Reacties voor: iPhone 4-bezitters VS kunnen 15 dollar om antenneprobleem aanvragen

Amerikaanse iPhone 4-bezitters die last hadden van de antenneproblemen maar geen bumper hebben aangevraagd bij Apple, kunnen vandaag een schadevergoeding van 15 dollar aanvragen via een speciale site.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 15 reacties

  1. Ik heb de 4 gekocht na die actie afliep. Vind het vrij vreemd dat het een tijdelijke actie was. Het ‘probleem’ blijft bestaan. Heb m’n eigen bumper moeten kopen 🙂

  2. @Bubbly:

    Als jij toen pas een iPhone 4 hebt gekocht vind ik ook niet dat je reden tot klagen hebt.
    Iedereen wist toen wel van het “probleem”..dat je dan alsnog een iPhone 4 koopt is dan voor eigen risico.

  3. Ik eis 50 euro in Nederland!

  4. Ik heb mijn iphone na de bumper vergoeding gekocht. Apple heeft het toestel aan mij verkocht, en nooit wat verteld over het antenne probleem .

  5. @Beaux:

    Antenne “probleem” was zeer groot in het nieuws en stond zo’n beetje in alle kranten.
    Verder heeft Apple ook gezegd dat het niet echt een probleem is, en dat bijna alle toestellen het hebben.
    Verder heb je er in Nederland zo goed als geen last van volgens mij.
    Ik had er in elk geval nooit last van..nooit problemen mee gehad.

    Als je er wel veel last van had had je het toestel toch terug kunnen brengen?

  6. apple is gestaakt met het verstrekken van gratis hoesjes toen bewezen is dat het probleem niet bestond, en dat andere smartphones (nokia,samsung ea.) hetzelfde probleem vertoonde. De filmpjes stonden op Apple’s website en daarmee werd naar buiten gecommuniceerd dat het probleem dus vooral een media buzz was die niet klopte.

    Ik heb overigens mijn iphone 4 al een lange tijd en merk inderdaad dat in de (pijnlijk vol te houden) deathgrip mijn iphone signaal verliest, maar heb dit nog nooit daadwerkelijk tijdens gebruik gemerkt.

  7. Ik ben een iphone 4 bezitter en heb er dagelijks last van wanneer ik op het internet zit via 3G. Erg vervelend. Misschien weer een reden om eens een kijkje te nemen bij de concurrenten. Want hoe apple met zijn klanten omgaat is niet echt netjes. Eerst zeggen dat er niks aan de hand is en dan rubbertjes uit delen. Ze hebben waarschijnlijk een eigen manier van humor!

  8. Origineel geplaatst door Ferry
    apple is gestaakt met het verstrekken van gratis hoesjes toen bewezen is dat het probleem niet bestond, en dat andere smartphones (nokia,samsung ea.) hetzelfde probleem vertoonde.

    Hele tegenstrijdige stelling natuurlijk, want er is of helemaal GEEN probleem of alle toestellen (waaronder ook Nokia, Samsung ea en iPhone) hebben WEL een probleem…

    Dus wat is/was het nou???

  9. @dmr:

    Hoe weet jij dat het door het “antenne-probleem” komt en niet omdat de provider daar bijvoorbeeld gewoon slecht ontvangst heeft?? Valt 3G ook weg als je het toestel gewoon ff op een tafeltje legt?

    Ik zelf heb nog nooit een gesprek gehad die is weggevallen of wat dan ook.
    Hoe dan ook..de 4S heeft hier blijkbaar helemaal geen last van

  10. @dmr:

    komt niet door je iphone hoor maar
    het triestig 3G signaal bij vele
    providers
    hebben andere smartphones net zo goed last
    van

  11. @lonerider

    Het komt echt door mijn iphone. Wanneer ik de anntenes aanraak valt het hele bereik soms weg zodra ik mijn iphone los laat komt het bereik direct weer terug. Dit hoeft uiteraad niet bij iedereen zo te zijn maar bij mij is het helaas wel het geval.

  12. @ daejji

    Toen ik mijn iphone nog in een case gebruikte had ik geen enkel keer last van signaal verlies. Maar sinds ik mijn iphone zonder case en op een bepaalde manier vast houd valt soms het hele bereik weg voornamelijk het 3G signaal. En wanneer ik mijn toestel lost laat komt signaal direct weer terug.

  13. Door dat antenne-probleem werd de iPhone 4 helaas een blunder. Een technische blunder, terwijl het een zeer strakke toestel is.
    Deze fout heeft Apple bij de iPhone 4S hersteld.

    Maar goed, zowel de 4 als de 4S sla ik over en wacht ik op de volgende iPhone.

  14. Origineel geplaatst door Daejji
    @Bubbly:Als jij toen pas een iPhone 4 hebt gekocht vind ik ook niet dat je reden tot klagen hebt. Iedereen wist toen wel van het “probleem”..dat je dan alsnog een iPhone 4 koopt is dan voor eigen risico.

    Ze hebben geschikt in de VS omdat ze fout zitten en ze hebben het probleem niet verholpen na het was aangetoond, dus nu kunnen Nederlands ook aanklagen en daarop wijzen?

  15. Je hoeft alleen maar je pink of vinger op het plekje te houden waar op de foto een rode pijl naar wijst. Dat is het probleem. Moet je bij andere smartphones werkelijk een zgn. deathgrip doen, is dit al voldoende voor signaal verlies bij de iPhone 4.
    Ik heb er praktisch niet zoveel last van, maar merk het wel als ik op 3G surf en ergens zwak bereik heb. Zorg ik dat ik met m’n vingers niet de antennes met elkaar ‘verbind’ dan zie je de streepjes opklimmen en weer terugtrekken wanneer m’n pink (van m’n rechterhand, die achterlangs het toestel gaat als de iPhone in je hand ligt) de antennes ‘verbind’ door die op het zwarte streepje de leggen….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.