Reacties voor: iPhone 3G T-Mobile lancering 11 juli: Het is maar een telefoon …

Vannacht vond in Brussel en Rotterdam de nachtverkoop plaats van de iPhone 3G. Wij waren erbij, maakten een filmpje en spraken met de man die al sinds 10 uur 's ochtends in de rij stond.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 100 reacties

  1. OMG it’s Rambo xD

  2. Waar kan je voor de ipod trouch 2.0 downloaden???

  3. Het was een lange nacht, inderdaad. Maar de wekker was vanochtend van Apple 🙂

  4. En hier heeft Edwin dan 1 dag en ca. € 500 aan gespendeerd:
    http://youtube.com/watch?v=NZyYjQHcXEU

  5. En Valerio bleef maar herhalen: “Dus over 2 jaar lig je er weer als er weer een nieuw toestel komt?”
    Je zou gaan denken dat hij deze instructies heeft gekregen i.v.m. het 2-jarige T-Mobile abonnement, zodat mensen zeker weten dat ze 2 jaar lang de beste Apple phone hebben, gedurende de looptijd van het abonnement dus.
    Terwijl er logischerwijs over een jaar gewoon weer een update komt van de iPhone.

    Ik stoorde me in ieder geval mateloos aan de herhaling van Valerio.

  6. Heeft er iemand nieuws over de rijen bij de T-Mobile shops?

  7. Nijmegen ca. 50 man in de rij. Kansloos vrees ik.

  8. Heb net de Belcompany gebeld, ze zetten alvast een bakkie koffie voor me, fiets er zo heen, zwaai naar de rij bij T-mobile en ga rustig de Iphone halen 😉

    Ben benieuwd naar iedereen’s mening.

    Wanneer zal de eerste jailbreack binnen komen?

  9. T-Mobilenetwerk overbelast dus het aanmelden van een abo gaat niet……..

  10. @Reinier: Haha wat bizar, benieuwd hoe ze dit wille oplossen… 🙁

  11. Kom net bij een Phonehouse-vestiging vandaan in Berkel en Rodenrijs. Werd daar te woord gestaan door een chagrijnige verkoper die nul iPhones binnen had gekregen. Geen rij dus, maar ook geen iPhone. Meer van dit soort ervaringen?

  12. het is belachelijk dat belcompany intekenlijsten hanteert…. ben net bij de lokale belcompany geweest wel 3g’s maar niet voor mij allemaal gereserveerd….. leuk zo’n lancering op 11 juli maar de aantallen op voorraad slaan echt helemaal nergens op….

  13. Ik was vannacht één van de laatste die uit de winkel kwam zo rond 4:30, maar ik heb hem de witte!

  14. Hebben alle mensen die in Rotterdam vannacht stonden iPhone kunnen krijgen? Er waren toch maar 500 toestelen en de rij was 800 mensen lang?!

  15. Balen, kom zojuist uit Utrecht T-mobile had er maar 20 pffff.
    Toen ik aankwam en “maar” 30 a 40 mensen zag staan werd ik toch wel een beetje blij, dit duurde echter niet lang.
    De medewerkster van T-mobile die buiten de namen kwam opschrijven van de eerste wachtende ging na het noteren van 20 namen weer naar binnen met de mededeling dat zij maar 20 iPhone’s hadden.

    Dus eerst maar 2.0 installeren, hopelijk vanavond 😉

  16. T-molbile in utrecht, circa rij van 80… en 20 telefoons
    Phonehouse in utrecht circa 20 mensen… en 6 telefoons
    Mediamarkt in utrecht circa 20 mensen… 3 telefoons (2*16gb zwart en 1* 8gb zwart)

    Ik… 3x in de rij, 0 telefoons.

