Reacties voor: iPhone 3G S in België: 26 juni via Mobistar

Mobistar zal in België de iPhone 3G S gaan verkopen. Vanaf 26 juni, op dezelfde dag als in Nederland, ligt de iPhone 3G S ook in België in de winkel. Voor het eerst met koppelverkoop?
Lees het complete artikel → iPhone 3G S in België: 26 juni via Mobistar
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 127 reacties

  1. Het zou nog steeds een voordeel zijn als de iPhone via België nog steeds los=simlockvrij verkrijgbaar is…
    Dit voor al die mensen met bijv. een simkaart vd zaak maar toch een leuke telefoon willen aanschaffen…
    Deze doelgroep zal nooit een telefoon met abonnement aanschaffen….

    Brownie

  2. Koppelverkoop mag dus van het Europese Hof niet meer worden verboden.

  3. Als belgië aan koppelverkoop mag doen en mobistar lanceert zelfde prijzen als T-Mobile 70euro voor 30€/p maand, dan ga ik er toch direct voor hoor.

    Ik zit nog met abonnee bij Proximus met 20euro per maand nog voor 6 maand lang, maar zal dan niet wachten hoor 70euro + 120euro (voor contractbreuk 6 maand * 20euro) komt nog goedkoper uit 🙂

  4. super !!
    ik hoop simlok-free (los) dan kan het gewoon een mobilevikings kaartje erin en voor mij komt dat veel
    beter uit !

  5. ja ik hoop ook op los want ik zit nog een jaar met een Hi Abonnement :s

  6. En terug 615€ voor een iPhone betalen.
    Plus 24 maanden 30€ abonementskosten is 720€. Das in totaal 1335€. Laat koppelverkoop maar toe. Dan krijg ik de iPhone toch aan een sterk verminderde prijs. Alez hopelijk want belgische providers kennende gooien ze het op een onderling akkoord om de prijzen dan nog systematisch hoog te houden.

  7. Zou een serieuze streep door de rekening van proximus zijn

  8. Ik hoop héel er op losse verkoop. Aangezien ik dit ook met mijn voormalige 3G deed. Mijn huidige Vodafone abbo bevalt me prima.

  9. o2 UK have confirmed that they will be carrying the iPhone 3G S next Friday. o2 have also confirmed that they will be carrying the iPhone 3G S 16GB and the iPhone 3G S 32GB models. Again they’ll be exclusive to o2 and you’ll be able to get them in-store on June 19th.

    Also confirmed is the iPhone OS 3.0 software, which will be available to download through iTunes two days before all this on June 17th with over 100 new features included in the update. The price? Well, obviously the update is free but even better news is that the iPhone 3G S will be free on selected plans. It’ll also be available to o2 Pay & Go customers.

    As you’ll have already heard the 3G S will bring improved battery life, 3 Megapixel autofocus camera and digital compass. The new phone and the OS 3 updates include MMS with o2 keeping their o2 HSDPA network pumping out unlimited internet to iPhone owners old and new.

    If you’re a Pay & Go customer with money to burn, the iPhone costs..

    – iPhone 3G 8GB – £342.50
    – iPhone 3G S 16GB – £440.40
    – iPhone 3G S 32GB – £538.30

    dus goed koper dan t-mobile meer info op http://www.o2.co.uk/iphone

  10. @Gonny: thx vr de info.
    @Tim: dromen mag…..

  11. Bedankt om ook eventjes aan ons Belgen te denken! 😉 ik hoop op een koppelverkoop waarbij ik mijn ouder abbo gewoon kan laten verlengen bij aankoop van de nieuwe iphone 3GS, dat zou ideaal uitkomen!

  12. Hoop dat ze hem nog simlockvrij gaan verkopen. Ik wil best een prijs betalen voor simlockvrij.

  13. Ik hoef echt geen Mobistar.

    Ik betaal graag 500 euro om dan m’n mobile vikings kaartje erin te kunnen steken en 1GB 3G per maand te kunnen gebruiken voor 15euro

  14. nja, kan nooit kwaad é 🙂 t’is gewoon omda een dataplan bij proximus zoveel geld kost 🙁 16euro extra boven op je normale kosten voor 200mb en mobistar zit met dat iphone plan van 30euro met 200mb inbegrepen

  15. Ik ben zelf Belg en ben resoluut tégen koppelverkoop. Ik betaal veel liever 5-600 Euro dan aan Mobicrap vast te hangen.

  16. @Dromedaris: Ja ok, ik volg je wel, maar dat komt gewoon omdat mobicrap niet de sterspeler is in belgië, niet zoals T-Mobile in nederland (denk ik)

    Ik persoonlijk ben al heel mijn leven bij proximus en zou het zeer leuk vinden moesten zij de iPhone verkopen met koppelverkoop, want dan heb ik bijna mijn iPhone gratis want het abonnee heb ik al

  17. Same opinion als de rest hierboven, kopperverkoop suckt en beetje. Zeker de prijzen van Mobistar vallen dik tegen voor wat je maar kreeg met de abonnementen van vorig jaar…

  18. Mobistar kennende vrees ik dat het er weer niet goed uit gaat zien. Visual voicemail is ook al lang beloofd, maar er is nog steeds niets aan gedaan, dus ik vrees dat :

    1. Bestaande klanten gewoon de volle pot zullen moeten betalen als ze een nieuwe willen
    2. De koppelverkoop niet zal worden toegepast zolang er geen wettelijk kader is
    3. Tethering zal evenmin worden toegestaan
    4. MMS zal eveneens ter discussie liggen

    Maar Mobistar zal er niet wakker van liggen. Waarom zouden ze ? Ze hebben nog nooit naar hun klanten geluisterd, waarom zouden ze het nu doen ?

  19. Origineel geplaatst door Tim
    @Dromedaris: Ja ok, ik volg je wel, maar dat komt gewoon omdat mobicrap niet de sterspeler is in belgië, niet zoals T-Mobile in nederland (denk ik)Ik persoonlijk ben al heel mijn leven bij proximus en zou het zeer leuk vinden moesten zij de iPhone verkopen met koppelverkoop, want dan heb ik bijna mijn iPhone gratis want het abonnee heb ik al

    Ja same here, ben vorig jaar eventjes op Mobistar overgeschakeld omdat zij de eersten waren met die supertarieven (5000 gratis smsjes per maand enzo), maar qua service en kwaliteit overheerst Proximus. Ben nu sinds december terug bij Proximus en zij storten zelfs het bedrag van de contractbreuk bij Mobistar terug d.m.v. dit af te trekken van je volgende factuur/facturen bij Proximus, dat is pas service!

  20. Ik had al eerder hier gemeld dat mijn iphone 3G in het water was gevallen. Ben gisteren naar de mobistar shop geweest, die zeiden dat er niets aan gerepareerd kon worden.

