Reacties voor: iPhone 3G: zakelijke tarieven T-Mobile ook bekend

T-Mobile heeft de zakelijke abonnement van de iPhone 3G ook bekendgemaakt. Een zakelijk abonnement kan als individu of als groepsabonnement met Zakelijk Optimaal en Pocket Internet Totaal Plus worden afgesloten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Niet veel verschil met consumenten prijzen. Lekker voor mij, kan ik de BTW aftrekken 😀

  2. excl. of incl. btw?

    Aha, dit zijn eigenlijk de prijzen van de normale abbo’s – 19% btw..

  3. je kunt ook gewoon ‘t abonnement prive afsluiten en zakelijk afschrijven, maakt geen donder uit komt precies op ‘t zelfde neer.

  4. en vergeet de 52 euro aansluit/activatie kosten niet… die zetten ze in de kleine regeletjes er nog ff snel bij.

  5. Ik heb een jailbroken iPhone met een T-Mobile abonnement. Zou het mogelijk zijn om dat over te zetten naar een van de nieuwe iPhone abonnementen???

  6. @JC: nee dat kan niet, zie hier

  7. @Krop: Leg ‘s verder uit ?

  8. Te DUUR voor woorden. Alles = Inclusief BTW

  9. Marc, je mag als ondernemer altijd 1 abonnement die je op prive hebt staan zakelijk afschrijven als je het nummer uiteraard ook zakelijk gebruikt.

    De prijzen die je hierboven ziet staan zijn ‘t zelfde als de particulieren prijzen alleen dan ex. BTW. Dus, het maakt niet uit.

  10. Als je als bedrijf een aantal iPhones koopt voor de werknemers. Dan ben je toch wel iets goedkoper uit. Als het allemaal door de zaak betaald word? Of zeg ik nu iets raars?

  11. Ik woon in maastricht en sta te popelen om de iPhone te kopen, maar het ontvangst vanT-Mobile is zo zwaar slecht in het zuiden… Zijn er andere mensen die hier ook ervaring mee hebben om vrienden hebben met t-mobile die al zeggen dat ze ook slecht ontvangst hebben?

    Ik vind het zo jammer dat ie niet gewoon op Vodafone of op zijn minst op KPN kan uitkomen, want deze dekking is stukken beter!!!

    En nu?

  12. Is de iphone ook te koop met 1 jaar?

  13. @kevin
    nee, 2 jaar is verplicht

  14. Dat meen je niet. Dat is echt kl*te. 2 jaar lang met het zelfde toestel gaat echt niet goed komen…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.