘vandaag of morgen’ de deur uit gaat?

  184. @Belsimpel.nl: Inderdaad fijn dat jullie zo goed en snel communiceren! Mag ook gezegd worden.

    Ik heb eerst een mailtje ontvangen met de tekst: “contract voorlopig ontvangen” en daarna één met de tekst: “contract ontvangen.”
    Hoor ik nu bij de groep “wacht op definitieve afhandeling” of bij de groep “order in een eerder acceptatieproces?”

  185. @alvani: @Wim Nagtegaal: Iedereen de een mail heeft gekregen met als onderwerp: “Uw abonnement bij KPN aangevraagd!”, zit in de batch die vandaag of morgen (hopelijk) wordt uitgeleverd. Het is enkel wachten op een storing van KPN die verholpen moet worden. Volgens KPN is dit morgen het geval. Als je deze mail niet ontvangen hebt, zit je nog een paar stappen eerder.

  186. O, dat mailtje heb ik ontvangen, dus nu is er een storing bij KPN die ze morgen gaan verhelpen, dus wordt er vandaag niets meer verzonden…… Of heb ik het niet goed begrepen?

  187. @Wim Nagtegaal: Dat klopt. Het kan zijn dat er voor bepaalde klanten toch nog een goedkeuring komt vandaag, maar dat is even afwachten. Er wordt in ieder geval altijd een mail gestuurd als het pakket verzonden wordt.

  188. Lees net bovenstaand bericht van Belsimpel.nl en ontvang prompt de mail “Uw abonnement bij KPN aangevraagd!”!
    Ben dus erg blij dat er nu écht vooruitgang in zit. Helemaal nu ik toch wel deze of volgende week mijn Iphone 4 kan verwachten.

    Het is nu dus wachten of KPN je aanvraagd heeft goedgekeurd? Neem aan dat alles klopt (ben écht zakelijk gebruiker), er geen obstakels meer zullen zijn.

  189. Origineel geplaatst door Belsimpel.nl
    @Wim Nagtegaal: Dat klopt. Het kan zijn dat er voor bepaalde klanten toch nog een goedkeuring komt vandaag, maar dat is even afwachten. Er wordt in ieder geval altijd een mail gestuurd als het pakket verzonden wordt.

    Ok, bedankt, dus nu maar hopen dat het allemaal lukt met KPN, ‘keep my fingers crossed’…….

  190. Origineel geplaatst door Wim Nagtegaal
    Origineel geplaatst door Belsimpel.nl@Wim Nagtegaal: Dat klopt. Het kan zijn dat er voor bepaalde klanten toch nog een goedkeuring komt vandaag, maar dat is even afwachten. Er wordt in ieder geval altijd een mail gestuurd als het pakket verzonden wordt.Ok, bedankt, dus nu maar hopen dat het allemaal lukt met KPN, ‘keep my fingers crossed’…….

    Dat heeft geholpen! Status staat nu op ‘verzonden’.

  191. @Wim Nagtegaal: Gelukkig dat het in uw geval gelukt is. We hebben inderdaad voor een paar klanten nog goedkeuring gekregen vandaag. We hopen morgen weer een grote batch te kunnen versturen. Voor iedereen die nieuw bestelt, of heeft besteld toen de levertijd op 2 weken stond, geldt wel dat deze week waarschijnlijk niet zal worden uigeleverd in verband met de vertraging bij KPN. Iedereen die onder 24 uurs en 2-5 dagen heeft besteld hopen we deze week uit te kunnen leveren.

  192. @belsimpel: Kunt u aangeven hoeveel Iphones er vandaag uitgeleverd zijn? Ben erg benieuwd of ik de mijne erbij zit.

  193. geachte belsimpel,

    heeft u enig idee hoe lang mijn bestelling op zich laat wachten?

    heb 6okt rond 1 uur besteld

  194. Oh spannend, want ik heb dat aanvraagmailtje ook al even geleden ontvangen!

  195. Origineel geplaatst door erce
    Oh spannend, want ik heb dat aanvraagmailtje ook al even geleden ontvangen

    Net Sinterklaas,,.

  196. Origineel geplaatst door Belsimpel.nl
    @Wim Nagtegaal: Gelukkig dat het in uw geval gelukt is. We hebben inderdaad voor een paar klanten nog goedkeuring gekregen vandaag. We hopen morgen weer een grote batch te kunnen versturen. Voor iedereen die nieuw bestelt, of heeft besteld toen de levertijd op 2 weken stond, geldt wel dat deze week waarschijnlijk niet zal worden uigeleverd in verband met de vertraging bij KPN. Iedereen die onder 24 uurs en 2-5 dagen heeft besteld hopen we deze week uit te kunnen leveren.

    Hoe zit het met mijn bestelling dan? Mijn orderstatus staat nog steeds op “wacht op contract”. En ik weet zeker dat ik m heb opgestuurd onder de 2-5 dagen levertijd (besteld onder 24 uurs levertijd). En heb mijn contract wel netjes opgestuurd?

  197. Zowel telefonisch als via de website (offline?) is belsimpel niet meer te bereiken.

    Daar gaat me €4,95 verzendkosten… 😉

  198. @draude71: Nee joh, Die zijn de iphones even naar de post brengen.

  199. Origineel geplaatst door draude71
    Zowel telefonisch als via de website (offline?) is belsimpel niet meer te bereiken.Daar gaat me €4,95 verzendkosten…

    Ze hadden een kleine storing…

    bellen om naar je status te vragen heeft voordelen. Het bleek dat mijn order alsnog ergens *hing* omdat er geen achterkant van het rijbewijs en afschrift rekeningnummer was ontvangen. Na controle van hun inbox bleek ik het toch gestuurd te hebben (dit had ik vorige week donderdag ook al aan ze gemeld).

    Als het goed is word nu alsnog mijn aanvraag naar KPN gestuurd. Bedankt voor de onnodige vertraging…

  200. @Ikwachtaf: Vervelend dat u deze ervaring hebt. We hopen uw order alsnog snel te kunnen uitleveren. Als u onder 24 uur heeft besteld, wordt dat naar verwachting deze week. Maar dit blijft helaas onzeker omdat we ook afhankelijk zijn van KPN.

    @telefoniq: 6 oktober rond 13.00 valt in de 2-5 dagen levering. We hopen de eerste hiervan eind deze week uit te leveren, maar zeker is dit dus niet

    @Linda hendriks: Er zijn gister maar heel weinig verzonden. Hopelijk is de storing bij KPN vandaag voorbij en kunnen we heel veel uitleveren. Iedereen ontvangt een mail als het product is verzonden.

    @draude71: Vervelend voor deze vetraging, maar die valt naar verwachting mee omdat u wel binnen de juiste levertijd categorie valt en uw aanvraag alsnog direct aan KPN wordt voorgelegd. Desalniettemin excuses voor de vertraging.

  201. Goedemorgen Belsimpel,

    Ik heb zelf maar eens even met KPN gesproken over de order die ik via jullie heb geplaatst.
    Volgens KPN is de aanvraag afgelopen vrijdag al goedgekeurd. Zij geven aan dat ik met jullie contact op moet nemen omdat jullie het toestel alleen nog moeten uitleveren.
    Er is de persoon die ik heb gesproken overigens niets bekend over een storing in het aanvraagproces.

    Hoe zit e.e.a. precies?

    grt,

    Linda

  202. @Linda Hendriks: Er was wel degelijk sprake van een storing nadat de abonnementen vorige week waren aangevraagd. Daarom konden wij niet controleren of de aanvragen daadwerkelijk waren goedgekeurd. Jammer dat niet iedereen daarvan op de hoogte was. De storing is vandaag trouwens verholpen, dus als dat zo blijft wordt er vandaag veel verstuurd!

  203. @linda
    wat is het nummer van de kpn wat je gebeld hebt?
    Heb namelijk zelfde probleem donderdag al mail gehad voor aanvraag goedkeuring.

  204. @belsimpel

    Origineel geplaatst door Belsimpel.nl
    @Linda Hendriks: Er was wel degelijk sprake van een storing nadat de abonnementen vorige week waren aangevraagd. Daarom konden wij niet controleren of de aanvragen daadwerkelijk waren goedgekeurd. Jammer dat niet iedereen daarvan op de hoogte was. De storing is vandaag trouwens verholpen, dus als dat zo blijft wordt er vandaag veel verstuurd!

    @Belsimpel

    Ik heb jullie zojuist ook een mail gestuurd met daarin mijn order nummer. Volgens KPN is mijn order gereed. Kunnen jullie dit bevestigen?

    Grt,

    Linda

  205. Origineel geplaatst door meerkoe
    @linda
    wat is het nummer van de kpn wat je gebeld hebt?
    Heb namelijk zelfde probleem donderdag al mail gehad voor aanvraag goedkeuring.

    Hoi,

    Dat is 0800-0105. Je hebt wel het KPN ordernummer nodig wat Belsimpel naar je heeft gemailed.

  206. net ook kpn gebeld en daar werd mij verteld dat kpn helemaal geen partij is in die aktie alleen dat belsimpel abbos bij hun afsluit mijn aanvraag is al 5 dagen goedgekeurd.
    het probleem is volgens die kpn medewerker dat belsimpel geen iphones meer heeft en dus niet kan uitleveren en daarom allerlei vertragings smoezen verzint.
    Ik ben bang dat we voorlopig nog geen iphone hebben.

  207. Ik zit al sinds het begin alle reacties op dit topic te volgen, en nu wil ik toch even reageren. Ik ben zelf op geen enkele manier verbonden aan belsimpel.nl, maar ik wil het hier wel even voor hen opnemen.

    Want jezus zeg, wat zitten sommige mensen te zeiken hier!

    Een [volgens mij] redelijk kleine webshop als http://www.belsimpel.nl heeft een supergoede actie, in samenwerking met KPN. De actie is dusdanig populair dat er zo’n 1500 bestellingen binnenkomen. Ja, dan lijkt het me nogal logisch dat het allemaal enige vertraging oplevert! Niemand had dit verwacht [wij niet, belsimpel.nl niet en KPN niet], en was hier op voorbereid. Ok, dat had misschien beter ingeschat kunnen worden.

    Maar beste mensen, ga alsjeblieft niet zitten zeiken als je je telefoon niet binnen 3 dagen in huis hebt of als je niet meteen op je wenken bediend wordt. Ik denk dat we er vanuit kunnen gaan dat dit bedrijf haar stinkende best doet om iedereen zo goed mogelijk te helpen. En ja, als dat 1500 mensen zijn kan ik me voorstellen dat dat iets langer duurt dan 3 dagen. Ik vind het erg treurig om te lezen dat mensen meteen een winkel als ‘slecht’ bestempelen als het allemaal iets langer duurt dan normaal, als ze het even te druk hebben om de telefoon op te nemen of als een mailtje niet direct beantwoord wordt.

    De iPhone is in Nederland al sinds eind juli verkrijgbaar. Blijkbaar hebben we het allemaal op kunnen brengen om te wachten met bestellen, dus kan dat ene weekje er toch ook nog wel bij? Anders had je je iPhone4 waarschijnlijk al lang bij T-mobile besteld.

    Ik in ieder geval wel. Ik heb mijn bestelling de eerste dag geplaatst en meteen alles doorgefaxt. Jeroen (?) van belsimpel.nl heeft mij gisteren telefonisch meegedeeld dat alles goed is ontvangen en verwerkt wordt. Ook al staat mijn status nog op ‘contract nog niet ontvangen’, ik wacht gewoon netjes af. En als ik deze week niks ontvang, dan bel ik volgende week gewoon nog even om te vragen hoe het ermee staat. Dat ene weekje zonder iPhone4 overleef ik heus wel. Oftewel: Een klein beetje begrip tonen en gewoon door blijven ademen, mensen.

  208. Ook ik heb maar even contact opgenomen aangezien ik één van de eerste bestellers was maar nog steeds de status heb van “in behandeling” en ook mijn aanvraag is door de KPN vorige week al goedgekeurd.

    En ook bij deze dame was niets bekend van storingen of frauduleuze gevoeligheid.

    Ben nieuwsgierig welke uitvlucht ze nu weer bedenken.

  209. Origineel geplaatst door modeset
    Ook ik heb maar even contact opgenomen aangezien ik één van de eerste bestellers was maar nog steeds de status heb van “in behandeling” en ook mijn aanvraag is door de KPN vorige week al goedgekeurd. En ook bij deze dame was niets bekend van storingen of frauduleuze gevoeligheid. Ben nieuwsgierig welke uitvlucht ze nu weer bedenken.

    Ik denk graag positief, maar ik neig ernaar KPN te geloven. Belsimpel heeft iedere keer een andere reden om niet tot verzending over te gaan.
    Ook in mijn geval geeft KPN aan dat de aanvraag vorige week al door hen is goedgekeurd.

    Ik ga denk ik maar even een mailtje naar Kassa en Radar dichten

  210. @meerkoe: @modeset:

    Beste mensen, geloof het of niet, maar was wel degelijk sprake van een storing nadat de abonnementen vorige week waren aangevraagd. Daarom konden wij niet controleren of de aanvragen daadwerkelijk waren goedgekeurd. Jammer dat hier zo wantrouwend op wordt gereageerd. We hebben voldoende voorraad en zodra de vertragingen en storingen zijn verholpen wordt alles snel uitgeleverd. Graag ook even in dit forum posten als je de verzendmail hebt ontvangen, zodat duidelijk is dat wij hier geen onzin verkopen.

  211. @Belsimpel.nl:

    als jullie mijn iPhone versturen wil ik het best plaatsen hoor =)

  212. Zodra ik een verzendmail heb ontvangen zal ik de eerste zijn die dat hier post. Alleen heb ik nog geen verzendmail ontvangen, terwijl ik 6 oktober om 8.20 uur de bestelling heb geplaatst.

  213. Origineel geplaatst door Belsimpel.nl
    @meerkoe: @modeset: Beste mensen, geloof het of niet, maar was wel degelijk sprake van een storing nadat de abonnementen vorige week waren aangevraagd. Daarom konden wij niet controleren of de aanvragen daadwerkelijk waren goedgekeurd. Jammer dat hier zo wantrouwend op wordt gereageerd. We hebben voldoende voorraad en zodra de vertragingen en storingen zijn verholpen wordt alles snel uitgeleverd. Graag ook even in dit forum posten als je de verzendmail hebt ontvangen, zodat duidelijk is dat wij hier geen onzin verkopen.

    Tja, ik zou jullie graag geloven. Maar als je met een simpel belletje naar KPN zelf kunt achterhalen dat de aanvraag vorige week al is goedgekeurd hadden jullie dit zelf ook kunnen doen, toch?

    Als het inderdaad is zoals jullie zeggen (de phones zijn op voorraad), met daarin opgeteld dat KPN aangeeft dat de aanvragen van hierboven genoemde personen al vorige week zijn goedgekeurd dan kan dat niet anders betekenen dus dat we morgen met onze nieuwe Iphone kunnen spelen?

  214. @Belsimpel.nl:

    Kunnen jullie, aangezien de storing bij KPN verholpen is, aangeven wanneer mijn order, die sinds afgelopen zaterdag de status “contract ontvangen en in behandeling” heeft, een andere status krijgt? Bijvoorbeeld aangevraagd, goedgekeurd, enz.
    Alvast bedankt.

  215. Origineel geplaatst door Belsimpel.nl
    @meerkoe: @modeset: Beste mensen, geloof het of niet, maar was wel degelijk sprake van een storing nadat de abonnementen vorige week waren aangevraagd. Daarom konden wij niet controleren of de aanvragen daadwerkelijk waren goedgekeurd. Jammer dat hier zo wantrouwend op wordt gereageerd. We hebben voldoende voorraad en zodra de vertragingen en storingen zijn verholpen wordt alles snel uitgeleverd. Graag ook even in dit forum posten als je de verzendmail hebt ontvangen, zodat duidelijk is dat wij hier geen onzin verkopen.

    @Belsimpel

    Als je besteld hebt met het idee dat je een 24uurs levering hebt en het duurt al 8 dagen dan kunt u toch vast wel begrijpen dat er hier wantrouwend wordt gereageerd. Tel daarbij op dat KPN andere info geeft dan BelSimpel en resultaat is dat BelSimpel erg de schijn tegen heeft.

    Ben trouwens wel benieuwd naar die vooraad Iphones van BelSimpel…fotootje?

  216. @alvani: heb je een ordernummer?

  217. Zojuist de iPhone4 ontvangen!

  218. Net ontvangen van Belsimpel:

    Geachte mevrouw Hendriks,

    Wij zijn verheugd te berichten dat uw bestelling vandaag is verzonden via de pakketpost van DPD

    etc…

  219. @Belsimpel.nl:

    ik heb op 5 oktober de iphone besteld en ben sindsdien bezig om het voor me kaar te krijgen om de bestelling rond te krijgen, ik heb verscheidende keren een email gekregen dat de bankafschrift niet corect zijn of dat deze ontbreken en of ik een rekening van de energie of water rekening wou sturen omdat bijna alles automatisch betaald wordt heb ik maar een copie van de huur opgestuurt waarop het adres staat en ik weet niet of dit nu wel voldoende is maar ik heb ook even naar kpn gebeld en heb gevraagd of dit gebruikelijk is want ik heb zoveel abbonementen afgesloten en heb dit nog nooit meegemaakt het enige wat ze vragen is het pasport nr kvk nr en bank nr en toen ik ik het verhaal verelde wat voor moeite ik doe om bij belsimpel een abbo probeer af te sluiten moest ze erom lachen en zei we vragen helemaal nooit zoveel informatie op alleen de bovengenoemde informatie was voor hun voeldoende.

  220. @alvani: U heeft besteld toen de website een levertijd kende van 2 weken. Helaas zal u order deze week waarschijnlijk dan ook niet worden verstuurd.

    @sadik: U heeft waarschijnlijk de klantenservice gesproken en normaal gesproken worden dit soort aanvullende gegevens ook niet gevraagd. Echter, zoals ook aangegeven in de e-mails die u ontvangen heeft, worden deze extra gegevens gevraagd in verband met de fraudegevoeligheid van deze specifieke aanvraag.

  221. @Linda Hendriks: Fijn dat uw order vandaag verzonden is en nogmaals excuses voor de vertraging. Wij wensen u veel plezier met uw iPhone 4!

  222. @belsimpel: Mijn ordernummer is 76273. Wanneer kan ik verwachten dat mijn order verstuurd wordt?

  223. Toen ik bestelde bij belsimpel was de levertijd 2-5 dagen. Inmiddels zijn die 2-5 werkdagen nu verstreken, maar heb nog steeds geen mail dat de iphone is verzonden. Ik heb alleen een mail ontvangen dat het contract voorlopig in goede orde was ontvangen. Hoe zit het nu, want het begint nu een beetje langdradig te worden. Mijn ordernummer is 81598.

  224. Heb op 6 oktober besteld, ordernr. 76508. Levertijd stond nog op twee dagen. Nog niks ontvangen. Ook geen verzendmail. Status ook niet veranderd.

    Wanneer kan ik hem verwachten?

  225. Mocht Belsimpel de tijd hebben om ook voor mij te kijken =)
    Ordernummer 76194
    Mail bevestiging gehad dat het abonnement bij KPN is aangevraagd.

  226. @erce: onder 24 uur besteld, hoogstwaarschijnlijk deze week.

    @Alper: onder 2-5 dagen besteld, ook hoogstwaarschijnlijk deze week. Maar nogmaals, we zijn ook afhankelijk van de vertragingen bij KPN.

    Al met al kunnen we dus redelijk snel uitleveren, maar minder snel dan de 24 uur en 2-5 werkdagen zoals beloofd. Daarvoor onze excuses.