    Heb dan gezegd dat mijn iphone abo gestopt moet worden omdat ik nu geen nieuwe iphone koop maar mijn oude siemens GSM terug gebruik

    Mijn iphone abonnement werd zonder probleem ala minute stopgezet. (nou ja, op het einde faktuurmaand…)

    Ik zal dan binnenkort de iPhone 3G van mijn zoon overnemen, die gaat dan de nieuwe 3GS kopen en gebruiken op zijn nu al toegepaste mobistar abo “Mobile Mail&Surf” voor 18€ per maand.

    ik denk dat ik ook zo’n abo ga nemen.

  21. Ben ook volledig voor koppelverkoop.
    Zit nu ook bij Mobistar voor 30/maand en heb de volle pot 615€ betaald voor iPhone bij Mobistar, dus laat koppelverkoop maar komen 😉
    Kan enkel goedkoper uitvallen toch

  22. yes yes yes!!!!
    iemand iphone 3G kope?
    LET ME KNOW!!!

  23. en hoe zit het met italië daar is de 3G toch ook niet met simlock

  24. hoop echt dat ik als nederlander in belgie de 3gs simlock vrij kan kopen heb er graag 700 euro voor over.

  25. Als mobistar met koppelverkoop komt, hoop ik echt dat we niet zullen moeten kiezen tussen de 3 huidige iPhone abonnementen. Die trekken toch eigenlijk op weinig, te weinig gratis belminuten en sms’en. Als er koppelverkoop gaat zijn met een abonnement naar keuze is het denk ik wel een goede zet voor Mobistar…
    Voor de Nederlanders: Als jullie een speciaal iPhone-abonnement nemen bij de aankoop van een iPhone, kan je dan overstappen naar een ander abonnement bij T-mobile of MOET je bij dat abonnement blijven?

  26. Koppelverkoop zal wel moeten worden verboden kan iedereen een hoop geld schelen in de hele EU en de rest…Concurentie is niet verkeert en zorgt dat je scherp blijft wie wat aan bied.En eindelijk grotere concurentie dus ook geen onderlingen prijs afspraken OPENMARKT levert geld op voor ons als consument.

  27. ik wil wel iphone 3g kopen:D
    voor hoeveel Lars?

  28. @wormpy:bij jou ja maar bij mij

  29. Koppelverkoop klinkt zo negatief. Eigenlijk is het toch gewoon zo dat je een iPhone op afbetaling koopt? Als je het zo noemt zal het voor iedereen logisch zijn dat het onzin is om dat te verbieden.
    Maarre… van mij mag Mobistar die iPhone gewoon zonder afbetalingsregeling blijven verkopen hoor. Scheelt me een abonnement bij T-Mobile.

  30. @Thumper: En waarom is dat goedkoper dan T-Mobile?
    Dat mag je me maar eens uitleggen 😉

    Je vergeet zeker dat je een abonnement nodig hebt om de iPhone te kunnen gebruiken. En waar wil je in Nederland een abonnement vinden die goedkoper is dan zeg 30,-, met 150 minuten, smsjes, 2Mbit internet, onbeperkt hotspots en visual voicemail?
    Ik wens je veel succes!

    Als je het zo wil bekijken, dan is de iPhone in engeland los erg duur, want je moet daarna alsnog een duur abonnement afsluiten om het te gebruiken, en de prijzen in Engeland liggen iets hoger dan in NL.

    Succes! 🙂

  31. Ik heb mijn t-mobile iphone 3g 16gb simlockvrij laten maken. Dan heb je ten minste de volledig garantie van het land. Maar ik zit nu ook te twijfelen wat te doen, dus als iemand hier een goedr prijs voor wil betalen laat maar horen.

  32. Er zal geen koppelverkoop zijn in België. Tegen dat die wet uiteindelijk wordt toegepast zitten we reeds met de iphone 4GS.
    En dan spreek ik nog niet over de schandalige data tarieven die ze dan zullen hanteren.

  33. @ Moderators: iphone3g.mobistar.be is aangepast met uitleg en nieuwsbrief ivm de iPhone 3GS, Mobistar lanceert deze zomer de iPhone 3G S.

  34. Origineel geplaatst door Dromedaris
    Origineel geplaatst door Tim@Dromedaris: Ja ok, ik volg je wel, maar dat komt gewoon omdat mobicrap niet de sterspeler is in belgië, niet zoals T-Mobile in nederland (denk ik)Ik persoonlijk ben al heel mijn leven bij proximus en zou het zeer leuk vinden moesten zij de iPhone verkopen met koppelverkoop, want dan heb ik bijna mijn iPhone gratis want het abonnee heb ik alJa same here, ben vorig jaar eventjes op Mobistar overgeschakeld omdat zij de eersten waren met die supertarieven (5000 gratis smsjes per maand enzo), maar qua service en kwaliteit overheerst Proximus. Ben nu sinds december terug bij Proximus en zij storten zelfs het bedrag van de contractbreuk bij Mobistar terug d.m.v. dit af te trekken van je volgende factuur/facturen bij Proximus, dat is pas service!

    Hoezo Proximus stort dit bedrag van de contractbreuk terug? Daar mag je mij wel wat meer info over geven!

  35. Origineel geplaatst door Simon
    Ik hoef echt geen Mobistar.Ik betaal graag 500 euro om dan m’n mobile vikings kaartje erin te kunnen steken en 1GB 3G per maand te kunnen gebruiken voor 15euro

    Mobile Vikings is geen 3G maar EDGE (wat trager is).
    3G komt begin 2010 dacht ik (waarschijnlijk pas 100% operationeel bigin 2011).

  36. De prijs in engeland is duur??? Dat is niet waar de prijs op mijn ander reactie zijn prepay dus geen duur abo , je kun dan een sneller netwerk als vodafone in je iphone 3gs . De toestels zijn deze keer ook simlockvrij , zelfde als italie en griekenland. T-mobile is erg slecht , slecht deking , langzaam hspda enz

  37. @Dromedaris: Hoezo Proximus stort dit bedrag van de contractbreuk terug? Daar mag je mij wel wat meer info over geven!

  38. Ook niemand toevallig een 2G kopen voor een kleine 300? 😀

  39. Origineel geplaatst door Thumper
    T-mobile is erg slecht , slecht deking , langzaam hspda enz

    Prepaid? Zal lekker duur zijn.. Als je nooit belt is dat prima. Maar als je veel internet gebruikt (DUH met iPhone) is Prepaid duur.. wat je wi;..

    En T-Mobile slecht? Ik heb weinig problemen. Mag ik vragen waar je ongeveer woont?
    Ik heb in de randstad 0 problemen. En HSDPA is langzaam omdat er geen HSDPA is… 3G is niet langzaam. Ik haal snelheden boven de 2 Mbit/s, terwijl 2Mbit de max zou zijn.

    Enige nadeel van T-Mobile is de capaciteit en de dekking buiten de randstad / steden. Capaciteit laat nog wel eens te wensen over bij evenementen, en buiten de randstad heb je al snel geen goed 3G bereik meer. Maar om het nu barslecht te noemen tegen de prijzen die ze bieden? Nee.. Ze zijn neit voor niets zo goedkoop met het iPbhone abonnement.

