Reacties voor: iPhone 4 in VS een dag eerder afgeleverd, witte iPhones duiken op bij Best Buy

Apple heeft klanten in de VS kenbaar gemaakt dat hun voorbestelde iPhone 4's een dag eerder afgeleverd zullen worden. Ook zijn bij elektronicaketen Best Buy bestellingen voor witte iPhone 4's opgedoken.
Michel Lusthof -

Reacties: 33 reacties

  1. Persoonlijk ga ik toch weer voor de zwarte iPhone, maar kan me voorstellen dat als je voor een witte gaat, dit tegenvalt.

  2. ps. waarschijnlijk is een dag eerder afleveren een stunt om weer eens positief met hun levering in het nieuws te komen.

  3. Haha leuk voor die gast die ligt te wachten bij een Apple store. Die heeft ‘m mooi een dag later dan de online bestellers.

  4. Hopen dat die tekorten een marketingsgeval is.. Wil m namelijk zsm in nederland:(!

  5. was hetzelfde bij m’n ipad. In Engeland besteld en keurig een dag voor officiële lancering geleverd. En al die gasten maar voor de deur liggen te wachten…

  6. Ik hoop dat 27 juli de witte iphone via t-mobile te krijgen is.. niet eerder.. dan kan ik mooi 1 bestellen via een verlenging voordat ze uitverkocht zijn.

  7. Grote kans dat de pre-orders een dag eerder afgeleverd worden om te zorgen dat de activatieservers van Apple / AT&T niet plat gaan. Op deze manier kunnen ze de belasting door al die nieuwe iPhones in ieder geval over twee dagen spreiden.

  8. Hopen dat T-Mobile snel met nieuws naar buiten komt wanneer zei de nieuwe iPhone gaan aanbieden.

    Ben eigelijk wel heel benieuwd of ze het gelijk met 1-jarig contract gaan aanbieden, of dat ze die 1-jarige contracten pas later gaan aanbieden. Iemand hier meer informatie daarover?

  9. Origineel geplaatst door killingsjaakie
    Persoonlijk ga ik toch weer voor de zwarte iPhone, maar kan me voorstellen dat als je voor een witte gaat, dit tegenvalt.

    Ja ik zie de bui al hangen. Ik vind de witte mooi, maar moet toegeven dat de zwarte toch wat ‘strakker’ is. Maar ik zag op de hands-on video’s op YouTube al dat dit een verschrikkelijke vingerafdrukmagneet is dus ik ga toch maar voor de witte. Was niet van plan heel de dag te poetsen 😉

  10. Hoe meer mensen een zwarte iphone nemen hoe liever ik een witte iphone neem.

  11. Origineel geplaatst door Floris
    Hopen dat T-Mobile snel met nieuws naar buiten komt wanneer zei de nieuwe iPhone gaan aanbieden. . . . . . . . .

    ROFL t-mob die met iets snel komt . . . keep dreaming.

  12. Origineel geplaatst door SZ
    Haha leuk voor die gast die ligt te wachten bij een Apple store. Die heeft ‘m mooi een dag later dan de online bestellers.

    whaha inderdaad.
    ik wil em ook snel 🙂 hopelijk gaat dat goedkomen bij phoneshop.nl maar dat word afwachten…

  13. Origineel geplaatst door michal
    Hoe meer mensen een zwarte iphone nemen hoe liever ik een witte iphone neem.

    Waarom? Je hebt toch ook een eigen mening neem ik aan? Ik weet dat ik de zwarte wil, wat de rest wil zal mij een rotzorg zijn.
    Maar wat ik overal lees is dat juist het merendeel wit wil???

  14. Achja, 9 Juli komt mijn 16GB model binnen. Maakt mij verder niet uit wat de rest van de wereld wil, als ze maar weten dat ik dol-en dol gelukkig ben als ik hem ontvangen heb.

  15. Mijn order status is nog steeds:

    Not yet shipped
    Estimated Shipping: Delivers on June 24th

    (32Gb)

    Delivery June 23rd zou wel schitterend zijn 😀

  16. Origineel geplaatst door killingsjaakie
    ps. waarschijnlijk is een dag eerder afleveren een stunt om weer eens positief met hun levering in het nieuws te komen.

    Nee, het is eerder een manier van Apple om de stress op hun activatieservers een beetje te verlichten..

