Reacties voor: iPhone 4 bij T-Mobile: overstappen en abonnement verlengen met Early Renewal-regeling

Je wilt de iPhone 4 maar zit nog vast aan een abonnement. Hoe kun je dan toch overstappen naar een nieuw abonnement met iPhone 4? De Early Renewal-regeling biedt wellicht uitkomst.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 128 reacties

  1. Top (Y) mijn iPhone contract loopt tot 8 augustus 2010 dus dan ga ik binnenkort maar eens naar de winkel 😀

  2. Oke, ik heb het gelezen.

    Maar ik heb in juni 2009 een iPhone 3GS abbo voor 2 jaar afgesloten. Dus dit heeft niks te maken met die ‘verkooptruc’. Werkt zo’n Early Renewal regeling dan ook voor mij of niet?

  3. Ik heb mazzel…… m’n vriendin is al jaren “contract vrij”dus die krijgt straks m’n 3gs en ik neem haar iPhone 4! zij blij ik blij!

  4. Die van mij loopt per 11 juli af, maar heb nog niks opgezegd en wil eigenlijk eerst afwachten of T-Mobile nou echt het alleenrecht heeft of niet. Opzegtermijn bij T-Mobile is toch 1 maand?

  5. Ben toch blij dat ik op de bewuste 11-07-2008 maar even in de rij heb gestaan om een 3G te bemachtigen 🙂

  6. @Daejji: Haha dan ben je nu dus al te laat :p

  7. @Bart: En waarom zou je dat in godsnaam willen??? En wil je dat volgend jaar weer als de iPhone 5 uitkomt? Laat je toch niet steeds gek maken. En anders had je maar gewoon een jaarcontract moeten nemen…

  8. @Bart early renewal geldt voor iedereen

    @daejji nope 3 maanden opzegtermijn bij Tmobile

  9. Ik heb gewoon mijn 2jarig T-Mobile Abbo opgezegd per 11juli en het wordt dan automatisch (kun je vragen) een prepaid-sim (met auto-nummerbehoud)..

    Ik kan gewoon een nieuw abbo afsluiten als iphone4 uitkomt en krijg ik ook (auto-nummerbehoud).. Easy! 🙂

    *ander vraagje… neem aan dat we gewoon weer voor de shop moeten gaan liggen in juli of niet? (of werken ze met pre-orders en dat soort grapjes?)

  10. Voor mij geen iPhone 4. Abbo loopt nog 20 maanden. Kost wat veel om die af te kopen (of hoe het ook heet)

  11. Origineel geplaatst door Bertje
    Ik heb mazzel…… m’n vriendin is al jaren “contract vrij”dus die krijgt straks m’n 3gs en ik neem haar iPhone 4! zij blij ik blij!

    ‘t is maar wat je mazzel noemt. Je had dus al jaren eerder nieuwe telefoons kunnen krijgen en weer verkopem via marktplaats. Zonde dat je dat hebt laten liggen.

  12. @Daejji: De opzegtermijn bij alle telecomproviders is nu 1 maand. En bij T-mobile kun je dan direct de iPhone halen en als je nummerbehoud aanvraagd word je ouder nummer 1 maand na aanvraag overgezet op je T-mobile simkaart. Je abonnement bij T-mobile gaat ook pas in als je andere contract afgelopen is.

  13. @meef: Je kunt toch ook gewoon je contract bij T-mobile verlengen begin juli als de iPhone 4 uitkomt…

  14. Ik had de 3G in spetember 2 jaar geleden gehaald. Dat is 4 maanden voor mijn abonnement afloopt.

    Ik ga dat nu weer doen, ik wil de early renewal niet “verspelen”. Voor t geval ik m echt nodig heb.

  15. Mijn abonnement start half december. Dus vis ik eigenlijk altijd achter het net met de nieuwe iphone releases. Toen de 3G in juli uitkwam in NL kon ik mijn abonnement in augustus kosteloos verlengen.
    Blijkbaar kun je dus 4 maanden voordat je contract verloopt al verlengen met een nieuw toestel. Dit contract gaat dan wel pas in als je oude contract is afgelopen.

    Nu vraag ik me af of dit hetzelfde is als die Early Renewal-regeling die tmobile nu aanbiedt. Of zou dit gewoon een truck zijn om mensen 69,95 af te troggelen terwijl ze gewoon recht hebben op de standaard 4 maanden voortijdig verlengen?

  16. Interessant, maar dan zit je volgend jaar met hetzelfde..
    Abonnement is in november ingegaan, dus ik zit er nog even aan vast.. Neem halverwege volgend jaar wel een iPhone 5 Of iPhone 4s 🙂

  17. Origineel geplaatst door Daejji
    Die van mij loopt per 11 juli af, maar heb nog niks opgezegd en wil eigenlijk eerst afwachten of T-Mobile nou echt het alleenrecht heeft of niet. Opzegtermijn bij T-Mobile is toch 1 maand?

    Yep opzegtermijn is 1 maand. Ik zou je abonnement gewoon opzeggen nu. Tegen de tijd dat je abonnement eindigt is al bekend of T-Mobile de enige is met de iPhone 4 of niet. Als blijkt van wel, dan kun je de opzegging nog ongedaan laten maken door even te bellen.

  18. Mensen, let wel op: De early-renewal zorgt er niet voor dat je je huidige contract afkoopt maar verlengt. Heb je dus nog een jaar over, en neemt via early-renewal een 2-jarig abonnement, gaat de nieuwe pas lopen nadat je huidige is afgelopen. Dat betekent dus dat je over 3 jaar pas van T-Mobile af bent!
    Denk dus niet dat het je huidige contract vervangt. Dit komt niet echt expliciet in de tekst naar voren. Als je het al zou doen, ik zou max 1 jaar abo nemen, dan weet je zeker dat je 1 jaar na je huidige contract klaar bent.

    Ben je één van de onfortuinlijken die in de verkooptruc is getrapt met een 2-jarig abonnement, doe aub geen early renewal, want dan heb je dus mooi 2 jaar langer een contract. Dus zeg in Maart 2010 vernieuwd voor 2 jaar, dan loopt met Early Renewal je abo dus pas af in maart 2014!

  19. Origineel geplaatst door Jochem Oldemans
    Mijn abonnement start half december. Dus vis ik eigenlijk altijd achter het net met de nieuwe iphone releases. Toen de 3G in juli uitkwam in NL kon ik mijn abonnement in augustus kosteloos verlengen. Blijkbaar kun je dus 4 maanden voordat je contract verloopt al verlengen met een nieuw toestel. Dit contract gaat dan wel pas in als je oude contract is afgelopen.Nu vraag ik me af of dit hetzelfde is als die Early Renewal-regeling die tmobile nu aanbiedt. Of zou dit gewoon een truck zijn om mensen 69,95 af te troggelen terwijl ze gewoon recht hebben op de standaard 4 maanden voortijdig verlengen?

    zoiets had ik dus ook gehoord, weet iemand hier meer over? want ik heb precies hetzelfde verhaal als jou

  20. Abonnement loopt af op 11 juli. Ik laat die aflopen en kijk bij phonehouse wel voor een zwarte iPhone 32gig met vodafone.