  227. @Alex: vrijwel zeker deze week (of zelfs vandaag)

  228. Als belsimpel dan toch bezig is met opzoeken…. 😉

    Ordernummer 76199?

  229. Hoi iedereen,
    ik heb op 29 juli de iphone 4 via belsimpel besteld. Op dit moment heb ik hem nog steeds niet binnen. Op 3 september werd de telefoon verstuurd maar DPD is vervolgens het pakket kwijt geraakt. Helaas ging mijn abonnement meteen in. Dus ik kan sindsdien niet meer bellen of gebeld worden. Inmiddels zijn we 4 weken verder en ik heb nog steeds geen informatie waar het pakket is. Ik bel elke dag met belsimpel maar elke dag krijg ik te horen dat “mijn collega dat regelt” Ik ben het helemaal zat met hun en wil gewoon de telefoon. Als ik bij t-mobile had besteld had ik hem al LANG binnen gehad. Ik zit zelfs nu nog te denken om de hele shit te annuleren. De communicatie binnen Belsimpel.nl is ook waardeloos want iedereen zegt telkens iets anders. Jammer dat ik voor dit bedrijf gekozen heb. Ik hoop dat jullie deze fout niet maken!!!

    Groeten,
    Antje

  230. Deze week? ik neem toch aan vandaag, aangezien ik nog tijdens de 24 uurs aanbieding heb besteld?!

  231. Mensen mensen, alsjeblieft hou op met dit gezanik.
    Belsimpel doet volgens mij goed hun best en is afhankelijk van vooraad danwel KPN.

    Deze aanbieding is zo goed gaan lopen, dat het allemaal iets te veel word.
    Kijk; als het nou 30 dagen wordt ga ik ook lopen zeuren, maar voor dit geld een iPhone? dan wacht ik wel even!

    Van blijven stoken etc word niemand beter.

  232. @belsimpel

    besteld 5 oktober ordernummer 76133 weet je wanneer die wordt uitgeleverd bij voorbaat dank meerkoe

  233. We staan allemaal te trappelen! 🙂

    Succes Belsimpel met de verwerking! Als ik het verschil in ordernrs zie dan hebben jullie genoeg te doen…

  234. Zojuist ook even Belsimpel gebeld. Werd vrijwel direct opgenomen en uiterst vriendelijk te woord gestaan. Belde n.a.v. het feit dat de status van bestellen nog steeds op “contract niet ontvangen” staat. Verschillende keren hebben ze me gemaild met de vraag om m’n legitimatiebewijs op te sturen. Dit hebben ze meteen nagekeken en opgezocht. Zouden het meteen in order bij KPN zetten.

    Loont dus wel even de moeite om even telefonisch contact op te nemen. Bereikbaarheid lijkt (nu) prima in orde.

  235. Ik wacht al 6 dagen voordat mijn orderstatus wordt veranderd naar “ontvangen”. Alles is ook al binnen..wordt een beetje vervelend nu.

  236. Ik vind het ronduit schandalig!!
    Eerst moet ik drie keer al mijn documenten opnieuw versturen nadat ik zelfs een ontvangstbevestiging heb gekregen én de medewerkers van de klantenservice mij ‘verzekerd’ hebben dat de documenten in goede orde binnen zijn en nu een week later zou opeens mijn kredietwaardigheid niet in orde zijn én wordt er gezegd dat daarover vooral geen contact mag worden opgenomen…. Voor mij nooit, maar dan ook nooit meer een bestelling via belsimpel.nl Gezien mijn financiële situatie vraag ik me echt af wie deze kredietbeoordeling heeft uitgevoerd. Wat een lachertje!

  237. @belsimpel

    Zojuist op jullie site het dpd tracking nummer gezien. Nu blijkt dat jullie naar het verkeerde adres gaan verzenden. In de order had ik een ander verzendadres opgegeven!!!!

    willen jullie dit aub nog wijzigen…zie ook de ook de email die ik zojuist heb verzonden!

  238. @JP:

    ik ben ook sinds 5 oktober bezig en ik ben bang dat ik ook het zelfde zal verwachten.
    ik heb er niet zoveel hoop erin en verwacht eerlijk gezegd niet veel meer in deze bestelling.

  239. net mail ontvangen

    Wij zijn verheugd te berichten dat uw bestelling vandaag is verzonden via de pakketpost van DPD. U kunt uw bestelling in de gaten houden via http://www.DPD.nl.

    Let op: dit systeem zal pas vanaf morgenochtend 08.00 voor uw bestelling actief zijn.

    De gegevens voor het tracktrace systeem van DPD zijn:

  240. Origineel geplaatst door Belsimpel.nl
    @draude71: Vervelend voor deze vetraging, maar die valt naar verwachting mee omdat u wel binnen de juiste levertijd categorie valt en uw aanvraag alsnog direct aan KPN wordt voorgelegd. Desalniettemin excuses voor de vertraging.

    Kennelijk valt de vertraging niet mee als ik hoor dat mensen hun iphone nu al ontvangen en ik nog steeds zit te wachten op het starten van het langdurende goedkeuringsproces bij KPN. Ik heb namelijk nog geen bevestiging gehad dat de aanvraag ondertussen daadwerkelijk bij KPN is gedaan.

  241. Origineel geplaatst door Marcel
    Zojuist ook even Belsimpel gebeld. Werd vrijwel direct opgenomen en uiterst vriendelijk te woord gestaan. Belde n.a.v. het feit dat de status van bestellen nog steeds op “contract niet ontvangen” staat. Verschillende keren hebben ze me gemaild met de vraag om m’n legitimatiebewijs op te sturen. Dit hebben ze meteen nagekeken en opgezocht. Zouden het meteen in order bij KPN zetten. Loont dus wel even de moeite om even telefonisch contact op te nemen. Bereikbaarheid lijkt (nu) prima in orde.

    Bij mij exact hetzelfde, mooie vertragingstechniek…

  242. Ook ik heb onderstaande mail ontvangen

    Wij zijn verheugd te berichten dat uw bestelling vandaag is verzonden via de pakketpost van DPD. U kunt uw bestelling in de gaten houden via http://www.DPD.nl.

    Let op: dit systeem zal pas vanaf morgenochtend 08.00 voor uw bestelling actief zijn.

    De gegevens voor het tracktrace systeem van DPD zijn

  243. Goede berichten Meerkoe en Marc.

    @Marc: Wat is jouw ordernummer? Dan kan ik een beetje zien waar ze zijn met de verwerking

  244. @Linda Hendriks: Inmiddels netjes teruggebeld door BelSimpel.

  245. Op naar order 76310… volhouden jongens!

  246. Ik heb order #76261 en nog geen verzendbericht ontvangen.

    Orderstatus is nu: Wordt aangesloten (nieuw)

  247. @ Belsimpel.nl

    What about order: 81168?
    Na laatste mailtje (contract ontvangen) angstvallig stil.
    Hoor het graag!

  248. @Marc: thanx

    @draude71: Dat is goed nieuws! Ik zit een paar nummers boven jou, dus zal binnenkort die update ook wel krijgen. Overigens is er wel een ernstige storing bij KPN, maar dat is een ADSL storing. Kan natuurlijk dat belsimpel via KPN ADSL online gaat en dus zodoende geen aanvragen kon indienen.

  249. Volgorde is nu dus:
    Marc 76086 (verzonden)
    Meerkoe 76133 (verzonden)
    Alex 76194
    Draude71 76261
    Erce 76273
    Robijn 76310
    Rick 81168
    Alpher 81598

  250. @Rick: 81168 is besteld toen levertijd op de site op 2 weken stond. deslniettemin verwachten we deze orders ook snel te kunnen uitleveren, hopelijk begin volgende week.

  251. Als belsimpel dan toch bezig is met opzoeken…. 😉

    Ordernummer 76199?

  252. Overigens m’n complimenten dat jullie hier iedereen te woord staan.

  253. robijn; 81029 voor mij. ‘in behandeling’..

  254. Mijn order valt ook in de 7000 nog…
    Maar mijn contract staat ook als nog niet ontvangen.

    *update* kreeg net per mail te zien dat mn documenten compleet zijn en dat het verwerkt wordt.

  255. pfff morgen zijn de 5 werkdagen, vrees dat dat hem niet meer word

  256. Origineel geplaatst door Belsimpel.nl
    @Rick: 81168 is besteld toen levertijd op de site op 2 weken stond. deslniettemin verwachten we deze orders ook snel te kunnen uitleveren, hopelijk begin volgende week.

    Dat hoop ik met jullie mee 😀
    Bedankt voor het snelle antwoord!

  257. Order GEANNULEERD door Belsimpel.
    Waarom? Omdat mijn KvK inschrijving <3 maanden is. Ik ben al jaren klant bij KPN maar dat telt niet.
    Dat had ik graag van te voren even geweten, want anders had ik die papieren administratie ook niet hoeven voeren. Waardeloos.

  258. 76416 nog op in behandeling, ben benieuwd!

  259. Even van Robijn het lijstje overgenomen!
    Mijn mail ook om 15.14 uur mogen ontvangen =)
    Mijn eigen naam dus dik dik gedrukt gemaakt.

    Volgorde is nu dus:
    Marc 76086 (verzonden)
    Meerkoe 76133 (verzonden)
    Alex 76194 (Verzonden)
    Draude71 76261
    Erce 76273
    Robijn 76310
    Rick 81168
    Alpher 81598

    Het enige vervelende is dat er morgen niemand thuis is!! Is het nog mogelijk om NU nog een adres wijzing door te geven?

    Thanks belsimpel.nl !

  260. Volgorde is nu dus:
    Marc 76086 (verzonden)
    Meerkoe 76133 (verzonden)
    Alex 76194 (Verzonden)
    Draude71 76261 status: ?
    Erce 76273 status: ?
    Robijn 76310 status: ?
    Ruthger 81029 status: in behandeling
    Rick 81168 status: ?
    Alpher 81598 status: ?

  261. @Alex:

    Bestelnummer zegt blijkbaar niet veel. Ik heb nr 76199 [dus net na jou, Alex], maar in mijn orderstatus staat nog steeds dat ze het contract nog niet ontvangen hebben….

  262. status: Wordt aangesloten (nieuw)

  263. Volgorde is nu dus:
    Marc 76086 (verzonden)
    Meerkoe 76133 (verzonden)
    Alex 76194 (Verzonden)
    Draude71 76261 status: Wordt aangesloten
    Erce 76273 status: ?
    Robijn 76310 status: ?
    Ruthger 81029 status: in behandeling
    Rick 81168 status: ?
    Alpher 81598 status: ?

  264. Hahaha, ik zit me echt helemaal gek te f5-en op die site van belsimpel…

  265. Wow!
    Zoals ik net vermelde is mijn pakket verzonden. Echter had ik het thuis adres ingevuld als aflever adres, maar zit ik morgen op de zaak.
    Direct kwartier geleden een mail gestuurd, of het misschien toch mogelijk was om nog het adres te wijzigen naar de zaak…
    Kreeg snel erna een persoonlijk belletje dat ze het in elk geval gaan proberen. Of het nu lukt of niet… In elk geval klasse service van belsimpel.nl

    *zal nog een bevestigings mail krijgen of het gelukt is. Dus dat laat ik dan wel weten.

  266. Het is gelukt! Wat een toppers!

    *zeer tevreden als ik morgen mijn Iphone heb.

  267. Status-overzicht Belsimpel.nl:

    Marc 76086 (verzonden)
    Meerkoe 76133 (verzonden)
    Alex 76194 (verzonden)
    Draude71 76261 status: wordt aangesloten
    Erce 76273 status: ?
    Robijn 76310 status: ?
    Ruthger 81029 status: in behandeling
    Rick 81168 status: in behandeling
    Alpher 81598 status: ?

  268. Status-overzicht Belsimpel.nl:

    Marc 76086 (verzonden)
    Meerkoe 76133 (verzonden)
    Alex 76194 (verzonden)
    Draude71 76261 status: wordt aangesloten
    Erce 76273 status: ?
    Robijn 76310 status: (verzonden)
    Ruthger 81029 status: in behandeling
    Rick 81168 status: in behandeling
    Alpher 81598 status: ?

    Yessssss!

  269. maar tussen 76100 en 81000 zit zoveel (4-5000 verschil)

    kan nooit? Of hebben ze nog 3000 normale orders gehad?

  270. @Robijn:

    Ja hoor, hoe kan jouw iphone al verzonden zijn terwijl die van mij nog ergens bij KPN hangt 🙁

    Belsimpel verklaar u nader!

  271. zojuist een mailtje gekregen dat ie verstuurd is! heel netjes allemaal en nog redelijk vlot, gezien de problemen die ze hebben gehad. Wederom m’n complimenten!

  272. Nu ben ik toch heel benieuwd waar mijn e-mail blijft 🙂

  273. @draude71:

    Hmmmmm, but me happy!

    We gingen er hier vanuit dat ze per ordernr (= tijdstip bestelling) gingen afhandelen. Eerder hebben ze aangegeven dat ze ging afhandelen naar volgorde van compleet ontvangen papieren. Misschien is dat het verschil?

    Het nieuwe overzicht:
    Status-overzicht Belsimpel.nl:

    Marc 76086 (verzonden)
    Meerkoe 76133 (verzonden)
    Alex 76194 (verzonden)
    Draude71 76261 status: wordt aangesloten
    Erce 76273 status: (verzonden)
    Robijn 76310 status: (verzonden)
    Ruthger 81029 status: in behandeling
    Rick 81168 status: in behandeling
    Alpher 81598 status: ?

  274. @Robijn:

    Dat zal idd het verschil zijn, bij belsimpel hadden ze de fout gemaakt om de e-mail met daarin alle gevraagde gegevens niet volledig te lezen/uit te printen en daarna niet even vragen om de ontbrekende gegevens. Pas na 2x bellen en aangeven dat alles er wel was is de order verder behandeld.

  275. Let even op bij het mailtje van verzending en de status op belsimpel.nl. Mijn order wordt netjes naar het afwijkende afleveradres verstuurd, maar bij de status van DPD staat de postcode die bij het factuuradres hoort. Dit betekent niet dat het daar ook naartoe wordt gestuurd.

  276. order: 81139
    Status: In behandeling

  277. Orderstatus: In behandeling

  278. Het nieuwe overzicht:
    Status-overzicht Belsimpel.nl:

    Marc 76086 (verzonden)
    Meerkoe 76133 (verzonden)
    Alex 76194 (verzonden)
    Martijn Koning 76199 status: contract nog niet ontvangen
    Draude71 76261 status: wordt aangesloten
    Erce 76273 status: (verzonden)
    Robijn 76310 status: (verzonden)
    Ruthger 81029 status: in behandeling
    Pamas 81139 status: in behandeling
    Rick 81168 status: in behandeling
    Alpher 81598 status: in behandeling

  279. Vanavond werd ik door belsimpel gebeld dat er iets mis was met mijn rekeningafschrift. Dit is de 3e keer dat ze hierover contact opnemen en elke keer blijf ik uitleggen dat ze die allang ontvangen hebben 🙁

    Het vervelende is dat er elke keer weer minstens een dag overheen gaat voordat belsimpel iets laat weten. As vrijdag ga ik voor langere tijd op reis. Ik zie het niet meer gebeuren dat ik voor vrijdag de iphone in huis heb. Er zit niets anders op dan de order te annuleren 🙁

    ps de status is ondertussen weer terug veranderd in: In behandeling 🙁

  280. @draude71: Uw aansluiting is vanavond (nadat u het juiste afschrift had toegezonden) verwerkt en wordt morgen aan u verzonden.

  281. Beste dames/heren van belsimpel.nl

    Fijn dat jullie veel mensen hier op de hoogte houden, alleen een beetje jammer voor mij dat jullie dat bij mij nét niet doen.

    Dus bij deze nogmaals: Wat is de status van ordernummer 76199?

    Ik vind het toch n beetje vreemd dat ik hem als één van de eersten hier besteld heb, maar dat mijn status nog steeds staat op ‘contract niet ontvangen’.

    Alvast vriendelijk bedankt.

  282. Gefeliciteerd draude71! Je gaat mét Iphone 4 op reis. 🙂

  283. @Martijn: Uw aanvraag ligt nog steeds bij KPN. Sommige contracten die later zijn aangevraagd, zijn eerder retour gekomen, zodoende. Morgen verwachten wij een update van uw aanvraag.

  284. @Belsimpel.nl:

    Kijk, daar heb ik wat aan. Ik zie dat mn status ook is geupdate naar ‘in behandeling’.

    Ik wacht nog even netjes af, bedankt! 🙂

  285. Order: 76209
    Status: Niet Ontvangen

    Terwijl ik het in die nacht heb besteld en volgende middag netjes heb opgestuurd…

    Heb meerdere malen gebeld en gemailt..

    Hoop echt niet dat ik nog te horen ga krijgen dat ik alsnog mn contract moet opsturen, want dan had ik t veel eerder moeten horen..

  286. Beste belsimpel

    Zoals u weet heb ik op 5 oktober met order nr 76155 ook een iphone 4 besteld ook ik heb net als draude71! veel hindernis met de bankafschrift die ik ook vele malen naar u hebt opgetuurt en gemaild en heb hier vele malen zowel telefonisch als via de mail contact met u gehad maar ik merk dat als mensen hier op de forum om hulp gaan vrageb dat ze snel worden geholpen.
    Ik was ook heel erg snel met bestellen en heb de verzendkosten gelijk betaald maar ben tot op heden wel altijd netjes te woord gestaan maar als ik hier de problemen van andere mensen lees en zie dat ze geholpen worden vindt dit natuurlijk voor mij jammer niet dat ik jaloers ben of dat ik het ze niet gun maar waarom wordt ik niet geholpen.
    Uit frustatie zei ik dat de order dan wel wou anuleren als het niet weer zou lukken maar ik wil de order niet anuleren en hoop dat ik geholpen wordt ok ik weet dat het druk is en ik zie dat de hele team heel wat over uren maken

  287. Origineel geplaatst door Belsimpel.nl
    @draude71: Uw aansluiting is vanavond (nadat u het juiste afschrift had toegezonden) verwerkt en wordt morgen aan u verzonden.

    @belsimpel:
    Ik wil hier toch nog even op reageren. Er is mij eerder tot 2x toe verteld dat een gas/water/licht of bankafschrift voldoende was. Gisteravond veranderde dit ineens naar het specifieke rekeningafschrift van de eerder gekopieerde bankpas. Had dit vanaf dag 1 door belsimpel duidelijk vermeld geweest dan had deze vertraging niet nodig geweest.

  288. @draude71:

    maar zo hebben ze mij ook een week bezig gehoudn en ik ben nog steeds niet klaar ik heb gisteren weer mijn bankafschriften voor de zoveelste keer gemaild.
    ik heb vele malen gezegd dat die kosten automatish afgeschrevn werden en dat ik die niet had maar ik had wel de rekening van de huur waar ook de persoonlijke gegevens op stonden en dat was ook goed en later kreeg ik weer het bekende verhaal van de bankafschrift waar eerlijk gezegd ik gewoon gefrustreerd van werd.i

  289. #764…

    In behandeling. 🙂

  290. Bjorn 8144x status: in behandeling.

    De volgorde klopt vrij aardig. Zelf was ik vrij laat met het opsturen van mijn docmenten: ‘s Avonds besteld en de volgende dag pas verstuurd. Toen ik bestelde stond de levertijd nog/al op 2-5 werkdagen.

    Wachten op een leuk speeltje is moeilijk, maar de mensen van belsimpel kunnen niet meer dan werken en zijn daarnaast ook nog afhankelijk van de KPN.
    Vergeet vooral niet dat als je voor een dubbeltje op de eerste rang wilt zitten de extra service niet altijd top is. Er zijn immers andere kanalen waarbij de iPhone sneller leverbaar is, echter tegen een ander prijskaartje of een lange rit.

