Reacties voor: iPhone 3G: Veel onduidelijkheid over voorraad T-Mobile

Er is veel onduidelijkheid over de voorraadinformatie van T-Mobile en hoeveel iPhones er nu uiteindelijk in de shop(s) te krijgen zijn. Ondertussen meldt T-Mobile in haar eigen FAQ al dat de iPhone 3G is uitverkocht, terwijl de verkoop nog moet beginnen.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl -

Reacties: 136 reacties

  1. tsja een hype creëer je alleen als je net doet of er te weinig toestellen zijn, en dat het daarom het toestel is om te hebben !

  2. Het gare is dat je daarom niet weet hoe laat je voor de deur moet liggen, of misschien wel helemaal niet. Het probleem is dat T-Mobile nooit zal vrijgeven hoeveel stuks ze nu bij de 1ste Batch hebben binnengekregen, want dat iedereen in de rij gat staan is alleen maar goed voor de publiciteit..

  3. Ik hoorde dat er meer 8gb iphones zijn dan 16gb iphones, is dat waar?? Ik wil zelf toch geen 16gb dus..

    Maar ik geloof echt wel dat er genoeg iphones liggen hoor, ze zijn niet gek..behalve bij de Media Markt dan..:P

  4. Ik denk dat niemand exacte aantallen weet. Maar wat ik wel weet is dat er voor iedereen genoeg is.

    Misschien niet op de eerste dag(en). maar voor iedereen die wil is er een iphone.
    Je leven word er niet minder van als je even moet wachten.

  5. Wederom geruchten! Niets anders dan geruchten.
    Jammer .. Joh …

  6. Als ze dat vandaag al in de FAQ hebben staan, dan lijkt mij dat eigenlijk een gevalletje van “hype proberen te creeren”

  7. ik belde net de apple premium reseller, en zij zeiden dat je bij hen helemaal geen iphones kon kopen, ja kan ze allen bestellen, en dat duurt net zo lang als op de website 3 tot 6 weken, dus dat wordt toch maar naar een t-mobile winkel gaan

  8. Ik ben bang voor wat we ook bij bv de Wii hebben gezien. Dat er na de eerste verkoop(sdag) er weken/maanden geen toestellen meer zijn. Verder moet ik nog maar zien of winkels als de Belcompany de inschrijflijsten zullen respecteren. Als ze er straks pak hem beet 30 binnen krijgen en er staat een rij van 40 mensen en op de wachtlijst staan er 40 anderen… Ik ga er alsnog gewoon in de ochtend naar toe, nu maar hopen dat het niet zo regent als nu of dat de winkel gewoon om 0930uur open gaat!

  9. Even denken… er zijn nu nog 50 miljoen NAND-Flash geheugens besteld, dat kan betekenen dat de voorraad nu erg laag ligt.
    Hiervoor zijn er wel al 25 miljoen besteld, als die al in productie liggen dan kan het nog best goed komen, 2e batch is gewoon waarschijnlijk over 6 weken.

    HYPE creëren is ze al aardig gelukt.

    Ik sta als nummer 6 op de lijst van BelCompany voor de zwarte 16Gb, jammer dat de 5 mensen voor mij ook een 16Gb willen…. Zul je zien dat er maar 5 aankomen 😛

  10. Wederom ben ik blij dat ik achter het behang woon. Vandaag nog even bij de T-Mobile shop geweest en hier is er nog steeds geen animo voor de 3G. Maar goed we zullen zien. Ik ga 11 juli toch maar voor de zekerheid wat vroeger naar de stad :p

  11. waar woon jij dan?

  12. Hoofddorp

  13. @Julian
    Ik ook. Premium Reseller gaat om 9 uur open. Ik zorg dat ik er rond half 8 – 8 uur ben.

  14. Gelukkig mis ik door vakantie de eerste hele release hype, ik hoop ook wanneer ik eind juli weer voet zet op Nederlandse bodem, gewoon rustig een abo’tje af te sluiten en mijn 3G in ontvangst te kunnen nemen. 🙂

  15. Ik heb net per mail contact gehad met het hoofd van de afdeling Telecom bij Media Markt in Eindhoven.

    Ze wist me nog niet met zekerheid te melden hoeveel er aanwezig zullen zijn, maar ze verwachten er ‘slechts’ 12 en dat er in de toekomst spoedig meer zullen komen…

  16. Ik koop ‘m wel als de hele hype is overgewaaid. Eind Juli/begin Augustus.

    Zal je ook zien dat ze wellicht qua abo goedkoper worden.

  17. Neem van mij aan dat iedere fokking breezer met zo’n ding zal lopen.

    Exclusief ben je volgende week echt niet meer.

  18. uit bronnen heb ik gehoord dat t-mobile een schatting heeft gemaakt van 15000 in de eerste lading. De rest gaan ze dus later dan 11 juli uitbrengen. bovendien ben ik bij de ifactors in breda geweest en die hebben mij verteld dat ze 8 per filiaal krijgen maar dat hun inschrijvingen op het moment al op 25 ligt. kortom veel vraag weinig aanbod zoals mr jobs het gepland heeft

  19. @Eldon
    Inderdaad. Bij Ifactors Zoetermeer zeiden ze dat ze er 7 kregen. Ik sta 5e op die lijst daaro =D

  20. Zat net ff op de t-mobile site te kijken.. en als je niet in de wachtrij wilt staan in rotterdam tussen 00:00 en 02:00 kun je hem ook via de telefoon bestellen. maar dan moet je ongeveer 6 weken wachten ??