    Overigens is dit de discussie voor Belgische providers.. De NL discussie staat in ander nieuwsbericht 😉

  40. Origineel geplaatst door Thumper
    De prijs in engeland is duur??? Dat is niet waar de prijs op mijn ander reactie zijn prepay dus geen duur abo , je kun dan een sneller netwerk als vodafone in je iphone 3gs . De toestels zijn deze keer ook simlockvrij , zelfde als italie en griekenland. T-mobile is erg slecht , slecht deking , langzaam hspda enz

    Is in Griekenland simlockvrij???? mijn ouders gaan binnenkort naar Griekenland dus laat ik anders hun 1tje meenemen….??????

  41. Weet iemand wanneer de iPhone 3G S in Italië uitkomt?

  42. Mobistar: “Nog geen datum voor iPhone3GS”

    iPhonic meldt dat Mobistar in een telefoongesprek te kennen gaf nog geen precieze datum te hebben voor de verkoop van de nieuwe iPhone…

  43. Proximus is en blijft een onderdeel van Belgacom (=overheidsbedrijf).

    Zolang er geen wettelijk kader omtrent koppelverkoop is en de Belgische overheid tegen blijft, zou ik er maar niet te hard op hopen dat Proximus de 3GS gaat aanbieden, ook al zou dat zoveel keer beter zijn…

  44. Origineel geplaatst door mot
    Weet iemand wanneer de iPhone 3G S in Italië uitkomt?

    Je hebt volgens mij nog niet alle berichten na de aankondiging van Apple gelezen?

    Kijk hier eens, eerste alinea:
    https://www.iculture.nl/29730/iphone-3gs-in-16gb-en-32gb-aangekondigd-door-apple/

  45. Het meest realistische scenario is dat Mobistar ofwel hem los blijft verkopen of dat ze hem zowel los als in combinatie gaan verkopen. De Belgische consument is nog steeds niet gewend aan koppelverkoop en ze ze gaan het niet riskeren de markt af te schrikken daarmee. (plus met beide opties vergroot je je afzet)

    Daarnaast misschien nog maar eens vermelden: de belgische iPhones gaan nooit hardware of softwarematig gelocked zijn aan een operator. Dit is nog steeds tegen de wet! Dus je zou niet verplicht zijn je toestel te houden of het mee-aangekochte abonnement op je iPhone gebruiken. (je kan nog steeds de iPhone verpatsen op ebay dus)

    Origineel geplaatst door David
    Proximus is en blijft een onderdeel van Belgacom (=overheidsbedrijf).

    Euhm, mss toch even je economische geschiedenis bijlezen… Belgacom en dochteraannemen zijn al een tijdje geprivatiseerd….

    Los daarvan heeft dat nix te maken met deze discussie. Apple kiest nog steeds zijn verdeelkanalen en die gaan echt niet afstappen van huidige Mobistar of Apple reseller only beleid

  46. Denk eerst goed na voor je bij Mobistar koopt.
    Van garantie (deze laat Mobi* bij Dynafix uitvoeren) is geen sprake, een afgebroken mute-toets(kinderziekte iphone 3g) wordt gewoon niet hersteld omdat er waterindicatie zou zijn. Ik heb mijn Iphone ondertussen al 4 maand terug zonder herstelde mute-toets. Hoewel er waterindicatie was volgens hen werkt hij nog steeds perfect, ik heb ondertussen ook gezien dat de waterindicatoren niet eens verkleurd zijn, ze vertikken het dus gewoon.
    Dit is echter geen alleenstaand geval. En ook de APR’s in Belgie zijn het blijkbaar beu want las onlangs dat Switch geen iphone’s meer verkoopt wegens teveel problemen met Mobistar/Dynafix.

    Een gewaarschuwd man …..

  47. hoop dat er weer eenlijst komt met verkopende Europeese landen en wel of niet simlockvrij.

    En hopelijk wordt de iPhone in België nog steeds simlockvrij aangeboden ook de 3GS.

    In September zit ik in de buurt dus een nieuwe iPhone zie ik wel zitten.

  48. MMS zal gelukkig geen probleem zijn bij Mobistar. Dit schrijven ze zelf op hun site over de iPhone :

    “Goed nieuws! Dankzij de 3.0-software is mms voortaan in alle tariefformules voor iPhone opgenomen. Deze aanbieding is geldig voor alle bestaande My for iPhone-klanten en voor nieuwe klanten.”

  49. @bartje ivm MMS: ok toch 1 ding dat positief is.

    @puck: ik denk ook dat mobistar de iphone in combinatie met én zonder abbo gaat verkopen. Vraag is wel: “tegen welke prijs?” ik vrees dat het niet veel goedkoper zal zijn met abbo maar wel duurder wordt zonder abbo (om zo een groter prijsverschil te verkrijgen zodat de ‘klanten’ twee keer langs de kassa komen ofwel één keer flink mogen afdokken).

    Weet er iemand trouwens de tarieven in Frankrijk (mobistar < orange)? Misschien zelfde deal?

  50. @Puck:

    Ja, weten wij ook wel. Toch wel vreemd dat er nog altijd zijn die dat geloven. ‘t Is niet omdat het er staat, dat het er ook is…

  51. Ok, ik zal hier wel de uitzondering op de hoop zijn, maar ik hoop toch dat ik de iPhone los kan kopen zonder abonnement, daar ik hem hoofdzakelijk in Duitsland gebruik. Daarvoor betaal ik graag de volle pot, omdat ik daardoor mijn vrijheid van (SIM)keuze heb (ook als ik in andere landen verblijf). BTW: Zelfs het goedkoopste (koppel)aanbod zal een iPhone duurder zijn.
    En voor de weinige tijd die ik BE verblijf, zal ik, als alles lukt, vanaf Do een Mobile Viking kaart hebben. 🙂

  52. Origineel geplaatst door Wyando
    Ok, ik zal hier wel de uitzondering op de hoop zijn, maar ik hoop toch dat ik de iPhone los kan kopen zonder abonnement, daar ik hem hoofdzakelijk in Duitsland gebruik. Daarvoor betaal ik graag de volle pot, omdat ik daardoor mijn vrijheid van (SIM)keuze heb (ook als ik in andere landen verblijf). BTW: Zelfs het goedkoopste (koppel)aanbod zal een iPhone duurder zijn.En voor de weinige tijd die ik BE verblijf, zal ik, als alles lukt, vanaf Do een Mobile Viking kaart hebben.

    Je kan er altijd eentje (laten) meenemen uit de states. 699USD voor een simlockvrije 32GB is geen geld…

  53. Ik ga. Mijn mobistar abo waarschijnlijk opzeggen, how zit dat met de edge snelheid van mobile vikings :is dat snel genoeg om een you tube filmpje mee te zien?
    Heeft er nog iemand een invitatie code?voor mobile vikings?
    Stuur ze naar patrickx.verschueren@yahoo.com

    Avast thanks:). 🙂

  54. Ligt het aan mij of kan je je niet inschrijven voor die nieuwsbrief op de mobistar minisite? Via IPhone lukt het me althans niet, ik typ alle info in maar zie geen bevestigingsknop of dergelijke…

  55. @David: Daarom dat ik het nog es duidelijk wou zeggen 🙂 En wie mij niet gelooft kan altijd de handelswet er eens op nalezen :p

    @Calvin: ze kunnen de iPhones simpel weg niet duurder maken… Dat pikt de doorsnee consument niet. Ze kunnen wel een scherpe prijs maken voor de versie met abonnement.

