Reacties voor: iPhone 3GS wint derde prijs in Topper Awards 2010 van Consumentenbond

De iPhone 3GS heeft de derde prijs gewonnen in de verkiezing van Topper Awards 2010 van de Consumentenbond. Het Bel-me-niet Register won de hoofdprijs, gevolgd door Windows 7.

Reacties: 20 reacties

  1. Sinds mijn aanmelding bij het ‘bel-me-niet’-bolwerk, ben ik nog nooit zo vaak gebeld.
    En dat is helaas geen grapje.

  2. Origineel geplaatst door karel-willem
    Sinds mijn aanmelding bij het ‘bel-me-niet’-bolwerk, ben ik nog nooit zo vaak gebeld.En dat is helaas geen grapje.

    Hier komen ze steeds vaker aan de deur na het inschrijven. Ze mogen niet bellen dan maar anders.
    Ik vind dit zeker geen terechte winnaar (behalve bij de mensen waar het wel werkt..)

  3. @karel-willem: Ik heb juist dat sinds dat ik me aangemeld heb enkele jaren geleden …geen last meer…heerlijk.

    @Jeffmeister: Ik denk dat je de schuld niet bij de bel me niet register moet leggen maar bij de bedreijven. Ik vind het register juist wel een heel sterk idee. Je moet ook begrijpen dat grotere bedrijven daarbij aangesloten zijn om de wil van de consument tegenmnoet te komen. Er zijn ook genoeg bedrijven die daar gewoonweg geen gehoor daan geven en niet gebruiken.

  4. @Jeffmeister: Maar je zegt dus, dat het Bel-me-niet Register niet goed werkt, omdat bedrijven nu steeds vaker aan de deur komen? Dat lijkt me een kromme argumentatie.

    (verklaarbaar is het wel, want als het niet linksom lukt, doen ze het rechtsom, makkelijk zat)

  5. Gek dat ze winnen.
    Dat register is niet erg origineel, bestaat al veel langer onder andere naam.

  6. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Jeffmeister: Maar je zegt dus, dat het Bel-me-niet Register niet goed werkt, omdat bedrijven nu steeds vaker aan de deur komen? Dat lijkt me een kromme argumentatie.(verklaarbaar is het wel, want als het niet linksom lukt, doen ze het rechtsom, makkelijk zat)

    Het werkt misschien wel goed, maar niet bij mij.
    Ze moeten iets om de mensen te bereiken en dan gaan ze aan de deur hun spul verkopen.

  7. @karel-willem:
    Heb me daar niet bij aangemeld.. Mensen vergeten dat ze niet verplicht zijn om een gesprek aan te gaan, gewoon haast een natuur van mensen om mensen te woord te staan.
    Als ik gebeld wordt door die reclamebullshit en ik hoor gelijk al dat ze willen beginnen dan zeg ik nee dank u en hang ik gelijk op, niet dit of dat..gewoon uit dat ding..paar keer gedaan, nooit weer gebeld.
    Ik vraag er niet om, laat ze oprotten..ophangen die figuren..bij de deur idem..gaat de deur voor zijn neus dicht.

  8. Wat is er mis een ING Toprekening? Iemand hier die dat weet?

  9. Bel-me-niet register werkt niet. OPTA geeft aan regelmatig en veel klachten te krijgen mbt overtredingen, was recentelijk zelfs nog in het nieuws. Een onterechte winnaar lijkt mij.

    Maar dat de iPhone eindigt achter Windows 7?? Klinkt mij meer in de oren als een run op W7 door wanhopige XP/Vista gebruikers die deze cijfers hebben bewerkstelligd.

    W7 is een rectificatie van de fout die Vista heet, de iPhone een innovatie.

    Valt me tegen van de Consumentenbond die doorgaans toch wel grondig en eerlijk te werk gaan, ook mbt enquetes onder consumenten zelf.

  10. Bel-Me-Niet.. Ik ken het niet maar wat is de bevoegdheid van dat bedrijf? Hoe kan een 3rd party bedrijf er voor zorgen dat een bepaald persoon jou niet meer belt?

    Lijkt me eerder dat zij zelf de telefoonnummers gaan misbruiken voor nog meer reclame.

  11. Nee, het is wel degelijk onderdeel van Telecomwetgeving (OPTA) met sancties.
    Of dat in de praktijk ook werkt…. niet altijd dus.

  12. Als je een iPhone hebt kun je je inschrijven op het bel me niet register
    dus gelijk lol!

  13. Origineel geplaatst door mpke
    Bel-Me-Niet.. Ik ken het niet maar wat is de bevoegdheid van dat bedrijf?

    Bel-Me-Niet is geen bedrijf, maar wordt beheerd door de Stichting Infofilter. Het Ministerie van Economische Zaken heeft wettelijk ingesteld dat zij het filter beheren. Hier meer info. Het is wel van een andere orde dan bijvoorbeeld Stichting BREIN: dat is een private handhavingsorganisatie en heeft volgens mij niet het ‘goedkeuringsstempeltje’ van de overheid. Dat EZ de Consumentenbond-prijs in ontvangst nam, zegt ook wel iets.

  14. @Jeffmeister: Volgens mij is dat juist een bewijs, dat het Bel-Me-Niet Register veel te goed werkt. De marketeers kunnen niet meer bellen, dus zoeken ze naar andere mogelijkheden.

  15. Prima uitslag. Ik word niet meer gebeld voor onzin. Een ergenis wegnemen is vaak belangrijker dan het hebben van een mooie gadget. Daarnaast is de 3GS natuurlijk slechts een stapje meer dan de 3G. Als dit onderzoek wat eerder had plaatsgevonden, was de uitslag mogelijk wel heel anders. Achja, statistieken…

  16. Wordt ook niet vaak meer gebeld, maar net als met het verbod op spam mail (zakelijk) krijg ik daar toch ook nog dagelijks mee te maken, en ja van Nederlandse bedrijven.

  17. Beter dat ze langs gaan: je ziet wie je voor je hebt, ze moeten naar je toe en vind ik minder een inbreuk op privacy. Bellen is zo simpel en irritant. Sluit me verder aan bij Bas: Bel-Me-Niet is terechte winnaar.

  18. Als je in acht neemt hoe klein de update was ten opzichte van de 3G dan is het nog een knappe prestatie. Windows 7 op de tweede plaats snap ik ook wel. Na het dramatische Vista is het echt een verademing. Ik heb nog geen fout in 7 meegemaakt. Het is natuurlijk waar je hart ligt en ben zeer tevreden met Mac maar Windows 7 doet zeker niet onder voor OSX. Op mijn Mac lijkt Windows 7 zelfs sneller dan op mijn PC (die het ook met iets mindere specs moet doen). Maar als je kijkt voor hoe weinig je een redelijke PC kan krijgen dan is het een heel redelijk alternatief als de toch wel prijzige Mac je te gortig wordt.

  19. BEL me niet, een DEUR bel is toch ook een bel ?
    Ik ga een belooknietaanregister starten 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.