    Wanneer je wachtrijen wilt vermijden bestel je de iPhone3G vanaf 11 juli online via deze website of telefonisch via 0800 – 7111. Houd wel rekening met een verwachte levertijd van zes weken.
    http://www.t-mobile.nl/iphone/verkoop.html

  21. @Le0: En niet alleen iedere Breezer ook ieder Moet… 😉 Gelukkig kan je met de cases je nog een beetje onderscheiden. Hoop ook dat de Iphone in de toekomst niet veel van formaal gaat veranderen, koop ik misschien een duurdere case… Snap wel je punt mbt exclusiviteit.

  22. Dat wordt 6 weken wachten Erwin, helaas. Als je gaat bellen tenminste.

  23. T-Mobile Shop Enschede is tot nu toe samen met Hoofddorp de enige waar reserveringslijst is van 2 en 5 personen hahah

  24. @Le0 Beetje sneu om het alleen voor exclusiviteit te willen hebben. Ik wil hem hebben omdat ik een smartphone wil, en die HTC gevallen met Windows Mobile veel trager zijn dan de iPhone (uit mijn ervaring). Overigens is de iPhone 3g een leuke telefoon met veel mogelijkheden.

    exclusiviteit.. heb je toch met de iPod ook al lang niet meer… Iedereen heeft zo’n ding!

  25. Euh wacht ff… Er is een tweede Julian (nice name ;)) Ik was degene die zei dat ik achter het behang woon = Doetinchem, in de Achterhoek. Waarschijnlijk zijn de meeste Achterhoekers te nuchter voor zo’n hype 😛

  26. @Le0:
    Als je exclusief wil zijn dan koop je een Nokia 3210
    http://www.global-b2b-network.com/direct/dbimage/50177256/Nokia_3210.jpg

    Ik koop mijn iPhone voor mezelf, niet voor de rest van de planeet!

  27. Mocht die shop in Hoofddorp uitverkocht zijn kunnen we nog naar de saturn?

  28. Ik ben al joaren achterhoeker en die iePheune is veur mien! Wil nie sonder da ding!

  29. Wat een gelul over hype dit hype dat..ik haal hem om omdat ik het een gave telefoon vind, mijn normale abbo elk moment afloopt, er internet bij in zit..omdat het het mooiste toestelletje is wat er op dit moment te krijgen is. hij heerlijk werkt met een touchscreen etc.
    Niet omdat er nog heel wat mensen zijn die hem kopen, dat kan me niks schelen.
    Beetje sneu om hem alleen maar te halen omdat het een hype is..zo gestoord ben ik in elk geval niet.

  30. @ tukkers: Even een Tuk(kert)je doen? 😛

    @ Dejive: Hulde! Precies wat ik vind 🙂

  31. @ Profie

    Oh dan zie ik oe wel in Doetinchem of nie? Goan we soamen in de rie stoan! Bun wel benieuwd of dr een rie goat stoan 😛

    @ Ironis

    Een Tukker is heeeeeeel wat anders dan een Achterhoeker!!!!!

  32. klopt het dus dat je ook bij bijvoorbeeld mediamarkt je abbo kunt afsluiten ?

  33. inderdaad, focking belediging is da! Goat ge-j noar de t-mobile shop, belcompany of de phone house? Ik denk dat de meeste kans be-j de t-mobile shop ligt. Of nie dan?;)

  34. @ Dejive

    Ben het helemaal met je eens. Was eerst een Nokia fanaat, omdat deze zo makkelijk waren, maar toen ik eenmaal een iPhone had… was ik verkocht.

    Tuurlijk koop ik hem niet omdat het een hype is, maar ik moet toegeven sinds bekend is dat de iPhone in Nederland is, dus toegankelijker voor meer publiek, begint het wel een soort rage te worden

  35. @ nick: Ja je kunt een iPhone (in Nederland) alleen met abbo kopen.

  36. @ Profie

    Wie zult wel zien. anders rennen voan de ene noar de aondere winkel toe 😛

  37. pfff, wat een gespeculeer.
    Als iedereen nou die paar dagen nog even zijn geduld bewaart….

    En belangstelling voor de nieuwsbrief heb ik ook gehad, ik wil nog wel een iPhone kopen, maar niet gelijk in juli al hoor! Eerst ff rustig op vakantie.

  38. Ik heb eens uitgerekend dat er ongeveer 500 winkels zijn (iets minder). Als degene die hier net zij dat er 15000 komen als dat waar is: dan is dat ongeveer 30 per filiaal. Maar als er 40000 komen dan heb je er wel 80 per filiaal!

    We moeten natuurlijk gewoon afwachten tot 11 juli en kijken of we er 1 kunnen scoren!

