Reacties voor: iPhone 3G: T-Mobile zet meer informatie over 3G iPhone online

T-Mobile heeft een informatiepagina over de iPhone 3G online gezet, die helaas weinig nieuwe informatie geeft, maar op een aantal punten wel nieuwe vragen oproept.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 40 reacties

  1. Mooi maar nog steeds niks nieuws

  2. Ik hoop dat T-Mobile snel met informatie komt over het abonnement, en de kosten daarvan. Ik hoop echt dat je gewoon ieder T-Mobiel abonnement kan nemen, want ik heb (als student) echt geen geld voor een abo van 50 euro per maand ofzo (zoals in Ierland bij O2).

  3. Zou je in NL ook een iPhone los kunnen kopen (en dan laten unlocken?)

  4. @Martijn: vast wel, bij de gsm-winkeliers die ze nu ook al verkopen. Maar dan betaal je volle pond.

  5. Bij het kopje app store op die informatiesite staat wel weer dat er gewoon GPS inzit….

  6. hoe zit het eigenlijk met de voicemail bij t-mobile? kan je het dan ook op je iphone beluisteren zoals in USA? of moet je dan 1333 bellen of zo

  7. Op de afbeeldingen staat Visual Voicemail, maarja dat zegt niks bij T-Mobile..

  8. @Martijn

    Ik heb contact gehad via mijn werk met een werknemer van t-mobile.
    Die heeft mij verzekerd dat de Iphone ook los te koop komt bij T-Mobile.
    Een exacte prijs gaf hij nog niet, maar wel een richtprijs van rond de €600.

    Gr, Niels

  9. @Martin:
    Laten we het hopen 😉

  10. 2 jarig abbo. Kosten per maand duurste internet abbo + 30 euro als ik me niet vergist. Kan het morgen nog even navragen bij Tmobile.

  11. @Beaux: Wow dus dat wordt dus per maand toch 50 euro dokken? Dat vind ik echt zo jammer, je bent dus óf verplicht een veel te duur abonnement te nemen, of je koopt de iPhone los en dan betaal je je nog scheel :(.
    Ik hoop echt dat je gewoon zelf een abo kan kiezen. Ik hoef geen internet op m’n mobiel en alles, ik internet wel gewoon via wi-fi en anders niet, dus dat kunnen ze van mij net zo goed achterwege laten. Maar ja, dat zal wel niet kunnen, aangezien T-mobile exclusieve deal heeft, dus zullen ze die wel uitbuiten ook :(.

  12. @Jordy 600€ is helemaal niet zo duur voor een fatsoenlijke smartphone hoor. Ik vind het dus nog een redelijke prijs.

  13. hebben we het dan over een 1 of 2 jarig abonnement?

  14. Een leuk detail op deze pagina is dat ze Visual Voicemail laten zien. Dit houd dus in dat dit ondersteunt gaat worden in Nederland.
    Verder heeft T-Mobile het over G3 snelheid overal te wereld. Hieruit zou je in een brede zin kunnen opmaken dat ook data roaming is opgelost?

  15. Ok, Apple kilt de concurrentie door maar één provider te kiezen in Nederland, hetgeen prijsopdrijvend kan zijn maar ik las ergens dat AT&T geen “revenue” meer hoeft af te dragen aan Apple en volgens mij hoeft geen enkele provider dat meer te doen.
    If that’s true, zijn alle aantijgingen jegens Apple wat betreft de prijzen onzin, het equivalent van 299 of 399 dollar is niet veel geld voor zo’n kleinnood.
    Apple gaat de centjes binnen halen dmv software verkoop.

  16. @ Martijn:
    ’tis een engelse afbeelding die waarschijnlijk door meerdere providers over de wereld gebruikt wordt. Het is geen bevestiging dat T-Mobile dit ook daadwerkelijk gaat ondersteunen… Zou wel mooi zijn 🙂

  17. Edit: 2 jarig abbo. Kosten per maand duurste internet abbo + 30 euro als ik me niet vergist. En dan moet je 200euro bijbetalen.

    Kan het morgenochtend nog even navragen bij T-mobile.

  18. Ik heb sterk het gevoel dat deze info op site is gezet door iemand met beperkte kennis van zaken. In elk geval beperkter dan de meesten van jullie hier. Er is gewoon klakkeloos wat info elders vandaan gepakt en vertaald. Zou dat manneke (vrouwke) überhaupt weten wat Visual Voice Mail is?

  19. Trouwens: hoe meer mensen zich aanmelden voor die T-mobile nieuwsbrief…. hoe duurder het waarschijnlijk wordt. Ideaal marketing-meetinstrument voor ze.

  20. Op de mobistar homepagina staat ondertussen de iPhone 3G ondertussen ook. De link gaat naar de pagina die eerder op iphoneclub.nl verschenen is.

  21. HOLLAND!!!!

  22. Ik snap het nou nog niet :S

    Kan iemand mij dit duidelijk maken:
    Internetten via Wi-Fi, dat kan zonder kosten? Of is dit via een eigen draadloos internetnetwerk?

    Wat kost geld en wat kost geen (of minder) geld?

    Alvast bedankt 🙂

  23. Zie hier, de link naar T-Mobile Oostenrijk met tarief gegevens;

    http://iphone.t-mobile.at/

    € 39,- acceptabel voor onbeperkt telefoneren met data?? (1000 minuten en 3gb per maand, sms’jes à € 0,25)

  24. In de FAQ vab T-Mobile staat dat de iPhone alleen in combinatie met een abo te krijgen zal zijn. Dus niet los.

  25. Vermoeiend hoor. Maar de trend is helaas wel dat de abos geen ongelimiteerd datapakket bieden. De t-mobile oostenrijk spreekt over 3Gig. Ze vergeten dat je met de iPhone daar denk ik heel snel aan zit, want juist data is wat deze zo praktisch maakt.
    Ik heb liever minder belminuten en onbeperkt dataverkeer, eigenlijk.