  21. Origineel geplaatst door Yocko
    @Bart early renewal geldt voor iedereen@daejji nope 3 maanden opzegtermijn bij Tmobile

    hmm, dit vind ik op de site van T-Mobile.
    Denk dat ik hem dus deze week maar ff ga opzeggen.

    Ik ben vóór 1 juli 2009 klant geworden bij T-Mobile, geldt de verkorte opzegtermijn ook voor mij?
    Ja. Voor particuliere klanten die klant zijn geworden bij T-Mobile voor 1 juli 2009 blijven de Algemene Voorwaarden Abonnee van toepassing. In de Algemene Voorwaarden Abonnee is (vanaf 1 juli 2009) de opzegtermijn gewijzigd van drie maanden naar één maand. Deze opzegtermijn geldt vanaf 1 juli 2009 voor alle particuliere klanten van T-Mobile, ook voor klanten die zich voor 1 juli 2009 bij T-Mobile hebben aangemeld.

    Edit: Zie dat het in het artikel ook al is aangepast.

  22. Hoezo verkooptruc? Je kunt trouwen maar één keer Early Renewal doen.

  23. @Jochem Oldemans en @Barry:

    Het is heel simpel, er zijn 3 mogelijkheden:

    – 4 maanden voor afloop kosteloos verlengen bij T-Mobile shop
    – 3 maanden voor afloop kosteloos verlengen bij andere telecomshop
    – meer dan 4 maanden voor afloop verlengen via Early Renewal voor 69,95

    Daarbij geldt in alle gevallen: Verlengingsperiode (1 of 2 jaar) gaat pas in ná de oorspronkelijke eindigingsdatum van je huidige abonnement.

  24. Vanmiddag belde ik met Hi om mijn abonnement op te zeggen, welke afloopt op 11 juli. Volgens de medewerker kon ik bij het afsluiten van een iPhone abonnement T-Mobile mijn contract op laten zeggen. Op deze manier zou ik niet met dubbele abonnement kosten komen te zitten en kan ik mijn nummer behouden.

    Moet ik hun advies opvolgen of gewoon mij abonnement opzeggen bij Hi?

  25. Origineel geplaatst door QQQ: @Bart:

    En waarom zou je dat in godsnaam willen??? En wil je dat volgend jaar weer als de iPhone 5 uitkomt? Laat je toch niet steeds gek maken. En anders had je maar gewoon een jaarcontract moeten nemen…

    Ja daar heb je misschien ook wel gelijk in.

    Maar dat 1 jaar contract kon toen nog niet, dat is pas in 2010 geintroduceerd.

  26. Mijn abonnement loopt af op 12 december. Als ik dus 4 maanden van te voren wil verlengen, en dat wil ik, dan kom ik dus uit op 12 augustus. Net iets later dan wanneer de iPhone uitkomt en mag ik achteraan de wachtrij aansluiten…:(

  27. @Job l’Amie: Thanks man 🙂 you just made my day

  28. Mijn 2-jarige iPhone 3G abonnement loopt eind september af. Is het tzt ook mogelijk om deze te verlengen naar een 1-jarig contract?

  29. Wat is het handigst om te doen, als je contract eind december 2010 afloopt?

  30. @Lucien1966: Het handigste lijkt me gewoon om in december 2010 een iphone 5 te nemen. Tenzij dat niet is wat je wil..

  31. Nog simpeler… Vóór al dit geneuzel heb ik al gebruik gemaakt van een dergelijke contractsaanpassing.

    Ik had op 4 juni 2008 een Nokia N95 gekozen. Vorig jaar juni of juli (weet niet meer precies) kwam die 3gs. Ik T-Mobile opgebeld en gevraagd wat de mogelijkheden waren. Toen kon ik alvast een 2-jarig iPhone abo afsluiten. Met andere woorden. Ik moest TOEN nog 1 jaar abo houden. Maar die heb ik zelf verlengd met een 2-jarig contract. Dan krijg je het toestel al en wordt je huidige abonnement omgezet in het gewenste abo.
    Nu, heden ten dage zit ik dus nog vast aan T-Mobile tot 4 juni 2012. Ik zal dus via iemand anders een abo moeten afsluiten en op die manier het toestel moeten bemachtigen. (of los kopen @ UK / Fra / Dui á 700 pietermannen 😉 )

    Zoals er dus al gezegd werd, hou er rekening mee, gezien de markt ZO ontzettend snel ontwikkelt, dat je langer vast zit aan je contract en het er achter aan geplakt wordt.

    -edit-
    Vergeten te vermelden dat die aanpassing destijds gratis was! Nu hebben ze het een naampje gegeven en er administratiekosten aan gehangen wat weer een mooi verdienste is voor mensen die halverwege hun contract zitten oid.

  32. @Yocko: Onzin…iedereen heeft een wettelijke opzegtermijn van 1 maand…3 maanden is al lang verleden tijd!

  33. @Bertje: Als je echt van d’r houdt, dan hou jij je 3Gs en geeft je haar de Iphone 4 😉

  34. @Job l’Amie: Thanks, dat is duidelijke taal!
    @Lucien1966: Hetzelfde als ik doe. Eind augustus je abonnement kosteloos vervangen 😉

  35. @Bart: Dank voor de opheldering, ik was zelf effe in de war. Heb de 3GS op de eerste dag met een 2-jarig abo genomen, en was al bang dat ik in het pak genaaid was.

    Maar we moeten toch überhaupt nog maar zien of je bij aanvang al tussen 1 en 2 jaar kunt kiezen. We weten inmiddels al lang dat T-Mobile niet zachtzinnig omgaat met vaste klanten, en nog ruwer met early-adopters. Ach, ik kijk de aap wel uit de boom met die iPhone 4. Het volgende toestel is toch weer opzienbarender, en dan kom ik tenminste zonder fratsen weg. Ondertussen vermaak ik me wel met m’n iPad en over 2 weken met iOS4.

  36. @Lucien1966: Gewoon verlengen op het moment dat het kan (eind augustus). Dan heb je redelijke kans dat de iPhone wat beter verkrijgbaar is incl. de witte versie.

  37. Bedankt voor de duidelijke uitleg! Dit maakt voor de zoveelste keer duidelijk dat T-Mobile uitsluitend in $$$ denkt en bestaande leden het liefst gebukt met de broek op de knieën ziet staan.