  39. @Julian
    snap wel wat je bedoeld hoor en ja, je hebt ook van die types die kopen alles van apple omdat het alleen maar van apple komt..nou ik niet hoor.
    Ziet er vaak wel gaaf uit maar je moet ook naar de kwaliteit etc. kijken
    Tot nu toe had ik ook vaak een nokia, maar mag nu weer iets anders kiezen en op dit moment zie de Iphone er gewoon het allermooist uit..alles via zo’n touchscreen, ziet er heel gaaf uit, met hoesjes slepen, echt internet en snel internet..tja, dan is het ook niet zo raar dat het een “hype” wordt.
    Als de prijzen dan (in mijn ogen) ook nog redelijk meevallen dan wat werd verwacht is het hek van de dam.
    Maar goed, Apple is daar altijd al een ster in geweest om hun spullen aan de man te brengen/praten.

  40. @ Julian:
    @ Profie:
    Excuses.. ben maar iemand uit het westen die weinig kennis heeft van de Neerlandse ‘outback’ 😉
    Hoewel ik zelf Fries ben 😛

  41. We gaan het hier ongetwijfeld allemaal lezen 🙂 !

  42. Ik durf te wedden dat voornamelijk de 16 gig iphones er zullen zijn en de 8 gig toevallig allemaal uitverkocht zijn… was ook met de ipod touch zo:P dan kiest men toch sneller voor de 16 gig en daar verdiend apple meer aan…

  43. Leg net een reseller neer in Den Haag…..

    +/- 50 inschrijvingen op dit moment
    en de verwachting dat er 7 (zeven) apparaten komen….

    HHmmm….

  44. Auw.. wachten dus!

  45. ga gewoon om 7 uur heen en niet zeurn allemaal als je er geen 1 krijgt dat is nou eenmaal de exclusiviteit van de iphone

  46. Bij TPH in een plaats in Friesland, zeiden ze dat ze maar 2 konden krijgen 😐
    Maar dat ze wel 10 wilden. Ik was namelijk de derde op de lijst (vandaag ingeschreven), dus hopen..

  47. The Phone House in mijn woonplaats moet morgen de training nog volgen en kon me pas woensdag meer vertellen over de verkrijgbaarheid. Even afwachten dus.

  48. @ Robboo

    Er zijn in totaal 403 winkels waar je (als het goed is) de iPhone kunt kopen!

    Mediamarkt:
    26

    T-Mobile:
    78

    Belcompany:
    150

    Phone House:
    36 in Zuid Holland
    3 in Zeeland
    7 in Limburg
    26 in Noord Brabant
    22 in Gelderland
    34 in Noord Holland
    6 in Drenthe
    7 in Groningen
    8 in Friesland

    15.000 iPhone’s delen door 403 winkels = 37 iPhone’s per winkel
    40.000 iPhone’s delen door 403 winkels = 99 iPhone’s per winkel

    heb alleen de resellers niet meegeteld!

    heb me bij 3 winkels (gorinchem) ingeschreven, hopen dat ze een iPhone 16 GB in het zwart hebben…

  49. Ben benieuwd hoe het activatieproces gaat als je ‘m online bestelt… of zou je dan alsnog naar de winkel moeten, maar dan 6 weken later?

  50. Wel stom eigenlijk. Ik heb net een tijdje terug Ben aangevraagd. Kan ik het straks gelijk weer stop zetten 😛

  51. das nie zo slim;)

  52. http://www.iphoneservicepoint.nl/iphone-shop.php

    je kan ‘m geunlocked reserveren bij iphone servicepoint!

  53. Wat ik me afvraag is; heeft de iphoneclub.nl
    Niet een deal kunnen maken, voor verkoop via de shop.
    Op termijn zou T-Mobile daar een voordeel van kunnen hebben.

    Als de eerste hoos is voorzien, en elke telefoon er weer een word.
    Wat verkopen betreft.

  54. Ik heb hem ook bij the phone house gereserveerd. Ik ken die baas daarvan gelukkig al lang dus die zou em zoiezo apart houden voor mij als hij ze vrijdag kreeg. Dus ik heb hem waarschijnlijk op de release gelukkig!!!
    Kan niet wachten !!!

  55. Nogmaals;

    De eerste “lading” zal maar 8000 iphones bevatten!

  56. Ik ben net naar de apple premium store in maastricht geweest en daar krijgen ze er maar 3…

  57. Ik ben verre van een FanBoy. Ik loop tegen het feit op dat ik nu twee apparaten op zak heb: een Nokia E61i voor optimale datacommunicatie en daarmee gepaard gaande ‘doorlussen’ naar een MacBook Pro. Dus kan ‘overal’ op Internet, incl e-mail.
    De (voor mij erg belangrijke) agendafunctie en databases van de E61i zijn zo kl… (lees: vervelend) dat ik daarvoor mijn Treo 680 gebruikte. Die ben ik op reis ergens verloren en heb meteen een Palm Centro gekocht.
    Met de iPhone 3G hoop ik eindelijk alles op een heel behoorlijke manier in 1 apparaat te hebben. Ben alleen het ‘doorlussen’ met de MacBook kwijt, want dat kan/mag niet van meneer Jobs… Erg belachelijk!
    Reden om ook niet naar T-Mobile te gaan, maar te wachten op een mogelijk aanbod (MET DuoCard) van KPN. Anders ga ik m ergens over de grens (laten) kopen.
    Zonder GPS en 3G was ie al nooit boeiend…

  58. Je kan de 1e gen. iPhones wel doorlussen.
    Google op tethering en TinyURL.
    Zodra de 2e Gen. gekraakt is (lees: je eigen apps erop) werkt dat ook.
    Jammer voor Jobs en tMobs, maar data is data.