  17. Jammer als je net die 501e bent.. sta je daar de hele dag+nacht met je goeie gedrag..

  18. Ik was er ook bij en wat er werd verteld was dat de eerste 500 deze nacht met een nieuwe telefoon naar huis zouden gaan en de volgende 500 ook een armbandje zouden krijgen waarmee ze de telefoon vandaag op mochten halen. Ik was nr.231 dus of het ook echt zo gelopen is weet ik niet.

    edit: ik was 231 en was er “pas” rond 20:00 uur. Als je nr. 501 was was je er pas rond 10/11 uur ‘s avonds dus dan heb je niet heel lang hoeven wachten en waarschijnlijk rond 00:00uur al weer weg. T-Mobile had alles zeer goed geregeld!

  19. Ik sta bij de T-Mobileshop in de Kinkerstraat in Amsterdam. Ze hebben maar 19 stuks, maar door een netwerkstoring is er nog niemand uit de winkel. Mensen kunnen voor 50 euro reserveren.

    Ik heb nummer 49, er waren nog zo’n 10 na mij. De eerste persoon was er al om half 6.

  20. Ik ben heel benieuwd naar de ervaringen van mensen die de iPhone hebben weten te bemachtigen!!

  21. Bij de BelCompany in mijn buurt in DH hadden ze er 10 (redelijk). Ik was een half uur voor de opening de 3de wachtende. Maar toen kwan T-Mobile om de hoek kijken met zijn geweldige server capaciteit………Ik hoop wel dat het ze vandaag nog lukt om mijn contract erdoor te krijgen, we zullen zien.

  22. Hahaha.. dat is dan weer lekker geregeld.. maja.. denk dat elke provider hetzelfde probleem gehad zou hebben.. Ben benieuwd naar hoever het klantenbestand van t-mobile gestegen is sinds vannacht…

  23. hoe je het ook bekijkt voor T-Mobile is dit een geweldige actie geweest!

  24. En dan te bedenken dat ik vanmorgen om 9.30 uur bij mij aan de overkant de Applestore in liep en nu een Iphone heb…

  25. Moet toch wel heel wat waard zijn voor sommige mensen de nieuwe iPhone, om er uren voor in de rij te staan om daarna de hoofdprijs te betalen voor een contract….
    Ik wilde eigenlijk ook wel, had echter niet de beschikking over zo’n grote nerdie hoofdtelefoon waar zo’n 30% van de mensen die stonden te wachten in R’dam mee uitgerust waren.

  26. ik heb hem gister avond online besteld om 0:20 hoop dat het sneller gaat als circa 6 weken, wat ze zelf aangeven :O

  27. Net in Dordrecht geweest, liep als eerste de T-Mobile winkel uit. Denk 40 man aanwezig, en 15 telefoons. Ik was derde in de rij, en omdat ik de lost& stolen regeling had, maakte het voor mij niet uit dat het systeem eruit lag. 16 GB, Wit!

  28. Net bij de Mobistar in het Wijnegem Shopping Center geweest. “U krijgt er geen mijnheer… U bent geen Mobistar klant en wil geen abonnement er bij nemen. Van “hogerhand” mogen wij enkel aan Mobi* klanten verkopen de eerste weken”. Wachtlijst zetten kon ook, maar dan wisten ze niet wanneer je aan de beurt kwam en bovendien 100euro CASH te betalen. Tot zover het verbod op koppelverkoop en de omzeiling hiervan. Gevolg is dat er dus illegale praktijken worden uitgevoerd in de winkels. Beteke dreigen met testaankoop of zo helpt ook niet: “Mijnheer dan zeggen we gewoon dat de huidige toestellen allemaal gereserveerd zijn”. Blijkbaar dus wel voldoende voorraad, maar enkel voor Mobi* klanten. Laatste grap: “Met Proximus kan je de iPhone niet gebruiken… ” volgens de verkoper Mobi*.

