Reacties voor: iPhone 3G smelt niet in je hand, wel in je broekzak

De iPhone 3G van een Amerikaanse jongen raakte zodanig oververhit, dat een brandwond ontstond en het plastic aan de achterkant enigszins smolt. De jongen viel in slaap met de iPhone in zijn broekzak.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 26 reacties

  1. Hij kan inderdaad wel is heet worden, zomaar.. rottelefoon!

  2. De vraag dringt zich op wat hij dan met zijn iPhone in zijn broekzak zat te filmen..?
    Vreemd geval, temeer daar hij geen claim indient, maar laten we de verleiding weerstaan om vooroordelen uit te spreken…

  3. ja zo als ik er een zou hebben zou ik hem gelijk weggooien!! wat een rotding xD

  4. als je me niet meer wit AlexT kom maar op.

  5. lol: gesmolten logo’s van alle safety organisaties die controleren of het ding o.a.veilig is…..

  6. ik heb met mijn (oude) iPhone ook z’n probleem. in de zin word hij heel warm, hij staat gewoon in stand-by en zit in mijn broekzak, als ik in de zon zit word hij heel warm.

  7. ik vraag me af met hoeveel andere merken telefoons dit jaarlijks nog meer gebeurt waar wij dan alleen niets van horen, en met dit soort hitte verhalen denk ik al snel aan een batterij probleem en niet aan de telefoon zelf eigenlijk, maar ja wat weet ik er nou van ;-).

  8. @mysense: Ik merk t ook, als ik maar eventjes ermee in de zon zit word hij gelijk gloeiend heet,,

  9. Het wordt steeds gekker en gekker met de nieuwe iPhone. Eerst het schokkende verhaal over die scheurtjes, en nu dit.. Het is weliswaar bij 1 persoon, maar de mogelijkheid is er dus wel dat dit gebeurd. Jammer. 🙁

    Groetjes!

  10. Zonnewarmte; een van de redenen dat ik een witte heb genomen. Stel tomtom komt beschikbaar en mijn iphone gaat achter de voorruit dan is wit toch wat minder warmte absorberend.

  11. Onlangs merkte ik dat de telefoon heel heet kan worden als je de vpn lang aan laat staan.

    Daarnaast is het echt waar dat blootstelling aan de zon (nee, niet uren in de zon liggen, dat doe ik met geen enkel apparaat) relatief veel sneller heet wordt. Ik zou er, gewoon op letten de telefoon niet te veel bloot te stellen aan de zon en hem niet ‘s nachts in je broekzak laten zitten, voor je het weet wordt je niet meer wakker.

    Geen paniek zaaien, maar het is en blijft een nieuw product waar nog weinig ervaring mee is.

    Verder: Mooi is ie nog steeds, het netwerk nog steeds bedroevend slecht…..

  12. Vroeg het me net af of de 3G bij iemand anders ook zo warm wordt in de hand als je er even mee aan het surfen bent of zo iets.
    Ik vind hem vrij warm worden.

  13. Er moet een soort beveiliging in dat bijvoorbeeld de camera na 10 minuten vanzelf uitschakelt of als de temperatuur boven een bepaald niveau komt dat hij zichzelf helemaal uitschakelt.

  14. mij 1.0 iPhone word heel erg warm als ik vastloper krijg (door cydia loopt de telefoon regelmatig helemaal vast waardoor ik hem ook niet meer kan resetten en de batterij leeg moet raken… Het scherm blijft dan wel aan)

  15. @david:

    je kan je iPhone uitzetten op zo’n moment, door de home + powerknop in te drukken en ingedrukt te houden. hij gaat dan forced uit.

  16. Gek is dat het nog niemand is opgevallen dat het een Europese iPhone is, Wat moet een Amerikaan met een Europese iPhone ?

    In amerika staat namelijk niet het CE (“Conformite Europeenne”) logo op de iPhone

    Vraag me af of het verhaal wel waar is?!

  17. Het klopt inderdaad dat de camera software het probleem is. Dit was al zelfs met firmware 1.x.

    Je moet maar eens een foto nemen en dan gewoon de camera applicatie laten aanstaan. Je iPhone blijft data verzamelen zelfs wanneer je scherm uitgaat. Je kan dit zeker merken aan de status van je batterij. Dit probleem vreet namelijk serieus wat stroom…en spijtig genoeg ook wat warmte.

  18. Weet je… die 3G…ik vind het zo onderhand best wel een bagger apparaat. Je betaalt je er scheel voor en het is gewoon onvoldoende betrouwbaar.

  19. N95 8GB FTW 😛

  20. Vroeg het me net af of de 3G bij iemand anders ook zo warm wordt in de hand als je er even mee aan het surfen bent of zo iets.
    Ik vind hem vrij warm worden.

    Bij mij wordt ie helemaal niet zo warm en al helemaal niet in vergelijking met mijn nokia E51.

  21. ik heb totaal geen problemen met de warmte. En ik vind het wel heel apart dat dit kan gebeuren. En deze telefoon moet niet afgeschilderd worden als een of andere slechte oven. Het blijft een geweldig toestel en ik zie dit probleem niet. Wie gaat ook in de zon zitten met elektronica… Dan vraag je erom. Typisch voor die amerikanen om er weer een verhaal van te maken. Best zielig eigenlijk….

  22. probeer met wifi een uur lang te downloaden met je eerste gen iphone. gast niet lukken, je gaat hem namelijk niet meer kunnen vasthouden omdat hij te heet wordt.

  23. Lennaert: Daarom zeggen we ook dat we er niet mee in de zon zitten en dat ie desondanks heet wordt!

    Sommigen schrijven hier ook dat ie heet wordt van de camera en dat dat de oorzaak is. Onzin, dat is EEN oorzaak, ik merk het juist bij VPN. Daarnaast merk ik dat de warmte die het toestel opwekt, in de warmte extra veel toeneemt, als het ware exponentieel! Dat is niet normaal. Tuurlijk zijn we er blij mee, maar het is niet zo dat we allemaal zitten te jokke-brokken!

  24. @ triangle

    En dan wel voor paal lopen met zo’m witte -bling bling- lelekerd aan je oor de komende 2 jaar?

  25. @ Jossie Possie

    Dat is puur de kift.

  26. miss kan je er wel eieren op bakken 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.