  59. @julian
    @profi

    Auw noe met zien aln plat proaten, dan snapt die leu d’r niks van woar wie
    dat mobieltjen hoalen.
    Dan wette wie zeker da wie d’r ene hebt. 😉
    Komme zelf uut Borculo….

  60. Volgens ‘Bart’ krijgt Belcompany dubbel zoveel van die dingen als een T-mobile shop? Of is dat bij Belcompany verdeelt over alle vestigingen?

    In ieder geval is er voor ieder wat wils: Ik heb me (als 12e) op een intekenlijst gezet bij een Belcompany (16G, wit). Volgens Bart val ik dan in de prijzen!

    Maar voor de zekerheid ga ik dan ook nog ff in een rij staan voor een T-mobile shop waar ik trouwens een hele tijd als 3e op een lijst stond. Maar aangezien die lijsten door de shredder zijn gegaan geldt: ‘wie het eerst komt…’.

  61. T-Mobile heeft er 8000 binnen gekregen voor heel Nederland

  62. Lijkt me best weinig?

  63. Die eerste lading is dus 8000, zoals men hierboven beweert. Lijkt me wat weinig, hoop dat wanneer ik de iPhone aanschaf (over 2 weken) er weer een nieuwe lading is binnen gekomen.

  64. Bij de belcompany vertelde ze mij dat ze er ZAT binnen krijgen

  65. @Bacillus:

    Cheers Mate!
    Maar probeer het natuurlijk netjes te doen… ;-0
    Maar ben zeker niet vies van wat gevrot…
    Wacht het even af en ga dn aan de slag.

  66. tegenstrijdigheden hier zeg hé

  67. Zo nummer 2 op de lijst bij de mediamarkt, nummer 3 bij the phonehouse, en nummer 30 bij de belcompany 🙂

  68. @Eric: Bart bedoelde aantal winkels, niet aantal telefoons per winkel. Lees zijn stukje eens goed 🙂

    Nog een berekening..
    8000 totaal in Nederland:
    8000 – 500 (Rotterdam) = 7500 voor zo’n 400 winkels die over zijn, waaronder T-Shops.
    Dat is dus gemiddeld zo’n 18 per winkel. Totaal, dus niet per soort.

    Stel dat de T-Shops gemiddels 50 elk krijgen, dan zit je op 80*50 = 4000 naar T-Shops, 4000 voor de overige 320 winkels, dat is dus ongeveer 12 per winkel…

    Klopt aardig gezien alle aantallen die ik tot nu toe heb gehoord..

  69. Krijgen alle winkels ze dan gelijk op de release binnen???

  70. Yep. Waarschijnlijk al één dag van te voren, die leveren ze dan op 11 juli uit.

  71. @ bart; maak de berekening nog leuker, of niet. belcimpany heeft inmiddels 160 winkels ipv de genoemde 150.

  72. @ironis: Oeps, ik let totaal niet op!
    Maar wat je in je 2e commentaar schrijft zou heel goed kunnen kloppen. Ik was ook nog even bij een Saturn vestiging geweest (Groningen), en die krijgen er ‘maarliefst’ 8!

  73. ik sta 74 in de lijst.. hope dat ze dan nog een zwarte 16 gb hebben

  74. Precies. T-Shops hebben dus de meeste voorraad, en de overige gaan naar de andere resellers. Ik ben blij dat ik 3e op de lijst ben, 2e met een 16 Gb en misschien wel 1e met een zwarte.
    Ik ga niet om 00:00 hier verderop iin de rij staan. Ik wacht het telefoontje van de BelCompany af en haal hem zodra hij binnen is.
    Overigens kon de verkoper me niet vertellen of ze hem woensdag. donderdag of zelfs vrijdag binnen kregen. Ik bel morgen nog even om te checken of er al meer duidelijkheid is en over hoeveelheden (die schijnen ze nu te weten, dus.. wie weet?)

  75. wtf kom ik 1 1/2 week geleden bij de t-shop in Enschede…Nee meneer wij doen niet aan reserveringslijsten…Dan morgen maar ff bellen 😉

  76. sta op 14 lijsten ingeschreven, gaat dus wel goed komen, hahahahaha………

  77. @Tukkertje: T-Mobile shops doen ook niet aan reserveren. Het schijnt dat de winkels die dat wel deden de lijsten hebben moeten vernietigen..
    Ik zou proberen in te schrijven bij BelCompany of TPH ofzo..

    @TT: Tijd over? 🙂

  78. @ Profie

    Hahaha ben net weer ff naar de T-Mobile shop gegaaan in Doetinchem om te vragen hoeveel iPhones ze krijgen de 11e. Ze wisten het nog niet. Maar toen ik zei dat er waarschijnlijk wel een flinke rij kan gaan staan schrokken ze wel (met de nadruk op waarschijnlijk). Ik citeer hun antwoord: OH…………….echt?

    Toch jammer dat ze niet kijken naar het aantal inwoners per stad. Laten we zeggen 1 iPhone op 10 inwoners.