  29. T-mobile Leidschendam:
    Een rij van 40 mensen (de eerste 2 hebben overnacht) en geen T-mobile medewerker die even wilde vertellen hoeveel toestellen er aanwezig waren.
    De eerste 6 gingen om 9.30 naar binnen. Medewerkers ijsberen en bellen, het t-mobile systeem lag plat. Nummer 7 en 8 konden naar binnen.

    Toen kwam de manager naar buiten met de mededeling dat er nog maar 4 8gb varianten waren. Dus 12 in totaal!

    Als die paarse paashazen dat nou even om een uurtje of 9 melden ipv 10!! Dan kan de rest tenminste iets nuttigs gaan doen met zijn tijd.

  30. @Tom: Dit kan toch niet?:o

  31. 25 mensen bij T-mobile oosterhout in de rij.
    Was nummer twee (lag er sinds 8 uur vanochtend) en mijn witte en me vaders zwarte zitten al in een tasje en contract al getekend 🙂
    Ze hebben er daar 24 binnen gekregen!

    [edit]
    Ben nu thuis BTW (woon in het centrum) ze bellen me als ik m kan komen ophalen en afrekenen

  32. @Gonny of JP.

    Jullie hebben al een tijdje met de 3G iPhone gespeeld. Wat denken jullie over het bereik en accuduur? Her en der lees ik daar negatieve dingen over.

  33. Echt waardeloos dit, echt geen enkele voorrraad. The Phone House heeft er maar enkele binnen gekregen, bagger!

  34. @ Henk
    Met het bereik zit het wel goed, kan helemaal naar Australie bellen, doe ik al sinds 10 uur en batterij nog niet leeg!

  35. Ik stond vanmorgen om 9.00 uur bij de BC Utrecht Overvecht.
    Ik wist dat er één voor mij klaar lag.

    Om 9.30 stonden we met zijn vijfen. Drie hadden niet gereserveerd en hadden pech.

    Ik helemaal gelukkig. Maar voor kort overigens. De server van T-Mobile ligt plat. Ik heb tot 10.30 uur gewacht maar tevergeefs. De superaardige verkoopster van de BC gaat mij nu bellen als die IT prutsers van T-Mobile de server weer aangeslingerd hebben.

  36. Ik heb ‘m ! Ben ‘m nu aan het activeren etc.

  37. Ik ben om 09:15 uur naar de T-Mobile shop in Zutphen gegaan maar ze hadden er maar 14 stuks binnen gekregen. Er stond daar een lange rij en ben daarom maar doorgelopen richting The Phone House. Ik stond daar als eerste voor de deur en ben nu de gelukkige bezitter van een zwarte 16 gig. Heb hem alleen nu nog niet in bezit omdat ze hem niet konden activeren via de T-Mobile site. Die ligt er uit. Ik word gebeld als ik hem op kan halen.

  38. Stond op de lijst bij belcompany als nummer 1,
    werd niet gebeld, ben vanochtend om 7 uur voor de deur gaan staan stonden al 5 mensen.
    gaan ze open om half 10 hebben ze maar 5 iphones gekregen en de medewerker die de avond ervoor stond was vergeten te bellen, kreeg een excuus. en ik werd opnieuw op de lijst gezet, de verwachting is 25 september dat ze hem weer binnen krijgen. Tssss klote zaak, en precies net me ipod en tel verkocht… HANDIG HE BELCOMPANY.
    Koude douche voor jullie

  39. @ hoofddorp (t-mobile winkel)

    100 mensen in de rij- 1 lichting naar binnen gelaten. Ongeveer 20 mensen toen was het UITVERKOCHT! Leuk die exclusiviteit…..maar deze voorraden slaan nergens op….

    Nog twee maandjes wachten vrees ik!(gaat altijd langer dan 6 weken duren!)

  40. iemand info over de rij bij T-Mobile Den Haag? Lange rij?

  41. Ben vanmorgen gebeld dat mijn iPhone klaar lag bij BC. Net belde ze me weer met de mededeling dat het T-Mobile systeen plat ligt. Zodra het systeem weer up-and-running is bellen ze me zodat ik dan naar de winkel kan komen. Toch wel netjes.

