Reacties voor: iPhone 4 Bumper Case weer te koop in de Nederlandse Apple Store

De iPhone 4 Bumper Case is terug in de Nederlandse en Belgische Apple Store. De cases waren lange tijd niet beschikbaar omdat Apple ze gratis weggaf tijdens het Apple Case Program.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 49 reacties

  1. Een nieuwe markt voor imitatie verkopers? Nu ze niet meer gratis zijn?

  2. FYI ik heb zo’n bumper case van apple, waarmee ik idd geen applegate meer heb, maar ik gebruik hem niet meer omdat hij de metalen boord rond het toestel beschadigt.
    brol!

  3. Via de case-app kon ik hem eergister nog gewoon bestellen. Hem inmiddels ook ontvangstbevestiging gekregen van de bestelling.

  4. En wat als ik hem vandaag pas binnen krijg. Heb hem 5 weken geleden besteld telefonisch? Heb je er dan nog steeds recht op?

  5. Veel heb je aan die cases toch niet.. het beschermt amper wat.. je bent van de deathgrip af jah, daar ging het apple ook om..

  6. Lezen de mensen niet ? Deze dingen beschadigen de metalen rand om de telefoon !!

  7. Ik vind het de fijnste case die ik ooit geprobeerd heb en de eerste die ik om de iphone laat zitten. @Jan: Heb ‘m nu een week of drie/vier en zie geen beschadiging: waar en hoe beschadigt het bij jou? @Mark: Het beschermt beide kanten van de iphone bij het neerleggen, en de rand tegen stoten.

  8. Ik heb hem ook besteld, alleen maar omdat ie gratis was!
    Vind die deathgrip een zwaar overtrokken ding, ik heb er helemaal geen last van… ja, toevallig 1streepje in mindering. Snap die hele heisa eromheen niet helemaal hoor.
    Maar Apple, toch bedankt!

  9. Heb een Bumper Case (de standaard van Apple) en m’n iPhone 4 dus ook laten stuiteren 😉 Geen krasje, barstje, niets.. Dankzij de case!

  10. Ik heb m’n iPhone nu zo’n 5 weken geleden besteld en ie komt zeker deze week toe hebben ze gezegd… Ik vroeg dan ja maar hoe zit het met die gratis cases? Zeggen ze geen nood… Apple zal dat verlengen… (zeiden ze bij Mobistar in België…. of het waar is.. dat weet ik zo nog niet… )

  11. Ik heb al een gratis hoesje, maar vind deze wel heel erg mooi. Het zou zo maar kunnen dat ik er nog eentje ga halen omdat ze zo lekker fleurig zijn.

  12. Origineel geplaatst door Sil
    Vind die deathgrip een zwaar overtrokken ding

    Jouw beleveving omdat je er geen last van hebt maar anderen hebben er ENORM last van en is het probleem naar mijn mening zwaar onderschat door Apple. Ik heb namelijk soms helemaal geen signaal meer als ik hem (gewoon) vasthoud.

    Vindt het HEEL vreemd dat het probleem er nog gewoon is en dat mensen die de Iphone nieuwe kopen niet een Bumper meer voor niets krijgen.

    Ach op Dealextreme liggen dezelfde cases voor $ 4 dollar 🙂

  13. Die klotebumper heeft volledig mijn alu band beschadigd, Apple ziet die als cosmetica damage en wil niet tussenkomen 🙁 Dan koop je iets om hem te beschermen en dan maakt dat ding het nog erger.. Nog iemand zelfde probleem?

  14. Origineel geplaatst door Rick
    Jouw beleveving omdat je er geen last van hebt maar anderen hebben er ENORM last van en is het probleem naar mijn mening zwaar onderschat door Apple. Ik heb namelijk soms helemaal geen signaal meer als ik hem (gewoon) vasthoud.

    Ja, daar heb je misschien wel gelijk in en ik zal het ook echt niet ontkennen dat mensen er last van hebben.
    Maar ik heb genoeg vrienden met een Iphone4 en die hebben er geen tot weinig (1streepje) last van hebben.

  15. Hmm ik heb de Incase Snap Clear en ben blij dat ik die heb gekozen ipv zo’n lelijke bumper. Het is wel leuk als je van kleurtjes houdt dat je nu ook een andere keuze hebt dan zwart, maar voor bijna 30 euro zo’n rubbertje aanschaffen waarbij veel mensen aangeven dat er problemen mee zijn (krassen door slechte kwaliteit vh rubber) is wel bizar.

