Reacties voor: iPhone 3GS blijft beschikbaar als budgetmodel

Apple blijft de zwarte 8GB iPhone 3GS verkopen, naast de iPhone 4. De iPhone 3G is van de markt verdwenen.
Lees het complete artikel → iPhone 3GS blijft beschikbaar als budgetmodel
Elger van der Wel -

Reacties: 42 reacties

  1. Gaan jullie de Be’rs ook op de hoogte houden van Mobistar? Btw, 3GS blijft toch nog een super toestel naast de nieuwe imo.

  2. Bestond er überhaupt een 8GB versie van de 3Gs? O.o

  3. 3GS blijft zeker mooi, maar die A4 chip geeft de iPhone 4 ook flink op z’n donder hoor 😀

  4. Origineel geplaatst door Rob
    Bestond er überhaupt een 8GB versie van de 3Gs? O.o

    Ik dacht ook dat ik onder een steen leefde.. 8GB 3Gs?

  5. Dat wordt los in BE halen. Gelukkig woont mijn broertje daar 🙂
    Geen T-mobile meer.

  6. Dus eigenlijk blijft hij gewoon hetzelfde kosten, maar heeft hij minder geheugen… verschil tussen 16gb en 32gb is 100 euro en dan de 8gb kost 200 minder dan de 32gb, dus eigenlijk blijft de prijs hetzelfde…

  7. Sinds wanneer bestaat er een 3Gs met 8 GB? Ik denk dat het nieuw wordt gemaakt als budget model, want het moet kwa geheugen onder iPhone 4 blijven natuurlijk.

  8. Haha, een 8GB 3GS is nog nooit op de markt geweest, dus deze wordt speciaal gefabriceerd.
    3GS was ook altijd 16+32GB, ..

  9. Dus als je nog een beetje goede iPhone 3Gs wilt, moet je nu als de wiedeweerga naar een shop in Belgïe? 😀

  10. Origineel geplaatst door Roeland
    Dat wordt los in BE halen. Gelukkig woont mijn broertje daar Geen T-mobile meer.

    Same here… Nu maar hopen dat er een fatsoenlijke hoeveelheid geleverd wordt en dat we straks niet weer maanden moeten wachten voor het toestel er is.

  11. Maar als je hem dan in Belgïe haalt, en je wilt geen T-mobile… Hoe haal je dan een MicroSIM? O.O

  12. Gaan nu ook de 3g allemaal verdwijnen? Wat als de 3g nu kapot gaat? wordt deze dan gerepareerd of geupgrade naar de 3gs? Of blijven er nog een hoop refurbished iphones in imloop voor de 3g?

  13. Er was al iemand die in plaats van de 3G terug kreeg (8GB) eentje van 16Gb terug kreeg. Maar nu (ik denk dat ze dat daarom ook hebben gedaan) krijg je een 8GB 3Gs terug, voor waar je eerst een 16GB terug kreeg.

  14. Ik doe binnenkort mijn 16GB 3GS in de verkoop. Even wat geld vangen, alvorens we een iPhone 4 via legale, of minder legale wegen binnen halen.

  15. Heeft iemand van iphoneclub toevallig al contact gehad met t-mobile? Wanneer de iphone 4 komt, en of mensen van wie hun 2-jarig iphone abbonement binnenkort afloopt (die nog de iphone 3g hebben) deze kunnen verlengen en daarbij een 4 krijgen?

  16. ik geloof daar geen bal van, men wil het nieuwste verkopen bijbehorende content, maar ok 2 maanden naast elkaar 3g en 4g zou idd kunnen.

  17. Origineel geplaatst door Bar
    Heeft iemand van iphoneclub toevallig al contact gehad met t-mobile? Wanneer de iphone 4 komt, en of mensen van wie hun 2-jarig iphone abbonement binnenkort afloopt (die nog de iphone 3g hebben) deze kunnen verlengen en daarbij een 4 krijgen?

    Ja, ben naar een tmobile winkel gegaan en heb het gevraagd aan een medewerker. Hij vertelde me dat je gewoon je abo kan verlengen en dan op een later tijdstip, wanneer de iPhone 4 er dan nog niet is, het toestel mag kiezen.

    Ik hoop niet dat ik nu genaaid wordt…kan iemand dit bevestigen, want ik vertrouw ze voor geen cent om eerlijk te zijn.

  18. @plaas:
    Jij begrijpt er niet veel van zo te lezen. 3G was gewoon verkrijgbaar naast 3Gs, en nu zal de 3Gs gewoon verkrijgbaar blijven naast de 4. En 4g bestaat helemaal niet…

  19. Origineel geplaatst door Rob
    Dus als je nog een beetje goede iPhone 3Gs wilt, moet je nu als de wiedeweerga naar een shop in Belgïe?

    Apple heeft liever dat je de iPhone 4 koopt. En verder, het is niet slim om nu nog een 32GB 3GS te kopen. Voor iets meer (of misschien dezelfde) prijs heb je zeer binnenkort de iPhone 4.

  20. @Joost:
    En waarom zou je dat doen? Gewoon pas verlengen op het moment dat de 4 er is…

  21. Origineel geplaatst door plaas
    ik geloof daar geen bal van, men wil het nieuwste verkopen bijbehorende content, maar ok 2 maanden naast elkaar 3g en 4g zou idd kunnen.

    Geloof dr maar geen bal van. De iphone 3G 8GB wordt ook nog steeds verkocht. Maar geloof daar ook maar niks van.

  22. @iNerd:

    Omdat ik anders geen abo meer heb en niet meer kan bellen…dus kan ik dat ene maandje net zo goed mijn 3g houden met een al verlengd abonnement en later de iPhone 4 oppikken. Ik heb geen problemen met tmobile en met 30€/maand.