  42. Heb m net al uit belgie gehaald simlock vrij enz voor 499€ want ik wil niet gebonden zijn aan een abo of iets. In de winkel is deze door de verkoper helemaal simlock vrij gemaakt en kon ik gelijk mijn vodafone sim erin doen en gaan! Heb mijn oude iphone ook nog steeds, maar nu als test voor bijvoorbeeld nieuwe firmwares enz.
    De 3g is een super toestel. Dus mijn advies nu…belgie of frankrijk!

  43. Ik ben om 09.25 uur naar de Belcompany bij mij in de buurt gegaan. Gisteren heb ik gebeld om een witte 16GB te reserveren.
    Stond maar één persoon voor mij in de winkel. Echter door de klote server van T-mobile kon ik hem niet meenemen.
    Wordt gebeld wanneer men weer kan activeren.
    Volgens mij had T-mobile deze drukte echt wel kunnen verwachten en maatregelen kunnen nemen.
    Maar goed……. geduld is een schone zaak.

  44. Whahahahaha!
    Apple is weer lekker bezig. De hype-tactics die ze vaker gebruiken in America: Schaarste!
    Ik lach me rot om al die gekken met beteuterde gezichten die achter het net vissen!
    ROFLMAO

  45. @Marcel:

    Hoe ging dat met die Lost en Stolen regeling?
    Zou je mij willen mailen op raoul@euphonynet.be
    Ik heb een tmobile 1 jaar contract sinds Mei. Kan ik ook aanspraak maken erop?

    Zou fijn zijn als je me wat info kan geven!!

    THNX

  46. Hier het zelfde verhaal. Was om 09:30 in de Phonehouse maar ook hier was de sever van T-Mobile niet bereikbaar. Heel voorspelbaar en niet op gerekend door T-mobile, blijkbaar. Slechte voorbereiding van T-mobile (beloofd veel goeds voor 2 jaar contract)

    NOg ff wachten duss,

  47. Ik stond om 5 uur voor de winkel! EN HET IS ME GELUKT! Ik heb de Iphone 16GB Zwart…
    Alleen lag de server plat… Dus nu worden we vanmiddag gebeld.. of morgen.. dat we hem kunnen ophalen als alles goed geregistreerd is 🙂

  48. huh? dus geen simlock van het land zelf? cool! ik kan hem nu ook simlockvrij in nederland kopen.. maar ik geef de link niet anders is de voorraad zo op…

  49. Hallo allemaal,

    Vanochtend hier in enschede bij de t-mobile shop gaan staan om half acht en ik was nummer 9!, de nummer 1 was er vanochtend al om half 5 vijf !!. er stonden op het laatst zeker 50 Personen !!
    Na binnenkomst kreeg hier ook iedereen te horen dat het aktiveren niet lukt en terug gebeld zal worden… maar ik heb em in ider geval !!

    Voorts was de lokale krant-fotograaf er de rtv-oost was er ook bij aanwezig, die mij als 1ste ff gefilmd heeft, terwijl nummer 1 al binnen was, en of dit uitgezonden wordt weet ik niet, hoorde dat het vanmiddag rond 4 uur op hun site stond en vanavond om 22:00 uur op tv.

  50. @Simon: Welke winkel in Belgie is dat? Daar rij ik zo gelijk naartoe!

  51. oh, nou allemaal kijken dus naar Bert!!!!

  52. En kijk hier voor een paar 360 graden panorama’s!

  53. Henri: de pagina bestaat nog niet!!!

  54. was net op de kinkerstraat en net geen 16Gb kunnen bemachtigen. gereserveerd voor 50 euro, hopelijk komt ie snel

  55. @Stef Dit was de orange shop in gent. Ik moet alleen ff m’n bonnetje terugvinden dan weet ik precies weer welke winkel 😛 kom we zo nog wel even op terug.

