Reacties voor: iPhone 4 en iPad bekijken op een groot scherm met Display Out en andere apps (jailbreak)

Apple laat in keynote-presentaties altijd de iPhone-interface en applicaties op een groot scherm zien. Omdat dergelijke apps niet in de App Store te vinden zijn, kijken we naar enkele jailbreak-apps waarmee dat kan, zoals Display Out en TVout2.
Bert van Dijk - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 32 reacties

  1. Apple component-AV-kabel

    er is tevens een composite versie

  2. Is er ook een betere dienst dan VNC om je iPhone te bedienen?

  3. Ik heb een paar maanden geleden een onofficiele av composiet kabel aangeschaft op ebay. Toen nog op iPhone OS 3.1.2 een bepaalt bestand gepatcht en de kabel werkte prima. Nu op mijn 3GS op iOS 4.0.1 jailbreak de kabel weer eens uit de kast getrokken en aangesloten op een televisie. TvOut2 geinstalleerd uit Cydia kabel aangesloten maar het beeld knipperde: even zie je het home scherm, daarna word het beeld zwart daarna TvOut2 plugin activated, homescherm iPhone en dat herhaalt zich. Komt dit door de onoficiele kabel? maar dan zou het toch helemaal niet moeten werken? Erg vreemd. Is hier een oplossing voor? heb geen zin om voor 30 euro een kabel met 5 euro materiaal en productiekosten te kopen. Moneymakers van appel. Hoop dat hier een oplossing voor is

  4. je kan toch gewoon die AV kabel kopen en zo beeld doorgeven aan je beamer/tv?

  5. @Daniel: Bedoel je de computer vanaf de iPhone of de iPhone vanaf iets anders. Als het om het eerste gaat kan je RDP proberen maar met het tweede heb ik geen ervaring.

  6. Origineel geplaatst door Benjamin
    je kan toch gewoon die AV kabel kopen en zo beeld doorgeven aan je beamer/tv?

    Ja en nee.
    Alleen de daarvoor goedgekeurde programma’s zullen dan beeld geven (Video, YouTube, etc.).
    Maar niet alles wat op je iPhone gebeurt kan daarmee op een beamer of TV getoond worden.
    En daar ging dit artikel nu net over.

  7. Die Component kabels van apple kosten 15euro bij de tmobile shop in den bosch 😉

    Origineel geplaatst door Pelle4495
    Ik heb een paar maanden geleden een onofficiele av composiet kabel aangeschaft op ebay. Toen nog op iPhone OS 3.1.2 een bepaalt bestand gepatcht en de kabel werkte prima. Nu op mijn 3GS op iOS 4.0.1 jailbreak de kabel weer eens uit de kast getrokken en aangesloten op een televisie. TvOut2 geinstalleerd uit Cydia kabel aangesloten maar het beeld knipperde: even zie je het home scherm, daarna word het beeld zwart daarna TvOut2 plugin activated, homescherm iPhone en dat herhaalt zich. Komt dit door de onoficiele kabel? maar dan zou het toch helemaal niet moeten werken? Erg vreemd. Is hier een oplossing voor? heb geen zin om voor 30 euro een kabel met 5 euro materiaal en productiekosten te kopen. Moneymakers van appel. Hoop dat hier een oplossing voor is

  8. @Pelle4495: TeamViewer is ook erg goed voor de bediening van de computer vanaf de iPhone.

  9. Aha. Dat wist ik niet;)

  10. Appel moet eindelijk eens ophouden met dit te blokkeren. Ik had voor mijn video’s een heel mooi programmaatje (Airvideo) dat werkte als een trein.

    Kon zelfs live converteren vanaf de pc dus hoefde ook niets op te slaan op de iPhone,helaas werkt dit vanaf ios 4 niet meer
    Ik had dus wel die dure Appel kabel gekocht, juist om dit te kunnen doen

  11. @Neptune1: Goed om te weten want ik heb airvideo op mijn ipad staan

  12. @Neptune1:
    Wat blokkeren?

    bij mij werkt Airvideo gewoon hoor.

  13. Origineel geplaatst door Neptune1
    Appel moet eindelijk eens ophouden met dit te blokkeren. Ik had voor mijn video’s een heel mooi programmaatje (Airvideo) dat werkte als een trein.Kon zelfs live converteren vanaf de pc dus hoefde ook niets op te slaan op de iPhone,helaas werkt dit vanaf ios 4 niet meer Ik had dus wel die dure Appel kabel gekocht, juist om dit te kunnen doen

    AirVideo werkt bij mij gewoon? Net getest in iOS4 op de iPhone4… Of werkt alleen het outputten van de video via de kabel niet?

  14. Misschien een domme vraag… Maar hoe doet Apple dit dan?

  15. Zoww das veel tekst

  16. Het programma werkt nog wel maar Tv out niet meer, vet balen.
    Ik ben nog geen beter programma tegen gekomen.

    Had nog het programma Streaming to me gedownload, dit schijnt nog wel over Tv out te beschikken, er wordt gezegd dat de kwalieteit wel iets minder is, maar ik krijg het op de een of André manier niet aan de gang om mijn pc als server op te geven

    Origineel geplaatst door Peter
    Origineel geplaatst door Neptune1Appel moet eindelijk eens ophouden met dit te blokkeren. Ik had voor mijn video’s een heel mooi programmaatje (Airvideo) dat werkte als een trein.Kon zelfs live converteren vanaf de pc dus hoefde ook niets op te slaan op de iPhone,helaas werkt dit vanaf ios 4 niet meer Ik had dus wel die dure Appel kabel gekocht, juist om dit te kunnen doenAirVideo werkt bij mij gewoon? Net getest in iOS4 op de iPhone4… Of werkt alleen het outputten van de video via de kabel niet?