    Mede naar aanleiding van dit artikel heb ik zojuist mijn iPhone via T-Mobile laten unlocken en ben ik naar de KPN winkel geweest om daar een SIM-only abonnement te nemen. Bye-bye roze oplichters! 😀

  38. tsja, ik zou ook best een nieuwe telefoon willen, maar mijn contract loopt nog 1,5 jaar… ik maak t maar vol en dan zien we wel wat er tegen die tijd op de markt is…

  39. Lijkt wel of ik tegenstrijdige berichten lees. Maar de tekst van @Job l’Amie is wel duidelijk.

    Mijn 2 jarig contract loopt tot 20-12-2010. 4 maanden ervoor mag ik verlengen, dus 20-8-2010. Maar is dat met ontvangst van Iphone 4 of moet ik dan wachten tot 20-12-2010???

    Misschien toch maar even langs de shop in augustus.

  40. @Jochem en @Wouter bedankt voor de tip 😀

  41. Hmm, Heb 2 maanden terug mijn iphone abonnement verlengt voor een 1jarig blackberry abonnement.

    Moet dan maar een paar maanden wachten:(

  42. Ik beschik nu over een sim-only abonnement dat afloopt in januari 2011. Ik kan dus gebruik maken van de Early Renewal regeling.

    Kan ik dan een Iphone-abonnement afsluiten van 1 of 2 jaar? Uiteraard gaat deze pas in na januari 2011. Alvast bedankt

  43. Origineel geplaatst door Patrick
    Lijkt wel of ik tegenstrijdige berichten lees. Maar de tekst van @Job l’Amie is wel duidelijk.Mijn 2 jarig contract loopt tot 20-12-2010. 4 maanden ervoor mag ik verlengen, dus 20-8-2010. Maar is dat met ontvangst van Iphone 4 of moet ik dan wachten tot 20-12-2010???Misschien toch maar even langs de shop in augustus.

    Dat is met ontvangst van de iPhone 4.

  44. ga hem denk ik lkkr in belgie halen ofzo. z’on gratis iphone bij een abbo is puur een verkapte lening. je betaald je iphone in 2 jaar dubbel en dwars terug in vergelijking met een sim only abbonement. heb ik z’on idee…..

  45. Het is ook overduidelijk dat T-Mobile alles onnodige ingewikkeld maakt met allerlei haken en ogen en verstopte regeltjes in de hoop dat je in hun “aanbiedingen” trapt. Zelfs bij het simlock vrij laten maken van mijn iPhone probeerden ze me nog een xx aantal gratis SMS-jes en gratis internet aan te bieden. Nee bedankt, ik ben lekker overgestapt naar een provider waar de voorwaarden, regels en prijzen van de abonnementen gewoon DUIDELIJK bij elkaar op één pagina staan zonder allerlei links heen en weer en kleine sterretjes met extra voorwaarden ergens verstopt onderin de pagina. Ik heb het helemaal gehad met T-Mobile die zich alleen maar richt op nieuwe leden aantrekken of bestaande leden nog meer geld uit de zak kloppen.

  46. @Job l’Amie: Bedankt man. Heerlijk helder!

  47. Dan vraag ik me toch iets af. Deze regeling is niet nieuw en was er 2 jaar geleden ook al. Ik heb er toen gebruik van gemaakt, maar hoefde geen 70 euro te betalen. Ze proberen weer ff met het iphone 4 succes extra geld binnen te slepen. Kansloos dit soort bedrijven eigenlijk.

    Goed. Ik had mijn iphone 3g 15 juli 2008 gekocht en in januari 2009 werd ie van me gestolen. Helaas niet verzekerd, dus ik heb met t-mobile afgesproken dat ik een nieuwe telefoon krijg met 2 jaar contract verlenging. Ik blij, want ik had weer een nieuwe iphone.

    Nu loopt mijn contract af op 15 juli 2010 en dat nieuwe contract gaat weer in vanaf 15 juli 2010 en loopt tot 15 juli 2012. Dus er gaat een nieuw contract in. Kan ik dan weer gebruik maken van dat early renewal regeling in dat contract dat vanaf 15 juli ingaat?

    Want dat is mij onduidelijk.

  48. En wat gebeurt er dan met je “Status” (een soort klantenwaarderings-systeem)? Een kennis van mij heeft bijvoorbeeld de “E status”…die best hoog is. Dus die kennis belt veel over haar bundel en kon dus ook gewoon een nieuwe iPhone krijgen van KPN.

    Ik neem aan dat je die status ook hebt bij T-Mobile? Die status raak je dan bij T-Mobile, met de aanschaf van een nieuwe Iphone 4, kwijt?

  49. Wat een zeer wazig verhaal. Wat een stel kleuters, hebbe hebbe hebbe ten koste van alles!! Bah..

    Waar ik het meest van baal is dat dit bedrijf continu ter gronde gericht wordt hier. Verkoop truc…. pleur op zeg, je bent toch geen debiel die overal voor tekent, je kan toch zelf ook op internet kijken of er een nieuwe Iphone komt. Je schildert met dit verhaal je forum bezoekers af als debielen…. tsssst ik heb het gehad met deze club hier!

  50. kan je early renewal ook gebruiken als je een abonemment hebt afgesloten bij hi?
    deze loopt in februari af…

  51. Ik heb sinds 8 augustus 2008 een 2 jarige contract bij T-mobile, vorig jaar heb ik een lost & stolen (nu early Renewal) gedaan voor 1 jaar.
    Vanuit de communicatie van T-mobile lees ik;

    “Wanneer u eenmaal gebruik heeft gemaakt van deze dienst, kunt u binnen de vastgelegde contractperiode niet nogmaals gebruikmaken van het Early Renewal-aanbod”

    Hoe moet ik contractperiode lezen? gaat dat dan om de 2 jaar of 2+ 1 jaar…???

    Mijn inziens, vergelijkbaar met het 4mnd van te voren verlengen, zou ik in dat nieuwe jaar gewoon weer gebruik kunnen maken van de Early renewal….

    Wie weet hier een antwoord op? Alvast bedankt!

  52. Origineel geplaatst door Roald
    ga hem denk ik lkkr in belgie halen ofzo. z’on gratis iphone bij een abbo is puur een verkapte lening. je betaald je iphone in 2 jaar dubbel en dwars terug in vergelijking met een sim only abbonement. heb ik z’on idee…..

    Dit is dus niet zo. Een iPhone bij T-Mobile met 150 minuten en 150 sms kost €845 voor 2 jaar (uitgaande van de prijs die gold bij de introductie van de 3GS).. Als je nu 575 een iPhone in België kunt halen, en nu de actie van Vodafone gebruikt (eerste jaar helft van de prijs), kom je op €980. Dus het kost je algauw zo’n €150 extra wanneer je een los toestel met sim-only koopt..