  56. Dus als ik het goed begrijp zal het waarschijnlijk onmogelijk zijn om een iPhone uit Nederland mee te brengen naar België, aangezien je in de winkel moet activeren met abonnement.

    Damn, een streep door mijn rekening. Heb geen geld voor een 3G in België :p

    Of bestaat er nu al een mogelijkheid om dat te omzeilen?

  57. Ben vanmorgen langs T-Mobile Waldorpstraat Den Haag (bij HQ) gereden. ik schat 50 tot 80 man, waarvan de eersten op klapstoeltjes en themoskannen…
    Ik ben wel een beetje gek, maar niet zo gek.

    Toen langs een BelCompany gereden op de Fred.Hendriklaan… Daar stonden om 09.00 uur een man of 6 voor de deur en de zaak zou om 09.30 uur open gaan.

    Die lol wilde ik wel hebben en die gok wilde ik wel nemen….

    Eindconclusie : Ze hadden er 10.
    Ik heb de laatste 16GB (wit) en na mij waren er nog 2 of 3 8GB’s.

    Alleen alle systemen van T-Mobile PLAT, dus even gegevens genoteerd en ik ga over een uurtje weer langs, in de hoop dat de systemen weer een beetje werken !!

    Scheelt me toch weer en nacht in Rotterdam !!

    Peter

  58. Jongens, jongens,

    Wat ben ik blij dat ik mijn abbo pas vanaf september kan verlengen.
    Hoef ik deze terleurstellingen allemaal niet mee te maken.

    En wie weet is tegen die tijd al een jailbreak en unlock voor de upgrade naar 2.0, waardoor ik misschien niet upgrade naar 3G, maar lekker met de eerste generatie blijf bellen.

  59. Ik heb de 16 gb wit. In Katwijk bij The Phone House. Ik was er om kwart over 8 en was toen derde. Om half 10 stonden er acht mensen en waren er 6 Iphones. Ik helemaal blij, maar dat duurde niet lang. Het lag helemaal plat en nu kan ik hem (hopelijk) vanmiddag ophalen.

  60. Dit is echt BELACHELIJK!!! In Zaanstad zijn er 200 000 inwoners ongeveer. En hoeveel toestellen heeft de T-mobile shop van Zaanstad??? 20!!! stukjes maar :S……. Echt een slechte grap…. ze konden beter dan 2 toestellen aanbieden…. was dan een betere grap geweest……

  61. Alphen aan den Rijn,

    Ik stond er rond half 9 en was nummer 19 in de rij. Rond kwart over 10 was ik aan de beurt en de 16Gb toestellen waren al op, ze hadden nog een paar 8 Gb toestellen. Voorraad van niets dus! Ik heb nu een 16Gb gereserveerd (50 euro aanbetalen) en nu maar wachten wanneer ze komen. Niemand kon iets zeggen…

    Als ze nu de rest van de rij even netjes hadden geïnformeerd dat ze niet meer toestellen hadden dan hadden er niet zoveel mensen voor Jan L. hoeven te wachten…

    Hier trouwens ook hetzelfde activatie probleem wegens de drukte zei men… Hadden ze dat nu echt niet voorzien??? Al met al een afknapper dus en een slechte beurt voor T-Mobile..

  62. @reinier,

    Dank je wel , voel me vereerd door je uitspraak 🙂

  63. De lancering in Maastricht was ook een hele happening. Ik heb er gestaan vanaf 6.00 vanochtend. Als 5e aan de beurt! Gelukkig was ik als een van de eersten, want er waren maar 32 telefoons. Dus ik zou mijn zwarte 16Gb kunnen bemachtigen. Wat blijkt; het hele computernet van T-mobile gecrashed.
    Ik kon het toestel pas in de loop van de dag meenemen, dit omdat er handmatig moest worden ingebeld om de contracten te veriefieren. Godallemachtig, ze wisten ook pas sinds gisteren dat er een nieuwe telefoon aankwam.
    Van alle boosheid heb ik de verkoper aangeboden het toestel op te eten, als je begrijpt wat ik bedoel. Voor de kat z…………… naar Maastricht gereden. (100 km retour)
    Ik hoef de eerste dagen al geen iPhone meer. De pot op met T-mobile. Apple had beter kunnen kiezen om het toestel door een of andere hans worst te laten verkopen. T-mobile is er blijkbaar niet toe in staat.