    Als ze de prijs van de aanbieding zonder abonnement toch te hoog maken, riskeren ze nog steeds een aanklacht wegens misbruik van machtspositie.

  56. Mobistar betekent Dynafix als herstelbedrijf… En dat is helemaal niet goed… Je geeft je iPhone onder garantie binnen met een klein haarscheurtje, en je krijgt een offerte van 282 euro, en een foto van je iphone met een barst en veel meer schade op dan je hem hebt binnengegeven…

    Moest Apple nu de herstellingen op zich nemen zou het heel wat beter zijn…

  57. Ik ben belg en wat denk je dat mobi zal doen met koppel verkoop? Je een iphone gratis geven bij een abo van 70 euro met dezelfde voorwaarden zoals t-mobile. HAHA je geloof dit toch zelf niet..
    Vergeet niet als je Reken 24 maanden vast hangt en je betaalt 25 euro meer voor uw abo dan kan je hem beter simlock vrij kopen he.
    Naar de inhoud van uw belpakket ben ik ook wel benieuwd 300 min 300 sms en 300 mb op een tweedehands 3G netwerk.
    Men zou koppel en los verkoop moeten toestaan dan hebben de mens de keuze wat ze willen. Dat is koop vrijheid.

  58. Ja weet het ook niet meer. zit nu bij Mobistar: MY10 (10 euro) en internet abonement 200Gb nog eens 18 euro, wil wel iets anders proberen
    Heeft er nog iemand een invitatie code?voor mobile vikings?
    Stuur ze naar guido.mostinckx@dommel.be

  59. Origineel geplaatst door Dromedaris
    Ik ben zelf Belg en ben resoluut tégen koppelverkoop. Ik betaal veel liever 5-600 Euro dan aan Mobicrap vast te hangen.

    Ik heb mijn toestel ook los gekocht bij mobistar terwijl ze toch een abbo probeerde aan te smeren van 30€ de maand. Niet dat het zo’n groot bedrag is ware het niet dat er een download limiet van een triestige 200mb 3G verbinding per maand aan zit,iets wat schandalig weinig is (ik weet niet hoe in nederland is maar ik ben er zeker van dat het stukken hoger ligt aan die prijs).Overschrijd je die limiet dan begint alles pas geld te kosten.

  60. @guido: @Marl242boro:

    kijk eens op de mobile vikings facebook groep 😉
    mijn invitatie codes zijn helaas allemaal op.

    Over de snelheid: veel beter dan 3G.
    Ik bedoel, mobile vikings heeft overal Edge coverage, bij proximus waar er geen 3G coverage was viel ik terug op Gprs.
    Geen seconde spijt van mobile vikings!
    + Zij hebben al direct aangekondigd dat tethering ook toegestaan is, zal wel bij mobi en proxi niet het geval zijn 😉
    Tevens is hun klantendienst Op En Top!
    Een paar weken terug was er een panne in het datacenter van base, hierdoor konden we een weekend niet op het internet surfen.
    Als compensatie kregen alle klanten 15 euro belkrediet zomaar cadeau!

  61. @seviien
    ik denk dat mobistar beide middelen nog MOET toepassen nu dat men hier simpeler wil omgaan met die koppelverkoop wet.
    Dwz een abbo met een goedkopere iphone en een losse (zonder abbo dus)aan de volle prijs

  62. Origineel geplaatst door codus
    Mobistar betekent Dynafix als herstelbedrijf… En dat is helemaal niet goed… Je geeft je iPhone onder garantie binnen met een klein haarscheurtje, en je krijgt een offerte van 282 euro, en een foto van je iphone met een barst en veel meer schade op dan je hem hebt binnengegeven…Moest Apple nu de herstellingen op zich nemen zou het heel wat beter zijn…

    Ik kan dit jammer genoeg alleen maar bevestigen. Vriend van mij heeft iets gelijkaardigs meegemaakt. iPhone werd binnengebracht voor een kleine fout, heeft gelijk €293 op tafel mogen leggen…

  63. Ik geloof dat de iPhone simlockvrij in Engeland nog het goedkoopste is!

  64. Koppelverkoop wordt waarschijnlijk niet volledig afgeschaft, ze zijn momenteel hiermee bezig:

    “Koppelverkoop mag wel, maar dan moet het product alsook los verkocht kunnen worden bij éénzelfde of meerdere providers.”

    Dit is wat ze momenteel al op papier staan hebben.

  65. mobile vikings is eerder een operator voor kindjes. Edge noemen jullie dat nog data? Zit bij Mobistar en heb perfecte 3G dekking. Ben soms sneller dan mijn ADSL van Belgacom. Onderweg val ik soms op edge en dat is echt iets voor sukkels. Kan me niet voorstellen dat je hiervoor wil betalen. Als je een parel als de iphone koopt, heb dan een beetje respect voor dat toestel Vikings En als je alleen maar belt met de iphone koop dan een ipod touch

  66. ik ken nochtans andere mensen die wél tegoei bediend zijn door mobistar, of is het dan dynafix en een nieuwe iPhone krijgen na bepaalde problemen.

    de vraag is hoever je hier wilt in gaan. 75% van de mensen haakt af als men zegt dat het geen garantie is, en dat is Bullsh*t. uw toestel is het eerste jaar volledig onder garantie! maarja, zij weten ook dat min. 75% vd mensen dan afhaakt en zegt, “laat het maar”. en die overige 25%? jah die lachen eens goed want zij krijgen een nieuwe iphone!

  67. Ff een vraag als leek op iphone gebied, gebruik namelijk WM toestel. Echter zie ik het wel zitten om een Iphone te kopen aangezien WM tering traag soms is.
    Ik ben eerlijk gezegd erg nieuwsgierig naar het toestel.

    Maar stel hij komt simlockvrij op de markt in Belgie (zoals dit nu ook is met de 3g toch?) kun je dan gewoon een prepaid simkaart derinstoppen en je kunt de iphone gebruiken of mis je dan ook functionliteiten?
    heb me dit toch nog altijd afgevraagd..

  68. Origineel geplaatst door Vomera
    Ff een vraag als leek op iphone gebied, gebruik namelijk WM toestel. Echter zie ik het wel zitten om een Iphone te kopen aangezien WM tering traag soms is.Ik ben eerlijk gezegd erg nieuwsgierig naar het toestel.Maar stel hij komt simlockvrij op de markt in Belgie (zoals dit nu ook is met de 3g toch?) kun je dan gewoon een prepaid simkaart derinstoppen en je kunt de iphone gebruiken of mis je dan ook functionliteiten?heb me dit toch nog altijd afgevraagd..

