Reacties voor: iPhone 4 bij Telenet: vanaf morgen alle details in live-persconferentie

Telenet geeft morgen, dinsdag 24 mei 2011, meer details over de verkoop van de iPhone 4 in België. De operator is de eerste die in België een iPhone met subsidie wil verkopen. Concurrent Mobistar deed dat eerder niet.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Mobistar werkt wel vaker samen met Telenet 😉

  2. Zit ik natuurlijk weer op school -_-
    Base bood hem al aan , en van den borre ook geloof ik

  3. Ik heb mijn iPhone 4 een half jaar geleden bij mediamarkt in Antwerpen gehaald hoor. Mobistar is al lang niet meer enige verkoper van de iPhone…

  4. Mobistar was wel degelijk alleenverkoper van iPhone. De andere winkels verkopen allen producten van mobistar. En ja, ook Base is van dezelfde groep KPN. De verdeling was volgens mij dus steeds via Mobistar. Mogelijks is dus de levering aan Telenet ook van die aard. We zullen zien …

  5. Base haalt z’n iPhone’s uit nl denk ik.
    Ben benieuwd hoe telenet het fixt! Officieel bij Apple?

  6. De iPhones van Base komen uit Duitsland … Er zit geen NL handleiding bij..

  7. Het is nog steeds Mobistar die de toestellen mag verdelen. Dit is een afspraak dat ze gemaakt hebben met Apple. Maar vanaf er stront aan de knikker is met je iPhone kan er niemand een degelijk antwoord geven. Mijn iPhone was 1 dag oud en werkte niet ! Kreeg geen nieuw toestel en kreeg ook mijn geld niet terug. Opsturen was de boodschap.
    Is 4 weken weg geweest en kreeg deze in dezelfde staat weer terug, en dus is hij nu voor de 2de maal weg !
    Op dit moment heb ik er al enorm veel spijt van

  8. @ThaMan Ik heb ook al 2 maal pech gehad met mijn iphone 3GS die ik gekocht had bij Mobistar. Maar tot 2 maal toe kreeg ik een nieuwe. 1ste maal na 8 dagen, 2de maal na 3 dagen. Misschien geld een andere service in niet Mobistar winkels.

  9. In het artikel staat dat je bij mobistar een abonnement MOET afsluiten. Maar dat klopt toch niet? Je kan bij mobistar toch een iPhone kopen zonder een abonnement af te sluiten? Of is dit recent veranderd?

  10. De CEO van Telenet Duco Sickinghe heeft gewerkt bij de CEO van NeXT als leidinggevende functie, dus een akkoord met Apple over de iPhone zal waarschijnlijk geen probleem zijn…

  11. “Bij Mobistar moeten de klanten een abonnement afsluiten van €30, €45 of €60 per maand. ”
    Klanten zijn tot niets verplicht en moeten niet één van deze abo’s kiezen. Je kan zelf abo of operator kiezen. Ik gebruik Proximus netwerk met formule die ik zelf kies. Toestellen zijn simlock-vrij.

  12. (Red.) Reactie verwijderd. Referral-codes zijn pertinent niet toegestaan.

  13. Bij Base liggen de prijzen ook lager dan normaal.
    Daar koop je een Iphone 4 16GB voor 599€ bij anderen betaal je nog 639,9€. Zonder een abbo.

  14. @Gaetan – Klopt! Maar wel de enige operator die ‘m mag verkopen. De constructie die Base ooit koos, was vergelijkbaar met die van KPN in Nederland, waarbij ze gewoon een partijtje iPhones op de kop hadden getikt. Dat ging buiten officiële afspraken met Apple om.

  15. @Jan – Inderdaad, niet verplicht. MOETEN -> KUNNEN van gemaakt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.