  79. @ Ironis

    Maakt niet uit. Ik voelde me ook niet beledigd hahaha. Voordeel: Met de 3G kun je wel via google maps en GPS eens een kijkje nemen waar t ligt 😉

  80. @Julian

    1 iPhone op 10 inwoners?!? zoveel mensen gaan er echt geen iPhone kopen.. dat zouden er dus ongeveer 1,6 miljoen zijn.. dat gaat echt niet gebeuren…

  81. Klopt, dat is niet reëel. Er zijn tussen de 40 en 60 duizend inschrijvingen gedaan voor de nieuwsbrief en daarvan valt altijd een gedeelte af, dus iets meer dan de helft in totaal klinkt als een reëel aantal.

  82. @ jack

    Toen ik op enter drukte nadat mn bericht klaar was dacht ik ook al…. oh dat is wel erg veel hahaha.

  83. Mensen waarover allemaal zo’n opheffing op http://www.t-mobil.nl/iphone staat duidelijk dat je je iphone ook bij The phonehouse en Belcompany kunt kopen 🙂 dus nergens om je druk over te maken

  84. lees eerst ALLE berichten door kerel voordat je commentaar geeft…we hebben het over de hoeveelheid iPhones..en spellen kan je ook al niet. het is t-mobile;)

  85. Ik ben vandaag in Katwijk naar The Phone House geweest. Die man die daar stond zei dat er wordt verwacht dat ze om 12 uur in heel Nederland zijn uitverkocht, maar dat lijkt me toch niet helemaal waar.

  86. @Kate:
    Ik denk het ook niet…

    Ik denk al veel eerder 😉

    Peter

  87. Ik denk niet dat veel mensen het snappen, tuurlijk wilt T-Mobile zoveel mogelijk iPhones verkopen, maar vergeet niet, hoe groter de hype hoe meer mensen dat ding willen hebben. De iPhone heeft maar 1 doel, mensen compleet gek maken. Met het doel om zoveel mogelijk iPhones te verkopen, maar als je iedereen in 1 keer helpt aan een iphone is de hype snel voorbij.

    Gaat slapen, morgen weer een magenta dag.

  88. MM in Maastricht doet iig niet aan reserveringen…

  89. Ja dat is balen.

  90. Van wat ik hoorde is de voorraad Iphones in Nederland maar 7.000 stuks, dus eerdere berekeningen gaan niet op 😮 T-Shops zouden er totaal 2.000 krijgen en de andere winkels 5.000. Maar dat aantal vind ik wat vreemd omdat er al 500 in Rotterdam verkocht worden en elke T-Shop 25 stuks zou krijgen. De HQ winkel in Den Haag krijgt er 30-40 als het goed is, ik ga daar na het stappen maar eens een poging wagen 🙂

    PS, er zijn al meer dan 70.000 informatie aanvragen (alleen al 40.000 in 4 dagen) gedaan dus de Iphone is straks 10x oversold als je het zo grof berekend..

  91. @Eldon:

    Echt wel met mijn 1e gen iphone 🙂 .

  92. nou laten we hopen dat ze er 509 per winkel hebben 🙂 dat lijkt me wel genoeg

  93. ik heb lekker informatie, mag nog niet kwijt, maar het komt wel morgen ofzo. hou de sites in de gaten van de verkooppunten. meer zeg ik niet.

  94. Ik heb ook lekker informatie, maar dat mag ik ook nog niet kwijt………

    *Beetje* kinderachtig =) Aandachtstrekker….

  95. @SonyEricsson fan: Vergeet niet dat bij die 70000 ook pers en websites zitten, en mensen die Apple geinteresseerd zijn, en nog eens mensen die nog aan een abonnement vastzitten. Als je deze er van af haalt wordt het al een stuk gunstiger 🙂

  96. uit bronnen heb ik gehoord dat t-mobile een schatting heeft gemaakt van 15000 in de eerste lading. De rest gaan ze dus later dan 11 juli uitbrengen. bovendien ben ik bij de ifactors in breda geweest en die hebben mij verteld dat ze 8 per filiaal krijgen maar dat hun inschrijvingen op het moment al op 25 ligt. kortom veel vraag weinig aanbod zoals mr jobs het gepland heeft
    weet niet hoe je aan deze bron komt,maar volgens de vertegenwooriger van T-mobile zijn dit er maar 2500
    Saturn krijgt er in Hoofddorp maar 4……….

  97. 2500? Opvallend, het aantal daalt en daalt met de dag. Ik kan me zo langzamerhand voorstellen dat niemand meer weet wat hij/zij moet geloven.

    Eerst iemand die per filiaal aangeeft hoeveel er geleverd worden door T-Mobile, dan iemand die dat aantal sterk terugbrengt naar zo’n 8000 en nu zitten we ineens op 2500. ‘t Is dat ik zelf pers ben, maar ook ik snap er op dit moment weinig meer van.

    Ik krijg in ieder geval woensdag een telefoontje terug van The Phone House in mijn woonplaats die vandaag de training gaat doorlopen en morgen dus uitsluitsel kan geven over de verkoop van de iPhone.

  98. @Michel: Dat overzichtje boven, wat jij ziet als aantal per winkel, is in feite aantal winkels, en niet aantal iPhones per winkel.