  64. Ik zat net even te kijken voor een gewoon abonnement met de Iphone..
    Wat een BELACHELIJK HOGE prijzen rekenen ze dan…

    Voor elk 1 jarig contract, ja zelfs die van 134,50 per maand, betaal je € 999,95 voor de Iphone. Beetje erg schandalig vind ik dat.
    Zo duur was dat ding toch niet eens??

  65. OMFG it’s just a phone!!! ik hoop dat de iphone flopt zodat ie goedkoper wordt!

  66. Er is nu spoedoverleg bij T-Mobile, ben benieuwd..

  67. waarom heeft (bijna) iedereen die zegt welke versie ze hebben, een witte ?

  68. Vanochtend naar de Belcompany gereden waar ik gisteren de garantie had gekregen dat ik een 16GB sowieso zou hebben vandaag. Daar aangekomen kreeg ik te horen dat mij men doodleuk mij in de map geplaatst had van reserveringen voor de volgende levering iPhones i.p.v. de iPhones die vandaag verkocht zouden worden.

    Kan me er niet heel druk over maken…..het is maar een telefoon, maar het is natuurlijk een belachelijke handelswijze van BC!!!

  69. In Hoogeveen was het idem; t-mobile shop had 12 telefoons binnen gekregen, de eerste 11 kregen een kaartje en mochten op volgorde naar binnen; contract kon niet ingeboekt worden dus wordt vanmiddag gebeld en dan kan ik hem komen ophalen, hoop dat het ook idd vanmiddag wordt!

  70. Daar zit ik dan lekker happy te wezen met m’n 1ste generatie Iphone
    Blijft toch een mooi ding, hè!

  71. What else is new -.-‘

  72. ben al meer dan 7 jaar lang vaste klant van T-mobile met een gemiddelde telefoon rekening van 120 euro per maand!!! Sinds 2 juli was mijn 1-jarige contract weer verlopen. Zo blij dat ik dan mijn contract kan vernieuwen zodat ik op 11 juli de Iphone kon krijgen. ben sinds Juni en Juli wel 5 á 6 keer langs T-mobile winkel geweest voor informatie over de Iphone…….. echt T-mobile met hun arrogante winkelmedewerkers enzo……. geven altijd tegenstrijdige informatie en doen vet geheimzinnig enzo…. krijg je toch een kort lontje ervan!!!!

    Donderdag koopavond dus nog effe langs geweest en vragen hoe laat ik eventueel alvast voor de winkel moet komen staan…… zegt ie…. “Wij gaan pas 9:30 open….. en voor die tijd moet je maar zelf weten hoe laat je voor de deur wil gaan staan”….. “kan als je om 9:30 komt dat je op tijd bent of niet”……… ” dat we misschien wel of misschien niet nog Iphones hebben”……..

    voor de Duidelijkheid….. Ik wil best moeite doen voor een Iphone……. maar ik ga ECHT NIET in de ochtend URENLANG voor jan LUL in de koude regenachtige zomer weertje voor de deur als een ZWERVER…. SMEKEN voor een telefoon!!! Ik laat me zeker niet zo BEHANDELD worden door zo een K.*.T. telefoonwinkel…… die maandelijks 120 euro van mij vangt……

    Ik was er om 8:45……. maar 30 á 40 man stonden voor de deur ( Yes!!! )….. 20 toestellen ( BELACHELIJK )…… terwijl ze al ruim een maand aankondigen dat ze de IPHONE exclusief aanbieden……..