  291. Mja eigenlijk hoop ik gewoon dat ze voorzichtig omgaan met de gegevens die ik ze opstuur.. Voor de rest heb ik wel t geduld hoor. Daarom vond ik het een vervelend dat de boel zo lang op “niet ontvangen” stond. Zolang het maar bij de juiste mensen aankomt ben ik bereid wel even te wachten..

  292. @sadik: Wij hopen uw order vandaag verder in behandeling te kunnen nemen. Uitlevering volgt waarschijnlijk deze week nog, mits de check bij KPN goed verloopt.

    @draude71: Vervelend dat hier miscommunicatie over is geweest. Hopelijk is alles toch nog enigszins naar tevredenheid afgehandeld. U kunt uw pakket vandaag ophalen.

    @Nazeh: Uw contract lijkt nu goed te zijn en wordt voorgelegd aan KPN. U ontvangt later bericht van ons, waarschijnlijk morgen.

  293. net iphone 4 van belsimpel ontvangen met converter
    gr meerkoe

  294. Origineel geplaatst door meerkoe
    net iphone 4 van belsimpel ontvangen met converter
    gr meerkoe

    Wat voor converter bedoel je?

  295. kan ik mijne vrijdag verwachten? want heb 3gs al verkocht en zakelijk kan ik met een 6230i niet heel veel

  296. @telefoniqnl: Uw contract lijkt nu goed te zijn en wordt voorgelegd aan KPN. U ontvangt later bericht van ons, waarschijnlijk vandaag of morgen.

  297. Ik heb Belsimpel gisteren telefonisch bedanerd. Op de vraag wanneer ik mijn bestelling kan verwachten, was geen duidelijk antwoord op. De aanvraag ligt wel bij KPN. Ik hoop dat ik het vrijdag kan ontvangen.
    Is er nu meer bekend? order: 81598

    Mensen moeten niet zeiken, want er zijn ontzettend veel bestellingen gedaan. Ik geloof dat belsimpel goed zijn best doet om iedereen tevreden te kunnen houden.

  298. @Belsimpel.nl:

    Kunt u aangeven wat bij Belsimpel de exacte definitie is van de status: in behandeling?
    Betekent dat dat de bestelling bij Belsimpel klaar ligt om in te voeren?

  299. Geduld is een schone zaak in dit geval. Belsimpel handelt tot nu toe de boel netjes af en heeft het effect van de actie waarschijnlijk zelf ook een beetje onderschat. Tot nu toe niet anders dan complimenten voor belsimpel.

  300. Origineel geplaatst door erce
    Geduld is een schone zaak in dit geval. Belsimpel handelt tot nu toe de boel netjes af en heeft het effect van de actie waarschijnlijk zelf ook een beetje onderschat. Tot nu toe niet anders dan complimenten voor belsimpel.

    Nou nou, niet overdrijven he. Complimenten is wel te veel van het goede…
    Complimenten zouden ze verdienen als ik de phone vorige week woensdag binnen had en niet eerst 4x alle papieren had hoeven mailen :>
    Maar dat is flink hun best doen geloof ik zeker.

  301. Ondanks wat strubbelingen kan ik morgen toch mijn iphone ophalen bij belsimpel.nl

  302. Bedankt voor de bestelling van de iPhone 4 16 GB Black simlock vrij in combinatie met KPN Flexibel met ordernummer xx

    Wij hebben uw contract reeds in goede orde mogen ontvangen samen met alle benodigde documenten.

    Wij zullen nu uw aanvraag verder in behandeling nemen en er worden nu een aantal zaken gecontroleerd. Vanwege de fraudegevoeligheid van de aanbieding in combinatie met de overweldigende interesse in de aanbieding heeft KPN helaas een achterstand opgelopen in de beoordeling van deze aanvragen. Wij sturen u later vandaag of anders binnen 1 of 2 werkdagen een nieuwe update van uw aanvraag. Wij vragen u vriendelijke deze e-mail af te wachten.

    Namens KPN biedt Belsimpel.nl excuses aan dat de uitlevering van uw order hierdoor enige vertraging oploopt.

    Ik ga er vanuit u zo volledig geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd bereiken via een reactie op deze e-mail. Vermeld daarbij alstublieft uw ordernummer xx

    Met vriendelijke groet,

    Emiel Kroezen

  303. Beste Belsimpel

    Vandaag contact gehad met KPN over contractaanvraag.
    Volgens KPN is deze goedgekeurd.
    Was alleen verwarring over wel of geen sim/telefoon
    Kunt u mij een status update geven op de site staat nog steeds in behandeling
    order 76521

    Bedankt
    Ben ongeduldig maar besteld onder 2-5 dagen

  304. @Alper: Toen u bestelde, was de levertijd 2 weken. Deze wordt hoogstwaarschijnlijk volgende week uitgeleverd. Contract is wel in orde.

    @alvani: in behandeling betekent dat het contract voorlopig goed is ontvangen en er nog een paar extra checks plaatsvinden. wij nemen dat binnen 1 tot 3 dagen contact op met een update van de aanvraag.

    Origineel geplaatst door erce
    Belsimpel handelt tot nu toe de boel netjes af en heeft het effect van de actie waarschijnlijk zelf ook een beetje onderschat.

    klopt 🙂

  305. @Belsimpel: bedankt voor het antwoord, maar ik heb toch echt onder 2-5 werkdagen besteld. De volgende dag zag ik dat het inderdaad was gewijzigd in 2 weken. Raar, dat u dan zegt dat ik onder 2 weken levertijd heb besteld.
    Dat mijn contract in orde is, weet ik al sinds afgelopen zaterdag.

    Telefonisch = uitlevering binnen 2 werkdagen (gisteren gebeld)
    E-mail = uitlevering binnen 1 tot 3 werkdagen (11-10-2010 ontvangen)
    Iphoneclub = hoogstwaarschijnlijk volgende week (NU)

    Welke moet ik nu aanhouden?

    Ten slotte wil ik Belsimpel nogmaals bedanken voor hun bijdrage op deze website!! PROFICIAT!!

  306. Bedankt voor de bestelling van de iPhone 4 16 GB Black simlock vrij in combinatie met KPN Flexibel met ordernummer 81029.

    Wij hebben uw contract reeds in goede orde mogen ontvangen samen met alle benodigde documenten.

    Wij zullen nu uw aanvraag verder in behandeling nemen en er worden nu een aantal zaken gecontroleerd. Vanwege de fraudegevoeligheid van de aanbieding in combinatie met de overweldigende interesse in de aanbieding heeft KPN helaas een achterstand opgelopen in de beoordeling van deze aanvragen. Wij sturen u later vandaag of anders binnen 1 of 2 werkdagen een nieuwe update van uw aanvraag. Wij vragen u vriendelijke deze e-mail af te wachten.

    Namens KPN biedt Belsimpel.nl excuses aan dat de uitlevering van uw order hierdoor enige vertraging oploopt.

    Ik ga er vanuit u zo volledig geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd bereiken via een reactie op deze e-mail. Vermeld daarbij alstublieft uw ordernummer

    Met vriendelijke groet,

    Emiel Kroezen

    Wat een vuile stumpers bij KPN, ik betaal altijd netje mijn rekeningen, en dan hierom een afwijzing.
    Kan ik dus helemaal niks aansluiten op deze manier?
    Jezus wat een gezeur

  307. @Ruthger Idema:

    @Ruthger

    Waar lees jij iets over een afwijzing dan? Ik lees nergens iets over een afwijzing, hooguit een vertraging…

  308. Geachte heer Idema,

    Bedankt voor de bestelling van de iPhone 4 16 GB Black simlock vrij in combinatie met KPN Flexibel met ordernummer 81029.

    Wij hebben uw contract reeds in goede orde mogen ontvangen, maar helaas is er een probleem met uw bestelling.

    Belsimpel.nl werkt voor alle contracten samen met een externe partij die een beoordeling uitvoert op de bestelling. Helaas hebben wij van het bureau doorgekregen dat wij uw transactie niet door mogen laten gaan. De reden hiervoor wordt ons niet medegedeeld, wij ontvangen enkel bericht dat uw aanvraag niet kan worden doorgevoerd. Een veelvoorkomende reden is een te recente oprichtingsdatum bij de kvk (minder dan 3 maanden geleden opgericht), het niet hebben gedeponeerd van jaarcijfers bij de kvk of meer aanvragen dan het aantal werknemers dat op de kvk staat vermeld. De afwijzing kan echter ook andere redenen hebben.

    In verband met uw privacy, wordt ons de reden voor afwijzing niet medegedeeld. Onze klantenservice kan u dan ook helaas geen extra informatie geven omtrent de afwijzing.

    Helaas kunnen wij dan ook niet overgaan tot het uitleveren van uw bestelling. Wij zullen de order voor u annuleren en het eventueel reeds door u betaalde bedrag wordt binnen 2 tot 5 werkdagen teruggestort op uw rekening.

    Over de uitslag van de beoordeling kan helaas niet worden gecorrespondeerd.

    Ik ga er vanuit u zo volledig geïnformeerd te hebben.

    Met vriendelijke groet,

    Bas Wesselink

  309. Ook ik sta op orderstatus: in behandeling. Bestelling 81395. Dus nog ter goedkeuring bij KPN of zo? op 9 oktober bericht gehad dat contract goed ontvangen is. Zucht.
    Graag reactie van Belsimpel.

  310. Yes, ik heb de iPhone binnen, order 81100.

    @belsimpel
    Ik heb nog wel enkele vragen…
    -de iphone is een Engelse versie. Op zich niet erg maar nu zit er geen normale Europese stekker bij (alleen een zwarte converter) belsimpel heeft niets over een engelse iPhone gezegd en ik zou toch gewoon een normale Apple stekker willen hebben.

    – in de brief van belsimpel staat dat ik zelf de korting bij kpn moet aanvragen? Waarom is dat nodig. Ik heb toch via jullie afgesloten?

    Linda

  311. @Linda: Daar was ik dus al bang voor. Geen converter erbij, en ook nog korting zelf aanvragen. Meldt dit dan op website!!!!!! :@

  312. KPN is mij definitief als klant kwijt, echter mijn complimenten voor Belsimpel.
    Heb net even gebeld naar Belsimpel, goed te woord gestaan en ik geloof (nu eindelijk) dat het wel degelijk overmacht is.

    Ik bel morgen zelf nog even naar Risc & Fraud via kpn dealerlijn (werk in telefoonwinkel, das mooi voordeel!).
    Wil ze bij wijze van spreken mijn geboortevideo wel sturen, heb een eenmanszaak dus al het risico neem ik op me.
    Snap dat 18 jaar + bedrijf natuurlijk vragen is om problemen bij KPN, echter ben ik tot mn 21e nog financieel ‘afhankelijk’ van mijn ouders, dus dat is kans nummer 3 om als het misgaat geld te krijgen..

    Nouja, jammer dat , heel jammer…
    Word dan toch maar Vodafone of T-mobile, maar gaat zeker via BelSimpel worden afgesloten!

  313. Origineel geplaatst door Alper
    @Linda: Daar was ik dus al bang voor. Geen converter erbij, en ook nog korting zelf aanvragen. Meldt dit dan op website!!!!!! :@</

    Tja, ik snap het ook niet, maar laten we de reactie van belsimpel even afwachten…

  314. @Alper: Er zit wel een converter bij trouwens

  315. Origineel geplaatst door Linda
    @Alper:Er zit wel een converter bij trouwens

    Ja, klopt. Heb het later pas gezien, maar kon mijn bericht niet aanpassen.

    Trouwens, over die actiekorting die je zelf moet aanvragen. Waarom is dit niet door Belsimpel aangegeven op de site?

  316. Origineel geplaatst door Linda
    Yes, ik heb de iPhone binnen, order 81100.@belsimpel
    Ik heb nog wel enkele vragen…
    -de iphone is een Engelse versie. Op zich niet erg maar nu zit er geen normale Europese stekker bij (alleen een zwarte converter) belsimpel heeft niets over een engelse iPhone gezegd en ik zou toch gewoon een normale Apple stekker willen hebben.- in de brief van belsimpel staat dat ik zelf de korting bij kpn moet aanvragen? Waarom is dat nodig. Ik heb toch via jullie afgesloten?Linda

    Is het een Engelse of een Amerikaanse iPhone? Dat is namelijk nogal van belang om te weten, want als het geen Europees model is, is het lastig m.b.t. de garantie. Met een Europees model kun je in geval van een onverhoopt defect terecht bii (enkele) door Apple erkende resellers in Nederland, maar met een Amerikaans model kan dat niet.
    Ik ben ook benieuwd naar de reactie van Belsimpel.nl
    Ook m.b.t. Het actiekorting verhaal, zoals Linda noemt.

  317. @Klaas:

    Het is een Engelse uitvoering met op de doos in het engels de melding dat de telefoon is goedgekeurd voor alle Europese landen. De stekker die erbij zit is Engels.

    Ik vind dat belsimpel er een Ned. Stekker bij moet leveren.

  318. @belsimpel
    Hoe staat mijn order nr 76297 ervoor? De status staat op ‘in behandeling’.
    Ik heb besteld ten tijde van leveren binnen 24 uur.
    Volgende week ben ik op vakantie. Kan ik mijn Iphone meenemen?

  319. Waar zien jullie staan dat je die korting nog aan moet vragen?
    Heb toch een contract ondertekend voor 2 jaar waarbij ik ook voor 2 jaar 50 % korting krijg?

  320. Origineel geplaatst door Linda
    @Klaas:Het is een Engelse uitvoering met op de doos in het engels de melding dat de telefoon is goedgekeurd voor alle Europese landen. De stekker die erbij zit is Engels.Ik vind dat belsimpel er een Ned. Stekker bij moet leveren.

    Voor een dubbeltje op de eerste rang zegmaar…

  321. Ik had het al eerder gevraagd in deze ‘thread’ maar heb nooit een antwoord gekregen.

    Heb ordernummer 76508, maar sta nog steeds op: contract niet ontvangen.

    Terwijl ik een e-mail bevestiging heb dat alles in goede orde is ontvangen.

    Ik ben best geduldig, maar wil zo graag weten waar ik aan toe ben. Dus, Belsimpel, mocht je wat meer weten please…

  322. @Alex:

    Dit staat in de brief die je bij je telefoon krijgt.

  323. Moet je je Iphone zelf in ontvangst nemen of mag een ander dat doen?

  324. Origineel geplaatst door Ruthger Idema
    Voor een dubbeltje op de eerste rang zegmaar…

    Tja, maar dat wilden we toch allemaal? Anders waren we niet op deze aanbieding ingegaan. Een engelse stekker lijkt me een overkomelijk probleem. Vandaag wordt mijn telefoon afgeleverd en ik ben wel benieuwd naar de brief waarin staat dat ik de korting zelf moet aanvragen bij KPN. Ik neem aan dat dit slechts een formaliteit is.

  325. Origineel geplaatst door erce
    Origineel geplaatst door Ruthger IdemaVoor een dubbeltje op de eerste rang zegmaar…Tja, maar dat wilden we toch allemaal? Anders waren we niet op deze aanbieding ingegaan. Een engelse stekker lijkt me een overkomelijk probleem. Vandaag wordt mijn telefoon afgeleverd en ik ben wel benieuwd naar de brief waarin staat dat ik de korting zelf moet aanvragen bij KPN. Ik neem aan dat dit slechts een formaliteit is.

    Tuurlijk is het overkomelijk, maar Belsimpel had het wel even mogen vermelden toch?
    Net als dat je zelf nog achter je korting aanmoet. Voorzie nog wel de nodige problemen met KPN ivm 2 jaar 50%korting ipv 1 jaar voor de mensen die in het begin hebben afgesloten.

  326. Zelf heb ik al snel mijn iPhone ontvangen. Er zit een UK-versie lader bij met een verloopstekker naar ‘onze’ stopcontacten. Een brief over het zelf aanvragen van korting heb ik niet gezien. Dus BelSimpel graag even een toelichting hier over. In mijn bevestiging staan wel de kortingen (spraak en data) voor 24 maanden vermeld.

  327. ik heb net me telefoon opgehaald in groningen, maar er zit geen brief bij. enkel een pakbon en verkoopfactuur. nergens een melding over het aanvragen van korting.

    de extra stekker is voor mij geen enkel probleem, had al eerder een iphone in de uk besteld en daar zelf een verloop stekker voor gekocht.

    ps ik werd vanmorgen geholpen door een erg vriendelijke vrouw van belsimpel 😉

  328. Het valt me op dat Belsimpel.nl hier, in tegenstelling tot eerder deze week, niet (vaak) meer reageert en/of updates plaatst.
    Zouden ze druk bezig zijn met het inpakken en verzenden van alle orders? 🙂 😉

  329. ik heb net me telefoon opgehaald in groningen, maar er zit geen brief bij. enkel een pakbon en verkoopfactuur. nergens een melding over het aanvragen van korting.

    de extra stekker is voor mij geen enkel probleem, had al eerder een iphone in de uk besteld en daar zelf een verloop stekker voor gekocht.

    ps ik werd vanmorgen geholpen door een erg vriendelijke vrouw van belsimpel 😉

  330. En? een date?

  331. @Belsimpel.nl

    Zijn er nog updates te melden m.b.t. eventuele storingen bij KPN, meevallers, tegenvallers, enz?
    Alvast bedankt voor de reactie!

  332. Belsimpel is erg stil vandaag…

  333. Heb ook met KPN gebeld en zij geven aan diverse telefoontjes te krijgen van mensen die besteld hebben bij Belsimpel.nl
    Bij KPN is een aanvraag binnen een paar minuten goedgekeurd dat duurt geen dagen.
    Het probleem ligt bij Belsimpel.nl die hebben het toestel gewoon niet en kunnen dus niet uitleveren.

    Mijn vraag aan Belsimpel.nl is: Waarom kunnen jullie daar niet gewoon eerlijk over zijn, ik heb er best begrip voor als jullie niet aan de vraag kunnen voldoen en dat het daarom wat langer duurt. Maar ga niet liegen en als ik bel tegen mij zeggen dat het toestel klaar ligt en jullie op KPN wachten.

    Eerlijkheid duurt het langst!

  334. @erce:

    Nee, Groningen – Hilversum is me net even te ver 🙂

  335. @draude71:
    Niet voor een iPhone blijkbaar, maar wel voor een leuke dame? 😉

  336. @erce:

    Voor de iphone was ik al in de buurt 🙂

  337. Ik heb KPN net aan de lijn gehad met betrekking tot het checken van mijn orderstatus. KPN stuurt mij vervolgens weer terug naar Belsimpel om bij hen de benodigde gegevens op te vragen..Vind ik wel een beetje vreemd aangezien het abonnement bij KPN verder in behandeling wordt genomen.

    En wat hoor ik nou over die korting aanvragen?? Doet belsimpel dat ook niet dan? Je hebt toch een contract ondertekend waarop je korting staat aangegeven??

  338. Origineel geplaatst door Fish
    Ik heb KPN net aan de lijn gehad met betrekking tot het checken van mijn orderstatus. KPN stuurt mij vervolgens weer terug naar Belsimpel om bij hen de benodigde gegevens op te vragen..Vind ik wel een beetje vreemd aangezien het abonnement bij KPN verder in behandeling wordt genomen. En wat hoor ik nou over die korting aanvragen?? Doet belsimpel dat ook niet dan? Je hebt toch een contract ondertekend waarop je korting staat aangegeven??