    Overigens gaan de geruchten over 15.000 of 8.000, waarbij de 8.000 het sterkst is en het meest in lijn is over de aantallen die tot nu toe worden genoemd (zie mijn berekening boven, welke waarschijnlijk zelfs optimistisch is).

  99. Grappig dat door er zo over te praten we mede debet zijn aan de mogelijke gang van zaken. Getracht wordt namelijk om via een hype een rage te ontketenen. Hiervoor moet de hype lang genoeg aanduren (dan verkoop je er meer) en dat kan je realiseren door kunstmatige schaarste. Soms wordt dit overdreven en werk je weer wat jezelf tegen (Wii). Door er nu al zoveel aandacht aan te geven wordt deze wens gevoed tot gedachte dat de hype te creeeren is. We zouden hier met zijn allen eigenlijk heel zuur moeten reageren. Ik ga dus mooi niet in de rij staan! Als hij er vrijdag niet is koop ik misschien volgende week wel een Nokia bij Vodafone. (hoop stiekem dat de belcompany me zoals afgesproken belt haha)…

  100. Idem, geen rij voor mij (wel een telefoontje?)

  101. Kan iemand mij met hetvolgende helpen?

    Op 26 augustus loopt mijn vodafone abonement af, ik heb dat nog niet op papier maar wel telefonisch bevestigd gekregen. Ik wil graag vrijdag al een Iphone kopen. Hoe kan ik EN mijn nummer behouden (na 26-08) EN nu al de Iphone gebruiken? Ik hoorde een keer iets over de simkaart nu meekrijgen en later dat nummer in mijn huidige laten veranderen?!? Ik hoop dat iemand me kan helpen, ik denk nl dat vrijdag de verkopers niet alle opties zo paraat hebben en snel door willen werken…

  102. kraan79,
    Wat je kan doen, is nu al je abo afsluiten en meteen betalen. Dan zit je dus wel met dubbele kosten tot je andere abo verloopt. Als die andere is afgelopen, kun je pas je nummer laten porteren. Dit moet je wel meteen aangeven bij T-Mobile en in je brief met opzegging aan Vodafone. Hou er rekening mee dat je een opzegtermijn hebt! Hoe lang dit is bij een aflopend abonnement weet ik niet, maar volgens mij zit je vanaf nu nog 3 maanden aan je abonnement vast! Dus bedenk goed of je dubbele kosten wilt, of alleen de iPhone meeneemt met een nieuwe simkaaret waarmee je niet kan bellen / smsen / internetten tot je andere abo is verlopen.

    Regel het eerst met vodafone, je opzegging, en geef die datum door aan T-Mobile. Als je er vroeg bij bent is porteren ook makkelijker.

  103. je kan je abo afsluiten, je iphone mee krijgen. Maar niet je vodafone simkaartje erin stoppen want daar is ie tegen gelocked. Ik neem wel aan dat je er al mee kan spelen zonder simkaart erin ^^

  104. Ben gisteren bij de Mediamarkt geweest in Arnhem en daar krijgen ze er maar 4 in totaal!!!! :-s

  105. @jonne: @Ironis: Thanks. Ik heb mijn abonnement natuurlijk al opgezegd, het loopt zodoende 26 augustus af. Helaas heb ik in die brief geen wens tot porteren uitgesproken. Ik denk dat ik gewoon ga proberen mijn nieuwe t/mobile nummer eind augustus zodra mijn oude is verlopen over gezet te krijgen. Ben dan alleen een kleine 2 weken niet op dat oude nummer bereikbaar denk ik… soms ook wel rustig. Iemand anders nog een optie=

  106. @kraan79: Misschien alsnog Vodafone klantenservice bellen dat je je nummer wilt laten porteren. Overigens, als het goed is doet T-Mobile dit wel voor je. Neem wel een oude factuur van je Vodafone abo mee, zodat ze bewijs hebben dat het jouw abo is, en zodat ze een klantnumme rhebben om alles te regelen met Voda.

  107. Ik heb ook een vraagje…

    Op het moment heb ik een abbonement bij T-Mobile wat 20 december afloopt. Dat betekend dat ik per 20 augustus een nieuw abbonement kan afsluiten. Omdat ik eigenlijk eerder dan 20 augustus natuurlijk de Iphone wil zat ik te denken of het volgende mogelijk is…misschien weet iemand van jullie het antwoord…

    Stel 14 juli neem ik nog een abbonement bij T-Mobile, uiteraard het Iphone abbonement. Dan betekent het dat ik dus dubbele maandlasten heb. Zou het dan mogelijk zijn om zodra ik binnen de 4 maanden ben (na 20 augustus) mijn oude abbonement over te laten gaan in mijn reeds afgesloten Iphone abbonement. In feite komt dat neer op een verlenging toch? Alleen heb ik dan 1 maandje dubbele maandlasten. Dit zou gunstiger voor mij dan dat ik een nieuw abbonement afsluit en mijn oude abbonement ook rustig blijft doorlopen tot het einde van mijn contract, dan zou ik namelijk bijna 6 maanden dubbele maandlasten hebben.

    Zou dit mogelijk zijn?