    Kan wel, maar internetten word wel erg duur op die manier he :p

  69. @Vomera
    De Iphone 3Gs komt zowiezo simlockvrij in belgie dus kan je er zo om het even wat van sim in duwen (ook prepaid).Bij prepaid mis je wel een 3G verbinding en werk je over het algemeen met EDGE. Toch beter gebruik maken van WiFi (thuis en free hotspots) aangezien mobiel internet met een prepaid nog vreselijk duur is hier in belgie.

  70. ik heb net eens Mobistar gebeld en die zeggen dat 26 juni enkel een gerucht is…geen bevestigde datum voor België

  71. Ik heb bij vodafone een internet blox waar ik gewoon mee kan internetten. 3g verbinding sneller. Dat zou bij iphone toch dan ook gewoon ondersteund dan worden. Betaal gewoon 10 euro per maand ervoor.

  72. ik kijk eerst is netjes de kat uit de boom
    heb verleden jaar op de release dag van de 3g deze gehaald en was nu niet echt bijzonder gecharmeerd van het nieuwe 3 g model de update die er nu is zie ik nu niet als een echte grote update en zijn geld eigelijk niet waard ga dus bij mijn oude 3 g blijven mocht mobistar het toestel aan verminderde prijs verkopen als ik mijn abo verleng of een nieuw abo pak bij hun moet ik er toch is goed over nadenken maar ik ga niet verwachten dat ze minder dan 400€ gaan vragen voor een iphone met abo.
    Ken ik mobistar ondertussen en deze gaan er zeker een winst marge uit proberen te slaan dat het niet goed is

  73. tethering is nieuw voor de iphone, maar eigenlijk was het schandalig dat dat voordien niet kon. Mijn simpele nokia kon dat via bluetooth (over proximus netwerk)
    De reden is dat apple zichzelf en AT&t tegen de muur had gezet… door iedereen een abonnement aan te smeren inclusief het surf verkeer, konden ze zich onbeperkte tethering niet veroorloven… AT&T zou overbelast geraken.
    Het veel beter ontwikkelde europa (Jaja europa loopt voor qua GSM netwerken) vond dit maar belachelijk..
    Proximus biedt deze “service” al jaren… en sinds kort zelfs heel opvallend met de “mobile vodaphone modems” (dit is exact het zelfde: je telefoon doet dienst als modem over BT)

    Eigenlijk had proximus de deal met apple moeten sluiten, maar mobistar stond met meer geld te zwaaien, al waren ze niet klaar (geen 3G, geen tethering, geen vodaphone ondersteuning,…)

    meer woorden wil ik niet aan vuil maken …
    haja nog één ding uit de wereld helpen: er bestaat niet iets als een iphone 2G. de iphone, de iphone 3G en de iphone 3Gs zijn de enige bestaande modellen. tenzij er met 2G 2de generatie bedoeld wordt, maar dat is dan de 3G. 3G = naam van de technologie waarmee de data verzonden wordt (Edge, Gprs, 3G, HSPDA, ….)

  74. Origineel geplaatst door seviien.Men zou koppel en los verkoop moeten toestaan dan hebben de mens de keuze wat ze willen. Dat is koop vrijheid.

    Je mag in België geen producten alleen in groep aanbieden… Ze moeten ook apart verkrijgbaar zijn. Staat los van de wet van de koppelverkoop.

  75. Origineel geplaatst door TimIk persoonlijk ben al heel mijn leven bij proximus en zou het zeer leuk vinden moesten zij de iPhone verkopen met koppelverkoop, want dan heb ik bijna mijn iPhone gratis want het abonnee heb ik al

    Dit klopt niet hoor. Bij koppelverkoop (in alle andere landen) doet het er niet toe of je al klant bij met een abonnement. Je moet ALTIJD een abonnement bij kopen, en je kan daarbij NIET kiezen. Het moet het abonnement zijn dat zij voorstellen. Dus met andere woorden, (en deze prijzen zijn random, maar realistisch), het zou beteken dat je een iPhone koopt voor bvb 99€ en je moet een abonnement nemen voor 2 jaar, aan 45euro per maand. En daarbij hang je 2 jaar vast. Geen mogelijkheid tot upgrade of downgrade naar een ander abonnement, zelfs niet (zoals nu bewezen wordt) als apple met een nieuw model iPhone afkomt. Als je die ook wil, ben je gewoon verplicht om nog een abonnement te kopen.

  76. ik hoop echt op een losse verkoop in belgië…iphone betalen en dan heb je volledig de vrijheid om zelf te kiezen hoeveel je aan bellen en sms’en wilt uitgeven…maar waar ik meer schrik voor heb is de prijs van deze iphone in belgië weet je nog met de gewone 3G? in amerika koste deze 200 dollar voor een 8gb? en in belgië €525!!!
    als iemand iets meer weet over de prijzen in belgië, plz let me know!!

    alvast bedankt:D

  77. @Radio:

    gvd!!! en hebbe ze iets gezegd over de prijs?

  78. beste apple freaks,

    het zou beter zijn dat ze d i phones aan 99 euro (8gb) en 199 euro(16gb) zouden verkopen voor die al eem abonnement hebben bij mobistar en zij die dat nog niet hebben er een moeten aanschaffen voor 3 jaar. Zo werken ze in Canada momenteel…..

  79. Origineel geplaatst door yves
    beste apple freaks,het zou beter zijn dat ze d i phones aan 99 euro (8gb) en 199 euro(16gb) zouden verkopen voor die al eem abonnement hebben bij mobistar en zij die dat nog niet hebben er een moeten aanschaffen voor 3 jaar. Zo werken ze in Canada momenteel…..

    ik wil gwn niet vast hangen aan mobistar…de service laat daar alle wensen over…en hun prijzen zijn nu ook niet bepaald aantrekkelijk…

  80. ik ben vandaag nr de mobistar winkel geweest en ze konden mij iets zeggen over de prijs!
    ong. €50 meer dan de gewone 3G

  81. ik vroeg mij eigenlijk af. als je binnenkort die iphone dan alleen bij mobistar kan kopen. moet je dan eigenlijk echt een abonnement van mobistar nemen of mag je ook gewoon en sim kaart die met herlaadkaarten werkt (van mobistar) nemen voor je iphone. want iedereen spreekt hier van abonnement bij mobistar. maar ik wil helemaal geen abonnement ik wil gewoon kunnen herladen met herlaadkaarten wanneer ik dat wil.

  82. Origineel geplaatst door jorne
    ik vroeg mij eigenlijk af. als je binnenkort die iphone dan alleen bij mobistar kan kopen. moet je dan eigenlijk echt een abonnement van mobistar nemen of mag je ook gewoon en sim kaart die met herlaadkaarten werkt (van mobistar) nemen voor je iphone. want iedereen spreekt hier van abonnement bij mobistar. maar ik wil helemaal geen abonnement ik wil gewoon kunnen herladen met herlaadkaarten wanneer ik dat wil.

    Zoals het er nu naar uitziet, ga je over een paar maanden (dus nog niet over twee weken) een iPhone kunnen kopen met abonnement waarbij de prijs van die iPhone (veel) lager zal liggen.

    De Belgische wet zegt echter ook dat het nog mogelijk moet zijn om een los toestel aan te schaffen.