    Hoe doen jullie dit dan?

  23. @Joost:

    Je abo blijft geldig tot je het opzegt. Het wordt dus automatisch voor onbepaalde tijd verlengt, met opzegtermijn van 1 maand (voor pariculieren). Je komt dus helemaal niet zonder abo te zitten!

  24. iemand kennis van hoeveel het bij ons zal kosten die 4G? België/Nederland?

  25. Origineel geplaatst door Laurens
    Origineel geplaatst door plaasik geloof daar geen bal van, men wil het nieuwste verkopen bijbehorende content, maar ok 2 maanden naast elkaar 3g en 4g zou idd kunnen.Geloof dr maar geen bal van. De iphone 3G 8GB wordt ook nog steeds verkocht. Maar geloof daar ook maar niks van.

    Klopt, mijn vrouw was zo dom om er vorige week 1 aan te laten smeren bij t-mobile. Een oude 3G 8GB daar gekocht voor 29.99, beetje dom, maar goed, ze is er wel blije mee 🙂

  26. ?? dat klopt toch niet er was nooit een 8gb 3gs er was alleen 16gb en 32 gb

  27. @iNerd:

    Wacht even…onbepaalde tijd?? Ik heb toch getekend dat ik hem met 2 jaar verleng?

    Onbepaalde tijd zou fijn zijn inderdaad. Dus dat betekend dat ik na 1 maand een ander abo kan nemen?

    Maar ik wil mijn huidige abo houden (tenzij een andere goedkoper wordt natuurlijk) dus kan ik hem toch net zo goed door laten lopen?

  28. Ik blijf gewoon bij T-Mobile, ik heb niet heel veel last van de problemen en ik vertrouw erop dat het voor de iPhone 4 is opgelost.

  29. normaal zou ik zeggen logisch want ze moeten nog van een lading iPhone’s 3GS af en zo kun je ze nogsteeds verkopen.

    Maar dit klopt niet want het gaat om een nieuw soort 3GS namelijk de 8GB versie die tot nu toe nog niet bestond voor zover ik weet.
    Vraag me af wat ze dan doen met overige 3GS 16GB + toestellen.

  30. @max:

    Ik neem aan verkopen zolang de voorraad strekt en/of voor vervanging/reparatie.

  31. @Yannick: Haal hem in een apple store en neem een Mobile Vikings accountje, véél goeiekoper als Mobistar voor mobiel internet

  32. Maar weet iemand of er een kans is van een lichte prijsdrop voor de 4G?? Kijk, ik wil dus wel een Iphone hebben, en ik heb speciaal gewacht op de 4G 😀 maar alsnog, ik zit er mee dat 30 euro in de maand betalen, 2jaar lang, en dan ook nog eens over de honderd euro bijbetalen, toch niet niks is. Een kleine prijsdrop zou zeer welkom zijn:)

  33. En wat nou als mijn 3GS 16GB kapot gaat, krijg ik dan een 8GB van ProAssist terug? Lijkt me niet toch :’)

  34. Als ze maar niet als ik een abonnement afsluit ze later ineens met een 64 gig model op de proppen komen. Zal wel niet, anders introduceren ze nu niet een 8gig model 3GS…

  35. @Joost:

    Ja natuurlijk voor onbepaalde tijd 🙂

    Dat jouw abonnement verlengd KAN worden betekent niet dat je MOET verlengen. Je kunt ook nog 10 jaar doorgaan zonder verlengen en op ieder gewenst moment opzeggen. Of over 5 jaar verlengen, of over 1 jaar, of over 2 weken. Wat jij wilt.

    Het zou wel heel erg zijn als je direct moet verlengen na afloop van de afgesproken contractperiode. Dat doe je pas op een moment dat het JOU uitkomt, bijvoorbeeld zodra de iPhone 4 leverbaar is 🙂

  36. Origineel geplaatst door arend:

    Klopt, mijn vrouw was zo dom om er vorige week 1 aan te laten smeren bij t-mobile. Een oude 3G 8GB daar gekocht voor 29.99, beetje dom, maar goed, ze is er wel blije mee 🙂

    Daar gaat het toch om? Al dat hyperige gedoe om alles wat nieuw is. Ik ben hartstikke tevreden met mijn 3GS.

  37. Als iemand zijn 3gs 8 of 16 gig goedkoop wegdoet laat maar weten!

  38. @Jacob:

    8gb kan niet want die was er nog niet er was alleen 16 en 32GB

  39. Weet iemand hoe het zit als je de 3G aan de verzekering opgeeft en die niet meer gerepareerd kan worden? Krijg je dan een 3Gs?? en vanaf wanneer is de 3G in NL niet meer leverbaar?

  40. En de iPhone 1g dan die wil ik kopen die is veel beter!

  41. @Joris: Er zijn gevallen bekend waarin men een 3GS als vervangend toestel terug kreeg nadat de (16GB) 3G defect was gegaan, maar dit betekend niet dat alle verzekeraars dat doen. Het is dus puur geluk als net de voorraad van 3G iPhones op is als jou telefoon defect gaat, maar ik zou er niet op rekenen en hem daarom in een glas water laten vallen.

  42. Zou me niet verbazen als FaceTime na een jailbreak eenvoudig werkend te krijgen is op een 3GS, zodat je in ieder geval met de backside camera live videobeelden kunt doorsturen naar een standaard iPhone 4…
    Net als de reeds aangetoonde mogelijkheid multitasking op die manier werkend te krijgen op een 3G (ook al wil je dat niet).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.