    Is de IPHONE dan zoveel meer werk om te produceren dan pakweg een Auto????

    geef toe dat ik mijn frustraties hier aan het typen ben…… maar ik denk dat samen met mij nog velen er ook zo over denken…..

    ben blij voor degene die wel urenlang in de koude ochtend en slecht weer voor de staan hebben wachten….. zij verdienen het ook wel om een Iphone te krijgen…… maar geef zelf toe…… je word BEHANDELD als een HONDJE…… terwijl T-Mobile en Apple echt wel geld van je verdient!!!

  73. Bij mijn aanvraag voor de iPhone heb ik de verkoper ook verteld dat ik vind dat een organistie als T-mobile gewoon weg niet verkopen kan, dat ze zo,n beroerde it-infrastructuur hebben.
    De verkoper stamelde een beetje met excuses zo van:” ik kan me uw teleurstelling voorstellen”, net of dat wat helpt!

  74. Heb vanochtend een zwarte 16 gb gekocht in Eindhoven. Ze hadden er 30 op voorraad. Ik werk nu in Best maar heb geen bereik “No Service”! En nog erger, thuis in Nuenen heb ik ook al nauwelijks bereik. Oftewel thuis en op het werk ben ik niet bereikbaar THANKS t-mobile!!!

  75. Rutger, wil je je iPhone doorverkopen? 😉

  76. Yesssss!

    Uurtje geleden zomaar gebeld naar de BC … ze hadden er nog 1 die gereserveerd was, maar niet opgehaald…..

    Word ik zonet opgebeld… reservering is gecanceld… je mag hem halen 😀 (16GB Wit..)

  77. hahahaha t-mobile is just great!

  78. @ Bert: Wat had je dan verwacht? Dat hij er even wat satellieten en zendmasten voor jou bij ging plaatsen… Ik weet niet wat jullie hiervan dachten maar ik had zeker vastgesteld dat er problemen zouden komen. Ik bedoel maar, heel Nederland is is rep en roer voor de iPhone. Is dat dan niet logisch dat er dan wat mis kan gaan…?! Ze konden zich misschien nog beter voorbereiden maar dit soort problemen heb je vaak bij grote uitverkopen van mobieltjes.

    En de hoeveelheid iPhone’s, daar kan T-Mobile en de andere winkels niks aan doen. Dat probleem ligt bij Apple.

    T-Mobile doet dit ook niet voor zijn lol, dat het netwerk er uit ligt. Geduld is een schone zaak.

  79. iemand die Eindhoven wil zien?

  80. Is hier nog iemand die net als ik enkel bij het eerste ontvangen smsje een geluidssignaal krijgt en verder niet meer. Bij elke volgende sms krijg ik wel de melding op het scherm maar geen geluid. Erg vervelend (en al helemaal als ik hievoor 7 lange uren buiten heb gestaan)..

  81. Wanneer komt de update van de ipod touch uit!!!???

  82. @AJLA:

    oeps de url pakte niet helemaal goed!

    als nog:

    Eindhoven

    http://www.ed.nl/video/regionieuws/article3408817.ece

  83. @ tako

    Jij werkt zeker bij t-mobile he !

    Ik vind het gewoon zwaar waardeloos, en dat is mijn mening, als ik t-mobile was, zou ik mijn boeltje goed voor elkaar hebben,en verder is er niks van !.

    Dan kun je wel roepen dat hun er niks aan doen kunnen, en dat dat waarschijnlijk een geldkwestie is, t-mobile verdient er genoeg aan, neem dat maar van mij aan!
    Op deze manier profileer je je niet als een professioneel bedrijf !