  108. wacht gewoon lekker tot 20 augustus, je bent gek als je dubbele kosten op je hals neemt. Al is het maar voor een maand, zonde toch. Moet je je nummerbehoud opgeven, of heel veel gaan regelen (en dan maar hopen dat dat goed gaat), bel je een paar maanden met een ander nr, ook handig voor je contacten :S. Nog een maandje en je krijgt em mee zonder geregel.

  109. Die wachtlijsten geven niet zo’n goed beeld van de belangstelling. Bijna iedereen hier heeft zich op meerdere wachtlijsten ingeschreven. Daarnaast zijn er mensen die zich wel hebben ingeschreven, maar dan toch moeten werken, of het allemaal niet zo belangrijk vinden. Ik ga gewoon vrijdagochtend even kijken of het lukt er eentje te kopen, anders wacht ik wel een paar weken.

    Ik denk trouwens dat het allemaal wel meevalt met die tekorten. Ik herinner me iets van de introductie van de eerste iPhone. Iets met lange rijen, en dat die telefoon gewoon de volgende dag ook nog verkrijgbaar was.

  110. Met betrekking tot die wachtlijsten :

    Weet iemand de telefoonnummers van de individuele T-Mobile vestigingen ??

    Peter

  111. @hein: mond houwe jij. ik hou me aan het beleid van het bedrijf. maar ik geef jullie de hint waar je op moet letten, maar jij begrijpt hem weet niet zet die heineken weg en ga werken jij.

  112. Ik werd vanmorgen gebeld door T-Mobile shop in Uden, ik sta daar al vanaf het begin op de wachtlijst en stond ergens bovenaan. Nu krijg ik te horen dat, vanuit T-Mobile hoofdkantoor, is besloten niet met wachtlijsten te werken, dus ik moet maar gewoon langskomen om te kijken of ze er nog zijn?! Sorry?! Heel bizar, dit.
    Ik geloof dat T-Mobile niet om kan gaan met exclusiviteit.

  113. @ remco: niet mogelijk wat jij wilt.

    @kraan: een prepaid kaart kopen van bijv tmobile. daarop je oude vodafone nummer laten zetten op de datum van opzegging. dan zodra je iphone gaat halen vermelden dat je een prepaid kaart hebt en die heeft op 4 september dit nummer en dit simkaartnummer. waarom 4 sept, omdat je dan helemaal bij de nieuwe provider zit als prepaid. dan ben je bereikbaar van 26 aug tot 4 sep op je prepaid kaart en heb je tijdelijk een andere nummer op je iphone. op 4 sep zit je met je oude vodafone nummer op je iphone. zo simpel is het! als je hem niet snapt, pm me!

  114. Nou net de Apple shop in Eindhoven gebeld met de vraag of reservering mogelijk is. Ja, dat kon, maar de eerste levering van een aantal iphones was inmiddels al gereserveerd. Dus vrijdag daar geen enkele kans.

    Wat is de handigste oplossing?
    Mijn vodafone abonnement loop pas in jan. 2009 af. Het liefst zou ik dat nummer ook voor m’n iphone gaan gebruiken.
    Voorzover ik de reacties goed heb gelezen, kan ik 3 maanden van te voren m’n oude abonnement opzeggen. Kan ik dan alsnog dat oude nummer laten overbrengen naar het iphone-abonnement van t-mobile?

  115. http://www.iphonehelpdesk.nl/webshop.asp

    Via bovenstaande site kun je dus blijkbaar de telefoon al bestellen….Ik heb gebeld en hij zei dat de consumentenrelease datum dus 11 juli is, maar dat de groothandels de Iphone al eerder hadden…Ik weet niet of ik het allemaal moet geloven…anders zou hij toch al lang uitverkocht zijn? Iedereen wil dat ding!

  116. @Remco van Schijndel:

    Tja… laten bestellen kan ik ook….
    De levertijd ?? Wie het weet mag het zeggen !?!?

    En de gemelde voorraad !?!?
    “Helaas, er waren u er de afgelopen 5 minuten precies 22 voor… Ons systeem wordt per 10 minuten bijgewerkt, dat is normaal voldoende. Tja… hij is gewild he mijnheer… Levertijd nieuwe batch !? Tja… wie het weet mag het zeggen.”

    Gokje 1 : Bluf en zij wachten ook tot 11 juli met leveren (en dan moet jij maar afwachten…)
    Gokje 2 : Chinese “variant” van de IPhone !??! 😉

    Peter

  117. @Kruimel: Je wilt hem gewoon te graag. Het feit dat ze geen wachtlijsten hanteren wil niet zeggen dat je niet meer gecommiteerd moet zijn om hem te krijgen. Intentie = Resultaat.
    Ik stel voor dat je je slaapzak uit de kast haalt, als eerste voor de deur gaat liggen en laat zien dat je hem echt wilt !

  118. Geen wachtlijsten bij t-mobile gelukkig 🙂
    Ga daar vrijdagochtend eerst heen in Hoofddorp (weinig animo hier voor de iphone).
    En anders ga ik naar de belcompany waar ik als nummer 10 op de lijst sta dus ik heb er zoiezo 1 vrijdag 🙂

    BTW krijgt de belcompany 10 van alle dus 10x 8GB Wit/Zwart & 10x 16GB Wit/zwart?