  53. Origineel geplaatst door Patrick
    Lijkt wel of ik tegenstrijdige berichten lees. Maar de tekst van @Job l’Amie is wel duidelijk.Mijn 2 jarig contract loopt tot 20-12-2010. 4 maanden ervoor mag ik verlengen, dus 20-8-2010. Maar is dat met ontvangst van Iphone 4 of moet ik dan wachten tot 20-12-2010???Misschien toch maar even langs de shop in augustus.

    Ja hoor, dan kan je de 4 ook meteen meenemen, mits je betaald natuurlijk, is geen probleem. Heb ik al ervaring mee, ik moet 1 maandje langer wachten nu, en wel + 1 dag. Voor jou is dat dus op 21-08-2010, anders kan hun admin, het niet verwerken

  54. @General
    tjonge wat ben jij kortzichtig. Ik reageer normaal gesproken vrijwel niet maar jouw bericht haalt het bloed onder mijn nagels vandaan!
    iphoneclub levert een stukje dienstverlening voor de mensn die snel een overzicht willen van de (on)mogelijkheden van abo vernieuwing.
    Ik durf te wedden dat dit soort artikels de meeste hits hebben en het meest worden gewaardeerd door de bezoekers.
    Gonny, Jean-Paul en de mede schrijvers doen hun stinkende best om ons te bedienen.
    Dit wordt door mij en vele anderen zeer gewaardeerd! Als jij het hier niet mee eens bent, prima! Maar laat dan niet vervelende reactie achter!

  55. Echt ongelooflijk wat mensen doen om een telefoontje.

  56. Ik zou eigenlijk tevreden zijn met een 3GS maar vind het eenmalige prijsverschil erg weinig indien de abonnementen gelijk zijn met de iPhone 4. In dat geval kan ik zelfs nu beter een 3GS 16GB aanschaffen.

  57. Origineel geplaatst door Gerardus89
    Origineel geplaatst door Roaldga hem denk ik lkkr in belgie halen ofzo. z’on gratis iphone bij een abbo is puur een verkapte lening. je betaald je iphone in 2 jaar dubbel en dwars terug in vergelijking met een sim only abbonement. heb ik z’on idee…..Dit is dus niet zo. Een iPhone bij T-Mobile met 150 minuten en 150 sms kost €845 voor 2 jaar (uitgaande van de prijs die gold bij de introductie van de 3GS).. Als je nu 575 een iPhone in België kunt halen, en nu de actie van Vodafone gebruikt (eerste jaar helft van de prijs), kom je op €980. Dus het kost je algauw zo’n €150 extra wanneer je een los toestel met sim-only koopt..

    Maar zit je tenminste wél bij een provider met fatsoenlijke dekking… Is ook wat waard!

  58. @GeNeRaL: het staat je natuurlijk volkomen vrij om hier niet meer te komen en niet meer te reageren (graag zelfs)

  59. SuperSIM van Vodafone dat wordt een nieuwe iPhone 4!!!!!!!!!! Dooooooooooooeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiii T-mobile.

  60. Mijn contract loopt tot nov2010.
    Wat is nu wijsheid, opzeggen of verlenging regelen als de iphone4 in het land te krijgen is.
    Goede topic, maar door het vele tekst zie ik mijn beste keus niet.

  61. Vreemd, vorig jaar heb ik een Iphone 3GS genomen terwijl ik nog een abbonement had. Toen kon ik deze via “lost and stolen” kosteloos verlengen. Nu heeft T-Mobile dit blijkbaar een andere naam gegeven en kost het je ook nog geld. Bestaat het hele lost and stolen nu niet meer?

  62. Inderdaad, weet iemand hoe het klantwaardesysteem van T-Mobile in elkaar zit? Werken zij net als KPN met een systeem dat hoe hoger je klantwaarde is hoe meer korting je krijgt? (bij KPN op een schaal van a t/m f). Dat maakt het namelijk een stuk aantrekkelijker om een early renewal te doen met een eenjarig contract…

    Origineel geplaatst door Lennart
    En wat gebeurt er dan met je “Status” (een soort klantenwaarderings-systeem)? Een kennis van mij heeft bijvoorbeeld de “E status”…die best hoog is. Dus die kennis belt veel over haar bundel en kon dus ook gewoon een nieuwe iPhone krijgen van KPN. Ik neem aan dat je die status ook hebt bij T-Mobile? Die status raak je dan bij T-Mobile, met de aanschaf van een nieuwe Iphone 4, kwijt?

  63. Als je via een omweg momenteel de mogelijkheid hebt om je contract te ontbinden is het dan mogelijk om daarna weer een nieuw contract af te sluiten bij T-Mobile met de iPhone 4.

    Vind hem misschien toch wel leuk…

  64. Ik snap het punt niet over wie de (verkoop)rechten heeft van de iPhone.

    Als je een iPhone 4 wilt met een Vodafone of Hi abbo, dan kan dat toch gewoon? Bijv. via Phoneshop.nl

    Of zit ik mis?

  65. Maar is er ook een mogelijkheid dat je de afloop van je abbo naar voren kan halen. Voorbeeld als je abbo in januari afloopt dat je dat 2 maanden naar voren kan halen. Dus dat je abbo dan in november laat aflopen. Want als het in november is, kan je ieder jaar in juli al een nieuwe iPhone abbo verlengen (4 mnd van te voren).
    Met een early renewal regeling heb je elk jaar weer het zelfde probleem anders.

  66. Ik snap het even niet. Mijn contract loop half oktober af, kan ik dan 4 maanden eerder (zonder early renewal regeling) bij T-Mobile verlengen voor een nieuwe iPhone? Ik heb nu een iPhone300 abbo.

  67. Radioshack geeft je $200 voor een 3GS.

  68. Ik heb net gebeld met T-Mobile, en die kunnen niet bevestigen dat de Early Eenewal ook voor de 4G geldt. het schijnt dat het ook niet voor de 3g(s) was, dus vermoedelijk is het ook niet zo voor de 4g.
    verder is het niet mogelijk om het nu al aan te vragen, maar pas na de bekendmaking van de prijzen.

  69. @Bart: Iedereen kan gebruik maken van een Early Renewal. Idere klant van T-Mobile die dus eerder wil vernieuwen om eerder een nieuw toestel te ontvangen. Let op, dit kan maar één keer. Daarna moet eerst weer een regulier contract worden afgesloten voor je weer gebruik kunt maken van de Early Renewal. Bedenk ook dat als je contract nog een jaar loopt en je een Early Renewal met een termijn van 2 jaar neemt, je wel drie jaar met je toestel moet doen! Dat is lang! Bovendien komt er binnen die tijd vast en zeker weer een nieuwe iPhone ….
    Je kunt vier maanden voor het einde van je contract je contract (regulier) vernieuwen met een toestel (bv iPhone). Dat toestel ontvang je (voor zover op voorraad) direct. Je moet als je een iPhone neemt wel al je tariefplan laten aanpassen om optimaal gebruik te kunnen maken van de iPhone-mogelijkheden zoals visual voicemail, gratis onbeperkt gebruik van Hotspots binnen Nederland en snel internet.