  84. @Bert: Nee, sorry, ik werk niet bij T-Mobile… 😉

    Natuurlijk kunnen ze er wel wat aan doen, maar net alsof je moet gaan verwachten dat die T-Mobile medewerker van jou eventjes wat zendmasten gaat plaatsen. Dat snap je zelf toch ook wel. En het is nou eenmaal een feit dat T-Mobile niet overal even veel ontvangst heeft. Dit wisten wel allemaal al voor 7-11 door anderen mensen die al bij T-Mobile zitten.

  85. @Tako……. Bert heeft gewoon als klant gelijk

    T-mobile moet het maar beter regelen

  86. @tako

    Ik heb het helemaal niet over die bewuste verkoper, die kan op zich helemaal nix eraan doen. ik ventileer hier louter mijn mening !

    @husnu thx !

  87. Vooral deze mensen zijn (naar mijn mening uiteraard) niet goed wijs.

    Erg leuke telefoon / PDA. Ok ‘Iphone’ says enough.

    Maar een paar dagen wachten overleef je wel.

    Daarbij t.o.v. van mijn Telfort 300 abb. (8 euro p/m) betaal je voor de telefoon incl. draadloos internet, dat wel: 888 euro (300 minuten T-mobile Iphone abb.). Das toch niet weinig, vergelijk het met een laptop.

    Nou, weer nuchter?

    Koop um gewoon! Geld is ook maar geld. (?)

  88. Firmware versie 2.0 is (voor de ipod touch iig) te downloaden via the itunes store. Alleen een probleem, de itunes store is op het moment niet beschikbaar. Nog even wachten dus.

  89. Net gebeld door Belcompany, met veel excuses dat zij mij vanochtend teleurstelden,
    werd uitgenodigt in hun filiaal en kreeg te zien dat volgende week een groot aantal iphones alweer geleverd zou worden alle varianten. En ze konden mij direct blij maken ik hoefde vanwege het ongemak niets te betalen voor de 16gb wit, en krijg er een gratis dock en hoesje bij. 😀 dat is dan wel weer een goedmakertje vind ik.

  90. Dat heb je goed voor elkaar! *is jalours* :p

  91. ik zag trouwens die rechter DJ een sigaret opsteken..terwijl hij aan het draaien was. je weet toch dat je niet mag roken oetLUL 😛

  92. ik moest stiekem heel even lachen…hahahaha (om het filmpje toen hij hem had) maar gefeliciflapstaart hoor

  93. Wil je een simlock vrije iphone ga dan naar:

    http://www.iphonehelpdesk.nl

    groeten van Boon

  94. Vanochtend om 9.00 in Dordrecht!
    Zeker 30 man voor me (logisch)
    Ze hadden daar 15 iphones, en alles was gereserveerd.
    Voor het resereven moest je op een gegeven moment betalen…
    Toen ben ik maar uit de rij gestapt, en naar de phone house gegaan.
    De verkoper had er zelf maar 5 gehad, en waren in no time weg.
    Ik heb m nu daar besteld, geen reserverings kosten, en een gratis dock.
    Levering volgens deze man 1 a 2 weken…..
    Ben benieuwd!

  95. Dit gaat aan mij voorbij. Ik ben al vanaf het begin van Apple fan van hun producten maar what the hell is het nut om in zon rij te gaan staan? Consumerism ten top, beetje triest en het ergste is dat ik allemaal ‘Windows vrienden’ enorm enthousiast over de Iphone hoor. Ik ga weer voor SE 😉

  96. Tom, toch raar dat ik er dan toch ene kreeg in Mobistar Wijnegem zonder mobistar klant te zijn. Nu heb ik toch sommige mensen echt idioot zien reageren. Was er zelfs eentje aan het roepen dat hij de politie ging bellen , en test aankoop om vervolgens echt naar buiten te lopen al brullend tegen iedereen die het wou horen . Moest ik een winkel hebben zou ik er aan zo een idioot ook geen verkopen lol, die mensen moeten volgens mij over een stalen karakter bezitten , dat was jij toch niet hé 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.