  17. Origineel geplaatst door komkommer
    Zoww das veel tekst

    Tja en dat allemaal op THE phone, maar je bent niet verplicht om te lezen hoor! Daarvoor hebben ze nou net de scrollfunctie bedacht.

  18. @Neptune1:

    Bij mij werkt de TV out gewoon via Airvideo en “dure Apple kabel” en iphone 4.

  19. Origineel geplaatst door Dommass
    @Neptune1:Bij mij werkt de TV out gewoon via Airvideo en “dure Apple kabel” en iphone 4.

    Kan ik bevestigen. Werkt bij mij ook gewoon hoor. En zowel met originele (composiet) Apple kabels, als met mijn Logic3 Pro Dock (dat ik via de iPhoneclub store heb gekocht).

  20. @Jaytb: Prijs jezelf gelukkig. Ligt misschien aan de iPhone 4.

    Ik heb een 3GS met iOS4 en daar doet hij het niet meer. Ik ben overigens niet de enige, het forum van Airvideo staat vol met mensen die over hetzelfde probleem klagen.

  21. @Neptune1: Dat wist ik niet. Mijn 3GS heb ik ondertussen verkocht. Vroeger (FW: 3.1.3) heb ik nooit problemen gehad. Is wel jammer om te horen dan. Je mist er echt wat mee.

  22. @Peter:

    Airvideo aansluiten op de tv met comp. Kabel werkt idd niet meer! Echt jammer want zo streamde ik entourage!

  23. @Klinkhamer:
    Ik ben net eens op het Air Video forum gaan neuzen. Daar zeggen ze dat deze app geen TV-out meer ondersteund in iOS 4. Vreemd hoor, want ik heb gisterenavond nog bij mijn vriendin een filmpje hiermee gekeken (iPhone 4, Logic3 Pro dock: composiet). Ik vond het zelfs stabieler dan vroeger met mijn 3GS. Vreemd…

  24. @JaytB: Vooral houden zo, ik baal als een stekker dat dit op de 3GS met ios 4 niet meer werkt.

    Kon zo de films vanaf de Pc afspelen, IPhone aan de beamer hangen en wallah de thuisbios draaide en met een perfect beeld.

    Schijnt met stream to me nog zo te kunnen, maar krijg het helaas nog niet voor elkaar dat hij mijn Pc als server ziet

  25. @Neptune1: Waarom gebruik je geen mediaplayer zoals AC Ryan? Is toch wat makkelijker dan je iPhone als mediaplayer?

  26. @Exotic: kan die mediaplayer dan ook converteren en afspelen tegelijk?

    Daarnaast werkte dit perfect, kon zelfs ergens anders mijn films gewoon afspelen, even iPhone aansluiten en klaar.
    Zie ik me eerlijk gezegd met de Ryan nog niet doen.
    Maar dit is ook niet THE issue,
    À waarom doet Appel zo bekrompen?
    B waarom iets frustreren wat prima werkt als je zelf niet bereid bent met een beter alternatief te komen, ze verdienen per slot van rekening al genoeg aan de rest lijkt mij. Daarnaast vindt ik het niet erg om te betalen, maar laat het dan wel werken.

  27. @Neptune1: Een mediaplayer zoals de Ryan hoeft niet eens wat te converteren, gezien die nogal wat video- en audioformaten ondersteunt… Je wil toch ook genieten van hoogst mogelijke kwaliteit? Dan wil je niet eens converteren. Dus ja, ik snap de hele streaming vanaf een iPhone niet. En nee klopt daar gaat dit niet over, maar de helft van de reacties bij dit artikel wel. Maar goed, ik hoop dat het voor jou nog goed komt en ik zal blijven genieten van mijn Ryan 🙂

  28. Vandaag een component kabel gekocht (officieel). AirVideo doet het perfect op mijn iPhone 4!
    Display Out nu maar eens proberen 😉

  29. Ik ben vandaag nog eens op het Air Video forum gaan rondneuzen om het hele TV-out probleem-topic eens na te lezen. Voor alle duidelijkheid: TV-out zou dus idd moeten werken op een iPhone 4, volgens de makers. Enkel de lagere modellen hebben er een probleem mee.

    On topic: Heb vandaag ‘Display out’ aangeschaft. Werkt goed, alleen jammer dat er geen aparte instelling is voor de grootte van het beeld in landscape en portrait.

  30. Welnu,ik heb iphone 3Gs met jailbreak 16 gb,met versie
    4.0.1.
    Ik heb Display Out geprobeerd op mijn iphone.
    Deze applicatie werkt niet goed op de tv.
    Ik heb alle benodigde apple kabels,en alles goed aangesloten.
    Als ik dan een film via airvideo wil kijken,en draai mijn iphone scherm,dan draait het iphone scherm op de tv op zijn kant.
    Waardeloos programma,en ik raad iedereen om TvOut2
    te nemen,deze werkt perfect op iphone 3gs.
    Groetjes.
    ps: TvOut2 is prima in te stellen op iphone en voor de tv.

  31. @Raymond: heb je bij de instellingen bij oriëntatie wel de automatische detectie uitgezet ( zie ook afbeelding in het artikel). Met die instelling kun je namelijk het beeld horizontaal of verticaal vastzetten.

  32. Als niemand dit duidelijk weet, dan vraag ik me toch duchtig af hoe Steve dit doet…
    Ik ga er iig niet vanuit dat Steve’s iPhone is gejailbreaked XD

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.