  70. @Christiaan Wismeyer: Je kunt inderdaad vier maanden voor de einddatum van je lopende contract al vernieuwen en een iPhone nemen. Je kunt nu al vernieuwen dus. Even wachten op de nieuwe!

  71. een andere optie :

    Door de slechte verbinding van t-mobile kan je tmobile bellen. En als je dan kan bewijzen dat tmobile op zijn website heeft aangegeven dat er in jouw regio wel goed bereik is maar dat dat er dus helemaal niet is, dan kan je je contract opzeggen. Ik kreeg de keuze op een 30% korting of mijn contract opzeggen. Je kan dus simpel van je contract afkomen.

  72. @Tom D: Als je abonnement in januari afloopt kun je op z’n vroegst in september vernieuwen.
    Maar je kunt gebruik maken van de Early Renewal, als je dat de vorige keer tenminste niet ook hebt gedaan. Dan kun je dat nu al doen, of straks als de nieuwe iPhone beschikbaar is. Je nieuwe contract gaat dan in jan. 2011 in en het toestel ontvang je bij het vernieuwen van je contract.

  73. Origineel geplaatst door Christiaan Wismeyer
    Ik snap het even niet. Mijn contract loop half oktober af, kan ik dan 4 maanden eerder (zonder early renewal regeling) bij T-Mobile verlengen voor een nieuwe iPhone? Ik heb nu een iPhone300 abbo.

    Yep – Klopt helemaal.

  74. @GeNeRaL: Waar heb jij het over man!? waar in vredesnaam wordt hier Tmobile dan de grond ingetrapt door IPC?
    Het is gewoon een uitleg hoe en wat…meer niet!
    en wat dan nog als mensen het gehad hebben met Tmobile…is toch niet jou probleem of wel?

  75. @joblamie: Ok, thanks.
    Ben benieuwd wat dat speeltje mag gaan kosten hier in NL als ik mijn abbo verleng.

    @Margo: Natuurlijk wacht ik op een nieuwe, ik wil geen andere telefoon meer dan een iPhone

  76. Vraagje, ik heb een T-mobile contract, maar geen iPhone variant. Hij loopt in November af. Uiteraard wil ik graag mijn nummer behouden. Hoe kan ik dit het beste aanpakken? Geld voor mij ook een contractverlenging? Of een nieuw contract die ik in november in kan laten gaan (wel of geen 60,- betalen?)

    Ben erg benieuwd of iemand dit weet!

  77. En als ik van een i300 naar een i150 abo wil? Augustus 2008 afgesloten.

  78. Ik stapte destijds over van Orange naar T-Mobile. Kreeg aanbod om 3G te nemen met 16Gb voor 19,95. Ze wilden me zo graag houden als klant.

    Mijn contract loopt 19 feb 2011 af en zou dan technisch gezien in oktober mogen verlengen. Maar ik vermoed dat een Iphone 4 me dan wel veel poen gaat kosten…

    en ja dan weer 2 jaar aan Terror Mobile vast

  79. @Paul N: Dat kan, tegen bijbetaling van 67,50 en 9,80 per maand.

  80. early renewal geldt dus als je hetzelfde contract houdt. nu wil ik dus terugstappen van 300 min naar 150min. Hier zou het dus in principe niet voor gelden. Ben dan wel erg benieuwd wat ze dan wel bieden voor een bestaande klant, die klant wil blijven maar een lager abonnement wil….iemand zelfde ervaring of een idee hierover?

  81. Ik heb met de klantenservice gebeld van t-mobile en ben ook langs de winkel geweest, en ze vertellen me allebij dat de early renewal niet geld voor de Iphone, ze weten het nog niet zeker of het bij de Iphone 4 ook zo is maar met de voorgaande Iphones kon het niet. (wat ze mij vertelde) Ik hoop dat hier verandering in komt want ik zou ook graag een Iphone 4 hebben.

  82. Met verbazing lees ik reacties van mensen die doodleuk (opnieuw) met T-Mobile in zee willen gaan. Dit ondanks de groeiende problemen met het netwerk. Waarom niet even een dagje naar Gent of Rome (zeer goedkope retourtjes!) en een simlockvrije iPhone ophalen en deze combineren met een probleemloze sim van Vodafone. Echt, ik snap het niet maar dat zal ongetwijfeld aan mij liggen. Sterke voor de (toekomstige) T-Mobile klanten.

  83. wel shocking dat Apple een goeie deal met een provider voor klanttevredenheid laten gaan

  84. Als ik het goed begrijp kan ik met de Early Renewal-regeling mijn contract met een jaar(12 maanden) verlengen en ik krijg de Iphone 4 zodra hij in Nederland is.

    Betekend dit dus dat je een 1 jarige contract kan nemen met een Iphone 4?

  85. Origineel geplaatst door Marc
    Met verbazing lees ik reacties van mensen die doodleuk (opnieuw) met T-Mobile in zee willen gaan. Dit ondanks de groeiende problemen met het netwerk. Waarom niet even een dagje naar Gent of Rome (zeer goedkope retourtjes!) en een simlockvrije iPhone ophalen en deze combineren met een probleemloze sim van Vodafone. Echt, ik snap het niet maar dat zal ongetwijfeld aan mij liggen. Sterke voor de (toekomstige) T-Mobile klanten.

    Ik denk dat je dan heel wat duurder uit bent.
    En niet iedereen heeft zo veel geld ervoor over.

  86. Origineel geplaatst door schaap
    Ik heb met de klantenservice gebeld van t-mobile en ben ook langs de winkel geweest, en ze vertellen me allebij dat de early renewal niet geld voor de Iphone, ze weten het nog niet zeker of het bij de Iphone 4 ook zo is maar met de voorgaande Iphones kon het niet. (wat ze mij vertelde) Ik hoop dat hier verandering in komt want ik zou ook graag een Iphone 4 hebben.

    Ik ben eerlijk gezegt ook bang dat het niet geld voor de Iphone 4. Omdat er nergens keihard gezegt word dat het met de Iphone 4 wel kan.

  87. Origineel geplaatst door schaap
    Ik heb met de klantenservice gebeld van t-mobile en ben ook langs de winkel geweest, en ze vertellen me allebij dat de early renewal niet geld voor de Iphone, ze weten het nog niet zeker of het bij de Iphone 4 ook zo is maar met de voorgaande Iphones kon het niet. (wat ze mij vertelde) Ik hoop dat hier verandering in komt want ik zou ook graag een Iphone 4 hebben.

    Met de voorgaande iPhones kon het zeker wel. Ik heb in de T-Mobile shop 2 jaar geleden met early renewal de 3G gehaald. Toen was het nog gratis. Vind het ook redelijk absurd dat je er nu 70 euro voor moet betalen (in het geval dat je huidige mobiel echt kapot is). Is je telefoon al kapot, moet je boven op je resterende maanden nog voor 1 of 2 jaar extra tekenen, bijbetalen voor een telefoon en nog eens 70 euro neerleggen.