  26. @ 0 H P0
    Thuis (of ergens anders) kan je gewoon gratis op je eigen internet.
    Buitenshuis moet je gebruik maken van HotSpots (betaald) of edge (gprs, ook betaald). Via edge kan je altijd internetten, alleen kost dat erg veel. Daarom nemen de meeste mensen ook een onbeperkt internet abo.

    @ Marco
    3Gig is best veel hoor. Ik ben zelf een intensieve internetter en ik zit nu tegen de 500mb per maand.
    Ik begrijp dat je met 3G wel veel meer gaat internetten of zelfs downloaden, maar 3Gig is ruim genoeg voor mobiel internet.

  27. Ik vraag me gewoon af of de Opta het goed vindt dat we de iPhone alleen via T-Mobile officieel mogen aanschaffen. Volgens mij is dat zelfs koppelverkoop.

  28. file informatie gaat in principe via analoge FM radio!!! iPhoen kan dit niet ontvangen, dus dat is zeker al een verschil tov de tom tom handhelds.

    at wel kan is bvb file info via 3G intrenet…

  29. Waarom willen die studenten toch altijd alles voor niks. Ga eens vakkenvullen, mafkees! Tuurlijk mag T-Mobile exclusief die iPhone verkopen, niks koppelverkoop als je zonder abonnement kunt kopen. Verder krast die nieuwe achterkant als de neten. Geef mij die ouwe maar.

  30. @Willempie

    De eerste iPhone krast ook als de “neten” want op dat “metaal” zit een soort van coating dat heel snel krast. En dat ziet er niet uit. Het voordeel van plastic (denk ik) is dat je van dat soort vloeibaar spul hebt wat die krassen weer netjes verbergt. Ach..en mij gaat het toch om het scherm!

    Mensen, het was een fantastische week! 2 x geniale voetbal wedstrijden van Nederland en de release van de nieuwe iPhone 3G. Top!

  31. Hallo!!! 600 eur voor een smartphone niet duur, als we terugrekenen naar onze lieve guldens 1322.23 cent en dat voor een telefoon…. De euro maakt zelfs de Nederlanders helemaal gek!!! Heb de 8 gig van de VS totaal niet eens 300 eur dat is pas een schappelijke prijs….

  32. Natuurlijk kan ik niet wachten om hem te kopen, alleen prijzen zakken zo snel dat ik lekker een half jaartje wacht!
    Omrekenen naar guldens ? …man hou es op in de gulden tijd was bezine ook de helft goedkoper … daar doe je niks aan.

  33. guldens :p whahaha als jij toen een iphone kon kopen voor 1322.23 gulden dan vind ik dat knap hoor

  34. Als ik de prijzen in de andere landen (ierland en canada) kan het me niet voorstellen dat hij hier in Nederland voor een prikkie te koop is.
    Vind het wel mooi om hier alle speculaties en geruchten te lezen… en ook jullie verschillende meningen… de 1 heeft er dik geld voor over… de ander is een studentje en kan niet meer dan 20 euro per maand missen…
    Ik heb nu trouwens een IPhone met een kpn-abo… ik ben denk ik een gebruiker die een heleboel functies niet eens gebruikt… ik gebruik hem voornmelijk om te sms-en, bellen en als i-pod…. voor de rest is het een mooi speledingetje en hou ik deze gewoon totdat me contract afloopt in december… tegen die tijd zal de nieuwe versie wle een stuk goedkoper zijn en misschien zelfs zelf zonder simlock verkrijgbaar zijn… want mocht de nieuwe IPhone alleen met een 2 jarig abo te koop zijn pas ik ervoor..

  35. Als TomTom uitkomt voor de iPhone2 dan koop ik um.

  36. Ik heb nu een 8 gig uit de VS met t-mobile sim only en onbeperkt internet(gprs) dit is wat traag maar samen wel erg betaalbaar. Ik zit alleen te wachten op gps met tomtom of nav n go8. Wanneer dit niet lukt met de 2.0 versie op mijn oude iPhone te zetten en dit wel op de 3 g versie werkt dan ga ik pas om naar de 3g.

  37. @ Lemob

    Dat zal niet lukken op je oude iPhone, omdat daar geen GPS op zit…

    En al die ‘projectjes’ waarbij je een GPS dongle in de iPod-connector kan pluggen zullen nu door de komst van de 3G niet meer echt van de grond komen.

  38. haha. wat dacht je van een gps muis? die via 2.0 wel contact kan maken met de software van de oude iphone? De echte die hards die als eerste een iphone hebben aangeschaft zullen echt niet zonder navigatie achter blijven.

  39. heb nu de 1e iphone, en het internet is zo dramatisch traag! ik heb als provider vodafone dus het komt gewoon omdat de iphone de snelheid niet ondersteund. Hoop dat de iphone 3G wel een stuk sneller is. Verder is het een top toestel!!

    Ik wacht eerst wel de reacties af, na de lancering, alvorens ik hem ga aanschaffen! Ben namelijk wel beneiuwdhoe apple het heeft geregeld met de gps en internet..

    hij komt 11 juli bij de mediamarkt in de verkoop, voor een losprijs van €499 heb ik vernomen!?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.