Reacties voor: iPhone 3G: weekoverzicht van 15 t/m 21 juni 2008

Voor mensen die niet dagelijks iPhoneclub bezoeken hebben we een weekoverzicht gemaakt, met alle belangrijke ontwikkelingen op het gebied van hardware, software, accessoires, ontwikkelingen rond T-Mobile en Mobistar en de stand van zaken rond unlocken.
Lees het complete artikel → iPhone 3G: weekoverzicht van 15 t/m 21 juni 2008
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. even een nieuwtje dat (denk ik) erg belangrijk is, java voor de iphone:
    Edit: http://www.ipodtouchfans.com/forums/showthread.php?t=12287

  2. @iPhoneclub:

    Ik kom dagelijks wel één of meerdere keren piepen op de site maar dit weekoverzichtje is best wel handig.

    Keep up the good work 😉

  3. Zit in de idp

  4. Ik kan nu met zekerheid zeggen dat tethering helaas niet (officieel) zal gaan werken, evenals dat A2DP ook niet ondersteund zal worden. Ik kwam vandaag de iPhone 3G tegen in de bluetooth qualification database (https://www.bluetooth.org/tpg/QLI_viewQDL.cfm?qid=14223) en hierin staan o.a. alle bluetooth profielen die worden ondersteund. DUN (dial up network), A2DP, AVRCP e.d. zitten daar niet bij.

    Wel goed nieuws voor de carkit gebruikers, het Phone Book Access Profile (PBAP) zit er nu in. Indien je carkit dit ook ondersteunt (bijv. de nieuwe Parrot’s) dan zie je in rusttoestand de bluetooth naam van je toestel in het display, de veldsterkte van het netwerk en je batterijstatus. Ook kan je telefoonboek worden opgehaald uit je toestel, dit gaat met een snelheid van ongeveer 0,1 seconde per vermelding.

    En nu hoop ik maar dat de Phone Book Access ook in de update voor de iPhone 1 zal zitten.
    robertwebbe wijzigde dit bericht 21-06-2008 21:53 (7%)

  5. Ik ben naar een mobistar shop geweest en daar zijden ze dat ze van Apple gehoord hadden dat de iphone 3g in belgië zal verkocht worden vanaf 17 juli (zou ook later kunnen zijn) en dat de prijs voor 8gb rond de 500€ zal zijn en van de 16gb rond de 600€. De iphone 3g zal in belgië alleen zonder abbonement verkocht worden.

  6. Ik denk dat het “Unlockverhaal” nog niet helemaal duidelijk is. Firmware 2.0 is te activeren, jailbreaken en te unlocken. Punt! Echter, dit werkt alleen op de oude iPhone.
    Voor de nieuwe iPhone werkt alleen jailbreaken en cq. activeren. Unlocken is een heel ander verhaal. Het zal zeker mogelijk worden, maar niet meteen.
    De bootloader is gegarandeerd veranderd, dus alle bestaande exploits werken niet meer.

    Ik vind dat iPhoneclub een beetje doet alsof het helemaal niet zeker is of er ooit een unlock komt. Natuurlijk komt er een unlock, alles is te kraken. Het zal alleen eventjes duren.

  7. Handig

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.