    Als je met KPN belt zorg dan dat je het kpn order nummer kan noemen. Dit nummer heeft Belsimpel je gemailed als je order in behandeling is genomen door KPN.

    zoals eerder aangegeven zat er bij mijn iphone een brief (Belsimpel logo) met o.a.
    -uitleg over de voorwaarden van KPN omtrent het niet gebruiken van het abonnement en de consequenties
    -link naar de algemene voorwaarden van KPN
    -melding dat er binnenkort een brief of mail van KPN komt met een link die je moet gebruiken om de korting aan te vragen.

    Suc6 met opvragen van de status. Toen ik dit dinsdag deed en hoorde dat KPN al op vrijdag 8 oktober akkoord had gegeven was een mailtje naar Belsimpel voldoende om de Iphone ineens woensdag binnen te hebben :>

  339. @Linda:

    Origineel geplaatst door Linda
    Origineel geplaatst door FishIk heb KPN net aan de lijn gehad met betrekking tot het checken van mijn orderstatus. KPN stuurt mij vervolgens weer terug naar Belsimpel om bij hen de benodigde gegevens op te vragen..Vind ik wel een beetje vreemd aangezien het abonnement bij KPN verder in behandeling wordt genomen. En wat hoor ik nou over die korting aanvragen?? Doet belsimpel dat ook niet dan? Je hebt toch een contract ondertekend waarop je korting staat aangegeven??Als je met KPN belt zorg dan dat je het kpn order nummer kan noemen. Dit nummer heeft Belsimpel je gemailed als je order in behandeling is genomen door KPN.zoals eerder aangegeven zat er bij mijn iphone een brief (Belsimpel logo) met o.a.
    -uitleg over de voorwaarden van KPN omtrent het niet gebruiken van het abonnement en de consequenties
    -link naar de algemene voorwaarden van KPN
    -melding dat er binnenkort een brief of mail van KPN komt met een link die je moet gebruiken om de korting aan te vragen.Suc6 met opvragen van de status. Toen ik dit dinsdag deed en hoorde dat KPN al op vrijdag 8 oktober akkoord had gegeven was een mailtje naar Belsimpel voldoende om de Iphone ineens woensdag binnen te hebben :>

    Overigens bleek het abonnement ook al op 8-10 te zijn ingegaan. (phone én sim ontvangen op 13-10)

  340. @Linda:

    Dank je Linda voor je reply.

    Ik heb Belsimpel zojuist aan de lijn gehad. De medewerker meldde mij dat de klantnummers via Belsimpel lopen en dus alsnog bij Belsimpel met je klantnummer je status kan opvragen. Bij mij is het abonnement aangesloten en wordt het toestel op maandag of dinsdag mijn kant op gestuurd.

    Wat betreft het contract en de kortingsvoorwaarden; Belsimpel meld dat je krijgt waarvoor je hebt getekend en dat KPN dus van de kortingsaanbieding uitgaat die op het Belsimpel contract staat. (dus niet op het KPN gedeelte van het contract) De korting activeren via een link heb ik verder geen probleem mee. Zolang die maar geldt wanneer ik het abonnement gebruiken moet.

    En ze geven ook aan dat er een Europese stekker geleverd wordt bij de iPhone 4.

    Ook melden ze netjes dat ze het ontzettend druk hebben.

  341. Owja;

    Mijn huidige contract loopt pas 29-12 af en mijn nummerbehoud gaat vanaf 29-12 in dus dat zal ik nog wel in de gaten houden.

    En mijn status op de orderstatus site van belsimpel staat nog wel op “in behandeling” maar dat wordt dan nog wel aangepast denk ik.

  342. Krijg net een e-mail van “Belsimpel” dat mijn aanvraag is ingediend bij de KPN.

    Hoezo storing: mijn contract ligt al meer dan een week bij “Belsimpel” voor dat ze de moeite nemen het in te dienen.

    Verder wordt gemeld dat het nog wel 5 dagen kan duren bij de KPN.

    Goede service “Belnietsimpel”

  343. Marc 76086 (verzonden)
    Meerkoe 76133 (verzonden)
    Alex 76194 (verzonden)
    Martijn Koning 76199 status: contract nog niet ontvangen
    Draude71 76261 status: wordt aangesloten
    Erce 76273 status: (verzonden)
    Judith 76297 status: in behandeling
    opw 76508 status: contract nog niet ontvangen
    Robijn 76310 status: (verzonden)
    tjeldik 76521 status: in behandeling
    Ruthger 81029 geannuleerd
    Linda 81100 status (verzonden)
    Pamas 81139 status: in behandeling
    Rick 81168 status: in behandeling
    Bjorn 8144x status: in behandeling
    Alpher 81598 status: in behandeling

    Linda is de eerste van wie ik vernomen heb uit de 8xxxx ordernummers die haar iPhone al heeft mogen ontvangen. Gister heb ik de status van mijn order opgevraagd via de email en kreeg te horen dat de verwachting binnen twee weken is. De bevestiging van KPN heb ik afgelopen weekend al gehad.

    Hopenlijk komt er wat vaart in het uitleveren van de 8xxxx ordernummers.

  344. ik log net in op mn t-mobile (prepaid) account en zie dat het nummer al is overgezet naar kpn, alleen heb ik nog geen iphone ontvangen en kan dus nu niet meer gebeld worden…! Volgens mail van belsimpel gisteren lag mijn aanvraag nog bij kpn, maar als het nummer al is overgezet moet de aanvraag toch goedgekeurd zijn lijkt me…

  345. Neemt het beoordelen zoveel tijd in dan?

  346. Ik heb exact 2 weken geleden besteld en vandaag een telefoon ontvangen dat het morgen geleverd zal worden.

    Is best snel verlopen het proces 🙂

    yeeeeeey

  347. Knap, want toen speelde deze actie nog helemaal niet.
    Ik zit overigens nog steeds op de chauffeur van DPD te wachten…

  348. Ik heb bij het ophalen van de telefoon vanmorgen geen contract meegekregen. Hierdoor ontbreekt waarschijnlijk ook het 06 nummer van de sim kaart.

    Iphone doet het overigens goed 🙂

  349. Origineel geplaatst door Bjorn
    Marc 76086 (verzonden)Meerkoe 76133 (verzonden)Alex 76194 (verzonden)Martijn Koning 76199 status: contract nog niet ontvangenDraude71 76261 status: wordt aangeslotenErce 76273 status: (verzonden)Judith 76297 status: in behandelingopw 76508 status: contract nog niet ontvangenRobijn 76310 status: (verzonden)tjeldik 76521 status: in behandelingRuthger 81029 geannuleerdLinda 81100 status (verzonden)Pamas 81139 status: in behandelingRick 81168 status: in behandelingBjorn 8144x status: in behandelingAlpher 81598 status: in behandelingLinda is de eerste van wie ik vernomen heb uit de 8xxxx ordernummers die haar iPhone al heeft mogen ontvangen. Gister heb ik de status van mijn order opgevraagd via de email en kreeg te horen dat de verwachting binnen twee weken is. De bevestiging van KPN heb ik afgelopen weekend al gehad.Hopenlijk komt er wat vaart in het uitleveren van de 8xxxx ordernummers.

    Waar staat bij Belsimpel dan “in behandeling” voor
    Als de KPN aangeeft dat het contract is goedgekeurd?
    Moet belsimpel dan nog een check doen?
    In mijn geval order 76521?

    alvast bedankt voor de uitleg belsimpel.

  350. Pats en m’n iPhone is afgeleverd, met idd een engelse stekker, maar dat maakt niet uit. Er staat overigens inderdaad in de brief van Belsimpel dat je een schrijven van KPN krijgt om de korting te activeren. Geen probleem lijkt me als die korting dan ook echt komt.

  351. Origineel geplaatst door tjeldik
    Waar staat bij Belsimpel dan “in behandeling” voor
    Als de KPN aangeeft dat het contract is goedgekeurd? Moet belsimpel dan nog een check doen? In mijn geval order 76521?
    alvast bedankt voor de uitleg belsimpel.

    Bij mij staat hij ook nog op in behandeling maar net even gebeld en contract is al goed gekeurd en zal vandaag of morgen verwerkt worden. Gaat om ordernummer 76416. Vergeten te vragen of ik hem dan meteen krijg of dat ik moet wachten.. Maar neem aan dat hij meteen verzonden wordt omdat ik een vrij laag nummer heb? ( niet in de 8XXX reeks )

  352. In welke brief staat dit? Dat je zelf nog die 2e jaar 50 % korting moet aanvrage. Heb namelijk 2 brieven ontvangen met het logo van Belsimpel.
    1 daarvan is een brief met “Betreft: Uw bestelling van een mobiele aansluiting van de provider KPN”.
    De andere is een verkoopfactuur.
    Lees ik er nu zo overheen?

  353. @Alex:

    Ik heb zelf ook alleen die 2 brieven ontvangen.

    Waarschijnlijk i de brief met daarin de korting alleen voor mensen die maar 1 jaar korting krijgen en wij met de 2 brieven, krijgen natuurlijk gewoon de beloofde 2 jaar korting 😉

  354. @ Allemaal: het was wederom hectisch vandaag, vandaar late reactie.

    @Alper: Dat komt omdat wij dit ook pas onlangs van KPN hebben gehoord. Het gaat echter nooit mis omdat KPN hier klanten een brief over stuurt. Onze brief wijst klanten er ook nog eens op. Bovendien gaan we iedereen nog een mail sturen waar we hier op wijzen.

    @Klaas: Het betreft UK iPhone 4 die gewoon onder Nederlandse garantie vallen.

    @Linda: Dat doen we ook.

    @Wim Nagtegaal: U ontvangt van KPN een brief binnen enkele weken waarin staat hoe u de korting aan kunt vragen. Dit moet helaas via een bepaalde website van KPN.

    @Judith: Hopen we morgen te kunnen versturen. Nog niet helemaal zeker, ligt nog bij KPN momenteel.

    @opw: Uw status stond per ongeluk niet goed. U was al wel bij KPN aangevraagd. Waarschijnlijk morgen de deur uit,

    @Judith: iemand moet er voor tekenen, hoeft niet per se u te zijn.

    @alvani: Het gaat beter, we verwachten morgen echt heel veel te versturen en volgende week te beginnen met iedereen die onder 2 weken levertijd heeft besteld.

    @Saskia: Zoals wij reeds meerdere malen hebben vermeld in dit forum, zijn wij 100% transparant over de gang van zaken. Op het moment dat wij een aanvraag indienen bij KPN, duurt het enige tijd (varierend van 1 tot 5 dagen) voordat de aanvraag is goedgekeurd en ook zichbaar is voor ons. Wij willen KPN niet de schuld geven, maar dat systeem ligt constant plat, wat voor vertraging zorgt.

    @Modeset: Jammer dat u niet tevreden bent en excuses voor de vertraging, wij proberen hier transparant in te zijn.

    @Robbie: klopt, waarschijnlijk morgen de deur uit.

  355. @belsimpel: Dat is fantastisch nieuws! Vooral dat morgen de deur uit!
    Mijn orderstatus is inderdaad veranderd in ontvangen en in behandeling (76508)

  356. Volgens belsimpel komt de vertraging door KPN, die de acceptatie van klanten behoorlijk heeft aangescherpt.
    Als we KPN hierover bellen zeggen die dat een acceptatie binnen een paar minuten is geregeld. Ik begrijp het niet meer….

    Volgens mij kan ik nog lang wachten op de iphone. 🙁 🙁 🙁

  357. @Alper: Het gaat niet alleen om de aansluiting, maar ook om de terugkoppeling van KPN aan ons. Dat gaat via een systeem dat simpelweg vaker niet werkt dat wel werkt. Daarom kunnen wij niet zien of de aanvraag is doorgevoerd of niet en kunnen wij ook geen mobiel nummer zien etc. Dat is dus de reden van de vertraging.

  358. @belsimpel

    Een converter erbij leveren is niet hetzelfde als een originele Europese Apple stekker erbij leveren. Behalve dat je nu met twee stekkers op pad moet om de iPhone op te laden is het gewoon niet juist. U krijgt in Nederland bij de dealer ook geen auto met stuur rechts mee.

    Overigens nog een vraagje over de brief waarin jullie spreken over het activeren van de korting. Er schijnen mensen te zijn die wel zon brief hebben ontvangen terwijl anderen zeggen niets te hebben ontvangen?

    Ik waardeer overigens jullie reacties op dit forum. Heel sportief.

  359. @belsimpel

    Bedankt voor de reactie.
    Ik wacht vol spanning af. Hopelijk kan ie toch mee op vakantie!

  360. @Belsimpel.nl: Dat is duidelijk! Ik hoop dat ik mijn pakket volgende week ontvang, want ik kan niet meer wachten.. Kunt u mij vertellen hoe lang de aanvraag al bij KPN ligt, en wanneer u een terugkoppeling verwacht?

    Mijn geduld raakt een beetje op. Nogmaals bedankt voor de informatie!!

  361. en de mijne? 76461

    Origineel geplaatst door g
    ik log net in op mn t-mobile (prepaid) account en zie dat het nummer al is overgezet naar kpn, alleen heb ik nog geen iphone ontvangen en kan dus nu niet meer gebeld worden…! Volgens mail van belsimpel gisteren lag mijn aanvraag nog bij kpn, maar als het nummer al is overgezet moet de aanvraag toch goedgekeurd zijn lijkt me…

  362. @g: wordt hoogstwaarschijnlijk morgen aan u verstuurd.

  363. @Linda: Die brief zou iedereen ontvangen moeten hebben. Is dit niet zo, dan betreft dat een fout. Excuses in dat geval. Iedereen dient in ieder geval online de korting aan te vragen bij KPN, daarover ontvangt iedereen ook een brief van KPN.

  364. @Alper: Ik denk dat de kans zeer groot is dat uw pakket morgen aan u wordt verstuurd.

  365. @Belsimpel.nl: Dat is een hele mooie uitspraak! Ik ben nu wel opgelucht! 😛

    Volgens sommige berichten hier lees ik dat belsimpel met DPD verstuurd. Levert DPD ook op zaterdag (en zondag?).

    Nogmaals bedankt BELSIMPEL!

  366. wel vreemd dat mensen die een veel hoger nummer hebben (81598-81100) eerder geleverd krijgt dan mensen met 76521 en 76461.
    Zou toch aan moeten geven dat die eerder besteld hebben!!
    Ben benieuwd wanneer wij geleverd krijgen.
    Wil graag mn nieuwe Iphone 4 in handen hebben.

  367. Origineel geplaatst door Belsimpel.nl
    @Alper: Ik denk dat de kans zeer groot is dat uw pakket morgen aan u wordt verstuurd.

    Ik duim voor je Alper. Hopenlijk versturen ze dan ook de orders die voor jou zijn aangemaakt: waaronder de mijne.

  368. @tjeldik: Dat komt misschien door het feit dat je je gegevens te laat hebt gemaild of dat er iets ontbrak in je contract. Dit kan het proces aanzienlijk vertragen. Eerder bestellen betekent dus niet dat je het ook eerder krijgt. Ik heb alles netjes en compleet verzonden, zodoende krijg ik hem ook eerder.

    Origineel geplaatst door Bjorn
    Origineel geplaatst door Belsimpel.nl@Alper: Ik denk dat de kans zeer groot is dat uw pakket morgen aan u wordt verstuurd.Ik duim voor je Alper. Hopenlijk versturen ze dan ook de orders die voor jou zijn aangemaakt: waaronder de mijne.

    Ik vind het wel raar dat jullie gelijk gaan zeiken dat ik mijn iphone ga ontvangen. Ik geloof dat belsimpel hard zn best doet om iedereen eerlijk te behandelen, geen twijfel mogelijk. Altijd netjes te woord gestaan, altijd recente informatie (via deze website). Wat wil je nog meer…

  369. @Alper:

    Wanneer heb jij precies besteld en wanneer heb je alle stukken verzonden? En hoe?

  370. @Klaas: 6 oktober, gelijk alles via de mail.

    Nogmaals, ik denkt dat het gewoon ligt aan het feit dat ik wel alles gelijk in orde had. Daarom is de aanvraag bij KPN ook eerder ingediend dan sommige mensen met een lager ordernummer. Dus niet gelijk naar ordernummers kijken en tot de conclusie komen dat je het eerder moest ontvangen dan ik.
    Belsimpel, doet gewoon zn best om iedereen te woord te staan en alles op een eerlijke en gelijk manier te laten verlopen. Hier heb ik geen twijfels meer over.

  371. Origineel geplaatst door Alper
    @tjeldik: Dat komt misschien door het feit dat je je gegevens te laat hebt gemaild of dat er iets ontbrak in je contract. Dit kan het proces aanzienlijk vertragen. Eerder bestellen betekent dus niet dat je het ook eerder krijgt. Ik heb alles netjes en compleet verzonden, zodoende krijg ik hem ook eerder.

    @Alper: Er ontbrak niets aan mijn contract of gegevens en 6-10-10 om 21:23 verstuurd via e-mail, dus wacht in spanning af, ga vast ook snel wat ontvangen via DPD

  372. @Alper:

    Ja, OK. Maar ik ben vooral benieuwd naar het tijdstip van bestellen en van het versturen van de stukken.

  373. @Klaas

    Ik heb besteld op 6 okt om 11 uur ‘s ochtends, nr 76297.
    Mijn laatste stuk is verstuurd op 13 okt. Er was wat gedoe over het bankafschrift.
    En als het goed is wordt ie morgen verzonden.

    Weet er al iemand of DPD zaterdags bezorgt?

  374. Besteld op 06-10 (ca. 15:00), 7-10 ‘s ochtends alle stukken verstuurd, compleet, zonder gedoe. Benieuwd wat dus de afhandelvolgorde is als mensen met ‘laatste stukken 13-10’ morgen verzonden worden…

    Zou nummerbehoud langere acceptatietijd bij KPN met zich meebrengen? Nee toch?

  375. @Alper:

    Dat Belsimpel haar best doet geloof ik meteen. Dat staat buiten kijf.
    Bij mij zijn alle stukken die ik heb opgestuurd ook 100% in orde, dus daar ligt het niet aan.
    Ik hoop alleen dat in dit geval niet het recht van de brutaalste heeft de halve wereld geldt…

  376. @Rick: Hier zelfde verhaal, 6/10 besteld, 7/10 alle documenten gemaild. Daarna stond lange tijd contract op niet ontvangen. Gebeld, nogmaals gemaild, nogmaals gemaild en pas na het weekend op ontvangen. Vanmiddag gebeld, ze wisten nog niets. Wordt waarschijnlijk midden volgende week werd mij verteld. ordernummer is 81466. BelSimpel, wat wordt de verwachte leverdatum?

  377. Net nog even gebeld, de mijne wordt als het goed is vandaag verzonden, alleen bezorgt DPD niet op zaterdag dus heb ik hem maandag binnen.
    Ordernr is 76416

  378. ik begin onderhand ook nieuwsgierig te worden wanneer ik mijn Iphone kan verwachten. Ik heb afgelopen maandag 11/10 van belsimpel begrepen dat alle benodigde documenten in orde waren. Mijn abonnement is nu bij de KPN aangevraagd op 12/10 – ON76316. Ik ben benieuwd wanneer ik wat ga horen……

  379. @Linda: niet zo zeuren over die stekker. Je krijgt voor een mooi bedrag een iPhone 4 (anders had je niet besteld toch?) en de oplader die er bij zit kan gewoon in nederlandse stopcontacten. Goed, dat ie wat anders van vorm is en nu tweekleurig (zwart/wit) maakt toch niets uit? Hollanders moeten altijd wat te zeiken hebben…

  380. @Belsimpel?
    Belsimpel is vandaag wel heeeeel stil
    Vandaag geen updates te melden??