    Conclusie, jij gaat nog gewoon via je herlaadkaart van Jim, Mobistar, Base, Proximus, Whatever… kunnen blijven herladen in die iPhone. Alleen gaat deze dan een stukkie duurder zijn dan wanneer je hem aanschaft met een abonnement.

    Het is sowieso verboden om GSM’s met een sim-lock te verkopen in België. Misschien kan je zelfs iemand overtuigen een abonnement bij Mobistar + iPhone te nemen waarbij jij dan de iPhone overneemt voor een vriendenprijsje zodat je alsnog goedkoper uitkomt.

  83. @Radio: Stond zo nochtans in de keynote van Apple zelf (op 2:00:48), kan men toch moeilijk een gerucht noemen…

  84. Origineel geplaatst door Wannes
    Ook niemand toevallig een 2G kopen voor een kleine 300?

    200 ni meer…
    voor een 2G is 300 teveel!

  85. Origineel geplaatst door iphonefreak
    ik ben vandaag nr de mobistar winkel geweest en ze konden mij iets zeggen over de prijs!
    ong. €50 meer dan de gewone 3G

    typisch… de 3G was geen succes dus gaan ze bij mobistar hun marges eens verhogen ipv hun prijzen te laten zakken (hoge prijzen was het probleem) zodat het wel iets wordt

    duurste iphone ter wereld word duurder.

  86. @Calvin:

    Weet jij eigenlijk wel wat je schrijft?

    De iPhone 3G geen succes? Het was gewoon een hype, niemand had verwacht dat het zo snel ging gaan. Met de historische onzekerheid die België en Nederland de laatste maanden te kampen hebben gehad, is de verkoop van de iPhone zeker nog een succes!

    Hetgeen wat voor Mobistar geen succes is geworden, is de verkoop van de speciale iPhone-abonnement. Eenvoudigweg omdat deze gewoon veel te duur waren voor wat ze konden bieden.

    En een producent die zijn prijzen gaat verhogen omdat hij anders niet genoeg iPhones verkocht krijgt… Ik geloof dat jij vroeger tijdens de lessen economie toch niet zo goed hebt opgelet. Prijsverhogingen gaan echt niet lijden tot een hoger verkoopscijfer. Het enige wat ze nog kunnen proberen is het afdingen van een goedkopere aankoopprijs bij Apple en ik betwijfel of dat gaat lukken…

    Een nieuw product met een nieuwe (eventueel hogere prijs) is goed mogelijk, maar de manier waarop jij het zou verklaren is alles behalve logisch…

  87. @Shorty007:

    Je kan je HI abonnement ook afkopen = aantal maanden tot en met einde contract x abo-kosten (bijvoorbeeld: HI 35 x 12 maanden = 420) + 25 euro administratiekosten.

    Als dit je waard is kan je dus over op een iPhone.

    Hoe zeg ik mijn abonnement op?

    Wil je je abonnement laten opheffen, bel dan naar 1200 en kies de optie ‘Klantenservice’.
    Wil je je abonnement opzeggen en is je contract nog niet afgelopen? Dan wordt eventueel een afkoopsom berekend. Dit bedrag bestaat uit de abonnementskosten van de resterende maanden plus administratiekosten.”

    Bron: http://www.hi.nl/web/show/id=750513

  88. Ja mja voor dat geld heb je onderhand een simlockvrije Iphone uit Belgie 🙂 dus ga toch maar voor Belgische Iphone denk ik.

  89. @Shorty007:

    Zou ook mijn voorkeur hebben. Mocht je een iPhone 3Gs in Belgie gehaald hebben: deel je ervaring dan ook hier 😀 Altijd leuk om succesverhalen te lezen.

    Succes met je keuze! En hopelijk binnenkort een iPhone 3Gs. Nu afwachten waar de iPhones simlockvrij verkocht gaan worden voor de meest gunstige prijs.

  90. ben vandaag weer naar een mobistar winkel geweest, deze konden mij niets zeggen. ik vroeg wanneer hij uit kwam, ze wisten van niets! ik vroeg de prys en weer wisten ze van niets, ze weten enkel dat ze overmorgen de nieuwe software hebben voor de gewone 3g te updaten 😀 maar de prys hiervan wisten ze ook niet :S volgens mij komt de iphone in de zomervakantie in begië niet meer uit…mss als we veel geluk hebben. als ze nu al allemaal zijn uitverkocht in amerika en er blijven maar bestellingen bijkomen dan gaan ze nooit kunnen volgen. en in alle landen waar de iphone verkocht gaat worden zal volgens mij een wachtlijst komen en als je weet dat de iphone in belgië altyd VEEL later uitkomt zitten we meteen zonder…en kan apple de bestelingen voor belgië pas zenden na alle wachtlijsten in de andere landen.

  91. Origineel geplaatst door iphonefreak
    ben vandaag weer naar een mobistar winkel geweest, …t zitten we meteen zonder…en kan apple de bestelingen voor belgië pas zenden na alle wachtlijsten in de andere landen.

    Ja jongen gij kunt een pakske zagen, begin maar rap te sparen want eind deze maand ligt die iphone bij mobistar en denk nu toch niet dat mobistar dat beslist, apple beslist dat, ik denk zelfs dat ze bij apple beslissen wanneer de werknemers naar wc gaan. Dat is zowat het meest gecentraliseerde bedrijf dat ik ken en dan denk jij dat mobistar mag beslissen? Van A tot Z is alles uitgetekend door apple. Mobistar verdient op de hardware waarschijnlijk geen 5EUR maar op de abonnementjes… en als je denkt dat wij achter al die grote landen komen, dan heb jij groot gelijk. Moet ik er nog een tekening bij maken?

  92. Origineel geplaatst door iphonefreak
    ben vandaag weer naar een mobistar winkel geweest, deze konden mij niets zeggen. ik vroeg wanneer hij uit kwam, ze wisten van niets! ik vroeg de prys en weer wisten ze van niets, ze weten enkel dat ze overmorgen de nieuwe software hebben voor de gewone 3g te updaten maar de prys hiervan wisten ze ook niet :S volgens mij komt de iphone in de zomervakantie in begië niet meer uit…mss als we veel geluk hebben. als ze nu al allemaal zijn uitverkocht in amerika en er blijven maar bestellingen bijkomen dan gaan ze nooit kunnen volgen. en in alle landen waar de iphone verkocht gaat worden zal volgens mij een wachtlijst komen en als je weet dat de iphone in belgië altyd VEEL later uitkomt zitten we meteen zonder…en kan apple de bestelingen voor belgië pas zenden na alle wachtlijsten in de andere landen.

    Ik denk, ik denk.

    Weet je wat ik denk? Dat is dat die Mobistar-winkels van jou (als die überhaupt bestaan) volgens mij geen Mobistar-winkels zijn maar verdelers van Mobistar. Bij nogal wat electronica zeker of Telecomwinkels kan je abonnement afsluiten van Mobistar, Proximus, Base…

    Veel winkels hebben al bevestigd dat dien 3GS den 26e komt, Apple heeft het al aangekondigt en op de site van Mobistar heeft er ook al een tijdje een bericht van hun gestaan.