    Denk niet dat ik dit keer voor early renewal ga. Mijn 3G werkt nog prima. Dus, of ik haal een simlock vrije, zit mijn contract uit (loopt tot begin maart 2011) en stap over op SIM only van Vodafone. Of (*vingers gekruist*), ik stap in december over op Vodafone met nummerbehoud waarbij dat abonnement dan wel pas in maart 2011 ingaat, maar ik wel al in december de iPhone heb (laat Sinterklaascadeautje/vroeg Kerstcadeautje :D).

  88. Aiaiai wat moet ik lachen om al die apple fans die niet kunnen wachten totdat ze WEER 2 jaar aan de slechtste provider van NL vastzitten. Damn wat een treurigheid.

  89. Ik heb een abbo van 1 jaar afgesloten eind april. Zou het slim zijn om met de early renewal er een jaar 1 abbo + iphone 4 bovenop te doen?

  90. Volgens mij geldt de verkorte opzegtermijn van 1 maand alleen voor particulieren. Heb je een zakelijk abonnement, dan geldt er een opzegtermijn van 3 maanden.

  91. Eén onduidelijkheid in het verhaal van Early Renewal is bijvoorbeeld, dat T-Mobile aangeeft dat je eerst je oude contract moet uitdienen. Maar bij tipgever Sebas (die eind april 2010 zijn iPhone-abonnement verlengde met twee jaar) loopt het contract al op 19 augustus 2010 af. Wellicht is er daarbij gekeken naar zijn voorgaande contract.

    Ik zit hier met hetzelfde, en als ik op mijn T-moblie kijk staat er ook nog dat mijn contract in 2010 afloopt, zou het kunnen zijn dat ze het bij t-mobile mobile zelf nog niet allemaal op een rijtje hebben en je alsnog je abbo probeert te verlengen/vernieuwen je toch in het bezit kan komen voor een iPhone4

  92. Jeetje wat een drama hier zeg…
    Ligt het nou aan mij? Zo ingewikkeld is het toch niet?
    *Mijn oplossing: 2 Abonnementen, abonnementen om en om per jaar verlengen met 2 jaar, heb je ieder jaar een nieuw toestel en hoef je nooit bij te betalen én altijd bereik met 2 verschillende providers! * 🙂

  93. @Gonny van der Zwaag: en wat noem je absurt veel?

  94. Dus als je al eens een lost and stolen optie hebt gedaan de vorige x geldt deze optie niet..?
    Wel raar idd dat ze het nu anders noemen en het ineens €70 kost haha!
    Maar voor de andere mensen is nu lost en stolen ook niet meer mogelijk zeker.

  95. Maar Krijg je dan wel eigenlijk een Micro sim kaartje of moet je dan gewoon in je sim knippen: ?

  96. Ik neem aan dat er volgend jaar in juni de vernieuwde versie van de 4g uitkomt. Is tot nu toe elk jaar toch? Moet nog eff een jaartje rondlopen met me 3Gs.

  97. @Pieter Schouten

    Toen ik het opgezegd had, 1,5maand terug, was er nog niks bekend over eventuele datum etc?

    En 12 juli is hij nog helemaal niet uit… dus hoe wil ik hem dan verlengen
    zal die 2/3 weken moeten overbruggen.. (dit dus gwn door een prepaidje :))

  98. Mijn abbo van mijn iPhone 3gs loopt af in april 2012.
    Het is allemaal heel verleidelijk maar is het nou slim om via easy-renewal de iPhone 4 te bemachtigen?
    Ik vind hem egt heel vet!

    En klopt het dat als ik dus via die regeling weer een 2 jarig abbo neem dat ik dus 4 jaar aan t-mobile vastzit?

  99. Ik snap niet dat jullie je zo gek laten maken. Is jullie oude Iphone nu niet meer goed genoeg? Wat als er binnen een jaar weer een nieuw model uitkomt, wil iedereen die dan ook weer hebben?
    Het is een gadget voor mij, en die moet vooral betaalbaar blijven. Ik heb een 3Gs 16gb en die voldoet prima. De Iphone 4 biedt voor mij niet die extra’s om hem persé aan te schaffen. Het model van de Iphone 3G(s) vindt ik persoonlijk mooier en is voor mij het kenmerk van dit model. Maar dat is persoonlijk.

  100. @Arthur: Je zit er dan inderdaad 46 maanden aanvast. Je huidige contract wordt niet kwijtgescholden of iets dergelijks. De looptijd van het nieuwe contract wordt bij de oude opgeteld.

    Ik meen dat je je abbonement niet kan downgraden, alleen upgraden. Mocht je bijvoorbeeld dus minder gaan bellen in de toekomst, wellicht door een zakelijke telefoon, zit je vast aan je dan te grote bundel.

    Mijn contract loopt tot 14 september 2011. Ik houd het wel vol. Maar dat is om persoonlijke redenen omdat ik mijn 3GS toereikend vind met een jailbreak. Een verbeterde camera hoeft van mij namelijk niet.

  101. Ik ben ff in de war.
    Mijn iPhone 3G-abbo loopt 30 september af. Dat is 2,5 mnd na het uitkomen van de iPhone4.
    Ik kan mijn contract 4 mnd voor het aflopen verlengen.
    Moet ik dan nog €70,- betalen voor een early renewal? Ik neem aan van niet toch?

  102. Origineel geplaatst door Daejji: Die van mij loopt per 11 juli af, maar heb nog niks opgezegd en wil eigenlijk eerst afwachten of T-Mobile nou echt het alleenrecht heeft of niet. Opzegtermijn bij T-Mobile is toch 1 maand?

    3 maanden..

  103. @ Dawes (over klantwaarderingssysteem):
    Ik weet dat ik toen ik mijn iPhone 3G ging halen dat ik ook een of andere status had dat ik een aardige korting kreeg (al een tijdje lid ;)).
    Kon hem bijna voor niks meenemen toen (3G 16GB).
    Maar hoe het precies zit heb ik eigenlijk GEEN idee van…

    Maar hoop wel dat het ook gaat gelden als ik voor de iPhone 4 ga met verlenging van contract…

  104. Origineel geplaatst door Victor
    Aiaiai wat moet ik lachen om al die apple fans die niet kunnen wachten totdat ze WEER 2 jaar aan de slechtste provider van NL vastzitten. Damn wat een treurigheid.

    En wat moet ik lachen om types als jij die problemen hebben met een provider en dan doen alsof IEDEREEN problemen heeft met die provider. Die vergeet ff dat er duizenden wel gewoon tevreden zijn en dus tevreden verlengen.
    Ik heb hier in de stad ook altijd bereik, altijd vol 3G, thuis, op het werk, in de stad.
    En ja, op sommige locaties valt het 3G weg, maar ik ken iemand die Vodafone heeft en waarbij het op sommige locaties ook weg valt.
    Ja, ik weet dat Vodafone in de meeste gevallen iets beter is, maar veel mensen hebben geen klachten over T-Mobile.