  17. Wit en grijs zie je wat vaker in Apple producten terug.. denk dat mensen daarom liever wit willen. Het is een best logische gedachte.

  18. Origineel geplaatst door Daejji
    Origineel geplaatst door michalHoe meer mensen een zwarte iphone nemen hoe liever ik een witte iphone neem.Waarom? Je hebt toch ook een eigen mening neem ik aan? Ik weet dat ik de zwarte wil, wat de rest wil zal mij een rotzorg zijn.Maar wat ik overal lees is dat juist het merendeel wit wil???

    ik snap Michal wel…als iedereen een zwarte neemt wil ik ook absoluut een witte. De witte is veel minder in trek bij het gepeupel! 😉

  19. @bibi2205: Denk eerder van hun logistiek dienstverlener. De servers werkte gisteren ook goed voor io4, dus lijkt me sterk dat de registratie voor problemen gaat zorgen…

  20. Zou kunnen, maar ik vermoed dat het eerder om de activatie gaat, aangezien de servers het al begaven tijdens de pre-orders..

  21. Jemig, als je die bestellingen ziet wordt je toch ook niet blij… 170 telefoons voor Best Buy in de staat Californië. Even ter vergelijking: in Californië wonen 37,5 miljoen mensen, in Nederland iets meer dan 16 miljoen…

    Best Buy is één van de grootste electronica ketens in de VS. Als die al met moeite een paar honderd telefoons kunnen bemachtigen dan kan je niet anders zeggen dat de leverantie problemen bij Apple weer eens dramatisch zijn.

  22. @bibi2205: Toen wilde alleen miljoenen mensen een iphone reserveren, nu zijn het ‘maar’ 600.000 iphones die zich over de dag gaan aanmelden…

  23. @Remco: Update van iOS4 stelde technisch weinig voor, dat was alleen het verstouwen van heel erg veel statische data wat volledig is afgehandeld voor Akamai, een bedrijf dat daar helemaal op ingericht is.

    Het activeren van telefoons is echt een heel andere klus. Daar komen een hoop databases en businesssystemen bij kijken die niet ontworpen zijn op het verwerken van honderdduizenden nieuwe contracten op een dag.

  24. iTunes is wel beter als de website van apple hoor.. Gisteravond probeerde alle mensen de software update te downloaden en dat ging toch ook prima? Nouja.. die van mij gaf error en is nu bricked maar dat terzijde.. Denk dat die 600.000 die gaan activeren helemaal niet zoveel data zullen opslurpen hoor..

  25. Origineel geplaatst door Jasper
    Nouja.. die van mij gaf error en is nu bricked maar dat terzijde

    Wat een grapjas. Niets aan de hand maar oh ja, mijn telefoon is bricked?!?! Zal uiteindelijk wel meevallen. iPhones zijn bijna niet te bricken. In tegenstelling tot sommige WM telefoons die ik had. Dat was altijd billen knijpen!

  26. Origineel geplaatst door Jasper
    Denk dat die 600.000 die gaan activeren helemaal niet zoveel data zullen opslurpen hoor..

    Maar queries op Apple servers die naar of via ATT of andere transactieservers gaan – prettige wedstrijd.

  27. Wat is het verstandigste voor iemand uit België? Nog maandje wachten (eind Juli) voor ze hier uitkomen, of eentje halen dit weekend in Frankrijk? En zullen ze daar nog niet uitverkocht zijn? En krijg ik die daar gewoon mee als “niet-Fransman”?

  28. @aNausea: Kans is 99% dat ze uitverkocht zijn..

  29. Origineel geplaatst door michal
    Hoe meer mensen een zwarte iphone nemen hoe liever ik een witte iphone neem.

    Zie hier, de mens

  30. Heb ook een iPhone 3G en de wallpaper in 4ios werkt verders gewoon prima, ook is deze os een aanrader voor de 3G en 3GS gebruikers

  31. Deze jongen heeft hem al in huis:
    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=945855
    Zou dit de eerste zijn?

  32. Steve jobs tweet dat je moet wachten tot de 24e voordat je je iPhone uit je doos mag halen, dus die servers zullen wel goed zijn…
    Ik denk ook dat het meer aan de verzending ligt…

  33. Aangezien de voorkant voortaan ook wit is ga ik zker voor de witte, dat wil zeggen, als ik hem ga halen. Moet hem simlock vrij aanschaffen dan aangezien ik nog aan tmob vast zit dit jaar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.