    Ga dan dus echt niet lopen verkondigen dat de iPhone niet komt etc, want hij komt.

    En waarom zou de iPhones altijd veel later in België uitkomen? Er is bij mijn weten nog altijd maar één iPhone gelanceerd hier in België, en dat is de 3G. Dé 3G die heel toevallig gelanceerd werd op de dag dat overal ter wereld de iPhone 3G werd gerelaesed. Van Amerika tot in Japan…

  93. hallo,
    ik heb vandaag gesproken met een proximus verdeler en die zei mij dat de iphone 3g S goedkoper ging uitkomen en dat het niet verplicht een abonnement is, je kan dus ook via een herlaadkaart.
    Ze zei dat de iphone 3g S ook door proximus zal verkocht worden. weet iemand hier iets meer over? zal je de iphone zoals elke normale gsm kunnen kopen(om het even welke verdeler etc..)
    Mijn vader heeft een abonnement bij mobistar, stel nu dat ik de iphone 3g S koop met het abonnement van mijn vader(dat hij dan zogezegd verander van gsm maar abonnement behoud) zal dit goedkoper uitkomen of niet?

    mvg
    geoffroy

  94. @David:

    de iphone 3G is dus echt wel later uitgekomen in belgie dan in sommige andere landen! en ik heb nooit gezegd dat de iphone 3G S niet komt ik heb gezegd dat hij volgens mij ( en mense die in de mobistar winkel werke) wat later komt!

  95. Origineel geplaatst door iphonefreak
    @David: de iphone 3G is dus echt wel later uitgekomen in belgie dan in sommige andere landen! en ik heb nooit gezegd dat de iphone 3G S niet komt ik heb gezegd dat hij volgens mij ( en mense die in de mobistar winkel werke) wat later komt!

    en hoeveel later denkt u dat het max kan zijn??

  96. @iphonefreak:

    Kerel, je bent echt hopeloos he…

    De iPhone 3G is afgelopen jaar gelanceerd in België op 11juli net zoals in Nederland, Frankrijk, Duitsland, VS, Canada, Groot-Brittanië en nog vele andere landen.

    De iPhone 3G is vorig jaar op woensdag 9juli voorgesteld aan de pers en andere genodigden (waaronder mezelf). Hij werd op vrijdagnacht 11juli, 00u01 gelanceerd in Brussel in bijzijn van enorm veel pers en andere ‘iPhone-hunters’.

    Sommige landen volgden enkele dagen/weken/maanden later maar ik kan je zeggen dat de 3G werd gelanceerd op de dag dat hij overal ter wereld voor het eerst verkrijgbaar kón zijn!

    Jij verwart jezelf waarschijnlijk met de eerste generatie iPhones die België (officïeel) nooit bereikt hebben…

  97. @Geoffroy:

    Naar hem moet je echt niet luisteren want hij slaagt vanalles door mekaar zonder te weten waarover ie het heeft.

    De iPhone 3Gs komt op 26juni naar de Belgische winkels en wordt normaalgezien zelfs al op 24juni uitgeleverd.

  98. laat ons hopen dat iphone 3gs maar de 26ste juni uitkomt zoniet wachten maar.

  99. @David:
    bedankt. kan u mij ook zeggen waar ik de iphone 3gs zou kunnen “bestellen”(zodat ik als 1ste op de wachtlijst sta) ik ben naar mobistar geweest, en deze mensen daar wisten nog niets van de nieuwe iphone af.
    kan u ook antwoord geven op mijn vorige bericht.

    mvg
    geoffroy

  100. @Geoffroy:

    Laat even je gebruikersnaam achter en ik antwoord op al je vragen…

  101. @David:

    wow jha srry was even verward :S komt omdat ik nu men 2g verkoop en dat ik momenteel connecties ben aan het leggen met iemand in amerika om de iphone 3Gs te kopen…SORRY MENSE!

  102. Origineel geplaatst door David
    @Geoffroy: Naar hem moet je echt niet luisteren want hij slaagt vanalles door mekaar zonder te weten waarover ie het heeft. De iPhone 3Gs komt op 26juni naar de Belgische winkels en wordt normaalgezien zelfs al op 24juni uitgeleverd.

    maar we kunnen hem nog altijd niet bestellen omdat ze de prijs nog niet wete…gaat toch wel traag hoor…een paar weken voor de release zou je toch al een prijs moeten bekend maken…

  103. @iphonefreak:

    Vorig jaar wisten we twee dagen voor de release in België dat hij naar ons kwam, juist hetzelfde voor de prijzen.

    Ga er dus maar vanuit dat je nog even gaat kunnen wachten :S

  104. Origineel geplaatst door David
    @iphonefreak: Vorig jaar wisten we twee dagen voor de release in België dat hij naar ons kwam, juist hetzelfde voor de prijzen.Ga er dus maar vanuit dat je nog even gaat kunnen wachten :S

    jep…spijtig genoeg wel… :S

  105. @David: hallo,
    ik heb vandaag gesproken met een proximus verdeler en die zei mij dat de iphone 3g S goedkoper ging uitkomen en dat het niet verplicht een abonnement is, je kan dus ook via een herlaadkaart.
    Ze zei dat de iphone 3g S ook door proximus zal verkocht worden. weet iemand hier iets meer over? zal je de iphone zoals elke normale gsm kunnen kopen(om het even welke verdeler etc..)
    Mijn vader heeft een abonnement bij mobistar, stel nu dat ik de iphone 3g S koop met het abonnement van mijn vader(dat hij dan zogezegd verander van gsm maar abonnement behoud) zal dit goedkoper uitkomen of niet?

    mvg
    geoffroy

  106. Het zou echt jammer zijn als de iphone mét koppelverkoop komt. In mijn regio (Zuid-Limburg) heb je met Mobistar gewoon géén goede verbinding. ik moet dan letterlijk buiten gaan staan om te bellen! Proximus daarentegen heeft onze contractbreuk kosten betaald, en een test gedaan om onze verbinding in mijn dorp te testen, en dan ook nog echt de verbinding verbeterd!
    laat die koppelverkoop kom maar op met die 6-7-tot jah ik zou het er aan geven 800 euro voor een 3GS, freedom has a price…

  107. Hee!

    ik zag vandaag voor het eerst de prijzen van de nieuwe iPhone 3G[s] in België. Ze vallen mij niet tegen:

    8GB = €475 (iPhone 3G)
    16GB = €575
    32GB = €675

    Deze prijzen zijn vandaag (16:00 uur) door Mobistar zelf bekend gemaakt en zijn verkrijgbaar vanaf 26 juni 2009. Mobistar is de enige provider waar de iPhone 3G[s] te koop zal zijn. Ze zijn natuurlijk ook verkrijgen bij de Apple Stores.