  105. Origineel geplaatst door Vincent
    Ik ben ff in de war. Mijn iPhone 3G-abbo loopt 30 september af. Dat is 2,5 mnd na het uitkomen van de iPhone4. Ik kan mijn contract 4 mnd voor het aflopen verlengen. Moet ik dan nog €70,- betalen voor een early renewal? Ik neem aan van niet toch?

    Je aan name is goed. Blij?

  106. Wat ik nr afvraag is waarom mensen altijd het nieuwste willen hebben. Nu weer een iPhone 4 waarmee je niet eens voorop loopt, en even later ontevreden zijn omdat er weer een nieuwe versie is. Overigens lijkt mij “Het venijn zit ‘m misschien in de woordkeuze: er kwam geen iPhone 4G, wel een iPhone 4” niet juist. Waar het om gaat is dat er werd gezegd dat er geen opvolger van de 3GS kwam. Dat die toevallig niet 4GS heet, is niet van belang.

  107. Heb een 3GS abo genomen min of meer op de releasedag, dat 2-jarig contract loopt af in augustus 2011. A.k.a. in augustus 2011 loop ik weg met een iPhone 5 😉

  108. Lekker handig voor T-mobile zo’n actie. Er zullen vast genoeg mensen zijn die nog één jaar of zelfs langer vastzitten aan hun huidige abo en zich laten verleiden door deze ‘actie’. Ik vind de iPhone 4 niet vernieuwend genoeg om nu al een verlenging aan te gaan, wetende dat er volgend jaar misschien weer een nieuwe uitkomt.

    Daarnaast mag ik hopen dat de mensen die zich onlangs hebben ‘laten strikken’ voor een nieuwe iPhone 3GS incl abo er een zaak van gaan maken. Het is naar mijn mening heel makkelijk om T-Mobile aan te klagen; belachelijk dat je zo met je klanten omgaat. Beetje gaan mierenneuken over dat het een iPhone 4 is ipv 4G….ongelofelijk.

  109. @Gonny van der Zwaag: dat kan ik niet geloven.. want waarom zou je hem dan niet simlockvrij halen.. dan ben je paar 100 euro goedkoper uit

  110. Hieronder mijn reactie van T-mobile:

    Geachte heer Van Gelder,

    Wij bedanken u voor uw e-mailbericht en geven hierop graag de volgende reactie.

    U vraagt ons of u met uw huidige contract in aanmerking komt voor een vernieuwing met de nieuwe iPhone. Op dit moment kunt u helaas nog niet vernieuwen, omdat er nog een contractvernieuwing in moet gaan op 17 juli 2010 voor de duur van 24 maanden.

    Ook wilt u weten of u in aanmerking kunt komen voor een Early Renewal. Op dit moment is er bij T-Mobile nog niets bekend over de prijzen van de nieuwe iPhone, wanneer wij deze aan kunnen bieden en of dit in combinatie met Early Renewal mogelijk is. Zodra hier meer over bekend is, wordt dit direct bekend gemaakt via onze website. Wij adviseren u dan ook onze website http://www.t-mobile.nl in de gaten te houden.

    We vertrouwen erop u hiermee naar uiterste tevredenheid te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,
    T-Mobile Klantenservice BV

    Sanne de Krom

  111. @Thijs van Gelder:
    even een vraagje…
    welke einddatum staat er als je inlogt op de tmobile site?
    staat daar dan 17 Juli of al de nieuwe einddatum?

  112. Ik heb de afgelopen dag veel gezocht naar mijn vraag, maar nergens kunnen vinden. Hopelijk weten jullie hier een antwoord op;

    Ik heb nu een Vodafone abonnement tot april volgend jaar. Ik heb mijn toestel (nokia e71) + abo vorig jaar gekocht bij Phoneshop.nl. Nu wil ik graag een iphone. Kan ik via Phoneshop.nl dan mijn abo bij Vodafone voortijdig verlengen? Gaat Vodafone dat goedkeuren? Heeft iemand hier ervaring mee?

    Alvast bedankt voor jullie reacties ..

  113. Mensen, als ik 4 maanden voordat mn huidige abbo afloopt bij Hi verleng bij T-Mobile (Als de 4g uitkomt). Krijg ik dan geen problemen met de microsim? Aangezien mn oude Hi sim voor die resterende 4 maanden niet in de 4g zal passen..

  114. Origineel geplaatst door Dominique
    Mensen, als ik 4 maanden voordat mn huidige abbo afloopt bij Hi verleng bij T-Mobile (Als de 4g uitkomt). Krijg ik dan geen problemen met de microsim? Aangezien mn oude Hi sim voor die resterende 4 maanden niet in de 4g zal passen..

    Sowieso werkt een Hi sim niet in de iPhone 4, omdat ie waarschijnlijk niet simlockvrij is.

  115. @Job l’Amie: Dus in principe heb je aan dat vervroegd overstappen niks wanneer je niet al bij T-Mobile zit..

  116. Origineel geplaatst door Dominique
    @Job l’Amie: Dus in principe heb je aan dat vervroegd overstappen niks wanneer je niet al bij T-Mobile zit..

    Inderdaad. Early Renewal is alleen beschikbaar voor mensen die reeds een T-Mobile abonnement hebben lopen. Niet voor mensen die nog een abonnement elders hebben lopen.

  117. @madboy1973:

    Origineel geplaatst door madboy1973
    Eén onduidelijkheid in het verhaal van Early Renewal is bijvoorbeeld, dat T-Mobile aangeeft dat je eerst je oude contract moet uitdienen. Maar bij tipgever Sebas (die eind april 2010 zijn iPhone-abonnement verlengde met twee jaar) loopt het contract al op 19 augustus 2010 af. Wellicht is er daarbij gekeken naar zijn voorgaande contract.Ik zit hier met hetzelfde, en als ik op mijn T-moblie kijk staat er ook nog dat mijn contract in 2010 afloopt, zou het kunnen zijn dat ze het bij t-mobile mobile zelf nog niet allemaal op een rijtje hebben en je alsnog je abbo probeert te verlengen/vernieuwen je toch in het bezit kan komen voor een iPhone4

    Heb ik ook: In “Mijn T-Mobile’staat als ‘einddatum contract’ Mei 2011 terwijl ik een paar maanden geleden een early renewal gedaan heb voor 2 jaar bovenop mijn nog 1 jaar lopende oude contract. Zou dat alleen ‘fout’ op de site staan? (alleen eerste abo) Meerdere mensen dit? BV @ Thijs van Gelder

    @ Madboy Laat graag weten of je gewoon kan verlengen met Iphone 4 als je dat gaat proberen!