  119. @jeey
    dacht van elke soort 10
    @ remco van schijndel
    je kan als dacht ik een lost en stolen abbo nemen als je nu al een t-mobile abbo heb dan gaat hij aan het eind van de periode 20 dec bij jou automatisch over met het iphone abbo maar met vodafone oid zal je toch echt tot 20 dec moeten wachten als je niet dubbele lasten wil
    k sta nummer 4 op list bij belcompany in hoogeveen, zaterdag ff heengegaan, dus ik ga ook eerst ff naar t-mobile voor een lost & stolen abbo maar als het te druk is of uitverkocht want k wil de witte 16 gb, ga ik naar belcompany;)

  120. @Remco van Schijndel:
    Trap hier niet in. Dit is geen officiële verkoop, zoals T-Mobile heeft aangekondigd is online verkoop alleen via hun eigen webshop. Deze site is een dubieuze verkoper die je gehackte iPhones zal gaan verkopen die je dus niet via iTunes zal kunnen updaten.
    Kies eieren voor je geld en koop hem legaal via T-Mobile. Qua prijs is het echt het beste. Nergens krijg je voor dat geld zo’n snel internetabonnement en de kosten over de totale looptijd bij T-Mobile t.o.v. een gehackte + sim only zijn over het algemeen lager!

  121. Geen wachtlijsten bij t-mobile gelukkig
    Ga daar vrijdagochtend eerst heen in Hoofddorp (weinig animo hier voor de iphone).
    En anders ga ik naar de belcompany waar ik als nummer 10 op de lijst sta dus ik heb er zoiezo 1 vrijdag

    BTW krijgt de belcompany 10 van alle dus 10x 8GB Wit/Zwart & 10x 16GB Wit/zwart?

    Knap als je een witte 8GB kan krijgen…….terwijl ie niet wordt gemaakt

  122. @maus,

    Hoe werkt zo’n lost en stolen abbo precies? wat houdt het in? Ik heb namelijk op het moment ook Tmobile

  123. je verlengt je abo met 1 of 2 jaar op je huidige abo,je kan dan een nieuw toestel uitkiezen,alleen moet je rekening ermee houden dat je altijd 1 of jaar extra aan je abo vastzit…..

  124. hmm zal is proberen, abbo moet dan alleen ook omgezet worden naar Iphone abbo…ben benieuwd of ze dat doen…

  125. Ik heb nog een contract doorlopen tot eind december bij T-Mobile, dan zou ik eind augustus mijn contract pas kunnen verlengen/omzetten en een Iphone kunnen krijgen.
    Nu had ik voordat ik dit abbonement had een 2 jarig abonnement. Gedurende die 2 jaar is mijn telefoon gestolen en heb ik een nieuwe telefoon gekregen van T-Mobile als ik mijn contract met 1 jaar zou verlengen. Dat heb ik toen gedaan en dit contract loop eind december af.

    Zou het mogelijk zijn om opnieuw te zeggen dat ik mijn telefoon kwijt ben geraakt, vervolgens ipv alleen een nieuwe telefoon te vragen ook meteen mijn abbonement te wijzigen, en op die manier eerder een Iphone te krijgen?

  126. Ik ga vrijdag morgen gewoon even bij de t-mobile winkel in Maastricht langs. Sta daar ook al op de wachtlijst maar volgens mij maakt dat uberhaupt niets uit. Ze gaan de iphone gewoon aan de eerste klanten verkopen. Nog iemand die in Maastricht zal staan te wachten? Volgens mij is er hier toch veel minder hype over de 3G…..

  127. Net even met The Phone House in Valkenswaard gebeld, zij krijgen er 7-10 binnen maar ze raadde mij aan om al om 8 uur naar de winkel te komen i.v.m. de verwachte drukte. Ze doen trouwens ook niet aan reservereerlijsten, wie het eerst komt heeft hem. Waar ik eigenlijk wel een beetje van “schrok” was het volgende: deze dame vertelde mij dat de volgende levering 6-9 weken op zich kon laten wachten. Ik denk dat dit toch wel erg overdreven is en gewoon hoort bij het creëren van de iPhone-hype.

  128. Ik heb zojuist gebeld met T-Mobile om te vragen hoe het zit met de lost & stolen mogelijkheid.

    De lost & stolen houdt in principe in dat je huidige contract dus doorloopt. Je krijgt alleen een nieuwe telefoon maar je contract blijft hetzelfde. Ze zijn er bij T-Mobile dus nog niet uit of je lost en stolen ook mag gaan toepassen voor de Iphone, omdat je contract dan vernieuwd moet worden naar een Iphone contract…

    Morgen hopen ze er meer over te weten…ben benieuwd

  129. @seagull:

    Bedoel je de reseller in de heuvel gallerie. En hoeveel hadden ze dan op voorraad?

  130. Weet iemand hoeveel de reseller apple in Eindhoven heuvelgallerie binnen krijgt?

  131. 8 of 7. Net als alle andere resellers

  132. net gebeld door belcompany morgen ligt er zeker een zwarte 16GB voor mij klaar en gistere pas op de inschrijflijst gezet dus lijkt mij redelijk wat voorraad! 😀

  133. @Niek:

    Waar is die Belcompany???

  134. @ faesarah

    in tilburg!! 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.