  16. Hoe kan zacht rubber metaal bekrassen??
    Lijkt mij dat het alleen gebeurt als er zand e.d. tussen het rubber en de rand inzit wat dan gaat schuren.

    Gonny je was me net voor:)

  17. @iPhoneclub

    Ik heb mijn iPhone 4 op 4 oktober gekocht en een bumper besteld via iPhone case programma. En alles ging goed wat ik eigenlijk niet verwacht had. Ook heb ik een bevestigings e-mail ontvangen. Voor zekerheid heb ik volgende dag (5 okt) gebeld naar Apple en kreeg te horen dat ik Bumper gratis zal ontvangen.

    Dus zoals jullie het aangeven dat je iPhone voor 1 oktober moest kopen klopt niet.

  18. Vandaag de bumper case ontvangen. Bereik is met case met 3 streepjes toegenomen. Ik ben er blij mee.

  19. hij beschadigt mijn ijzere rand om me iphone4 !

  20. Origineel geplaatst door maassluis
    hij beschadigt mijn ijzere rand om me iphone4 !

    +1 Ik heb precies hetzelfde gehad. Het is echt een butt case. Vriend van mij ook precies hetzelfde.

  21. @Jan:
    Jah ik heb dus hetzelfde, het lijkt wel alsof het plastic te hard is, zodat het evengoed de metalen rand beschadigd.

    Erg jammer, dan maar geen hoesje eromheen!

  22. @Ger:
    Zoals je al leest van de mensen die een hoesje hebben, net als ik. Gebruik hem NIET!!!

    De rand van je iPhone beschadigd er behoorlijk mee.

  23. Laatst mij iphone 4 laten stuiteren. Dankzij de (gratis)(zwarte) bumpercase is mijn toestel nog onbeschadigd (ook vanwege de Invisibleshield).

    Wil graag een oranje erbij, maar 38,40eur (incl verzending) is mij toch echt veel te gortig.
    Voor dat geld wil ik er minimaal 2……

  24. Ik heb em ook gister besteld en bevestiging gekregen, ik krijg em dus ook gratis. Staat 0€ op me factuur. Of krijg toch nog een rekening later, we zien wel..

  25. Origineel geplaatst door ibix
    Origineel geplaatst door maassluishij beschadigt mijn ijzere rand om me iphone4 !+1 Ik heb precies hetzelfde gehad. Het is echt een butt case. Vriend van mij ook precies hetzelfde.

    Hoe durven ze nog 29 euro voor te vragen is toch niet normaal een case moet zorgen dat je geen krassen krijg maar deze zorgt juist voor krassen!

  26. Heb een blauwe bumper, zwarte bumper, screen- en backprotector en een los ‘sokje’ om hem in te doen. Leuk om af te wisselen. Soms blauwe bumper, soms zwarte en soms helemaal geen, en toch altijd beschermd.

  27. MM, krijg hem over 2 weken, ben in dubio om er een hoesje om heen te doen of niet. Heb nu nog 3 g en is na 2 jaar nog steeds Ok maar begint aan achterkant toch wel lelijk te worden en begin van klein scheurtje…. nu ja, eerst maar eens binnen krijgen, dan zie ik wel

  28. Ik weet het niet hoor, maar de meeste dock connectors die ik gebruik passen niet door de bumper. Kabel van mij Kensington car adaptor, aansluitkabel van mijn Alpine autoradio en wat kabels van deal-extreme passen niet. Die laatste zal ik niet over klagen, maar die eerste twee zijn toch echt ‘made for iphone’. Ik vind dat als Apple een bumper levert zij toch wel een gat kunnen maken voor het aansluiten van alle ‘partner’ accessoiries.

  29. Betekent dat dat bij de iPhone 4 die na 1 oktober is/wordt gekocht het antenne probleem is opgelost?

  30. Deze heeft mijn stalen band om de iphone ook helemaal bekrast pfff

  31. De mensen met hetzelfde probleem als mij, gebruiken jullie de bumper nog of hoe lossen jullie dit op ?

  32. @Jordy: gebruik hem nog.. Rand is toch al omzeep 🙁

  33. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    … Gewoon 1x per week even eraf halen en afspoelen. Of zorgen dat je niet in zo’n vuile omgeving leeft dat er steeds viezigheid achter komt.

    Hihi grappig, in een iHome leven, dus en niet meer buiten spelen!