  118. Ik heb dit toen ook gedaan (early renewal). En mijn contract loopt in juli 2010 af + 2 jaar.

    Onlangs probeerde ik even mijn contract online te vernieuwen en dan komt er te staan:

    U komt niet in aanmerking voor een contract vernieuwing.

    Dit gaat dus waarschijnlijk niet.

  119. Origineel geplaatst door Leo
    Heb een 3GS abo genomen min of meer op de releasedag, dat 2-jarig contract loopt af in augustus 2011. A.k.a. in augustus 2011 loop ik weg met een iPhone 5

    Dit lijkt mij de aller verstandigste houding t.o.v. het jaarlijks uitkomen van een nieuwe iPhone, als je er 24 mnds contracten bij afsluit. Je kunt immers wel aan de gang blijven met Early Renewals.. Ik ben blij dat ik de 3Gs links heb laten liggen, ik kan straks hassle-free (zonder Early Renewal) verlengen voor de iPhone 4. En 3Gs bezitters inderdaad weer een jaar later voor de iPhone 5. Straks zit je tot 2012 vast aan abonnement (met zo’n actie +Early Renewal) en kan je 3 jaar lang geen nieuwe iPhone meer nemen. Dan kun je toch beter 1 x per 2 jaar ‘upgraden’, in plaats van blind proberen elk jaar de nieuwe iPhone te krijgen met 24mnd abo’tjes.
    Je kunt nog zo boos zijn op T-Mobile dat ze klanten er in geluisd hebben, maar iedereen waarschuwde dat het zaakje ‘rook’ en dat het op zich een vreemde actie was, wat niet in de haak leek. Als ik word gebeld om voor minder geld een duurder model te ontvangen, gaat er bij mij een lampje branden. Dat kan nl. niet, T-Mobile heeft al eens toegegeven dat ze op de verkoop van de iPhone nagenoeg geen winst maken.

  120. Denken jullie dat de iPhone 4 via contractsvernieuwing goedkoper wordt dan met nieuw abonnement?

  121. mijn contract 12 juni afgelopen maar heb 4 manden terug mijn abonnement verleng met 2 j abonnement. heb nu 4maanden 3g. op t mobile site staat er dat mij contract afgelopen en verlengen!

    ik vind beetje raar als ik direct mijn contract nu ga vernieuwen, krijg ik nog een telefoon maar geen idee heb nog niet gedaan.

  122. Volgens een mevrouw gister bij T-mobile kan ik wel 4 maanden eerder verlengen met mijn abbonement dat dec 2010 afloopt maar dan betaal je als je je nieuwe iphone 4 gelijk gaat gebruiken dubbele abb. kosten? Dus 4 maanden dubbele abb kosten???

  123. Origineel geplaatst door meesvanderleeden@hotmail.com
    Volgens een mevrouw gister bij T-mobile kan ik wel 4 maanden eerder verlengen met mijn abbonement dat dec 2010 afloopt maar dan betaal je als je je nieuwe iphone 4 gelijk gaat gebruiken dubbele abb. kosten? Dus 4 maanden dubbele abb kosten???

    Je betaalt alleen dubbele abonnementskosten als je twee abonnementen hebt. Als je T-Mobile abonnement tot december loopt, kun je in augustus al vernieuwen, dus een nieuw abonnement afsluiten. Dat komt mooi uit want dan is de iPhone 4 ook al op de markt. De iPhone ontvang je direct (dwz afhankelijk van de leveringstijd) en het nieuwe abonnement gaat in december, na afloop van je huidige contract in. Je hebt dan maar één abonnement en je betaalt uiteraard alleen voor dat abonnement. Als je op dit moment nog geen iPhone abonnement hebt is het wel verstandig om, zodra je je iPhone gaat gebruiken, je tariefplan te wijzigen in een speciaal iPhone tariefplan (waar snel internet, belminuten, sms’jes, visual voicemail en gratis gebruik van Hotspots in Nederland bij inbegrepen zit).

    Nog even over het Early Renewal: het is nog niet duidelijk of dit mogelijk zal worden voor de iPhone. Het geldt in het algemeen voor andere vernieuwingen, maar met de iPhone moeten we het nog even afwachten. Ik zou het wel afraden, zeker als je een contract voor 24 maanden afsluit. Je zit er dan twee jaar plus de tijd dat je huidige contract nog loopt aan vast. Er komen inmiddels weer nieuwe iPhones. Je kunt het Early Renewal beter gebruiken voor waar het voor bedoeld is; als je je toestel kwijtraakt en je abonnement loopt nog een poosje door.

  124. Origineel geplaatst door Margo</aDe iPhone ontvang je direct (dwz afhankelijk van de leveringstijd) en het nieuwe abonnement gaat in december, na afloop van je huidige contract in. Je hebt dan maar één abonnement en je betaalt uiteraard alleen voor dat abonnement.

    Bedankt voor je reactie. Dus eigenlijk komen ze je tegemoet omdat ze je graag als klant houden en hoef ik niet mijn hele abb. te wachten met gebruiken van mijn nieuwe iphone. Ik heb nu ook een abb bij T-mobile met iphone 3G dat in dec afloopt.

  125. Origineel geplaatst door Mees
    Origineel geplaatst door Margo</aDe iPhone ontvang je direct (dwz afhankelijk van de leveringstijd) en het nieuwe abonnement gaat in december, na afloop van je huidige contract in. Je hebt dan maar één abonnement en je betaalt uiteraard alleen voor dat abonnement. Bedankt voor je reactie. Dus eigenlijk komen ze je tegemoet omdat ze je graag als klant houden en hoef ik niet mijn hele abb. te wachten met gebruiken van mijn nieuwe iphone. Ik heb nu ook een abb bij T-mobile met iphone 3G dat in dec afloopt.

    Precies. Je kunt via T-Mobile zelf (telefonisch, shop, webshop) altijd vier maanden voor afloop van je contract, je contract al vernieuwen, waarbij je al je nieuwe toestel in ontvangst kunt nemen. Via andere kanalen is dit drie maanden van tevoren. Het contract zelf gaat pas in als je oude contract is verlopen.

  126. @michal (ID 222827) – Tja, dat het niet voor de iPhone 4 geldt, kan best. Maar de tipgever (Sebas) heeft expliciet gevraagd naar overstappen naar de iPhone 4 en bij hem kan het wel. Is blijkbaar nogal afhankelijk van de helpdeskmedewerker die je treft. Kortom: er is niet één waarheid bij T-Mobile.

  127. @michal (ID 222823) – Ja hoor, dat kon bij de iPhone 3GS ook al. Je betaalt alleen absurd veel voor het toestel bij.

  128. @Schaap – In het begin was het 999 euro bijbetalen voor het toestel. Huidige tarieven heb ik niet paraat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.