  108. @Bob de Bouwer:

    hallo,
    zou u daar een link van kunnen geven als bron bevestiging, want ik zie dat nergens!
    mvg
    geoffroy

  109. Natuurlijk! Het staat op de site van Mobistar zelf:

    http://iphone3g.mobistar.be/nl/index.cfm

  110. Iemand al goede ervaringen met de nieuwe iPhone 3G[s] uit België? Zo ja, waar heb je hem dan gekocht en moet je eerst reserveren of hebben ze er voldoende op voorraad? (Ik wil een 32gb)

  111. @Bob de Bouwer:

    Ja hier een super goede ervaring. Heb hem uit belgie woon zelf in het noorden van Nederland dus moest al vroeg op (02:30) de bewuste vrijdag. Ik heb hem dus al een aantal dagen.
    Toen ik hem kocht deed ik meteen mijn kpn hi simkaart er in. Ik had meteen netwerk alles ging goed dus ze zijn echt simlock vrij. Toen ik over de grens was (dus weer terug in nederland) belde ik 1244 met mijn hi simkaart in mijn gloed nieuwe witte 32GB iPhone 3GS. Ik kreeg de klanten service van hi aan de lijn en liet meteen hi eindeloos online activeren. dat is meteen gepiept en mijn 3G werkte ok meteen. Dus belgie is echt de moeite waard. Ik hem hem gekocht in Antwerpen bij de mobistar winkel. En het verhaaltje dat de belgen moeilijk doen dat je uit nederland komt is onzin. Hij vroeg vriendelijk aan de balie of de lange reis goed was verlopen. Ik heb het idee dat die belgen er wel om kunnen lachen dat wij nederlanders o fanatiek zijn.

    Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen helpen.

  112. Hee bedankt man!

    Ik ga zelf over 2 weken er een kopen aan het einde van dit schooljaar. Ik woon zelf in het zuiden van het land dus voor mij is maar een stukje.. Ik zit wel te twijfelen waar ik hem wil gaan halen, gewoon in Turnhout net over de grens of in Antwerpen. Maar ik ben heel blij met je reactie ik hoop over 2 weken een trotse iPhone bezitter te zijn. Ik heb zelf BEN als provider, maar die werkt op T-mobile netwerk dus ik verwacht geen problemen. Ik schrok wel van het verschil tussen NL en BE. Ik had ergens gelezen dat hij in NL €1049,00 kost in BE €675,00 wel voor een 32gb dan…

  113. @Bob de Bouwer:
    blij dat ik kon helpen
    suc6 met je aankoop

  114. Ik heb een Nederlands Abbo van hi, 30 euro per maand, Ik heb een nokia e71 maar ik wil dol graag een iphone 3gs 32G, is het mogelijk om een iphone in Belgie simlock vrij te kopen en vervolgens mijn kaartje erin te doen, werkt de iphone dan gewoon goed en gaat het abbo dan gewoon door op de iphone? kortom blijf ik dan onbeperkt bellen en internetten op men iphone?

  115. Zou iemand mij kunnen vertellen of er alweer 3gs iphones verkrijgbaar zijn in Belgie (Antwerpen)? De winkels zijn telefonisch niet bereikbaar… en even op en neer rijden voor een ‘sorry ze zijn op’ gaat me ook wat ver…

    Dank!

  116. @Jorrit: Vandaag een Apple center in Belgie aan de telefoon gehad en ze gaven mij aan tijdelijk geen iphones meer aan Nederlanders te verkopen. Niet echt slim van de Belgen. Heb mijn tripje dus nog maar even uitgesteld. Als iemand vandaag of morgen nog aan een iphone kan komen ik Belgie dan hoor ik dat graag. Rijd dan alsnog ff op en neer.

  117. Hee Allemaal!

    Ik ben eigenlijk van plan om volgende week vrijdag er een te gaan kopen. Ik zal dan toch maar eerst even bellen voordat ik dadelijk geen iPhone meekrijg. Ik had alleen nog een vraagje, misschien heeft iemand er ervaring mee… Kunnen wij als Nederlanders wel gewoon een iPhone 3gs 32gb geserveren in België?

    Alvast bedankt!

  118. Bob, vergeet t maar. Alles uitverkocht, en ik hoor alleen maar verhalen dat t nog wel een maand duurt voor er weer een beetje voorraad is. Voorlopig heeft een Belgie tripje weinig zin als je voor de iPhone gaat. Ik ben r helemaal klaar mee, ik ga m gewoon bij T-Mobile halen in NL. Heb ik ook in NL garantie.

    Ook succes met het bellen naar Mobistar vestigingen, ik kreeg nergens iemand te pakken!

    Gr.

  119. Ik heb vandaag een iPhone 3Gs gereserveerd bij Mobistar in Antwerpen. Het gaat om een witte 32GB. Verwachte levertijd is: 1 september2009. Het duurt effe, maar ik heb het er wel voor over. Het scheelt behoorlijk wat geld.
    Het is dus geen probleem dat je uit nederland komt. Ik moest wel net als ieder ander een aanbetaling doen van 150 euro.
    Wij wonen in Breda en dan is het best goed te doen om heen en weer te gaan…..gewoon een gezellig dagje van maken.

    Groetjes!

  120. @Astrid: Ik heb even een vraagje.. Ik wil namelijk a.s. vrijdag naar België rijden.., maar staat die datum (1 september) vast of kan dat ook nog eerder of later worden? Dan even nog een klein vraagje: Welke vestiging ben je geweest in Antwerpen? Ik wil een zwarte 32gb gaan bestellen.

    Alvast bedankt!

  121. @Bob de Bouwer:

    1 september is voor de witte iphone. Er zal ongetwijfeld rek in kunnen zitten, zowel eerder als later. Ik ben nr. 10 op de lijst. Voor de zwarte iphone zou ik nummer 34 op de lijst zij. Deze levering kan 2 weken langer kunnen duren.
    Ook zijn de wachttijden voor de 16 GB iphone korter. Ik meen dat voor deze versie de wachttijd 3-4 weken zou zijn.

    Adres Vestiging:
    Meir 127, Antwerpen

    Ik ben ook naar de Apple-Store vlakbij geweest, maar die doet niet aan reserveringen.

    Suc6 ermee!

  122. Die 2 weken heb ik wel over voor een zwarte 32gb! Ik zal het vrijdag wel zien.. Ik zat eerst te denken aan Turnhout, daar zit er namelijk ook een dat is namelijk net over de grens. Maar ik denk dat ik ook naar Antwerpen ga..

    I.i.g. bedankt!

  123. @Bob de Bouwer:
    Antwerpen is een leuke stad 😉

    Laat even weten of het gelukt is. Ben wel nieuwsgierig!

    Groetjes!

  124. Bestaat er geen mogelijkheid om de iPhone online te reserveren bij een Belgische winkel? Bespaart veel mensen een reis.
    En hoe werkt het reserveren dan? Loopt een winkel binnen, zegt ik wil een iPhone 3GS, je naam wordt op de lijst gezet en afwachten maar?

  125. 2 maanden na de uitverkoopt van de iphone 3gs heeft mobistar nog altijd geen nieuwe stock ;s
    en als ik vraag wanneer ze terug zijn dan weten ze het niet
    word het wel een beetje beu want zou graag een iphone 3gs wilen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.