  381. Belsimpel net nog even gebeld hoe het met mijn bestelling is. Ligt nog steeds ter goedkeuring bij KPN zeggen ze… 🙁
    Volgens mijn laatst ontvangen mailtje zouden ze einde van de week verstuurd worden. Ik geloof niet dat dat nog gaat lukken. Balen want volgende week ga ik op vakantie en ik had ‘m zo graag meegenomen!

  382. Origineel geplaatst door Belsimpel.nl
    @g: wordt hoogstwaarschijnlijk morgen aan u verstuurd.

    helaas nog geen bericht van verzending vandaag 🙁

  383. Origineel geplaatst door g
    g zei op 15 oktober 2010 om 17:37

    Origineel geplaatst door Belsimpel.nl
    @g: wordt hoogstwaarschijnlijk morgen aan u verstuurd.

    helaas nog geen bericht van verzending vandaag 🙁

    Ik ook nog niet maar zal later nog wel komen.
    Denk dat ze op dit moment druk aan het inpakken zijn en later de mailtjes er wel uit doen als alles naar DPD gebracht is of opgehaald.

    Maar ik wacht ook met spanning af!
    Wel jammer dat DPD niet op zaterdag bezorgt.. maar niks aan te doen!

  384. @ Allemaal: Wederom hectisch vandaag. Het systeem van KPN lag wederom hele dag plat. Toch hebebn we nog redelijk wat kunnen versturen. Maandag a.s. gaan met zekerheid alle bestellingen de deur uit van klanten die tot en met vandaag de mail hebben gekregen dat het abonnement is aangevraagd. Nogmaals excuses voor de vertraging. Tevens beginnen we maandag met het versturen van orders beginnend met een 8 en we verwachten eind volgende week alles te hebben uitgeleverd. Goed weekend allen!

  385. ik heb ordnr. 8157.
    heb sinds 09-10 niets meer gehoord van belsimpel.nl
    echter staat er in die mail naar mij gericht op 09-10 dat er binnen 1-2 werkdagen contact met me opgenomen word over de verdere gang van zaken….

    ik wacht geduldig af.

  386. @Belsimpel.nl:
    Da’s goed nieuws.. Goed werk belsimpel! Thnx for the support hier!

    Prettig weekend!

  387. Heb 76508 nog steeds op in behandeling staan. Geen e-mail gehad ‘Uw abonnement is aangevraagd bij de KPN’. Mijn broer, net iets eerder besteld (15 min), zelfde KvK, zelfde bedrijf heeft de -email wel gekregen. Wil dat nu zeggen dat het abonnement voor mij nog niet is aangevraagd?
    Gaat die van mij dan maandag zeker wel weg?

    Opvallend: dit is het eerste ordernummer ooit dat ik inmiddels uit mijn hoofd ken… ‘ 😉

  388. Origineel geplaatst door Robbie
    Ik ook nog niet maar zal later nog wel komen.
    Denk dat ze op dit moment druk aan het inpakken zijn en later de mailtjes er wel uit doen als alles naar DPD gebracht is of opgehaald.

    nou helaas niet dus….vervelend!

    Origineel geplaatst door opw
    Opvallend: dit is het eerste ordernummer ooit dat ik inmiddels uit mijn hoofd ken… ‘

    haha inderdaad, ik ook 🙂

  389. Ordernr: 76479

    Ik ben benieuwd wanneer die aan bod is om goedgekeurd te worden door KPN.

  390. @opw: U heeft per abuis de mail niet gehad, maar u bent al wel aangesloten bij KPN. Maandag wordt uw pakket hoogstwaarschijnlijk verstuurd.

    @Fish: Dit geldt ook voor u. Maandag hoogstwaarschijnlijk de deur uit, maar nummerbehoud moet nog wel worden goedgekeurd, dus het zou nog iets langer kunnen duren.

  391. @Belsimpel.nl:

    Dan mag ik er waarschijnlijk ook wel vanuit gaan dat de mijne maandag verzonden wordt? [ordernr 76199]

    Zoja, kan ik dan via mail een ander bezorgadres doorgeven? Dan kan ik hem mooi naar mn werk laten sturen…

    Thanks!

  392. @Martijn: Klopt, ook u bent al aangesloten. Nummerbehoud zou voor vertraging kunnen zorgen, maar hopelijk kunnen wij uw pakket maandag versturen. Afwijkend adres kunt u maandag het beste door bellen via 050-2103404.

  393. En ik dan? 81395.
    Staat op In Behandeling, maar kan niet wachten….
    Meteen op eerste dag besteld en volgende dag alles ingezonden. Daarvan meteen bevestiging gehad, maar daarna werd het stil…

  394. Mijn bestelling (81469) staat ook sinds vorige week zaterdag op “in behandeling.” Heb ook zin om mijn iPhone 4 te krijgen… 🙂

  395. @ Belsimpel

    Is mijn order nu wel of niet goedgekeurd?
    Kreeg donderdag via hier te horen dat alles rond was en alles waarschijnlijk gisteren verzonden zou zijn.
    Maar geen mail gekregen en ff gebeld en kreeg toen te horen dat het toch nog niet helemaal rond was.
    Ordernr is 76416

  396. Bedankt Belsimpel voor het antwoorden op de vragen hier! Hoop dat-ie inderdaad maandag weg gaat. Nog een paar nachtjes slapen dus. Voel me net een kind in de dagen voor de verjaardag. Zou daar eigenlijk al ettelijke jaren overheen moeten zijn… 🙂

  397. Ordernr: 76479

    Hoelang zal het nummerbehoud in behandeling zijn ongeveer?

  398. Ordernr: 76479

    Hoelang zal het nummerbehoud in behandeling zijn ongeveer? Die moet pas 30-12 verhuisd zijn.

  399. Nieuwe ronde nieuwe kansen vandaag, ben benieuwd of ik vandaag aan gesloten ga worden! ( order nr 76416 )

    Je kan overigens gewoon een verzekering bij pro assist afsluiten met deze iphone.
    Kan niet direct via belsimpel ( heb daar al voor gebeld ) maar wel bij elk t-mobile verkooppunt binnen 2 weken na aankoop met de factuur. ( heb dit van pro assist zelf te horen gekregen.

  400. Ben ook benieuwd of mijn pakket vandaag wordt verzonden
    order 76521
    Alvast bedankt voor de info

  401. 76508 is vandaag verstuurd. Geen e-mail gehad, maar site vermeldt het wel!

    Weet iemand eigenlijk welke versie iOS er op staat?

  402. Hallo,
    Zojuist terug van een paar dagen London. Nu weet ik waarom de iPhone4 niet altijd even goed leverbaar is. Ze lopen allemaal in London rond!! Niet te tellen hoeveel mensen je daar met een iPhone4 ziet, zelfs een pindaverkoper op TowerBridge (pinda’s waren ok)!

  403. @Wim Nagtegaal: Hahaha. Na deze actie zijn er ook weer een paar duizend in Nederland extra op straat.

    Moeten ze wel worden uitgeleverd…

  404. @opw: gewoon iOS 4.1 denk ik?

  405. Levertijd bij belsimpel, van de huidige vorm, van het kpn-iphone-abonnement staat nu op 2-4 werkdagen. Die actie loopt hoogstwaarschijnlijk eind deze week af, hier heb ik zowel een email als sms over ontvangen.

    Ik ben benieuwd wanneer met de levering van 8xxxx nummers wordt begonnen. Mijn ontvangstbevestiging is al bijna twee weken oud en de huidige levertijd interpreteer ik als: vandaag bestellen en uiterlijk vrijdag versturen.

  406. KPN doet best lang over goedkeuring geloof ik..

  407. @Bjorn
    Mijn bestelling is ook al bijna 2 weken oud. Net gebeld en te horen gekregen dat KPN een achterstand heeft maar dat ze deze week hopen uit te leveren. Mijn status stond op ‘in behandeling’ . Op mijn vraag waarom dit zo was en mijn bewering dat hij nog niet was aangemeld bij KPN vertelde men dat een collega er mee bezig was. En warempel, 2 minuten later status ‘wordt aangemeld’ echter 5 minuten later weer op ‘in behandeling’. Krijg een beetje het gevoel dat men met name reageert op klagers. Zou dit niet netjes vinden!

    BelSimpel.nl wanneer geven jullie duidelijkheid over order 81466?

  408. mijn status blijft ook maar op in behandeling staan, eerst was het hoogstwaarschijnlijk vrijdag verstuurd, nu hoogstwaarschijnlijk maandag, ik ben benieuwd of t lukt vandaag, aan de goedkeuring kan t niet liggen, mijn -prepaid- nummer is al omgezet vanaf 14/10

  409. Bij mij wordt nog gewacht op goedkeuring bij KPN. Kreeg weer te horen dat ik komende week wat kan verwachten. Die vaagheid van KPN vind ik erg vervelend. Verder kan je ook niets opvragen wat betreft je order bij KPN..

  410. Yes!! Hij is verzonden! (order 81139)
    Wij zijn verheugd te berichten dat uw bestelling vandaag is verzonden via de pakketpost van DPD. U kunt uw bestelling in de gaten houden via http://www.DPD.nl.

  411. YEss

    mijn pakket is verzonden vandaag. (76521)
    Nog aardig snel ongeveer 2 weken
    thnx

  412. Origineel geplaatst door tjeldik
    YEssmijn pakket is verzonden vandaag.
    Nog aardig snel ongeveer 2 weken
    thnx

    wat was jouw ordernr als ik vragen mag?

  413. @pamas: Zou het dan toch nog gaan gebeuren?

    81168 hier. Morgenochtend voor 10u00 ;)?

  414. @Rick: Dat zou lekker zijn .. 😉

  415. Nog steeds niet terwijl er donderdag gezegd werd dat het zeer waarschijnlijk vrijdag al verzonden zou worden.
    Nog maar even afwachten dus.

  416. zelfde hier, nog steeds niet, 76461, status blijft ook onveranderd

  417. @g: Dacht even “he dat is mijn nr?!” maar onze ordernummers lijken heel erg op elkaar, ik heb 76416.

  418. @robbie ja was mij ook al opgevallen 🙂

  419. @ Belsimpel.nl

    Is er nog nieuws vandaag?

  420. 76297 staat nog steeds op in behandeling terwijl Belsimpel vorige week zei dat ie die week nog verzonden zou worden.
    Het duurt nu wel erg lang.

  421. begin er wel een beetje van te balen zo, heb besteld onder 2-5 werkdagen, nu een paar keer toezegging van hoogstwaarschijnlijk morgen (dat was dus vrijdag), maar nee, dan toch echt wel maandag… Maar weer niets. Ik heb best begrip voor vertraging, maar dan liever geen vage toezeggingen die niet waargemaakt worden. En zoals ik al zei is mijn nummer al sinds de 14e omgezet, dus die goedkeuring die is er wel.

  422. Origineel geplaatst door Judith
    Judith zei op 18 oktober 2010 om 21:32

    76297 staat nog steeds op in behandeling terwijl Belsimpel vorige week zei dat ie die week nog verzonden zou worden.
    Het duurt nu wel erg lang.

    Bij mij hetzelfde ordernr 76416, ik kreeg donderdag te horen dat alles helemaal rond was en alleen de verzending nog plaats moest vinden.
    Nu blijkt dat KPN nog goed moet keuren.

  423. Ik heb zelfs besteld toen het nog 24uurs levering was.

  424. Ik heb zojuist een verzendbevestiging op de mail gehad, van ordernummer 8144x.

    Best een dubbel gevoel nu er nog snelle bestellers zijn (met 7xxxx ordernummers) die nog in de wacht staan. Hopenlijk wordt die van hun vandaag ook verstuurd.

    Judith, G en Robbie hebben jullie enige informatie gehad over waarom KPN zo lang over de goedkeuring doet/heeft gedaan.

  425. Origineel geplaatst door Bjorn
    Ik heb zojuist een verzendbevestiging op de mail gehad, van ordernummer 8144x.Best een dubbel gevoel nu er nog snelle bestellers zijn (met 7xxxx ordernummers) die nog in de wacht staan. Hopenlijk wordt die van hun vandaag ook verstuurd.Judith, G en Robbie hebben jullie enige informatie gehad over waarom KPN zo lang over de goedkeuring doet/heeft gedaan.

    Is jouw order ineens van de status in behandeling naar verzonden gesprongen? Of zat er nog iets tussen?

  426. Ik zie 8xxxx nummers sneller de deur uitgaan dan 7xxxx nummers.. Nu snap ik er helemaal niks meer van. Ik moet het hiermee doen:

    “Bedankt voor uw e-mail.

    Wij hebben uw aanvraag in behandeling staan bij KPN. Zodra er meer bekend is, dan verneemt u dat voor ons. Alles ziet er tot nu toe nog goed uit, we wachten enkel op bericht van KPN. Ik ga ervan uit u zo volledig geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd bereiken op: 050-2103404 of via een reactie op deze e-mail.

    Met vriendelijke groet ”

    Dit nieuws heb ik 2 keer gehad nu.

  427. @Bjorn:

    Ik heb alleen na 2 dagen een verzoek gehad een recenter bankafschrift te sturen, wat ik meteen gedaan heb. Vervolgens was al op 13-10 op mijn t-mobile prepaid account te zien dat het nummer is overgezet naar nieuwe provider > kpn dus. Wat mi betekent dat de aanvraag is goedgekeurd door kpn anders zetten ze t nummer niet over lijkt mij.
    donderdag bericht dat ie hoogstwaarschijnlijk vrijdag verstuurd wordt, vrijdag bericht dat t maandag wordt, maar nog steeds niks. status staat nog steeds op in behandeling.
    Krijg gisteren wel een sms van belsimpel dat de actie eind deze week afloopt, ja, wat heb ik daar aan, ik heb toch al besteld, verstuur liever mn telefoon denk ik dan…
    Mn huidige beltegoed is inmiddels opgemaakt dus kan niet meer bellen, ga geen nw beltegoed meer kopen nu ieder moment iphone kan komen…

  428. Ik heb met Belangstelling deze discussie gevolgd!

    Belsimpel, mijn ordernummer 81122 staat nu geruime tijd op ‘In behandeling’!! Nadien niets meer vernomen??

    Wellicht kan Belsimpel mij vandaag via dit forum of per Mail verder omtrent de status/aflevering informeren, zoals dit bij anderen gedaan is, wat overigens zeer gewaardeerd wordt!

  429. @ Allemaal: Helaas had KPN vrijdag, dit weekend en gister wederom een storing, waardoor wij geen nieuwe aanvragen konden doen en bovendien aanvragen met nummerbehoud die al waren ingediend, niet konden controleren en versturen.

    Er zijn wel veel verstuurd gisteren, maar een hoop ook nog niet. Ik verwacht dat wij vandaag weer veel kunnen versturen.

    Het is al met al erg vervelend dat wij hierdoor de levertijden niet kunnen halen en het maakt het ook lastig om hierover uitspraken te doen.

    Helaas is het ook zo dat het zo kan zijn dat nieuwe orders eerder bij KPN er doorheen komen dan oudere orders, ik begrijp dat dit verwarrend kan zijn.

    Graag vandaag nog even afwachten, ik verwacht dat (mits de storingen niet terugkeren) wij vandaag een hoop kunnen uitleveren.

    Nogmaals onze excuses, wij doen ons best snel uit te leveren!

  430. @Belsimpel.nl:

    order 76479

    Ik hoop dat ik vandaag een confirmatie kan verwachten. Ik was er volgens mij ook wel redelijk vroeg bij.

  431. @Klaas
    zover ik kan zien is mijn order van “in behandeling” naar “verzonden” gegaan. Ik heb er verder geen extra emails ontvangen.

    Ik vind het vooral schrijnend voor de mensen, waaronder G, waarvan het huidige abonnement al is afgesloten/overgezet.

    Hopenlijk kan belsimpel vandaag nog voor sinterklaas spelen en veel pakketjes de deur uit doen.

  432. @Bjorn:

    dank voor je meeleven
    De frustratie zit m in het feit dat telkens gezegd wordt dat ie verzonden gaat worden (ja, hoogstwaarschijnlijk, ik weet dat dat niet 100%zeker is) waardoor je je erop instelt dat ie komt, en vervolgens volgt weer uitstel.

    Ik kan overigens nog wel gebeld wórden, dat scheelt, en met de vaste telefoon natuurlijk bellen, en er zijn ergere dingen, maar ik wil m zo graag 🙂

  433. @g: Ik begrijp de frustratie volledig. We doen ons best alle mensen die al bij KPN zijn aangevraagd met nummerbehoud vandaag uit te leveren. Ik kom hier z.s.m. op terug in dit forum zodra we iets weten. KPN werkt niet bepaald mee helaas, zojuist opnieuw storing…

  434. @Belsimpel.nl:

    Hmm..Gaat lekker bij KPN dus?

  435. Ik heb 2 zakelijke abo’s afgesloten op 6 okt.
    met ordernummer beginnen met een 8.

    Helaas staat er nog “in behandeling”
    de rest ervan is wel goedgekeurd en ontvangen dus dat is positief 🙂

    nou vraag ik me wel af, of er hier wel iemand is die al zijn toestel ontvangen heeft behalve de mensen hier die er op wachten. Want iedereen hier zit er nog op te wachten.

  436. Kom op zeg! Het kan toch niet zo zijn dat KPN continu storing heeft? Normaal gesproken zou het al lang in diverse kranten en op internetsites gestaan hebben als KPN zo’n grootschalige en langdurige storing zou hebben. Deze storing duurt nu al bijna 2 weken en lijkt parallel te lopen met de iPhone 4 actie bij Belsimpel.
    Het spijt me, maar ik vind het een vreemd verhaal…

  437. Ook mijn bestelling is zojuist verzonden zie ik!
    Belsimpel bedankt! 🙂

  438. Ik heb zojuist even contact gehad met KPN. Het abonnement is intussen al wel aangevraagd. Ik had een abo aangevraagd met nummerbehoud: nu snap ik ook waar het probleem vandaan komt dat deze levering nog niet plaatsvinden:
    KPN geeft aan: wij vragen nummerbehoud aan bij de oude provider, dat duurt ongeveer 10 werkdagen. Zodra wij hier informatie over hebben gekregen van de oude provider: dan keuren wij een aanvraag goed (afhankelijk van de rest van de papierwinkel natuurlijk).

    Resume:

    Aanvraag nummberbehoud: zorgt voor vertraging met levering vanuit Belsimpel / KPN.

    Wellicht nog weer een duit in het zakje van vreemde verhalen over vertragingsproblemen….

    @belsimpel: klopt bovenstaand verhaal? Zo ja, waarom communiceren jullie hier niet over?

  439. @GJR:

    Ik heb geen nummerbehoud en ook vertraging, zou vorige week donderdag al goedgekeurd zijn maar nog steeds op in behandeling, ook redelijk laag ordernummer ( 76416 ) dus dat kan het ook niet zijn.

  440. Origineel geplaatst door Robbie
    @GJR: Ik heb geen nummerbehoud en ook vertraging, zou vorige week donderdag al goedgekeurd zijn maar nog steeds op in behandeling, ook redelijk laag ordernummer ( 76416 ) dus dat kan het ook niet zijn.

    ik heb 76479. Heb wel nrbehoud en vertraging. wedstrijdje wie t eerste is? LoL!

  441. nou krijg ik net weer onderstaande mail, hier word ik echt moe van hoor!!!!

    Bedankt voor uw e-mail.

    Wij wachten inderdaad nog op de goedkeuring en zodra deze er is, dan gaan we direct over tot verzending. Wij zullen hier nog achteraan gaan bij KPN, om de nieuwste status op te vragen. Ik ga ervan uit u zo volledig geïnformeerd te hebben.