  34. @Nico:
    Het zijn zeer vreemde krasjes , het zijn meer puntjes maar inderdaad , sinds ik het merkte stak ik men iphone er niet meer de hele tijd in, ik vind dit tog wel een probleem want ik vond de bumper te gek, tot ik dit vernam…

  35. Ik wil geen iPhone meer…..ik ben Apple beu…

  36. Origineel geplaatst door maassluis:

    Hoe durven ze nog 29 euro voor te vragen is toch niet normaal een case moet zorgen dat je geen krassen krijg maar deze zorgt juist voor krassen!

    Haha omdat ze er dezelfde marge op maken als op de iPhone.

  37. Ik heb de belkin case lelijk maar goed

  38. Ik snap niet waarom deze bij sommigen krast?? Krassen dat doet het niet, maar er komt wel vuil tussen.

    Op mijn iphone zit op de voor en achterkant een screenprotector en met de bumper case ben ik helemaal compleet! En tja.. wel fcking duur, 29 euro voor een case!

  39. Die rand gewoon schoonmaken, zoals gonmu al zei. Zelfs met zijde en 1 zandkorrel kan krassen maken.
    Ik heb een spekin en haal hen er regelmatig af om schoon te maken. Nergens las van, alleen is de hele look van de iPhone weg.

  40. Er zitten haken en ogen aan de gratis bumper; je iPhone mag niet langer dan een maand in je bezit zijn, want dan is het niet meer te bestellen! Ik heb Apple er over gebeld en ze konden na de meest vriendelijk gespeelde excuses die ik ooit heb gehoord niets veranderen aan de situatie en dus kreeg ik geen gratis bumper.

  41. Ik snap niet hoe sommige mensen zo kunnen zeiken over een kras(je) . Op mijn iPhone 4 staan ook krassen maar sow what. Een iPhone is en blijft een GEBRUIKSVOORWERP , en als je iets gebruikt , komen er krassen op.
    Als je niet tegen krassen kunt koop dan een nokiatje van 30 euro …

  42. Gebruik de bumper niet meer, krijg er allemaal krassen van op me ijzeren rand van de Iphone 4.

  43. Geen idee of dit nog gelezen wordt maar ik vind het wel de moeite van het melden waard:
    Ik heb gisteren (25/10/2010) via de iPhone app gewoon een hoesje kunnen bestellen voor mijn onlangs gekregen iPhone 4. Weliswaar in september besteld maar pas anderhalve week geleden gekregen, ruim in oktober dus.

    Alle modellen zoals in het artikel vermeld waren zichtbaar en konden (schijnbaar) worden besteld. Mijn keuze is gevallen op de “Belkin Shield Micra” en heb die besteld. Ik kreeg even later een mail van Apple met een 0 factuur.

    De verwachting is dat het 8 november verstuurd gaat worden……

  44. ik heb ook gisteren een i phone gekocht van 32 gig
    had ik dit geweten wat een mizerie dat dit toestel meebrengt , amai , voor te beginnen gewone sim past niet, dus al extra kosten ! die case krijg je er niet bij ?? voor een toestel van 750 eur !! dieven zijn dat hier in belgie, nieuwe sim aangevraagd werkt niet, man man wat een gekloot,terug naar men n95 nokia never problemen ! ja ik weet het had ik maar nagedacht eer ik kocht .dus de iphone verkoop ik met 100 euro verlies weg is weg . nooit nooit meer een i phone !!!!!

  45. @marc: Mijn micro-sim was gratis, zelfs daarna terug wisselen naar gewone sim en weer naar micro was gratis bij Mobistar.

  46. @Marc bij mobistar is de microsim gratis, omwisselen is ook gratis en het iphone 4 case programma is al lang uit de app store en het hield in dat als je een iphone 4 voor 30 september kocht, je recht had op een gratis case het is nu 4 januari dus wat had je verwacht?

  47. @Nico – Ik heb de Bumper zelf ook een tijdje gebruikt, maar later weer weggedaan omdat ik hem toch niet zo mooi vond (je ziet nauwelijks meer dat je een iPhone 4 hebt). Die krassen op de metalen band komt door vuil, dat tussen de case en de metalen rand komt. Gewoon 1x per week even eraf halen en afspoelen. Of zorgen dat je niet in zo’n vuile omgeving leeft dat er steeds viezigheid achter komt.

  48. @Jan – Nee, het betekent dat Apple het probleem niet meer belangrijk genoeg vindt. Mensen die toch angst hebben dat ze niet kunnen bellen, moeten de iPhone gewoon niet kopen.

  49. @gonijn – Klopt, had ik ook al genoemd in ons review. Gemiste kans van Apple.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.