  442. Ik heb geen nummer behoud aangevraagd, zoals zo velen op dit forum, dit kan dus bij KPN geen extra vertraging opleveren??

    Resumerend en als je alle reacties leest, is een logische vraag aan: Belsimpel, hoe is het NU met de voorraad van de iPhone 4 gesteld en wat is Nu de levertijd voor Order: 81122

    Alvast bedankt voor Uw Reactie!!

  443. @Klaas: Het verhaal is simpelweg zoals wij hier al de hele tijd communiceren, wij kunnen daar niks anders van maken. Maar u mag geloven wat u wilt (en overigens ook nog annuleren als uw orders nog niet verzonden is).

    @GJR: Dit klopt inderdaad, en daar hebben wij ook meerdere malen over gecommuniceerd in dit forum. Nummerbehoud aanvragen worden door ons doorgevoerd en het probleem is dat wij vervolgens niet in het systeem kunnen controleren of dat goed is gegaan omdat daar de hele tijd storingen zijn. Hopelijk krijgen wij vandaag wel handmatige terugkoppeling over de nummerbehoud aanvragen.

    @ Allemaal: vandaag heeft KPN wederom storing, waardoor wij geen nieuwe aanvragen bij KPN in kunnen dienen. Reeds geplaatste orders worden uiteraard gecontroleerd en uitgeleverd indien mogelijk. Jullie kunnen er verzekerd van zijn dat wij constant in contact staan met KPN om dit spoedig op te lossen. Andere dealers hebben hier trouwens net zo goed last van (alleen die hebben niet zoveel wachtende klanten). Nogmaals excuses.

  444. Toen ik ze gisteren mailde met de vraag wat de status was van mijn bestelling kreeg ik van ze dit als antwoord terug:

    Geachte heer/mevrouw,

    Bedankt voor uw e-mail.

    Uw aanvraag ligt bij KPN en wij wachten op goedkeuring van allerlei screenings. Zodra deze goedkeuring bij ons binnen is, dan zullen we uw order verder afhandelen. Wij hopen u het toestel in de loop van deze week toe te kunnen sturen, maar we kunnen hier geen belofte over doen. We doen ons best het zo spoedig mogelijk te versturen. Ik ga ervan uit u zo volledig geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd bereiken op: 050-2103404 of via een reactie op deze e-mail.

  445. @Laweto: Voorraad is nog steeds uitstekend, we kunnen iedereen redelijk snel uitleveren als de problemen bij KPN zijn verholpen. Klanten die onder twee weken hebben besteld, zijn overigens pas eind van de week aan de beurt schatten wij in.

  446. Vindt dit egt APART. Nieuwere orders gaan er eerder doorheen als de oudere……

    Mijn order 76209, nog steeds “IN BEHANDELING”.
    Mja als je er vroeg bij bent, heb je gwn pech blijkbaar..

  447. @Nazeh: Met uw contract is iets niet in orde, dat is de reden dat u nog niet verwerkt bent. U bent hierover op 14 oktober door ons gemaild.

  448. @Robbie: U ligt vrijwel bovenaan, maar kan ivm de storing bij kpn niet worden doorgvoerd op het moment. De reden dat het wat langer duurde, had te maken met de pas later ontvangen betaling. U wordt direct aangesloten zodra de storing bij KPN verholpen is.

  449. Pff.. wachten duurt lang.
    Pijnlijk lang.

    Refreshen van deze pagina en/of belsimpels’ orderstatus werkt ook al niet. #handeninhethaar #huilebuile

    😀

  450. dan hoop ik dat ik ook bovenaan lig met bijna t zelfde nummer 76461 🙂

  451. @Belsimpel.nl
    Al een aantal keren gevraagd wat mijn status is. Order 81466 met een nieuw nummer (dus geen nummerbehoud). Ik heb 6 oktober order geplaatst, betaald en documenten verstuurd. Wil graag weten waar ik aan toe ben.

  452. Ik voel me nu wel een beetje overgeslagen. Storing snap ik nu onderhand wel maar wordt mijn order nu ook in behandeling genomen wanneer de storing is opgelost?

    #76479

  453. @Fish:

    Ik heb een nummer wat vlakbij jouw nummer ligt

    Ik zie donkere wolken samenpakken boven deze serienummers….

    @belsimpel
    Ik vind het geen enkel probleem om te wachten. Wat ik wel vervelend vind is dat als ik een abo afsluit, met daarbij nummerbehoud, dat dan de indruk wordt gewekt dat alles binnen 2 tot 5 dagen afgerond kan zijn. Of toen ik bestelde: binnen 24 uur. Maar dat na navraag bij KPN dit niet mogelijk blijkt te zijn omdat de nummerbehoud aanvraag al ingeschat wordt op 10 dagen.

    Dan moet je wel open communicatie toepassen: een nummerbehoud aanvraag zal vermoedelijk zorgen voor een vertraging in de levertijd.

  454. Mijn order (76189) is verstuurd en als ik de website van DPD mag geloven zal ie ook vandaag bezorgt worden, blij!

    Wel is de eerste keer mijn aanvraag afgewezen omdat ik een afschrift had die 2,5 maand oud was (terwijl op contract maximaal 1 jaar oud stond) en aangezien ik momenteel niet heel actief met mijn bedrijf ben had ik geen nieuwer afschrift en heb ik dus mijn priverekening op het nieuwe contract moeten zetten waardoor er ruim een week overheen ging voor er echt iets in gang was gezet.

    Verder ben ik wel erg te spreken over de gang van zaken met Belsimpel. Ik had niet anders verwacht dat er een grote run zou komen op deze actie en anders dan bij de meeste webwinkels wordt je uiterst vriendelijk behandeld aan de telefoon. Sterker nog, ik zou ze zo aanbevelen aan klanten (wat ik ook gedaan heb en zij hebben hetzelfde ondervonden als ik, geen iPhone’s besteld maar toch). Ik vind ze erg servicegericht.

  455. Origineel geplaatst door Belsimpel.nl
    @Nazeh: Met uw contract is iets niet in orde, dat is de reden dat u nog niet verwerkt bent. U bent hierover op 14 oktober door ons gemaild.

    Net ff gezellig (sarcasme) belsimpel aan de tel gehad.
    Status van mijn order: contract is niet in orde/comleet.
    ennn terwijl ik ze hiervoor wel aantal maal aan de telefoon heb gehad, om uit te leggen dat t gewoon in orde is, en dat ik alles had gemailt.
    Vorig week nog(2e keer): ik zie t meneer, ik zal t meteen doorgeven aan mn collega om t in orde te maken. NIET GEBEURD DUSS

    Hah en ik maar denken ik bel ze niet, want ze hebben t druk genoeg.

    Ik weet dat dit geklaag is, maar dit is zoooooo slecht gedaan…

  456. Origineel geplaatst door Belsimpel.nl
    @Robbie: U ligt vrijwel bovenaan, maar kan ivm de storing bij kpn niet worden doorgvoerd op het moment. De reden dat het wat langer duurde, had te maken met de pas later ontvangen betaling. U wordt direct aangesloten zodra de storing bij KPN verholpen is.

    Klopt, ik wilde eerst wachten op goedkeuring voordat ik zou betalen, uiteindelijk toch maar betaald voordat ik iets gehoord had over de goedkeuring. ( zat maar paar dagen tussen )
    Donderdag dus te horen gekregen dat alles goedgekeurd was, later weer dat het nog goedgekeurd moest worden.
    Maar zoals ik het nu begrijp is alles dus al helemaal goedgekeurd en moet het alleen nog maar afgerond worden door KPN?

  457. KPN ontkent een storing.

    Nu ben ik helemaal confused..

  458. @belsimpel.nl

    ordernr: 81578.
    een update beschikbaar?
    is mijn contract door KPN goedgekeurd?
    begint toch lang te duren nu:(

  459. @Fish:

    Het kan idd kloppen dat er een storing is bij kpn, ik heb van belsimpel en kpn begrepen dat dit een storing is tussen hun relatie onderling,. ik hoop ook dat het probleem gauw verholpen is. Mijn order status stond vrijwel dezelfde dag op goedkeuring afgezien van de laatste. Daar stond nog “in behandeling”. Heb trouwens zelf een aantal keren contact opgenomen. Heb verder geen mail ontvangen over problemen. Wel dat het iets langer zou duren, maar dit was een mail die gstuurd is met de ontvangstbevestiging van het contract. Tijdje geleden alweer. Mijn order nummer is 8175*, belsimpel doet zn best om voor het einde van deze week te leveren. Ze zullen erg druk zijn. Hoop dat het voor ons allemaal gaat meevallen toch….

  460. Haal net een welkomstbrief van kpn uit de brievenbus! Die goedkeuring was er dus al, aangezien die brief er toch minstens een dag over gedaan heeft hier te komen 🙂
    MAAR nu ook net mail dat mn iphone verstuurd is!!! Vanaf morgenochtend te traceren via DPD…mooi!

  461. @Egbert:

    Ik vind het allemaal een beetje vaag hoe dat allemaal verloopt. Allebei partijen geven wat anders aan.

    Maar ik heb net bericht gekregen dat order al is verstuurd en ik zie dat de status online ook is aangepast. Ff afwachten tot het pakje bezorgd wordt dan.

  462. Heb mijn iPhone vanmorgen ontvangen nadat de order (76508) gisteren op verstuurd was gezet. Ben er heel blij mee, is een fantastische aanbieding. En ik wilde altijd weer naar KPN terug. De vertraging is m.i. begrijpelijk bij deze aanbieding, maar toch ook frustrerend.

    Desondanks, bedankt belsimpel!

  463. @opw:

    Hoe laat kwam die ongeveer binnen? Ik zou ook wel willen dat ie vroeg op de stoep staat ivm werk ook..

  464. Heb order 81425, en nog steeds in behandeling. Geachte Belsimpel, is hier al enig zicht in de drukte?. Overigens wel logisch dat het langer duurt gewoon een goede actie.

  465. @Fish:

    Volgens DPD is hij exact om 11:31 afgeleverd. Zelf wist ik het niet meer 🙂 Voor de middag dus, maar goed dat hoeft natuurlijk niet overal zo te zijn.
    Hij stond ‘s morgens vanaf 6:53 op status ‘uitlevering’

  466. @opw:

    Okeej dankje wel 🙂

  467. Ik sta al ruim een week op in behandeling. 81395. 6 oktober al alles doorgestuurd en bevestiging gehad hiervan. Ongelooflijk hoe lang dit duurt. Zaterdag jarig en zou hem dan graag binnen hebben. Zou leuk “cadeau” zijn. Lukt dit ook, Belsimpel???? Betreft nieuw 06-nummer dus geen 10 dagen wachttijd….

  468. @fish:
    Mijn is nu helemaal goedgekeurd. Ik haal hem morgen tegen het einde van de middag op…

  469. Fijn voor de gelukkigen, gefeliciteerd. Morgen 2 weken geleden dat ik besteld, betaald en documenten verstuurd heb.

    @belsimpel.nl
    Wat is de status van 81466?

  470. gezien voorstaande toch maar niet mijn order bij belsimpel doorgezet, gezien alle tegenstrijdige berichten

  471. Origineel geplaatst door Belsimpel.nl
    Belsimpel.nl zei op 19 oktober 2010 om 12:57 U ligt vrijwel bovenaan, maar kan ivm de storing bij kpn niet worden doorgvoerd op het moment.

    Ben benieuwd of het vandaag goed gaat komen!
    Is de storing inmiddels verholpen?

  472. @ Allemaal: helaas is de storing bij KPN nog niet verholpen. KPN zou hier ook van op de hoogte moeten zijn. Als men aangeeft dat het niet zo is, klopt dit simpelweg niet. Het probleem zit ‘n in het aanvragen van internetbundels in het aansluitsysteem van KPN (MOL geheten), dat is momenteel niet mogelijk.

    Concreet betekent dit het volgende:

    – Iedereen die van ons nog geen e-mail heeft ontvangen met als onderwerp: “Uw abonnement bij KPN aangevraagd!”, moet nog door het betreffende systeem van KPN heen en dat kan nu dus niet. Dit levert dus vertraging op. Hoeveel is dus afhankelijk van KPN helaas. Wij controleren elk uur of de storing verholpen is en staan in constant contact met KPN.

    – Iedereen die de mail al wel ontvangen heeft, hoeft niet meer door dat systeem heen en wordt uitgeleverd. Diegene hiervan die zonder nummerbehoud hebben aangevraagd zouden allemaal uitgeleverd moeten zijn. Met nummerbehoud kan nog voor vertraging zorgen, hiervan krijgen wij hopelijk zo snel mogelijk de goedkeurig. Iedereen is hier als het goed is over gemaild.

    Wij vinden het erg vervelend dat de leveringen hierdoor vertraging oplopen, maar wij hopen dat julllie begrijpen dat Belsimpel.nl hier niet de beperkende factor (meer) is. Wij doen onze uiterste best om iedereen zo snel mogelijk uit te leveren!

  473. hoi ,
    al 1 week in het bezit van iphone (had ordernr 76133)en werkt zeer fijn .
    maar nu probleem met rekening van de kpn daar krijg ik geen korting.
    Even gebeld naar kpn en het klopt u krijgt geen korting omdat u niet op kpn.com heeft besteld .
    Nu belsimpel gebeld en die gaan het uitzoeken en mijn vraag is hebben meer mensen hier al een rekening van de kpn en klopt die ?
    gr meerkoe

  474. @meerkoe: Heeft u wel een brief ontvangen van KPN waarin wordt vermeld dat u de korting zelf aan dient te vragen op kpn.com/korting?

  475. Die brief heb ik niet ontvangen en belsimpel al enkele malen gemaild hoe dit verder wordt afgehandeld, maar nog geen bevredigend antwoord gehad. Dus belsimpel, graag even een duidelijke uitleg hier over…

    Inmiddels de iPhone4 ook een week in bezit en erg tevreden mee!
    P.S. Bestelling en uitlevering liepen soepel, waarvoor complimenten, maar regel dat met die korting even goed!

  476. Het lijkt mij toch niet meer dan redelijk dat als belsimpel een aanbieding verstrekt, dat zij dan deze ook naleven zonder dat de koper hier zelf achteraan moet gaan? Ik heb er niks over in de voorwaardes gelezen. Mocht dit wel zo zijn, en dan praat ik over 2 jaar lang 50% korting over het gehele abonnement, zouden jullie (belsimpel) dit hier op deze site kunnen aangeven? Ik mag aannemen dat de actie van belsimpel word nageleeft door zowel belsimpel en KPN.

  477. @ belsimpel

    Nee geen brief gehad en ik vind ook niet dat de klant de korting zelf moet aanvragen .
    Jullie bieden 50 procent korting en dat staat ook in het contract lijkt me dat jullie dat dan ook in orde maken (en anders had je dat er even bij moeten zetten dat er wat haken en ogen aan zitten)
    gr meerkoe

  478. Op onze website bij de specificaties van het abonnement wordt ook gemeld dat de korting zelf moet worden aangevraagd. Het zou ook een fluitje van een cent moeten zijn om de actie aan te vragen als je de brief ontvangen hebt. Voorheen werd de actie altijd direct verwerkt, maar KPN heeft dit systeem enkele maanden geleden gewijzigd.

    Wij hebben trouwens de vraag uitstaan bij KPN waarom enkele klanten geen brief hebben ontvangen. Wordt vervolgd.

  479. Ik heb m binnen. Met engelse stekker + converter. Prima dus! Mn simkaartje moet alleen nog geactiveerd worden.

  480. hij is net afgeleverd! #blij!
    Er zit idd een brief bij dat er een brief volgt van kpn om de korting aan te vragen, nou, die wachten we nog even af dan. Op t contract staat die korting al, dus wel vreemd dat je die ook nog es apart aan moet vragen, hoop dat dat dan wel soepel verloopt…

  481. Ben errug blij met mijn Iphone 4, thanks Belsimpel!

    Maarre, hier ook nog geen enkele brief van KPN ontvangen (ook niet ‘aangesloten’ brief). Laat de facturen dan ook maar wegblijven!

  482. Kijk nu hier na 2 dagen weer eens, en ben erg blij dat er hier over die brief wordt gesproken.
    Heb namelijk bij de eerste zending gezeten en loop nu al een week rond met mijn Iphone 4. Echter ga ik er wel vanuit dat ik dus van de actie gebruik kan maken.
    Hopelijk komt hier snel een bevrediging antwoord op. Echter dacht ik dat Linda deze brief wel had ontvangen bij haar Iphone 4 levering? Misschien dat zij meer duidelijkheid kan scheppen?

  483. @ allemaal: iedereen die bij ons besteld heeft, heeft uiteraard recht op de korting (afhankelijk van moment van bestellen dus 12 of 24 maanden 50 % korting), maar de vraag is dus even waarom KPN de brieven niet stuurt. Deze vraag staat uit bij KPN en zodra daar duidelijkheid over komt, zullen we dat hier direct even posten.

  484. Inmiddels een factuur van KPN binnen zonder korting en dus ook geen brief.

  485. Yes! Ik heb mijn iPhone 4 vandaag ook ontvangen.
    Belsimpel: complimenten voor de zeer nette afhandeling. Ondanks de grote drukte tóch de moeite nemen om hier iedereen (voor zover mogelijk) op de hoogte houden.
    Ik zal jullie zeker aanbevelen!

    Zo, nu genoeg geslijmd. 🙂 😉 Ik ga weer spelen met mijn iPhone! 😉

  486. @Wim Nagtegaal: Vervelend, zoals gezegd staat de vraag uit bij KPN. Het verzoek is om dit even af te wachten.

    @alvani: Fijn om te horen. Bedankt voor het compliment en veel plezier met uw iPhone 4! 🙂

  487. Ja, belsimpel het gaat denk ik ook niet zoals jullie graag willen, alles wat maar een beetje onduidelijk is word aangegrepen om jullie de zwarte piet toe te spelen. Het is bij iedereen bekend dat zo’n actie voor heel wat beroering zorgt. Dat neemt niet weg dat de nazorg wel goed moet zijn, met name over de korting enz. Merk hier op het forum dat er veel mensen bepaalde brieven niet hebben gekregen. Ga er ook van uit dat jullie hier boven op blijven zitten want daar hou, en krijg je uiteindelijk klanten mee.
    Heb zelf order 81425, en heb geen idee in welk stadium zich deze bevind, misschien bij jullie bekent.
    Nou we gaan wederom wachten, en een ieder die hem al heeft Gefeliciteerd.

  488. Gisteren is het pakketje ook bij mij afgegeven. Daar zaten verder geen brieven in van de KPN, alleen de enveloppe met de simkaart. Moet in die enveloppe ook iets zitten met je eigen nummer, of mag je dat ook zelf opzoeken?
    Daarnaast ben ik alleen via deze site op de hoogte gekomen over het zelf aanvragen van de korting. Het niet duidelijk vermeld op de website. Daar staat “u betaalt x per maand” zonder extra toevoeging van na het aanvragen van korting. Er wordt ook nergens gesproken dat het maandelijkse tarief een netwerkactie is.

  489. Nu de eerste iPhones 4 uitgeleverd worden ‘Proficiat’ blijkt de aanvraag en afwikkeling van de contracten bij/door KPN vertraging en mis informatie op te leveren!

    Wellicht kan Belsimpel ook voor haar eigen Image de nog niet uitgeleverde en voor Belsimpel ook nieuwe KLANTEN hieromtrent informeren door middel van een E-Mail dit om verdere frustratie over levering/korting voor alle partijen verder te voorkomen mede omdat niet iedereen de tijd/gelegenheid heeft om via dit forum te communiceren!

    Sinds Mail van 11 Oktober ‘Alles in Goed Orde Ontvangen & In Behandeling ‘heb ik tot op dit moment Niets meer vernomen

    Daarom vraag ik nogmaals via dit forum aan Belsimpel wat is de huidige status van Ordernummer 81122

    Alvast bedankt voor Uw Mail/Forum Reactie! Prettige dag!

  490. Zojuist KPN klantenservice gesproken (inmiddels factuur zonder korting ontvangen), de brief over de korting krijg je na 6 weken met daar in een actiecode en die moet je dan op internet invoeren en dan krijg je 50% korting over 12 of 24 maanden. Zonder die actiecode kunnen ze nu niet zien hoeveel maanden dat gaat worden. Het inmiddels te veel betaalde gaat KPN dan nog wel crediteren. Al met al een onbevredigende werkwijze. Het is raar dat je als klant zelf achter je korting aan moet en dat heeft in het begin niet bij belsimpel op de site gestaan. Laten we hopen dat het allemaal goed komt, maar ik heb er geen fijn gevoel bij!!

  491. Order: 76479

    De iPhone werkt prima! Mn kaart geeft echter “geen service” aan. Ligt dat aan het feit dat mijn ouwe abbo 30-12 afloopt en mijn nummerbehoud op dezelfde datum afloopt?

    Ben ook erg blij dat ie ge-simunlocked is! 😀

    Dank je wel Belsimpel.

  492. Is er vandaag nog storing bij KPN?

    Ik hoop namelijk dat ik hem voor het weekend nog binnen krijg 🙂

  493. Belsimpel, hoe staan de zaken er vandaag voor. Is de storing al opgelost ? Dat men 1 dag met een storing kampt kan ik me voor stellen maar een hele week lijkt mij sterk.

    Is het misschien handig om een pagina te maken op jullie website met een actuele stand van zaken.

  494. Onverwacht, toch gekomen!!

    Betreft: Verzendbevestiging van order 81168

    Geachte heer,

    Wij zijn verheugd te berichten dat uw bestelling vandaag is verzonden via de pakketpost van DPD. U kunt uw bestelling in de gaten houden via http://www.DPD.nl.

    #nice! thanks!

  495. Origineel geplaatst door Belsimpel.nl
    bij de

    Dit is niet helemaal correct, toen ik bestelde (6 oktober) stond het er niet bij. Ik heb een screen-shot gemaakt van de specificaties vanwege het verplichte verbruik dat opgegeven wordt door de KPN.
    Jullie hebben de specificaties in de tussentijd aangepast.

  496. Yes!!!
    Bericht dat hij vandaag verzonden gaat worden!
    Ordernr 76416

  497. Heb zojuist de “vraag vandaag nog uw korting aan voor uw mobiele abonnement!”-brief ontvangen.

    Korting wordt pas verrekend vanaf de derde factuur. Betekent dit dat ik dan eerst twee maanden 30 euro betaal, daarna twee maanden niets en dan 20 maanden 15 euro? Ik wacht wel even af. KPN lijkt zijn zaakjes niet helemaal op orde te hebben als ik het zo aankijk.

  498. Heb de kortingsbrief van KPN ook ontvangen. Vanaf de derde factuur wordt de korting idd verrekend. Prima wat mij betreft. Los van wat vertraging, loopt alles prima.

  499. Inmiddels de brief ontvangen (dus geen 6 weken…..). Code op internet ingevoerd en dan krijg je een mailtje met een link naar een overzicht. Op dat overzicht staan de afgesloten abonnementen. Wat opvalt is dat het ‘belflexibel’ en ‘pocket internet pro 2010’ er ieder 2 maal op staat. Volgens de KPN klantenservice geeft dit aan dat er dus 2 x 12 maanden korting wordt gegeven. Dus zou het allemaal moeten kloppen! Het verdient geen schoonheidsprijs maar een gratis iPhone is ook wat waard!

  500. @Bjorn: Ik heb het nagevraagd en het klopt inderdaad dat deze melding er in het begin niet op stond. Zoals gezegd is deze nieuwe procedure pas onlangs door KPN ingevoerd. Desalniettemin had dit beter op onze website vermeld moeten staan, waarvoor excuses.

    @ allemaal: de storing is sinds gister opgelost en wij werken met man en macht om alles aan de sluiten en te versturen. Graag enkele dagen geduld, dan zou het merendeel aangesloten en verstuurd moeten zijn.

  501. @Laweto: U bent gister aangesloten (geen nummerbehoud). Wij hopen vanaag of uiterlijk maandag van KPN bericht te krijgen dat de aanvraag is goedgekeurd. Dan wordt ook het pakket aan u verstuurd.

  502. @Helon: Ook u bent gister(avond laat) aangesloten. Wij hopen vanaag of uiterlijk maandag van KPN bericht te krijgen dat de aanvraag is goedgekeurd. Dan wordt ook het pakket aan u verstuurd.

  503. Belsimpel:
    Dat is erg goed nieuws, dat de storing opgelost 😀
    Ik hoop dat mijn order snel uitgeleverd goedgekeurd en verstuurd wordt 😀

    Zouden jullie ook de status van mijn order kunnen vertellen?
    81330

    thanks 🙂

  504. Wij zijn verheugd te berichten dat uw bestelling vandaag is verzonden via de pakketpost van DPD. U kunt uw bestelling in de gaten houden via http://www.DPD.nl.

    order nummer 8173*

    Goed werk van belsimpel. Jongens doen erg hun best!!!

  505. @ Belsimpel,
    Bedankt voor uw reactie zowel op dit forum als een uitgebreide en correcte Mail inzake de levertijd/afhandeling KPN! Ik wacht met Belangstelling uw verdere berichten af! Prettig Weekend!

  506. Iphone mogen afhalen: zeer tevreden! JB ondertussen uitgevoerd, werkt top!
    Nu nog even wachten op de activering van de sim door KPN…
    Zolang nog even mn oude 2g gebruiken…
    Wat een vooruitgang zeg!

  507. Heb Belsimpel net gebeld met betrekking tot mijn abonnement. Mijn abonnement gaat op de gewenste tijd in en mijn nummer behoud gaat in op dezelfde dag en ik betaal pas echt op die datum!

    Geweldig Belsimpel dank je wel!

  508. *dingdong*
    DPD!

    #finally #iphone4 #thanks #belsimpel.nl!

  509. Belsimpel Bedankt voor het antwoord, en heb alle begrip voor de vertraging, logisch met zo’n actie. Verder wacht ik af en wens jullien een prettig weekend.

  510. Ik kreeg vanmiddag ook de melding dat het pakket is verstuurd (order 81466). Voor mij was dit ook de eerste keer dat ik een ordernummer uit mijn hoofd kende 🙂

    Jammer dat dit niet een dag eerder was. Nu wordt hij maandag aangeboden en dan is er ‘s morgens niemand thuis. Nou ja, je kunt niet alles hebben nietwaar.

    Iedereen prettig weekend toegewenst.

  511. Mail gehad van belsimpel, pakket is onderweg,totaal precies 14 dagen op gewacht. Belsimpel heeft ondanks de run toch het geheel goed afgeleverd,mijn complimenten. Nou hoop ik wel dat wanneer er vragen komen over oa. Het kortingsgebeuren Belsimpel de nazorg goed gaat doen.Voor een ieder die er wat aan heeft, mijn order was 81425 . Prettig weekend.

  512. Hoi,

    iPhone vorige week woensdag al gekregen. Heel blij mee, snelheid g3 is indrukwekkend.

    Nog niks gehoord van kon over de korting

  513. Ik heb een abo aangevraagd met nummerbehoud. Ik zit nu nog bij T-mobile met een 3G en heb derhalve een gewone simkaart (géén microsim).

    Krijg ik van KPN een nieuwe microsimkaart? Zo ja, is dit tezamen met de iPhone of pas bij ingang van het abo?

  514. @Dennis:

    Belsimpel levert je iPhone4 met simkaart en is dan ook te activeren met deze kaart. Qua bellen hangt het er ook vanaf of je gekozen hebt voor nummerbehoud en welke datum je hebt aangegeven wanneer je oude abbo afloopt.

    Als je kaart op een later datum ingaat (zoals de mijne) is het handig om je ouwe kaart weg te doen en een nieuwe te kopen bij je provider (kost iets van 2 tientjes) en je nummer over te laten zetten op het kaartje. Vervolgens knip je op maat en kan je nog gebruik maken van je ouder abbo in je nieuwe toestel. 🙂

    Werkt prima! Toestel is toch sim-unlocked.(RULE!)

    PS. Ik had nog een hele ouwe simkaart. daar zit nog een extra grote chip op en die is niet verknipbaar. De meeste providers leveren nu ook wel microsims maar Telfort niet dus moest ik het kaartje nog op maat knippen.

  515. Heb vandaag ook mijn bestelling binnen gekregen.

    Echter is de iphone niet te activeren met de KPN micro sim kaart die bijgeleverd zat. De volgende melding blijft staan in itunes:

    De sim-kaart in deze iPhone wordt niet ondersteunt.

    De micro-sim-kaart die ik van Belsimpel/kpn heb gekregen zit in de iphone, iemand een oplossing ?

  516. Origineel geplaatst door Bob
    Heb vandaag ook mijn bestelling binnen gekregen. Echter is de iphone niet te activeren met de KPN micro sim kaart die bijgeleverd zat. De volgende melding blijft staan in itunes: De sim-kaart in deze iPhone wordt niet ondersteunt.De micro-sim-kaart die ik van Belsimpel/kpn heb gekregen zit in de iphone, iemand een oplossing ?

    Al geprobeerd om de kabel even uit het toestel te halen terwijl iTunes aanstaat en er daarna weer in te doen?

  517. @alvani:

    Al meerdere malen geprobeerd, ook herstellen heeft geen zin. Lijkt alsof er nog een sim-lock opzit. Apple zo maar even bellen kijken of hun kunnen zeggen of er een sim-lock op zit.

  518. Is er al duidelijkheid over het kunnen regelen van die korting? Heb nog altijd niets ontvangen van Belsimpel of KPN! En heb mijn Iphone bij de eerste zending ontvangen.

  519. @Bob:

    Al meer bekend Bob?

  520. Vandaag iphone binnen gekregen, En activeren met sim ging prima. Hoop dat de meeste mensen hem nu inmiddels hebben gekregen.
    Kortom een mooie actie en prima telefoon. En Bob ,misschien zit je kaart niet helemaal goed het luistert enorm nauwkeurig.

  521. Het lijkt er wel op dat de meeste mensen hun bestelling inmiddels ontvangen hebben. Het is hier namelijk wel erg rustig de laatste dagen. 🙂

  522. @Fish: Thanks! Haal ik even een microsim bij T-mobile die ik kan gebruiken totdat dit abo in gaat.

  523. Toen ik mijn iPhone kreeg heb ik gelijk een gratis hoesje besteld middels de ‘iPhone 4 case program’. Dat zou op 1 oktober stoppen maar de app staat nog steeds in de appstore en vandaag kreeg ik een mailtje dat hij verzonden is (kan nog een paar dagen duren). Dus doe je voordeel er mee!

  524. Origineel geplaatst door Wim Nagtegaal
    Toen ik mijn iPhone kreeg heb ik gelijk een gratis hoesje besteld middels de ‘iPhone 4 case program’. Dat zou op 1 oktober stoppen maar de app staat nog steeds in de appstore en vandaag kreeg ik een mailtje dat hij verzonden is (kan nog een paar dagen duren). Dus doe je voordeel er mee!

    Ben je niet bang dat je achteraf alsnog een rekening krijgt?

  525. belsimpel, misschien dat ik via dit forum wel een eerlijk antwoord krijg,al een week ben ik aan het bellen en iedere avond krijg ik een ander verhaal te horen, iedere dag een mail die de vorige tegen spreekt.Als u twijfeld aan mijn eerlijkheid kan ik u de mails van u sturen.
    Iedere dag wordt iets nieuws beloofd, maar uiteindelijk blijkt u telkens op u eigen beloftes terug te komen.Als u aangeeft dat alle storingen verholpen zijn, waarom is eea nog niet geregeld.Al op vrijdag werd gezegd, u wordt op dit moment aangesloten.Heb een nieuw nummer aangevraagd, als alles binnen is duurt het volgens U 4 werkdagen, en ik krijg gisteren de mail u krijgt vandaag of morgen bericht, vandaag de mail U zult aan het eind van de week bericht krijgen?Op advies van een medewerker van U bel ik de kpn, die aangeven binnen 24 uur een nieuw nummer te kunnen leveren.
    En aangeven dat er bij hun geen vertraging is.
    Hoe zit dit alles nu?
    zoals helon en loweto werd me vrijdag ook verteld dat ik op dat moment werd aangesloten, maar toch krijg ik vandaag een mail dat het misschien eind deze week wordt dat ik misschien bericht krijg.Terwijl ik vandaag telefonisch weer te horen kreeg dat ik vandaag aangesloten werd??

  526. @alvani:
    Nee, in de bevestiging staat een bedrag van € 0,00. Die rekening wil ik wel betalen 🙂

  527. Heb mijn 2 iPhones gisteren ook binnengekregen 😀
    ze kwamen hem zo tegen 17:00 bezorgen.

    Helaas zat er maar 1 verloop stekker voor de UK lader bij 🙁
    paar keer naar Belsimpel gebeld, waar niet op werd genomen. (door drukte denk ik)

    Dus later op de avond maar een mail d’r uit gestuurd naar ze.
    Heb net antwoord terug gehad dat ze de 2e verloop stekkertje vandaar op de post doen 😀
    super!
    bedankt voor het snelle handelen belsimpel.

    Origineel geplaatst door alvani
    Origineel geplaatst door Wim NagtegaalToen ik mijn iPhone kreeg heb ik gelijk een gratis hoesje besteld middels de ‘iPhone 4 case program’. Dat zou op 1 oktober stoppen maar de app staat nog steeds in de appstore en vandaag kreeg ik een mailtje dat hij verzonden is (kan nog een paar dagen duren). Dus doe je voordeel er mee!Ben je niet bang dat je achteraf alsnog een rekening krijgt?

    Klopt, ik had de app deze ochtend ook geinstalleerd en ingevuld 😀
    valt te proberen toch?

  528. ik heb nog helemaal niets gehoord!

    rond 07-10 besteld. nog helemaal niks concreets gehoord! alleen dat er erg veel vertraging is.

    toen ik bestelde stond er bij levertijd als ik me niet vergis 48 uur……

    mijn ordr nr: 81578 dus hoor graag iets van belsimpel!

  529. @Belsimpel….Gisteren het Pakket met iPhone 4 Simlock vrij compleet met converter en Info inzake KPN korting ontvangen, geheel conform afspraak, waarvoor mijn oprechte dank!

    De iPhone 4 geactiveerd, deze werkt Perfect!

    Conclusie een goede Review op de Website van Belsimpel waardig….mijn ordernummer was 81122 Prettige Dag!

  530. @Helon: @alvani:

    Micro-sim kaart zat er wel goed in(Meerdere malen geprobeerd), contact opgenomen met Belsimpel mag hem terug sturen kijken hun wat er mee is. Super service zo!

  531. Hmmm, een van mijn de toestellen die ik heb binnengekregen. heeft ook hetzelfde probleem.

    het ligt niet een de micro-sim kaart want ik heb 3 verschillende geprobeerd.

    ben bang dat de toestel toch op een of andere manier een sim lock bevat.

    de kaarten doen het wel in de andere iPhone.

    ik wacht wel geduldig op reactie van mijn mailtje af richting belsimpel 🙂

    ik heb goede vertrouwen in hun service, ondanks dat ze door de drukte telefonisch slecht tot nooit bereikbaar zijn 😛

  532. Ja klopt inderdaad, gewoon de bumper bij apple besteld en de rekening 0,00.

  533. Klopt

    Origineel geplaatst door Wim Nagtegaal
    @alvani:
    Nee, in de bevestiging staat een bedrag van € 0,00. Die rekening wil ik wel betalen

  534. Net als Bob en Sam ook een onbruikbaar toestel ontvangen met simlock.
    En belsimpel die geen thuis geeft, Apple die naar belsimpel verwijst.
    Triest, triest, …
    Al een dag verkloot met dit gedoe. Goh wat bellen we simpel!

  535. Ook vandaag een iPhone 4 van Belsimpel ontvangen die niet te activeren is. Lijkt inderdaad op een simlock… Iemand al contact gehad hierover met Belsimpel?

  536. Robin, spijtig om dat te horen 🙁
    gisteravond had ik een paar keer gebeld naar Belsimpel.
    maar kreeg ze niet te pakken, en daarna in de avond maar een mail gestuurd.
    daar heb ik net wel reactie op gehad.

    was een redelijk kort mailtje, dat ze het door gingen geven aan de technische dienst, en dat ze dan contact met me opnemen….

    Het is jammer dat ik niet ff 1,2,3, naar Groningen kan.
    kost me ook weer dik 2,5 tot 3 uur.
    anders had ik hem denk ik zo om kunnen ruilen voor een nieuw toestel.

    Ik begrijp precies wat je meemaakt, het wachten, mailen, bellen en eerst nog zelf uitzoeken wat er mis mee is. 🙁

    Origineel geplaatst door Robin
    Net als Bob en Sam ook een onbruikbaar toestel ontvangen met simlock.
    En belsimpel die geen thuis geeft, Apple die naar belsimpel verwijst.
    Triest, triest, …
    Al een dag verkloot met dit gedoe. Goh wat bellen we simpel!

  537. vandaag toestel ontvangen,is een toestel uit de uk, met een stikker op de doos sim lock vrij en dat is hij inderdaad

  538. Toestellen hier zijn trouwens niet uit de UK die ik binnen heb gehad.
    maar met een NL stekker.

  539. De toestellen hebben geen simlock. Je moet je kpn kaartje (of je kaartje van een andere provider) even in een ander toestel stoppen en daar de pincode uitzetten.
    De eerste keer kun je de iPhone alleen activeren met een kaartje waarop de pin is uitgeschakeld. (kwam ik door schade en schande achter.. :P)

    Tenminste, ik denk dat dit bij jullie ook zo is..

  540. Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoeveel mensen al de brief van KPN hebben ontvangen om de 50% kortingsactie te activeren.
    Ik heb mijn iPhone 4 op 20-10-2010 ontvangen en nog geen brief van KPN ontvangen.

  541. Zo simpel is de oplossing helaas niet Pamas 😉
    ze zijn gewoon voorzien van een sim lock.

    Ik heb hier 2x een 16gb versie
    en een 32gb versie…

    ze konden allemaal via iTunes aangemeld worden met de standaard 0000 pincode nog op de simkaart actief.

    alleen eentje van de 16gb iPhone doet het niet,
    en net ook zonder sim pincode, en ook dat werkt niet

    krijg constant dezelfde provider/sim lock foutmelding zie screenshot:

    http://img229.imageshack.us/img229/4103/iphone4foutmelding.jpg

    Origineel geplaatst door pamas
    De toestellen hebben geen simlock. Je moet je kpn kaartje (of je kaartje van een andere provider) even in een ander toestel stoppen en daar de pincode uitzetten.
    De eerste keer kun je de iPhone alleen activeren met een kaartje waarop de pin is uitgeschakeld. (kwam ik door schade en schande achter.. )Tenminste, ik denk dat dit bij jullie ook zo is..

  542. @Sam:
    Ow, Dat is dan zeker balen ja..

    Dus ik had de mijne wel kunnen activeren met het kaartje waar de pin nog op stond.. Pfff ik heb me daar toch zitten kl*ten.

    Volgende keer toch maar eerst de bijsluiter lezen.. 😛

  543. jep 🙂

    voor zover ik weet is het ook nooit een probleem geweest als er nog een pincode op zit.
    was ook met de 3gs.

    Maar goed, je hebt gelukkig een werkend toestel 😉

  544. @Sam: @Sam: @Ed: @Robin:

    Iphone 4 heeft een simlock van O2 uit engeland, probeer er maar eens een O2 sim-kaart in te stoppen, dan zal hij wel activeren. Heb contact opgenomen met Belsimpel, dinsdag verzonden in eerste instantie toezegging gedaan dat hij woensdag gecontroleerd zou worden en vervolgens nieuwe zou krijgen, vandaag gebeld. Ergens in de loop van de volgende week wordt er naar gekeken of er geen waterschade in zit wtf? Een medewerker zegt dit, andere komt daar weer op terug en weer een andere zegt weer heel iets anders. Er mist structuur in die organistatie.

  545. @Bob: hmmm, wel raar dat ze wat anders zeggen. Zo moeilijk kan het niet zijn om een toestel 1 op 1 om te ruilen. Dit is voor ons niet handig omdat het qua communicatie ruist en stoort en we constant moeten wachten.

    Het gekke is dat bij beide iPhones geen UK lader bij zat, maar gewoon NL laders. Dus ze komen niet uit de UK 🙂

    Dat met waterschade vind ik wel een heel apart verhaal!!! Wat heeft dat met een Sim lock te maken?
    En nog een iets, op beide toestellen staat een andere software versie op. Degene die zonder problemen mijn micro simkaarten accepteert is up to date volgens iTunes. Het toestel met Sim lock niet, met updaten geeft hij aan dat ik hem kan updaten. Maar als ik dat trouwens doe dan kan dat niet… want hij is nog niet aangemeld bij iTunes vanwege de sim lock 😉

    Vind het jammer dat het allemaal niet vlekkeloos verloopt voor een paar van ons. je bent nu ook nog tijd kwijt om dit allemaal weer te regelen :S

  546. Zojuist het gratis hoesje voor de iPhone4 ontvangen.

  547. Origineel geplaatst door alvani
    Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoeveel mensen al de brief van KPN hebben ontvangen om de 50% kortingsactie te activeren.
    Ik heb mijn iPhone 4 op 20-10-2010 ontvangen en nog geen brief van KPN ontvangen.

    Dit vraag ik mij dus ook af… Mag nu toch wel duidelijkheid over komen! Heb voor 2 jaar 50% getekend, en verwacht dit dan ook. Als ik dit vervolgens zelf nog moet gaan aanvragen is apart. Maar natuurlijk ben ik bereid dit te doen. Echter is het dan wel zo netjes om ons als consument duidelijk die mogelijkheid te geven.

    @ Belsimpel
    Moeten we hiervoor bij jullie zijn? Want die brief zou bij de verzending moeten zitten?

  548. @Alex:

    Net even gebeld met KPN klantenservice. De brief waarmee je de 50% korting moet aanvragen ontvang je binnen 30 dagen na aansluiten.
    Je betaalt dus in eerste instantie de volle mep. De korting wordt vervolgens met de 3e factuur verrekend.

  549. Heren, heeft een van jullie recentelijk (vandaag) nog contact gehad met Belsimpel?
    Telefonisch krijg ik gisteren en vandaag continu een voicemail met daarop de boodschap dat ze neit bereikbaar zijn ivm drukte, maar terugbellen doen ze ook niet. Op mijn e-mail van gisteren ook totaal geen reactie ontvangen.
    Maar ondertussen zit ik nog steeds met een toestel met simlock!!

    @ Bob: Bel jij ze gewoon op het nummer dat op hun website vermeld staat?

  550. @Ed: Ik probeer ze niet eens meer te bellen, in 3 weken tijd heb ik ze nooit te pakken kunnen krijgen telefonisch. Waar ik me wel aan irriteer is dat ze vrij korte antwoorden per mail geven. Vanuit mijn kant zijn de mails gewoon helder met volledige beschrijving van het probleem en screenshots. Makkelijker kan ik het niet maken voor ze, en ik ben niet de enige met een simlock probleem.

    Nou lees ik hierboven bij bob dat ze het plots over waterschade hebben, het gaat om nieuwe toestellen!! :S
    Oplossing is gewoon simpel in mijn ogen: wij als klant krijgen een RMA nummer, sturen de toestellen op, en krijgen een ander.
    oplost toch? 🙂

  551. @Ed: @Bob: @Robin: Er is trouwens al een topic door iemand geopend hierover.

  552. @Sam: @Ed: @Sam: Bij mij zat er wel een UK stekker bij, die kwam dus wel uit Engeland.
    Ik heb het gevoel dat ze dat met die waterschade controle zijden om maar even van af te zijn aan de telefoon.

    Ik bel ze gewoon op hun normale nummer, wanneer de voicemail komt gelijk ophangen en opnieuw proberen. Heb ze tot nu toe altijd aan de lijn gehad binnen 2 keer proberen.

    Ik heb die van mij dus al terug gestuurt, zou in eerste instantie binnen 24 uur nieuwe krijgen, ziet er nu naar uit dat dat volgende week wordt….

  553. Heb ze net eindelijk aan de telefoon gehad. Inderdaad een paar keer achter elkaar proberen tot ze opnemen. Thanks voor de tip Bob!
    Moest een screenshot van de iTunes melding mailen en dan gaat er iemand van de technische dienst naar kijken die er vervolgens dan weer op terug komt. Als ik inderdaad gelijk heb met mijn simlock-verhaal (en dat heb ik ;-)), dan krijg ik een RMA nummer om het toestel mee terug te sturen en dan neem ik aan dat er een nieuwe zonder simlock geleverd gaat worden.
    Zal wel een lang verhaal gaan worden…

  554. ik heb net een mail gehad van ze,
    er is inderdaad geconstateerd dat er een sim probleem is op bepaalde toestellen, waaronder die van mij (en die van jullie)

    voortaan gaan ze alle toestellen controleren voordat ze verstuurd worden.

    ik mag nu de mijne aangetekend terugsturen, en zodra die binnen is, komt er weer een nieuwe die gecontroleerd is mijn kant weer op 🙂

  555. Ha … Ik ook eentje met hetzelfde patroon. Oude sofware, uk plug. En natuurlijk de simlock. Goed bedacht van dat water. Wie herinnert zich de O2 commercial nog? Inderdaad … Met water!

    Nu maar hopen dat je niet een gekraakte krijgt in plaats van een officiële simlock vrije.

    Wel zielig hoe je door KPN en Apple van het kastje naar de muur wordt gestuurd.

  556. Daar ben ik ook bang voor, omdat ze niet meer gesealed bij je aankomen 🙂

    Hoe kan je dat het beste checken eigenlijk?

  557. zojuist mijn iphone 4 geupdate.De verhalen lezende hoopte ik dat het goed ging, maar zonder problemen geupdate van 4.01 naar 4.1.Ik denk dat de problemen die beschreven worden er gewoon in ligt dat sommige iphone4 niet simlock vrij zijn.

  558. Inmiddels ook de kortingsbrief ontvangen van KPN en de korting geactiveerd via kpn.com/mobielkorting

  559. Ik kreeg toch wel zoon ultra teleurstellend bericht van veldlopen Groningen.
    Advies: ga met het niet te activeren toestel naar de Apple Store.

    Tja … DE Apple Store, bestaat die eigenlijk in Nederland (behalve online)?

    Dat gevalletje waterschade heb ik ook door: de desktop afbeelding heeft standaard waterdruppels. Scherm zag er zeker te echt uit voor medewerker.

  560. Ik kreeg gisteren dezelfde e-mail van Belsimpel: ga maar langs de Apple Store. Alsof die een simlock van een toestel af gaan halen!
    Ze willen zich er dus gemakkelijk vanaf maken. Benlekkersimpel.nl…

  561. @ allemaal: Wij zijn vorige week tot de ontdekking gekomen dat helaas een zeer klein aantal van de verstuurde iPhones WEL een simlock hebben, in tegenstelling tot wat ons gemeld is door de leverancier.

    Dit is natuurlijk erg vervelend en diegene die het betreft kan dan ook op een tegemoetkomen rekenen in de vorm van een periode gratis abonnementskosten of gratis accessoire.

    Sowieso geldt dat iedereen zijn gesimlockte iPhone aan ons op kan sturen, wij sturen dan z.s.m. een nieuwe toe (houd rekening met ongeveer 3 of 4 dagen verwerkingstijd). Omdat er soms ook andere problemen zijn met activatie via iTunes (bijvoorbeeld als er een pincode zit op de simkaart), is het wel noodzakelijk om een printscreen op te sturen naar ons, zodat wij kunnen beoordelen of het inderdaad een gelockte iPhone betreft.

    Uiteraard moeten wij de toestellen ook nog controleren (o.a. op gebruikersschade e.d.) als ze door ons worden ontvangen, maar dat is slechts een formaliteit.

    Gelukkig betreft het slechts een heel beperkt aantal iPhones, maar dat maakt het voor diegene die het betreft natuurlijk niet minder vervelend. Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak.

  562. @Belsimpel.nl:

    Bedankt voor jullie reactier hier;
    Wat voor keus aan accessoires bieden jullie hiervoor aan? 🙂

  563. Vorige week zou ik al wat horen, helaas nog niets gehoord en niet bereikbaar per telefoon.

    Ben nieuwsgierig hoe lang dit allemaal gaat duren……

  564. @Sam: een gratis blue-tooth headset of 1 maand gratis abonnementskosten bieden wij aan als compensatie. Tevens worden uiteraard de verzendkosten voor het aangetekend versturen van de iPhone door ons vergoed.

  565. @ Belsimpel.nl:
    Kunnen jullie vertellen wanneer ordernummer 76355 wordt uitgeleverd?

  566. Vandaag een andere iphone 4 binnen gekregen. Aan de telefoon was het niet altijd even duidelijk maar prima opgelost zo!

  567. belsimpel,
    positief dat eea zo wordt afgehandeld

  568. Hm ik heb orderstatus: in behandeling.

    Hoop dat die dan ook daadwerkelijk morgen hier aankomt zoals gezegd.

  569. Ik ben benieuwd hoe het is gesteld met ordernummer 83046 van 21 oktober 2010.
    Ik heb nog niets ontvangen anders dan een e-mail dat de verwerking plaatsvindt en dat de aanvraag wordt gecontroleerd. Die mail werd verstuurd op 25 oktober. Het is nu dus 12 dagen geleden dat de bestelling is geplaatst en 8 dagen gelden dat de stukken door KPN zouden worden gecontroleerd. Weet u zeker dat er nog ‘beweging’ in de bestelling(en) zit?

  570. En tmobile herkent mijn huisadres niet.. mocht belsimpel wel over bellen hoor, nu bel ik rond 5 uur is het al te laat met de bestelling terwijl hun het al ruim 4 uur wisten.

  571. Maandag mijn iPhone met simlock na overleg met Belsimpel retour gestuurd. Belsimpel heeft deze gisteren (dinsdag) ontvangen en dezelfde dag nog een nieuwe zonder simlock retour gestuurd. Deze heb ik vandaag in goede orde ontvangen.
    Belsimpel vergoed één maand abonnementskosten als tegemoetkoming voor het ongemak en tevens de gemaakte kosten voor het aangetekend retour sturen van het gesimlockte toestel.

    Super service! Ben zeer tevreden met de afhandeling!

  572. ik heb net de eerste factuur ontvangen maar nog steeds geen brief om de korting aan te vragen..
    bovendien heeft kpn 3 x gesprek naar buitenland gerekend, terwijl ik nooit naar buitenland bel, raaaaaar, laatste heeft natuurlijk niks met deze actie van doen, maar goed.
    wacht nog even af of de kortingbrief komt, wel vervelend om overal weer achteraan te moeten hoor…

  573. Zijn er meer mensen die zich ergeren aan dat dialoog:

    Doorschakelen actief
    [sluit]

    bij wie je ook belt?

    En dat terwijl in instellingen > Telefoon > Doorschakelen > op uit staat

    En m’n voicemail staat ook uit.

    Mega irritant dit zinloze alert. (iPhone zonder lock met KPN).

  574. Origineel geplaatst door Simone
    Doorschakelen actief
    [sluit]

    bij wie je ook belt?

    dacht dat dit normaal was, is dat niet zo?

    Origineel geplaatst door Simone
    En m’n voicemail staat ook uit.

    Ja, de knop voicemail werkt niet, maar je kan wel het voicemailnummer van kpn gewoon bellen

  575. Dit is op te lossen door ‘ForwardMSGFix 4.0’ te installeren (Jailbreak)

  576. g: nee dat is niet normaal. Stop je in hetzelfde toestel een prepaidkaart van T-Mobile? Dan krijg je dat irritante dialoog niet boven de toetsen. Het is een instelling bij KPN. Je kunt er zelf niets aan doen. Hacken, zoals Maarten zegt.

    Heb nu ook m’n eerste factuur. Er klopt werkelijk niets! Volle prijs in plaats van de afgesproken korting. Eventuele korting maar op 1 toestel over drie maanden. Ik kocht er meerdere. Gigantisch bedrag aan aansluitkosten. Klopt ook niet.

  577. Origineel geplaatst door Jimmy
    : nee dat is niet normaal. Stop je in hetzelfde toestel een prepaidkaart van T-Mobile? Dan krijg je dat irritante dialoog niet boven de toetsen. Het is een instelling bij KPN. Je kunt er zelf niets aan doen. Hacken, zoals Maarten zegt.

    dat wist ik dus niet… vreemd dan!

    Wb de 3 telefoontjes naar butienland, dit bleek activering van facetime bellen te zijn…ja op mijn ontdekkingstocht door de iphone blijkbaar paar keer ingeschakeld.

    de 2 jaar korting moet je ook mee uitkijken als je die na 3 maanden pas krijgt, want dan loop je de 1e 3 maanden dus mis en werkt niet met terugwerkende kracht!

    Door een twitterberichtje met klacht van mij werd ik zelf gebeld door kpn en is de korting per direct ingesteld. Ik ben erg benieuwd naar de volgende factuur of het dan klopt!

  578. heb zelf ook kpn gebeld, omdat ik niets van hun had gehad.Nu bleken ze geen email van mij te hebben en daardoor had ik geen bericht van het contract gekregen.Overigens hebben ze mijn korting ook meteen netjes geregeld.
    Ik had hier contact met belsimpel over, die me steeds naar de kpn verwezen.
    Het is dus zo dat je de korting pas na 3 mnd krijgt en niet met terugwerkende kracht.Dit zou belsimpel bij de aanbieding moeten vermelden.overigens iphone 4 werkt goed met kpn, jammer van soms de onduidelijkheden over contract, is mi niet nodig, simpel een pop up bij de aanbieding zetten met aanvullende voorwaarden

  579. Pff, Belsimpel staat voor mij synoniem met ‘addertje onder het gras’.

    Spijt dat ik dit gedaan heb. Het kost je uuuuuren om alles recht te
    zetten.
    Daarbij hoef ik niet op de steun van Belsimpel te rekenen. Antwoord op
    een e-mail krijg ik toch nooit.

    Erg teleurgesteld. Je had je als winkel mooi op de kaart kunnen zetten.

  580. Jammer dat pas na 6 weken (!) wordt gemeld dat de bestelling wordt geannuleerd!

  581. Even kleine update na ontvangst van de eerste factuur:

    – er werden kosten voor een verzekering ingehouden terwijl ik, ik kan het mis hebben, hier niks van heb gelezen bij de aanvraag van het abonnement.
    -er stond 2x bellen naar het buitenland op (,24 per keer). Dit blijkt idd het aan/uitzetten van Facetime te zijn(bedankt Apple). Afblijven dus als je dit niet wilt.
    Overigens wilde kpn het crediteren. (Vriendelijk bedankt KPN,maar ik heb dit toch echt zelf gedaan en crediteren is dus niet nodig)
    -hierboven lees ik onduidelijkheden over de korting.
    Even met KPN gebeld. Na 3 maanden wordt de korting zichtbaar op de factuur maar je ontvangt de korting wel degelijk vanaf maand 1….volgens kpn.
    afijn, we zullen het zien.

    toestel is SUPER trouwens.
    @maarten: bedankt voor de ‘ForwardMSGFix 4.0′ te installeren (Jailbreak) tip. Als je nog meer van deze super tips heb…. laat het hier weten ;>

  582. @Rene Nieuwenhuis – Alweer? In mijn vorige artikel heb ik niets gezegd over ondernemers en BTW betalen. Maar daar kwam wel talloze keren de reactie voorbij: “Je moet ook nog BTW erbij optellen hoor!”. Dat geldt uiteraard voor particulieren/consumenten, maar bij ondernemers ligt de zaak toch iets anders.

    Ik heb zelf een bedrijf en bij mij (en bij alle andere ondernemers die winst maken) wordt de BTW door leveranciers weliswaar in rekening gebracht, maar kun je die bij de eerstvolgende omzetbelastingaangifte terugvorderen van de Belastingdienst. Ook als je spullen bij de Makro e.d. koopt moet je als ondernemer naar het bedrag zonder BTW kijken, want de BTW die je aan de kassa betaalt kun je later terugvorderen. Er zijn natuurlijk uitzonderingen, maar dat is te ingewikkeld (en buiten de scope van dit artikel) om hier te gaan uitleggen. Als je bijvoorbeeld artiest bent of kunstzinnige activiteiten beoefent, reken je geen 19% maar 0% BTW en mag je dus ook niet de volledige BTW van aangeschafte spullen terugvorderen. We hebben het hier dus over financieel gezonde bedrijven.

  583. @John – Fout, ik heb een bedrijf.

    Ik heb de zin over BTW weggehaald. Niet omdat ik tot een ander inzicht ben gekomen, maar omdat ik geen zin heb om een eindeloze belastingdiscussie te gaan voeren. Ieder moet maar even naar zijn eigen boekhouding gaan kijken in welke mate BTW terug te vorderen valt.

    Reacties van consumenten in de trant van “Jamaarjamaar er komt ook nog BTW bij!” neem ik dan maar op de koop toe.

  584. @chauff – Klopt, voor artiesten is weer een uitzondering op een uitzondering. Je kunt 0% BTW rekenen, maar ook 6%. Ik had bij nader inzien beter het voorbeeld van mezelf kunnen nemen: journalistiek werk is 0%.
    Wat mij betreft mag de belastingdiscussie nu wel afgesloten worden hoor, het ging hier over een toestel en hoe iedereen dat in z’n administratie gaat boeken is bij elk bedrijf verschillend.

  585. @Tommy

    @Gonny van der Zwaag: Maar Gonny, volgens mij reken je bij het ABO van T-Mobile wél de BTW mee. Dat is dan dus ook scheef. En voor het gemak is ook het gegeven weggelaten dat je bij T-mobile belminuten en sms’jes erbij krijgt.

    Nope, als je het even nagerekend had, had je ontdekt dat ik het volgende had gerekend:
    24 x 25,17 euro per maand (abonnementsbedrag exclusief BTW) + 142,85 euro voor het toestel. Totaal €746,93 exclusief BTW.
    Particulieren betalen 24 x 29,95 + 169,95 euro, dus 888,75 inclusief BTW.

    Wat je zegt over ‘inclusief belminuten en sms-berichten’: operators hanteren dermate uiteenlopende belbundels en voorwaarden, dat het altijd appels en peren vergelijken blijft. Maar ik zal je suggestie volgen en zeggen dat het goedkoper is dan een los toestel.

  586. @Mike – Mensen, dit gaat je ECHT niet lukken. Bij zakelijke abonnementen wil de operator altijd een KvK-nummer zien. Weddenschapje doen dat de bestelling alsnog wordt afgekeurd?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.